2 izbový byt, Damborského ul., Nitra
Na predaj 2 izbový byt v Nitre, časť Staré mesto - Damborského ulica, centrum. Podlahová výmera bytu je 56 m2, je čiastočne zrekonštruovaný. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. Dispozícia - vstupná chodba, dve samostatné izby, samostatné wc, kúpeľňa, kuchyňa. Byt je priestranný, na chodbe, vo wc, kúpeľni a v kuchyni je dlažba, v izbe plávajúca podlaha/ parkety, byt má zánovné plastové okná. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - zateplenie, nová fasáda, samostatná kotolňa, nová strecha, udržiavané spoločné priestory. Nízke mesačné náklady. Rezidenčné parkovanie. Byt sa nachádza v centre mesta, kde je všetka občianska vybavenosť - blízko zastávky MHD, školy, nákupné centrá, pešia zóna, nemocnica, autobusová a železničná stanica. Byt je v osobnom vlastníctve. Cena 118 000 €.
Nitra
118 000 €
Kancelárie Topoľčany / NA PRENÁJOM
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v meste  Topoľčany na ul. Moyzesova. Jedná sa o kancelárie s rôznymi výmerami  na 1 a 2 poschodí . Kancelárie majú výmeru od 13 m2 do 26 m2 . Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: panelová. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka.
Topoľčany
dohodou
Priestor na PRENAJOM Topoľčany
Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory Topoľčany, Štúrova. Plocha: úžitková 99m2. Podlaha: dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: sporák.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody.
Topoľčany
dohodou
PRENÁJOM Priestorov Diskoklub Centrum Topoľčany
Ponúkame Vám na prenájom Topoľčany, Obchodná. Plocha: úžitková 752m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 3 s výťahom. Podlaha: dlažba. Okná: hlinníkové. Oddelené WC.Stav objektu: novostavba. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: klimatizácia. Zabezpečenie alarmom. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka (230V), plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody. Cena 0 €/mesiac.
Topoľčany
dohodou
Administratívne priestory, 324m2, Bratislava Nové Mesto, Bojnická, parkovanie
Ponúkame Vám na prenájom administratívne priestory v Bratislava-Nové Mesto, Bojnická ulica. Úžitková plocha: 324m2. Kancelársky celok sa nachádza na 2. poschodí z 2. Ide o celé poschodie, 11 kancelárií, väčších i menších s výmerami: 34m2, 16m2, 16,5m2, 34m2, 25m2,13,5m2, 27m2, 25m2, 27m2, 18m2 a malý sklad o výmere 8m2. Podlaha: dlažba. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC (2xpáni, 2xdámy) Vybavenie kuchyne: kuchynský kút.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Zabezpečenie strážnou službou. Priestory sa dajú upraviť podľa požiadaviek klienta. Parkovanie pred objektom. Cena: nájomné 4,55 €/m2/mesiac+ energie 3,2€/m2/mes + Dph. Províziu neplatíte. Cena energií: 3 Euro / mesiac
Bratislava III - Nové Mesto
1 474,20 €/mes.
Prenájom parkovacej plochy od 1000 do 9000 m2 v Triblavine
Ponúkame Vám na prenájom betónové parkovacie plochy od 1000 m2 do 5000 m2. Cena dohodou. Ďalej ponúkame nespevnené parkovacie plochy ( asfaltová drť) od 1500 m2 do 9000 m2. Cena dohodou. Výhodou je blízkosť diaľnice D1 a D4.
Chorvátsky Grob
1 €/mes.
Kancelárie na lukratívnej adrese v centre Bratislavy
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v Starom Meste (Bratislava I-Staré Mesto), na Šafárikovom námestí. Jedná sa o kancelársky celok o celkovej výmere 118,3m2. Pozostáva zo 4 miestností s predsieňou.Toalety, kuchynka a balkón sú súčasťou kancelárskeho priestoru. Priestor má samostatný vstup z átria objektu. Hlavný vstup do objektu je zabezpečený elektronickým vrátnikom s kamerou. Parkovanie je v blízkosti budovy na verejných parkovacích miestach. Cena nájmu: 125 eur/m²/rok + energie + DpH. Záujemca neplatí províziu RK.
