ZNÍŽENÁ CENA ! Priestranný rodinný dom so záhradou v príjemnom prostredí H. Tisovníka
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v príjemnom prostredí v blízkosti Horného Tisovníka. Dom leží v zástavbe niekoľkých domov, na rovinatej parcele o celkovej výmere 1284 m2. Vedie k nemu asfaltová komunikácia. Jedná sa o okálový dom s betónovým suterénom a podkrovím. Má zapojenú elektrinu, vodu zo spoločného rezervoára, odpady sú vyvedené do spoločnej žumpy, vykurovanie bolo kedysi ústredné na drevo. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Boli vymenené elektrické rozvody, vodovodné rozvody k domu, izolácia domu. Suterén tvorí niekoľko miestností vrátane kotolne a prechodu do garáže. Do garáže je prístup aj spredu domu. Prízemie je tvorené chodbou, osobitným WC, kuchyňou spojenou s obývacou izbou s východom na balkón, bývalá kúpeľňa a 1 menšia a dve väčšie izby. Z chodby pri vchode je schodisko, ktoré vedie do podkrovia, ktoré je možné upraviť na ďalšie izby. Za domom je priestranná záhrada. Nehnuteľnosť po dokončení rekonštrukcie vhodná na trvalé bývanie pre väčšiu rodinu pre tých, ktorí preferujú pokojnejšie bývanie ale s blízkou dostupnosťou do obce, ale pokojne aj na chalupu. Osada, v ktorej sa dom nachádza je obklopená krásnou prírodou Javoria, lúkami , lesmi plných húb. na svoje si prídu milovníci turistiky, cykloturistiky, poľovníctva. V širšom okolí je termálne kúpalisko Dolná Strehová, vodná nádrž Ružiná. Obec Horný Tisovník leží v severozápadnej časti Novohradu, juhovýchodným smerom pod pohorím Javorie, vo východnej časti Krupinskej vrchoviny v doline Tisovníka, v nadmorskej výške 285 - 1044 m n. m. Typické pre Horný Tisovník sú sochorové studne, zachovali sa aj kamenné tabuľové náhrobníky s reliéfnym polychrémovaným dekorom z prelomu 19. – 20. storočia. Okresné mesto Detva je vzdialené asi 23 km.
Horný Tisovník
69 999 €
ZNÍŽENÁ CENA ! Dvojgeneračný dom v príjemnej dedinke blízko Detvy
Ponúkame vo výhradnom zastúpení majiteľa väčší rodinný dom v príjemnom prostredí pri potoku a pod lesom. Dom leží v obci Horný Tisovník na parcele o výmere 406 m2. K nemu prislúchajú ešte záhrady o výmere 1096 m2. Prístupová cesta je asfaltová. Dom je dvojpodlažný, napojený na elektrinu, vodu z vlastnej studne, odpady sú vyvedené do septiku s prepadom, vykurovanie kombinované na drevo a elektrinu. Prízemie je tvorené chodbou, kúpeľňou s WC, priechodnou kuchyňou, 2 izbami, komorou , ktorou sa vchádza do kotolne, ktorá má vlastný vstup aj z dvora. Poschodie je tvorené halou, chodbou, kúpeľňou s WC, obývacou izbou, bývalou kuchyňou, komorou a dvoma spálňami. Na dvore je letná kuchynka postavená z bukasu so zavedenou elektrinou a šporákom na drevo, dielňa, dreváreň, údiareň, drevené chlievy a samostatná garáž pred bránou. Pri dome je záhradka a pár metrov za cestou, pod lesom ďalšia záhradka mierne svahovitá. Nehnuteľnosť je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave, ihneď užívateľná, ideálna pre 2 generácie prípadne veľkú rodinku. Blízke okolie domu je tvorené prevažne listnatými lesmi, ideálnymi na nekonečné prechádzky, hubárčenie, poľovanie. V dosahu cca 20 km je Termálne kúpalisko Dolná Strehová.
Horný Tisovník
114 000 €
Bezbariérový bungalov v príjemnom prostredí neďaleko centra Oščadnice blízko Čadce
Ide o pomerne novú stavbu postavenú v roku 2019. Je vhodná na okamžité nasťahovanie. Súčasťou je aj menšia záhrada okolo celej nehnuteľnosti. Poloha ponúka blízkosť centra a škôl, ako i príjemné bývanie v obľúbenej lokalite. Bungalov je 4 – izbový, obsahuje kuchyňu s obývačkou, 3 izby, špajzu, podkrovný úložný priestor, chodbu tvaru L. Nachádza sa tu tiež predpríprava na krb. Oščadnica je veľmi vyhľadávanou lokalitou vďaka svojim možnostiam cestovného ruchu ale aj občianskej vybavenosti. Ponúka bohaté príležitosti športu a pobytu v prírode. Jej skvelá poloha umožňuje dosah miest Čadce a Krásna nad Kysucou.
Oščadnica
189 900 €
Pôvabná drevenica v centre obce Rudinská neďaleko Žiliny
Drevenica v príjemnom prostredí sa nachádza v centre obce Rudinská neďaleko Žiliny. Súčasťou je aj priestranná záhrada s murovaným altánkom v zadnej časti. Je tu skvelý prístup autom ako i dosah na všetky služby. Vstup do drevenice je do chodby, ďalej tu nájdeme komplete vybavenú kúpeľňu a tri miestnosti - kuchyňu, spálňu a obývaciu miestnosť. Podkrovie slúži ako úložný priestor. Drevenica je vo veľmi dobrom zachovalom stave, disponuje plynom, elektrickým prúdom a obecnou vodou. Toto miesto ponúka ideálny oddych pre každého, kto si chce vychutnať výnimočný, vkusne zariadený priestor s trochou príjemnej histórie. V okolí nájdete bohaté možnosti pre turistiku či horskú cyklistiku. Neďaleko sa nachádza lyžiarske stredisko Snowparadise Veľká Rača, Vodné dielo Žilina či Ranč pri Žiline v Oškerde.
