Výrobno - administratívna budova s predajňou na predaj v Komárne
Ponúkame na predaj výrobno - administratívnu budovu s predajňou a to bývalú pekáreň s predajňou v Komárne. Ponúka možnosti využitia na rôzne podnikateľské činnosti. Objekt bol postavený v roku 1992, prístavby sa realizovali v rokoch 1995 a 2004. Jedná sa o poschodovú stavbu zo zastavanou plochou na úrovni 370 m2, ktorá bola postavená v kombinácii tehly, panelu a betónových tvárnic. Pozostáva zo 16 miestností a to: prízemie : predajňa, silo, sklady, miešareň, výrobňa, expedícia s dvojgarážou, sociálna miestnosť. Prvé poschodie disponuje kancelárskymi priestormi, šatňami, sociálnymi miestnosťami, skladom, archívom. Objekt je klimatizovaný, zabezpečený kamerovým systémom a alarmom na pozemku s celkovou výmerou 869 m2 so zavedenými všetkými inžinierskymi sieťami. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
359 000 €
2-izbový byt v Pliešovciach na predaj
Ponúkame Vám na predaj byt v pokojnej lokalite s výbornou dostupnosťou do Zvolena s rozlohou 64,5 m2 Byt ponúka: • Nádherný výhľad vďaka východnej a západnej orientácii okien • Pôvodný stav s umakartovým jadrom a plávajúcou podlahou, pripravený na prerábku podľa vašich predstáv • Výťah • Pivnica • Plastové okná • Zateplený panelák • Parkovanie pred panelákom • Možnosť prevzatia zariadenia bytu Dispozícia bytu: • Vstupná chodba • Kuchyňa • Spálňa • Obývacia izba • Kúpeľňa • Samostatné WC • balkón Veľkou výhodou je: • Blízkosť Zvolena • Kompletná občianska vybavenosť v obci (škola, škôlka, supermarket, ...) • Možnosti turistiky a relaxu v okolí • Pohoda v čistom a udržiavanom prostredí Tento byt je ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s upraveným okolím okolo celého paneláku. Kontaktujte nás pre bližšie informácie alebo obhliadku na čísle 0950824166.
Pliešovce
62 500 €
Pozemok so stavebným povolení /3328 m2/ v obci Breziny
Hľadáte ideálne miesto na stavbu vášho vysnívaného domu? Ponúkame Vám na predaj veľký slnečný pozemok o výmere 3328 m2 v krásnej obci Breziny vzdialenej 10 km od mesta Zvolen. Pozemok sa nachádza v pokojnej lokalite s nádherným 180° výhľadom na okolitú prírodu a obec Horné Breziny. Popis pozemku: • Veľkosť: 3328 m2 • Orientácia: východ - západ • Sklon: rovina až mierny svah • Inžinierske siete: elektrina, voda • Stavebné povolenie: vydané na rodinný dom Výhody pozemku: • Nádherný výhľad • Pokojná lokalita • Inžinierske siete • Platné stavebné povolenie • Vhodný pre stavbu rodinného domu Stručný popis domu na ktorý je vydané stavebné povolenie. • Dvojpodlažný rodinný dom s plochou strechou • Zastavaná plocha: 211,97 m2 • Úžitková plocha: 183,69 m2 • Obytná plocha: 117,90 m2 Dispozícia: - Prízemie: vstupná hala, technická miestnosť, WC, šatník, hosťovská izba, kúpeľňa, kuchyňa, jedáleň, obývacia izba s čítacím kútikom, terasa, spálňa, šatník, kúpeľňa - Poschodie: schodisková chodba s pracovným kútikom, kúpeľňa, 2x detská izba, 2x terasa - Garáž pre 2 autá Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónom čísle 0907803243.