Bratislava I - Staré Mesto
1 468,20 €/mes.
Kúpime ornú pôdu, poľnohospodársku pôdu
Hľadám pre konkrétneho klienta poľnohospodársky pozemok - ornú pôdu, prípadne lúky, pasienky, vo výmere 0,5 ha a viac s dobrou prístupovou cestou. Môže byť aj prenajatý, pôda v celku, prípadne podiely. Okres Nitra, Piešťany, Topoľčany, Zlaté Moravce, Hlohovec, Nové Zámky. Aj bez inž. sietí. Cena dohodou.
Hlohovec
dohodou
Kúpim garsonku
Pre konkrétneho klienta hľadám garsónku v meste Topoľčany. Najlepšie blízko centra, ale može byť aj sídlisko. Plocha: úžitková 20m2. Cena dohodou - podľa lokality a stavu. 
Topoľčany
dohodou
ZNÍŽENÁ CENA Na predaj rodinný dom v Oponiciach
Ponúkame Vám na predaj starší trojizbový rodinný dom v obci Oponice okres Topoľčany. Celková rozloha pozemku je 1038 m2. Obec je vzdialená 22 km od Nitry a 13 km od Topoľčian. Nachádza sa v nej pošta, prvý stupeň základnej školy, materská škola, potraviny a štvorhviezdičkový hotel Chateau Appony s wellnesom,  reštauráciou, parkom, knižnicou, apiterapiou a športovými aktivitami ako je bowling a tenis. Vstup do parku hotela je vzdialený cca 160 m od rodinného domu. 130 m od domu sa nachádza autobusová zastávka. Dispozícia domu: 3 izby, predsieň, chodba, kuchyňa, kúpeľňa a komora. Pod kuchyňou sa nachádza malá pivnica. Do domu je dovedená elektrika a obecná voda. Plyn a kanalizácie sa nachádzajú na ulici pred domom, nie sú napojené do domu. Dom je v pôvodnom stave, vhodnom na rekonštrukciu. Bližšie informácie alebo záujem o obhliadku na tel. č. 0908224482 alebo bernat@mgreal.sk
Oponice
73 000 €
Apartmán v polyfunkčnom dome Topoľčany s 2 garážami / PRENAJOM
Ponúkame Vám na prenájom čiastočne zariadený apartmán  v meste Topoľčany v polyfunkčnej budove na ulici  Pílská. Jedná sa o 3 izbový apartmán o rozlhe 130m2 s terasou k dispozícii 2 garáže a dvor . Nachádza sa na 1. poschodí z 1. Podlaha: plávajúca. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, mikrovlnka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie alarmom.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zateplený bytový dom.
Topoľčany
dohodou
Kancelária v rodinnom dome Topoľčany / PRENAJOM
Ponúkame Vám na prenájom čiastočne zariadený apartmán Topoľčany, Pílská. Plocha: úžitková 130m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 1. Podlaha: plávajúca. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: rohová vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, mikrovlnka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Zabezpečenie alarmom.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, zateplený bytový dom.
