Štýlový dom na Lubinských kopaniciach na predaj
Dvojpodlažný kvalitný rodinný dom s dobrou dostupnosťou a pekným výhľadom v obci Lubina vzdialenej iba 3 km od mesta Stará Turá a 13 km od okresného Nového Mesta nad Váhom na predaj. Nehnuteľnosť je situovaná v kopaničiarskej časti Miškech dedinka hneď pri prístupovej asfaltovej komunikácii. Dom prešiel kvalitnou kompletnou rekonštrukciou interiéru aj exteriéru a spĺňa všetky predpoklady na bývanie aj pre náročnejších. Vďaka dispozícii môže táto zaujímavá nehnuteľnosť slúžiť aj na dvojgeneračné bývanie. V prízemnej časti je situovaná priestranná vstupná chodba, kuchyňa, veľká obývacia izba s dobovými kachľami, detská izba, spálňa, a priestranná kúpeľňa s toaletou. V podkroví sa momentálne nachádza vstupná chodba, pracovňa, veľká kúpeľňa s toaletou a veľká miestnosť cca 45 m2 využívaná ako odkladacia časť a telocvičňa. Obidve podlažia majú približne 200m2 obytnej plochy. Pri dome je situovaná garáž aj s praktickým zázemím na náradie drevo. Za domom je pekné dvojpodlažné posedenie s príjemným súkromím. Iba niekoľko metrov od domu je k dispozícii ďalšia garáž aj so slnečnou ovocno,zeleninovou záhradou. Ak chcete bývať v blízkosti prírody a nevadí Vám kľud , pokoj a zeleň tak príďte na obhliadku samotná nehnuteľnosť aj okolie Vás určite nesklamú. Diaľničný privádzač je vzdialený iba 15 km.
Lubina
229 000 €
Dvojpodlažný objekt na podnikanie v Novom Meste nad Váhom na predaj
Zachovalý konštrukčne veľmi odolný komerčný objekt v príjemnej lokalite Nového Mesta nad Váhom na predaj. Budova pozostáva z prízemia, kde sa nachádzajú 2 kancelárske miestnosti , 2x WC, 1 technická miestnosť ( väčšia šatňa) a veľkoplošnej haly s rozmermi cca 17 x 13 m ku ktorej je prístup aj cez nakladaciu rampu. Na poschodí sú 2 miestnosti ( o rozlohe cca 35m2) a hala s rozmermi 17 x 13 m. Objekt slúžil ako veľkoplošná predajňa s kanceláriami, resp. ako sklad. Výhodou objektu je jeho dispozičné riešenie, s veľkorysým vstupom cez vstupné dvere, veľké okná ( veľa svetla) a samozrejme komfortné schodisko na poschodie + možnosť manipulácie prostredníctvom nakladacích priestorov . Takto rozmiestnené priestory a prístup dávajú tejto nehnuteľnosti ozaj variabilné využitie. Prístup na pozemok s možnosťou parkovania je cez spoločnú prístupovú bránu. Nové Mesto nad Váhom je vzdialené od Bratislavy 110 km, od Trenčína 30 km, od Piešťan 25 km, diaľnica D1 cca 5km.
Nové Mesto nad Váhom
350 000 €
Chatka v pôvodnom stave pri Mlynskom náhone v meste Nové Zámky
Murovaná poschodová chatka sa nachádza v chatovej oblasti pri Zúgove v Nových Zámkoch. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou 306 m2, hraničí s obtokovým ramenom rieky Nitra. Na pozemku sa za chatkou nachádza bazén, niekoľko ovocných stromov a rôzne ovocné kríky. Chatka pozostáva z dvoch miestností, na prízemí sa nachádza kuchyňa s jedálňou a sprchový kút. Na poschodie vedie drevené schodisko, kde je spálňa s manželskou posteľou. Pod chatkou sa nachádza pivnica, vedľa chatky je vybudovaný úložný priestor na záhradné náradie. V chatke je zavedená elektrina, voda zo studne a kúrenie je zabezpečené elektrickým ohrievačom. Ku chatke vedie nespevnená cesta. Centrum mesta je vzdialená 5 km od chatky. Termálne kúpalisko Štrand je vzdialené 3 km.
