Kancelárske priestory v centre mesta na prenájom
Ponúkame priestory na prenájom, ktoré sa nachádzajú v úplnom centre mesta na ul. Mostová v Ružomberku. Okná a elektrické automatické dvere sú plastové, kúrenie je plynové podlahové. Dispozične pozostáva z priestrannej miestnosti (kancelárie) so samostatným uzamykaním. Cena prenájmu vo výške 600,- €/jeden mesiac zahŕňa nájklady na energie a internet. Vstup do objektu je priamo z hlavnej ulice.
Ružomberok
600 €/mes.
2-izbový byt na predaj, Sídlisko Sever, Martin
Ponúkame na predaj 2-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Sever. Nachádza sa na 4. poschodí zo štyroch momentálne bez výťahu - SVB pripravuje schôdzu ohľadom vybudovania výťahu. Byt je orientovaný na východnú a západnú stranu. Je v pôvodnom stave s pôvodnymi oknami /spálňa a kuchyňa/, v obývačke je vstup cez vymenené plastové dvere na rekonštruovaný balkón. V byte sa nachádza šatník. K bytu prislúcha pivnica. Mesačné náklady sú do 200€ na 2 osoby. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát.
Martin
85 000 €
3 izbový byt s balkónom a garážovým miestom /85,5 m2/ Žilina - Vlčince
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj 3-izbový byt s balkónom a garážovým miestom / 85,5 m2 / Žilina - Vlčince. Byt sa nachádza na 6.poschodí v zánovnom bytovom dome s výťahom, ktorého správcom je spoločnosť MPM. Bytový dom bol postavený ako novostavba v roku 2010. Zariadenie: je súčasťou predaja a je zahrnuté v cene bytu. Orientácia: V/Z Dispozičné riešenie: -vstupná chodba -obývacia miestnosť s kuchyňou a výstupom na balkón -samostatná spálňa -samostatná detská izba -kúpeľňa s vaňou a wc - samostatný šatník 4,5 m2 Bonusom je garážové miesto v cene a prislúchajúca väčšia pivnica. Výhodou je príjemná lokalita, v bezprostrednej blízkosti lesoparku a sídliska s kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane školy a škôlky. Energetický certifikát bol vyhotovený triedy B. Odporúčame Vám osobnú obhliadku, pri ktorej Vám bude odprezentované aj bezplatné finančné poradenstvo pre kúpu. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.čísle: 0905 358 191 alebo roman.akantis@realityalpia.sk
Žilina-Vlčince
226 000 €
Prenájom zariadenej 4.izbovej novostavby v Ivachnovej
Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť prenajať si novostavbu rodinného domu v Ivachnovej. Tento dom disponuje 4. izbami, ktoré ponúkajú dostatok priestoru pre Vás a Vašu rodinu. Dom je zariadený nábytkom a pripravený na bývanie. Majiteľ preferuje dlhodobý prenájom minimálne 1 rok. Cena prenájmu 1.200,-Eur/mesiac vrátane energií. Na začiatku prenájmu je nutné zaplatiť trojmesačný depozit.
Ivachnová
1 200 €/mes.
Pekný veľkometrážny byt na Nádvorí Európy v Komárne
Ponúkame na predaj pekný 4-izbový veľkometrážny byt v Komárne. Byt s rozlohou 98 m2 sa nachádza na druhom poschodí obytného domu priamo na Nádvorí Európy, v absolútnom centre mesta. Byt sa dispozične skladá z predsiene, chodby, veľkej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou, spálne, dvoch detských izieb, špajze, komory, kúpeľne a toalety. V byte boli použité veľmi kvalitné prírodné materiály. Režijné náklady sú relatívne nízke, podlahové vykurovanie a ohrev vody elektrickým bojlerom sú regulované vlastníkom nehnuteľnosti. Parkovanie je zabezpečené v podzemnej garáži, majitelia majú celoročne prenajaté dve státia. Doporučujem obhliadku!!! Dohoda možná. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 886 406 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne. Cena energií: 180 Euro / mesiac
Komárno
155 000 €
Kancelária 120m2 na prenájom
Ponúkame vám na prenájom reprezentatívny kancelársky priestor blízko centra mesta Zvolen s rozlohou 120 m2 pod Zvolenským zámkom. Parkovanie priamo pred kanceláriou je samozrejmosťou. Priestorom prináleží chodba, kuchynka, vlastné WC a 3 miestnosti pre kancelárie. Klimatizovaná budova s vlastným vchodom a zabezpečením. Cena nájmu za celých 120m2 je 790 € vrátane energií. Viac informácií alebo obhliadku kedykoľvek na tel. čísle 0950824166.
Zvolen
790 €/mes.