Topoľčany
dohodou
Na predaj 5 i rodinný dom Malé Uherce
Ponúkame Vám na predaj priestranný rodinný dom v obci Malé Uherce okres Partizánske. Podlahová plocha domu je 185 m² plus k tomu 2 x balkón a 2 x terasa. Na pozemku pri dome je aj garáž z podlahovou plochou 56 m2. Celková rozloha rovinatého pozemku je 897 m2. Rodinný dom bol postavený z tehál v roku 1976 a v roku 1996 prešiel rozzsiahlou kompletnou rekonštrukciou vrátane výmeny strechy, nadsatvby podkrovia, výmeny medenej elektroinštalácie, odpadov a vody, okien podlách, stien a podobne. V roku 2021 menené obidve expanzné nádoby aj s ventilátorom ku kúreniu a taktiež v 2021 dorábaná klimatizácia (aj s funkciou kúrenia). Kúrenie zabezpečené plynovým kotlom, na celom prízemí okrem spálne je podlahové kúrenie, na vrchnom podlaží radiátory. Vchodové dvere drevené, interiérové dvere masív, drevené schodisko. Dispozícia 1. NP: obývacia miestnosť s kuchyňou s výstupom na terasu, chodba, spálňa so šatníkom, komora a kúpeľňa s WC. Dispozícia 2. NP: 3 izby, 2 x balkón, chodba a kúpeľňa s WC. Dispozícia garáže: na prízemí miestnosť na auto s dielňou a komorou a v podkroví 1 miestnosť. Na pozemok je prístup z 2 strán. Pri dome je prístrešok na 1 auto plus ďalšie miesta na parkovanie. Za domom je záhradný domček, pri ňom vonkajší krb. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat@mgreal.sk
Malé Uherce
269 990 €
Prenájom obchodného priestoru 374 m2 v centre Trnavy
Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor v polyfunkčnom dome U kráľa Ľudovíta na Hviezdoslavovej ulici v Trnave o výmere 374,13 m2. Polyfunkčná budova má vlastnú garáž. cena 13 €/m2/mesiac + energie + DPH.Cena za parkovacie miesto 96€/mes. s DPH. Možnosť prenájmu aj po častiach.  Províziu neplatíte.
Trnava
4 862 €/mes.
Na predaj pozemok v Kolačne
Ponúkame Vám na predaj pozemok s výmerou 538 m2 v obci Kolačno okres Partizánske. Pozemok sa nachádza v intraviláne, je mierne svahovitý, neďaleko pozemku sa nachádza elektrina, prístup na pozemok je z obecnej parcely. Z pozemku je pekný výhľad, je vhodný na rekreačné účely, poprípade ako záhrada a pod., alebo do budúcna ako stavebný pozemok. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat@mgreal.sk
Kolačno
16 140 €
Kancelárie 70m2, Poštová ul., Staré Mesto
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory na Poštovej ulici, Bratislava-Staré Mesto. Plocha: úžitková 70,17m2 (3 kancelárie), spoločná kuchynka a wc na chodbe. Orientované do dvora, klimatizované. Internet: Vnet a Telekom. Možnosť dozariadenia. Cena od 10 €/m2/mesiac + služby a energie 4€/m2/mesiac + DPH v závislosti od dĺžky prenájmu. Províziu neplatíte! Cena energií: 4 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
700 €/mes.
3 izbový byt Nitra - Chrenová
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s preskleným dvoj balkónom v Nitre. Byt sa nachádza v mestskej časti Chrenová 1., v peknom prostredí obklopenom zeleňou. Byt s rozlohou 72 m2 sa nachádza na 6. poschodí s 12 poschodí v zateplenom bytovom dome. V dome sú tri výťahy, do ktorých je vstup z nadštandardne priestrannej chodby. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii. V byte sú pôvodné stierky, plastové okná, v izbách sú podlahy pôvodné drevené parkety, ktoré sú veľmi zachovalé. V chodbe a kuchyni je dlažba. Benefitom je presklený balkón, na ktorý je vstup z dvoch izieb. V okolí bytu je výborná občianska vybavenosť, ako je škola, škôlka, ihrisko, potraviny, obchodné centrum, MHD a ďalšie. Máte tu všetko, čo potrebujete len na skok od vášho bytu. Dispozícia Pri vstupe do bytu sa nachádza vstupná chodba, samostatné WC a kúpeľňa. Ďalej je tu kuchyňa, obývacia izba, z ktorej je vstup do ďalších dvoch nepriechodných izieb.  Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou. V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.  
