Krásny 2 izbový BYT S PREDZÁHRADKOU A TERASOU V SENCI – časť NOVÁ TEHEĽŇA
Ponúkame Vám NA PRENÁJOM krásny, zariadený, dvoj-podlažný 2 izbový BYT S PREDZÁHRADKOU A TERASOU – novostavba V SENCI – časť NOVÁ TEHEĽŇA, 2x parkovacie státie. Byt je slnečný, dvoj-podlažný s predzáhradkou, terasou na sedenie pod prístreškom, s vyhradeným parkovaním na 2 autá, 2x WC, 1x kúpeľňa s okrúhlou vaňou, kúrenie vlastné elektrické – podlahové /v každej miestnosti je termostat/. Byt sa prenajíma zariadený s možnosťou dozariaďovania. VYBAVENIE a ZARIADENIE BYTU: plávajúce podlahy, plastové okná, žalúzie, 2x klimatizácia, kuchynská linka s el. spotrebičmi /sklokeramická varná doska, el. rúra, digestor, umývačka riadu/, chladnička s mrazničkou, LCD televízor, jedálenský stolík + 2ks jedálenské stoličky, vstavaný nábytok pod schodiskom na odkladanie vecí, kožená sedačka, botník, vstavaná skriňa.   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: PRÍZEMIE: predsieň so samostatným WC a umývadlom, obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu so záhradkou. POSCHODIE: Z predsiene je schodisko na poschodie, kde sa nachádza spálňa s kúpeľňou /vaňa, WC, umývadlo, práčka, zásobník vody/. LOKALITA: nachádza sa v tichej lokalite, v novovybudovanej časti Senca – NOVÁ TEHEĽŇA, cca 1min. autom od centra mesta. V blízkosti je škola, škôlka, MHD, potraviny, banky, obchody a kompletná občianska vybavenosť, 3min. autom je vzdialená vlaková stanica, rýchle pripojenie sa na diaľnicu. Mesto Senec leží na juhozápade Slovenska, 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú Slnečné jazerá a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť -Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska.   VÝMERA: 55m2 + 28m2 predzáhradka s terasou.   CENA: 750,- €/mesiac/vrátane Energií a INTERNETU.
Senec
750 €/mes.
NOVÁ CENA - 2 izbový RODINNÝ DOM V SENCI pri Slnečných Jazerách
Ponúkame Vám NA PREDAJ pekný samostatne stojaci 2 izbový RODINNÝ DOMČEK V SENCI pri Sln. Jazerách, iba 25 km od BA. DOM SA PREDÁVA KOMPLETNE ZARIADENÝ. Napojený je na INŽINIERSKE SIETE /mestská voda, vlastná studňa, elektrina, kanalizácia, plyn pred pozemkom/. Čiastočne PODPIVNIČENÝ Rok postavenia: 2003 POSTAVENÝ: z kvádrov YTONG Strecha: sedlová, škridla. OKNÁ: drevené Eurookná KÚRENIE: elektrické konvektory + krbom s možnosťou pripojenia na plyn ktorý je pred pozemkom. 1x kúpeľňa so sprchovacím kútom, umývadlom a WC 1x vonkajšia terasa s prístreškom a posuvnou bočnou stenou proti vetru -NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY OKRASNÁ ZÁHRADKA. PARKOVANIE vo dvore pod prístreškom na 1 auto DOM MÁ ODKLADACÍ PRIESTOR V PODKROVÍ + MOŽNOSŤ NADSTAVBY s projektom. !!! IHNEĎ K NASŤAHOVANIU !!! VÝMERA: Pozemok vo vlastníctve 281,5 m2, podlahová plocha domu: 59 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: obývacia izba, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa s WC, pivnica, skladový priestor s kuchynkou za domom. V záhrade sa nachádza drevený záhradný domček na náradie. LOKALITA: VÝBORNÁ, neďaleko Sln.jazier. Mesto Senec, ktoré leží na juhozápade Slovenska, 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú Slnečné jazerá a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť -Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska. NOVÁ CENA: 197.000 €. Cena energií: 70 Euro / mesiac