Pozemok na stavbu rodinného domu v Chotíne na predaj
Ponúkame Vám na predaj upravený stavebný pozemok s rozlohou 1175 m2 v Chotíne. Predstavujeme Vám jedinečnú príležitosť na kúpu pozemku v žiadanej lokalite Chotín, len kúsok od mesta Komárno. Tento rovinatý pozemok o rozlohe 1175 m² sa nachádza v tichej súkromnej ulici a je ideálny pre stavbu vášho vysnívaného rodinného domu. Pozemok je z dvoch strán oplotený. K dispozícii sú všetky inžinierske siete – elektrina, voda, žumpa a plyn, čo podstatne uľahčuje a zrýchľuje možnosti výstavby. Na pozemok v rámci areálu vedie vybetónovaná prístupová cesta. Navyše, na pozemku je už pripravený základ pre stavbu nového rodinného domu, čo Vám umožní okamžite začať s realizáciou Vašich plánov. Majiteľ vie poskytnúť aj potrebnú dokumentáciu ku konkrétnemu rodinnému domu, ktorý bol na pozemku plánovaný. Pozemok sa nachádza v oblasti s výbornou dostupnosťou do centra Komárna, čo pridáva k jeho atraktivite tiež výbornú infraštruktúru. V blízkosti nájdete škola, školku, reštaurácia s jazierkom a aj množstvo možností pre voľnočasové aktivity. V cene je aj stavebný materiál - pálené tehly Thermobrick 3000 kusov. Cena pozemku je stanovená na 83 000 EUR, čo predstavuje vynikajúcu investíciu s ohľadom na lokalitu a pripravenosť pozemku na stavbu. Nezmeškajte príležitosť stať sa vlastníkom tejto výnimočnej nehnuteľnosti, kde si môžete vytvoriť domov presne podľa svojich predstáv. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na Vašu návštevu a veríme, že budete nadšení možnosťami, ktoré tento pozemok ponúka. Nezmeškajte svoju šancu na dokonalé bývanie v srdci Chotína! Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0903 957 179 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Chotín
83 000 €
Luxusná novostavba rodinného domu na predaj, Ivachnová
Luxusný nízkoenergetický rodinný dom v Ivachnovej pri Ružomberku Ponúkame na predaj ohromujúcu novostavbu rodinného domu, ktorý sa nachádza v tichej lokalite Ivachnovej, len krátku jazdu od Ružomberka. Tento nadštandardne vybavený a kompletne zariadený dom ponúka moderný životný štýl a maximálne pohodlie. Charakteristika domu: Podlahová plocha: 224 m2 vrátane prestrešenej terasy Pozemok: 1329 m2, upravený, rovinný Novodobé technológie: tepelné čerpadlo pre podlahové kúrenie, rekuperácia vzduchu pre zvýšenie účinnosti kúrenia, fotovoltaické články s batériou pre ukladanie energie, kamerový systém spojený s alarmom a mobilnou technológiou Kompletné zariadenie: Predaj zahŕňa všetok nábytok a vybavenie, ktoré je viditeľné na fotodokumentácii Dispozícia domu: Vstupná chodba Tri priestranné spálne Obývacia izba spojená s kuchyňou a výstupom na terasu Špajza Garáž s technickým zázemím, práčovňou, toaletou a sprchou Tento dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu moderného dizajnu, špičkových technológií a komfortného bývania. Prehliadka domu je možná po predchádzajúcej telefonickej dohode. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si tento jedinečný dom prehliadli osobne!
Ivachnová
dohodou
2- izbový byt na prenájom, Jahodníky
Ponúkame Vám na prenájom 2- izbový byt v Martinskej časti Jahodníky. Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou. Nachádza sa na zvýšenom prízemí a orientovaná je na južnú stranu. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený (chladnička, stolík pod TV, kuchynská linka, práčka, posteľ, skriňa, 2ks komoda). Mesačné nájomné je 450€. Nachádza sa v tichej a pokojnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Majiteľ preferuje jednu alebo dve nekonfliktné osoby. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Romana Holotová na tel. č. 0907651922.
Martin
450 €/mes.
