3-izbový byt s balkón / 62 m2 / Žilina
Reality Alpia Vám ponúkajú na prenájom 3-izbový byt v novostavbe s balkónom / 62 m2 / v Žiline na Rosinkách. Byt je čiastočne zariadený. Dispozičné riešenie je nasledovné: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom, oddelené wc, kuchyňa s obývaciou miestnosťou s výstupom na balkón a dve samostatné izby. Bonusom sú vyhradené 2 parkovacie miesta. Výborná lokalita a strategická poloha sú zárukou spokojného bývania pre nových nájomníkov. Energetický certifikát k tejto nehnuteľnosti nebol predložený. Viac informácií Vám radi poskytneme na tel.čísle: 0902 371 501 alebo www.realityalpia.sk
Žilina
590 €/mes.
Podnikateľský priestor na prenájom pre GASTRO prevádzku, Sever-Martin
Ponúkame na prenájom podnikateľský priestor o výmere 20m2. Nachádza sa v lokalite Martin-Sever. Vhodný na menšiu prevádzku gastra, priestor je vybavený zariadením: veľký digestor, potravinárský pult, 2x chladnička, 3x umývadlo+ umývadlo na ruky. Výhodou je prístup priamo od hlavnej cesty. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Natália Šoučíková na tel. č. 0919 044 835.
Martin
380 €/mes.
Prenájom skladových priestorov v Komárne
Ponúkame Vám na prenájom vykurovaný skladovy priestor v Komárne - časť Letecké pole. Cena prenájmu je 550 ,-Eur bez DPH s réžiou. Platí sa 2 mesačná kaucia. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 795565.
Komárno
550 €/mes.
Liptovská Teplá: 2 izbový byt C7 s parkovaním - Výborná investícia!
Ponúkame Vám na predaj útulný 2 izbový byt v malebnom prostredí obce Liptovská Teplá, len kúsok od Thermal parku Bešeňová. Byt sa predáva v štádiu holo bytu, pripravený na vaše osobné úpravy. Nachádza sa na 1 poschodí so samostatným vchodom. Orientácia J-Z. Jeho úžitková plocha je 41,06 m2, ktorú dopĺňa balkón s rozlohou 6,16 m2 a schody s balkónom s rozlohou 10,29 m2. Obytný priestor je premyslene rozdelený na obývačku spojenú s kuchyňou a jedálňou,1 izbu, kúpeľňu, WC a chodbu. Cena nehnuteľnosti je vrátane DPH. Byt má plastové okná s izolačným trojsklom a bezpečnostné vchodové dvere. V každej miestnosti je k dispozícii podlahové elektrické kúrenie s programovateľným priestorovým termostatom na diaľkové ovládanie. Podlahy sú pripravené na vašu ďalšiu úpravu a osobný štýl. Ďalšie výhody tohto bytu zahŕňajú kompletné dátové a TV rozvody vo všetkých izbách a videovrátnik s možnosťou diaľkového ovládania. K bytu patria dve parkovacie miesta na vyhradenom parkovisku, čo je veľký bonus pre nového majiteľa. Okolie bytu je obklopené atraktívnymi destináciami, vrátane Thermal parku Bešeňová, kúpeľov Lúčky, Tatralandie a lyžiarskych stredísk ako Jasná, Malinô Brdo a Kubínska Hoľa. Okolie ponúka široké možnosti pre turistiku v Nízkych Tatrách, Chočských Vrchoch a Veľkej Fatre. Tento byt nie je len skvelým miestom na bývanie, ale aj výbornou investičnou príležitosťou. Nechajte sa vtiahnuť do jeho jedinečného prostredia a využite všetky výhody, ktoré ponúka! Priložené fotografie sú iba vizualizáciou a slúžia ako inšpirácia, ako sa dá byt riešiť: Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č.: 0915 873 086 alebo priamo na obhliadke.
