Čiastočne rekonštruovaná garsónka na 6. p. na Vodnej ul. Komárno
Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť získať útulnú garsónku na Vodnej ulici v Komárne. Tento útulný byt s úžitkovou plochou 21 m² je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá komfortné bývanie v príjemnom prostredí, alebo vynikajúcu investičnú príležitosť. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a ponúka príjemné bývanie v dobre dispozične riešenom priestore, ktorý zahŕňa slnečnú izbu, predizbu s prakticky riešeným kuchynským kútom, a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Vďaka svojej orientácii a rozloženiu priestorov je byt veľmi svetlý a pôsobí vzdušne a priestranno. Poloha nehnuteľnosti je výhodná nielen vďaka svojej tichej a pokojnej lokalite, ale aj vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta, obchodov, škôl a ostatnej občianskej vybavenosti, čo činí túto garsónku ideálnym domovom pre jednotlivca alebo pár, alebo ako atraktívnu investíciu. Bytový dom, v ktorom sa nehnuteľnosť nachádza, bol zateplený, čo prispieva k nižším nákladom na bývanie a zároveň zvyšuje pohodlie obyvateľov. Súčasný stav bytu umožňuje novému majiteľovi okamžite sa nasťahovať alebo pokračovať v prenájme, nakoľko byt je aktuálne prenajatý. Toto predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú investičnú kúpu s okamžitým výnosom. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948457557. Tešíme sa na vašu návštevu, pri ktorej si budete môcť túto nehnuteľnosť prezrieť a presvedčiť sa o jej jedinečnosti a príjemnom prostredí, ktoré ponúka.
Komárno
39 990 €
2-izbový byt na predaj, Podháj, Martin
Ponúkame na predaj 2 izbový byt v Martine, lokalita Podháj. Orientácia bytu je južná, celý byt. Nachádza sa v 3 podlažnej tehlovej bytovke, na 3 poschodí. Strecha je nová, sedlová. Stav bytovky: zateplená, po rekonštrukcii Okná: plastové Výmera bytu: 56 m2 Izby: neprechodné Balkón: nový, prirobený z kuchyne Špajza: nie je, iba v kuchynskej linke Stav bytu: po kompletnej rekonštrukcii / medená elektrika, nové murované jadro so sprchovým kútom, menená kuchynská linka, samostatné wc, nové odpady vody, nové podlahy/ Mesačné náklady: 170 eur na 1/os. plus energie Poloha bytu: byt je vnútorný, južná strana, veľmi slnečný Byt je už voľný, okamžite k nasťahovaniu. V blízkosti sa nachádzajú potraviny Koruna, zastávka MHD, 10 min pešo centrum, hokejový štadión, ZŠ Gorkého, škôlka. Na nehnuteľnosti nebol vystavený energetický certifikát.
Martin
108 000 €
Pozemok pre stavbu rodinného domu, Dolný Lieskov
***Reality Alpia***Ponúkame pozemok na predaj, 869m2 v Dolnom Lieskove. Pozemok udržiavaný, rovinatý. Jedná sa o ornú pôdu. Možné využitie na stavbu rodinného domu. Pozemok je umiestnený v intraviláne, v zastavanom území obce . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. čísle 0907710608 https://www.reality-povazska.sk/
Dolný Lieskov
69 000 €
1 izbové byty na prenájom v Komárne - časť Nová Stráž
Hľadáte útulný a moderný 1 izbový byt v príjemnej lokalite Komárno - Nová Stráž? Predstavujeme Vám exkluzívnu ponuku 1 izbových bytov v rodinnom dome, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2021. Disponujeme celkom 8 bytovými jednotkami, ktoré sa nachádzajú v obľúbenej lokalite Komárno časť Nová Stráž. Jedinečnosťou tohto objektu je jeho moderná výbava a poloha, ktorá zaručuje pokojné a príjemné bývanie. Podrobnosti o bytoch: Úžitková plocha: 39 m², ideálne vybavené pre jednotlivca alebo pár. Dispozícia: Vstupná hala, 1 izba, kuchyňa, kúpeľna so sprchovým kútom a WC, čo zabezpečuje komfortné bývanie. Stav nehnuteľnosti: Po rekonštrukcii, so všetkými modernými prvkami – plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, plávajúca podlaha v izbách, keramická dlažba v kúpeľni. Zariadenie: Kuchyňská linka s elektrickým sporákom, chladnička, digestor. Nábytok do spálne si zabezpečuje nájomca podľa vlastného vkusu a potrieb. Balkón: Byty na poschodiach disponujú balkónom, na prízemí bez balkóna. Výhody: Lokalita: Nová Stráž pri Komárne je známa svojou pokojnou atmosférou, ideálna pre tých, ktorí hľadajú únik od mestského ruchu. Parkovanie: Parkovanie je zabezpečené vo dvore s oplotením, čo znamená bezpečnosť pre váš automobil. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0917 390 271 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
420 €/mes.