Rekreačný pozemok na predaj, Bystrička
Ponúkama Vám na predaj rekreačný pozemok v srdci prírody - Ideálna príležitosť na vytvorenie vašej vysnívanej rekreačnej nehnuteľnosti Nachádza sa v malebnom prostredí obce Bystrička, tento 497 m2 veľký pozemok ponúka výnimočnú možnosť pre tých, ktorí túžia po útulnom úniku do prírody. Vlastnosti pozemku: Prístup: Prístup je po obecnej asfaltovej ceste až posledný úsek je po spevnenej ceste Poloha: Východo-západná orientácia pre maximálne využitie slnečného svetla Dostupnosť MHD: Len 15 minút peši od zástavky MHD, čo umožňuje pohodlnú a rýchlu dopravu k vášmu rekreačnému útočisku Topografia: Mierne svahovitý terén v blízkosti malebného potôčika, čo pridáva ďalší pôvab a možnosti využitia krajiny Pripojenie na elektrickú sieť: Možnosť pripojenia na elektrickú sieť, ktorá sa nachádza na hranici pozemku. Registračná kategória: parcela registra C - momentálne vedený ako lesný pozemok. Možnosti využitia: Vytvorenie vlastného rekreačného domu podľa vašich predstáv Investícia do budúcnosti - vytvorenie obľúbenej rekreačnej destinácie pre rodinu a priateľov Cena: Dohodou. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť na vytvorenie svojho vlastného útočiska v prírode. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky pre ďalšie informácie a rezerváciu obhliadky. Miloslav Storoška - 0948/687339 alebo storoska.realityalpia@gmail.com
Bystrička
dohodou
Prenájom kancelárie budova NEXT v Komárne
Ponúkame na prenájom kancelársky priestor nachádzajúci sa v administratívnej budove Next Záhradnícka 10 Komárno hneď pri hlavnej ceste. Polyfunkčná budova je priamo v centre, v blízkosti sú nákupné centrá, obchody, banky, inštitúcie a občianska vybavenosť. Obhliadka je možná po dohode kedykoľvek - kancelárie k dispozícii 24/7 - dámske, pánske WC, kuchynka na každom podlaží - zabezpečenie centrálnym kamerovým systémom - výťah v budove - 15 vyhradených parkovacích miest pre kancelárie a 10 parkovacích miest pre návštevníkov - správca k dispozícii nonstop - možnosť optického pripojenia internetu Kancelária na prenájom: 022 - 1.NP - 13 m2 - nezariadená Cena prenájmu je 11,50 ,-Eur bez DPH s réžiou. Platí sa 2 mesačná kaucia. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 795565.
Komárno
180 €/mes.
Zariadený 2.izbový apartmán pri jazere na predaj, Hrabovo
Ponúkame na predaj zrekonštruovaný, zariadený 2 - izbový apartmán v Apartmánovom dome Viktória v Hrabovskej doline, len pár metrov od kabínkovej lanovky Skiparku Malinô Brdo. Obytná plocha 53,70 m2, nachádza sa na 2/4 poschodí, orientácia S/V, výťah, kúrenie je lokálne elektrické v kúpeľni podlahové, podlahy drevené a keramická dlažba, okná EURO drevené. Interiérové ako aj vchodové dvere sú drevený masív. K apartmánu patrí aj priestranná terasa na ktorú sú vstupy z obidvoch miestností, menší príručný sklad (kója) a kryté parkovacie miesto pri apartmánovom dome. Dispozične pozostáva z predsiene s technickou miestnosťou, priestrannej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, spálne a kúpeľne so sprchovým kútom a vaňou a geberitovým WC. Mesačné náklady: 110,- Eur + Elektina Správca: Bypo Apartmán je možné využívať na trvalé bývanie, prípadne na rekreáciu v kombinácii s prenajímaním. Hrabovská dolina je vhodná na bývanie, rekreáciu a športové aktivity v každom ročnom období (možná turistika, cykloturistika, jaskyne, pamiatky a agroturistika). Výborná dostupnosť do centra mesta Ružomberok 2 km.
Ružomberok
195 000 €
Veľkometrážny 3- izbový byt v centre / Nováky/
Reality Alpia vám exkluzívne ponúka na predaj veľkometrážny 3-izbový byt v centre mesta Nováky. Byt je slnečný, svetlý , orientovanný na juhovýchod. Byt sa nachádza na druhom poschodí bez výťahu. Je v pôvodnom stave čo je výhoda, zariadiť si byt podľa vlastných predstáv. Vo fotkách nájdete aj vyzualizáciu , ako by mohol byt vyzerať po rekonštrukcií. Byt má vlastné plynové kúrenie, nový úsporný kondenzačný kotol. Všetky mesačné náklady bytu sú cca 150€. K bytu prislúchajú dve pivnice a jedna skladová miestnosť v podkroví. Nováky sa nachádzajú v Trenčianskom kraji, v srdci Slovenska. Mesto je dobre dostupné autom, autobusom aj vlakom. Sú obklopené krásnou prírodou. V okolí mesta sa nachádza mnoho lesov, lúk a kopcov, ktoré sú ideálne pre turistiku, cyklistiku a iné outdoorové aktivity. Nízke životné náklady. V Novákoch a okolí sa nachádza viacero priemyselných podnikov, ktoré ponúkajú širokú škálu pracovných príležitostí. Nájdeme tu materské školy, základné školy a stredné školy. Poliklinika a nemocnica, ktoré poskytujú komplexnú zdravotnú starostlivosť. Kultúra a šport: viacero kultúrnych a športových zariadení, ako napríklad, divadlo, plaváreň a štadión, klub rýchlostnej kanoistiky Nováky sú bezpečné mesto s nízkou kriminalitou. Pre viac informácií alobo obhliadku nás kontektujte na t.č.: 0917 047 195 Cena energií: 150 Euro / mesiac
Nováky
115 000 €
1- izbový byt v super lokalite na predaj, Nábrežie 4.apríla, Liptovský Mikuláš
Realitná kancelária Alpia Vám ponúka na predaj 1.izbový byt v super lokalite, ul.Nábrežie 4 apríla v Liptovskom Mikuláši. Parametre bytu: - výmera 35,88 m2, poschodie 1/6 (pod bytom sú ešte pivnice, takže je vyvýšený od zeme), orientácia SZ, výťah, balkón, - v byte je vymenené jedno plastové okno v obývačke, v kuchyni je pôvodné, - podlahy plávajúce a dlažba, - murované jadro /z roku 2002/ s vaňou a s WC, - kúrenie verejné ústredné, liatinové radiátory, - k bytu prislúcha pivnica, - nízke mesačné náklady - cca 90,-Eur + 20,-Eur elektrina na 1 osobu - správca Stavebné bytové družstvo Dispozične: Vstupná chodba, kúpeľňa spolu s WC, kuchyňa s výstupom na balkón, 1x izba a pivnica v suteréne obytného domu.
