GARANT REAL - predaj 1-izbový byt 40 m2, so skladovým priestorom, bezbariérový, Prešov, Sekčov, Karp
Ponúkame na predaj 1-izbový byt 40 m2, bezbariérový, Prešov, Sídlisko Sekčov, Karpatská ul. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - vyvýšené prízemie/ 12 poschodí, orientácia - východ - byt je riešený ako 1-izbový s predsieňou, kúpeľňou s WC, k bytu patrí sklad so samostatným vstupom zo schodišťa (2 m2) - priestranná obývacia izba a kuchyňa sú orientované na východnú stranu - jadro panelové, kúpeľňa a WC sú spojené, vedľa kuchyne je priestor prechodu do kuchyne - byt je kompletne pripravený na rekonštrukciu - v celom byte sú plastové okná - podlahy - betón, pripravený na položenie podláh - k dispozícii okrem skladového priestoru - komory je aj spoločná murovaná pivnica na bicykle a kočíky - podiel na pozemku pod bytovým domom je taktiež v osobnom vlastníctve NÁKLADY NA BÝVANIE: - náklady na bývanie 130,- €/ mesačne BYTOVÝ DOM: - panelový, po komplexnej rekonštrukcii, zateplený, nová strecha, nové schránky, vstupné dvere - 2 výťahy, po kompletnej rekonštrukcii - energetický certifikát: neuvedený LOKALITA: - žiadaná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou - škola a škôlka v dosahu - v blízkosti sú k dispozícii veľkoobchodné reťazce, supermarkety, obchody s potravinami, obchody dennej potreby, reštaurácie, kaviarne, poliklinika - zastávka MHD v dosahu cca 250 m - pred blokom a v blízkosti je možnosť pohodlného parkovania - dvor so zeleňou UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
dohodou
GARANT REAL - prenájom - 1 izbový byt, 34 m2, Vl. Clementisa, Prešov
Ponúkame na prenájom pekný, slnečný, 1 izbový byt vo výbornej lokalite sídliska III v Prešove, ulica Vl. Clementisa. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome vo výbornej lokalite mimo hlavnej cesty, s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Získajte tieto výhody prenájmom tohto bytu. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - 1 izbový byt - 1. poschodie 8. poschodového bytového domu - výmera bytu je 34 m2 - prešiel v minulosti čiastočnou rekonštrukciou (bolo vymenené skoro všetko v byte, vrátane rozvodnej skrine, okrem káblov elektroinštalácie) - súčasťou prenájmu je aj chladnička s mrazničkou - orientácia bytu je na juh - ihneď k dispozícii CENA: - 470,- €/mesiac BYTOVÝ DOM: - panelový, je po rekonštrukcii - zateplenie - upravené vchodové dvere vrátane schránok - rekonštrukcia dlažby vo vchodoch bytového domu (2023) - nový výťah - energetický certifikát: neuvedené LOKALITA: - lokalita s vynikajúcou kompletnou občianskou vybavenosťou - v blízkosti bytového domu je škôlka, základná škola, zdravotnícke zariadenia, lekáreň, pošta, potraviny, reštaurácia, detské ihrisko, zástavka MHD ... UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019 a 2020 (ocenenie Realitnej únie SR) V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 622, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
470 €/mes.
GARANT REAL predaj komerčný objekt - administratívna budova 788 m2 a 5 garáží 309 m2, Petrovany, okr
Ponúkame na predaj administratívnu 3-.podlažnú budovu, zastavaná plocha 288 m2, úžitková plocha prízemia 250 m2, 1. poschodie 226 m2, 2. poschodie 250 m2, spolu 3 podlažia 788 m2 + 5 garáži (61 m2 každá), na ploche spolu 309 m2, celý areál sa nachádza na pozemku 605 m2. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Areál pozostáva z dvoch základných celkov: - trojpodlažná administratívna budova - 5 garáží, každá na ploche 61 m2, so svetlou výškou cca 8 m pozemky pod budovami a nádvoria spolu 605 m2 - administratívna budova je napojená na všetky inžinierske siete - nutná rekonštrukcia, budova je v pôvodnom stave, strecha bez zatekania, podlahy pôvodné - okná pôvodné, hliníkové DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - prístup do areálu je po asfaltovej ceste, z diaľničného privádzača diaľnice D1 Košice - Prešov - energetický certifikát budovy: neuvedený UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Petrovany
dohodou
GARANT REAL - predaj 2-izbový byt, tehlový, Prešov, Pavlovičovo námestie
Ponúkame na predaj 2-izbový byt 46 m2, po čiastočnej rekonštrukcii, Prešov, širšie centrum, Pavlovičovo námestie. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - 2. poschodie/ 3, orientácia bytu juh - byt je riešený ako 2-izbový s predsieňou, kuchyňou, kúpeľňou a samostatným WC - jadro umakartové, kúpeľňa s vaňou - v celom byte sú kvalitné plastové okná - izby- parkety, predsieň - plávajúca podlaha, kúpeľňa, WC - dlažba - k bytu patrí pivnica (cca 6 m2) a spoločná murovaná pivnica na bicykle a kočíky NÁKLADY NA BÝVANIE: - výhodou sú nízke náklady na bývanie - v súčasnosti 140,- €/ mesačne BYTOVÝ DOM: - tehlový, po komplexnej rekonštrukcii, zateplený, nová strecha - nové schránky, vstupné dvere - energetický certifikát: neuvedený LOKALITA: - žiadaná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou - škola a škôlka v dosahu - v blízkosti sú k dispozícii veľkoobchodné reťazce, supermarkety, obchody s potravinami, obchody dennej potreby, reštaurácie, kaviarne - zastávka MHD v dosahu cca 200 m, resp 400 m - pred blokom a v blízkosti je možnosť pohodlného parkovania - dvor so zeleňou, detskými preliezkami, lavičkami UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