Liptovská Teplá
141 007 €
Jedenásťročná novostavba rodinného domu na predaj, Liptovská Štiavnica
Ponúkame na predaj 11 ročnú novostavbu rodinného domu v Liptovskej Štiavnici s obytnou plochou 135m2 postaveným na rovinatom pozemku o veľkosti 1236 m2. Ide o bungalov s jednou garážou a prístreškom pre ďalšie auto, umiestneným pri elektricky otváranej bráne. V dome sú štyri spálne, hlavná denná miestnosť s krbom, ktorá je spojená s kuchyňou a jedálňou, dve kúpeľne, šatník, technická miestnosť a garáž. Z obývačky a jednej spálne sa dá vyjsť na terasu domu s východnou orientáciou. Je postavený z tehly a energetická kategória je A, aj vďaka kúreniu pomocou tepelného čerpadla zem-voda s rozdvodom do podláh a drevohliníkovým oknám s trojsklom. Na oknách sú namontované elektricky ovládané vonkajšie žalúzie. Alternatívnym zdrojom tepla je krb s rozvodmi prieduchov do izieb pomocou ventilátora. Celý dom je zateplený minerálnou vatou o hrúbke 20 cm. Na pozemku sa nachádza aj altánok s pizza pecou, elektrickým grilom a hospodárska budova za domom využívaná ako sklad náradia. Mesačné náklady na prevádzku domu sú približne 111 € + náklady na vodu. Pre záhradu je k dispozícii voda z vlastnej studne.
Liptovská Štiavnica
438 000 €
Prenájom vykurovaných obchodných priestorov v Komárne
Ponúkame Vám na prenájom vykurovaný obchodný priestor - so sociálnym zázemím v Komárne - časť Letecké pole. Cena prenájmu je 650,-Eur bez DPH s réžiou. Platí sa 2 mesačná kaucia. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 795565.
Komárno
650 €/mes.
Slnečný pozemok na výstavbu rodinného domu v Liptovskej Štiavnici
Reality Alpia Vám ponúka jedinečnú príležitosť vlastniť slnečný pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Liptovská Štiavnica. Charakteristika pozemku: Výmera: 670 m2 Rozmery: Šírka cca 18m, Dĺžka 37m Schválený územný plán: Pozemok schválený územným plánom obce na zastavanie, v súčasnosti zapísaný ako orná pôda Funkčné využitie: Obytné územie s prevahou rodinných domov. Infraštruktúra: Elektrika: Nachádza sa v blízkosti pozemku. Vodovod a kanalizácia: Prípojky v blízkosti pozemku. Možnosť vlastnej studne. Poloha: Terén: Mierny svah. Prístup: Po obecnej cestnej komunikácii. Výhody: Pozemok sa nachádza v lukratívnej turistickej oblasti iba 2 km od mesta Ružomberok. Okrem uvedeného pozemku 670m2 ponúkame možnosť kúpy prídavného pozemku o výmere 671m2 so zľavou. Získajte viac priestoru za výhodnú cenu! Pre viac informácií a na zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0915 873086. Tešíme sa na spoluprácu s Vami!
Liptovská Štiavnica
69 700 €
1-izbový byt SNP
Reality Alpia: Ponúkame Vám na predaj 1-izbový byt na sídlisku SNP. Byt je po čiastočnej rekonštrukcií a zároveň ponúka možnosť novému majiteľovi zrealizovať úpravy prípadne vytvorenie ešte ďaľšej izby podľa vlastných predstáv. Bytovka momentálne prechádza kompletnou rekonštrukciou, takže budete bývať v úplne novom dome. Podrobnejšie informácie a dohodu na cene získate na tel.č.0948 885 800 a na www.realityalpia.sk
Považská Bystrica
79 900 €
Hľadáme garáž na Gazdovskej ulici v Komárne na predaj
Hľadáme garáž na predaj výlučne na ulici Gazdovskej v Komárne pre nášho klienta, ktorý kúpil v tejto lokalite byt. Neváhajte ma kontaktovať v prípade ak máte na predaj alebo viete o niekom, kto predáva - chce predať na tel. čísle 0915 781 049 alebo emailom viktor.slancik@realityalpia.sk . Ďakujem.