Čiastočne rekonštruovaná garsónka na 3. p. na Hviezdnej ul. Komárno
Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť získať útulnú garsónku na Hviezdnej ulici v Komárne. Tento útulný byt s úžitkovou plochou 21 m² je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá komfortné bývanie v príjemnom prostredí, alebo vynikajúcu investičnú príležitosť. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a ponúka príjemné bývanie v dobre dispozične riešenom priestore, ktorý zahŕňa slnečnú izbu s plnohodnotným kuchynským kútom, predizbu, a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Vďaka svojej orientácii a rozloženiu priestorov je byt veľmi svetlý a pôsobí vzdušne a priestranno. Poloha nehnuteľnosti je výhodná nielen vďaka svojej tichej a pokojnej lokalite, ale aj vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta, obchodov, škôl a ostatnej občianskej vybavenosti, čo činí túto garsónku ideálnym domovom pre jednotlivca alebo pár, alebo ako atraktívnu investíciu. Bytový dom, v ktorom sa nehnuteľnosť nachádza, bol zateplený, čo prispieva k nižším nákladom na bývanie a zároveň zvyšuje pohodlie obyvateľov. Súčasný stav bytu umožňuje novému majiteľovi okamžite sa nasťahovať alebo pokračovať v prenájme, nakoľko byt je aktuálne prenajatý. Toto predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú investičnú kúpu s okamžitým výnosom. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948457557. Tešíme sa na vašu návštevu, pri ktorej si budete môcť túto nehnuteľnosť prezrieť a presvedčiť sa o jej jedinečnosti a príjemnom prostredí, ktoré ponúka.
Komárno
39 990 €
Čiastočne rekonštruovaná garsónka na 7. p. na Komenského ul. Komárno
Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť získať slnečnú a útulnú garsónku na Komenského ulici v Komárne. Tento útulný byt s úžitkovou plochou 21 m² je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá komfortné bývanie v príjemnom prostredí, alebo vynikajúcu investičnú príležitosť. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a ponúka príjemné bývanie v dobre dispozične riešenom priestore, ktorý zahŕňa slnečnú izbu, predizbu s prakticky riešeným kuchynským kútom, a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Vďaka svojej orientácii a rozloženiu priestorov je byt veľmi svetlý a pôsobí vzdušne a priestranno. Poloha nehnuteľnosti je výhodná nielen vďaka svojej tichej a pokojnej lokalite, ale aj vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta, obchodov, škôl a ostatnej občianskej vybavenosti, čo činí túto garsónku ideálnym domovom pre jednotlivca alebo pár, alebo ako atraktívnu investíciu. Bytový dom, v ktorom sa nehnuteľnosť nachádza, bol zateplený, čo prispieva k nižším nákladom na bývanie a zároveň zvyšuje pohodlie obyvateľov. Súčasný stav bytu umožňuje novému majiteľovi okamžite sa nasťahovať alebo pokračovať v prenájme, nakoľko byt je aktuálne prenajatý. Toto predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú investičnú kúpu s okamžitým výnosom. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948457557. Tešíme sa na vašu návštevu, pri ktorej si budete môcť túto nehnuteľnosť prezrieť a presvedčiť sa o jej jedinečnosti a príjemnom prostredí, ktoré ponúka.