Rudinská
139 900 €
Drevenica v malebnej dedinke neďaleko Trojmedzia na slovensko – česko – poľskom pohraničí pri Čadci
Táto štýlová drevenica je určená na bývanie aj rekreáciu. Nachádza sa v pokojnom prostredí s úžasnými výhľadmi, obklopená lesmi. Súčasťou je rozľahlá záhrada plná zelene a ovocných stromov. Na pozemku sa tiež nachádza hospodárska budova. Ide o drevenú stodolu. Prístup je po asfaltovej ceste až priamo k drevenici. Drevenica má pivnicu, vstup je do verandy a ďalej do chodby. Nachádzajú sa tu štyri miestnosti, wc a kúpeľňa. V podkroví sa nachádza ďalšia miestnosť a otvorený priestor, ktorý má potenciál využitia. Táto lokalita ponúka bohaté možnosti pobytu v prírode, turistiku, cyklistiku...V blízkosti sa nachádzajú obľúbené turistické horské chaty ako Gírová či Studeničné. Nechýba ani kaviareň či tradičná krčma. Bonusom je tiež zachovalá ľudová architektúra v podobe množstva dreveníc, ktoré tu nájdeme. V okolí tiež nájdeme známe strediská cestovného ruchu. Mesto Visla je vzdialené 45 km, Jablunkov 19 km, mesto Čadca 18 km.
Čadca
159 800 €
Útulne zrekonštruovaný vidiecky domček s veľkým pozemkom v pokojne dedinke Pribeta
Tento starší vidiecky domček sa nachádza v tichej ulici v obci Pribeta. Je postavený na veľkom širokom pozemku vo výmere 3132 m2. Jeho šírka na začiatku je 32 m s postupným rozširovaním sa na 49 metrov, dĺžka pozemku je cca 95 m. Domček sa skladá z dvoch častí: z prednej obytnej časti, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou a zo zadnej pôvodnej časti, kde sa nachádza technická miestnosť s kotolňou a veľká miestnosť využívaná na uskladnenie dreva. Prednú časť tvorí otvorená terasa s posedením, vstupná predizba, šatník, dve izby, komora, kuchyňa a veľká kúpeľňa s toaletou, sprchovým kútom a s vaňou. Rekonštrukcia domu sa robila v roku 2022, prebehla výmena strechy, okien, nový odkvapový systém, vyvložkovaný komín, nová kúpeľňa, kuchyňa s krásnou drevenou provensalskou kuchynskou linkou, obývačka s pôvabnou kachľovou pecou, ktoré drží teplo 24 hodín. Nový vykurovací systém. Vykurovanie domu zabezpečuje tepelné čerpadlo - radiátory, taktiež je v dome elektrický kotol a v obývačke kachľová pec. Voda je napojená na obecný vodovod, odpady sú riešené do žumpy. V obci sa buduje kanalizácia, ktorá by mala byť spustená tento rok. Elektrina 220/380. Pozemok je veľký, rovinatý, celý oplotený. Na pozemku sa nachádza veľký altánok, klenbová pivnica, bazén, studňa ktorá slúži na polievanie záhrady. V záhrade je množstvo okrasných drevín a zopár ovocných stromov. Nehnuteľnosť je možné odkúpiť ako celok s pozemkom 3132 m2, alebo domček s menším asi 6,5 árovým pozemkom za 88 000 eur. Centrum obce je vzdialená 700 m od domčeka, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto Nové Zámky sú vzdialené 16 km. Štúrovo je autom 30 minút, kde je najväčšie termálne kúpalisko Vadaš. Vzdialenosť od Bratislavy je 120 km.
Pribeta
110 000 €
Zachovalý bývalý mlyn na väčšom pozemku v obci Modrovka na predaj
Starý udržiavaný mlyn( budova je bývalý mlyn najstarší v okolí Trnavy má viac ako 200 rokov ,na liste vlastníctva je vedený ako rodinný dom) na väčšom pozemku s malým lesíkom na okraji obce Modrovka vzdialenej 12 km od okresného kúpeľného mesta Piešťany na predaj. Po rekonštrukcii nehnuteľnosti objekt slúžil ako byt a ubytovňa -elektrifikovaná( vlastná nová prípojka), napojená na obecný vodovod( voda tej istej kvality ako je detská voda Lucka) a odkanalizovaná- tomu zodpovedá aj terajší stav. Výhodou nehnuteľnosti je aj možnosť bývania a zároveň podnikania s možnosťou rekonštrukcie bez obmedzení. Mlyn leží na rovinatom dobre dostupnom pozemku ( príjazd ku nehnuteľnosti cez dve obecné cesty) a pozostáva z dvoch budov , z ktorých každá má samostatný vchod do interiéru. Nehnuteľnosť je postavená na kamenných základoch a jej konštrukčný materiál je hlinená tehla, stropy zdobia pôvodné drevné trámy na niektorých miestach prekryté iným materiálom. Ľavá časť nehnuteľnosti slúžila ako 4 izbový byt s kuchyňou, kúpeľňou s toaletou a vstupnou chodbou( z ktorej je vstup do pivnice cca 30 m2) vo veľmi dobrom stave po malej investícii hneď obývateľný. V pravej väčšej a staršej časti objektu, ktorý je dvojpodlažný sa nachádzajú na prízemí dve miestnosti ( väčšia ma rozmery 10x8 metrov) a spoločné toalety a sprchy, na poschodí sú tri izby a kuchynka. Celý objekt je v relatívne dobrom stave a jeho využitie ponúka viacero možností( objekt pre súkromné ,ale aj podnikateľské účely, penzión, dielne pre remeselníkov, neštandardné bývanie). Veľkou výhodou je priestranný pozemok za budovou, kde je viacero stromov a tvoria tak malý lesík, ktorý dotvára k objektu inú príjemnú atmosféru. Táto nehnuteľnosť má potenciál a čaká na svojho nového majiteľa, ktorý bude vedieť oceniť všetko to čo ostatný nevidia. Obec Modrovka je obkolesená horami Považského Inovca má výbornú dostupnosť ( iba cca 5km diaľničný privádzač) a krásnu prírodu z viacerými možnosťami ( lyžiarske stredisko SKI Bezovec 12 km, hrad Tematín 15 km,). To je iba niekoľko možností v tomto vyhľadávanom a hlavne dobre dostupnom kraji. Vzdialenosť z Trenčína je 38 km a z Bratislavy 97km a od diaľničného privádzača iba 2 km.
