Autoradio zn. Tesla Bratislava š. p. typ 2117 B
Predám zachovalé autoradio z.n. Tesla AM - FM CAR RADIO typ 2117 B. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Cievkový magnetofon zn. Grundig TK 120 De Luxe.
Predám zachovalý cievkový monofonný magnetofon zn. Grundig TK 120 De Luxe, rýchlosť prevíjania 9,5 cm/s; a priemer kotúčov je 15 cm. Magnetofon je momentálne v oprave a cena bude dohodnutá po oprave. Uprednostňujem osobný odber.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Tanier do mikrovlnky
Predám tanier do mikrovlnky s priemerom 245 mm. Foto na požiadanie.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Magnetofón zn. Tesla B 42
Predám používaný, funkčný magnetofón zn. Tesla B 42 v cene 30 e. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
30 €
Magnetofon zn. Tesla B 700
Predám používaný, funkčný magnetofón zn. Tesla B 700 v cene 50 e. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
50 €
Speakers For Samsung TV Model: PSN4230M
Predám 2 ks reproduktory : Genuine Speakers For Samsung TV Model: PSN4230M Samsung. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
40 €
Teplomer s nastaviteľným spínacím kontaktom VERTEX
Predám teplomer s nastaviteľným spínacím kontaktom VERTEX
Bratislava II - Ružinov
15 €
Tenisová raketa zn. Wilson mod. US Open
Predám veľmi zachovalú, kvalitnú tenisovú raketu zn. Wilson mod. US Open, Špeciálna edícia k Grand Slam US Open. Cena 75e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke po zlých skúsenostiach požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
75 €
Gitara pre PS3
Predám gitaru pre PS3. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
30 €
Dizajnové rádiá Addex Mood FM Cube a radio FM/AM
Predám zánovné dizajnové rádiá Addex Mood FM Cube a radio FM/AM. Napájanie je na 4 tužkové AA baterky. Cena za jedno je 8e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
8 €
Kniha : Chodníkmi Slovenského Raja
Predám velmi zachovalú knihu : Chodníkmi Slovenského Raja. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Totém indiánsky a reliefy podla obrázkov
Predám indiánsky totém a reliefy podla obrázkov. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Kniha pre pestovatelov : Izbové rastliny
Predám knihu Izbové rastliny - kniha pre pestovatelov a záhradkárov. Cena 4e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
4 €
Sean Connery : The Unofficial Sean Connery
Predám novú knižku (8,5 x 11 cm) s množstvom ilustračných fotografií : The Unofficial Sean Connery. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Gyumolcslevek házi készítés - Ovocné šťavy a vína
Predám zachovalú výborne napísanú knižku v maďarčine : Gyumolcslevek házi készítése. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Digitálne hodiny - budík zn. Sonic Alert
Predám veľmi zachovalé digitálne hodiny - budík zn. Sonic Alert Charakteristika a funkcie Sieťová prevádzka s pripojovacím káblom 1,8 m Voliteľná batéria 9 V v prípade výpadku napájania Hlasitosť plynule nastaviteľná od 0 do 113 dB Výška / hĺbka výstražného tónu plynulo nastaviteľná Dvojstupňový stmievač LED displej 12/24 hodinový displej 9 minútové opakovanie budenia Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
"Pravidlá biliardu" v nemčine
Predám zachovalú knižku "Pravidlá biliardu" v nemčine. Cena 8e + poštovné.