Komárno
39 990 €
Čiastočne rekonštruovaný rodinný dom Zemianska Oľča
Ponúkame na predaj priestranný, ihneď obývateľný rodinný dom v malebnej obci Zemianska Olča, nachádzajúci sa v okrese Komárno. Tento dom je bez akýchkoľvek tiarch a ponúka pohodlné bývanie v pokojnom prostredí. Rodinný dom je situovaný na pozemku o rozlohe 434 m2 a disponuje zastavanou plochou 100 m2. K nemu prilieha hospodárska budova s veľkosťou približne 25 m2, ktorá poskytuje možnosť rozšírenia obytného priestoru. Nehnuteľnosť ďalej zahŕňa garáž o veľkosti 25 m2, dve šopy na ukladanie rôznych predmetov s celkovou rozlohou 35 m2 a kurín veľký 10 m2. Pôda je plnohodnotne využiteľná a pod domom sa nachádza suchá pivnica o veľkosti 20 m2, v ktorej je umiestnený plynový kotol zabezpečujúci ústredné kúrenie. Interiér domu prešiel modernizáciou, čo zahŕňa výmenu radiátorov, inštaláciu plastových okien s roletami a sieťkami proti hmyzu, ako aj výmenu vchodových dverí. Pre maximálne pohodlie je v jednej z izieb nainštalovaná klimatizácia. Dispozícia domu zahŕňa dve izby, priestrannú obývačku, kúpeľňu, kuchyňu, toaletu a chodbu, čím poskytuje dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Na dvore sa nachádza šachta s vlastnou vrtanou studňou, čo je ideálne pre záhradkárov. V garáži je vybetonovaná montážna jama, čo ocenia majitelia áut. Dom je napojený na verejný vodovod, plyn, žumpu a elektrinu 220/380 V. Pre milovníkov technológií je k dispozícii optický internet. Tento rodinný dom sa nachádza v tichej uličke blízko centra Zemianskej Olče, čo z neho robí ideálne miesto pre každého, kto hľadá pokojné a príjemné bývanie. Nechajte sa zlákať krásou a pokojom tejto lokality a staňte sa súčasťou priateľskej komunity v Zemianskej Olči. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0948 457 557 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Zemianska Olča
79 990 €
Rekonštruovaná garsónka na Hviezdnej ul. v Komárne
Predstavujeme Vám výnimočnú ponuku na predaj príjemne dispozične riešeného bytu v srdci dynamického mesta, ktorý je ideálnym domovom pre jednotlivca alebo pár, ako aj atraktívnou investičnou príležitosťou s istotou príjmu z prenájmu. Byt sa nachádza v stredovej zóne obľúbeného bytového domu, ktorý je situovaný v žiadanej a strategickej časti mesta. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, služieb, škôl, parkov a výborného dopravného spojenia. Byt pozostáva zo vstupného priestoru, ktorý slúži ako predsieň, moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, a útulná obytná izba. Celková úžitková plocha bytu je navrhnutá s dôrazom na komfort a praktické využitie každého metra štvorcového. Stav nehnuteľnosti: Byt prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou, pričom si zachoval svoj pôvab a funkčnosť. Je udržiavaný a ponúka príjemné bývanie bez nutnosti okamžitých investícií. Vlastníctvo a cena: Byt je v osobnom vlastníctve, čo zjednodušuje a urýchľuje proces kúpy. Cena bytu je nastavená tak, aby odrážala jeho výhodnosť a atraktivitu, a zároveň predstavovala vynikajúcu investičnú príležitosť. Bytový dom je vybavený výťahom, čo zabezpečuje pohodlný prístup k bytu. Okolie domu je dobre udržiavané a poskytuje príjemné prostredie pre život. Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa vlastníkom tohto útulného bytu, ktorý ponúka pohodlie, štýl a finančnú istotu. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 795565. Tešíme sa na Vašu návštevu a sme presvedčení, že si zamilujete potenciál a atmosféru, ktorú tento byt ponúka.
Komárno
39 900 €
Pripravujeme novostavbu RD v centre mesta Prievidza
Reality Alpia pripravuje na predaj novostavbu v centre mesta Prievidza. Viac informácií na t.č.: 0917047195 Cena energií: 130 Euro / mesiac
Prievidza
dohodou
Administratívno-obchodný priestor s parkovaním / 96+13 m2 / Žilina centrum
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom administratívno obchodné priestory / 96 + 13 m2 / v úplnom centre mesta Žilina. Priestor sa nachádza na prízemí s oknami do frekventovanej ulice. Vzhľadom na lokalitu je možné tento priestor využiť na klientské centrum, kancelárske, administratívne, obchodné, prípadne iné podnikateľské účely. V cene 1500 EUR/mesiac je kúrenie,voda, upratovanie a dve parkovacie miesta cca 50 m od budovy. Cena nezahŕňa internet a spotrebu elektrickej energie. Priestory majú samostatné meranie elektriky. Na budovu nie je vydaný energetický certifikát. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 358 191 alebo www.realityalpia.sk
Žilina
1 500 €/mes.