Nové Zámky
42 000 €
Starší vidiecky domček v malebnej obci Podhájska
Tento staručký vidiecky domček z roku 1900 sa nachádza v malebnej dedinke Podhájska. Je postavený na slnečnom pozemku vo výmere 503 m2 (38 x 14). Domček je v pôvodnom stave, je nutná rekonštrukcia. Pozostáva z troch izieb, kuchyne, komory a z veľkej kôlne na náradie - možnosť prerobenia na ďalšiu izbu. Dom je napojený na elektrickú energiu, má vlastnú kopanú studňu, obecnú vodu, plynovú prípojku na pozemku. Pozemok je celý vyčistený a oplotený. Atrakciou obce Podhájska je termálne kúpalisko s geotermálnou vodou, často prirovnávanou k vode Mŕtveho mora a jej priaznivým účinkom na ľudský organizmus. Podhájska je ideálnym miestom na pokojný relax, dovolenku a rekreáciu počas celého roka. Vzdialenosť od kúpaliska je len 700 m. Názov obce – Podhájska – vystihuje polohu obce, ktorá sa rozprestiera pod agátovými a dubovými hájmi. Chotár obce je mierne kopcovitý. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené 27 km. Obec Čechy je vzdialená len 9 km, ktorá v zime ponúka možnosť lyžovania a sánkovania. Mesto Šurany sú vzdialené 14 km, kde si môžete zahrať golf a zaplávať si na prírodnom kúpalisku Tona beach. Vzdialenosť od Bratislavy je 120 km.
Podhájska
79 000 €
Útulný zariadený domček v Tešedíkove
Hľadáte domček na samote alebo chalupu na trávenie voľného času v blízkosti mesta a zároveň ďaleko od ruchu? Domček je vzdialený len 7km od Šale, 25km od Nitry, 15km od Galanty a 75km od Bratislavy. Nachádza sa v obci Tešedíkovo mimo domčekov v tichom kľudnom prostredí. Výhodou je iba jedna susedná nehnuteľnosť čo zaručuje kvalitné súkromie. Je čiastočne oplotený a prebehol čiastočnou rekonštrukciou. Na dome boli osadené nové plastové okna s vchodovými a interierovými dverami a francúzskymi oknami. Prebehla výmena elektrických rozvodov, vodoinštalácie, odpadu, novej modernej dlažby a drevených podláh. Strecha je pôvodná, krov zachovalý. Je napojený na kopanú studňu, elektriku a kanalizáciu. V dome je nutné zaviesť kúrenie a to pomocou krbu alebo radiátorov. Dom je plne zariadený pekným nábytkom a ihneď obývateľný. Je postavený na krásnom rovinatom pozemku o rozlohe 1574m2. Domček je využívaný na rekreačné účely hlavne počas letného obdobia. Pozostáva z chodby, 3izieb, kuchyne, technickej miestnosti, kúpeľne s toaletou, samostatnou toaletou s umývadlom a pochôdznou povalou. Na dvore si viete užiť ticho a spev vtákov. Viete si ho skrášliť bazénom, okrasnou záhradkou alebo aj pekným altánkom. Prístupová cesta je spevnená drveným makadamom. Pred domom je spevnená plocha na parkovanie áut makadamom. V okolí sa nachádzajú Kaskády, ktoré ponúkajú možnosti cyklotrás alebo príjemných prechádzok v okolí. V letných mesiacoch je možnosť kúpania neďaleko na jazere v obci Čierna voda. V susednej obci v Diakovciach sa nachádza veľmi vyhľadávane termálne kúpalisko. Domček je ideálny pre ľudí, ktorí sa chcú sa ukryť pred ruchom mesta a bývať na samote. K pozemku je vyhotovený geometrický plán.
Tešedíkovo
84 900 €
Rodinný dom pod horou v prímestskej časti Kubrá na predaj
Starší čiastočne zrekonštruovaný rodinný dom v kľudnej katastrálnej časti Kubrá vzdialenej iba 2 km od centra krajského mesta Trenčín na predaj. Dom je situovaný zhruba v polovici parcely asi 15 metrov od prístupovej asfaltovej cesty a jeho lokácia zaručuje kľud a súkromie. Dispozícia nehnuteľnosti spočíva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej miestnosti, kuchyne, detskej izby a spálne. Zhruba jedna tretina zastavanej plochy je podpivničená( cca 30m2). V podkroví sa nachádza ešte jedna izba (manzardka-nedokončená) celé podkrovie ponúka možnosť zobytnenia. Dom bol zateplený minerálnou vlnou a má nové plastové okná, strecha je v pôvodnom stave, je napojený na všetky IS , ktoré sú k dispozícii(voda,elektrina,plyn,kanalizácia). Za nehnuteľnosťou leží hospodárska časť a pekná priestranná záhrada do tvaru písmena L. Vpredu pri dome je situovaná garáž. Výhodou danej nehnuteľnosti je jej umiestnenie, lokalita dostupnosť služieb, infraštruktúra. Ak chcete bývať v peknej tichej lokalite, neďaleko centra krajského mesta, nevadí Vám trochu rekonštrukcie a uvítate vlastnú záhradku s príjemným okolím v blízkosti hôr tak Vás privítame na obhliadke. Pri vážnom serióznom záujme je dohoda o cene nehnuteľnosti možná.