Senec
197 000 €
KOMPLETNE ZARIADENÝ 1 izbový BYT – novostavba V SENCI – časť SENEC GARDENS
Ponúkame Vám NA PRENÁJOM KRÁSNY, KOMPLETNE ZARIADENÝ 1 izbový BYT – novostavba V SENCI – časť SENEC GARDENS. Byt je slnečný, nachádza sa na 1. poschodí, bez výťahu, s balkónom, so samostatnou KOMOROU na chodbe.   -KOMPLETNE ZARIADENÝ, práčky, chladničky, rozkladacia manželská posteľ s odkladacím priestorom + ostatné zariadenia. Na balkóne je sedenie so stolíkom a markízou.   -kúpeľňa /so sprchovacím kútom, umývadlom, WC/, -kúrenie: plynové - vlastný plynový kotol.   -dobré PARKOVANIE pri bytovom dome aj na dve autá. -Elektronabíjacia stanica na el. autá   LOKALITA: nachádza sa vo výbornej tichej lokalite - v novovybudovanej časti SENEC GARDENS vzdialenej cca 2 min. autom od mesta Senec. V tejto časti Senec Gardens sa nachádza škôlka, MHD, potraviny, kaviareň, 2min. autom je TESCO a nákupná sieť obchodov.   VÝMERA: 25 m2 + 4m2 balkón.   CENA: 520,- €/vrátane energií a INTERNETU.
Senec
520 €/mes.
52 m2 OBCHODNÝ PRIESTOR V SENCI - CENTRUM, TURECKÁ UL.
Ponúkame Vám NA PRENÁJOM 52 m2 OBCHODNÝ PRIESTOR – novostavba V CENTRE SENCA, Turecká ul. V tesnej blízkosti pešej zóny, 2x WC /dámske a pánske/, pl. okná, žalúzie, verejné parkovanie pri objekte, k dispozícii je ohradené súkromné detské ihrisko, podlaha: koberec a dlažba pod kobercom, okná: plastové + žalúzie.  VHODNÝ NA: služby, sídlo firmy, showroom a podobne.  VÝMERA: 52 m2.  LOKALITA: výborná, centrum mesta, v tesnej blízkosti pešej zóny. Mesto SENEC leží na juhozápade Slovenska, cca 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú SLNEČNÉ JAZERÁ a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť - Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska. V areáli Slnečných jazier sa nachádza Aquathermal, reštaurácie, bufety, možnosti športových aktivít: cykloturistika, kolieskové korčule, squasch, tenis, stolný tenis, streetball, plávanie a podobne. CENA: 570 EUR/mesiac/+energie do spravy vratane kurenia a vody 70€/ + elektrina. Cena energií: 70 Euro / mesiac
Senec
570 €/mes.
600 m2 SKLADOVÁ HALA - SENEC
Ponúkame Vám NA PRENÁJOM 600 m2 SKLADOVÚ - VÝROBNÚ HALU V SENCI. VÝMERA: 600 m2. CENA: 3 €/m2/mesiac.
Senec
1 800 €/mes.
200 m2 SKLADOVÁ HALA - SENEC
Ponúkame Vám NA PRENÁJOM 200 m2 SKLADOVÚ HALU V SENCI. V priestore sa nachádzajú aj dve mensie miestnosti/kancelárie. VÝMERA: 200 m2. CENA: 4 €/m2/mesiac.
Senec
800 €/mes.
400 m2 SKLADOVÁ HALA - SENEC
Ponúkame Vám NA PRENÁJOM 400 m2 SKLADOVÚ HALU V SENCI. VÝMERA: 400 m2. CENA: 3,50 €/m2/mesiac.
Senec
1 400 €/mes.