Hodnotenia staršie ako mesiac
Negatívne
Podvodník píše :konkurencia bojuje roznymi možnostami aj vymyslami a este aj utajeny ..bez dalšieho komentara. Ja nie som utajený, písal som o pneumatikách,ale na tomto vebe nie je možné hodnotiť 2x preto použijem manželkin mail. Mna si možte overiť na mail : peter.ad@seznam.cz ja sa nehanbím a ked bude treba zverejním aj maily a SMS-ky ktorými oblbuje, taktiež foto čo mi poslal a vyjadrenie pneuservisu, ktorý mi mal vymeniť pneu. Taktiež diagnozy že som invalid po infarkte a onkologický pacient. Mení si identitu / lubeno727,lubeno726 aj t.čísla
L**** A, 23. 5. 2020
Negatívne
Nekupovať !!! ,neudáva pravdivé informácie. Predal mi 1 zničenú prelomenú pneumatiku a 2 ktoré mali mať 5,5 mm v niektorých nemali ani 3 mm.Ked som nechcel prevziať zásielku vypisoval srdcervúce SMS-ky a zlavy. Potom už telefón nezdvíhal. Používa viaceré tel. čísla,ja som našiel 4, overte si na bazar. sk, bazoš.sk a iné. K inej kritike píše že konkurencia.Ja som invalid, onkologický pacient ktorý chcel ušetriť a som doplatil, môžte si ma overiť . Peter.
P**** A******, 17. 5. 2020
lubeno727, 23. 5. 2020
konkurencia bojuje roznymi možnostami aj vymyslami a este aj utajeny ..bez dalšieho komentara.
Pozitívne
Omylom som objednal kurierom iny rozmer pneumatik .ktory som zistil az neskvor že ho nemam v technickom preukaze.Nasledne po dohode vymenil presny rozmer aky tam mam mat..Bolo to mojou vinou....Takže vrelo odporučam obchod dalšim.
M**** š*******, 11. 11. 2018
Negatívne
Tento clovek je podvodnik!!!! Nikdy od neho nic nebrat ! Mne s cistym svedomim predal 4 ks hlinikovych diskov z ktorych 2 boli z vnutornej strany prasknute , a jeden bol tak skriveny ze sa ani vyvazit nedal!!. Pri vracany ma este stiahol o 20e za to ze mu ich vraciam a povedal zevraj som si ich mal dat zvarit!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M**** V*******, 13. 7. 2018
lubeno727, 17. 7. 2018
konkurencia bojuje roznymi možnostami aj vymyslami a este aj utajeny ..bez dalšieho komentara.

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.