Breziny
159 000 €
Priestor na prenájom
Ponúkame na prenájom veľký priestor, ktorý má rozlohu 420 m2 a je ideálnou voľbou pre vaše podnikateľské alebo komerčné potreby. Nachádza sa na výbornom mieste s orientáciou na východ a západ, čím poskytujeme príjemné svetelné podmienky počas celého dňa. V bezprostrednej blízkosti objektu je zabezpečené parkovanie, aby vaši zamestnanci a návštevy nemali žiadne ťažkosti s parkovaním. Priestor je vybavený pánskymi a dámskymi toaletami, ako aj zamestnaneckými toaletami. Okrem toho sú k dispozícii aj dva sklady, čo poskytuje ďalšiu flexibilitu pre vaše skladovacie potreby. Tento priestor bol predtým využívaný ako herný komplex, čo znamená, že má široké možnosti využitia. Môže slúžiť ako kancelárske prostredie, obchodné centrum, alebo ďalšie komerčné účely. Cena prenájmu a ďalšie podrobnosti budú poskytnuté po kontakte s našou maklérkou Bc. Romanou Holotovou na telefónnom čísle: 0907651922. Priestor je voľný ihneď a sme pripravení zodpovedať na vaše otázky a zabezpečiť obhliadku.
Martin
dohodou
Kancelárske priestory na prenájom
Ponúkame na prenájom moderne zrekonštruované priestory s orientáciou na západ a východ, ktoré sú ideálnym riešením pre vaše podnikateľské účely. Tieto priestory sú po kompletnej rekonštrukcii a sú pripravené poskytnúť vám a vášmu tímu ideálne pracovné prostredie. Nachádzajú sa na 5. poschodí, s možnosťou výberu orientácie buď na západ alebo na východ, čím vám poskytujú príjemnú pracovnú atmosféru počas celého dňa. S prístupom k spoločným toaletám na chodbe a výťahom pre pohodlnú dostupnosť, sú tieto priestory šité na mieru vašim potrebám. V blízkosti objektu sú zabezpečenéi parkovacie miesta, čo znamená, že parkovanie nebude nikdy problém. S celkovými tromi priestormi na prenájom, z ktorých každý ponúka rozlohu od 80m2 do 180m2, máte možnosť vybrať si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Priestory sú ideálne pre rôzne typy podnikateľov, no najlepšie by sa v týchto priestoroch užili tanečné sály. Ich rozloha a poloha ich robia skvelou voľbou pre tanečné aktivity, cvičenia alebo školenia. Cena prenájmu je 12€/m2 mesačne vrátane energií, bez DPH. Priestory sú voľné ihneď a pripravené na vaše využitie. Energetický certifikát momentálne nie je k dispozícii. Maklérka Bc. Romana Holotová je pripravená poskytnúť vám ďalšie informácie a odpovedať na vaše otázky. Pre viac informácií a na obhliadku nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 0907651922.
Martin
960 €/mes.
Kancelárske priestory na prenájom
Radi by sme Vám predstavili našu novú ponuku kancelárskych priestorov, ktoré sú ideálnou voľbou pre vaše podnikanie. Priestory sú vo výmere od 13m2 do 40m2 a poskytujú optimálny pracovný komfort pre rôzne typy podnikateľov. Po úplnej rekonštrukcii sú pripravené na vaše individuálne potreby. Nachádzajú sa na výbornom mieste, s možnosťou výberu orientácie priestorov buď na západ alebo na východ, aby sme zabezpečili maximálnu flexibilitu pre nájomcov. Kancelárie sa nachádzajú na 2. poschodí, s prístupom k spoločnému WC na chodbe a výťahom pre pohodlnú a bezbariérovú dostupnosť. V bezprostrednej blízkosti objektu je zabezpečené parkovanie, čo znamená, že vaši zamestnanci aj návštevy nebudú mať žiadne ťažkosti s parkovaním. S celkovými 17 kancelárskymi miestnosťami na prenájom máte možnosť zvoliť si ten správny priestor pre váš rastúci tím. Lokalita na severe pri hlavnom ťahu je ľahko dostupná a poskytuje skvelú expozíciu pre vaše podnikanie. Cena prenájmu je veľmi prijateľných 12€/m2 mesačne vrátane energií. Uvedená cena je bez DPH. Priestory sú voľné ihneď a priamo pre vás. Energetický certifikát momentálne nie je k dispozícii. Pre viac informácií a na obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Maklérka Bc. Romana Holotová je k dispozícii na telefónnom čísle: 0907651922.
Martin
240 €/mes.
