Na predaj 4-izbový rodinný dom v Tesárskych Mlyňanoch s 20-árovým pozemkom
Rodinný dom v pôvodnom stave v obci Tesárske Mlyňany na predaj. Nachádza sa na krásnom pozemku plnom ovocných stromov o celkovej výmere 2024 m2. Jedná sa o jednopodlažný dom so zavedenou elektrinou, plynom, zavedenou obecnou vodou a vlastnou studňou, kanalizácia sa nachádza pred domom. Dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, kúpeľne a komory. Je v pôvodnom stave, pred siedmimi rokmi prebehla čiastočná rekonštrukcia - nové plastové okná a vstupné dvere, vymaľovanie fasády. V obci sa nachádzajú potraviny, materská škola, základná škola, pošta, obecný úrad. V blízkom okolí v Tribečskom pohorí je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky. Hrad Gýmeš je vzdialený cca 15 km, hrad Hrušov sa nachádza cca 22 km odtiaľ. Národný žrebčín Topoľčianky sa nachádza 12 km. Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce je 7 km, Nitry 26 km, Bratislavy 115 km, vjazd na diaľnicu je vzdialený 3 km.
Tesárske Mlyňany
139 000 €
Menší 3-izbový dom v tichej časti obce Dunajská Lužná na predaj
Dvojpodlažný domček z roku 2012 s podlahovou plochou približne 80 m2 stojí na pozemku s rozlohou 540 m2. V prízemí domu je obývacia hala s kuchynským kútom a krbom, kúpeľňa s WC a sprchou. Ďalšia miestnosť ako spálňa či pracovňa s prístupom na zastrešenú terasu a záhradu za domom. Podkrovie je členené ako dva priestory, spálňová časť a menšia miestnosť s využitím podľa potreby. V pivnici sa nachádza technická miestnosť s plynovým kotlom. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete - plyn, voda, elektrika, kanalizácia, dátové rozvody optiky. Udržiavaný pozemok je oplotený , za domom je terasa, záhrada a drevená kôlňa, s možnosťou chovu domácich zvierat, či hydiny. Tento murovaný dom s rozmermi skôr chaty je zateplený, plne využiteľný na celoročné bývanie so všetkými výhodami domu so záhradou, ale za cenu menšieho bytu v meste. Okolitá zástavba sú rodinné domy so záhradami, ale aj drobné prevádzky ako medárstvo a pod. Dom je teraz skolaudovaný ako Iná stavba, viac informácií radi poskytneme telefonicky. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť : obchody, školy, škôlky, zdravotné stredisko, dobrá dostupnosť do Bratislavy autom aj spojmi, vlaková zastávka na neďalekých Košariskách (4,5 km). jazerá Košariská do 5 km, v okolí cyklochodníky, vodné dielo Gabčíkovo 7 km.
Dunajská Lužná
179 000 €
Kamenný dom s 4ha pozemkom v obci Hrušov
Prekrásne slnečné pozemky na samote s kamenným domčekom, kde je k dispozícii aj obecná voda, studňa a elektrika. Pod pozemkom je les, ktorý tvorí súčasť predaja a nad pozemkom, cez cestu je veľký rovinatý pozemok, ktorý končí tiež vlastným lesom. Lesy sú nevyťažené. Obec Hrušov je svojou polohou a kultúrnym dedičstvom, celoslovensky vyhľadávanou obcou. Má viacero osád, ktoré ležia v širokom okolí. Laznícke usadlosti, na centrum obce napojené miestnymi cestami, sa však čoraz viac využívajú už len na rekreáciu. V jej okolí sa nachádzajú 3 turistické chodníky a cykloturistické trasy. Z hľadiska turistického ruchu sú už v súčasnosti využívané Hrušovské rybníky, kde je možné uskutočňovať oddychovú rekreáciu, ale aj aktívny oddych vo forme rybolovu.
Hrušov, Veľký Krtíš
180 000 €
Znížená cena!!! Dom v dedinke Kosihy nad Ipľom
Na pozemku sa nachádzajú jeden väčší a jeden menší dom, garáž a veľká záhrada. Nehnuteľnosť sa dá rozdeliť na dve samostatné časti, ktoré sa dajú aj samostatne predať. Pozemky sú rozdelené do tvaru L , ktoré sú do seba otočené a spolu tvoria jeden veľký obdľžník. Obidva domy majú vlastný vstup z ulice, dvor, aj kúsok záhradu. Do obidvoch domov je zavedený plyn a kúrenie je momentálne riešené gamatkami. Väčší dom, ku ktorému patrí aj garáž, je okamžite obývateľný. Konštrukcia objektu je tehla. Dispozičné riešenie sú 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa +wc, 2xšpajza, pivnica s kotoľňou ( je urobené aj ústredné kúrenie, no momentálne je bez kotla, preto sa kúri s gamatkami). Sú tam 3 funkčné komíny, z nich jeden v strede domu. Vhodný na krb. Krov je zdravý, vhodný na vytvorenie podkrovných izieb. K domu prináleží dvor s letnou kuchyňou a hospodárske budovy. Po dohode so susedom, možnosť odkúpenia záhrady. Menši dom si vyžaduje rekonštrukciu. Konštrukcia objektu je kamenná (vájog). Dá sa využiť aj ako hosťovský dom. Sú tam 4 izby, kuchyňa, kúpeľňa a špajza. Strecha bola rekonštruovaná v polovici roku 2000. Voda je z vlastnej studne, prípojka obecného vodovodu je pred domom. Odpad riešený nie je. Dom disponuje 2 komínmi. Na dvore sa nachádza ešte letná kuchyňa. K tejto nehnuteľnosti patrí veľká záhrada. Obec sa nachádza iba 10km od maďarského mesta Balassagyarmat, ktorý teraz zažíva svoj veľký boom a kde sa teraz otvárajú vedľa Tesca ďalšie veľké reťazce , ako Pepco , Mc Donald´s, atď.... Tu sa dá napojiť aj na najdlhšiu cyklotrasu v Maďarsku, ktorá kopíruje celé poiplie a napája sa na breh Dunaja, až po Budapešť. Okresné mesto Veľký Krtíš je vzdialené 25km.