Liptovský Mikuláš
89 900 €
2-izbový byt s loggiou / 49 m2 / - Bytča
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj 2-izbový byt s loggiou / 49 m2 / v Bytči. Nachádza sa v zateplenom panelovom bytovom dome s novým výťahom, ktorého správcom je spoločnosť SBD. Stav: pred 8 rokmi bola robená čiastočná rekonštrukcia. Dispozícia: -vstupná chodba -kuchyňa s výstupom na loggiu -kúpeľňa s vaňou -samostatné wc - obývacia miestnosť - samostatná izba K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne. Orientácia: V/Z Výhody: výborná lokalita v bezprostrednej blízkosti centra mesta, zeleň s priestorom pre deti pred bytovým domom a dostatok parkovacích bezplatných miest Bonusom je, že v cene je aj kompletné zariadenie bytu. Energetický certifikát k nehnuteľnosti bol vyhotovený triedy B. Odporúčame Vám osobnú obhliadku, pri ktorej Vám bude odprezentované aj bezplatné finančné poradenstvo pre kúpu. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.čísle: 0904 536 226 alebo milos.tancibok@realityalpia.sk
Bytča
dohodou
***Stavebné pozemky / Pravenec ***
Reality Alpia vám ponúka na predaj slnečné stavebné pozemky v obci Pravenec-dedina cca 10 minút od mesta Prievidza. Pozemky sú rovinaté v zastavanom území obce. Prístupová cesta je priamo z ulice s nutnosťou vybudovať premostenie nad odvodňovacím jarkom o rozmere cca 5,5 m x 5 m. Pozemok 1 je o rozlohe 795 m2 plus podiel na prístupovej ceste. Pozemok 2 o rezlohe 867m2 plus podiel na prístupovej ceste. Cena 54000€ je za jeden pozemok aj s podielom na prísrtupovej ceste. Elektrina je na pozemku (od SSE-distribučnej vybudovaná nová VRIS2 pre pripojenie odberných miest). Voda a plyn v blízkosti pozemku. Pozemok je mimo záplavovej zóny. Možnosť vŕtanej studne (stačí vrt cca do 10 m) Obec nemá vybudovanú kanalizáciu. Pre viac informácií alebo obhliaku nás kontaktujte na t.č.: 0917047195
Pravenec
54 000 €
Rodinný dom na predaj, Závažná Poruba
Hľadáte priestranný rodinný dom vo vyhľadávanej obci? Potom neváhajte a pozrite si túto ponuku! Rodinný dom sa nachádza v obci Závažná Poruba na rovinatom, oplotenom pozemku s rozlohou 1146 m2 a ponúka dostatok priestoru pre celú rodinu, prípadne na podnikateľský zámer. Stavebný materiál obvodovej konštrukcie škvarobetónová kvádra, vnútorné priečky pálená tehla, strecha valbová - strešná krytina asfaltový šindeľ, vstupné dvere a okná pôvodné drevené dvojité, podlahy betónový poter pokrytý linoleom (kuchyňa, chodba) a plávajúca podlaha (obývacia izba, spáleň), dlažba v kúpeľni na 1 NP, parkety v dvoch izbách na 2 NP. Vykurovanie dva zdroje tepla: ústredné elektrické a ústredné palivové zn. Viadrus, ohrev TÚV dvomi elektrickými bojlermi. V priebehu rokov boli realizované nasledovné rekonštrukčné práce: zateplené obvodové múry, vymenená strešná krytina - asfaltový šindeľ, renovácia komínov, prístavba presklenej verandy, zastrešenie a presklenie balkóna, zastrešenie chodníka, inštalácia exteriérových žalúzií, výmena elektrickej istiacej skrine, inštalácia elektrického kotla zn. Protherm, výmena panelového radiátora v izbách na podkroví, inštalácia krbových keramických kachieľ, spevnené plochy pokryté zámkovou dlažbou. IS: vodovod, kanalizácia, elektrina. Rodinný dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a obytného podkrovia. 1. NP: veranda, vstupná chodba, schodisko, úložný podschodiskový priestor, predsieň, komora, kuchyňa, obývacia miestnosť, spáleň, kúpeľňa s toaletou, kotolne. 