3-izbový byt na prenájom, Podbreziny, Liptovský Mikuláš
Reality Alpia Vám ponúka na dlhodobý prenájom 3-izbový byt Podbreziny - Liptovský Mikuláš. Byt sa nachádza na 3. poschodí, jedenásťposchodového bytového domu o výmere 76 m2. Dispozícia bytu: predsieň, kuchyňa s balkónom, 3 veľké priestranné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou s elektrickým sporákom, špajza. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený, v prípade potreby po dohode s majiteľom. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Parkovanie bezproblémové. Platobné podmienky: cena nájmu je 480,- € / mesačne vrátane energii. Podmienkou prenájmu je zloženie depozitu vo výške 2. mesačného nájmu. Nájomca hradí províziu realitnej kancelárii za sprostredkovanie vo výške jedného mesačného nájmu. Viac informácií a dohodnutie obhliadky na tel. č. 0915 524 451.
Liptovský Mikuláš
480 €/mes.
Na prenájom 1 izbový byt v Komárne
Predstavujeme vám na prenájom útulný rekonštruovaný 1 izbový byt v Komárne. Byt s celkovou úžitkovou plochou 40 m² situovaný na 3. poschodí zatepleného obytného domu je inteligentne rozložený a ponúka dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. V izbe je zabudovaná klimatizácia. Samostatná kuchyňa poskytuje dostatok priestoru pre prípravu vašich obľúbených jedál. K bytu prislúcha aj pivnica a kojmora. Výška nájmu je 390 eur mesačne vrátane réžie. Kaucia vo výške 2 mesačných nájmov. V prípade záujmu Vám rada poskytnem ďalšie informácie na tel. č. 0905 795565
Komárno
390 €/mes.
2-KK byt s dvoma loggiami / 38 m2 / - Bytča
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom 2-KK byt s dvoma loggiami / 38 m2 / - Bytča. Dispozičné riešenie: - vstupná chodba - kuchynský kút - kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc - obývacia miestnosť s výstupom na loggiu - menšia izba s výstupom na loggiu K bytu majú nájomníci k dispozícií aj pivnicu. Výhodou je, že noví nájomníci si môžu byt dozariadovať podľa vlastných predstáv. Energetický certifikát bol k nehnuteľnosti vyhotovený triedy B. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.čísle: 0902 371 501 alebo tomas.lasicka@realityalpia.sk
Bytča
420 €/mes.
Na predaj slnečný, priestranný 2 izbový byt v Komárne
Predstavujeme vám perfektnú príležitosť získať priestranný a veľký 2 izbový byt v lukratívnej časti Komárna, ktorý kombinuje pohodlie moderného bývania s praktickou dispozíciou. Byt o úžitkovej ploche 63 m², po čiastočnej rekonštrukcii, je situovaný v obľúbenej lokalite, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť. Interiér a dispozícia: Po vstupe do bytu vás privíta priestranná chodb, ktorá slúži ako distribučný priestor do jednotlivých častí bytu. Praktická špajza priamo pri vchode ponúka dostatok miesta pre uskladnenie potravín a iných potrieb. Kuchyňa v tvare "L" je nielen priestranná, ale aj plne funkčná s dostatkom priestoru pre prípravu pokrmov a spoločné stolovanie. Dve nepriechodné izby zabezpečujú dostatok súkromia a pohody pre všetkých obyvateľov. Toaleta samostatná pri vstupe do bytu, kúpeľňa je so sprchovým kútom do ktorej sa vchádza z kuchyne. Stav a vybavenie: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, okná sú plastové, jadro z umakartu. Lokalita: Komárno - mesto s bohatou históriou a kultúrou, ponúka všetko, čo od svojho nového domova očakávate. V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádza široká škála obchodov, služieb, škôl a zariadení pre voľný čas, čo zabezpečuje vysoký štandard bývania. Dopravná dostupnosť je vynikajúca, či už preferujete cestovanie autom, alebo verejnou dopravou. Cena a podmienky: Ponúkame tento byt za cenu 72 500 €, pričom nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve. Táto cena odráža nielen kvalitu a štandard bývania, ale aj výnimočnú polohu bytu. Nezmeškajte jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom tohto ideálneho bytu, ktorý ponúka všetko potrebné pre vaše komfortné a šťastné bývanie. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na 0903 957179. Vaša budúcnosť začína práve tu, v Komárne, v byte, ktorý sa môže stať vaším novým domovom. Rada Vám pomôžem v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
72 500 €
Rodinný dom na predaj, Hiadeľ
Realitná kancelária ALPIA Vám ponúka na predaj menší rodinný dom, ktorý vďaka osadeniu v tichej lokalite v obci Hiadeľ (20 km od Banskej Bystrice), môže ponúknuť ideálne rekreačné využitie. Dom je v pôvodnom stave a rozsah rekonštukcie závisí len od nárokov nového majiteľa. Dispozícia pozostáva z kchyne, izby, murovanej pivnice a skladu náradia. Na pozemku je privedená voda, elektrika je privedená priamo do domu, avšak s nutnosťou dokončenia rozvodov. Pred domom je rovinatý až mierne svahovitý terén o celkovej ploche prbiližne 150 m2. Zadnú časť pozemku (za domom) tvorí svahovitý terén s ovocnými drevinami. Pre bližšie informácie nás môžete kontaktovať na tel. čísle 0911 836817.