Kosihy nad Ipľom
65 000 €
Vidiecky dom s pozemkom 1500 m2 v centre obce Voderady, vhodný na rekonštrukciu, možné je rozdelenie
Veľký pozemok s domom s pôvodnou architektúrou na výbornom mieste blízko centra obce, kúsok od kaštieľa, kostola, potravín, pošty, škôlka 50 m. Široký pozemok za domom pokračuje hospodárskou časťou, samostatnou letnou kuchyňou s pivnicou a veľkou záhradou. Šírka pozemku je 25 m, dĺžka 60 m, čo umožňuje prípadné rozdelenie pozemku a stavbu ďalších rodinných domov. Dom z roku 1930, má dve izby, z toho je jedna priechodná, kuchyňu a kúpeľňu s WC. Obytná plocha cca 85 m2 + letná kuchyňa cca 20 m2 + garáž, pivnica, hospodárske stavby. Za obytnou časťou domu je hospodárska časť pre chov hospodárskych zvierat, garáž, samostatná stavba letnej kuchyne s pivnicou a veľká záhrada. IS: elektrika - pripojené, voda - z vlastnej studne a mestský rozvod pitnej vody - pri dome / nenapojené, kanalizácia pri dome, napojenie dovedené do záhrady / nenapojené, plyn - pred domom / nepripojený.
Voderady
175 000 €
Rekreačný svahovitý pozemok v obci Trenčianska Teplá na predaj
Slnečný svahovitý pozemok hneď pri prístupovej asfaltovej obecnej komunikácii v kľudnej časti väčšej obce Trenčianska Teplá vzdialenej iba 2 kilometre od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice na predaj. Pozemok je na liste vlastníctva vedený ako trvalý trávny porast s možnosťou využitia či už pre záhradkára, ovocinára, alebo včelára ( v priamej blízkosti je les ). Na parcele sa nachádza jeden orech a niekoľko náletových drevín. Vďaka situovaniu pozemku je tu dostatok slnka a hneď v ceste sú prípojky IS. Vďaka lokalite a situovaniu má tento pozemok význam aj ako investícia do budúcna. Dobrá dostupnosť, kľudná lokalita, príjemné prostredie a blízkosť kúpeľného mesta Trenčianske Teplice a krajského mesta Trenčín je zárukou rozumnej investície.
Trenčianska Teplá
13 900 €
Veľký tehlový obývateľný dom na priestrannom pozemku v obci Svinná na predaj
Dvojpodlažný podpivničený udržiavaný 6 izbový dom so záhradou, garážou na slnečnom pozemku v kľudnej časti veľkej spádovej obce Svinná na predaj. Nehnuteľnosť je celá podpivničená, má dve nadzemné podlažia, kde obidva priestory interiéru majú takú istú dispozíciu ( obývačka, spálňa, detská izba, kuchyňa, chodba, špajza, kúpeľňa, toaleta). Plne obývateľné je prízemie, poschodie je zobytnené iba čiastočne, bez funkčnej toalety, kúpeľne a kuchyne. Na dome boli nainštalované nové plastové okná, vchodové dvere a minulý rok bol nainštalovaný aj nový kondenzačný kotol značky Immergas. Nehnuteľnosť je pravidelne navštevovaná , temperovaná, na stavbu z roku 1972 je zachovalá a kvalitne postavená. Tento dom vďaka dispozícii je vhodný pre veľkú, alebo viacgeneračnú rodinu. Strecha je kvalitná, zdravá vrátane plechovej krytiny. Na pozemku sa ešte nachádza garáž s montážnou jamou ,hospodárska časť a to všetko má novú strechu.Pri vážnom záujme sa dá o cene nehnuteľnosti dohodnúť. Svinná je veľká spádová obec s kompletnou občianskou vybavenosťou( obchody, pošta, pumpa, lekáreň, ambulancia praktického lekára, stomatológa, gynekológa,ZŠ,MŠ,) a veľmi dobrou infraštruktúrou ( autobusová a vlaková zástavka). Vďaka tomu , že je obec situovaná medzi krajským mestom Trenčín (20 km) a okresným mestom Bánovce nad Bebravou (12km) jej dáva veľkú výhodu z hľadiska pracovných a spoločenských aktivít. Kúpeľne mesto Trenčianske Teplice je vzdialené iba 18 km a v neposlednom rade treba spomenúť krásne okolité lesy a celú panorámu Považského Inovca a Strážovských vrchov. Vzdialenosť od diaľničného privádzača je 22 km. 987
Svinná
180 000 €
Pekná chata aj na celoročné bývanie v kúpeľnom meste Trenčianske Teplice na predaj
Murovaná dvojpodlažná priestranná chata s možnosťou celoročného bývania na svahovitejšom slnečnom pozemku s otvoreným výhľadom na Strážovské vrchy v meste Trenčianske Teplice na predaj. Napriek tomu , že nehnuteľnosť je situovaná na kopci nad mestom je celoročne prístupná po mestskej asfaltovej komunikácii ( posledných 30 metrov spevnená cesta) a dá sa parkovať priamo na pozemku. Samotná chata pozostáva z malej terasky, vstupnej chodby ,veľkej spoločenskej miestnosti prepojenej s kuchynskou časťou, kúpeľne s toaletou a veľkou plnohodnotnou podkrovnou spálňou so štyrmi posteľami a príjemným výhľadom na okolie. Pod terasou je malá pivnička s vodárničkou a s možnosťou uschovať kosačku a ďalšie potrebné náradie. Nehnuteľnosť bola postavená z kvalitných materiálov a spĺňa kritéria aj na celoročne bývanie, v prípade potreby vie v chate prespať aj 6 ľudí. Chata sa predáva tak ako vidíte na fotodokumentácii. Vo vedľajšej chate býva dobrý sused, pozemky sú geometricky rozdelené s vlastnou vstupnou bránou. Ak hľadáte kvalitnú nehnuteľnosť ( na vlastnom pozemku so súpisným číslom a bez právnych zádrhelov), nepotrebujete veľký pozemok a záleží Vám skôr na lokalite tak táto nehnuteľnosť je určená priamo pre Vás. Samotné kúpeľné mesto ponúka naozaj všetko potrebné na celoročné vyžitie, takisto aj celé okolie krajského mesta Trenčín a vzdialenosť približne 10 km od diaľnice je ďalšou s veľa výhod ktoré ponúka samotná nehnuteľnosť a aj lokalita.