2. NP: schodisko, chodba so vstupom na presklený balkón, predsieň, komora, kuchyňa, dve spálne, kúpeľňa s toaletou. Podkrovie: chodba, kuchyňa, spáleň, kúpeľňa s toaletou, podkrovie. Na pozemku sa ďalej nachádza murovaná stavba - dreváreň, ktorá môže slúžiť aj ako dielňa, garáž, sklad alebo ďalší obytný priestor. Pozostáva zo štyroch miestností a podkrovia, krytina pozinkovaný plech. Stavba je evidovaná na liste vlastníctva. Upravený pozemok ponúka dostatok miesta na relaxáciu a oddych. Nájdete tu okrasné aj úžitkové dreviny a kríky, spevnené plochy s dlažbou, priestor na sedenie s murovaným krbom, skleník. Vďaka svojej polohe a vybaveniu je tento rodinný dom ideálnym miestom pre rodiny s deťmi. V obci Závažná Poruba sa nachádza materská škola, základná škola, obchod s potravinami a reštaurácia. V blízkosti sa tiež nachádza lyžiarske stredisko Opalisko, Jasná Nízke Tatry vzdialená len 20 min autom, Tatralandia 20 min autom, napojenie na D1 vzdialené len 6 km. Ak hľadáte priestranný rodinný dom v krásnom prostredí, neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle: 0918 39 33 99.
Závažná Poruba
247 000 €
Na prenájom 1 izbový byt v Komárne
Ponúkame na prenájom útulný, rekonštruovaný 1 izbový byt s veľkou kuchyňou a balkónom, ktorý sa nachádza v žiadanej lokalite na 7. sidlisku v Komárne, len kúsok od centra mesta. Tento byt je ideálnym riešením pre jednotlivca či pár, ktorý hľadá svoje prvé bývanie. 3D OBHLIADKA Prejdite sa po byte z pohodlia domova prostredníctvom virtuálnej obhliadky pre lepšiu predstavu: https://my.matterport.com/show/?m=suA3MgJwGXq Detaily nehnuteľnosti: Typ nehnuteľnosti: 1 izbový byt Úžitková plocha: 37 m2 Lokalita: Komárno, 7. sidlisko Mesačné nájomné je vo výške 490 € vrátane réžie pre maximálne 2 osoby, kaucia je výške 2 mesačných nájmov. Popis nehnuteľnosti: Tento útulný byt prešiel rekonštrukciou, vďaka ktorej poskytuje komfortné a moderné bývanie. Disponuje priestrannou izbou s prístupom na balkón, ktorý ponúka príjemné miesto na relaxáciu. Veľká kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, je v nej zabudovaná pračka, poskytuje dostatok priestoru na varenie a spoločné stolovanie. Byt sa nachádza na vyhľadávanej adrese blízko centra mesta, čo zabezpečuje vynikajúcu dostupnosť občianskej vybavenosti a služieb. Bližšie informácie Vám rada poskytnem na telefónnom čísle 0903 957179 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
490 €/mes.
3-izbový byt na prenájom, Turany
Ponúkame Vám na prenájom, krásny, slnečný, komplet prerobený 3-izbový byt s balkónom v Turanoch, len 13 km od Martina. Nachádza sa na 3. poschodí z 3 (bez výťahu). Orientovaný na juh a sever. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu. Dispozícia: vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchou, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa a pracovňa. Balkón s výhľadom. Byt sa prenajíma komplet zariadený. Voľný bude od 1.6. 2024. V blízkosti je COOP Jednota a zdravotné stredisko. Parkovanie pred bytom. Mesačné nájomné je 600€ vrátane energií. Energetický certifikát nie je k dispozícií. Bližšie informácie, alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Monika Ličková 0907814592
Turany
600 €/mes.
Na predaj 2 izbový byt, Papiernícka ulica, Ružomberok
Ponúkame na predaj priestranný 2 izbový byt, prerobený na 3 izbový. Byt je po rekonštrukcii, nachádza sa v obľúbenej lokalite na ulici Papiernícka v Ružomberku. Parametre bytu: - rozloha 71,3 m2, orientácia V/Z, 1 poschodie, nová logia, pivnica v suteréne, bez výťahu, - okná plastové so žalúziami, podlahy plávajúce a keramická dlažba, - murované jadro, nové rozvody vody a elektriny v jadre a kuchyni Mesačné náklady spojené s užívaním bytu: 190,-Eur pre 2 osoby Správca: SVB, Miroslav Kerdík Dispozične: Chodba, kuchyňa, spálňa, detská izba, obývyčka, kúpeľňa spojená s WC, nová logia. Bytový dom je zateplený, parkovanie je verejné pred bytovým domom.