115 500 €
GARANT REAL - predaj stavebné pozemky 430 m2, 436 m2, 510 m2, Nižná Šebastová
Ponúkame na predaj stavebné pozemky 430 m2, 436 m2, 510 m2, so základovou doskou, na rodinné domy v lokalite Prešov, Nižná Šebastová. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - rovinaté, slnečné pozemky nachádzajúce sa za zástavbou existujúcich rodinných domov - novostavieb v Nižnej Šebastovej - je možné hneď realizovať stavbu, všetky dokumenty sú pripravené - cesta bezprostredne pri pozemkoch v súčasnosti je vysypaná makadamom, plánovaná je asfaltová s chodníkmi, obrubníkmi - cesta má verejné osvetlenie - chodníky budú vyasfaltované (už v cene) - podiel na prístupovej ceste je v cene - pozemok je v územnom pláne na výstavbu rodinných domov - na každý pozemok je vydané stavebné povolenie - platňa na budúci rodinný dom je už vybudovaná, v prípade záujmu sa dá zväčšiť, projektová dokumentácia je k dispozícii - pekný výhľad na okolitú prírodu ROZMERY POZEMKU: - šírka 17 m / dĺžka 26 m, resp. 23 x 26 m INŽINIERSKE SIETE: - elektrina priamo na pozemku - obecný vodovod - kanalizácia DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - MHD v dosahu cca 400 m - žiadaná lokalita - tichá štvrť s rodinnými domami s dobrou dostupnosťou k lokalitám s optimálnou občianskou vybavenosťou - v blízkosti sú veľkoobchodné reťazce CENA: - pozemok o veľkosti 430 m2 aj so základovou doskou a podielom na prístupovej ceste cena 106.000,- € - pozemok 436 m2 so základovou doskou a podielom na prístupovej ceste cena 107.200,- € - pozemok 510 m2 a podielom na prístupovej ceste cena 122.000,- € - 200,- €/m2 / pozemok - 20.000,- € / základová doska UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
86 000 €
GARANT REAL predaj 4 -izbový dvojpodlažný rodinný dom s garážou 20 m2 na 6,5 á pozemku, Ľubotice, ok
Ponúkame na predaj 2-podlažný rodinný dom na rovinatom pozemku o veľkosti 650 m2, lokalita Prešov, Ľubotice. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - výmera pozemku: 650 m2 - jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom, riešený ako dvojpodlažný, 4 - izbový, s garážou, so samostatnými stavbami na pozemku - drevárňou, dielňou - zastavaná plocha domu 95 m2, úžitková plocha domu spolu 170 m2 (prízemie 90 m2, horné podlažie 80 m2) - stavebný materiál - voštinové tehly, strecha - pozinkovaný plech - okná - dvojité, futrované, drevené - dve schodiská - vnútorné - z chodby z prízemia na poschodie, druhé vonkajšie vedúce z dvora na poschodie - na verandu - kúrenie - plynové ústredné, kotol Thermona (z roku 2019), v kuchyni sa nachádza kachľový sporák s rúrou na pečenie - podlahy: prízemie: predsieň, kúpeľňa, WC - dlažba, kuchyňa, izba - drevené masívne podlahy - dyle - poschodie - izby drevené masívne podlahy - dyle, kúpeľňa, predsieň, veranda - dlažba dispozícia domu: - prízemie: predsieň, WC s umývadlom a výlevkou, kuchyňa, priestranná izba, prechod do garáže, pivníc, skladových priestorov, kotolne - 2. nadzemné podlažie: 3 izby (v jednej z izieb sa nachádza inštalácia vody a odpadu, v prípade záujmu je možné v tejto miestnosti zriadiť kuchyňu), kúpeľňa, WC, komora, vstup na pôjd - 3. nadzemné podlažie: pôjd - so strešnými oknami s vysokou svetlou výškou (v prípade záujmu je možné pôjd zrekonštruovať na obytný priestor) - na prízemie sú riešené 2 vstupy - za domom sa nachádza udržiavaná záhrada INŽINIERSKE SIETE: - elektrina 220 V/ 380 V - voda z obecného vodovodu - plynová prípojka - odvod odpadových vôd do obecnej kanalizácie DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - dom sa nachádza v tichej lokalite v zástavbe rodinných domov, v blízkosti - zastávka MHD, obchod s potravinami - energetický certifikát: neuvedený UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, alebo mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Môžete nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Ľubotice
216 000 €
GARANT REAL - exkluzívne 2,5-izbový byt, kompletná rekonštrukcia, 65 m2, Dubová ulica, Prešov
Ponúkame exkluzívne na predaj priestranný 2,5 izbový byt s celkovou výmerou 65 m2, ktorý je po kompletnej rekonštrukcii a pedáva sa čiastočne (v prípade dohody aj kompletne) zariadený. Byt sa nachádza na ulici Dubová, na sídlisku Sekčov v Prešove. Je v zateplenom bytovom dome v lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou. 3D SCAN NEHNUTEĽNOSTI: - bit.ly/3SoUfNI ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - sídlisko Sekčov, Dubová ulica - 2,5 izbový byt s pivnicou - prešiel kompletnou rekonštrukciou: - vymenené okná za plastové - kompletná výmena elektroinštalácie vrátane optického kábla - podlahy, dlažby, stierky v celom byte - upravená izba s vytvorenou loggiou, vrátane prekládky kúrenia - upravené murované jadro so sprchovacím kútom - bezpečnostné vchodové dvere - výmera: 65 m2 - poschodie: 4 zo 7 - orientácia: SZ / JV - byt sa predáva so zariadením: - ​kuchyňa: kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi Amica (rúra, mikrovlnná rúra, varná doska) - chodba: dekoračné tapety, vstavaná skriňa, úložné skrinky nad vstupnými dverami - loggia z izby: rohový nábytok na sedenie - obývacia izba: skriňa + sektorový nábytok, komoda - pracovňa (1/2 izba): posteľ - kúpeľňa a WC: Geberit, sprchový kút, dizajnové