Elegantný dom snov v meste Gbely – Kúcanka
Túžite po vlastnom domčeku v pokojnom prostredí ? Máme pre vás exkluzívnu ponuku! Ponúkame na predaj murovaný 4-izbový rodinný dom v novovybudovanej lokalite Kúcanka v meste Gbely. S celkovou výmerou pozemku 709m2 a štýlovou architektúrou je táto nehnuteľnosť skutočným klenotom. Vlastnosti domu: - Moderný dizajn: Dom je navrhnutý s dôrazom na moderné trendy a luxusné vybavenie - Široký priestor: S úžitkovou plochou 113m2 a zastavanou plochou 131m2 poskytuje dostatok miesta pre vašu rodinu a pohodlný životný štýl - Flexibilné možnosti: Môžete si vybrať medzi štádiom ,,Hrubá stavba“ alebo ,,Holodom“, aby ste prispôsobili dom vašim osobným preferenciám a potrebám. Štandardy Hrubej stavby alebo holodomu pošleme po dohode e-mailom, alebo poskytneme na osobnom stretnutí - Kvalitné materiály: Vysokokvalitné materiály a moderné technológie zaisťujú dlhodobú trvanlivosť a úsporu energie - Energetická účinnosť: Dom bude v energetickej triede A0, čo znamená úsporu nákladov na energie a zároveň ohľaduplnosť voči životnému prostrediu. Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť vlastniť svoj vysnívaný dom! Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si osobnú obhliadku tejto úžasnej nehnuteľnosti. Vaše pohodlie a šťastie sú našou prioritou!
Gbely
127 000 €
Komfortná záhradná chatka v najžiadanejšej lokalite v Skalici
Ponúkame na predaj záhradnú chatku v najžiadanejšej lokalite v Skalici, v ZO Hájky, ktorá ponúka dokonalý únik z mestského ruchu. Svojím šarmom a nezameniteľným charakterom vás dostane na prvý pohľad! Dvojpodlažná chatka bola kolaudovaná v roku 2009, je murovaná a zateplená, s plastovými oknami. Dispozične pozostáva zo zimnej záhrady s vonkajšími elektrickými žalúziami, priestrannej obývacej izby s kuchyňou, samostatného WC s umývadlom, spálne na poschodí so vstupom na balkón s nádherným výhľadom. Nad spálňou sa nachádza odkladací priestor, alebo ďalšie lôžkové miesto. V obývacej miestnosti sa nachádzajú krbové kachle, s prieduchom na druhé nadzemné podlažie. Krbové kachle dokonale vyhrejú aj zimnú záhradu. Na pozemku nájdeme ovocné stromy, podpivničený sklad náradia, a prístrešok s terasou a krbom, kde môžete relaxovať a grilovať s priateľmi a rodinou. Vstup na pozemok je z dvoch strán, z jednej strany s bránou a parkovacím miestom pre dva osobné automobily. Chatka je napojená na vodu zo studne, elektrinu a odpad je riešený do septiku. Na ohrev vody slúžia dva bojlery, jeden v kuchyni a druhý vo WC. Otvorte dvere k tejto úžasnej príležitosti, preskúmajte jej jedinečné kúzlo a začnite žiť svoj sen o útulnom úteku do prírody. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky a rezervujte si svoju osobnú obhliadku ešte dnes!
Skalica
123 000 €
Ponúkame na predaj rodinný dom – Letničie
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Letničie ( okres Skalica ), v kľudnej časti obce, mimo hlavnej cesty. Rodinný dom je dvojpodlažný, prvé nadzemné podlažie dispozične pozostáva zo vstupnej haly, kuchyne, špajzy/skladu, kotolne, priestrannej kúpeľne s WC a garáže. Druhé nadzemné podlažie dispozične pozostáva z dvoch izieb, spálne, obývacej izby so vstupom na balkón, kúpeľne a kuchyne. Časť zadnej strany domu je podpivničená, pivnica pozostáva z jednej miestnosti so vstupom z dvora. Dom je v pôvodnom stave, čo umožňuje budúcim majiteľom rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Veľkou výhodou domu sú priestranné miestnosti, čo ocenia najmä rodiny s deťmi. Rodinný dom je napojený na vodu zo studne, elektrinu, plyn a odpad je riešený do septiku. Predmetom kúpy je rodinný dom a pozemok vo výmere 270 m2. Záhrada, ktorú majitelia užívajú sa neprevádza, nakoľko nie je v ich vlastníctve. Pre viac informácií a dohodnutie si obhliadky kontaktujte makléra ponuky.