Hiadeľ
39 000 €
Kompletne prerobený 1-izbový byt na predaj, Gazdovská, Komárno
Ponúkame exkluzívne na predaj 1-izbový byt na prízemí tehlového 3.poschodového bytového domu na Gazdovskej ulici v Komárne . Byt prešiel kompletnou rekoštrukciou , pričom boli vymenené aj vnútorné rozvody ústredného kúrenia, vody , plynu, kanalizácie, elektroinštalácie. Byt sa predáva zariadený spolu aj so spotrebičmi : kombinovanou chladničkou s mrazničkou , kombinovaným sporákom, mikrovlnnou rúrou a automatickou práčkou. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle: 0905795565 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne. Cena energií: 103 Euro / mesiac
Komárno
62 400 €
Krásny 2-izbový byt na Hlbokej ulici v Komárne
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame veľmi pekný kompletne rekonštruovaný 2-izbový byt na Hlbokej ulici v Komárne. Byt s úžitkovou plochou 56 m2 je situovaný na 1.poschodí zatepleného bytového domu vo vyhľadávanej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Rekonštrukcia bytu, v rámci ktorej bola šikovne zmenená aj jeho dispozícia, bola ukončená v marci 2024. Vymenené boli kompletne elektrické rozvody s prechodom na 3 fázové meranie, kanalizačné a vodovodné potrubia, realizovaná predpríprava na dve klimatizačné jednotky v obývačke a v spálni, osadené radiátory Viessmannn, nové plastové okná s reluxami s možnosťou osadenia vonkajších roliet, bezpečnostné vchodové dvere a taktiež aj interiérové dvere, ktoré sú vyrobené na mieru z MDF dosiek. Na vyrovnané podlahy boli položené kvalitné parkety KRONO. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru z vysokokvalitných materiálov a doplnená o spotrebiče značky GORENJE, V kúpeľni je vaňa so sprchou a okrem odvetrania vďaka existujúcemu oknu poskytuje aj možnosť na diskrétne umietnenie pračky a sušičky, K bytu patrí aj balkón orientovaný na južnú stranu. Neváhajte a presvedčte sa o tejto skvelej ponuke osobne! Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 886 406 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
93 900 €
2 izbový tehlový byt v Komárne na predaj
Ponúkame na predaj 2 izbový tehlový byt na ulici Budovateľskej v Komárne. Byt s výmerou 59 m2 sa nachádza na 2.poschodí tehlového bytového domu bez výťahu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 2 priestranných izieb, kuchyne, kúpeľne a WC, zároveň k nemu prislúchajú aj 2 pivnice. Na konci fotiek nájdete aj pôdorys bytu pre lepšiu predstavu. Prešiel si staršou čiastočnou rekonštrukciou : okná plastové, radiátory, obnovená kúpeľňa so sprchou a WC, vedenia elektriny. Podlahy sú pôvodné drevené. Lokalita ponúka základnú občiansku vybavenosť : škola, škôlka, lekáreň, potraviny, drogéria a mnoho iného. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
66 000 €
Na predaj stavebný pozemok v maďarskom Komárome
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám predstavujeme ponuku stavebného pozemku s rozlohou 631 m² v Komárome v Maďarsku, v novovybudovanej lokalite, ktorá je určená na výstavbu rodinných domov. Tento pozemok sa nachádza cca pár minút autom od centra mesta Komárom, s pripravenou prípojkou elektriny, vody a kanalizácie, čo zabezpečuje všetky základné potreby pre pohodlné bývanie či realizáciu vašich plánov. K pozemku patrí aj prístupová komunikácia, na ktorej majú majitelia pozemkov právo prechodu. - Lokalita: Ideálna kombinácia prístupnosti a súkromia - Cena: Ponúkaná v konkurencieschopnej hodnote, zodpovedajúcej potenciálu a vlastnostiam pozemku - Vlastníctvo: Bez tiarch, osobné - Stav nehnuteľnosti: Nevyužívaný pozemok, pripravený na výstavbu Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle +421 903 957179. Objavte potenciál, ktorý tento pozemok skrýva, a staňte sa jeho novým vlastníkom ešte dnes!