Komárno
1 €
Stavebný pozemok na predaj, Sučany - Hrabiny
Ponúkame na predaj hotový stavebený pozemok vzdialený 3 km od Martina, v obci Sučany vo vyhľadávanej lokalite Hrabiny. Rovinatý pozemok sa nachádza v intraviláne obce. Prístup z asfaltovej cesty, na pozemky sú všetky IS - vodovodná prípojka, kanalizačná prípojka, elektrika a plyn. Šírka pozemku je 16 m a dĺžka 35 m. Momentálne sa dáva robiť nové zameranie s geometrickým plánom. Výborná lokalita, tiché prostredie, dobrá dostupnosť do Martina, Žiliny, či Ružomberka.
Sučany
158 €/m²
Nadštandartný 2 - izbový byt s veľkou terasou /54+48 m2/ Žilina - Bulvár
Reality Alpia Vám ponúka na prenájom nadštandartný 2 - izbový byt s veľkou terasou v novostavbe o celkovej výmere 54 m2 v Žiline - Bulvár. Byt sa nachádza v novostabe bytového domu, na 3. poschodí. Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa, kúpelňa, WC, terasa 47,5 m2. Byt sa prenajíma s kompletne zariadenou kuchynskou linkou, spotrebičmi a sanitou, bez ostatného zariadenia.Výhodou je výborná lokalita a plná občianska vybavenosť. Cena prenájmu je 750 EUR/mes. s energiami, bez internetu a TV. V prípade potreby možnosť prenajatia vyhradeného parkovacieho miesta pri bytovom dome v cene 40 EUR/mes, druhé miesto 20 EUR/mes. Bonusom je možnosť neskoršieho odkúpenia bytu za zvýhodnených podmienok. Viac info Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 358 191 alebo www.realityalpia.sk
Žilina
750 €/mes.
Slnečný pozemok pod chatu /511 m2/, Čičmany
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj slnečný pozemok o výmere 511 m2, ktorý sa nachádza v katastri obce Čičmany. K pozemku vedie súkromná prístupová cesta, podiel 1/7 je súčasťou predaja. IS: elektrina na hranici pozemku, voda riešená vlastnou studňou, odpad žumpou. Vzhľadom na lokalitu a umiestnenie pozemku je to skvelá investičná príležitosť. Na uvedenej parcele, ktorá je zaradená v schválenom UP obce, je možná výstavba rekreačnej chaty. Výhodami sú slnečná oblasť a občianske vybavenie obce Čičmany. Bonusom je obľúbenosť lokality domácimi aj zahraničnými návštevníkmi. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo pre dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na čísle 0905 358 191 alebo na www.realityalpia.sk.
Čičmany
56 490 €
Novostavba 2 izbový byt na predaj, Košuty I, Martin
Ponúkame na predaj 2 izbový byt v novom bytovom dome Košútka v lokalite Košúty 1. Byt je o výmere 53,55 m2, nachádza sa na 4. nadzemnom podlaží zo 4. Orientovany je na severo-východnú stranu. Balkón je východný. Kúpeľňa s WC je spojená, sprchový kút. Byt sa predáva v štandarde, vrátane podláh, interiérových dverí, kúpeľne, okrem kuchynskej linky. K bytu sa dá prikúpiť kryté parkovacie miesto v hodnote 15.000€, ktoré sa nachádza na prízemnom podlaží bytového domu. Majitelia bytov budú môcť využívať všetky vymoženosti, ktoré bude tento projekt poskytovať. V budove bude pekáreň – aj bezlepková, kaviareň, kaderníctvo, detský kútik, lezecká stena, trampolíny, oddychová zóna. Momentálne prebieha kolaudácia. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. Viac info u maklérky: Bc. Bernátová Martina, t.č. 0907 547 733.
Martin
129 500 €
Novostavba 2 izbový byt na predaj, Košuty I, Martin
Ponúkame na predaj veľkometrážny 2 izbový byt v novom bytovom dome Košútka v lokalite Košúty 1. Byt je o výmere 68,61 m2, nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží zo 4. Orientovany je na východnú stranu vrátane dvojbalkóna. Kúpeľňa s WC je spojená, sprchový kút. Byt sa predáva v štandarde, vrátane podláh, kupeľne, interiérových dverí, okrem kuchynskej linky. K bytu sa dá prikúpiť kryté parkovacie miesto v hodnote 15.000€, ktoré sa nachádza na prízemnom podlaží bytového domu. Majitelia bytov budú môcť využívať všetky vymoženosti, ktoré bude tento projekt poskytovať. V budove bude pekáreň – aj bezlepková, kaviareň, kaderníctvo, detský kútik, lezecká stena, trampolíny, oddychová zóna. Na nehnuteľnosti prebieha kolaudácia. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. Viac info u makléra.