Kancelária, obchodný priestor / 13 m2 / Žilina centrum
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom kancelárske prípadne obchodné priestory 13 m2 v úplnom centre mesta Žilina. Priestor sa nachádza na prízemí a má dve okná do ulice a sú možné dva samostatné vchody. Vzhľadom na lokalitu je možné tento priestor využiť na kancelárske, administratívne, obchodné prípadne iné podnikateľské účely. Cena je vrátane energií a upratovania bez internetu. Na budovu nie je vydaný energetický certifikát. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel. čísle: 0905 358 191 alebo www.realityalpia.sk
Žilina
130 €/mes.
Rekreačná chata s pozemkom 332 m2 pri Liptovskej Mare, Liptovský Trnovec
Rekreačná chata je súčasťou rezidenčného projektu Liptovské chaty, vzdialená len 350m od MARA CAMPING Liptovský Trnovec. Rezidenčný projekt je navrhnutý na celoročné ako aj víkendové bývanie, pozemky jednotlivých chát sú oplotené v osobnom vlastníctve, vstup do areálu po asfaltovej ceste len pre majiteľov rekreačných chát. Jednopodlažná chata s obytným podkrovím má celkovú úžitkovú plochu 111,55 m2, prekrytá terasa s orientáciou na J/Z o výmere 13,32 m2 a sklad so samostatným vstupom má výmeru 4,45 m2. Dispozične pozostáva: vstupná chodba; kúpeľňa so sprchovým kútom a WC; obytný priestor s krbom; priestranná a kompletne vybavená otvorená kuchyňa, ktorá obsahuje elektrickú varnú dosku, rúru na pečenie, chladničku s mrazničkou, mikrovlnnú rúru, umývačku riadu, kávovar a veľký jedálenský stôl. V podkroví sú 2x 2-lôžkové izby a 1x 4-lôžková izba s možnosťou prístelku; kúpeľňa s vaňou a WC. Vykurovanie elektrickými panelmi, podlahové kúrenie na prízemí a krb. Ohrev TÚV elektrickým bojlerom. Štýlovo zariadená rekreačná chata spája duch tradičnej drevenice a komfortom moderného ubytovania. Predáva sa kompletne zariadená (6 ročný nábytok na mieru). Terasa je vybavená záhradným nábytkom, záhradným grilovacím krbom a prenosným ohniskom z oceľového plechu. Parkovanie pre 2 autá priamo pri chate. Región Liptov ponúka prepojenie hôr (Jasná Nízke Tatry, Západné Tatry, Chočské vrchy) a vody (Liptovská Mara, Tatralandia, Gino Paradise Bešeňová, Liptovský Ján, Lúčky, Kalameny). Napojenie na diaľnicu vzdialené 7 km, letisko Poprad 60 km.
Liptovský Trnovec
237 000 €
EXKLUZÍVNE U NÁS! Na predaj 2-izbový tehlový byt v Komárne
Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 2-izbový tehlový byt na Železničnej ulici v Komárne. Má rozlohu 51 m2 a nachádza sa na 1.poschodí zatepleného obytného domu vo vyhľadávanej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádzajú vlaková a autobusová stanica, nemocnica, supermarkety, ale aj samotné centrum mesta. Byt dispozične pozostáva z predsiene, kuchyne, obývacej izby, spálne, kúpeľne a samostatného WC. Patrí k nemu aj pivnica. Byt je v relatívne pôvodnom, ale veľmi zachovalom stave, pričom boli vymenené všetky okná na plastové, zčasti bola vynovená aj kúpeľňa, či osadené nové radiátory. Podlahu v izbách tvoria drevené parkety. Nehnuteľnosť vhodná na prenájom, resp. rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 886 406 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
65 000 €
Pozemok na predaj, I.Vysočana, Kopanice, Prievidza
Reality Alpia ponúka na predaj stavebný pozemok o výmere 557 m2 vo vyhladávanej lokalite na sídlisku Sever v Prievidzi. Pozemok je rovinatý. Elektrická prípojka na pozemku
Prievidza
180 €/m²
Rodinný dom so záhradou, /795 m2 /, Radoľa - Kys.N. Mesto
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj rodinný dom, /795 m2/, Radoľa - Kys.N. Mesto. Dom má dva samostatné vchody s možnosťou využitia dvomi rodinami, prípadne časť na podnikanie. Dispozícia prvej časti: vstupná chodba, kuchyňa spolu s obývacou miestnosťou, dve spálne, kúpeľňa, samostatné WC. Na poschodí sú dve samostatné izby. Dispozícia druhá časť: vstupná chodba, obývacia miestnosť, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa, WC. Tretia časť je letná kuchyňa a miestnosť, ktorá má rôzne možnosti využitia. Dom je z časti podpivničený, v tejto časti sa náchadzajú kotolňa a práčovňa. Na rovinatom pozemku je umiestnená hospodárska budova s dieľňou. Výhodou je kompletná občianska vybavenosť obce Radoľa. Bonusom je vzdialenosť 10 km od Žiliny a 2 km od KNM. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Viac info Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 358 191 alebo www.realityalpia.sk.