Maďarsko
40 900 €
3-izbový byt na predaj, Kemi, Podbreziny, Liptovský Mikuláš
Ponúkame na predaj 3 izb. byt na ul. Kemi, mestská časť Podbreziny, nachádzajúci sa v panelovom bytovom dome s výťahom na najvyššom poschodí (8/8). Neprerobený charakter bytu dáva novým majiteľom kreatívnu slobodu vytvoriť si vlastný unikátny domov. Celková výmera bytu s príslušenstvom je 60,92 m2, orientácia Juh (spálňa s loggiou, obývačka) a Sever (kuchyňa, izba). Byt je udržiavaný, prevažne v pôvodnom stave, plastové okná, podlahy PVC, umakartové jadro a oddelené WC. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. Parkovanie verejné pred bytovým domom. Sídlisko disponuje veľmi dobrou dostupnosťou do mesta, ako aj občianskou vybavenosťou: základná a materská škola, supermarkety s drobnými prevádzkami, cukráreň, fitness centrum, pošta, lekárne, lekári, športové a detské ihriská. Pre dohodnutie obhliadky, prípadne poskytnutie ďalších informácií nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle: 0918 39 33 99.
Liptovský Mikuláš
94 800 €
2- izbový byt na predaj, Podbreziny, Liptovský Mikuláš
Ponúkame Vám na predaj 2 - izbový byt na sídlisku Podbreziny – ul. Cédrová, Liptovský Mikuláš. Nehnuteľnosť v zachovalom pôvodnom stave o výmere 62,90 m2 s orientáciou na J/Z sa nachádza na 6. poschodí zatepleného bytového domu. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, obývacej izby, kuchyne s výstupom na balkónom, kúpeľne s klasickou vaňou a WC. Na predaj sa ponúka so zariadením. V celom byte plastové okná, plávajúca podlaha, PVC guma. Súčasťou bytu je pivnica v suteréne bytového domu. Bytový dom prešiel v roku 2018 -2019 kompletnou rekonštrukciou (zateplenie, nová strecha, výťah, bezpečnostné vchodové dvere). Sídlisko Podbreziny disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle +421 915 825 202.
Liptovský Mikuláš
112 800 €
Viacúčelový investičný pozemok / 2782 m2 / v Bytči.
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj viacúčelový investičný pozemok / 2782 m2 / v Bytči na hlavnom ťahu na Makov do Českej republiky. Pozemok je parcela C a evidovaný je ako zastavaná plocha a nádvorie. Na pozemku je kombinácia spevnených plôch a trávnatého porastu. IS: priamo na pozemku je elektrika, studňa a 120 m od pozemku sa nachádza bod napojenia na kanalizáciu. Prístup na danú parcelu je hneď z hlavnej cesty. Možnosti využitia: bezobslužná pumpa s umývarkou na ktorú je aj stavebné povolenie, výstavba skladovej haly, výstavba polyfunkčnej budovy, parkovanie, sídlo firmy a podobne. Nie je vhodný na výstavbu IBV a HBV. Šírka pozemku je 25 m a dĺžka 110 m. Uvedená cena je bez DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0904 536 226.