Trenčianske Teplice
89 500 €
Pôvodný dom na rozľahlom vyše 6000m2 pozemku v kľudnej časti obce Gbelce
Pôvodný trojizbový rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti vinárskej dedinky Gbelce. Stojí na mierne svahovitom rozľahlom pozemku s celkovou výmerou vyše 6800 m2, na ktorom sa nachádza aj pôvodná pivnica a kopaná skružová studňa. Dom pozostáva z troch izieb a jednej menšej miestnosti, kuchyne, kúpelne, predsiene a krásne presklenej verandy. Dom má tri vchody a podkrovie je vďaka vyvýšenej streche vhodný na zobytnenie. Dom je súčasne v neobývateľnom, zanedbanom stave, vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Na dom bola vybavovaná dotácia na prestavbu, ktorú si nový majiteľ môže uplatniť. Na pozemok je zavedená elektrina, voda z obecného vodovodu a plynovod. Odpady sú riešené žumpou. Vďaka svojmu umiestneniu a rozlohe je tento dom ideálny na hospodárenie a iné podnikateľské účely, pozemok je možné rozdeliť a využiť na stavbu ďalších objektov, Prostredie je vhodné pre ľudí, ktorí hľadajú kľud a súkromie, dom je preto vhodný na využitie aj ako chalupa alebo na ozajstné vidiecke bývanie. Od centra obce, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť je vzdialený len 1,4 km. Obec hraničí s prírodnou rezerváciou Parížske močiare, 1,4 km od domu sa nachádza jazero s rozhľadňou. Okolité kopce slúžia na pestovanie viniča, ktorému sa tu vďaka vhodnej klíme dobre darí. Obec sa nachádza v regióne Podunajska, ktoré je preslávené veľkým počtom termálnych prameňov. Napr. najväčšie termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo je vzdialené len 19 km od obce, kde nájsť aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 sa tiahne popri Dunaji a pokračuje cez Dunajsko-Ipeľský národný park, kde nájsť množstvo turistických trás.
Gbelce
79 990 €
Poschodová chatka s pivnicou na okraji viničného vŕšku obce Belá
Dvojposchodová chata s vínnou pivnicou sa nachádza na okraji viničného vŕška malebnej obci Belá. Stojí na svahovitom pozemku s celkovou rozlohou vyše 2100 m2. Záhrada je husto zasadená viničom. Ku chatke vedie asfaltová cesta, na vrchnom poschodí sa nachádza jedna izba, kuchyňa, špajza, predsieň a jedna prázdna miestnosť vhodná na vytvorenie kúpeľne. Na prízemí sa nachádzajú tri miestnosti, používané na spracovanie hrozna a vína, pod ktorými sa nachádza vínna pivnica. Chatka má aj terasu a balkón, odkiaľ je krásny výhľad na protiľahlé maďarské pohorie Gerecse, ktoré sa rozprestiera na druhej strane Dunaja. Chatka je v pôvodnom stave, vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu. Vďaka svojej dispozície je chatka ako stvorená na oddych v prírode, panuje tu kľud a ticho. Centrum obce je vzdialené len 1,5 km. V blízkom, len zopár km vzdialenom meste Štúrovo sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš a hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Odkiaľ je to už len na skok do prírodnej rezervácie Kováčovské kopce, kde nájdete množstvo turistických trás.