Martin
145 000 €
Novostavba 2 izbový byt, Košúty 1
Ponúkame na predaj veľkometrážny 2 izbový byt v novom bytovom dome Košútka v lokalite Košúty 1. Byt je o výmere 68,55 m2, nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží zo 4. Orientovany je na východnú stranu vrátane balkóna. Kúpeľňa s WC je spojená, sprchový kút. K bytu sa dá prikúpiť kryté parkovacie miesto v hodnote 15.000€, ktoré sa nachádza na prízemnom podlaží bytového domu. Byt sa predáva v štandarde vrátane podláh, interiérových dverí, kúpeľne, okrem kuchynskej linky. Majitelia bytov budú môcť využívať všetky vymoženosti, ktoré bude tento projekt poskytovať. V budove bude pekáreň – aj bezlepková, kaviareň, kaderníctvo, detský kútik, lezecká stena, trampolíny, oddychová zóna. Nehnuteľnosť sa práve kolauduje. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. Viac info u maklérky: Bc. Bernátová Martina, t.č. 0907 547 733.
Martin
145 000 €
3 izbový byt s loggiou pri centre mesta Komárno
Vo výhradnom zastúpení ponúkame 3 izbový tehlový byt s loggiou na konci ulici Eötvösa v tesnej blízkosti Kúpeľnej ulice, v jednej najlepších lokalít pri centre mesta Komárna, vzdialenej 2 minúty pešo. Byt s výmerou 66 m2 sa nachádza na zvýšenom prízemí tehlového bytového domu. Dispozične si prešiel zmenou a to otvorením kuchyne s izbou, ktorá je oddelená od chodby policovým systémom. V prípade potreby sa veľmi jednoducho potiahnutím priečky dajú miestnosti oddeliť naspäť. Aktuálne byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, izby, obývačky, kuchyne otvorenej s izbou s výstupom na loggiu a kúpeľne s WC. Pre lepšiu predstavu nájdete na konci fotiek pôdorys. K bytu zároveň prislúcha aj priestranná murovaná pivnica. Prešiel si novou rekonštrukciou, kde sa poriešilo to najpodstatnejšie a najnákladnejšie - obnovenie kúpeľne s bojlerom na ohrev TÚV a kuchynskej linky na mieru so vstavanými spotrebičmi, ktoré sú súčasťou predaja. Zároveň sú okná vymenené na eurookná, v celom byte je obnovená elektrina, vstupné dvere sú bezpečnostné, podlahy sú drevené parkety. Lokalita vyniká najmä svojou výbornou polohou s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti aj do centra mesta. Pred domom sa nachádza menší park, čím je aj bytovka oddelená od cesty. Správcom domu je SVB. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
93 000 €
2 a pol izbový byt s loggiou pri centre mesta Komárno
Vo výhradnom zastúpení ponúkame 2 a pol izbový tehlový byt s loggiou na konci ulici Eötvösa v tesnej blízkosti Kúpeľnej ulice, v jednej najlepších lokalít pri centre mesta Komárna, vzdialenej 2 minúty pešo. Byt s výmerou 66 m2 sa nachádza na zvýšenom prízemí tehlového bytového domu. Dispozične si prešiel zmenou a to otvorením kuchyne s izbou, ktorá je oddelená od chodby policovým systémom. V prípade potreby sa veľmi jednoducho potiahnutím priečky dajú miestnosti oddeliť naspäť. Aktuálne byt dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, izby, obývačky, kuchyne otvorenej s izbou s výstupom na loggiu a kúpeľne s WC. Pre lepšiu predstavu nájdete na konci fotiek pôdorys. K bytu zároveň prislúcha aj priestranná murovaná pivnica. Prešiel si novou rekonštrukciou, kde sa poriešilo to najpodstatnejšie a najnákladnejšie - obnovenie kúpeľne s bojlerom na ohrev TÚV a kuchynskej linky na mieru so vstavanými spotrebičmi, ktoré sú súčasťou predaja. Zároveň sú okná vymenené na eurookná, v celom byte je obnovená elektrina, vstupné dvere sú bezpečnostné, podlahy sú drevené parkety. Lokalita vyniká najmä svojou výbornou polohou s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti aj do centra mesta. Pred domom sa nachádza menší park, čím je aj bytovka oddelená od cesty. Správcom domu je SVB. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
93 000 €
Dom vhodný na rekonštrukciu s výborným potenciálom
***** Reality Alpia ***** Ponúkame Vám rodinný dom vhodný na úplnú rekonštrukciu, v časti boli menené okná za plastové. Aktuálne je neobývaný a je k dispozícii hneď novému majiteľovi na pretvorenie podľa vlastných preferencií. Umiestnenie domu ponúka možnosť realizovať sa pri tvorbe predzahrádky či stavby garáže a zároveň zvyšok pozemku postačí na tvorbu krásnej záhrady. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, ide o lukratívnu vyhľadávanú lokalitu vzdialenú menej ako 5km od centra Považskej Bystrice.