Letničie
103 000 €
Na predaj stavebný pozemok v meste Skalica – 375m2
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v meste Skalica ( okres Skalica ) o celkovej výmere 375m2. Pozemok sa nachádza neďaleko centra mesta Skalica, v novovybudovanej lokalite IBV ZIP. Pozemok sa nachádza vo vnútrobloku areálu, s príjazdovou cestou z ulice Čulenova. Pozemok je 15m široký a 25m dlhý. Inžinierske siete sa nachádzajú pri hranici pozemku Cena pozemku je 165€/m2 Všetky ďalšie informácie Vám poskytneme na osobnom stretnutí
Skalica
61 875 €
Na predaj stavebný pozemok v meste Skalica – 724m2
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v meste Skalica ( okres Skalica ) o celkovej výmere 724m2. Pozemok sa nachádza neďaleko centra mesta Skalica, v novovybudovanej lokalite IBV ZIP. Pozemok sa nachádza vo vnútrobloku areálu, s príjazdovou cestou z ulice Mallého. Inžinierske siete sa nachádzajú pri hranici pozemku Cena pozemku je 165 € Vyberte si --- Vyberte si --- Všetky ďalšie informácie Vám poskytneme na osobnom stretnutí
Skalica
119 460 €
SKOLAUDOVANÉ - Na predaj radové rodinné domy v meste Senica
Za bezkonkurenčnú cenu ponúkame na predaj 4-izbové, murované, priestranné rodinné domy v radovej zástavbe na IBV Topoľová – Senica. Rodinné domy sú skolaudované, dokončené do štádia HOLODOM. Majú vybudovanú infraštruktúru a nachádzajú sa 10 minút od centra mesta. Pozemky sú vo výmere 248m2-260m2 m2 a úžitková plocha je 102,6 m2. Domy majú prístup aj zo zadnej časti – z chodníka. K domu sú vybudované 3 parkovacie státia. Každý dom je samostatnou stavbou a odovzdávajú sa v štádiu holodomu. Po dohode s majiteľom je možné dokončiť domy do štandardu, štandard domu nájdete na našej webstránke. Dom číslo 40B je dokončený do štandardu. Na ulici Gaštanová sú voľné tieto radové domy: 37A – s celkovou výmerou pozemku 322m2, – predaný 37B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38A – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 38B – s celkovou výmerou pozemku 259m2, – predaný 39A – s celkovou výmerou pozemku 260m2, – predaný 39B – s celkovou výmerou pozemku 260m2, cena 240.000 € – voľný 40A – s celkovou výmerou pozemku 257m2, cena 240.000 € – voľný 40B – s celkovou výmerou pozemku 248m2, cena 276.000 € – voľný 42 – s celkovou výmerou pozemku 341 m2, - predaný Dohoda na cene možná Bližšie informácie na www.topolova-senica.sk. Predpokladané mesačné náklady sú 100 € pre 4 člennú rodinu. Je to vďaka vysokokvalitným materiálom, ktoré spĺňajú požiadavky na energetickú hospodárnosť a zatriedenie do energetickej triedy A1. Pre viac informácií kontaktujte realitného makléra. Nepotrebujete žiadnu hotovosť, stačí ručenie bytom (domom). Jedinečná príležitosť získať vlastný dom. Cena energií: 80 Euro / mesiac
Senica
240 000 €
Na predaj nadštandardný rodinný dom v meste Senica, Hurbanova ulica
Ponúkame na predaj viacúčelovú nehnuteľnosť na Hurbanovej ulici v meste Senica (okres Senica), so zastavanou plochou domu o výmere 198m2, na pozemku o celkovej výmere 1.026m2. Dom ponúka ideálnu možnosť spojiť svoje podnikanie a bývanie na jednom mieste. Nehnuteľnosť je evidovaná na liste vlastníctva ako rodinný dom. Dom pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Prvé nadzemné podlažie s úžitkovou plochou o výmere 123m2 dispozične pozostáva zo vstupnej haly, troch miestností ktoré aktuálne slúžia ako kancelárie, kuchyne, kúpeľne s WC a kotolne. Z haly je vstup na zastrešenú terasu o výmere 18m2 a vonkajšiu terasu s vírivkou o výmere 60m2. Schodiskom zo vstupnej haly sa dostaneme