Belá, Nové Zámky
25 990 €
Novostavba rodinného domu na okraji podunajskej dedinky Moča
Novostavba priestranného rodinného domu sa nachádza vo veľmi kľudnej časti obce Moča, pocitovo akoby ste boli na samote. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1500m2, na ktorom sa nachádzajú aj vedľajšie hospodárske miestnosti postavené z dreva. Dom o rozlohe 140m2 pozostáva z kompletne zrekonštruovanej časti pôvodného domu z nepálenej tehly, ku ktorému bola dostavaná väčšia časť domu, a to priestranná 60m2 obývačka s kuchyňou, z ktorej vedú dvojité presklené dvere na veľkú zastrešenú terasu o rozlohe 30m2. Z obývačky sa dostať do dvoch spální, ktoré sú taktiež súčasťou novostavby. V pôvodnej časti domu sa nachádzajú taktiež dve spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné wc. Do domu je zavedená elektrina a voda z vlastnej vŕtanej studne. Kúrenie je riešené centrálne, a to novým elektrickým kotlom. Ohrev vody je riešený elektrickým bojlerom. Dom je svojim umiestnením ideálny na bývanie v kľudnom vidieckom prostredí s možnosťou hospodárenia a chovu zvierat. Taktiež je však vhodným miestom na víkendové chalupárske využitie. Je situovaný na okraji obce, kde ho obklopujú vinice, ktorým miestne klimatické podmienky veľmi vyhovujú, preto je tento dom vhodný aj pre milovníkov vína, ktorí si túžia vyrobiť vlastné na svojom pozemku, ku ktorému je možnosť dokúpiť aj susedný pozemok, ktorý máme taktiež v ponuke. Obec leží na brehu rieky Dunaj, ktorá ponúka nekonečné možnosti na rekreáciu v každom ročnom období, ale hlavne v letnom, a to aj vďaka medzinárodnej cyklotrase Eurovelo 6, ktorá vedie popri rieke až po Čierne more. Centrum obce je od domu vzdialené 950 m, kde nájdete kompletné občianske vybavenie. Len 10 km je vzdialené termálne kúpalisko a wellness Patince, a 27 km sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko na Slovensku, a to Vadaš Štúrovo. Kde nájdete aj hraničný priechod do maďarského historického mesta Ostrihom. Kúsok za mestom nájsť množstvo turistických trás v pohorí Burdov, kde sa nachádza aj prírodná rezervácia Kováčovské kopce.
Moča
168 990 €
Pôvodný rozostavaný dom v kľudnej uličke v obci Gbelce
Rozostavaný dom v pôvodnom stave sa nachádza v kľudnej uličke vo vinárskej obci Gbelce. Stojí na rozľahlom širokom rovinatom pozemku s celkovým rozmerom vyše 1170 m2, na ktorom sa nachádza aj vedľajšia hospodárska budova s tromi miestnosťami. Zadná časť pozemku, ktorá strmo stúpa do kopca je miestom pre rozvíjanie kreativity, napríklad na vybudovanie unikátneho kvetinového záhonu. Dom stojí v prednom pravom rohu štvorcového pozemku. Pozostáva dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne a predsiene. Do domu je zavedená elektrina a voda z obecného vodovodu. Na pozemku sa nachádza aj prípojka na plynovod a pôvodná kopaná studňa. Na dome boli začaté rekonštrukčné práce - komplet nové vybetónované podlahy s predprípravou na podlahové kúrenie a nové elektrické rozvody. Bola plánovaná ďalšia rozostavba domu - a to prístavba niekoľkých miestností a priestrannej terasy, výmena strechy, vybudovanie kúrenia rekoperačným systémom a stavba garáže pre dve vozidlá. K týmto úkonom bolo vydané platné stavebné povolenie na základe projektu, ktoré je možné pri záujme spolu so stavebným materiálom, ktorý sa na pozemku nachádza odkúpiť. Centrum obce s kompletnou občianskou vybavenosťou sa nachádza cca 700 m od domu. Okraj obce hraničí s prírodnou rezerváciou Parížske močiare, kde popri prechádzke po náučnom chodníku skrz močiarov môžete obdivovať chránené druhy vtáctva a rastlín. V kúpeľnom meste Štúrovo, ktoré je vzdialené len 20 km nájdete okrem najväčšieho termálneho kúpaliska aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Kúsok za mestom sa rozprestiera Dunajsko-Ipeľský národný park s najjužnejším slovenským pohorím Burdov, ideálnym miestom na nenáročnú turistiku.
Gbelce
63 990 €
Kompletne zariadená chatka na okraji lesa v podunajskej dedinke Kravany nad Dunajom
Táto pôvodná chatka sa nachádza na okraji chráneného územia Čenkovského lesa v podunajskej dedinke Kravany nad Dunajom. Stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou vyše 1130 m2, ktorý siaha až do lesa a preto je rajom pre milovníkov ticha a kľudu. V prednej časti pozemku stojí poschodová drevená chatka, ktorá pozostáva z jednej veľkej miestnosti na prízemí a jednej na poschodí. Na prízemí sa nachádza kuchynský kút s jedálňou a kúpeľňa. Na poschodí sa zo spálne dostaneme na priestrannú loggiu, kde sa pri rannom slniečku príjemne pije káva. Chatka sa predáva kompletne zariadená, je do nej zavedená elektrina a voda z vŕtanej studne. Odpady sú riešené žumpou a kúrenie je možné plynovými gamatkami. Ku chatke patrí aj priestranná zastrešená terasa s posedením a vínna klenbová pivnica. Za chatkou bola pristavaná dielňa, ktorá slúži aj ako technická miestnosť. V záhrade za chatkou sa nachádza niekoľko ovocných stromov a suché WC. Vďaka svojej polohe je táto chatka ideálna na víkendový oddych a rekreáciu v prírode. Miestne lesy sú ideálnym miestom na prechádzky a hubárčenie. Len 3 km vzdialený Dunaj so svojimi štrkovými plážami je skvelým miestom na trávenie horúcich letných dní pri vode. Medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6, ktorá vedie popri Dunaji je tu pre športových nadšencov. Na bicykli sa dá dostať po novovybudovanej trase až do Štúrova, kde nájdete najväčšie termálne kúpalisko a cez hraničný most aj historické maďarské mesto Ostrihom.
