Na predaj, Veľký 1-izbovy byt s terasou v historickom centre Trnavy
Na predaj priestranný 1-izbový byt na Hornopotočnej ulici v historickom centre Trnavy s rozlohou 41 m2 plus veľká terasa 9m2 a sklad/pivničná kobka 2m2. Tehlová stavba Malý Paríž, kolaudácia v roku 2012. Byt sa predáva zariadený, tak ako je na fotografiách. Je klimatizovaný, má hliníkové okná, bezpečnostné dvere, videovrátnika, individuálne regulovateľné kúrenie. Poschodie 2/3. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi bola vyrobená stolárom na mieru. Ideálny na prenájom. Mesačný nájom vrátane fondu opráv cca 100 eur. Bezproblémové parkovanie pred domom (možnosť získať rezidenčné parkovanie v centre mesta). Možnosť prenajať alebo dokúpiť garážové státie v podzemnej garáži. Pre bližšie informácie o tejto jedinečnej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 905 845 863 alebo prostredníctvom e-mailu na mvreal@mvreal.sk.
Trnava
152 500 €
Na predaj, moderná a kvalitná Novostavba
Ponúkame Vám na predaj tento jedinečný moderny a kvalitný dom v novovybudovanej časti v blízkosti Kamenného Mlynu v Trnave. Výmera pozemku o veľkosti 633 m2. S rozlohou zastavanej plochy 231,23 m2 a úžitkovej plochy 180,23 m2 vám tento dom poskytuje dostatok miesta na pohodlné bývanie. Postavený z najkvalitnejších materiálov vrátane ytongu, tento dom zaručuje odolnosť, energetickú efektívnosť a solídnu investíciu. Železobetónová strecha s terasou pridáva eleganciu k architektonickému dizajnu. Po vstupe dovnútra vás okúzlia elegantné a moderné hliníkové okná a dvere, vytvárajúce spojenie medzi interiérom a exteriérom. Garážová brána vám poskytuje pohodlný prístup k vozidlám. S vrcholovým tepelným čerpadlom je tento dom vybavený funkciou kúrenia a chladenia, čo zabezpečuje pohodlie počas celého roka a zároveň prispieva k úspore energie. Predstavte si prechádzku po podlahe s optimálnou teplotou v každej sezóne. Prebúdzajte sa do krásy prírody a hrejte sa s aktívnym a relaxačným životným štýlom priamo pri vás. Samozrejmosťou je dostupnosť všetkých potrebných služieb vrátane vody, elektriny, kanalizácie a plynu. Užívajte si bezstarostné bývanie od prvého dňa. Cena je otvorená na dohodu, čo vám poskytuje flexibilitu pri kúpe tohto výnimočného domu za najlepšiu možnú hodnotu. Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento výnimočný dom, ktorý reprezentuje moderný životný štýl v jeho najlepšej podobe. Kontaktujte nás ešte dnes, aby sme mohli dohodnúť obhliadku a vykročiť na cestu za splnením vášho sna. V prípade záujmu o danú nehnuteľnosť Vám ponúkame komplexné realitné, právne služby, vypracovanie zmlúv a zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Pre bližšie informácie o tejto jedinečnej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 905 845 863 alebo prostredníctvom e-mailu na mvreal@mvreal.sk.
Trnava
435 000 €
Na predaj, stavebné pozemky v rôznych výmerách v obci Biely Kostol
Ponúkame Vám na predaj stavebné pozemky vhodné aj na bývanie, ale aj investíciu v obci Biely Kostol v novo vybudovanej lokalite v tesnej blízkosti Kamenného Mlyna. Pozemky sa nachádzajú v novovybudovanej tichej lokalite. Veľkosť pozemkov je od 600m2 do 900m2. V lokalite sú vybudované všetky IS elektrina, obecný vodovod, kanalizácia, optický internet, cesty, chodníky. . V obec má základnú občiansku vybavenosť OÚ s matrikou, škôlka, potraviny. ZŠ Veľmi pekné a pokojné miesto na bývanie. Cena Dohodou!! Pre bližšie informácie o tejto jedinečnej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 905 845 863 alebo prostredníctvom e-mailu na mvreal@mvreal.sk.