Radoľa
dohodou
PREDPREDAJ investičných stavebných pozemkov / 652 - 662 m2 / - Bytča
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj v predpredaji investičné stavebné pozemky v Bytči - Uhrínov. Výmera pozemkov je v rozmedzí od 652 m2 do 662 m2. Každý pozemok bude mať aj svoj podiel v prístupovej ceste a v spoločnom chodníku 150 m2. Aktuálne je zatiaľ prístup k pozemkom po štrkovej ceste, ktorá časom bude v správe mesta Bytča. IS ( v príprave): - elektrika - voda obecná - kanalizácia Bonusom je, možnosť dohody lepšej ceny v prepredaji prvých 5 pozemkov. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.čísle: 0904 536 226 alebo milos.tancibok@realityalpia.sk
Bytča
75 000 €
Pozemok na predaj, 4600m2 Beluša
***Reality Alpia***Ponúkame pozemok na predaj, 4600m2 v Beluši. Pozemok udržiavaný, rovinatý. Jedná sa o ornú pôdu. Pozemok je umiestnený v intraviláne. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. čísle 0907710608 https://www.reality-povazska.sk/
Beluša
170 385 €
Rekreačný pozemok s rybníkom a chatkou / 2953 m2 / Žilina - Dolná Tižina
Reality Alpia Vám ponúka na predaj rekreačný pozemok s rybníkom a chatkou / 2953 m2 /, v katastri obce Dolná Tižina okres Žilina. Na pozemku s výmerou 2953 m2 sú k dispozícii rybník, altánok a chatka. Výhodami sú elektrika, vlastný zdroj vody, kamerový systém a čiastočne oplotený objekt. Prístup po obecnej ceste a následne podiel v ceste. Areál ponúka rôznorodé využitie podľa požiadaviek nového majiteľa. Bonusmi sú krásny výhľad na okolité pohoria a blízka dostupnosť do mesta Žilina. Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 358 191 alebo www.realityalpia.sk
Dolná Tižina
199 000 €
Nadštandardný luxusný Apartmán na predaj, Hrebienok Resort I
Ponúkame na predaj luxusný apartmán vo Vysokých Tatrách v Starom Smokovci v komplexe HREBIENOK RESORT. V blízkosti rezortu sa nachádzajú bohaté možnosti turistického, lyžiarskeho a rekreačného vyžitia pre celú rodinu. Apartmán v súčasnosti prešiel kompletnou profesionálnou rekonštrukciou a predáva sa plne zariadený. Apartmán pozostáva z obývačky spojenej s modernou kuchyňou, spálňou, kúpeľnou so sprchovacím kútom a vonkajšou terasou o výmere 39,77 m². V obývačke sú dômyselne vymyslené zaťahovacie dvere nočnej časti. Dominantné drevene obloženie z talianskeho dubu je oživené benátskou omietkou. Luxus dotvára holandský koberec Edel Carpets. Pohodlie oceníte na luxusnej posteli CAYA s deleným matracom a úložným priestorom. Domácu atmosféru spríjemní pohodlná rozkladacia sedačka Havana a dizajnové kreslá. Drevené obloženie a kompletný nábytok je vyrobený na mieru firmou WENS. Kuchyňa spojená prechodom s veľkou šatníkovou skriňou poskytuje veľké množstvo odkladacieho priestoru. Kuchyňa je vybavená chladničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, odsávačom pár a indukčnou doskou značky BOSCH s kamennou pracovnou doskou Technistone. Intimitu apartmánu zabezpečuje ambientné LED nasvietenie ovládané cez aplikáciu a moderné LED svietidlá LED2. Úplné súkromie Vám doprajú zákazkové black-out závesy z luxusného materiálu a elegantná záclona. Veľkou výhodou je samostatné ovládanie vykurovania cez inteligentné hlavice Netatmo a aplikáciu. V apartmáne je optické pripojenie na internet a WiFi. O zábavu sa postará 65´LED TV so SoundBarom a 32´LED TV v nočnej časti. Luxusná kúpeľňa so sprchovacím kútom s kvalitným talianskym obkladom KRONOS Ceramiche ROCKS SILVER BLACK je vybavená zriaďovacími prvkami Duravit a Hansgrohe v čiernej farbe. Apartmán je možné využívať súkromne, ale aj investične s možnosťou prenájmu priamo cez 4-hviezdičkový hotel s 24-hodinovou recepciou. Apartmán je vo firemnom vlastníctve a je ponúkaný v cene 285.000 EUR + DPH. Je možnosť dokúpiť parkovacie státie v podzemnej garáži, ku ktorému sa pohodlne dostanete výťahom priamo od apartmánu.