Kravany nad Dunajom
49 900 €
Dvojposchodová chatka na brehu rieky Dunaj v obci Radvaň nad Dunajom
Táto pôvodná dvojposchodová chatka sa nachádza v tesnej blízkosti rieky Dunaj na okraji obce Radvaň nad Dunajom. Stojí na pozemku s celkovou rozlohou vyše 380 m2. V záhrade za chatkou je zasadených zopár radov viníc a rastie tu aj niekoľko ovocných a okrasných stromov. Polievanie je zabezpečené vodou zo studne. Chatka pozostáva z dvoch poschodí so samostatným vstupom cez priestranné terasy. Spodné poschodie má dokonca dva vchody. Nachádza sa tu predsieň, kuchyňa s jedálňou a spoločenskou miestnosťou a kúpeľňa s WC. Na poschodí sú dve miestnosti, ktoré boli využívané ako spálne. Do chatky je zavedená elektrina a voda z vlastnej vŕtanej studne, ktorá je zavedená aj na horné poschodie. Kúrenie je riešené kachľami na tuhé palivo. Ku chatke vedie nespevnená cesta. Nachádza sa v intraviláne obce, avšak v záplavovom území. To znamená, že keď príde 100 ročná voda - cca každých 50 rokov, tak spodné poschodie chatky zaplaví Dunaj. Existuje však riešenie aj na takúto situáciu a základy chatky sú tak pevné, že chatka stojí nedotknutá. Breh rieky Dunaj je vzdialený len na pár krokov od chatky, vedie k nemu cestička pomedzi stromy. Preto je miesto ideálne pre rybárov, kajákarov a ďalších nadšencov Dunaja. Neďaleko od chatky stavajú kompu, ktorá bude onedlho spustená do prevádzky, tým pádom bude umožnený rýchly prechod na druhú stranu Dunaja, do maďarskej obce Neszmély. Centrum obce sa nachádza 1,4 km, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť. V obci sú aj dve skvelé reštaurácie. Len 4,5 km je vzdialené termálne kúpalisko a wellness Patince. Okresné mesto Komárno s krásnym historickým centrom je vzdialené cca 19 km. Okolie je známe nielen po termálnych prameňoch a historických pamätihodnostiach, ale aj po skvelom víne a množstvu slnečných dní, ktoré robia z tohto miesta obľúbenú letnú destináciu chalupárov.
Radvaň nad Dunajom
58 000 €
NOVÁ CENA ! Útulná chata s krásnymi výhľadmi v čarovnom prostredí lazov
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj chatu v pokojnom prostredí lazov pri obci Budiná. K chate vedie spevnená obecná komunikácia, udržiavaná aj v zime. Chata je podpivničená, s terasou na príjemné posedenie s rodinou či priateľmi. Pôvodne laznícka predajňa prešla rozsiahlou rekonštrukciou. Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej 60 m studne , kúrenie podlahové elektrické v kombinácii s krbom. Odpady sú vyvedené do septiku s prepadom. Chata je podkrovná. Prízemie tvorí vstupná terasa, otvorená spoločenská miestnosť s kozubom, spojená s kuchynským kútikom a spálňa. V suteréne je sprchový kút, WC a sauna. Podkrovie je tvorené spacím kútikom. Chata je útulne zariadená . Pri chate je menší altánok s ohniskom. Nehnuteľnosť pôsobí príjemne, obklopená je jedinečnou prírodou Javoria, prevažne lesmi a lúkami poskytujúca široké možnosti turistiky, cyklistiky, hubárčenia. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná - vyhľadávaná milovníkmi vodných športov, rybárčenia, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne. V širšom okolí je welness hotel Galicia Nueva.
Budiná
84 000 €
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA ! Výnimočná ponuka - Útulná chalupa v objatí krásnej prírody Javoria
3D Obhliadka : poskytnem link na vyžiadanie Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj útulný zariadený dom/ chalupu v krásnom prostredí polosamoty lazov pri obci Píla. Leží vo svahu na rovinatom pozemku o celkovej výmere 2314 m2 . K chalupe vedie spevnená cesta vo vlastníctve obce. Chalupa má zavedenú elektrinu, vodu z vlastnej studne, odpady sú vyvedené do žumpy s trativodom. Kúrenie je lokálne na pevné palivo , v kombinácii s elektrickými konvektormi. Stavba je podkrovná, prešla kompletnou rekonštrukciou. Je čiastočne podpivničená – vínna pivnička s posedením, má vstup z vnútra domu ale aj z vonkajšej strany. Prízemie tvorí vstupná uzavretá chodba so schodiskom do pivnice, chodba, priestranná kuchyňa, samostatné WC, kúpeľňa, spoločenská miestnosť s kozubom. Podkrovie tvorí jedna otvorená spálňa s východom na balkón a ešte jedna uzavretá spálňa. Na vkusne upravenom dvore je priestranný altánok na príjemné posedenie pri káve s priateľmi a rodinou, zrenovovaná hospodárska budova so skladovacím priestorom, detský kútik s domčekom a šmykľavkou. Za domom je záhrada, nad domom vo svahu les. Celý komplex je dotváraný príjemnou atmosférou lesa a zurčiaceho potôčika, ideálne na rekreačné využitie alebo aj na trvalé bývanie pre tých, ktorí preferujú ticho, blízkosť prírody ale s blízkou dostupnosťou do dediny aj mesta. Okolitá príroda poskytuje nespočetné možnosti - turistika, hubárčenie, poľovanie. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný hrad a kaštieľ v Divíne a welness zámocký hotel v Haliči. Pre milovníkov lyžovania a je v dosahu 20-30 km je lyžiarske stredisko Košútka, Látky alebo Kokava Línia. Video : https://youtu.be/g7Z4hgTMA54
Píla, Lučenec
208 000 €
Dom v tichom prostredí Králiky, Banská Bystrica
Dom na slnečnom pozemku s krásnym výhľadom sa nachádza len 5 km od Banskej Bystrice v známom lyžiarskom stredisku. Dom má veľký potenciál či už ako investícia so zámerom na prenájom lyžiarom / turistom alebo aj na stále bývanie s možnosťou okamžitého nasťahovania. Stavba je vedená na LV ako rodinný dom. Dom má na vyvýšenom prízemí kúpeľňu, kuchyňu a spoločenskú izbu s krbom. Na poschodí sú štyri spálne a wc, v podkroví je veľký priestor napríklad vhodný ako herňa pre deti a na prízemí je priestor pre relax pre dospelých: Je tu sauna, wc so sprchou, technická miestnosť s modernou technológiou, malá pivnica ako odkladací priestor a je tu aj spoločenská miestnosť spojená s kuchynským kútom vhodná napríklad na herňu. Aj tu je krb, no tento centrálne vykuruje celú chatu. Dom má na prízemí podlahové kúrenie. Na pozemku sa nachádza altán pre vonkajšie posedenie, je tu aj dreváreň. Neďaleko chaty sa nachádza bežkársky areál, jezdecký areál. Sky Králiky je odtiaľto cca kilometer. Do Banskej Bystrice je 5 km, čo z lokality robí exkluzívnu polohu. Ste uprostred krásnej prírody a predsa na predmestí krajského mesta.
Králiky
199 000 €
Usadlosť na polosamote blízko lyžiarskeho strediska
Na predaj drevenica na polosamote blízko lyžiarskych vlekov. Drevenica má na prízemí saunu, kúpeľňu, toaletu, sklad. Na poschodí je veľká spoločenská miestnosť, dve izby, kuchyňa, terasa s pekným výhľadom. V podkroví sú tri izby a detský kútik na hranie. Na dvore je dreváreň, jakuzzi, posedenie. Vedľa domu je pivnica a vzadu včelín. Kapacita chaty je minimálne 15 postelí. Usadlosť prešla čiastočnou rekonštrukciou. Nehnuteľnosť má aj novú vŕtanú studňu, fotovoltaiku a kúpeľňu. Chata sa nachádza na polosamote, v pokojnom prostredí s nádherným výhľadom do doliny a na okolité lesy. V blízkosti je viacero lyžiarskych vlekov, turistických trás, bežkárskych trás a hotel Zerrenpach. Je vhodná pre väčšiu rodinu, prípadne firmu alebo na prenajímanie.
Látky
270 000 €
Chalupa s prameňom v horskej dedinke Krokava
Na predaj chalupa v horskej obci Krokava. Chalupa má jednu izbu a kuchyňu. Na pozemku za chalupou je výdatný prameň. Chalupa je vhodná pre niekoho, kto si chce prerobiť chalupu podľa svojich predstáv. Obec Krokava je malá horská dedinka s krásnymi výhľadmi. V okolí je pekná príroda a lyžiarsky vlek.
Krokava
23 000 €
Dom na bývanie alebo chalupu v Kokave nad Rimavicou
Na predaj domček v obci Kokava nad Rimavicou. Dom má dve izby ,veľkú kuchyňu, jedáleň, kúpeľňu, toaletu, špajzu, pivničku a predsieň. Na dvore sú chlievy a letná kuchyňa. Okolo domu je pekný pozemok a záhrada. Dom je vhodný na bývanie alebo rekreačné účely.
Kokava nad Rimavicou
70 000 €
Zrekonštruovaná drevenička blízko lýžiarskeho vleku Kokava - Línia
Na predaj zrekonštruovaná drevenička v rekreačnom stredisku Kokava - Línia. Drevenička má kúpeľňu, kuchyňu, obývačku a terasu. V podkroví sú dve izby. V suteréne sú skladové priestory a pivnička. Pred dreveničkou je posedenie s grilom. Drevenička prešla kompletnou rekonštrukciou - podlahy, voda, elektrika, stierky, klíma, pripojenie na internet. Prístup aj v zime osobným autom. K lyžiarskemu vleku je to cca 400m. V okolí je niekoľko lyžiarskych vlekov a pekná príroda.