Biely Kostol
dohodou
Na predaj, stavebné pozemky v obci Slovenská Nová Ves
Ponúkame Vám na predaj stavebné pozemky vhodné aj na bývanie, ale aj investíciu v obci Slovenská Nová Ves s výborným napojením na diaľnicu D1 len 10 min. od Trnavy a 25 .min do Bratislavy .Pozemky sa nachádzajú v novovybudovanej tichej lokalite. Veľkosť pozemkov je od 420m2 do 550m2. V lokalite sú vybudované všetky IS elektrina, obecný vodovod, kanalizácia, dažďová kanalizácia, optický internet, cesty, chodníky. Všetko tesne pred kolaudáciou, predaj posledných pozemkov. V obec má základnú občiansku vybavenosť OÚ s matrikou, škôlka, malé lokálne potraviny. ZŠ v blízkej obci Voderady. Slovenská Nová Ves je menšia obec vhodná pre ľudí, ktorí hľadajú pokojné bývanie a dostupnosť smer Trnava, Bratislava prípadne Sereď, Galanta má rýchle napojenie na diaľnicu na D1, R1 Pre bližšie informácie o tejto jedinečnej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 905 845 863 alebo prostredníctvom e-mailu na mvreal@mvreal.sk.
Slovenská Nová Ves
dohodou
Priestranná novostavba RD v obci Voderady- Panské diely s dvojgarážou
**Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci priestranný 4 – IZBOVÝ RODINNÝ BUNGALOV v novej lokalite obce Voderady. Rodinný bungalov disponuje zastavaná plocha 256 m2, úžitkovou plochu 183,1m2, s výmerou pozemku 985 m2. Dispozícia domu je taktiež prakticky navrhnutá projektantom, nie katalógový dom!, ideálna pre bývanie 4-6 člennej rodiny. DISPOZÍCIA DOMU: Dispozícia domu je prakticky navrhnutá tak, aby delila dennú a nočnú časť domu pre komfortné bývanie. Do domu sa vchádza cez hlavnú predsieň. Cez chodbu sa ďalej vchádza do jednotlivých samostatných izieb a presvetlenej obývačky, ktorá je prepojená s kuchyňou. Kuchyňa je priestranná s dostatočným priestorom pre jedáleň. Z obývačky je možný priamy vstup na zastrešenú terasu domu. Technická miestnosť v dome slúži na umiestnenie kotla. Kúpeľňa s toaletou je umiestnená v blízkosti izieb kvôli jej komfortnému používaniu. Ďalšia toaleta v dome je samostatná. Všetky 3 izby v dome sú samostatné a nepriechodné. Dom spĺňa parametre komfortného bývania pre viacčlennú rodinu, kde má každý člen svoj vlastný priestor. TECHNICKÉ VYHOTOVENIE ROD. DOMU: • betónové základy, deka, izolácie • nosné obvodové murivo 30 cm – tehla • strecha s dreveným krovom pokrytá betónovou krytinou – škridlou • odkvapový systém vrátane rín • plastové okna vrátane v brány do garáže EXTERIÉR DOMU: Terén okolo rodinného domu bude upravený a zarovnaný. Rodinný dom je napojený na inžinierske siete – vodovod, elektriku a kanalizáciu. Podľa záujmu klienta je možné dokončenie domu do štádia ŠTANDARD vrátane podláh, sanity, interiérových dverí!!! BENEFITY DOMU: – dvoj garáž – praktické dispozičné členenie domu – komfortný RODINNÝ DOM – zastrešená terasa – pekný pozemok Ďalšie detailné informácie ohľadom tohto projektu, ako aj financovania, Vám radi poskytneme a osobnom stretnutí alebo telefonicky.