umývadlo na mieru BYTOVÝ DOM: - panelová konštrukcia - správcom bytového domu je Bytové družstvo - zateplený - energetický certifikát: neuvedené LOKALITA: - v blízkosti bytového domu je plná občianska vybavenosť - škôlka, základná škola, cirkevná škola zdravotnícke zariadenia, detské ihrisko, zástavka MHD, supermarket FRESCH, potraviny COOP Jednota a v blízkej dostupnosti sú aj obchodné centrá EPERIA, KORAL, MAX vrátane kinosál atď. - výborná lokalita s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou, zároveň na okraji sídliska, čo ponúka kontakt s okolitou prírodou DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE (VÝHODY): - výborná lokalita sídliska Sekčov - byt voľný ihneď - v prípade záujmu možná kúpa aj kompletného zariadenia a vybavenia bytu UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019 a 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 622, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
137 000 €
GARANT REAL - predaj záhrada 353 m2 so záhradným domčekom 18 m2, Prešov, Vydumanec
Ponúkame na predaj záhradu o výmere 353 m2 s chatkou - zastavaná plocha 18 m2, s teraskou 3 m2, podpivničená, lokalita Prešov, Vydumanec, Irisová ulica. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - mierne svahovitý pozemok s drevenou podpivničenou záhradnou chatkou so zastrešenou teraskou - orientácia svahu - západ - prístup - asfaltová cesta - Irisová ulica - záhradka je oplotená - Inžinierske siete - elektrina - priamo na pozemku, elektrina je privedená do chatky - zásuvky, svetlo - krásne prostredie v zastavanej chatovej oblasti, záhradkárskej osady DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - tichá lokalita, súkromie UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
dohodou
GARANT REAL - predaj záhrada 353 m2 so záhradným domčekom 18 m2, Prešov, Vydumanec
Ponúkame na predaj záhradu o výmere 353 m2 s chatkou - zastavaná plocha 18 m2, s teraskou 3 m2, podpivničená, lokalita Prešov, Vydumanec, Irisová ulica. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - mierne svahovitý pozemok s drevenou podpivničenou záhradnou chatkou so zastrešenou teraskou - orientácia svahu - západ - prístup - asfaltová cesta - Irisová ulica - záhradka je oplotená - Inžinierske siete - elektrina - priamo na pozemku, elektrina je privedená do chatky - zásuvky, svetlo - krásne prostredie v zastavanej chatovej oblasti, záhradkárskej osady DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - tichá lokalita, súkromie UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
dohodou
GARANT REAL - predaj 2-podlažný penzión 230 m2 so 6 izbami s príslušenstvom, na 6 á pozemku, Dudince
Ponúkame na predaj 2-podlažný penzión, zastavaná plocha 135 m2, úžitková plocha 230 m2 so sedlovou strechou, na rovinatom pozemku o veľkosti 587 m2, v kúpeľnom meste Dudince, okr. Krupina. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - výmera pozemku: 587 m2 vrátane zastavanej plochy budovy - penzión je riešený ako dvojpodlažný s 5 spálňami, každá s vlastnou kúpeľňou, zastavaná plocha 135 m2, úžitková plocha 230 m2 - stavebný materiál - tehla, strecha sedlová - plech, po rekonštrukcii (2022) - okná - plastové so žalúziami - ohrev vody a kúrenie - ústredné, nový kotol WIESSMANN - podlahy: izby - plávajúce, laminát, kúpeľne, WC, predsieň, kuchyňa, technická miestnosť, sklad - dlažba - 5 spální - každá spálňa má samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom a WC, vybavená je 2 lôžkami a pohovkou, stolom, TV prijímačom, vstavanou skriňou v predsieni, kreslami, stoličkami - spoločenská miestnosť - barový pult, rohový gauč, pohovka, 3 x stôl so stoličkami - kuchyňa - vybavená kuchynskou linkou, 2 chladničkami, dvojdrezom, stolom na spracovanie mäsa s masívnou drevenou doskou na krájanie, plynový sporák - dispozícia penziónu: - prízemie: - zádverie, chodba, spálňa s rozťahovacím gaučom, predsieňou a samostatnou kúpeľňou, veľkorysá spoločenská miestnosť s barovým pultom, schodište na poschodie, kuchyňa, WC - zvlášť pre ženy, zvlášť pre mužov - prvé poschodie: - chodba - presvetlená celosklenenou stenou, ďalšie 4 spálne s kúpeľňami a vstavanými skriňami v predsieni, technická miestnosť s plynovým kotlom (vymenený v roku 2022), sprchovým kútom a umývadlom, sklad prádla s policami - pred stavbou sa nachádza krytá terasa (altánok) vybavená dreveným nábytkom, priestor vhodný na grilovanie, z ktorej je vstup do zádveria budovy penziónu a následne do predsiene pri vstupe - 2 x sklad náradia a vybavenia na údržbu budovy - pred stavbou je vydláždené parkovisko zámkovou dlažbou - záhrada a okolie budovy sú udržiavané - penzión sa predáva vrátane nábytku a vybavenia podľa dohody INŽINIERSKE SIETE: - elektrina 220 V/ 380 V - plyn - voda - obecný vodovod - kanalizácia DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - penzión sa nachádza v tichej lokalite v zástavbe rodinných domov, v blízkosti - reštaurácie, lekáreň, kompletná občianska vybavenosť - energetický certifikát: neuvedený UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, alebo mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Môžete nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Dudince
215 000 €
GARANT REAL - predaj 2-izb. byt 53 m2 + 4 m2 loggia, pôvodný stav, Matice slovenskej, Prešov