Ružomberok
114 400 €
RD v obci Liešťany v tichej lokalite
Reality Alpia vám exkluzívne ponúka na predaj RD v obci Liešťany. Nachádza sa v tichej časti kúsok je nové oplotené detské ihrisko. Leží na krásnom veľkom pozemku o rozlohe 1953 m2, kde je možný prístup aj zo zadnej strany pozemku. V dome prebehla čiastočná rekonštrukcia. Boli vymenené plastové okná, nová zateplená strecha. Dom je v zachovalom stave a je možné v ňom ihneď bývať bez rekonštrukcie. Je podpivničený, garáž, kotolňa, práčovňa, špajza. Na prvom poschodí sa nachádza obývačka, kuchyňa z ktorej sa dostaneme na veľký balkón, spálňa, kúpeľňa a samostatné wc. Na druhom poschodí sú 3 izby z dvoch izieb je výstup na balkón, kúpeľňa a samostatné wc. Pozemok je oplotený, nájdeme na ňom aj malý záhradný murovaný domček, studňu a krásny výhľad na okolitú prírodu. Dom je pripojený na všetky inžinierske siete plyn, elektrika, voda. Pri vážnom záujme možná dohoda na cene. Kanalizácia je v obci už plánovaná. Na dom je možnosť vybaviť hypotekarny úver, s ktorým vám radi pomôžeme. K domu vieme vypracovať vizualizáciu na rekonštrukciu viď. foto kúpeľne, exteriér domu. Pripravili sme si pre vás aj krátke video domu, ktoré si pozriete po kliknutí na link: https://youtu.be/9LCqJZtyz24 Pre viac informácií alebo obhliadku nás kontaktujte na t.č.: 0917047195 alebo email: kluvancova.realityalpia@gmail.com Cena energií: 170 Euro / mesiac
Liešťany
115 000 €
Tehlový 3-izb byt s garážou vo Veľkom Ostrove - Kolárovo
Ponúkame na predaj tehlový 3 izbový byt s balkónom, záhradou a dvomi garážami v Kolárove, časť Veľký Ostrov, kde sa snúbi moderné bývanie s pokojom a pohodou vidieckeho štýlu života. Táto nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou a je pripravená na to, aby sa stala Vaším novým domovom. Rozlohou 72 m2, byt ponúka predizbu, dve nepriechodné izby, priestrannú a svetlú obývačku s prístupom na balkón, kuchyňu, komoru, samostatnú toaletu a kúpeľňu s vaňou. Dispozícia bytu je ideálne riešená tak, aby každý člen rodiny našiel svoje vlastné súkromie a zároveň priestory pre spoločné chvíle. Kuchyňa je srdcom domova, kde sa snúbi funkčnosť s pohodlím. V komore nájdete elektrický bojler, ktorý zabezpečuje teplú vodu pre celý byt. Obývačka je dostatočne priestranná na to, aby hostila rodinné oslavy alebo poskytla útulné zákutie pre večerné relaxovanie. Jednou z významných pridaných hodnôt tejto nehnuteľnosti sú dve garáže. Jedna z nich je priamo v bytovom dome s možnosťou prechodu do pivničných priestorov, kde sa nachádza technická miestnosť s kotlom na tuhé palivo. Druhá garáž je umiestnená v záhrade a poskytuje priestor na parkovanie alebo ako dielňu pre váš koníček. K bytu patrí aj záhrada o veľkosti približne 400 m2, ktorá ponúka dostatok priestoru na oddych, záhradkárčenie alebo hravé popoludnia s deťmi. Lokalita Kolárovo - Veľký Ostrov je synonymom pre pokojné bývanie v bezprostrednej blízkosti prírody a Maloho Dunaja. Toto idylické miesto je ideálne pre milovníkov vonkajších aktivít, cyklistiku alebo prechádzky v prírode. Byt sa predáva za cenu 59,500 EUR, čo predstavuje vynikajúcu investíciu do budúcnosti, kde pohodlie, funkčnosť a lokalita tvoria dokonalú symbiózu pre Vaše pohodlné bývanie. Nesmiete nechať ujsť túto jedinečnú príležitosť na kúpu bytu, ktorý spĺňa všetky predstavy o dokonalom domove. Predstavte si život v tomto krásnom byte, kde každý deň začína slnečnými lúčmi v obývačke a končí pokojnými večermi na vlastnej záhrade. Nechajte sa zlákať pohodou a komfortom, ktoré Vám tento byt ponúka. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku na tel.č. 0948 457 557. Váš nový domov na Vás čaká!