Trenčín
155 000 €
Rozľahlý slnečný pozemok v obci Zemné
Krásny rovinatý pozemok vo výmere 1612 m2 sa nachádza v kľudnej časti obce Zemné. Na pozemku sú pozostatky starého rodinného domu so súpisným číslom. Pozemok je umiestnený neďaleko centra, šírka pozemku je 23m a dĺžka 73m. Všetky inžinierske siete sú na pozemku alebo v bezprostrednom dosahu. Obec Zemné sa nachádza na okraji Žitného ostrova, na ľavej strane rieky Váh. Jej brehy sú jedinečné vďaka krásnej piesočnatej pláže. Na svoje si tu príde naozaj každý: rybolov, kúpanie, člnkovanie, paddleboard ... Vzdialenosť pozemku od pláže je necelý kilometer.
Zemné
45 000 €
Dobový zachovalý mlyn na kopaniciach obce Lubina na predaj
Veľmi zachovalý veľký 168 ročný mlyn pod horou pri potoku v malebnom kraji Lubinských kopaníc v časti Podkozince na predaj. Nehnuteľnosť je postavená z prírodných materiálov, kameň, hlina, drevo a na liste vlastníctva je vedená ako dom. Leží v miernom kopci na tichom mieste asi 30 metrov od asfaltovej obecnej cesty. Stavba pozostáva z dvoch obytných častí medzi ktorými je situovaná väčšia spoločenská miestnosť s menšou kachlicovou pecou ,podlaha drevená z jaseňa. Ľavá časť budovy bola mlynica teraz tam je veľká otvorená miestnosť ( mezonet) s veľkým krbom a jednou miestnosťou v prízemí a podkroví, odkiaľ je krásny výhľad na sedenie s krbom a dá sa vyjsť von na pozemok za mlyn. Na poschodí sa nachádza ešte jedna väčšia miestnosť momentálne slúži ako odkladací priestor . Schodisko a zábradlie je z dubu. V pravej časti budovy je k dispozícii veľká komora odkiaľ schodiskom vyjdeme do útulnej spálne a v prízemnej časti je ešte situovaná väčšia svetlá kuchyňa s výstupom na priedomie. V suteréne pod priestormi kuchyne je menšia kúpeľňa s toaletou a klenbová kamenná pivnička. Táto nehnuteľnosť je vo veľmi dobrom stave je priestranná s dobovými prvkami, dispozične dobre usporiadaná a celá dýcha atmosférou dávnej minulosti. Stavba je celá priechodná a z obidvoch krídel domu je východ na pozemok a vďaka tomu je tu možnosť na variabilné využitie. Ak hľadáte niečo netradičné s nádychom dlhšej histórie a máte radi veľa priestoru a záleží Vám na prostredí tak sa tešíme na spoločnú obhliadku. Celé okolie ponúka možnosť turistiky, hubárčenia a cykloturistiky. V okruhu 10 km sa nachádza, lyžiarske stredisko, kúpalisko a mini zoo je iba 1 km od budovy. Veľkou výhodou je blízkosť dvoch miest s kompletnou občianskou vybavenosťou, Stará Turá iba 3 km a okresné Nové Mesto nad Váhom 10 km. Zhruba 10 km od tejto tichej a peknej kopaničiarskej časti je vzdialený diaľničný privádzač.
Lubina
220 000 €
Priestranný rodinný dom v tichej uličke v Beluši
Priestranný rodinný dom v tichej uličke v Beluši. Pozostava z dvoch nadzemných podlaží a pivnice. 1.NP: vstupná chodba, chodba, obývacia izba, kuchyňa, spálňa, komora, zrekonštruovaná kúpeľňa s WC, veľký balkón 2.NP: chodba, 3 izby (z toho 1 priechodná), kúpeľňa s WC, veľký balkón V pivnici sa nachádza práčovňa, letná kuchyňa, skladové priestory a kotolňa. Dom vykuruje plynový kondenzačný kotol (účinnejší než klasický). Dom stojí na rovinatom pozemku o rozlohe 326 m2, ktorý ponúka priestor na relax, oddych, či pestovanie alebo drobný chov. K tomu je určená zadná časť pozemku, kde je aj východ do uličky. K nehnuteľnosti prislúcha aj garáž s pivnicou stojaca na pozemku o rozlohe 33 m2. Výhodou domu je, že sa nachádza v tichej slepej ulici, ideálny pre milovníkov pokoja a pre rodiny s deťmi. Je vhodný k okamžitému nasťahovaniu. Dostupnosť do centra je 800m, cca 8 min chôdze. Výborná je aj občianska vybavenosť Beluše s výjazdom na diaľnicu.