Vysoké Tatry
285 000 €
Rodinný dom (stavebný pozemok) na predaj, Bobrov
Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom (pozemok) v tichej oblasti na Orave - v obci Bobrov, vhodný na rekonštrukciu (zbúranie), a výstavba nového domu-chaty na bývanie. Jednopodlažný rodinný dom s hospodárskou budovou a záhradkou pred domom sa nachádza na rovinatom oplotenom pozemku o celkovej výmere 939 m2. Dom je v pôvodnom stave. IS: voda, kanalizácia, elektrika. Obec Bobrov sa nachádza v pohraničí smerom na Poľsko pri Oravskej priehrade, v blízkosti sú lyžiarske strediská. Na svoje si prídu aj milovníci prírody, hubárčenia, rybolovu a turistiky.
Bobrov
59 000 €
REZERVOVANÝ...3-izbový byt na predaj, Centrum, Martin
Ponúkame vám na predaj 3- izbový byt v centre mesta Martina bez balkóna. Rozloha bytu je 69 m2, orientovaný je na východ a sever, čo zaručuje dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. Nachádza sa na prízemí, čo poskytuje ľahký prístup a pohodlný vstup do vášho nového domova. Byt má tradičnú dispozíciu, ktorá zahŕňa vstupnú chodbu, priestrannú kuchyňu, praktickú špajzu, a to všetko doplnené tromi samostatnými izbami, kúpeľňou a samostatným WC. Hoci byt momentálne zachováva svoj pôvodný šarm, poskytuje vám výbornú možnosť vytvoriť si svoj vysnívaný domov podľa vlastných predstáv a štýlu. Táto nehnuteľnosť je ideálnou voľbou pre tých, ktorí si cenia pohodlie života v centre mesta a hľadajú priestor, kde sa môžu realizovať a prispôsobiť si svoje bývanie podľa vlastných potrieb. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať byt so všetkým, čo potrebujete, priamo v srdci Martina. Vďaka svojej polohe a lokalite je tu výborná občianska vybavenosť a dostupnosť. Kontaktujte nás pre viac informácií alebo na dohodnutie obhliadky: Emília Gajdošová 0908 555 810.
Martin
105 000 €
Stavebný pozemok na predaj /881 m2/ Breziny
Na predaj Vám ponúkame pozemok v obci Breziny. Pozemok je podľa územného plánu obce určený na výstavbu rodinného domu. K pozemku je k dispozícii vyjadrenie od SSD o možnosti napojenia na elektrickú sieť. Viac informácií a obhliadku si môžete dohodnúť na telefónom čísle 0907803243.