Považská Bystrica
133 000 €
Príjemný 3-izbový byt s pekným výhľadom Rozkvet
***** Reality Alpia ***** Ponúkame na predaj slnečný 3 izbový byt s príjemným výhľadom na Považskú Bystricu na sídlisku Rozkvet. Byt je v pôvodnom stave, s výnimkou plastových okien použitých na uzavretie balkona a v obývačke. Jadro bytu je pôvodné a sklad dispozične umiestnený vedľa kúpeľne ponúka novým majiteľom perspektívnu možnosť sebarealizácie pri prerábaní podľa vlastných predstáv. Bytovka bude časom zateplená čo bude znamenať ďalšiu energetickú úsporu. V bezprostrednej blízkosti bytovky je MHD zastávka a v lokalite sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.
Považská Bystrica
dohodou
Na predaj záhrada v Patinciach
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj peknú záhradu v Patinciach, najjužnejšie položenej obci na Slovensku vzdialenej len 13 km od Komárna. Súmerný rovinatý pozemok spolu s prístupovou cestou má celkovú výmeru 555 m2 a nachádza sa v centrálnej časti obce. V súčasnej dobe je záhrada udržiavaná, zatrávnená a vysadených je v nej viacero ovocných stromčekov. Všetky inžinierske siete sú priamo pri pozemku. Blízkosť termálneho kúpaliska Patince, či rieky Dunaj a medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6 sú len ďalšími výhodami. Naozaj ideálne miesto na vytvorenie si oázy kľudu, či základne na aktívny oddych počas nielen slnečných víkendov. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 886 406 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Patince
17 000 €
Na predaj kompletne prerobený 4 izbový byt s loggiou v Komárne
Radi by sme Vás pozvali k preskúmaniu našej výnimočnej ponuky na predaj nadčasového a priestranného 4 izbového bytu s loggiou, umiestneného v žiadanej lokalite, ktorá sa pýši svojou premyslenou dispozíciou a štýlovým interiérom. Ak hľadáte domov, ktorý spája pohodlie, súkromie a nadštandardnú kvalitu bývania, tento byt s plochou 94 m2 je pre Vás tou pravou voľbou. Cena bytu je nastavená tak, aby odzrkadľovala jeho vysokú úroveň, prvotriedne materiály a výhodnú pozíciu v meste. Investícia do tohto bytu je zárukou dlhodobej hodnoty a poskytne Vám miesto, na ktoré budete s hrdosťou pozerať ako na svoj domov. Byt je v osobnom vlastníctve, čo zabezpečuje hladký a bezproblémový prenos práv novému majiteľovi. Dom, v ktorom sa byt nachádza, je zateplený, čím nielen šetrí vaše náklady na vykurovanie, ale tiež prispieva k ochrane životného prostredia. Pohodlie obyvateľov zaručuje aj výťah, ktorý umožňuje bezproblémový prístup k bytu. Byt sa nachádza v dobre spravovanom a udržiavanom bytovom dome, kde je zabezpečená bezpečnosť a čistota. Okolie domu je pokojné a poskytuje ideálne prostredie pre kvalitný život. Nezmeškajte túto jedinečnú šancu stať sa vlastníkom tohto úchvatného bytu. Pre ďalšie informácie alebo dohodnutie obhliadky nás kontaktujte. Tešíme sa na Vašu návštevu a sme presvedčení, že v tomto bytu objavíte svoj nový príjemný domov, kde budete spoločne s rodinou a priateľmi zažívať nezabudnuteľné momenty. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 795 565 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
144 000 €
Rodinný dom na predaj v Príbovciach