Modrovka
125 000 €
Veľký pozemok s pekným výhľadom Kostolná-Záriečie na predaj
Svahovitý priestranný slnečný pozemok so schválením v územnom pláne na výstavbu jedného rodinného domu v katastri obce Kostolná-Záriečie vzdialenej 8km od krajského mesta Trenčín na predaj. Parcela registra E o rozlohe 2915m2 vedená ako trvalý trávny porast v extraviláne obce má obdĺžnikový nepravidelný tvar kde rozmery pozemku sú v prednej časti šírka 33metrov a dĺžka cca 100 metrov ( presný tvar pozemku- fotografie inzerátu). Jedná sa o pozemok na okraji obce s pekným výhľadom na okolie a prístupom po asfaltovej komunikácii kde na jej okraji je možnosť na kompletné pripojenie ku existujúcim IS ( elektrika, voda, plyn, kanalizácia). Ak hľadáte veľký pozemok a chcete mať výhľad a minimálny kontakt so susediacimi nehnuteľnostiam tak pri tomto pozemku je to možné. Výhodou je blízkosť veľkého krajského mesta, diaľničného privádzača a hlavne kompletnej infraštruktúry aj s vlakovým spojením. Tým ,že je pozemok situovaný čo najbližšie k prírode a zároveň je dostatočne blízko ku kompletnej občianskej vybavenosti spĺňa kritéria pre náročnejšieho užívateľa.
Kostolná - Záriečie
159 000 €
Čiastočne zrekonštruovaný dom vhodný na chalupárčenie na polosamote v Ľudovítove
Tento domček z časti v pôvodnom stave, z roku 1952 sa nachádza v kľudnej uličke v Ľudovítove. Leží na pozemku vo výmere 1424 m2, jeho obytná plocha je cca 120 m2. Od roku 2020 prechádzal čiastočnou rekonštrukciou zvonka: plechová strecha, plastové okná a dvere, z troch strán zateplený a čiastočne omietnutý. Interiér domu je v pôvodnom stave. Pozostáva z predizby, z dvoch nepriechodných spální, z jednej priechodnej izby, obývačky, kuchyne a kúpeľne. Do domu je zavedená voda z obecného vodovodu, kopaná studňa na polievanie sa nachádza v záhrade. Kúrenie je zabezpečené lokálne kachľami, pieckou a elektrickými ohrievačmi. Zdrojom teplej vody je elektrický bojler. Odpady sú riešené do žumpy. Na pozemku sa nachádza menší domček, využívaný ako odkladací priestor. Pozemok je priestranný, rovinatý, s rôznymi druhmi ovocných a okrasných stromov. Centrum obce Palárikovo je vzdialené iba 5 km, kde je možnosť príjemných prechádzok v krásnom parku Poľovníckeho kaštieľa a relaxu vo Wellness centre. Okresné mesto Nové Zámky je vzdialené iba 7 km. Vzdialenosť od Bratislavy je 100 km, výhodou je vlakové spojenie, vzdialenosť od stanice je 5 minút peši.
Palárikovo
85 000 €
Zachovalý dom v malebnej obci Kálnica na predaj
Zdravý tehlový dom s pekným slnečným pozemkom až ku potoku v centre koncovej obce Kálnica vzdialenej iba 7 km od okresného Nového Mesta nad Váhom na predaj. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, ale vo veľmi dobrej kondícii vrátane strechy a aj pivničných priestorov. Dom je momentálne neobývaný je však napojený na všetky dostupné IS ( voda, plyn, elektrika) a vďaka dispozícii( tri izby, kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, špajza, manzardka) vie ponúknuť dostatočný priestor bežnej 4 člennej rodine. V prípade potreby vie podkrovie ponúknuť ďalší obytný priestor samozrejme to všetko po rekonštrukcii. Pivnice pod domom tvoria zhruba ¾ obytnej plochy a ponúkajú technické a aj odkladacie priestory vrátane čerpadla na vlastnú studňu. Súčasťou predávanej nehnuteľnosti sú aj menšie hospodárske priestory, dvor so vstupom z prístupovej cesty a veľká slnečná juhovýchodne orientovaná záhrada končiaca pri potoku. Ak hľadáte dom ,alebo chalupu v dobrom stave, s dobrou dispozíciou v zaujímavej lokalite ( blízkosť diaľnice cca 4 km, lyžiarske stredisko km nad obcou) a máte radi hornaté okolie tak príďte na obhliadku. Celý pozemok je vedený ako stavebný, čo dáva tejto nehnuteľnosti ešte flexibilnejšie využitie. Obec Kálnica je stredne veľká netranzitná obec obklopená lesmi Považského Inovca, má dostatočnú občiansku vybavenosť je známa vďaka SKI Kálnica a cyklobikovej zjazdovke, a jej najväčšou devízou je blízkosť diaľnice a väčšieho okresného mesta s veľkým priemyselným parkom. Vďaka celému okoliu, ( hrad Beckov cca 5 km, prírodné kúpalisko Zelená Voda cca 4km, kúpelne mesto Piešťany 26km ) je obec vyhľadávaná na trvalé bývanie, ale aj chalupárčenie.
Kalnica
84 000 €
Vidiecky dom pri drevenom kostolíku v obci Jalová - Poloniny
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj vidiecky dom nachádzajúci sa v obci Jalová, ktorá je obklopená lesmi Národného parku Poloniny. Starší dom je v pôvodnom stave, pozostáva z dvoch izieb, kuchyne a je čiastočne podpivničený. K domu je pristavaná aj hospodárska časť a stodola. V rámci inžinierskych sietí je dom napojený na elektrinu. Voda je privedená k domu z vlastného prameňa nachádzajúceho sa za domom. Pozemok s celkovou výmerou 1335 m2 je mierne svahovitý, prístup k pozemku je po asfaltovej ceste. Bonusom tejto nehnuteľností je, že susedí s dreveným kostolíkom sv. Juraja, ktorý je často vyhľadávaný pre turistov. Dostať sa k nemu je možné hneď cez zadnú časť pozemku. Výhody ponúkanej nehnuteľnosti: - výhľad na obec Jalová a jej okolie - pokojná, tichá lokalita obklopená lesmi a lúkami - koncová obec s cca 40 obyvateľmi (súkromie) - priestor na hubárčenie - bohaté množstvo cyklotrás (mnohé vo výstavbe zo Sniny, cez Stakčín až do Novej Sedlice) - 3 km od obce sa nachádza Vodná nádrž Starina - okresné mesto Snina je vzdialené 10 km - možnosť turistiky v Poloninách Fotografie interiéru budú zverejnené o pár dní.