Bytča
165 000 €
2-izbový byt na predaj, Sídlisko Sever, Martin
Ponúkame na predaj veľkometrážny 2 izbový byt o výmere 69 m2 v lokalite Martin - Sever, ul. Nálepkova. Byt sa nachádza v 3 podlažnej tehlovej bytovke, na 2 poschodí. Orientácia: sever - juh Balkón: áno - nový, presklený Bytovka: tehla, nezateplená Parkovanie: pred bytovkou, bezproblémové Výmera: 69 m2 Rekonštrukcia: medená elektrika, brúsené parkety v izbách, chodba a kúpelňa s wc - dlažba, menená kuchynská linka / umývačka riadu, plynová varná doska, elektrická rúra/, bezpečnostné vchodové dvere, murované jadro so sprchovým kútom, samostatné wc s oknom, vstavaná skriňa v spálni, nové kúrenie a riadiátory Špajza: áno, v chodbe s oknom Mesačné náklady: 175 eur na 2 os. Pivnica: jedna murovaná a jedna latková Byt sa nachádza vo veľmi žiadanej lokalite, v blízkosti je Lidl a Tesco, školy a škôlky, zastávky MHD, detské ihriská, plaváreň, bežecké dráhy a dostupnosť do mesta priamo k pešej zóne je cca 10 min. Na nehnuteľnosť nebol vydaný energetický certifikát.
Martin
120 000 €
2-izbový byt v Novostavbe Prestige, Malé Tatry
Ponúkame na predaj 2-izbový byt /69,22 m2/ + terasa /7,97m2/ v peknom prostredí, Malé Tatry v Ružomberku. -byt sa nachádza v tehlovom dome, na prízemí s terasou s výhľadom na južnú stranu – vnútrodvor, -k dispozícii je parkovacie miesto hneď pred vchodom, - súčasťou bytu sú všetky zariaďovacie predmety (umývadlo, sprchový kút, batérie, wc geberit, radiátor, podlahy vo všetkých priestoroch, zárubne, interiérové dvere, ...) - možnosť prerobenia bytu na 3 izbový, - kúrenie centrálne podlahové. Dispozične: Zádverie, kuchyňa, obývačka s výstupom na priestrannú terasu, izba, kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s WC.
Ružomberok
146 000 €
Nadštandartný 2 - izbový byt s balkónom /52 m2/ Žilina - Bulvár
Reality Alpia Vám ponúka na prenájom nadštandartný 2 - izbový byt v novostavbe o celkovej výmere 52 m2. Byt sa nachádza v novostabe bytového domu, na 2. poschodí. Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchynským kútom, spálňa, kúpelňa, WC, balkón. Byt sa prenajíma s kuchynskou linkou, spotrebičmi a sanitou, bez ostatného zariadenia. Výhodou je výborná lokalita a plná občianska vybavenosť. Cena prenájmu je 595 EUR/mes. s energiami, bez internetu a TV. V prípade potreby možnosť prenájmu vyhradeného parkovacieho miesta pri bytovom dome za 40 EUR/mes. Bonusom je možnosť neskoršieho odkúpenia bytu za zvýhodnených podmienok. Viac info Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 358 191 alebo www.realityalpia.sk
Žilina
595 €/mes.
Garsónka v apartmánovom dome na prenájom, Liptovská Ondrašová
Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom garsónku v apartmánovom dome v mestskej časti Liptovská Ondrašová, Liptovský Mikuláš. Garsónka sa nachádza v zateplenom bytovom dome s vyhradeným parkovacím miestom. Prenajíma sa kompletne zariadená a na prenájom volná od 01.05.2024. Cena nájmu je 380,- € / mesačne vrátane energií a internetu. Podmienkou je zloženie vratnej zábezpeky vo výške 380,- €. Nájomca hradí províziu realitnej kancelárii za sprostredkovanie vo výške 1. mesačného nájmu.
Liptovský Mikuláš
380 €/mes.
Kancelárske priestory, /80m2/, Žilina - Závodie
Reality Alpia: Vám ponúkajú na prenájom kancelárske priestory, /80m2/, Žilina - Závodie. K dispozícii sú dve samostatné kancelárie, jedna spoločná miestnosť s kuchynkou a samostatná kúpeľňa s wc. Cena je so všetkými službami a energiami bez DPH. Výhodou sú dobre dostupná lokalita a verejné parkovanie. Bonusom je prístup 24/7. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Žilina
800 €/mes.