Reality Alpia Vám ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom v neďalekej obci Príbovce len 9 km od mesta Martin. Na stavbu bola použitá kvádra. Dom je celý podpivničený, súčasťou podpivničenia je garáž s elektrickou bránou, kúpeľňa a jedna samostatná izba. Podlahová plocha každého podlažia je 84 m2. Dispozíciou prvého podlažia je spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa, wc a samostatný sprchovací kút. Dispozíciou druhého podlažia sú dve spálne. kuchyňa, kúpeľňa, wc. Súčasťou rodinného domu sú dva balkóny. Dom prešiel priebežne celkovou rekonštrukciou: plastové okná, elektrika, kúrenie, steny, stierky, podlaha, schody, celkové vybavenie nehnuteľnosti. Strecha je plechová, každý rok ošetrená asfaltovou striebrenkou. Kúrenie je prostredníctvom kachľovej piecky a kondenzačného kotla, ktorý má vlastnú 45L nádrž na ohrev vody. IS: studňa, nová kanalizácia, elektrika. Mesačné náklady sú 70 € elektrika +150 € plyn + TV + internet. Na pozemku sa nachádza veľká letná kuchynka s batériou na elektricky ohrev vody a šachtou na zemiaky, garáž o výmere 22 m2, altánok na letné sedenie a prístrešok na drevo, Pri vstupe na pozemok vozidlom je elektrická brána, na bočné oplotenie pozemku bolo použité kvalitné umelé drevo. Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát. Financovanie je možné aj hypotekárnym úverom. Bližšie informácie alebo obhliadku Vám poskytne realitná maklérka: Natália Šoučíková na tel. č. 0919 044 835.
Príbovce
225 000 €
Reštaurácia Koliba 77 na predaj
Ponúkame na predaj stavbu - zrub, momentálne využívanú ako reštaurácia s názvom Koliba 77. Nachádza sa popri ceste I. triedy (1/18) smer Žilina, na okraji mesta Martin. Stavba má strategickú polohu z hľadiska umiestnenia s veľkou parkovacou plochou aj na väčšie autá a výborným prístupom priamo pocestným. Reštaurácia má dlhodobú tradíciu a veľkú obsadenosť. Charakteristické sú jedlá slovenskej kuchyne s vlastnou pekárňou čerstvých výrobkov. Prevádzka je plne zariadená a zabehnutá. Výmera pozemku je 2000 m2, pozemok patrí Urbáru Priekopa. Zastavaná plocha je 393 m2 vrátane parkovacích miest. IS - kanalizácia, voda, elektrika, plyn Stavba bola postavená v r. 2006 a uvedená do používania v r. 2008. Dispozícia: jedno podzemné podlažie využívané ako sklad nadzemné podlažie - samotná reštaurácia, sociálne zariadenia, výstup na letnú terasu, pekáreň, kuchyňa, sklady podkrovné podlažie - galéria, kancelária, chodba, sklad, šatne, sociálne zariadenie Galéria je sprístupnená z obslužných priestorov aj priamo z reštaurácie. Materiál: základ betón B15, obvodové steny - prízemie guľatina 270 mm, podkrovie - polguľatina 100 mm, tepelná izolácia - NOBASIL 160 mm, nosný prvok - drevené hranoly 160 x 160 mm, hrúbka obvodovej steny 200 - 300 mm, vnútro - drevený interiérový obklad, strop - drevený, trámový. podladhy - drevená palubovka + dlažba, okná - drevené s izolačným dvojsklom, drevené dvere v interiéri, schody - drevené guľatinové, kozub s medeným zvodom, plynové kúrenie - spaľovanie cez komínový systém "SCHIEDEL". Všetky klampiarske výrobky (žľaby, zvody, lapače snehu) sú z medeného plechu. Terasa bola vybudovaná v r. 2008 a následne rozšírená v r. 2012, prekrytá, má betónový základ a dlažbu lomového kameňa. Stavba má potenciálnu schopnosť vykazovať výnos formou prenájmu iným subjektom, prípadne pokračovať v spravovaní reštaurácie.