Jalová
46 000 €
Dom v obci Kalinov s pekným - 21 árovým pozemkom
Exkluzívne ponúkame na predaj väčší 3 izbový tehlový dom. Pozostáva zo vstupnej predsiene, troch priestranných izieb a špajze. Je čiastočne podpivničený. Ide o pôvodný dom, vhodný na prerobenie podľa vlastných predstáv či už na bývanie alebo na oddych. V rámci inžinierských sietí je dom pripojený na elektrinu. K dispozícií je aj obecný vodovod a plyn. Klenotom tejto nehnuteľností je krásny, priestranný pozemok s celkovou výmerou 2109 m2. Vstup na pozemok je mierne svahovitý, následne je prevažne rovinatý a v zadnej časti opäť svahovitý, odkiaľ je možné sledovať výhľad na okolitú krásu obce. Rozmery pozemku sú 19 x 110 m2. Obec Kalinov je známa ako koncová obec, považovaná za prvú oslobodenú obec na Slovensku počas 2. sv. vojny. Okresné mesto Medzilaborce je vzdialené 6 km. Výhody lokality: - čistá a krásna okolitá príroda ideálna na hubárčenie - koncová obec - v blízkom centre obce sa nachádza penzión s reštauráciou - len 3 km od obce nájdete lyžiarský vlek - cyklo - turistické chodníky - pokoj, čisto a ticho v nádhernom prostredí.
Kalinov
38 500 €
Rozľahlý rovinatý pozemok na polosamote v obci Nová Vieska
Tento priestranný rovinatý pozemok sa nachádza na polosamote Arad v katastri obce Nová Vieska. Rozprestiera sa na rozlohe vyše 2800 m2, a keďže ide o záhradu, nachádzajú sa na ňom rôzne ovocné stromy. Prístup je po asfaltovej ceste, všetky inžinierske siete sú v dosahu pozemku. Na pozemku sa podľa územného plánu obce môže stavať, keďže sa nachádza v zastavanom území obce. Centrum obce so základnou občianskou vybavenosťou je vzdialené len 2 km. Prostredie, v ktorom sa pozemok nachádza je veľmi príjemné, ideálne na víkendovú rekreáciu a relax v prírode, ale taktiež na bývanie v ozajstnom vidieckom prostredí. Pozemok obklopujú rozľahlé záhrady susedných domov a výhľad je na okolité kopce, polia a les. Panuje tu ticho a kľud, preto je to tu ako stvorené na únik z mesta a ruchu každodenného života. V blízkosti Aradu sa rozprestiera prírodná rezervácia Parížske močiare, kde okrem krásneho rybníka nájdete aj potok Paríž, popri ktorom vedie náučný chodník skrz močiarov. Okrem možnosti pikniku na brehu jazera je tu možné absolvovať cyklotúry a prechádzky na viničný kopec. Len cca 20 km od pozemku sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš v meste Štúrovo, kde nájdete aj hraničný priechod do historického maďarského mesta Ostrihom. Len na skok za mestom sa rozprestiera najjužnejšie slovenské pohorie Burdov, ktoré je ideálne na výlety a nenáročnú turistiku.
Nová Vieska
28 000 €
Krásna chalupa nad dedinou Sečianky
Nádherná chalupa nad dedinou. Gazdovský dom pozostáva z dvoch izieb, kuchyni, kúpeľne. 1 izba s wc a kúpeľňou, so samostatným vchodom z terasy. Chalupa momentálne prechádza rozsiahlou rekonštrukciou. V kuchyni sa nachádza čistička pitnej vody. Elektrika, voda, kúrenie je komplet nové. Podkrovie je zdravé, strecha nezateká, steny, podlaha sú suché. Obec Sečianky sa rozprestiera v nádhernej, tichej dolinke, neďaleko rieky Ipeľ, ktorá ponúka možnosť rybolovu a vodných športov. Neďaleké lesy ponúkajú možnosť turistiky, hubárčenia ako aj poľovníctva. V neďalekej dedine je nový most cez rieku Ipeľ, kde sa dá napojiť na cyklotrasu, ktorá vedie až do Budapešti.
Sečianky
85 000 €
Dvojpodlažná chatka s do kopca vytesanou pivnicou v chatovej oblasti Šahy
Prízemie - posedenie, kuchynka, krb, pivnica. Poschodie - obytná časť, balkón, kúpeľňa so splachovacím wc, vonku murovaný grilovací kútik, terasa s tečúcou vodou a prístreškom. Chatka sa predáva spolu so všetkým náradím na obrábanie a ošetrenie záhrady a výrobu vína. V záhrade sa nachádza cca 80 koreňov viniča a niekoľko ovocných stromčekov (jabloň, višňa, hruška, marhule, broskyne, slivka a čerešne), o ktorých je vzorne starané. Nachádza sa v tichej chatovej oblasti, asi 2,5 km od mesta Šahy a cca 20 km od kúpeľného mesta Dudince. Budapešť je vzdialená len 80 km. Nehnuteľnosť ponúka niekoľko možností jak aktívneho, tak pasívneho oddychu.