Nitra
133 000 €
Vidiecky dom Radošina
Ponúkame Vám na predaj domy a vily Radošina, Piešťanská. Plocha: úžitková 90m2, zastavaná 122m2, pozemku 820m2. Podlaha: dlážkovina, betón. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: lokálne.Strešná krytina: škridla. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Žiadne podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, kanalizácia. V blízkosti pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, turistika. Cena 55 000 €
Radošina
55 000 €
Na predaj 2 i byt 49 m2 Partizánske
Ponúkame Vám na predaj dvojizbový byt v tehlovej bytovke s loggiou, podlahová plocha 49 m2. Byt sa nachádza na treťom zo štyroch poschodí bez výťahu. Byt je v pôvodnom stave, okrem vymenených plastových okien a plávajúcých podláh. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na tel. čísle 0908 224 482 alebo bernat@mgreal.sk. 
Partizánske
71 000 €
Kancelárske priestory 120 m2, Bratislava-Ružinov, Tomášikova, internet v cene nájmu
Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory na Tomášikovej ulici, Bratislava-Ružinov. Úžitková plocha: 120 m2. Nachádza sa na 3. poschodí zo 7 s výťahom. Prístup 24/7, recepcia. Podlaha: dlažba. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynský kút. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Možnosť prenájmu nábytku. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Parkovanie: vyhradené parkovisko (40 eur) alebo v okolí. Cena 11 €/m2/mesiac + energie a služby+ Dph. Možnosť prenájmu kancelárií aj od 20 m2. Internet v cene nájmu. Províziu neplatíte. Cena energií: 4 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
1 320 €/mes.
Podkrovné administratívny celok 97m2, klimatizácia, parkovanie, Ružinov
Ponúkame Vám na prenájom komerčné priestory Bratislava-Ružinov, teslova. Plocha: úžitková 97 m2.Stav objektu: novostavba. Cena 5 €/m2/mesiac. Kancelárie o rozlohe 97 m2 je situovaná na 3.NP. Cena 5 €/m2/mesiac / m2 + DPH +3,20 € / m2 služby a energie, okrem elektrickej energie Elektrická energia vyúčtovávaná na základe reálnej mesačnej spotreby. - objekt disponuje vlastnými parkovacími miestami s možnosťou ich prenájmu. . - vynikajúca dostupnosť na Bratislavský obchvat, do centra a aj von z mesta. - vyhľadávaná lokalita mestskej časti Ba-Ružinov / Štrkovec / - útulné prostredie s rodinnou atmosférou - 24/7 recepčná služba - pripojenie na optický kábel / 3 provideri / Cena za prenájom 1 parkovacieho miesta je 60,- Eur/mesiac/ bez DPH + 15 €/ mes/bez DPH údržba ** cena za služby zahŕňa: zabezpečenie budovy, nepretržitá recepčná služba, údržba spoločných priestorov, upratovanie spoločných priestorov, údržba parkovísk, služby správcu budovy, základný odvoz smetí, kúrenie, ohrev teplej úžitkovej vody, vodné/stočné.. Províziu pre RK neplatíte! Cena energií: 3 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
485 €/mes.
Rodinný dom Blesovce
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom čiastočne zariadený v kľudnej  obci  Blesovce . Rodinný dom je postavený na pozemku o rozlohe 2442 m2 . Je zachovalý , vhodný na chalupu alebo celoročné bývanie . Dom je postavený z pálenej tehly cca v roku 1961 k nemu bolo cca v roku 1974 pristavané . Má 4 izby plus kuchyňa , komora , kúpeľňa s wc . Na prístavbe sú nové okná euro - drevenné . Kúrenie je ústredné plynové  . Voda v dome je zo studne / na pozemku sú dve / v obci nieje verejný vodovod . Odpad je vedený do žumpy .  Podlahy v dome sú  parkety, dlažba, dlážkovina. Steny majú pôvodné  omietky. Okná: drevené (pôvodné), eurookná. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa. Na pozemku sa nachádza žumpa.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dieľňa, turistika, cykloturistika. Na pozemku sa nachádzajú rôzne hospodárske budovy a veľký sklenník . Záhrada je pekná veľká rovinatý pozemok . Na dvore je i garáž pre jedno auto . 