Ponúkame exkluzívne na predaj 2-izbový byt 53 m2 s loggiou 4 m2 na ul. Matice slovenskej v Prešove. Byt je pekne presvetlený, avšak je v pôvodnom stave, čo si bude vyžadovať kompletnú rekonštrukciu tak, aby splnil predstavy nových majiteľov. Výhodou je dostatočné parkovanie pred a za byt. domom. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - lokalita: Matice slovenskej - Sídlisko III., Prešov - poschodie: 12/12 - výmera: 53 m2 + 4 m2 loggia - dispozícia bytu: vstupná chodba so vstavanou skriňou, priestranná obývacia izba s výstupom na loggiu, kuchyňa s potravinovou skrinkou, spálňa, kúpeľňa a samostatné WC - celý byt je v pôvodnom stave - zariadenie bytu je na dohode - orientácia: kuchyňa » SZ, spálňa a obývacia izba s loggiou » SV - kúpeľňa a WC sú oddelené - energetický certifikát: neuvedené - k bytu patrí pivnica a spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov NÁKLADY NA BÝVANIE: - Mestský bytový podnik: 220,- € vrátane energií/osoba BYTOVÝ DOM: - panelová konštrukcia - Rekonštrukcia byt. domu prebehla v r. 2015: - zateplený - nový el. vrátnik - 2x výťah (osobný a nákladný) - výmena strechy je naplánovaná na r. 2025 LOKALITA: - plná občianska vybavenosť v okolí bytového domu: - v blízkosti sa nachádzajú supermarkety: Kaufland, Coop Jednota - lekáreň a zdravotnícke zariadenie oproti byt. domu - Kostol Kráľovnej pokoja cca 600 m od byt. domu - Stredná odborná škola dopravná a Stredná dopravná škola technická 10 minút od bytu - zastávka MHD cca 200 m od bytu - bytový dom obklopený zeleňou mimo hlavnej cesty - cyklistický chodník s napojením do Veľkého Šariša - pred bytovým domom a v blízkosti je možnosť pohodlného parkovania - dvor so zeleňou, s vysokými stromami a lavičkami, veľké detské ihrisko s preliezkami UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 619, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
94 900 €
GARANT REAL - EXKLUZÍVNE - Pozemok na predaj, Fintice
EXKLUZÍVNE - ponúkame na predaj pozemok, ktorý je určený na individuálnu bytovú výstavbu, v katastrálnom území obce Fintice, okres Prešov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - lokalita: Fintice, okres Prešov - výmera: 814 m2 - rozmery pozemku: cca 50x16,5 m - pozemok je umiestnený za existujúcimi rodinnými domami, a zároveň vedľa pripravovanej výstavby nových rodinných domov - pozemok je slnečný, mierne svahovitý, a zároveň poskytuje pekný výhľad na okolitú prírodu - momentálne prebieha príprava na rekonštrukciu prístupovej cesty - nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve bez tiarch INŽINIERSKE SIETE: - elektrina - pri pozemku - voda - možnosť napojenia pri pozemku - kanalizácia - žumpa, potrebné si zabezpečiť CENA: - 75 000,- EUR UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 676, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk. Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Fintice
75 000 €
GARANT REAL - prenájom 2-izbový byt 65 m2, Prešov, širšie centrum, Veselá ulica
Ponúkame na prenájom zrekonštruovaný, čiastočne zariadený, 2-izbový byt, 65 m2, so samostatným kúrením, Prešov, širšie centrum, ul. Veselá. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - výmera 65 m2 - samostatné kúrenie - plynový kotol, samostatné meranie energií - plyn, voda, elektrina - orientácia - východ - 2. posch./ 2 - kuchyňa prepojená s obývacou izbou - k dispozícii chladnička, pračka, mikrovlnná rúra - kúpeľňa s vaňou prepojená s WC - byt je ihneď k dispozícii DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - byt sa nachádza v tichom prostredí, vzdialený od hlavnej cesty, na schodišti sú 2 byty - k bytu patrí parkovacie miesto, ktoré sa nachádza pri vchode do budovy - v blízkosti obchody dennej potreby, centrum mesta vzdialené cca 5 min peši - zastávka MHD - uprednostníme dlhodobý prenájom, nie pre študentov - energetický certifikát: neuvedený CENA: - 550,- €/ mes. vrátane zálohových platieb za energie (170,.- €/ mes.) - kaucia 2 mesačné nájmy (1100,- €) - platba 25. v mesiaci s platnosťou na nasledujúci mesiac UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
550 €/mes.
GARANT REAL - prenájom 2-izbový byt 65 m2, Prešov, širšie centrum, Veselá ulica
Ponúkame na prenájom zrekonštruovaný, čiastočne zariadený, 2-izbový byt, 65 m2, so samostatným kúrením, Prešov, širšie centrum, ul. Veselá. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - výmera 65 m2 - samostatné kúrenie - plynový kotol, samostatné meranie energií - plyn, voda, elektrina - orientácia - západ - 2. posch./ 2 - kuchyňa prepojená s obývacou izbou - k dispozícii chladnička, pračka - kúpeľňa s vaňou prepojená s WC - byt je ihneď k dispozícii DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - byt sa nachádza v tichom prostredí, vzdialený od hlavnej cesty, na schodišti sú 2 byty - k bytu patrí parkovacie miesto, ktoré sa nachádza pri vchode do budovy - v blízkosti obchody dennej potreby, centrum mesta vzdialené cca 5 min peši - zastávka MHD - uprednostníme dlhodobý prenájom, nie pre študentov - energetický certifikát: neuvedený CENA: - 550,- €/ mes. vrátane zálohových platieb za energie (150,.- €/ mes.) - kaucia 2 mesačné nájmy (1100,- €) - platba 25. v mesiaci s platnosťou na nasledujúci mesiac UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
550 €/mes.