Kokava nad Rimavicou
99 000 €
VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA !Zaujímavá usadlosť na samote pri Krupine
Ponúkame v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj nehnuteľnosť v katastri obce Zemiansky Vrbovok. Vedie k nej miestami spevnená poľná cesta. Leží na prevažne rovinatej parcele o celkovej výmere viac než 14, 5 hektára. Jedná sa o niekoľko stavieb - 3 drevenice, altánok , pôvodný dom a humno. Pôvodný dom je z kameňa. Je jednopodlažný. Obytnú časť tvorí vstupná presklenná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, 2 spálne a komora. Má zavedenú elektrinu, vodu z rezervoára, odpady sú vyvedené do žumpy s trativodom, vykurovanie lokálne na drevo. Staršiu časť tvorí dielňa so samostatným vchodom a 3 menšie miestnosti, taktiež s jedným samostatným vchodom. Jedna z nich je pripravená na saunu. Na tejto stavbe boli vymenené okná za plastové. Pri dome je menšia pôvodná hospodárska budova, v ktorej boli urobené 3 boxy pre kone. V blízkosti domu stoja 2 menšie a 1 o niečo väčšia drevenica. Dispozične sú rovnaké - prízemie tvorí otvorená kuchyňa s obývacím kútom, kúpeľňa s WC a na poschodí spálňa s terasou. Sú celoročne obývateľné, predávajú sa s väčšinou zariadenia. Z teráz je krásny výhľad na okolie. Pri dreveniciach je postavený spoločný altánok na príjemné posedenie pri západe slnka. Na na časti pozemku je vysadený nový sad ovocných stromov - jablone, hrušky, slivky, čerešne. ďalšiu časť tvoria pasienky, lúky, lesík, jazierka a pôvodný ovocný sad so starými druhmi ovocných stromov. Pozemok disponuje 5 - timi studňami s úžitkovou vodou. Nehnuteľnosť leží na samote, v príjemnom tichom prostredí, tvorené prevažne lúkami, pasienkami a lesmi. Poskytuje ideálne podmienky na bývanie s hospodárením ale svojim charakterom aj na podnikanie v oblasti agroturistiky prípadne ubytovania s možnosťami organizovania rôznych stretnutí, kurzov a podobne. Ak rozmýšľate o niečom podobnom neváhajte a dohodnite si s nami obhliadku. Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná.
Zemiansky Vrbovok
650 000 €
Pozemok na Donovaloch neďaleko zjazdovky
Pozemok sa nachádza v podhorskej obci Donovaly, neďaleko zjazdovky. Výmera je 781 m2. Pozemok je mierne svahovitý. Kľudná časť obce, blízkosť zjazdovky, krásne výhľady, to všetko tu nájdete. Pozemok je užší a momentálne využiteľný na investičné účely, poprípade na odstavenie moderného sebestacneho domčeku na kolesách .
Donovaly
45 900 €
Dom na predaj pri Medzilaborciach - Ňagov
Starší rodinný dom sa nachádza len 4 km od mesta Medzilaborce v obci Ňagov. Leží na pokojnom mieste obce mimo hlavných ciest. Pozostáva zo vstupnej chodby, 4 izieb, špajze a je čiastočne podpivničený. Dom je v pôvodnom stave, vyžaduje kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V dome je zapojená elektrina a na hranici pozemku je možné pripojiť sa na plyn. Voda je dostupná zo studne nachádzajúcej sa na pozemku. Pozemok s celkovou výmerou 924 m2 je spočiatku rovinatý, v zadnej časti svahovitý. Jeho rozmery sú cca 25 x 40 m.
Ňagov
26 000 €
Rodinný dom na bývanie - Ubľa
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Ubľa v okrese Snina. Dom pozostáva z troch izieb, kuchyne a priestrannej kúpeľne s WC. Súčasťou suterénu je garáž, pivničné priestory a technická miestnosť. V dome prebehla kompletná rekonštrukcia: nové plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, nové dvere v interiéri, stierky, podlahy, prerobená kúpeľňa, znížený a zateplený strop, nová elektrina. Súčasťou rekonštrukcie bolo zabezpečenie ústredného kúrenia v dome s novým kotlom na tuhé palivo. Teplo Vám spríjemní aj krbová kachľa v obývacej izbe. Celková výmera pozemku je 1977 m2 a má prevažne rovinatý charakter. Obec Ubľa disponuje základnou a materskou školou, všeobecným lekárom pre deti aj dospelých, zubným lekárom, lekárňou, potravinami, pohostinstvom a poštou. Lokalita je známa nádhernou prírodou, ponúka výhľad na tmavú oblohu a nachádza sa v tesnej blízkosti Národného parku Poloniny. Viac informácií nájdete na www.romantickechalupy.sk
Ubľa
62 000 €
Pekný rodinný dom pri Medzilaborciach
Len 5 min. autom od Medzilaboriec Vám exkluzívne ponúkame kompletne prerobený rodinný dom vrátane kompletného vybavenia. Nachádza sa v tichej lokalite obce Krásny Brod. Pozostáva z dvoch kuchýň a kúpeľní, štyroch izieb, špajze, vstupnej predsiene a chodby. K dispozícii je aj menšia pivnica a kotolňa. V zadnej časti domu sa nachádza veľká miestnosť, ktorá je ideálna na pracovný priestor alebo dielňu. Okrem toho dom disponuje krytou terasou. V jednej z izieb je už vytvorený otvor pre schodisko, ktoré by viedlo do podkrovia. Podkrovie ponúka možnosť pre vytvorenie ďalších miestností alebo skladových priestorov. V dome prebehla rekonštrukcia: nové plastové okná a dvere (exteriér), nové drevené dvere v interiéri, stierky, podlahy, prerobené obe kúpeľne, znížený a zateplený strop, zateplenie vonkajších obvodových stien, nová fasáda, nový krb, prerobená elektrina a pod. Teplo domu zabezpečuje ústredné kúrenie kotlom na plyn alebo novým kotlom na tuhé palivo, či lokálne kúrenie - krbom v kuchyni. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1968 m2, pričom jeho rozmery sú cca 20 x 100 m. Na pozemku sa nachádzajú dva záhradné domčeky určené na skladovanie dreva a náradia. Do ponúkanej nehnuteľnosti je možné sa hneď po kúpe nasťahovať. Viac informácií na www.romantickechalupy.sk