Blesovce
110 000 €
Rodinný dom Krušovce
Ponúkam na predaj rodinný dom v obci Krušovce, Hlavná. Dom z roku 1969 je postavený z tehly a nachádza sa na mierne svahovitom, oplotenom pozemku, na ktorom sa nachádzajú garáž, skleník, altán...  Dom je v pôvodnom, zachovalom stave, okrem výmeny časti okien za plastové v roku 2017, rekonštrukcie kúpeľne z roku 2013 a rekonštrukcie strechy v roku 2022 (latovanie, fólia, pozinkovaný plech, nový komín. Dispozícia: zádverie, vstupná chodba, kuchyňa s výstupom na terasu, špajza, obývačka, detská izba, spálňa s výstupom na terasu, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. V suteréne sa nachádza 2x sklad, dielňa, kotolňa na pevné palivo a kotolňa s plynovým kotolom, letná kuchyňa. Plocha: úžitková 120m2, pozemku 1189m2. Podlaha: parkety, pvc, betón. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné), plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ihlanová strecha.Strešná krytina: pozinkovaný plech. Mierne svahovitý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Úplné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka. Odpad zvedený do žumpy. Výhody: slnečný, škola, škôlka, dieľňa, altánok. Cena 165 000 €
Krušovce
165 000 €
Rodinný dom v rekonštrukcii Blesovce
Ponúkame Vám na predaj rodinný  dom v obci  Blesovce v  tichej lokalite obce . Dom je na pozemku o rozlohe 1871m2. Je v rekonštrukcii , na dome bola urobená nová elektrina , injektáž stierky . Podlaha: betón. Steny: stierky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa.Stav objektu: vo výstavbe. Konštrukcia objektu: zmiešaná. Kúrenie: centrálne.Strešná krytina: škridla. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka. Na pozemku sa nachádza studňa.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, turistika. Cena 54 000 €
Blesovce
54 000 €
Prenájom skladovacích priestorov v Trnave na Chovateľskej ulici
Ponúkame Vám na prenájom skladovacie a prevádzkové priestory o celkovej výmere 2100 m2. Objekt je po čiastočnej rekonštrukcii.Hala má celkovo 8 vstupných brán. Rozmery  brán: š 3,30 m, v 3,10 m. Výška skladu v strede 6,10 m. Šírka haly 18 m. Hala je napojená na elektrinu, možnosť dobudovania vodovodnej a kanalizačnej prípojky. Cena 4 €/m2/mesiac + energie(podľa skutočnej spotreby). Možnosť prenájmu po častiach. 
Trnava
8 400 €/mes.
Rodinný dom Topoľčany / po kompletnej rekonštrukcii
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom  v meste  Topoľčany na ul. Brezová. Jedná sa o rodinný dom v radovej zástavbe po kompletnej rekonštrukcii . Dom bol postavený v roku 1984 a cca pred 3 rokmi na ňom prebehla kompletná rekonštrukcia . Je postavený na pozemku o rozlohe 372 m2 . Dom má dve podlažia a pivnice . Na prízemí domu je obývačka , kuchyňa , vstupná chodba , wc. a šatník , ktorý môže byt využitý i na ďalšiu izbu  alebo pracovňu . Z obývačky je východ na krytú terasu a záhradu . Na poschodí sú 3 samostatné izby jedna je so šatníkom , kúpeľňa s wc a východ na ďalšiu terasu . Dom má úžitkovú plochu  200m2, zastavaná 104m2, pozemku 372m2. Kúrenie v celom dome nové ústredné plynové , nové kompletne všetky rozvody v dome . Nové stierky ,nové podlahy , nová strecha , fasáda , okná , garážová brána . Všetko na dome prešlo kompletnou rekonštrukciou . Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi . Predpríprava na krb v obývačke . V pivnici predpríprava na solárny ohrev vody . Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, umývačka riadu, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine, internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Rovná strecha.Strešná krytina: asfaltový šindel. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Čiastočné podpivničenie. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia.Výhody: slnečný, pekný výhľad, škola, škôlka.