Breziny
79 990 €
Exkluzívna ponuka - Podnikateľský objekt v Ružomberku na predaj
Exkluzívna ponuka! Podnikateľský objekt v Ružomberku na predaj! Tento oplotený podnikateľský areál sa nachádza na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1256 m2 a úžitkovou plochou cca 453 m2. Budova prešla dôkladnou rekonštrukciou v rokoch 2007 - 2008 a je zateplená (10cm polystyrén). Strecha je sedlová, podlahy sú v kombinácii keramickej dlažby a plávajúcej podlahy, okná sú plastové. Kúrenie je zabezpečené nasledovne: - elekt. podlahové kúrenie v šatni a výstavnej miestnosti, - 1. NP, ústredné kúrenie (peletky, zásobník 300kg + bojler 1000l), kotol na peletky 3 ročný, - 2. NP elektrické konvektory, Aktuálne využitie nehnuteľnosti zahŕňa: - autoservis: Priestranný autoservis so všetkým potrebným vybavením pre údržbu a opravy vozidiel. Zabehnutý,14 rokov fungujúci autoservis predstavuje vynikajúcu príležitosť pre nového majiteľa pokračovať v úspešnom podnikaní. - kancelárske priestory: Moderné kancelárske priestory s dostatkom miesta pre vaše administratívne potreby. - skladové priestory: Skladové priestory s dostatočnou kapacitou pre skladovanie materiálov a tovaru. Ďalšie informácie: - zariadenie: Nehnuteľnosť sa predáva bez zariadenia. V prípade záujmu o zariadenie sa dá dohodnúť na cene. - poloha: Ideálne umiestnenie v okrajovej časti Ružomberka s ľahkým prístupom a dobrým dopravným spojením. Dispozícia objektu je nasledovná: 1. NP: autoservis, vstupná chodba, kancelária, výstavná miestnosť, priestor pre zamestnancov (kuchynka, WC a sprchový kút), dielňa + WC. 2. NP: chodba, 3x kancelárske priestory, 2x kuchynka, 2x WC a balkón. IS zahŕňa: vodu, kanalizáciu a elektrinu. Kontakt: Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č.: 0915 873 086 alebo priamo na obhliadke.
Ružomberok
250 000 €
Stavebný pozemok /824 m2/ Breziny
Na predaj Vám ponúkame stavebný pozemok o výmere 824 m2 v obci Breziny, časť Horné Breziny. Podľa územného plánu obce je pozemok určený na výstavbu rodinného domu a nachádza sa na novo vznikajúcej ulici z novou zástavbou rodinných domov. Pozemok má elektrickú prípojku. Jedná sa o pekný slnečný pozemok v peknom tichom prostredí s dobrou dostupnosťou do mesta Zvolen. Viac informácií na telefónnom čísle 0907803243.
Breziny
76 900 €
Orná pôda na predaj, 5200m2, Beluša
***Reality Alpia***Ponúkame ornú pôdu na predaj, 5200m2 v Beluši. Pozemok udržiavaný, rovinatý vhodný na pestovanie. Pozemok je umiestnený v extraviláne. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. čísle 0907710608 https://www.reality-povazska.sk/
Beluša
45 900 €
3-izbový byt na predaj, Centrum, Martin
Ponúkame na predaj 3-izbový byt v centre mesta Martin. Celková rozloha bytu je 69 m2, presklenná loggia má 10 m2 a pivnica 4 m2. Byt je orientovaný na západ. Nachádza sa na prízemí, pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne a samostatného WC, troch samostatných obytných izieb - obývačky, spálne a detskej izby. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii: elektroinštalácia, plastové okná s vonkajšími žalúziami, na chodbe vstavané skrine. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane škôl, škôlok, obchodov, zastávky MHD, nákupného centra a cyklotrasy. Na nehnuteľnosti nebol vystavený energetický certifikát.
Martin
129 000 €
Rekreačný pozemok na predaj, Záturčie, Martin
Ponúkame na predaj rekreačný pozemok nachádzajúci sa v Martine, v mestskej časti Záturčie - Lázik (pod vodárňou). Pozemok je o celkovej výmere 2607 m2 a je vedený ako trvalý trávny porast. Je orientovaný na juho - západnú stranu, je svahovitý a z dvoch strán oplotený s veľkou vstupnou bránou. Na pozemku sa nachádzajú ovocné, listnaté a ihličnaté stromy a aktuálne je využívaný ako záhrada na pestovanie zeleniny. Murovaná chata je o výmere 30 m2 s rozmermi 6 m x 5 m. Na prízemí je obývacia miestnosť s kuchynskou časťou a na poschodí je miestnosť na spanie. IS na pozemku: elektrina, nad chatou sa nachádza studňa hlboká 6 m, bez kanalizácie. K pozemku vedie poľná príjazdová cesta. V blízkosti nehnuteľnosti sa nachádzajú miesta vhodné pre cykloturistiku, turistiku, pekná príroda. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát.