Beluša
189 000 €
Stavebný pozemok pod lesom končiaci potôčikom v krásnom prírodnom prostredí Belušských Slatín
Stavebný pozemok pod lesom končiaci potôčikom v krásnom prírodnom prostredí. Pozemok o rozlohe 1203 m2 poskytuje priestor na relax a oddych, momentálnej vypracovanyprojekt na 3 stavby o rozlohe 300 m2, čo sa dá zmeniť podľa predstáv nových majiteľov. Okolie poskytuje možnosti na turistiku, cykloturistiku a hubárčenie. Super dostupnosť na diaľnicu D1, Beluše i Púchova je veľkou výhodou tohto miesta ideálneho pre trvalé bývanie v prírode, pripadne i rekreačnú usadlosť.
Beluša
129 000 €
Pozemok na stavbu chaty s nádherným výhľadom pod lesom v Belušských Slatinách
Pozemok na stavbu chaty s nádherným výhľadom pod lesom v Belušských Slatinách. Svojou rozlohou 2321 m2 poskytuje súkromie pre relax a oddych od mesta, či trvalé bývanie v prírode spojené s pestovaním, permakultúrou, či chovom. Posledný úsek cesty je cez lesík, treba vyšší podvozok, ideálne 4x4, cesta sa dá ešte upraviť. Vodu treba riešiť studňou a elektrina je schválená k vybudovaniu na jar 2024. Okolie poskytuje možnosti na turistiku, cykloturistiku a hubárčenie. Nachádzajú aj pramene liečivých vôd.
Beluša
39 900 €
Stavebný pozemok pri lese na polosanote v osade nad Hornou Marikovou
Stavebný pozemok pri lese na polosanote v osade nad Hornou Marikovou. Nachádza sa na okraji hneď pri prístupovej ceste. Svojou rozlohou 962 m2 poskytuje dostatočný priestor na súkromie, relax a oddych od mesta. V minulosti tu stál rodinný dom so stodolou, po ktorom sú už len stopy a označenie na mape. Vodu treba riešiť studňou a odpadz žumpou alebo čističkou. Prístupová cesta je spevnená, no zjazdná jedine džípom, nakoľko je to cca 950 m stúpanie lesom, ale celoročne dostupná.
Horná Mariková
37 000 €
Na predaj dva rodinné domy v obci Nemčiňany
Ponúkame na predaj dva rodinné domy v tichej lokalite pod lesom po čiastočnej rekonštrukcii v obci Nemčiňany. Domy sa nachádzajú v spoločnom dvore, sú rozdelené na tri samostatné obytné jednotky a sú okamžite obývateľné. Majú zavedenú elektrinu, plyn, obecnú vodu, vlastnú studňu, obecnú kanalizáciu. Domy prešli čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, zateplenie, nová fasáda, omietky, podlahy, obklady. Majú ústredné kúrenie s kotlom na tuhé palivá. Dispozícia prvého domu: vstupná chodba, obývačka, kuchyňa, dve spálne, kúpeľňa s WC, kotolňa. Dispozícia druhého domu: dom má dve samostatné obytné jednotky. Prvá časť: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, kúpeľňa s WC, kotolňa. Druhá časť domu s vlastným vchodom: vstupná chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, spálňa, kúpeľňa s WC. N pozemku sa nachádza uzatvorený altánok s posedením a krbom, murovaný bazén. V obci sa nachádza obecný úrad, škôlka, pošta, potraviny, detské ihriská, základná škola sa nachádza v susednej obci Červený Hrádok, vzdialenej cca 6km. Kompletná občianska vybavenosť sa nachádza v okresnom meste Zlaté Moravce. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce je 10km, Vráble - 17km, Nitra - 36, Levice - 24km, Bratislava - 126km, diaľničný privádzač R1 Zlaté Moravce cca 11 km.
Nemčiňany
125 000 €
Na predaj novostavba 4-izbového rodinného domu v obci Mankovce
Ponúkame na predaj rozostavanú novostavbu 4-izbového rodinného domu v obci Mankovce, vzdialeného 8 km od okresného mesta Zlaté Moravce. Dom sa predáva v štádiu hrubej stavby. Nachádza sa na rovinatom slnečnom pozemku o celkovej rozlohe 1108 m2. Na pozemok sú privedené všetky siete: elektrická prípojka, plynová prípojka, obecná voda, verejná kanalizácia. Dom je postavený z kvalitných materiálov: pálená tehla 30cm, klasický krov, strešná krytina Tondach Samba 11. Dom má rozmery 8m x 14m, zastavaná plocha je 122m2, úžitková plocha 90 m2. Dispozícia domu: vstupná chodba, dve detské izby, spálňa, kúpeľňa s WC, samostatné WC, technická miestnosť, kuchyňa prepojená s obývacou miestnosťou s priamym výstupom na terasu. V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, obecný úrad a 2 detské ihriská. Základná škola, všeobecný lekár, zubná ambulancia sa nachádzajú v okresnom meste Zlaté Moravce. Národný žrebčín v Topoľčiankach sa nachádza 12 km od Mankoviec, zubria zvernica je neďaleko Topoľčianok. V blízkom okolí Tribečského pohoria sa nachádza hrad Hrušov, hrad Gýmeš, je tu možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 8km, Nitra - 30km, Levice – 36km, Bratislava -130km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 13km.