Voderady
295 000 €
Na predaj, Novostavba 4 iz. bungalovu v obci Špačince
Hľadáte bývanie na skok od Trnavy ale zároveň s kľudom malej obce? Neprehliadnite našu ponuku 4 izbového murovaného rodinného domu priamo obci Špačince ulica Družstevná. Praktická dispozícia domu a veľký pozemok poskytne dostatok priestoru pre celú rodinu, priestranná obývacia časť s výstupom na terasu o výmere 20m2 je orientovaná na JZ stranu. Súčasťou kuchyňského priestoru je i praktická komora a veďla nej sa nachádza technická miestnosť. 2x Detské izby a rodičovská spálňa, priestranná kúpelňa so sprchovým kútom. Dom sa odovzdáva v stave HOLODOM so zateplením a fasádnou omietkou. – úžitková plocha 125 m2 – pozemok 600 m2 – terasa 20 m2 – podlahové vykurovanie a el. kotol – dokončenie v štandarde leto/2024 Ak Vás zaujala ponuka bývania neďaleko Trnavy ale zároveň s pokojom vidieka, kontaktujte ma radi si dohodneme obhliadku na mieste výstavby. Mihok Marek | 0905 845 863 | MV Real, s.r.o.
Špačince
255 000 €
Na predaj, 4 izbový rodinný dom v obci Boleráz
Ponúkame Vám na predaj 4-izbovú NOVOSTAVBU nízkoenergetického RD v obci Boleráz kúsok od Trnavy, zastavaná plocha 108,3 m2, úžitková plocha 84,38 m2, pozemok 653 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, WC s technickou miestnosťou, komora, kuchyňa a s obývacou izbou a s výstupom na terasu, v obývacej izbe príprava na krb, spálňa, 2 detské izby, kúpeľňa s priestorom pre sprchovací kút, umývadlo, WC a priestor pre práčku a sušičku. Domček sa predáva v štádiu HOLODOM a cena 198 000 € zahŕňa: – hrubá stavba,-strecha s krytinou – plastové okná a plastové vchodové dvere, – elektroinštalácie, – vodoinštalácie, – omietky, – potery, – podlahové kúrenie vrátane elektrického kotla a ohrievača vody, – tepelné izolácie stropov a podláh, – sadrokartónové stropy, – interiérové sadrové omietky a maľovka v bielej farbe, – pripojenie na vodovod, kanalizáciu a elektrina, vrátane šácht, – zásuvky a vypínače. Pre bližšie informácie o tejto jedinečnej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 905 845 863 alebo prostredníctvom e-mailu na mvreal@mvreal.sk.
Boleráz
198 000 €
Na predaj, Novostavba 4 iz. domu v obci Slovenská Nová Ves
Ponúkame Vám na predaj 4-izbovú NOVOSTAVBU nízkoenergetického RD v obci Slovenská Nová Ves, zastavaná plocha 108,3 m2, úžitková plocha 84,38 m2, pozemok 500 m2. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: vstupná chodba, WC s technickou miestnosťou, komora, kuchyňa a s obývacou izbou a s výstupom na terasu, v obývacej izbe príprava na krb, spálňa, 2 detské izby, kúpeľňa s priestorom pre sprchovací kút, umývadlo, WC a priestor pre práčku a sušičku. Dom sa predáva v štádiu HOLODOM a cena 198.000 € zahŕňa: – hrubá stavba,-strecha s krytinou – plastové okná a plastové vchodové dvere, – elektroinštalácie, – vodoinštalácie, – omietky, – potery, – podlahové kúrenie vrátane elektrického kotla a ohrievača vody, – tepelné izolácie stropov a podláh, – sadrokartónové stropy, – interiérové sadrové omietky a maľovka v bielej farbe, – pripojenie na vodovod, kanalizáciu a elektrina, vrátane šácht, – zásuvky a vypínače. Pre bližšie informácie o tejto jedinečnej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle +421 905 845 863 alebo prostredníctvom e-mailu na mvreal@mvreal.sk.