GARANT REAL - prenájom Dom služieb, obchodné priestory, priestory služieb, 3 podlažia + podpivničeni
Ponúkame na prenájom tri podlažia v budove Domu služieb a zdravia, k dispozícii sú obchodné priestory, priestory na služby, v multifunkčnej budove v širšom centre Prešova na Sabinovskej ulici s možnosťou oddelenia požadovanej plochy, inštalácie vody do miestnosti ak by bolo potrebné. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - V budove bude podľa požiadaviek nájomcu prispôsobená plocha a rozdelenie jednotlivých celkov. priestory sú vhodné na obchodnú činnosť, služby - kaderníctvo, kozmetika, pedikúra, krajčírka dielňa, fyzioterapia, záujmové krúžky, mimoškolské vzdelávanie, kurzy, účtovníctvo, e-shopy atď. 1. nadzemné podlažie: - predajná plocha + miestnosti kancelárií s príslušenstvom spolu 700 m2 2. nadzemné podlažie spolu 650 m2 3. nadzemné podlažie spolu 650 m2 DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - v budove sa nachádza výťah s nosnosťou 500 kg - sklad so samostatným vstupom ENERGETICKÝ CERTIFIKÁT: - neuvedený CENA: 7,- EUR / m2 + DPH + energie depozit vo výške dvoch mesačných nájmov PODMIENKY PRENÁJMU: - je možné prenajať jednotlivé prepojené celky, samostatné miestnosti, alebo poschodia UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
14 000 €/mes.
GARANT REAL predaj záhrada 511 m2, s chatkou 13 m2 + terasa, Košické Oľšany, Vyšný Olčvár
Ponúkame na predaj záhradu o výmere 511 m2 s chatkou - zastavaná plocha 13 m2, s teraskou 12 m2, lokalita Košické Oľšany, časť Vyšný Olčvár. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - rovinatá pozemok s drevenou záhradnou chatkou - prístup - asfaltová cesta - záhradka je oplotená - Inžinierske siete - elektrina - priamo na pozemku, elektrina je privedená do chatky - zásuvky, svetlo - vŕtaná studňa - krásne prostredie v zastavanej chatovej oblasti, záhradkárskej osady DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - tichá lokalita, súkromie, za záhradkou v hĺbke cca 4 m - tečie malý potôčik CENA: - 37.500,- € - 73,- €/ m2 UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Košické Oľšany
37 500 €
GARANT REAL - EXKLUZÍVNE - predaj, 3-izb. byt, Ulica Laca Novomeského, Prešov
Ponúkame na predaj 3-izbový byt v osobnom vlastníctve na Ulici Laca Novomeského, Prešov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - lokalita: Ulica Laca Novomeského, sídlisko Sekčov - výmera bytu: 65 m2 - k dispozícii je veľká loggia z obývacej izby a pivnica v suteréne bytového domu - poschodie: 1/7, pod bytom sa nachádza byt na prízemí - dispozícia bytu: kuchyňa, obývacia izba s loggiou, spálňa, izba, chodba, samostatné WC a kúpeľňa - panelové jadro - pôvodný stav: určený na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv BYTOVÝ DOM: - panelová konštrukcia - po rekonštrukcii strechy, fasády, stúpačiek, vchodových dverí a výťahu - správca: SPRAVBYTKOMFORT - energetický certifikát: neuvedené CENA: - 114 000,- Eur LOKALITA: - sídlisko Sekčov - kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí - výborná lokalita vrátane zelene - parkovanie pred bytovým domom UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 676, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
114 000 €
GARANT REAL - predaj rodinný dom 170 m2 na 8,5 á pozemku, Košice - Krásna , ulica K majeru
Ponúkame na predaj 4-izbový dvojpodlažný, podpivničený rodinný dom, pozemok 844 m2, Košice - Krásna, ulica K majeru. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - na predaj je polovica dvojdomu, t.j. dvojpodlažný, podpivničený 4 -izbový rodinný dom s balkónom, záhradou a prístreškom na sedenie za domom - zastavaná plocha domu 94 m2, úžitková plocha domu 170 m2 - materiál - kváder, priečky tehla - prízemie: veranda, predsieň, obývacia izba, kuchyňa, komora, WC s umývadlom, garáž cca 17 m2 (využívaná v súčasnosti ako skladový priestor), schodište na poschodie, schodište do pivnice - 1. poschodie: predsieň, schodište, 3 priestranné presvetlené izby, balkón orientovaný do záhrady, kúpeľňa s WC, - kúrenie - ústredné, plynový kotol PROTHERM (vymenený v roku 2014), panelové radiátory - podlahy - izby - PVC, predsieň, kuchyňa a kúpeľňa - dlažba - plastové okná vymenené v celom dome - nová vodáreň a čerpadlo (2022) - k dispozícii vysokorýchlostný internet - dom je kompletne zariadený, ihneď pripravený k nasťahovaniu - záhrada - s ovocnými stromami, rovinatá, cca 800 m2, chodníky okolo domu spevnené - energetický certifikát: neuvedený INŽINIERSKE SIETE: - elektrina 220V/ 380V - plyn - vlastná studňa - obecná kanalizácia DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - žiadaná lokalita - v blízkosti je zastávka MHD - obchod s potravinami, rozličný tovar - záhradníctvo - reštaurácie - jazero cca 1 km s možnosťou využívania vodných športov CENA: - 255.000,- € - 1.500,- €/ m2 UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, alebo mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Môžte nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Košice IV - Krásna
255 000 €
GARANT REAL - PREDAJ - 1-izb. byt 40 m2, pôvodný stav, ul. Prostějovská, Prešov