Mankovce
135 000 €
Na predaj 6-izbový rodinný dom + starý dom v kľudnej časti obce Choča s krásnym 40,5a pozemkom.
Ponúkame Vám na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom v obci Choča vzdialenej 11km od okresného mesta Zlaté Moravce. Nachádza sa v kľudnej časti obce, na krásnom slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 4483 m2, rozdelenom na dve parcely. Dom má dve poschodia, s celkovou úžitkovou plochou 240 m2. Bol postavený v roku 2003 z pálenej tehly a v roku 2020 boli menené nové eurookná s 3-sklom, a bola zasklená vstupná veranda. Dispozícia domu: 1. nadzemné podlažie - vstupná hala s posedením a liatinovými krbovými kachľami, kuchyňa s jedálňou a s komorou, obývačka s možnosťou umiestnenia krbu, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC. 2. nadzemné podlažie - štyri nepriechodné izby s balkónom, kúpeľňa s WC. Nábytok v dome je vyrobený na objednávku z masívu, podlahy v izbách sú drevené -dubové. Dom je napojený na elektrinu 220/280, plyn, obecný vodovod a kanalizáciu. Dom je vykurovaný ústredným kúrením s plynovým kotlom. Pred domom sa nachádza celoročná okrasná záhrada s prístreškom pre auto. Za domom sa nachádza altánok s posedením, záhrada a ovocný sad. Na pozemku vedľa domu na druhej parcele sa nachádza ďalší starý rodinný dom so zmiešanej konštrukcie (pálená a nepálená tehla) s možnosťou rekonštrukcie, alebo stavby nového domu. V neďalekom okolí Tribečského pohoria je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 11 km, Nitra - 22 km, Levice - 38 km, Bratislava -107 km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 5km.
Choča
306 000 €
Znížená cena-Chata na predaj vo vinohradníckej oblasti, vhodná aj na trvalé bývanie pri Vrábloch
Ponúkame na predaj murovanú chatu s veľkým vinohradom, s možnosťou trvalého bývamia vo vinohradníckej oblasti pri Vrábloch. Je situovaná na rozsiahlom pozemku o rozlohe 1903 m2, z toho cca 1800 m2 je vinohrad, ktorý je vzorne obhospodarovaný. Je tu zavedená elektrina, na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa, z ktorej je zavedená voda do chaty. Dispozícia: vstupná chodba s kuchynským kútikom, na prvom podlaží sa nachádza veľká spoločenská miestnosť s krbom, na druhom podlaží sú dve neprechodné izby s balkónmi s výhľadom na okolie. Obytná plocha chaty je cca 100 m2. Pod chatou je suterén, ktorý sa používa ako prešovňa - sú tu dve menšie odkladacie miestnosti, v jednej z nich je umiestnená vodárnička. Za suterénom sa nachádza klenbová vinná pivnica cca 12 m2, súčasťou chaty je aj garáž. Odrody, ktoré sa nachádzajú vo vinohrade: Chardonnay, Merlot, Pesecka lenaka, Svoj sen, Rizling rýnsky, Kadar, Frankovka modrá, Alibernet, Veltlínske zelene, Irsai Oliver, Devín. Okresné mesto Nitra je vzdialené 25 km, Zlaté Moravce 15 km, Levice 35 km, Bratislava 125 km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce 15 km.
Vráble
125 000 €
NOVÁ CENA ! Útulná chata s krásnymi výhľadmi v čarovnom prostredí lazov
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj chatu v pokojnom prostredí lazov pri obci Budiná. K chate vedie spevnená obecná komunikácia, udržiavaná aj v zime. Chata je podpivničená, s terasou na príjemné posedenie s rodinou či priateľmi. Pôvodne laznícka predajňa prešla rozsiahlou rekonštrukciou. Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej 60 m studne , kúrenie podlahové elektrické v kombinácii s krbom. Odpady sú vyvedené do septiku s prepadom. Chata je podkrovná. Prízemie tvorí vstupná terasa, otvorená spoločenská miestnosť s kozubom, spojená s kuchynským kútikom a spálňa. V suteréne je sprchový kút, WC a sauna. Podkrovie je tvorené spacím kútikom. Chata je útulne zariadená . Pri chate je menší altánok s ohniskom. Nehnuteľnosť pôsobí príjemne, obklopená je jedinečnou prírodou Javoria, prevažne lesmi a lúkami poskytujúca široké možnosti turistiky, cyklistiky, hubárčenia. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná - vyhľadávaná milovníkmi vodných športov, rybárčenia, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne. V širšom okolí je welness hotel Galicia Nueva.