Kompletne prerobený 1-izbový byt v Komárne na prenájom
Ponúkame na prenájom pekný, kompletne prerobený jednoizbový byt v Komárne, v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 7. poschodí 8- poschodového domu a má rozlohu 28 m2. Prenajíma sa so zariadením. Byt je voľný k nasťahovaniu od 01.05.2024 Výška nájmu je 350 eur mesačne vrátane réžie pre jednu osobu. Kaucia vo výške 2 mesačných nájmov. V prípade záujmu Vám rada poskytnem ďalšie informácie na tel. č. 0905 795565
Komárno
350 €/mes.
Na prenájom 2 izbový byt v meste Komárno
Ponúkame Vám na prenájom rekonštruovaný a zariadený 2-izbový byt na Zváračskej ulici v Komárne. Rozloha bytu je 57 m2, nachádza sa na treťom poschodí Byt sa vydáva nezariadený Cena mesačného nájmu vrátane réžie je 450 €/mesiac a kauciu je nutné zaplatiť vo výške dvoch mesačných platieb. Byt je hneď k dispozícii. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 795 565.
Komárno
450 €/mes.
Krásne rekonštruovaný 3-izb byt v tichej lokalite Komárna
Ponúkame na predaj útulný a moderný 3-izbový byt na prízemí s loggiou v Komárne. Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a bezpečnosť. Byt je umiestený v stredovej zóne 7 poschodového bytového domu a ponúka bezproblémový prístup bez potreby výťahu a zároveň zabezpečuje tiché a pokojné bývanie. Interiér bytu je navrhnutý tak, aby poskytoval maximálne pohodlie a efektívne využitie priestoru. Pozostáva z priestranného vstupného priestoru, elegantnej kuchyne, útulnej obývacej izby a dvoch pohodlných spální. Kúpeľňa je kompletne vybavená, vrátane WC. V rámci modernizácie bytu došlo k výmene elektrických a vodoinštalatérskych rozvodov, ako aj inštalácii nových radiátorov a osvetlenia. Kuchyňa je vybavená vstavanou rúrou, mikrovlnou rúrou a špajzou, čo umožňuje pohodlné a efektívne varenie. V byte je tiež k dispozícii klimatizácia, čím je zaručená optimálna teplota počas celého roka. K bytu prislúcha aj priestranná pivnica, poskytujúca dostatok úložného priestoru. Zariadenie bytu zahŕňa chladničku, umývačku riadu a nábytok vo vybraných izbách, čo novému vlastníkovi ušetrí potrebu okamžitého nákupu nábytku. Bezpečnosť a tepelná izolácia sú zabezpečené prostredníctvom plastových okien a bezpečnostných vchodových dverí. Okolie bytového domu je tiché a priateľské, s mnohými občianskymi vybaveniami v dosahu - školy, škôlky, lekárne a obchody, čo zaručuje všetko potrebné pre kvalitné bývanie. Tento byt predstavuje ideálnu ponuku pre každého, kto hľadá komfort, pohodlie a bezpečie v príjemnom prostredí mesta Komárno. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948457557. Tešíme sa na vašu návštevu, pri ktorej si budete môcť túto nehnuteľnosť prezrieť a presvedčiť sa o jej jedinečnosti a príjemnom prostredí, ktoré ponúka.
Komárno
92 500 €
1-izbový byt na prenájom, Komenského, Liptovský Mikuláš
Reality AlpiaVám ponúka na prenájom 1 izbový byt situovaný v mestskej časti Liptovský Mikuláš. Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenej 3 poschodovej budove. Nehnuteľnosť sa prenajíma zariadený. Byt ponúka vďaka J orientácii, príjemné mestské bývanie. Dispozícia bytu: predsieň, kuchyňa s obývacou časťou, kúpeľňa s vaňou a WC. Parkovanie bezproblémové. Plná občianska vybavenosť v blízkom okolí, rýchle a dostupné, dopravné napojenie na diaľničný úsek D1, či blízkosť lokalít na oddych a rekreáciu v okolí Liptovskej Mary. Platobné podmienky: v cene nájmu sú všetky mesačné poplatky - energie + internet. Podmienkou prenájmu je zloženie depozitu vo výške 2. mesačného nájmu. Nájomca hradí províziu realitnej kancelárii za sprostredkovanie vo výške jedného mesačného nájmu. Viac informácií a dohodnutie obhliadky na tel. č. 0915 524 451.