Exkluzívne ponúkame na predaj 1-izbový byt 40 m2 na Prostějovskej ulici v Prešove. Byt je v pôvodnom stave a pripravený na kompletnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nových majiteľov. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - lokalita: Prostějovská, Prešov - poschodie: 4/9 - výmera: 40 m2 - dispozícia bytu: vstupná predsieň, priestranná obývacia izba, kuchyňa a kúpeľňa s WC - v byte sú plastové okná so žalúziami - v kuchyni sa nachádza vonkajší sušiak na bielizeň - podlahy: chodba, kuchyňa a kúpeľňa - dlažba, obývacia izba - PVC - orientácia: obývacia izba a kuchyňa » JZ - k bytu patrí pivnica a spoločná miestnosť na odkladanie bicyklov NÁKLADY NA BÝVANIE: - Spravbytkomfort: 100,- € / osoba CENA: - 76.900,- € (cena bytu je pevná) BYTOVÝ DOM: - panelová konštrukcia - zateplený, menené vchodové dvere, nový el. vrátnik - 2x výťah po kompletnej rekonštrukcii - energetický certifikát: neuvedené LOKALITA: - plná občianska vybavenosť v okolí bytového domu: - Detské súkromné jasle a MŠ 400 m od bytu - ZŠ Šmeralova cca 10 minút cesty - zubár, CBA Komfos, Majly cukráreň a hostinec taktiež nechýbajú v okolí byt. domu - zastávka MHD hneď oproti byt. domu - pred bytovým domom a v blízkosti je možnosť pohodlného parkovania - dvor so zeleňou, s vysokými stromami a lavičkami, detské preliezky UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 619, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
76 900 €
GARANT REAL - prenájom obchodný/komerčný priestor, 253 m2, Masarykova ulica, Prešov
Ponúkame na prenájom obchodný/komerčný priestor v Prešove na Masarykovej ulici. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - lokalita: širšie centrum - výmera 253 m2 - novo zrekonštruované priestory - orientácia: východ/sever - dobré dispozičné riešenie - priestor je v suteréne, výťah k dispozícií - WC DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - parkovanie v areáli budovy - cena: na vyžiadanie - voľné po dohode - energetický certifikát: neuvedené UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020. V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 676, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
dohodou
GARANT REAL - prenájom 3-izbový byt s loggiou, zariadený, po kompletnej rekonštrukcii, Prešov, Sídli
Ponúkame na prenájom 3-izbový byt, 69 m2, na Sídlisku II, Prešov, ul. Októbrová, s loggiou, po novej kompletnej rekonštrukcii, zariadený. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - orientácia V/Z - 2. posch./2 - byt je po kompletnej rekonštrukcii - nová elektrina v celom byte, stierky - kúpeľňa s vaňou - plastové okná so sieťami proti hmyzu - kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi - nová plynová varná doska - práčka, chladnička, teplovzdušná rúra, digestor - kompletne zariadený DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - v blízkosti obchody dennej potreby - veľkoobchodné reťazce - zastávka MHD - základná škola - parkovacie miesto pred bytovým domom - energetický certifikát: neuvedený CENA: - 650,- EUR/mes. vrátane energií - kaucia 1.300,- EUR - platba 25. v mesiaci s platnosťou na nasledujúci mesiac INFORMÁCIE O MOŽNOSTI PRENÁJMU: - z možnosti prenájmu sú vylúčené domáce zvieratá, študenti UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
700 €/mes.
GARANT REAL - predaj stavebný pozemok 570 m2 s IS, Lemešany, okr. Prešov
Ponúkame na predaj stavebný pozemok s inžinierskymi sieťami o výmere 570 m2, lokalita Lemešany, okr. Prešov. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - rovinatý pozemok nachádzajúci sa v zástavbe existujúcich rodinných domov - slnečný pozemok - vedľa prístupovej asfaltovej cesty, ďaleko od štátnej cesty - pozemok je určený na budúcu výstavbu rodinných domov - prístupová asfaltová cesta bezprostredne pri pozemku - pozemok je oplotený ROZMERY POZEMKU: - šírka: 20/ 13 m, dĺžka 26 m - 27 m INŽINIERSKE SIETE: - všetky IS - elektrina, obecný vodovod za plotom - plyn 5 m od hranice pozemku - odvod odpadových vôd do ČOV DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - SAD v dosahu cca 250 m - žiadaná lokalita - tichá štvrť s rodinnými domami UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Lemešany
67 900 €
GARANT REAL predaj stavebný pozemok s IS, so stav. povolením a projektom Kalnište, okr. Svidník
Ponúkame na predaj rovinatý, slnečný stavebný pozemok v obci Kalnište, okr. Svidník ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - pozemok 500 m2 (rozmery pozemku 19 m x 26,3 m) - pozemok je slnečný, v tichej lokalite, mimo hlavnej cesty - prístup z asfaltovej cesty - prístupová asfaltová cesta je v majetku obce Kalnište INŽINIERSKE SIETE: - priamo na pozemku je nainštalovaná elektrina - pri pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete: elektrina, plyn - na pozemku je kopaná studňa hĺbka 6 m - na ulici je nainštalované pouličné osvetlenie, hlavná cesta je vo vlastníctve obce PROJEKT: - k dispozícii je projekt na 4-izbový bungalov, ktorý je možné zákúpiť spolu s pozemkmom za cenu 3.200,- € - vydané stavebné povolenie OSTATNÉ ÚDAJE: - výhodou je, že pozemok je situovaný vedľa existujúcich rodinných domov OBEC KALNIŠTE: - 3 km od Giraltoviec UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle +421 907 030 623, alebo mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Môžete nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Kalnište