Budiná
84 000 €
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA ! Výnimočná ponuka - Útulná chalupa v objatí krásnej prírody Javoria
3D Obhliadka : poskytnem link na vyžiadanie Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj útulný zariadený dom/ chalupu v krásnom prostredí polosamoty lazov pri obci Píla. Leží vo svahu na rovinatom pozemku o celkovej výmere 2314 m2 . K chalupe vedie spevnená cesta vo vlastníctve obce. Chalupa má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej studne, odpady sú vyvedené do žumpy s trativodom. Kúrenie je lokálne na pevné palivo , v kombinácii s elektrickými konvektormi. Stavba je podkrovná, prešla kompletnou rekonštrukciou. Je čiastočne podpivničená – vínna pivnička s posedením, má vstup z vnútra domu ale aj z vonkajšej strany. Prízemie tvorí vstupná uzavretá chodba so schodiskom do pivnice, chodba, priestranná kuchyňa, samostatné WC, kúpeľňa, spoločenská miestnosť s kozubom. Podkrovie tvorí jedna otvorená spálňa s východom na balkón a ešte jedna uzavretá spálňa. Na vkusne upravenom dvore je priestranný altánok na príjemné posedenie pri káve s priateľmi a rodinou, zrenovovaná hospodárska budova so skladovacím priestorom, detský kútik s domčekom a šmykľavkou. Za domom je záhrada, nad domom vo svahu les. Celý komplex je dotváraný príjemnou atmosférou lesa a zurčiaceho potôčika, ideálne na rekreačné využitie alebo aj na trvalé bývanie pre tých, ktorí preferujú ticho, blízkosť prírody ale s blízkou dostupnosťou do dediny aj mesta. Okolitá príroda poskytuje nespočetné možnosti - turistika, hubárčenie, poľovanie. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne a welness zámocký hotel v Haliči. Pre milovníkov lyžovania a je v dosahu 20-30 km je lyžiarske stredisko Košútka, Látky alebo Kokava Línia. Video : https://youtu.be/g7Z4hgTMA54
Píla, Lučenec
208 000 €
EXKLUZÍVNE ! CENA dohodou Útulná drevenica na polosamote pri Krupine
Ponúkame na predaj dreveničku v príjemnom prostredí lazov pri obci Zemiansky Vrbovok. Leží v blízkosti ďalších 2 dreveníc ( ktoré sú tiež na predaj), na rovinatom pozemku. Vedie k nej nespevnená poľná cesta. Stavba bola skolaudovaná v roku 2019. Je napojená na elektrinu, vodu zo studne. Vykurovanie lokálne na drevo. Chalúpka je podkrovná s prednou terasou. Prízemie je tvorené otvorenou kuchynkou s obývacím kútikom, kúpeľňou s WC. Podkrovie tvorí spálňa s terasou s krásnym výhľadom do okolia. Je celoročne obývateľná, predáva sa s väčšinou zariadenia. Nehnuteľnosť leží na polosamote, v príjemnom tichom prostredí, tvorenom prevažne lúkami, pasienkami a lesmi. Poskytuje ideálne podmienky na bývanie pre tých, ktorí preferujú bývanie ďaleko od ruchu mesta, alebo na chalupárčenie. Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná.
Zemiansky Vrbovok
1 €
NOVÁ CENA ! Gazdovský dom s veľkým pozemkom na polosamote pri Krupine
Ponúkame na predaj gazdovský dom v peknom prostredí v blízkosti lesa a potoka na polosamote pri Krupine. Dom bol postavený koncom 60 - tych rokoch prevažne z tvárnic a tehál. Vedie k nemu spevnená poľná cesta. Dom leží na rovinatom pozemku o výmere zastavanej plochy 387 m2 . Dom je v pôvodnom ale veľmi zachovalom a užívateľnom stave. Je čiastočne podpivničený. Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej 40 m studne, vykurovanie je lokálne na drevo, odpady sú vyvedené trativodom. Súčasťou predaja sú ďalšie parcely o výmere viac než 4,2 ha. Časť z nich susedí s potokom .V bezprostrednej blízkosti domu je cca 1,3 ha, ostatné pozemky sú v blízkosti domu možnosťou bezplatného využívania ďalších veľkých pozemkov. Stavba je jednopodlažná, má 2 vchody. Zložená je z priestrannej chodby, kuchyne, 2 spálni, 2 komôr, obývacej izby a kúpeľne s WC. Súčasťou dvora je aj priestranné humno s maštaľami so samostatným vchodom a pôvodne letná kuchynka. Nehnuteľnosť leží v príjemnom prostredí, je ideálna na trvalé bývanie s hospodárením. Dostupnosť do Krupiny asi 15 minút autom a do Zvolen asi 25 minút. Okolie nehnuteľnosti tvoria lúky a les, ideálne aj na hubárčenie, turistiku a podobne.