Šahy
40 000 €
Za cenu 3 izbového bytu rodinný dom s pozemkom v obci Tupá
V dome sa na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, 3 izby a špajza. Na poschodí je balkón s nádherným výhľadom, 3 izby a podkrovie. Dom je celý podpivničený. V pivnici sa nachádza, kotolňa, dve miestnosti a pristavaná drevená garáž. Nehnuteľnosť si vyžaduje rekonštrukciu. Je zavedená elektrika, voda. Ústredné kúrenie je riešené na plyn. Prístupová cesta asfalt. K domu prináleží aj dvor s rozsiahlou záhradou, kde sú ovocné stromy a vinič. Celá nehnuteľnosť sa rozprestiera medzi hlavnou cestou a ulicou. Takáto nehnuteľnosť je v dedine iba 5x, preto je aj taká zaujímavá. Je vhodný na celoročné bývanie, aj na víkendové využitie. Dom sa nachádza v tichej ulici, neďaleko centra. V dedine je škôlka, pošta, potraviny. Dedinka ponúka širokú škálu využitia a oddychu. Budapešť je vzdialená len 80 km, nádherné kúpeľné mesto Dudince len 8 km, wellness Santovka 16km a Aquapark Esztergom 50km. Tiež Štiavnické vrchy sú do 50km.
Tupá
59 000 €
Nehnuteľnosť vhodná ako investícia v obci Lúčka
Táto pekná nehnuteľnosť sa nachádza v centre malebnej horskej obce Lúčka, ktorá je obklopená zelenou a prekrásnou prírodou. S pozemkom podlhovastého tvaru orientovaným na západ, táto nehnuteľnosť je nielen ideálnym miestom pre chalupárčenie, ale aj skvelou investičnou príležitosťou. Zadná časť pozemku totiž poskytuje samostatný prístup a môže byť využitá ako samostatná stavebná parcela napríklad pre rekreačnú chatu. V obci je v súčasnosti v prevádzke niekoľko súkromných ubytovaní, avšak pre veľký dopyt sú často plne obsadené. V dome sa nachádza nepriechodná predná izba, dve priechodné stredné izby, kuchyňa a na konci kúpeľňa s toaletou. V zadnej časti za kúpeľňou je samostatne prístupná komora. Na pozemku sa nachádza malá dreváreň a stodola. Časť domu prešla čiastočnou rekonštrukciou (dve miestnosti elektrina, nová hlinená omietka v prednej izbe, vymenené vodovodné potrubie, nová kúpeľňa atď.). Pri rýchlom jednaní je možná úprava ceny.
Lúčka, Rožňava
60 000 €
Nový, energeticky úsporný dom Bodíky, v susedstve povodia Dunaja a lužných lesov
Príjemný nový domček pre únik z mesta aj na dlhodobé bývanie stojí v krásnej lokalite lužných lesov a povodia Dunaja. Jednopodlažný 3- izbový energeticky úsporný rodinný dom s obytnou plochou 76 m2 je postavený na 764 m2 slnečnom pozemku s rozmermi 28 x 27m. Obytnú plochu tvorí obývacia hala s kuchynskou linkou IKEA s umývačkou, varnou doskou a rúrou, komora, 2 spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatné WC. Dom je práve skolaudovaný.Na konštrukciu domu boli použité moderné materiály s vysokou izolačnou schopnosťou (tehla Heluz 44 2in1 + zateplenie polystyrén 5 cm). Strecha je plechová zn. Ruuki. Povala je pochôdzna, 25 m2 úložnej plochy, izolácia. Parkovacie státie pre 2 autá, podzemná nádrž na zber dažďovej vody 5 m3, kontajner ako sklad, dielňa, príp. letná kuchyňa (možné odstrániť). Záhrada: 5 ročné borovice, stolové hrozno, orech, marhule, čerešňa, jablko, hruška, okrasné kry muchovníka a iné. Hlavnou výhodou domu sú dostupnosť do mesta, zároveň bohaté prírodné krásy lužného lesa pretkaného ramenami Dunaja a mimoriadne nízke prevádzkové náklady vďaka vlastnej výrobe časti elektrickej energie a konštrukcii domu s výbornými izolačnými vlastnosťami. Internet a TV – O2 na doma. Vykurovanie domu zabezpečuje podlahové kúrenie napojené na fotovoltické panely Huawei, čo spolu s kvalitnou stavbou s výbornými izolačnými vlastnosťami významne znižuje energetické náklady na prevádzku domu. Okrem toho je možné využívať krbové kachle v obývacej hale, tiež pre spríjemnenie atmosféry. V obci sa nachádza všeobecný lekár, predajňa zmiešaného tovaru, (lekáreň, pošta, reštaurácie a iné služby – Vojka nad Dunajom – 9 km). Vzdialenosť od miest: Bratislava 45 km (40 min), Šamorín 17 km (celoročná kompa Vojka – Kyselica), Gabčíkovo 12 km (10min). V blízkom okolí je možné realizovať prechádzky alebo cyklovýlety množstvom chodníkov cez okolité lesy a ostrovy v povodí Dunaja, splavovanie. Dostupné sú kúpaliská v Dunajskej Strede, či Veľkom Mederi na druhej strane vodného diela cez kompu vo Vojke alebo cez hrádzu v Gabčíkove, podobne golfové ihrisko v Báči.
Bodíky
259 000 €
EXKLUZÍVNE - Chalúpka v romantickom prostredí lazov v Podpoľaní
Kamenný dom/chalupa usadená na južnom svahu pohoria Ostrôžky, v osade zvanej Sliacka Podpoľana. Chalupa je podkrovná, vedie k nej spevnená komunikácia a spolu so samostatnou hospodárskou budovou leží na zastavanej ploche o výmere 263 m2. Má zavedenú elektrinu, vodu zo spoločnej studne, odpady sú vyvedené do septiku s prepadom a vykurovanie chalupy zabezpečuje kozub s prieduchmi a piecka v kuchynke. Je bočnou stenou spojená so stavbou v o vlastníctve inej osoby. Chalupa je tvorená vstupným uzatvoreným gánkom, menšou kuchyňou s komorou, priechodnou obývacou izbou so schodiskom na podkrovie, ktoré tvorí väčšia otvorená spálňa, kúpeľňa s WC a lodžia s výhľadom do okolia. Oproti chalupe je hospodárska budova, so zavedenou elektrinou, vodou a plynom z Flaga zásobníka. Budova bola využívaná ako súkromná škôlka. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchynky so samostatným vchodom, veľkej priestrannej izby a miestnosti, ktorá niekedy dávno slúžila ako miestnosť na chov psíkov. Možnosť pretvoriť ju na kúpeľňu. Zboku budovy je dreváreň s výstupom na podkrovie. Táto budova má potenciál na jej prerobenie na ďalšiu obytnú jednotku. K nehnuteľnostiam patrí aj záhrada tvorená 2 parcelami predelenými prístupovou cestou o celkovej výmere 799 m2. Bezprostredné okolie chalupy tvorí ešte niekoľko domov využívaných prevažne rekreačne a nádherná a nezameniteľná príroda Podpoľania. Z pohoria Ostrôžky je nádherný výhľad na Fatry, Tatry z jednej strany a na Matru zo strany druhej. Podpoľanie je sopečného pôvodu a všade na okolí sú skalné útvary a úrodná zem. Toto prostredie si jednoducho zamilujete a ak hľadáte pokoj ticho, čistý vzduch toto je ponuka práve pre Vás.