27 500 €
GARANT REAL - predaj 2 stavebné pozemky 965 m2, 957 m2, Chorvátsko, Moščenička Draga
Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 957 m2, lokalita Chorvátsko, Moščenička Draga. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - mierne svahovitý pozemok nachádzajúci sa za zástavbou existujúcich hotelov a víl - pozemok je určený na budúcu vilovú výstavbu - výmera a rozmery pozemkov: 1. pozemok - výmera 965 m2, rozmery: šírka cca 30 - 32 m x dĺžka 33 m 2. pozemok - výmera 957 m2, rozmery: šírka cca 30 m dĺžka 32 m - mestská prístupová asfaltová cesta bezprostredne pri pozemku - pozemok je slnečný, s pekným výhľadom na more, v tichej lokalite - k pozemku je vypracovaný projekt na výstavbu víl na ktorý je vydané stavebné povolenie - k pozemkom bolo vydané stavebné povolenie na výstavbu víl, na ktoré je vypracovaná vyzualizácia - v prípade záujmu je možné zabezpečiť výstavbu plánovaného objektu ROZMERY POZEMKU: - pozemok sa nachádza 1 km od pláže, ktorá je prístupná po asfaltovej komunikácii INŽINIERSKE SIETE: - IS sú dostupné - elektrina 20 m - obecný vodovod v dosahu 50 m - odvod odpadových vôd budú odkanalizované DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - MHD v dosahu cca 250 m - žiadaná lokalita - tichá štvrť s rodinnými domami a vilami UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Chorvátsko
369 000 €
GARANT REAL predaj 2-izbový byt 54 m2 s loggiou 4 m2, Prešov, Sídlisko III, ul. Matice slovenskej
Ponúkame na predaj 2-izbový panelový byt 54 m2, po čiastočnej rekonštrukcii, s loggiou 4 m2, úžtková plocha bytu spolu s loggiou výmera 58 m2 + pivnica 2,2 m2. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: -11. poschodie/ 11 - plastové okná so žalúziami v celom byte - nové CORAD radiátory v celom byte - podlahy: izby, kuchyňa - plávajúca podlaha - farba dub, kúpeľňa, WC, predsieň - dlažba - v kuchyni a jednej izbe sú nové stierky - kúpeľňa a WC sú samostatné, umakartové jadro obložené zvnútra a zvonku plastovým umývateľným povrchom - v kúpeľni sa nachádza vaňa - vstavaná skriňa v predsieni - spálňa 13 m2 - nová veľkorysá 5-dverová vstavaná skriňa - obývacia izba 17 m2 - obývacia veľkorysá kuchyňa 12 m2 - k bytu patrí pivnica (2,2 m2) a spoločná veľká pivnica na bicykle a kočíky BYTOVÝ DOM: - panelový, zateplený, nová strecha (zateplená) - postavený v roku 1972 - nové schránky, nové vstupné dvere pri vstupe do bytového domu, elektronický vrátnik - energetický certifikát: B LOKALITA: - žiadaná lokalita, mimo hlavnej cesty, s množstvom zelene - v blízkosti sú k dispozícii veľkoobchodné reťazce, supermarkety s potravinami, obchody dennej potreby, reštaurácie, kaviarne - park so stromami za blokom - zastávka MHD v dosahu cca 200 m - pred blokom a v blízkosti je možnosť pohodlného parkovania - v blízkosti detské ihrisko s preliezkami, dvor so zeleňou DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - k dispozícii je vysokorýchlostný internet - optický kábel od spoločnosti Condornet (suma 9,90 €/ mes) - v bytovom dome sa nachádzajú 2 výťahy CENA: priaznivé mesačné náklady na prevádzku bytu cca 194,- € cena za byt je 112.000,- € 2.074,- €/m2 UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešov
Prešov
112 000 €
GARANT REAL - predaj pozemok - poľnohospodárska pôda 135155 m2, Stuľany, okr. Bardejov
Ponúkame na predaj poľnohospodársky pozemok - orná pôda o výmere 135.155 m2, Stuľany, okr. Bardejov VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE: - poľnohospodársky pozemok - výmera 135.155 m2rovinatý až mierne svahovitý v extraviláne obce, v súčasnosti využívaný na poľnohospodárske účely LOKALITA: - na východ od obce Stuľany - pozemok je určený na poľnohospodárske využitie CENA: - 1,1 €/ m2, za celok 148.670,- € UŽ 13 ROKOV S VAMI - REALITNÁ KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, alebo mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Môžte nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Stuľany
29 993 €
GARANT REAL - prenájom obchodný priestor 70 m2, Veľký Šariš, okr. Prešov
Ponúkame na prenájom obchodný priestor 70 m2, v samostatnej budove, v obci Veľký Šariš okres Prešov. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - K dispozícii je obchodný priestor so zázemím, príručná miestnosť, ktorá môže slúžiť ako sklad, resp. ďalší obchodný priestor, sociálna miestnosť s umývadlom, ekonomát, predsieň a vedľa budovy oplotený skladový priestor ( cca 80 m2) - využiť je možné po malej úprave aj pivničné priestory cca 20 m2 - priestory majú zabezpečené samostatné kúrenie (plynová kotol) - do objektu vedú dva samostatné vstupy - pred objektom je možnosť pohodlného parkovania na vyasfaltovanej ploche o veľkostti cca 400 m2 - obchodný priestor + sociálne zariadenie sú vzájomne prepojené, spolu o výmere 70 m2 - priestory sú upravené - dlažba, sociálne zariadenie so sprchovým kútom - možnosť umiestniť informačnú tabuľu - energetický certifikát: neuvedený CENA: - 450,- EUR + DPH + energie/ mesačne (spotreby sú merateľné prostredníctvom samostatných meračov) - parkovanie áut za budovou v cene prenájmu UŽ 14 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Veľký Šariš
450 €/mes.