Krupina
240 000 €
Krásna chalupa nad dedinou Sečianky
Nádherná chalupa nad dedinou. Gazdovský dom pozostáva z dvoch izieb, kuchyni, kúpeľne. 1 izba s wc a kúpeľňou, so samostatným vchodom z terasy. Chalupa momentálne prechádza rozsiahlou rekonštrukciou. V kuchyni sa nachádza čistička pitnej vody. Elektrika, voda, kúrenie je komplet nové. Podkrovie je zdravé, strecha nezateká, steny, podlaha sú suché. Obec Sečianky sa rozprestiera v nádhernej, tichej dolinke, neďaleko rieky Ipeľ, ktorá ponúka možnosť rybolovu a vodných športov. Neďaleké lesy ponúkajú možnosť turistiky, hubárčenia ako aj poľovníctva. V neďalekej dedine je nový most cez rieku Ipeľ, kde sa dá napojiť na cyklotrasu, ktorá vedie až do Budapešti.
Sečianky
85 000 €
Dom v obci Vinica
Dom sa nachádza v centre obce. Disponuje predsieňou, 3 izbami, kuchyňou, kúpeľňou s wc a špajzou. Je celý podpivničený (garáž a 3 miestnosti). Strecha je sedlová, so zdravými trámami. Pivnica, ako aj podkrovie je vhodné na prerobenie na bývanie. K domu patrí veľký dvor a vyše 600 m2 záhrady na rovinatom teréne. V roku 1990 bola rekonštruovaná elektrika. Obec disponuje veškerým občianskym vybavením. Nachádza sa tu napr. škôlka, škola, zdravotné centrum, lekáreň pošta, štátna polícia, hasičská stanica, Supermarket COOP Jednota a mnoho ďalších obchodov. Miestne firmy zabezpečujú prácu aj domácim. Vyše 85% obyvateľstva je maďarskej národnosti. Obec leží v strede bývalej Hontianskej župy, medzi Balážskymi Ďarmotami a Šahami, pod kopcami Krupinskej planiny blízko Ipľu. Vďaka svojej polohe ponúka nekonečné množstvo oddychu, ako napríklad turistika, rybolov, poľovníctvo a mnoho iného. Dedina je ako stvorená na útek z rušného mesta. Tu si naozaj každý nájde svoj kľud a pohodlie.
Vinica
117 000 €
Nová cena - Chatka Hontianske Nemce
Na prízemí sa nachádza veľká hala, kuchyňka s komínom, sklad a schodište do pivnice, ktorá je vytesaná hlboko do hory. Na poschodí je pristavaná jedna veľká miestnosť. Nehnuteľnosť si vyžaduje rekonštrukciu. Je zavedená elektrika 220/380. Voda je v blízkosti, je potrebné dokončiť pripojenie. Nehnuteľnosť je vhodná na víkendové využitie. Chatka sa nachádza v chatovej oblasti Husín, v extraviláne H. Nemce. V dedine je škola, škôlka, pošta, potraviny, lekár. Dedinka ponúka širokú škálu využitia a oddychu. Budapešť je vzdialená len 80 km a nádherné kúpeľné mesto Dudince len 20 km. Tiež Štiavnické vrchy sú do 30km.
Hontianske Nemce
35 000 €
Znížená cena! Chata s veľkou pivnicou - Slovenské Ďarmoty
Dvojpodlažná chata s vlastným pozemkom a netradične veľkou pieskovcovou pivnicou v obci Slovenské Ďarmoty. Na prízemí sa nachádza miestnosť so vstupom do veľkej priestrannej pieskovcovej pivnice, v ktorej sa nachádza aj studňa, ktorá si vyžaduje vyčistenie. Na poschodí sa nachádza izba s balkónom. Chata sa nachádza priamo v obci, je vzdialená na 300m od centra obce. Je napojená na elektrinu a je možnosť stavbu pripojiť aj na verejný vodovod. Pozemok pod a pred chatou je plne vysporiadaný. Slovenské Ďarmoty majú bohatú občiansku vybavenosť a sú hraničnou obcou s Maďarskom. Po prechode hraničným priechodom je mesto Balašské Ďarmoty - Balassagyarmat , kde je k dispozícii nákupné centrum, plaváreň, kúpalisko, nemocnica, zoo-lesopark, jazerá na kúpanie.