Slovenská Nová Ves
dohodou
Na predaj, stavebný pozemok so stavebným povolením a projektom na dom
Ponúkame na predaj, stavebný pozemok o rozlohe 686 m2. v Trnave miestna časť Medziháj Na pozemku sú vyvedené siete ako elektrina, už aj s hodinami, mestská voda so šachtou a hodinami, kanalizácia. Vydané právoplatné stavebné povolenie aj s projektom na 4 izbový bungalov. Môžete ihneď začať stavať!! Ďalšie detailné informácie ohľadom tohto projektu, ako aj financovania, Vám radi poskytneme na osobnom stretnutí alebo telefonicky. V prípade záujmu o danú nehnuteľnosť Vám ponúkame komplexné realitné, právne služby, vypracovanie zmlúv a zabezpečenie financovania kúpy vo všetkých hypotekárnych bankách na Slovensku. Podrobné informácie o nehnuteľnosti na tel. +421 905 845 863, prípadne e-mailom: mvreal@mvreal.sk
Trnava
139 000 €
Na predaj, Novostavba 4 iz. bungalovu v obci Špačince
Dispozícia Rodinný dom disponuje vstupnou predsieňou odkiaľ je prístup do technickej miestnosti spojenej s toaletou. Z predsiene sa presunieme do priestrannej obývacej izby spojenej s kuchyňou. V obývacej izbe je vstup na priestrannú terasu. V kuchyni sa nachádza komora na odkladanie potravín. Z obývacej izby sa chodbou presunieme do 3 samostatných izieb a priestrannej kúpeľne s WC. Dom sa nachádza priamo v obci na ulici Družstevná.. Technické parametre Dom sa nachádza na pozemku s výmerou 600 m2. Zastavaná plocha domu je 138 m2 a úžitková plocha je 120 m2 Dom sa predáva vo vyhotovení Holodom: betónové základy , obvodové murivo hr. 300mm,nosné murivo hr.240mm a priečkové murivo hr.130mm, železobetónový veniec nad murivom, hydroizolácie betónovej deky základov, komínové teleso, drevená konštrukcia strechy, strešná krytina, odkvapový systém, okenné výplne, vchodové dvere, elektroinštalácie vrátane zásuviek a vypínačov, vodoinštalácia, podlahové kúrenie vrátane rozvádzača na kúrenie, tepelné izolácie podláh a stropov, sadrokartónový strop, betónové potery, sadrové omietky, maľovanie biela farba, vyčistenie pozemku od stavebného odpadu a stavebného materiálu a zrovnanie terénu na pozemku. Dom je napojený na všetky inžinierske siete voda, elektrina, kanalizácia (plyn je možné napojiť za príplatok) Podlahové kúrenie v celom dome zabezpečuje tepelne čerpadlo- nie je súčasťou ceny za dom .Orientáicia domu je na Juhozápad. Lokalita Dom je vo výbornej a vyhľadávanej lokalite, kde je veľmi dobrá občianska vybavenosť, nachádza sa tu škôlka, škola, dokonca aj vysoká škola, detské ihrisko, potraviny, autobusová zástavka, autoservis, taktiež je v obci aj veterinárna ambulancia, zdravotné stredisko so všeobecným lekárom či zubárom. Z domu sa človek vie dostať do Trnavy za 6 minút, zároveň je ľahké a rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Z obce je aj výborné autobusové spojenie. V prípade otázok alebo záujmu o osobné stretnutie, ma neváhajte kontaktovať. Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru s vybavením ktorého Vám radi pomôžeme. Cena za nehnuteľnosť je 255 000 € Uvedené foto je zo vzorového domu na kľuč.. Možnosť dokončenia domu na komplet za výbornú cenu!
Špačince
255 000 €