Stará Huta
85 000 €
Väčší pozemok obklopený lesom s výhľadom nad obcou Lazy pod Makytou
Väčší pozemok obklopený lesom s výhľadom nad obcou Lazy pod Makytou. Svojou polohou v ničím nerušenom lone prírody a rozlohou 7538 m2 je ideálny pre rôzne účely. Rôzne voľnočasové aktivity, šport, meditácie, rekreácie, či trvalé bývanie s možnosťou chovu a permakultúry. Je tu ticho a kľud, žiadni blízki susedia. Pozemok je svahovitý, striedajú sa tu rôzne rovnejšie čistinky s tôňou veľkých stromov. Pozemok je z väčšej časti zbavený náletových drevín, pripravený k užívaniu. Je možné tu postaviť mobilný alebo montovaný dom bez pevného základu spojeného so zemou. Elektrinu treba riešiť fotovoltaikou alebo generátorom. Je nájdený vrieč - označené miesto pre vrt studne s pitnou vodou, pripadne je možné vodu stiahnuť s rezervoaru na susednom pozemku. Prístup možný iba terénnym vozidlom po stúpajúcej spevnenej ceste cca 500 m od obce. Rovnako vzdialená je aj najbližšia elektrina. Obec Lazy pod Makytou je obľúbená a vyhľadávaná, petpže ponúka veľa možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, v zime bežky a lyžovanie v SKI Čertov alebo Kohútka. V lete je možné na českej strane kúpanie v prírodnom kúpalisku Karolínka. Výhodou je aj skvelá dostupnosť z diaľnice od Bratislavy, Žiliny i do Čiech.
Lazy pod Makytou
29 990 €
Jedinečná ponuka – Pôvodné gazdovstvo s veľkou záhradou
Prinášame Vám na predaj zaujímavú nehnuteľnosť - pôvodné gazdovstvo v malej dedinke v okrese Veľký Krtíš, ktorej história siaha až do 13 - teho storočia. Leží na rovinatej parcele o celkovej výmere 4322 m2. - Jedná sa o gazdovstvo s veľkorysou zastavanou plochou a priestrannou viac ako 20a záhradou. Je súborom kamenných historických stavieb, tvoria ho dva obytné domy s gánkami, samostatné hospodárske budovy, ktoré sa menia na obchodík, malú galériu, letnú kuchynku, detský kútik. - Nehnuteľnosti prešli čiastočnou rekonštrukciou – všetky zásahy majiteľ robil citlivo, s použitím tradičných materiálov a postupov, aby bol zachovaný genius loci a autenticita budov i keď s novým využitím. Domy majú zavedenú elektrinu, vodu z obecného vodovodu, odpady sú vyvedené do čističky. Vykurovanie je lokálne na pevné palivo. Hlavný dom má nové elektrické vedenie, rekonštruovaný interiér. - Pozostáva zo vstupnej priechodnej kuchyne, obývacej izby, kúpeľne, samostatného WC a 1 spálne. Súčasťou tohto domu sú komora a ďalšie miestnosti so samostatnými vchodmi. Zboku stavby je terasa s príjemným posedením . - Druhý - hosťovský dom pozostáva z priechodnej kuchyne, obývacej izby, dvoch kúpeľní s toaletami a 1 spálne. Aj tu bola urobená rekonštrukcia interiéru a čiastočná výmena elektrických rozvodov. Súčasťou tohto domu sú ďalšie miestnosti, komora, kútik pre deti, bývalá stajňa a podobne. - Ďalej je tu jeden samostatne stojaci dom, kde je momentálne zriadená dielňa. Na dvore je aj zariadená letná kuchynka a ďaľšie prístavby, ako hlinený domček, drevenné kôlne. - Najväčším bonusom tohto gazdovstva je obrovská stodola, je to impozantná kamenná stavba s viacerými miestnosťami, ako stvorená na svadby, oslavy alebo rôzne workshopy, na ktoré sa aj momentálne využíva. Zo stodoly je východ do veľkorysej záhrady s ovocnými stromami ( orechy, čerešne, slivky, jablone, dula), kríkmi ( ríbezle) a zeleninovou záhradkou. - Nehnuteľnosť pôsobí veľmi útulne, hneď za bránami na Vás dýchne atmosféra pôvodných vidieckych domov, vkusne upravený dvor, mnohé zákutia stvorené na oddych po ťažkom dni, alebo posedenie s rodinou a priateľmi. Nehnuteľnosť je ideálna na trvalé bývanie pre veľkú rodinu, prípadne viac generačné bývanie, ale jeho unikátna veľkosť a celistvosť poskytuje priestor aj pre alternatívne využívanie. Je možné tu zriadiť komunitné, či ozdravné centrum, organizovať vínne cesty, svadby, výtvarné sympózia, kurzy či hostiny. Obec leží na úpätí Krupinskej výšiny pri vyústení doliny Starej rieky do Ipeľskej kotliny. Obklopená je lúkami, prevažne dubovými a agátovými lesmi. Vzdialená je od okresného mesta cca 6,5 km. - V širšom okolí je bio kúpalisko, termálne kúpalisko v Dolnej Strehovej, historické mestečko Modrý Kameň. Ideálne pre kľudný život v prírode. -Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo a právo výberu najvýhodnejšej ponuky.