Slovenské Ďarmoty
20 000 €
Stavba v obci Veľká Čalomija
Novostavba, ktorá čaká na svojho nového majiteľa. Dispozične sa skladá z pivnice, kde je garáž, kotolňa, kúpeľňa s wc a 3 miestnosti. Prízemie , kde je predsieň, kuchyňa, kúpeľňa, wc a 3 izby. Poschodie, kde sa nachádzajú 2 izby, kúpeľňa s wc. Dom má vlastnú žumpu, ale je možnosť sa pripojiť na obecnú kanalizáciu. Disponuje vlastnou studňou, aj obecným vodovodom. Plyn je vedený pred pozemkom, možnosť pripojenia. Obec disponuje širokou občianskou vybavenosťou, ako škôlka, ZŠ, zdravotné centrum... Najbližšie mesto je Balassagyarmat s prírodnými a spoločenskými atrakciami, plavárňou, vonkajšími prírodnými kúpaliskami, zoo a lesoparkom...
Veľká Čalomija
42 000 €
Útulná chalupka v obci Veľká Čalomija
Chalupka má dve miestnosti - kuchyňu a obytnú miestnosť. Za domom je malá prístavba, ktorá je vhodná na vybudovanie kúpeľne. Za domom je hlboká, murovaná pivnica. Dom je suchý, strecha nezateká. Samozrejme potrebuje rekonštrukciu. Do domu je zavedená obecná voda. Plyn je vedený pred domom, možnosť pripojenia. Steny nie sú popraskané. Momentálne prebieha čistenie a úprava pozemku a nehnuteľnosti. Obec disponuje škôlkou, základnou školou, zdravotným centrom ... Leží na juhu Slovenska, na brehu rieky Ipeľ, ktorá tvorí hranicu s Maďarskom. Ponúka široké využitie ako pasívneho, tak aktívneho oddychu.
Veľká Čalomija
15 000 €
Rozľahlý a dobre orientovaný pozemok pri Svidníku
Slnečný pozemok sa nachádza 5min. od Svidníka v obci Vagrinec. Rozmery sú 18m x 137m o celkovej výmere takmer 25 árov. V dosahu je elektrina, voda a plyn. Možnosť napojenia odpadu na ČOV.
Vagrinec
54 800 €
Dom pod Zborovským hradom - 7árov
Rodinný dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, kúpeľne a špajze. Z chodby je vchod do pivnice. Stavba je v pôvodnom, no zachovalom stave, s čiastočnou rekonštrukciou. Pred 2 rokmi bola vymenená strešná krytina a plastové okná. Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol cez ÚK a v jednej izbe je kozub. Zavedená je elektrina 220/380V, vodovod a odpad zvedený do žumpy (možnosť pripojiť na verejnú kanalizáciu). Na 7 árový pozemok je prístup z dvoch strán. Za domom bola pristavená garáž.
Zborov
71 900 €
Chata Kokava-Línia blízko vlekov.
Na predaj chata v rekreačnej oblasti Kokava - Línia. Chata má na prízemí jednu miestnosť. Na poschodí je menšia kuchynka, jedna izba s krbom a balkónom a ešte jedna menšia miestnosť, kde je možné urobiť kúpeľňu. Na podkroví je miesto na spanie a balkón. V chate nie je voda ani toaleta. Lyžiarsky vlek je cca 500 km od chaty. V blízkosti je pekné príroda a niekoľko lyžiarskych vlekov.
Kokava nad Rimavicou
45 000 €
Sitno ako na dlani z chaty pri Počúvadlianskom jazere
Ponúkame vo výhradnom zastúpení majiteľa novovybudovanú rekreačnú chatu v chránenej krajinnej oblasti Štiavnických vrchov. Umiestnená je vo svahu pod horou, čo zaručuje dostatok súkromia pre dokonalý relax. Dispozícia chaty je nasledovná: vstupná hala s krásnym výhľadom priamo na Sitno, plne vybavená kuchyňa s obývačkou, v ktorej príjemnú atmosféru dotvára krb a použité materiály drevo a kameň. Na poschodí sú dve spálne, v jednej je masívna dubová posteľ na mieru, v ďalšej sú štyri postele. V suteréne je kúpelňa s WC, infrasauna a vinárnička. Chata je veľmi útulná a okrem krbu sa vykuruje aj elektrickými radiátormi, ktoré je možné ovládať na diaľku. Suterén má podlahové kúrenie. Celý objekt je zabezpečený kovanými mrežami a spevnenými dverami. Okolie chaty je stupňovité, vysadené rôznymi druhmi zelene. Vybudovaný je prístrešok pre dve autá, terasa so slnečníkom, domček pre deti. Prístupová cesta je neudržiavaná. V zime je prístup len terénnym autom, zvyšok roka bežne prejazdný osobným autom. Blízkosť jazera ponúka bohaté športové vyžitie počas celého roka. V lete je Počúvadlo miestom kultúrnych podujatí a obľúbenej turistiky. Výhodou je umiestnenie mimo rušného najviac navštevovaného centra a blízko od Banskej Štiavnice (len 11km). Miesto, ktoré ponúka obrovské možnosti na relax v prírode a objavovanie čarovných zákutí Štiavnických vrchov.
Banská Štiavnica
259 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 45