Liptovský Mikuláš
400 €/mes.
Na prenájom 3-izbový byt v novostavbe pri centre mesta v Nových Zámkoch
Hľadáte bývanie v Nových Zámkoch? Chcete bývať pri centre mesta a zároveň neriešiť starosti s parkovaním ? Ponúkame Vám na prenájom útulný čiastočne zariadený 3-izbový byt s celkovou výmerou 61,0 m2, z čoho podlahová plocha bytu je 55,5 m2 a rozloha balkónu je 4,5 m2. Nachádza sa na 1.poschodí v novostavbe DIAMOND RESIDENCE na Komárňanskej ulici, vo výnimočnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti pešej zóny. Dispozične sa skladá z chodby, kuchyne s obývačkou, dvoch spální a kúpeľne s toaletou. K bytu patrí balkón a parkovacie státie vo dvore. Byt má podlahové vykurovanie, navyše v každej izbe je osadená klimatizačná jednotka a rekuperácia. Pohodlie znásobuje moderný výťah až pre 5 osôb. Cena nájmu je 650,- EUR s réžiou, vrátane optického internetu. Parkovacie státie sa dá prenajať za 40,- EUR na mesiac. Pre bližšie informácie, či dohodnutie si termínu obhliadky ponúkaného bytu volajte na tel.č. 0905 886406.
Nové Zámky
650 €/mes.
Investičný pozemok / 1991 m2 / Žilina - Sconto
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj investičný pozemok / prístupová komunikácia / o veľkosti 1991 m2 v katastri mesta Žilina. K pozemku vedie štátna cesta, IS nie sú vybudované. Pozemok je rovinantý, momentálne nevyužívaný. Bonusom je výborná strategická poloha pri hlavnej ceste a obchodnom dome Sconto. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 358 191 alebo na www.realityalpia.sk
Žilina-Trnové
477 840 €
5-izbový mezonetový byt na predaj, Lipovec
Ponúkame na predaj veľkometrážny 5-izbový byt s rozlohou 130,83 m2, ktorý môže predstavovať ideálny domov pre vašu rodinu. Klúčové vlastnosti: Poloha: Nachádza sa na 3. poschodí rodinného domu v pokojnej lokalite na Lipovci, ponúkajúc nádherný výhľad na okolitú krajinu a slnečný pozemok. Dispozícia: Byt má mezonetovú dispozíciu so vstupom cez pavlač do haly. Na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia izba s krbom, dve samostatné izby a kúpeľňa spojená s WC. Z haly vedie schodisko na druhé podlažie, ktoré pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch spální s balkónom a ďalšej kúpeľne s toaletou. Vybavenie: Byt je vybavený podlahovým kúrením so samostatným regulovaním každej miestnosti, čo zabezpečuje optimálny komfort pre každého obyvateľa. Kúrenie krbom v obývacej izbe prispieva k úsporám a vytvára útulnú atmosféru. Parkovanie: K dispozícii je parkovanie pred domom z jednej strany a možnosť ďalšieho parkovacieho miesta z druhej strany domu. Možnosti využitia: Súčasťou ponuky je aj možnosť využitia záhradky. Lokalita: Byt sa nachádza v obci, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť vrátane potravín, pohostinstva, reštaurácie, cukrárne, školy, škôlky, knižnice, ihriska a zastávky autobusu. Okolie ponúka nádherné prírodné prostredie s výbornými podmienkami na turistiku a v lete s možnosťou kúpanie v okolitých jazierkách. Investičný potenciál: Tento byt má bohatú históriu využívania na prenájom, čo naznačuje jeho potenciál vhodný aj ako investícia. Kreatívne možnosti: Či už plánujete modernizovať interiér, zväčšiť kuchyňu alebo vytvoriť luxusný priestor na oddych, možnosti sú neobmedzené. Vaša kreativita môže transformovať tento byt na jedinečné a štýlové obydlie, ktoré bude odzrkadľovať váš osobný štýl a vkus.Takže neváhajte a využite túto príležitosť na vytvorenie vlastného špeciálneho miesta, kde sa budete cítiť úplne doma. Výborná cena nehnuteľnosti na m2. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie kontaktujte makléra: Bc. Martina Bernátová 0907 547 733
Lipovec, Martin
135 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 34