Topoľčany
245 000 €
Predaj 4izbový byt Urmince - 2xbalkón, pivnica
NOVÁ CENA - Ponúkam na predaj 4 izbový veľkometrážny byt v obci Urmince, okr. Topoľčany, tichá ulica. Plocha: úžitková 98m2, celková 104m2. Nachádza sa na 2. poschodí z 3. Hlavné výhody: 2 balkóny, pivnica, vlastná kotolňa v bytovom dome, možnosť parkovania pri bytovke, užívanie záhradky, rekonštrukcia podľa vlastných predstáv, tiché prostredie. Bytový dom je po rekonštrukcii - zateplenie, stupačky, strecha a nachádza s v tesnej blízkosti školy a škôlky.  Samotný byt je v pôvodnom, zachovalom stave, okrem výmeny okien za plastové v roku 2013. Dispozícia: vstupná chodba, kumbál, samostatné WC, murovaná kúpeľňa s vaňou, 2x detská izba, obývačka s balkónom, kuchyňa a spálňa s balkónom. Podlaha: pvc. Steny: omietky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka.Stav objektu: pôvodný stav. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zateplený bytový dom. Cena 89 000 €
Urmince
89 000 €
Budova na obchod Krnča
Ponúkame Vám na predaj objekt pre obchod Krnča na  hlavnom ťahu obce .Budova sa dá prerobiť aj na byvanie napríklad na malý 1 izbový byt ,jeho plocha je 37 m2 . Pozemok pod budovou je o výmere 37 m2 . Bola čiastočne zrekonštruovaná - nové podlaha dlažba , nová kúpeľňa ako i rozvody v nej . Konštrukcia objektu: tehlová. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka. Cena 23 500 €
Krnča
23 500 €
Prenájom skladových priestorov 256 m2 v Modre.
Ponúkame Vám na prenájom skladový priestor o rozmeroch 16 x 16 m, s výškou 3,7 až 4,1 m. Vstup do skladu je možný priamo z ulice, alebo cez rampu z dvora. Priestory sú vykurované/chladené prostredníctvom tepelného čerpadla. Možnosť parkovania pri sklade. Cena 1 050 €/mesiac + energie. Províziu neplatíte.
Modra
1 050 €/mes.
Ponuka podnájmu v rodinnom dome na podnikanie - Malé Uherce
Ponúkame Vám na podnájom časť priestorov v rodinnom dome (konkrétne 1. nadzemné podlažie a pivnica) určenú na podnikateľské účely o celkovej výmere 88,52 m² plus k tomu pivničné priestory o výmere 65,85 m². Nehnuteľnosť sa nachádza v Malých Uherciach okres Partizánske pri hlavnom ťahu – hlavný ťah od Nitra - Topoľčany smer Prievidza - Martin s premávkou cca 30 000 áut denne. Na pozemku pri dome je možnosť dohodnúť parkovanie pre dve a viac osobných áut. Dispizícia 1 . nadzemného podlažia: 3 miestonosti (izby. kancelárie, kuchyňa, hala, WC a 2 x špajza (sklad). Dispozícia pivnice: 4 miestnosti (sklad a pod.) a chodba. Blžšie informácie Vám rád poskytnem na tel. č. 0908224482 alebo bernat@mgreal.sk 
Malé Uherce
1 000 €/mes.
1 5 6 7 8 9 10 11 12 13