GARANT REAL - predaj rozostavaná, 5-izbová chata 192 m2, na 7 á pozemku, Sigord, okr. Prešov
Ponúkame na predaj rozostavanú 5 - izbovú chatu 192 m2, katastrálne územie Kokošovce, lokalita Sigord, okr. Prešov, na mierne svahovitom pozemku o výmere 719 m2. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - výmera pozemku: 719 m2 - zastavaná plocha domu 118 m2, zastavaná plocha spolu s terasou 157,5 m2, úžitková plocha spodného podlažia je 104 m2, podlahová plocha podkrovia 88 m2, spolu úžitková plocha chaty 192 m2 - rozmery chaty 14,5 m x 8 m - stavebný materiál - zateplené tvárnice DURISOL 37,5 cm, priečky - materiál YTONG STATIC/ YTONG KLASIK, priečky budú vyplnené akustickou izoláciou, strecha sedlová s krytinou z pálenej škridle ( podľa dohody) - základová konštrukcia - momolitická železobetónová konštrukcia, zakladaná na pásoch a pätkách - stropná konštrukcia LEIER (250 mm), podstropné zateplenie minerálnou vlnou, sklon strechy 22 st., výška hrebeňa 5,5 m - plastové okná - izolačné trojsklo (farba podľa dohody) - dom je riešený ako dvojpodlažný, 5-izbový ( obývacia izba + 4 spálne) prízemie: zádverie, chodba, kúpeľňa 5 m2, obývacia izba je prepojená s kuchyňou spolu 41 m2, vedľa kuchyne sa nachádza komora, v obývacej izbe - kozub, spálňa 16 m2, šatník, kúpeľňa 3,8 m2, technická miestnosť 4 m2 druhé nadzemné podlažie: chodba, 3 izby (30 m2, 25 m2,17 m2), kúpeľňa 7,5 m2 - možnosť doobjednania garáže - v základnej cene je plocha na parkovanie auta - kúrenie - tepelné čerpadlo - podlahy - v cene je základná nivelizačná vrstva - interiér domu môže byť dokončený na kľúč vrátane podláh, dverí, sanity v kúpeľni podľa dohody - kamerový systém (možné domontovať podľa dohody) - energetická trieda A0 INŽINIERSKE SIETE: - elektrina 220 V/ 380 V - voda z vlastnej studne - odvod odpadových vôd do septiku, resp. ČOV DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - celoročne obývateľná chata sa nachádza v tichej vyhľadávanej lokalite Sigord - energetický certifikát A0, predpokladané náklady na kúrenie 30,- € / mesiac - vzdialenosť do centra Prešova je cca 10 km CENA: - 280.000,-€ vrátane DPH UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 623, alebo mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Môžete nás aj osobne navštíviť v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove
Kokošovce
280 000 €
GARANT REAL - Predaj komerčný objekt, priemyselná časť, pozemok 1364 m2, Prešov
Ponúkame na predaj komerčný objekt, sklad, v priemyselnej časti Prešova. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: - výmera pozemku 1364 m2 - úžitková plocha domu cca 160 m2 predná časť - úžitková plocha zadnej časti cca 510 m2 - objekt pozostáva z: - 2. poschodovej hlavnej budovy kde na prízemí bola kancelária, šatňa, WC, chodba, schodište, - na poschodí sú jedna veľká a jedna menšia miestnosť - zadná časť objektu pozostáva z: rampy pre nákladné autá (kamióny), 4 miestnosti - výdajné miesto 11,2x10 (113 m2), výrobnej haly 11,2x18,75 (210 m2), sklad 11,2x13,13 (136 m2) a plecháču 4x12,35 (50 m2) - objekt má vymenené okná za plastové - vhodný na výrobnú, obchodnú činnosť, prípadne ako sklad tovaru a pod. CENA: - 463.500,- EUR DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - strategická poloha - rýchla dostupnosť do mesta - prístup aj s veľkými nákladnými autami, 24 hod. / 7 dní - energetický certifikát: neuvedené UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 676, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Prešov
463 500 €
GARANT REAL - predaj skladový / komerčný objekt, 1000 m2, priemyselná časť, Michalovce
Ponúkame na predaj skladovo - komerčný objekt, sklad, v priemyselnej časti Michaloviec. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - budova má cca 1000 m2 úžitkovú plochu - budova je 2 podlažná - napojená na inžinierske siete - elektrina, vlastná studňa, kanalizácia, plyn je toho času odpojený - výborný prístup aj pre nákladné autá, kamióny - vhodné ako sklad tovaru a pod. CENA: - 350.000,- EUR DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE: - výhody: prístup 24 hod. / 7 dní - energetický certifikát: neuvedené UŽ 13 ROKOV S VAMI - KANCELÁRIA ROKA 2019, 2020 V prípade záujmu nás prosím kontaktujte na tel. čísle 0907 030 661, mailom na adrese ponuky@garantreal.sk Navštívte nás aj osobne v kancelárii na Hlavnej ulici 70 v Prešove.
Michalovce
350 000 €
1 2 3 4