Vrútky
dohodou
Skladová hala /4196 m2/ Púchov - Horovce
Reality Alpia Vám ponúka na prenájom skladovú halu /4196 m2/ Púchov - Horovce. Dispozične objekt pozostáva zo skladových priestorov rozdelených na vykurované a nevykurované časti, kancelárie, kuchynky, sociálnych zariadení a zo spevnených plôch. Skladovacie plochy majú výmeru 1653 m2 a výšku v najvyššom bode cca 9,5 m. Výhodami sú dobre dostupná lokalita, prístup kamiónovej dopravy, výborný technický stav skladových/spevnených plôch a oplotenie celého objektu. Bonusmi sú kamerový systém a perimetrická ochrana. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Objekt je možné po dohode rozdeliť. Viac informácii Vám radi poskytneme na tel.č.: 0948 353 500 alebo na www.realityalpia.sk.
Horovce, Púchov
1 €/mes.
Rodinný dom na predaj, Ondrášovská, Liptovská Ondrášová, Liptovský Mikuláš
Sieť realitných kancelárii Reality Alpia Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom, vzdialený len 5 min cesty autom od centra mesta Liptovský Mikuláš, v mestskej časti Liptovská Ondrašová. Na oplotenom pozemku o celkovej výmere 794 m2 sa nachádza rodinný dom a hospodárska budova. Vstup na pozemok možný z dvoch strán (V/Z). Nehnuteľnosť je napojená na verejné inžinierske siete (elektrická, kanalizačná, vodovodná a plynová prípojka). Vykurovanie ako aj ohrev TÚV je zabezpečený plynovým kotlom. Rekonštrukcia rodinného domu bola realizovaná v roku 2016 (strecha - latovanie a krytina, pl.okná - dvojsklo, rozvody), v roku 2020 (zateplenie 150mm, stierky, znížené stropy, podlahy, kúpeľňa). Čiastočne podpivničený rodinný dom sa predáva zariadený. Dispozične pozostáva z: PP: pivničné priestory tvoria dve miestnosti, z ktorých jedna je využívaná ako technická, druhá ako sklad. NP: zádverie, vstupná chodba, 3 izby, kuchyňa, komora, kúpeľňa s WC. Vstup na južne orientovaný balkón možný priamo z chodby. Podkrovie: neobývané. V záhrade sa nachádza detská zóna a zóna na posedenie a oddych. Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie, rekreáciu, ale i na podnikanie v oblasti turizmu. Región Liptov ponuka množstvo turisticky obľúbených atrakcií: Aquapark Tatralandia 2 km, Jasná Nízke Tatry 10km, Gino Paradise Bešenová 19 km, Žiarska Dolina 16 km, diaľnica D1 vzdialená 3,3 km.
Liptovský Mikuláš
269 000 €
Podnikateľský objekt na prenájom, ul.Mostová
Ponúkame na prenájom priestor s výkladmi v úplnom centre Ružomberka, ul. Mostová. Priestor má výmeru cca 132 m2, (dĺžka 12,6 m, šírka 9m). Vhodný je na obchodné, kancelárske užívanie ako aj na služby. Kúrenie je stropné – elektrické v podhľadových kazetách (úsporné), podlaha dlažba. Priestor sa skladá zo zázemia (možnosť upraviť podľa potreby klienta) a skladových priestorov, vstup do priestoru aj zo zadu. Cena: Info u realitného makléra 0905 321 193
Ružomberok
dohodou
Na predaj 1 izbový byt s balkónom v Komárne
Ponúkame na predaj veľký 1 izbový byt s balkónom vo vynikajúcej lokalite, v tesnej blízkosti centra mesta. Byt má výmeru 32m2 a dispozične pozostáva z chodby, kúpeľne vybavenou sprchovacím kútom a toaletou, izbou s balkónom a kuchyne.Prešiel pred pár rokmi čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené okná, ktoré sú plastové K bytu prináleží aj priestranná komora nachádzajúca sa na poschodí vedľa bytu. Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza je zateplený, okolie je pekne udržiavané. Susedia sú slušní, lokalita bezpečná a do centra mesta prejdete peši za pár minút. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 795 565 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.