Martin
28 €/m²
3-izbový byt na predaj, Ľadoveň
Ponúkame na predaj moderný, kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v mestskej časti Ľadoveň. Nachádza sa na 10. poschodí z 12-tich v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome. Byt je o celkovej rozlohe 65 m2, ku ktorému patrí zasklená loggia s krásnym výhľadom na Martinské hole a pivnica o rozmere 2 m2. Byt je dobre dispozične riešený, pozostáva z troch obytných izieb - priechodnej obývacej izby, spálne a detskej izby. Okrem toho zahŕňa kuchyňu, špajzu, zväčšenú murovanú kúpeľňu, samostatné WC, šatník a vstupnú chodbu. Orientovaný je na západnú a južnú stranu. Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: novú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, plávajúcu podlahu, vnútorné interiérové dvere so zárubňami, bezpečnostné vchodové dvere, plávajúce podlahy... Lokalita bytu je jedným z jeho najväčších prínosov a pridáva na atraktivite tejto nehnuteľnosti. Nachádza sa v blízkosti centra mesta Martin, čo znamená, že máte blízko k obchodom, reštauráciám, školám a iným dôležitým službám. Okolie je pokojné a príjemné, čo vytvára ideálne prostredie pre váš domov. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie kontaktujte makléra: Bc. Martina Bernátová 0907 547 733
Martin
128 000 €
3,5 izbový byt na predaj, 82 m2, J.Murgaša , Prievidza
Ponúkame Vám na predaj svetlý 3,5 izbový byt o výmere 82 m2. Tento útulný a slnečný byt sa nachádza na ulici J.Murgaša /Čínsky múr/ v okrajovej a vyhľadávanej časti sidliska Píly v Prievidzi. Je v pôvodnom stave. Možnosť prerobiť a prispôsobiť byt podľa vlastných predstáv Vlastnosti bytu: 3 izby s funkčným usporiadaním plus veľký šatník alebo pracovňa Velký balkón a malá loggia. Situovaný na 4. poschodí s pekným výhľadom. Lokalita a okolie: Nachádza sa v okrajovej časti sídliska Píly, kde môžete oceniť pokojné prostredie a súčasne výbornú dostupnosť k základným službám, ako sú obchody, reštaurácie, školy a škôlky, doprava, autobusová a železničná stanica, centrum mesta a iné. Dodatočné informácie: Tento byt je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú komfortné a kvalitné rodinné bývanie v meste . Kontakt: Pre bližšie informácie, alebo zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0915288136 , alebo emailovej adrese michal.fabis@realityalpia.sk. Nezmeškajte príležitosť získať tento byt, ktorý môže byť vaším novým domovom. Kontaktujte nás ešte dnes! Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Možnosť hypotekárneho úveru s ktorým vybavením vám radi pomôžeme.
Prievidza
103 000 €
Veľkometrážny 2-izbový byt na predaj, 1. mája, Liptovský Mikuláš
Reality Alpia v zastúpení ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt, v lokalite, ktorá ponúka výbornú dostupnosť do centra mesta Liptovský Mikuláš. Nehnuteľnosť o výmere 88,47 m2 s pôvodnou dispozíciou, veľkým balkónom, ponúka ideálnu kombináciu útulnosti, praktickosti a vonkajšieho priestoru na relax. Dispozícia bytu: predsieň, kuchyňa so špajzou, obývacia izba so vstupom na priestranný balkón, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC, šatník. Súčasťou predaja je veľká pivnica s výmerou 13,40 m2. Popis technického stavu: Bytový dom bol postavený podľa dostupných informácií v roku 1949. Nehnuteľnosť je po čiastočnej modernizácii spojenej s výmenou plastových okien, realizáciou samostatného teplovodného vykurovania bytu s vlastným plynovým kotlom a ohrevom teplej vody z roku 2009. V bytovom dome boli zrekonštruované vnútorné rozvody kanalizácie a vody, vymenené vchodové dvere za hliníkové. Dohoda o nájme záhradky: Záhradka o výmere cca 200 m2 sa nachádza z východnej strany bytového domu a táto bola doposiaľ v prenájme vlastníkov ponúkaného bytu. Na jej užívanie je potrebné uzavretie novej zmluvy o prenájme. Záhradka na prenájom k bytu môže byť skvelou možnosťou pre tých, ktorí chcú mať prístup k zelenej ploche bez nutnosti vlastniť vlastný dom so záhradou. Poskytuje miesto na relaxáciu, pestovanie vlastných plodín a kvetov a je skvelým spôsobom, ako pripojiť sa k prírode aj v meste. Napriek tomu, že je nehnuteľnosť v pôvodnom stave poskytuje možnosť prispôsobiť si priestor podľa Vašich predstáv a potrieb. Viac informácií a dohodnutie obhliadky Vám poskytneme na telefónnom čísle 0915 524 451.
Liptovský Mikuláš
128 000 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 34