Krásny Brod
119 000 €
Investičná príležitosť v centre mesta Prešov
Ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu v centre Prešova, nachádzajúcu sa na Kováčskej ulici. Táto budova, ktorej pôvodný stav je zachovaný, poskytuje skvelú príležitosť pre nového majiteľa prerobiť si ju podľa vlastných predstáv. Budova sa nachádza v samotnom centre Prešova, čo znamená, že je ľahko dostupná pre zákazníkov a potenciálnych nájomcov. Konštrukcia budovy je prevažne z pálenej tehly. Všetky inžinierske siete sú v dosahu. Budova má celkovo tri podlažia, pričom jedno z nich je podkrovné. Okrem toho obsahuje aj podzemné podlažie – pivničné priestory. Polyfunkčná budova v srdci Prešova na Kováčskej ulici je vynikajúcou investíciou s možnosťou premeny na moderný a funkčný priestor. Je vhodná pre rôzne obchodné, kancelárske alebo iné komerčné aktivity. VIac info na www.romantickechalupy.sk
Prešov
279 900 €
Domček s priestranným pozemkom priamo v Humennom
Ponúkame vám jedinečnú nehnuteľnosť priamo v okresnom meste Humenné – nádherný rozprávkový domček umiestnený na pozemku mnohými ovocnými stromami a okrasnými kvetmi. Tento dvojpodlažný domček, postavený pred 13 rokmi, ponúka útulné miesto na oddych a relaxáciu počas celého roka. Inžinierske siete ako plyn, voda a elektrina sú dostupné len pár metrov od hranice pozemku. Vykurovanie v chladnom období zabezpečuje tehlová pec. Domček má aj podzemné podlažie s dostatkom úložného priestoru. Disponuje aj dvoma útulnými loggiami. Tešiť sa môžete aj na priestrannú terasu, ktorá ponúka ideálny priestor na relaxáciu a spoločné stretnutia s rodinou a priateľmi. Nehnuteľnosť je situovaná na okraji mesta Humenné, priam na polosamote. Je obklopená veľkým pozemkom o rozlohe približne 18 x 85 metrov a celkovou rozlohou 1511 m2. K dispozícii aj vlastná studňa a menší záhradný domček. Toto miesto je naozaj jedinečné pre tých, ktorí milujú prírodu, ale zároveň si cenia blízkosť mesta. Môžete si užívať ovocie z vlastných stromov, ako sú jablká, orechy, moruše, čerešne a iné. Navyše, pohľad na pokojný potôčik, ktorý preteká za pozemkom, ešte viac umocňuje čarovnú atmosféru pozemku. Bonus: k dispozícii projekt na výstavbu poschodového rodinného domu na tomto pozemku. Viac info na www.romantickechalupy.sk
Humenné
104 000 €
Útulná chalupa s veľkým pozemkom pri Vranove nad Topľou
Oddych a relax cez voľné dni na chalupe s priestrannou záhradou s ovocným sadom alebo si postaviť dom v dosahu prírody, neďaleko od mesta (8 min. autom) v pokojnej časti obce. To je ponuka zachovalej chalupy v Kamennej Porube. Nehnuteľnosť sa nachádza mimo hlavnej cesty na bočnej ulici a jej základová časť bola postavená v roku 1911. Neskôr bola k chalupe pribudovaná jej terajšia zadná časť, vďaka ktorej sa obytná plocha rozšírila a využívala sa do súčastnosti. Dom pozostáva z 2 izieb, kuchyne, 2 vstupných predsiení, kúpeľne spojenej s WC a špajze. Zaujímavou súčasťou chalupy je aj priestranná klenbová pivnica, vhodná na skladovanie vína či zeleniny. Chalupa je napojená na obecný vodovod, elektrinu, plyn a odpad je napojený na verejnú kanalizáciu. Vykurovanie zabezpečujú gamatky na plyn. K dispozícii je aj priestranný pozemok, ktorého súčasťou je ovocný sad, smrekové stromy, studňa či starý záhradný domček s náradím. Celková rozloha pozemku je 3204 m2 s rozmermi cca 15 x 220 m. Prístup k pozemku je z prednej strany po asfaltovej ceste. V budúcnosti bude s najväčšou pravdepodobnosťou pohodlný prístup aj zo zadnej strany pozemku, keďže v obci vzniká nová ulica s novostavbami. Veľkorysosť pozemku tak možno v budúcnosti využiť na rôzne stavebné alebo aj odpredajné účely.
Kamenná Poruba, Vranov nad Topľou
53 000 €
Dom s veľkým pozemkom v Národnom parku Poloniny - Zboj
Pre tých, ktorí by radi oddychovali v lone očarujúcej čistej prírody, v najčistejšom prostredí Slovenska, ponúkame tento pôvodný dom s veľkým, takmer 21 árovým pozemkom. Pozemok s rozmermi cca 25*80 m je mierne svahovitý. Prednú a celú bočnú časť pozemku lemuje potôčik. Dom z pálenej tehly v pôvodnom stave bol postavený v roku 1970. Pozostáva zo vstupnej predsiene, z dvoch neprechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, WC a špajze. Je čiastočne podpivničený, pivnica pozostáva z dvoch miestnosti. Dom je napojený na elektrinu a obecný vodovod. V roku 2019 bola kompletne vymenená stará strešná krytina a vynovený komín. Obec Zboj je druhou najvýchodnejšou obcou na Slovensku. Je súčasťou Národného parku Poloniny, čo dosvedčuje krása a čistota okolitej prírody. Viac informácií k nehnuteľnosti nájdete na webe: https://www.romantickechalupy.sk/
Zboj
46 000 €
1 3 4 5 6 7 8 9 10 11 34