Komárno
59 900 €
Slnečný pozemok pod chatu /623 m2/, Čičmany
Reality Alpia Vám ponúkajú na predaj slnečný pozemok o výmere 623 m2, ktorý sa nachádza v katastri obce Čičmany. K pozemku vedie súkromná prístupová cesta, podiel 1/7 je súčasťou predaja. IS: elektrina na hranici pozemku, voda riešená vlastnou studňou, odpad žumpou. Vzhľadom na lokalitu a umiestnenie pozemku je to skvelá investičná príležitosť. Na uvedenej parcele, ktorá je zaradená v schválenom UP obce, je možná výstavba rekreačnej chaty. Výhodami sú slnečná oblasť a občianske vybavenie obce Čičmany. Bonusom je obľúbenosť lokality domácimi aj zahraničnými návštevníkmi. V prípade záujmu o bližšie informácie alebo pre dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na čísle 0905 358 191 alebo na www.realityalpia.sk.
Čičmany
56 490 €
Novostavba rodinného domu (certifikát:A0) na predaj, Príbovce
Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v zastavanej časti obce Príbovce s pozemkom o rozlohe 352 m2. Bungalow má zastavanú plochu 118 m2 a úžitkovú plochu 94 m2. Vstup do domu je z bočnej strany do zádveria, v ktorom je WC. Ďalej sa vstupuje do chodby, ktorá tvorí hlavnú komunikáciu v dome a sú z nej prístupné všetky miestnosti. Obývacia izba tvorí s kuchyňou jeden veľký priestor. Pri kuchyni zo strany obývacej izby sa nachádza komínové teleso na napojenie krbu. Priestor na stolovanie je od kuchyne oddelený. Zvyšok prízemia tvoria 3 izby, komora, kúpeľňa a technická miestnosť. Z obývacej izby je východ na terasu. Dom je postavený z ytongu a bude zateplený polystyrénom hrúbky 100 mm. Má sedlovú strechu s plechovou krytinou. Okná sú plastové. Kúrenie - plynový kotol + solárne - fotovoltaické panely na vykurovanie a ohrev teplej vody, podlahové kúrenie v celom dome, rekuperácia. Parkovanie pre dve autá pred domom od ulice. Dom sa predáva v stave holodomu - všetky stierky, komplet podlahové kúrenie aj s kotlom, betónová podlaha, príprava na krb, urobené vývody na montáž sanity do kúpeľne, WC a aj kuchyne, vymaľované na bielo, dom zateplený + vonkajšia fasáda, parkovacie plochy s chodníkom a terasou, oplotený pozemok, všetky IS. Energetický certifikát v hodnote: A0. Práve prebieha kolaudačné konanie. Možnosť dokončenia podľa požiadaviek nového majiteľa. Viac informácií u makléra: Ing. Radovan Dobranský, 0948 601 825
Príbovce
240 000 €
Chatka v rekreačnom komplexe Aquaparku Tatralandia, Liptovský Mikuláš
Ponúkame Vám na predaj chatku v rekreačnom komplexe Aquaparku Tatralandia – Liptovský Mikuláš. Úžitková plocha chatky je 40 m2, vlastný pozemok okolo chatky o výmere cca 270 m2 a na predaj sa ponúka s kompletným vybavením. Ku chatke prislúcha jedno parkovacie miesto. Dispozícia: Vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s WC, obytná izba s výstupom na terasu, kuchynský kút a jedna samostatná izba nad ktorou je taktiež oddychový priestor s matracom. Vykurovanie zabezpečujú elektrické konvektory. Na ohrev TÚV slúži 120 l bojler. Súčasťou chatky je klimatizácia, TV, satelit, pripojenie na WIFI internet a trezor. Okolie ponúka množstvo zaujímavých atrakcií na Liptove ako aj rôznorodé možnosti športového a rekreačného využitia v každom ročnom období.
Liptovský Mikuláš
197 600 €
1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 34