Kolárovo
59 500 €
Rodinný dom na Leteckom poli, Komárno
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj poschodový rodinný dom s garážou v srdci vyhľadávanej lokality Letecké pole, Komárno. Táto nehnuteľnosť predstavuje príležitosť pre tých, ktorí hľadajú priestor na bývanie s možnosťou prispôsobiť a zrenovovať podľa vlastných predstáv a potrieb. Dom s úžitkovou plochou 160 m2 doplnený o pivnicu o veľkosti 60 m2 poskytuje komfortne rozložené bývanie. Na prízemí sa nachádza priestranná obývacia izba ideálna pre rodinné posedenia a spoločenské večery, kuchyňa s praktickou komorou pre uskladnenie potravín a sociálna miestnosť. Poschodie domu ponúka tri izby, spálňu so šatníkom, kúpeľňu pre váš komfort a terasu, kde si môžete vychutnávať pokojné rána alebo večery s výhľadom na okolie. Pre tých, ktorí ocenia priestor na skladovanie alebo majú záľuby, ktoré vyžadujú viac miesta, je tu pivničný priestor rozdelený do troch miestností. Dom stojí na pozemku s rozlohou takmer 600 m2, ktorý pridáva hodnotu vďaka viacerým ovocným stromčekom, hospodárskej budove a studni, ideálne pre tých, ktorí preferujú vlastnú zeleninovú záhradu alebo majú radi čerstvé ovocie priamo z vlastnej záhrady. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a ohrev vody plynovým ohrievačom, čo zabezpečuje pohodlie a úsporu nákladov v chladnejších mesiacoch. Stav nehnuteľnosti je pôvodný, čo dáva novým majiteľom vynikajúcu možnosť prispôsobiť interiér i exteriér domu podľa vlastných predstáv a vytvoriť si tak svoj vysnívaný domov. Cena tejto nehnuteľnosti je stanovená na 138 000 €, čo predstavuje výbornú investíciu s ohľadom na lokalitu, veľkosť a potenciál, ktorý táto nehnuteľnosť ponúka. Neváhajte a využite šancu stať sa majiteľom tohto rodinného domu, ktorý ponúka priestor, príležitosti a komfort pre vašu rodinu. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na vašu odpoveď a príležitosť premeniť tento dom na váš nový domov. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948457557. Tešíme sa na vašu návštevu, pri ktorej si budete môcť túto nehnuteľnosť prezrieť a presvedčiť sa o jej jedinečnosti a príjemnom prostredí, ktoré ponúka.
Komárno
138 000 €
Rekreačný pozemok na predaj, Martinček
Ponúkame na predaj dve parcely nachádzajúce sa v katastri obce Martinček. V oblasti sa nachádza pár rekreačných chát. K pozemku je vyjadrenie obce, že je na ňom možná výstavba záhradnej chatky a je teda využiteľný na rekreačné účely. Prístup je možný od obce Martinček a od obce Lisková po lúčnej ceste. V blízkosti sa nachádza Likavský hrad a poskytuje pekné výhľady na okolitú prírodu. Nachádza sa na mierne svahovitom pozemku pod horou vo výmere 3303 m2 a rozmery pozemku sú cca 70m x 50m. IS: momentálne nie sú dostupné žiadne siete.
Martinček
dohodou
3-izbový byt na predaj, Žilinská cesta, Ružomberok
Na predaj 3-izbový byt na Žilinskej ceste, blízko Katolíckej univerzity. Nachádza sa na druhom poschodí, s výmerou 72,4 m2 a orientáciou na západ. Okná bytu sú plastové, vymenené v roku 2017. V byte sú PVC podlahy, je pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Z dvoch izieb sa dá vyjsť na zrekonštruovaný balkón, ktorý ponúka príjemné miesto na relaxáciu. K bytu prislúcha pivnica a kumbál pri byte na chodbe bytovky. Bytový dom je zateplený a disponuje výťahom, čo pridáva na pohodlí a prístupnosti. Ak hľadáte priestor s potenciálom a možnosťou vlastnej rekonštrukcie, tento byt môže byť tou správnou voľbou. Parametre: Lokalita: Žilinská cesta, blízko Katolíckej univerzity Poschodie: 2 Výmera: 72,4 m2 Orientácia: Západ Stav: Pôvodný, pripravený na rekonštrukciu Vybavenie: Plastové okná (vymenené v roku 2017), PVC podlahy Dispozícia: 3 izby, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC, šatník Balkón: Áno (zrekonštruovaný) Príslušenstvo: Pivnica, kumbál na chodbe Vybavenosť: Zateplený bytový dom s výťahom Pre viac informácií alebo záujem o obhliadku nás neváhajte kontaktovať.