Bratislava II - Ružinov
8 €
Kniha- Královny a princezny kolem poháru federace
Predám štatistickú publikáciu v češtine "Královny a princezny kolem poháru - pohár federace". Knižka je bohato ilustrovaná a zaoberá sa dejinami, štatistikou a svetovými osobnosťami v ženskom tenise od počiatku až po cca. r.1980. Knižka je od autorov F.Kreutz a S.Chvátala. Cena 12e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
12 €
Kniha vojenských piesní : Soldaten Lieder Buch
Predám zachovalú knihu vojenských piesní v nemeckom jazyku. Vydalo Rakúske ministerstvo obrany Wiedeň. Rok vydania 1962. Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Taška z neoprénu zn. OSIS+
Predám peknú, ako novú, zachovalú športovú, tašku z neoprénu zn. OSIS+ s čiernym zatváracím zipsom (výška cca. 30cm, šírka cca. 27 cm). Cena 6e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
6 €
Cestujeme do Holandska a Flámska
Predám novú knižku vreckového formátu : Cestujeme do Holandska a Flámska. Velmi užitočná knižka, obsahuje všetko, čo turista - dovolenkar pri návšteve tejto krajiny v oblasti dorozumievania potrebuje. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
100 rokov futbalu a dejiny futbalu v Rakúsku
Predám knihy : 1. / 100 rokov futbalu v Rakúsku (1904 - 2004), 100 Jahre ! Die Highlights Des Österreichischen Fussballs, Triumpfe - Tränen - Schmähs von Peter Linden - Karl H. Schwind. 2. / Dejiny Rakúskeho futbalu. Geschichte Des Österreichischen Fussballsport. Offizielle Jubiläums-Ausgabe Des Österreichischen Fussbal-Bundes. Zusammengestelt von Karl Langisch, Wien II. Aufgabe.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Buch : Operationsmethoden der Plastischen Chirugie
Zu verkaufen Buch in sehr guten zustand : Operationsmethoden der Plastischen Chirugie, aut. W. Bethmann - J. Zoltan. Preis 20e + versand.
Bratislava II - Ružinov
20 €
Kniha - Dejiny športu v P. Bystrici od ŠK Munička
Na predaj veľmi zachovalá knižka "Dejiny športu v Považskej Bystrici" od ŠK Munička TJ ZVL Považská Bystrica. Cena 7e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
7 €
Sean Connery : The Unofficial Sean Connery
Predám novú životopisnú mini knižku (8,5 x 11 cm) s množstvom ilustračných fotografií : The Unofficial Sean Connery. Cena 10e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale samozrejme posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
10 €
Porcelánové, keramické sošky, rôzne vázy a iné.
Predám rozličné porcelánové, keramické sošky, výška od cca. 8 do 14 cm a keramické vázičky a tiež ručne vyrezávané vázy rozličných veľkostí. Ručne vyrezávaná dóza s vrchnákom z mahagonového dreva rozm. 9 x 9 cm (primer x v) - originál z Indie. Keramická vázička rozm. 11 x 8 cm (priemer x v). Miniaturny keramický džbánik v. 9 cm. Dvojička sloníkov v. 5 a 6 cm. Uprednostňujem osobný odber, alebo pri dobierke úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Taschenlehrbuch Tscheschisch (Učebnica Češtiny)
Predám zachovalú, velmi praktickú, nemeckú učebnicu češtiny. Dieser Taschenlehrbuchvermittelt Ihnen solide Grundkentnisse der Tscheschischen Sprache. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Cestujeme do Grécka
Predám novú knižku vreckového formátu : Cestujeme do Grécka. Velmi užitočná knižka, obsahuje všetko, čo turista - dovolenkar pri návšteve tejto krajiny v oblasti dorozumievania potrebuje. Cena 5e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
5 €
Kniha:Pravidlá golfu v nemeckom jazyku - T. Watson
Predám zachovalú, ako novú knihu : Pravidlá golfu v nemeckom jazyku od aut. T.Watson (bývalý špičkový hráč) a ko autor F. Hannigan. Cena 15e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Bratislava II - Ružinov
15 €
Magnetofon zn. Metz 944
Predám zachovalý plne funkčný magnetofon zn. Metz 944 Stereo. 4 stopý ; 9,5 cm/s; Kotúče Ø 18 cm. Velmi kvalitná reprodukcia z integrovaného zosilňovača. Cena 60e. Uprednostňujem osobný odber.
Bratislava II - Ružinov
60 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 59