Dolné Strháre
179 000 €
Pozemok na stavbu rodinného domu pod lesom na okraji obce Veľké Rovné
Pozemok na stavbu rodinného domu pod lesom na okraji obce Veľké Rovné. Pozostáva z 3 parciel, 1 je zastavaná plocha, kde stál v minulosti dom a je tu možné postaviť nový. Táto časť je rovinatá, zvyšok pozemku je pri ceste mierne svahovitý a smerom k lesu viac. Zhora je nádherný výhľad na hory. Tým, že umiestnene pozemku je pod lesom na konci obce poskytuje úplny kľud, relax a pokoj v lone prírody. Ideálne na trvalé bývanie, či chalupárčenie. Svojou rozlohou 1410 m2 ponúka možnosti aj na záhradkárčenie, pestovanie, či chov. Ideálne miesto pre milovníkov prírody, výhodou je prístup asfaltovou cestou udržiavanou aj v zime. Nehnuteľnosť má jedných príjemných susedov. Okolie ponúka bohaté možnosti na turistiku, czkloturistiku a lyžovanie v neďalekom SKI Makov.
Veľké Rovné
66 900 €
Pozemok pri Bardejove - Kľušov - 25árov
Pozemok je zo spodnej časti rovinatý s prístupom priamo z asfaltovej cesty (možnosť postaviť garáže). Následne vedie 6m široká cesta k hornej časti pozemku, kde je pekné miesto na výstavbu domu s výhľadom na okolie. V dosahu sú: voda, elektrina, plyn.
Kľušov
64 000 €
CENA DOHODOU Menší domček v príjemnom prostredí obce Šiatorská Bukovinka
Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj menší rodinný dom s veľkou záhradou v tichej ulici obce Šiatorská Bukovinka. Dom so suterénom je postavený v päťdesiatych rokoch. Suterén je z kameňa a vrchná časť domu z tehly. Leží na pozemku o celkovej výmere 2848 m2. Má zavedenú vodu z vlastnej studne, elektrinu , odpady sú vyvedené do domovej čističky. Na dome bola zahájená rekonštrukcia - vybudovala sa čistička, studňa ( veľmi kvalitná voda, výdatný zdroj), začala sa rekonštrukcia interiéru v suteréne kde je v pláne zriadiť kúpeľňu, je tam technická miestnosť a ešte jedna vstupná miestnosť. Prízemie je tvorené dvoma miestnosťami. Na pozemku je aj menšia drevená pajta, s ktorou sa tiež rátalo pri rekonštrukcii. V galérii nájdete vizualizáciu - ktorou sa môžete inšpirovať. V prípade záujmu poskytneme potrebné informácie. Na dome stále prebiehajú stavebné činnosti - cena závisí od rozsahu ich dokončenia. Za domom je priestranná slnečná záhrada, ktorá siaha až k potoku. Je vysadená aróniou , viničom, ovocnými stromami ( čerešne, hrušky, jablone, broskyne ) a kríkmi. Miesto kde leží nehnuteľnosť je veľmi pokojné, mimo hlavného cestného ťahu. Vhodná po dokončení na trvalé bývanie prípadne chalupu. Nájdete tu pokoj ale ak krásnu prírodu Cerovej vrchoviny s listnatými lesmi ideálnymi na nekonečné prechádzky, turistiku. Obec je známa aj prítomnosťou zrúcaniny hradu Somoška, ležica v bezprostrednej blízkosti slovensko-maďarskej štátnej hranice nad maďarskou obcou Somoskő (Šomoška). Hradný kopec tvorí národná prírodná rezervácia Somoška. Je prístupný priamo z maďarskej obce Somoskő, alebo náučným chodníkom od obce Šiatorská Bukovinka. V katastri obce je rybník čo ocenia nadšenci rybolovu.
Šiatorská Bukovinka
1 €
Doprajte si život v luxusnom 5i bungalove v obci Studené, iba 8 km od Bratislavy
Ponúkame na predaj 5-izbovú novostavbu s veľkosťou obytnej plochy 120 m2, na slnečnom 6,6-árovom pozemku, vzdialenú iba 8 km od Bratislavy, exkluzívne. Dom je napojený na obecný vodovod a kanalizáciu, má podlahové plynové kúrenie, veľkorysú vstupnú halu, 2 izby s orientáciou do ulice a ďalšie 2 izby orientované do dvora. Do dvora je orientovaná aj priestranná obývačka spojená s kuchyňou so vstavanými spotrebičmi. Dom ďalej obsahuje luxusnú kúpeľňu s rohovou vaňou, sprchovým kútom a WC. Ďalšie WC je v technickej miestnosti. Pozemok má závlahový systém s vodou z vlastnej vŕtanej studne a vyžaduje minimálnu údržbu. Na pozemku je umiestnená ďalšia menšia stavba - kuchyňa s profesionálnymi gastro zariadením. Parkovanie možné pred domom alebo vo dvore. Studené ako novovybudovaná časť obce Most pri Bratislave v okrese Senec má výbornú dostupnosť do Bratislavy, v blízkosti sú mestské časti Vrakuňa a Podunajské Biskupice. Okrem novej výstavby sa tu nachádza kaštieľ zo 17. storočia a židovský cintorín. Od centra obce Most pri Bratislave, ktorá má kompletnú občiansku vybavenosť - MŠ, ZŠ, zdravotnícke služby, veterinárnu kliniku, obchody, koziu farmu, kostol (z 13. storočia so zachovanými románskymi a gotickými prvkami) a priame autobusové spojenie do Bratislavy - je časť Studené vzdialená 3 km. Most pri Bratislave a susedné obce - Zálesie, Malinovo, Vrakuňa - lemuje tok Malého Dunaja s malebnými zákutiami, vo vzdialenosti 4 km sú jazerá Nové Košariská, do 6 km jazerá Zelená voda, golfové ihrisko Black River Golf Resort v Bernolákove je vo vzdialenosti 13 km. Ďalšiu možnosť aktívneho relaxu ponúkajú cyklotrasy v okolí.