Ružomberok
99 900 €
3-izbový byt na prenájom, Rázusova, Liptovský Mikuláš
Reality Alpia Vám ponúka na prenájom priestranný trojizbový byt, vzdialený len 5 min chôdze od centra mesta. Celková výmera bytu s príslušenstvom je 77,7 m2. Bytový dom pozostáva zo štyroch bytových jednotiek, predmet prenájmu je na druhom - najvyššom poschodí, bez výťahu. Byt ponúka vďaka Z/V orientácii príjemné mestské bývanie. Prenajíma sa nezariadený (možné doplnenie zariadenia bytu po dohode s majiteľom). Voľný ihneď! Dispozične pozostáva z: vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa, špajza a tri izby. Izba s balkónom orientovaným na východ disponuje aj funkčnou kachľovou pecou. Bytový dom je zateplený, k bytu prislúcha priestranná pivnica. Pestovatelia môžu využívať záhradku za bytovým domom. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, OC Stop Shop vzdialené len 600m. Platobné podmienky: V cene nájmu sú všetky mesačné poplatky + energie 580 € / mesačne. Podmienkou prenájmu je zloženie depozitu vo výške 580 €. Nájomca hradí províziu realitnej kancelárii za sprostredkovanie vo výške 1. mesačného nájmu. Viac informácií a dohodnutie obhliadky Vám poskytneme na tel. č. 0918 39 33 99.
Liptovský Mikuláš
580 €/mes.
Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 1 izb. byt v Ružomberku na ulici Ž. Silbigera
Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 1-izbový byt v Ružomberku, ktorý sa nachádza na ulici Ž. Silbigera. Byt prešiel komplexnou rekonštrukciou, čo zahŕňa nové omietky, plastové okná, plávajúcu podlahu, nový obklad a sanitu v kúpeľni, nové rozvody vody a elektriky, sadrokartónové znížené stropy. Parametre bytu: Rozloha: 34,1 m2 Poschodie: 1. poschodie Okná: plastové Podlaha: plávajúca a dlažba Kúrenie: plynové (gamatky) Jadro: murované Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, kuchyňa, 1 izba Súčasťou bytu je aj pivničný priestor v samostatnej budove pri bytovom dome Investičný potenciál: Tento byt predstavuje nielen vhodné bývanie pre jednotlivca alebo pár, ale aj výbornú investíciu do nehnuteľnosti určenej na prenájom. Mesačné náklady pre 2 užívateľov bytu, vrátane energií, plynu a vody, predstavujú 110 €. Správca: P. Nociarová Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č.: 0915 873 086 alebo priamo na obhliadke.
Ružomberok
42 000 €
2 izbový byt na Staničnej ulici v Komárne na prenájom
Ponúkame na prenájom 2 izbový byt na ulici Staničnej v Komárne. Byt s výmerou 55 m2 sa nachádza na zvýšenom prízemí zatepleného tehlového bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2 izieb, kuchyne, kúpeľne a WC, prislúcha k nemu aj pivničný priestor. Byt sa prenajíma vo väčšej miere zariadený ako vidieť na fotkách, prípadne podľa dohody. Je čiastočne rekonštruovaný : plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, obnovená kúpeľňa so sprchovým kútom, plynový kotol s ktorým sa byt vykuruje cez obnovené radiátory. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti : škola, škôlka, lekár, lekáreň, potraviny, autobusová a vlaková stanica, nemocnica. Mesačné nájomné je vo výške 490 € vrátane réžie pre maximálne 2-3 osoby, kaucia je výške 2 mesačných nájmov, na byte je povolené aj menšie domáce zviera. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
490 €/mes.
3-izbový byt na predaj, lokalita Košuty 1, Martin
Ponúkame na predaj 3 izbový byt v lokalite Košuty 1. Byt j o výmere 69 m2, typ prechodný bauring so špajzou. Orientácia: sever - juh Bytovka: zateplená, rekonštrukcia výťahu, strechy Balkón: loggia Vchodové dvere: bezpečnostné Sherlock Podlahy: laminát, dlažba Kuchyňa: nová so vstavanými potrebičmi Elektrika: medená v kuchyni, kúpeľni Okná: plastové Jadro: nové, murované s rohovou vaňou Pivnica: klasická, murovaná Mesačné náklady: 230 eur na 4 osoby Výhody: Byt sa nachádza v zaujímavej lokalite vhodnej na bývanie pre mladé rodiny, v blízkosti je plaváreň, futbalová škola ZŠ, materské škola, obchodné centrum Camp, Kaufland, Mac Donald, zdravotné stredisko, taliansky obchodík, lepková a bezlepková pekáreň, nové športové ihriská. Dostupnosť bytu: po predaji je okamžite voľný Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát.
Martin
123 000 €
Stavebný pozemok na predaj, Plevník
***** Reality Alpia ***** Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Plevník. - Siete sa nachádzajú v blízkosti pozemku. - Výmera pozemku je 1128 m2. - K pozemku je vydaná UPI. - Prístupová cesta až k pozemku. - Pozemok je rovinatý. * Podrobnejšie informácie, kompletný právny servis a hypotekárne poradenstvo Vám poskytneme na tel. č. : 0911 586 000 a www.realityalpia.sk
Plevník - Drienové
63 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 34