na druhé klimatizované nadzemné podlažie s úžitkovou plochou o výmere 152m2, ktoré dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, troch samostatných nepriechodných izieb z toho v jednej je vstup na balkón, kuchyne, jedálne, obývacej izby s krbom, kúpeľne a samostatného WC. Vjazd je priamo z hlavnej cesty príjazdovou cestou k dvojkrídlovej železnej bráne a ďalej na pozemok upravenou cestou. Na pozemku sa nachádza prístrešok pre dva automobily, spevnená plocha pre altán a sklad. Celkovo je možné na spevnených plochách na pozemku parkovať osem automobilov. Nehnuteľnosť sa predáva aj so zariadením. Dom je napojený na elektrinu, vodu, plyn, kanalizáciu, internet a centrálny vysávač. Na pozemku sa nachádza vlastná studňa. K domu je vyhotovený znalecký posudok z 02/2023 na sumu 545 000 € Nehnuteľnosť sa nachádza v centre mesta, v blízkosti rodinných domov, bytových domov, administratívnych budov, supermarketov a lekárov. Dohoda na cene možná Pre viac informácií a dohodnutie si obhliadky kontaktujte makléra ponuky.
Senica
400 000 €
ZĽAVA: Ponúkame na predaj garáž v meste Senica – Továrenská
Ponúkame na predaj garáž na Továrenskej ulici v meste Senica ( okres Senica ) so zastavanou plochou 19m2. Stavba aj pozemok je v osobnom vlastníctve. Garáž je napojená na elektrinu. Pre viac informácií a dohodnutie si obhliadky kontaktujte makléra ponuky.
Senica
16 000 €
Na predaj stavebný pozemok v meste Skalica 957m2
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v meste Skalica ( okres Skalica ) o celkovej výmere 957 m2. Pozemok je prístupný z ulice Mallého a z novovybudovanej obytnej zóny IBV ZIP. K pozemku je vydaná územnoplánovacia informácia, podľa ktorej je možné na pozemku stavať rodinný dom ( do výšky 2 nadzemných podlaží), alebo polyfunkčnú budovu až do výšky 20m alebo 5 nadzemných podlaží. Inžinierske siete sa nachádzajú pri hranici pozemku. Cena pozemku je 152€/m2 Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí.
Skalica
dohodou
Stavebný pozemok v obci Kopčany: Ideálna príležitosť pre výstavbu vášho nového domova
Ponúkame na predaj rovinatý stavebný pozemok s celkovou rozlohou 856 m2, situovaný v obci Kopčany v okrese Skalica. Tento pozemok je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú miesto pre stavbu svojho nového domova v tichej a pokojnej lokalite. Vlastnosti pozemku: - Poloha: Pozemok sa nachádza v novovybudovanej ulici Športová, ktorá je súčasťou zástavby rodinných domov. Ak hľadáte pokojnú atmosféru a súčasne blízkosť občianskej vybavenosti, tento pozemok je pre vás tou najlepšou voľbou. - Rozloha: Celková rozloha pozemku je 856 m2, čo zaručuje dostatok priestoru pre vaše plány na výstavbu a záhradu. - Inžinierske siete: Inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, plyn) sú k dispozícii na hranici pozemku, čo uľahčuje proces pripojenia a využitia. - Oplotenie: Pozemok je už vybavený oplotením z dvoch strán, ktoré zabezpečuje súkromie, bezpečnosť a ušetrené financie. - Možnosť rozšírenia: Ak máte záujem o väčšiu plochu, je možnosť dokúpiť ďalších 389m2 pozemku. Nechajte sa očariť touto príležitosťou a začnite stavať svoj vysnený domov na tomto ideálnom pozemku v Kopčanoch, ktorý bude presne podľa vašich predstáv a požiadaviek. Využite rozlohu pozemku na príjemnú záhradu, bazén, vytvorte si vlastný záhradný raj s ovocnými stromami, záhradnou chatkou alebo altánkom, kde budete môcť relaxovať počas letných dní. Pre viac informácií alebo na zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0904/833728.
Kopčany
dohodou