Most pri Bratislave
499 000 €
Starší 4-izbový dom s manzardou v tichej uličke v obci Kvetoslavov 30 km od Bratislavy na predaj iba
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj vidiecky 4-izbový, čiastočne rekonštruovaný dom s manzardou, s 8-árovým pozemkom v kľudnej, tichej uličke v Kvetoslavove. Dom je predajom ihneď voľný, okamžite obývateľný, pozostáva z dvoch častí - staršia časť domu je podpivničená a má dve poschodia, na prízemí je kuchyňa, komora, jedálenská časť, menšia pracovňa, kúpeľňa, samostatné WC + do ulice orientované dve izby. Na druhom poschodí je izba s balkónom do ulice. Novšia časť domu, pristavovaná cca v 80-tych rokoch má jedno nadzemné podlažie - miestnosť, v súčasnosti využívanú ako úložný priestor, príjemnú obývaciu miestnosť s krbom a spálňu. Pitná voda je v dome zavedená zo studne. Parkovanie možné pred domom, alebo vo dvore. Na pozemku je skleník a v zadnej časti malá hospodárska budova, ovocné stromy, možnosť pestovať zeleninu, ovocie, chovať hydinu. V dome sa donedávna bývalo, vo viacerých miestnostiach je drevené obloženie, ktoré dotvára útulnú vidiecku atmosféru. Dom je vhodný aj ako celoročne obývateľná chalupa pre ľudí, ktorí túžia po kľude, vlastnej záhradke, ale zároveň chcú byť v dosahu Bratislavy. Obec má občiansku vybavenosť - MŠ, ZŠ, detské ihriská, športoviská, obchody, priame vlakové spojenie do Bratislavy ( cca 30 km ), Dunajskej Stredy ( 25 km ), autobusové spojenie je aj do Šamorína ( 4 km ).
Kvetoslavov
300 000 €
Dvojgeneračný dom v obci Vinosady 25 km od Bratislavy na predaj
Ponúkame na predaj pekný, veľký dvojpodlažný dom, na slnečnom 8,5-árovom pozemku, vzdialený 25 km od Bratislavy. Na prvom poschodí je presklená vstupná veranda, chodba, dve izby orientované do ulice, kúpeľňa s rohovou vaňou a WC, kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi a tri izby orientované do dvora - jedna menšia izba, obývačka, spálňa so šatníkom a s východom na dvor, ako aj skladová miestnosť so vstupom z dvora. Na druhom poschodí so samostatným vstupom je chodba s priestrannou vstavanou skriňou, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi a jedálenským kútom, obývacia izba a ďalšie dve nepriechodné izby. Pozemok je udržiavaný, s ovocnými stromami, vysadenou zeleninou, viničom, je tu tiež zastrešená terasa a vonkajší bazén. Dom je čiastočne podpivničený, bol rekonštruovaný cca v r. 2010 - menili sa rozvody elektriny, vody, plynu, zateplenie, plastové okná a podlahy. Obec Vinosady leží na úpätí Malých Karpát, má výbornú dostupnosť do Bratislavy, s priamym autobusovým spojením, nachádza sa tu MŠ, ZŠ a potraviny. Vo vzdialenosti 3 km je okresné mesto Pezinok s kompletnou občianskou vybavenosťou - železničná stanica s napojením do Bratislavy a Trnavy, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, pošta, gymnázium, kultúrny dom, zámok, park, krytá plaváreň a ďalšie možnosti rekreácie či športového vyžitia, napr. Pezinská Baba, vodná nádrž Kučišdorf, v okolí sú turistické a cyklo trasy, do 4 km je mesto Modra.
Vinosady
479 000 €
Čarovný 1 ha lužný les pri vodnom toku v obci Hamuliakovo, 20 km od Bratislavy
Lužný les pri vodnom kanáli má výmeru 1 ha, šírka pozemku je 23 m a je prístupný po spevnenej komunikácii. Pozemok sa skladá z lesnej a rekreačnej časti. Časť pozemku je vhodná na rekreovanie a na pozemku je možné napr. chovať včely. Pozemok poskytuje pokojné prostredie a čarovnú lužnú prírodu v blízkosti Dunaja a vodného kanála s možnosťou kúpania. Obec Hamuliakovo je pokojná obec avšak dynamický sa rozvíjajúca, v tesnej blízkosti mesta Šamorín /4 km/ s kompletnou mestskou vybavenosťou s viacerými základnými a strednými školami a športovým areálom s kúpaliskami a hypoarénou.
Hamuliakovo
122 000 €
Rekreačný pozemok na predaj pri jazere v obci Vištuk, 30 km od Bratislavy
Pozemok v krásnom prírodnom prostredí pri jazere v extraviláne obce Vištuk má výmeru 52 árov . Šírka pozemku je 22 m a je prístupný po spevnej komunikácii . Pri pozemku je verejný rozvod elektriny. Podľa územného plánu obce je možné na pozemku postaviť stavby na účely cestovného ruchu. Obec Vištuk je obec s dobrou infraštruktúrou v okrese Pezinok. Sú tu viaceré obchody s potravinami a zmiešaným tovarom, reštauráciami, futbalovým a detským ihriskom. Je tu materská škola, základná deväťročná škola, kultúrny dom. Na kraji obce je rybník. Obec žije bohatým kultúrnym a spoločenským životom. Je tu aktívne poľovnícke združenie a záhradkári, je tu tiež dychová kapela, bývajú tu strelecké a motorkárske preteky, je tu futbalové družstvo. Obec usporadúva rôzne akcie – farmársky, vianočný jarmok. Obec Šenkvice , ktorá je vlakovým uzlom, je vzdialená 5 km. V obci sa plánuje vybudovanie rekreačnej oblasti pri priehrade a vybudovanie poľnohospodárskej školy.
Vištuk
112 000 €
Ekluzívne - Stavebný pozemok v obci Bystrička, okres Poltár
Na predaj stavebný pozemok v malej obci Ozdín - Bystrička v okrese Poltár. Je to rovinatý pozemok. V dosahu je elektrická a plynová prípojka. Pozemok sa rozprestiera v malej horskej oblasti.
Ozdín
30 000 €
1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 34