Stavebný pozemok na výstavbu rodinného domu - Smrečany
V RK SPIRIT Vám ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Smrečany, v lokalite Pod Hôrkami. Celková výmera pozemku je 531 m2 s rozmerom cca 45x19m (trojuholníkový tvar). Pozemok je rovinatý s vybudovanou príjazdovou cestou. Podľa územného plánu sa jedná o plochu vymedzenú pre obytnú zástavbu - rodinné domy. Povolená je stavba maximálne do výšky dvoch nadzemných podlaží. Pri pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete (zavedená kanalizácia, vodovod a elektrické rozvody). Táto časť obce nie je plynofikovaná. Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialené len necelých 15 min autom. Okolie je ideálne pre aktívny životný štýl. V blízkosti sa nachádzajú cyklotrasy, množstvo turistických chodníkov a možností pre zimné športy. Samotná Žiarska dolina ponúka skvelé možnosti ako v letných, tak aj v zimných mesiacoch. V zimnom období máte na výber hneď niekoľko lyžiarskych stredísk ako napr. Ski centrum Žiar – Dolinky alebo známe stredisko Jasná - Nízke Tatry. V okolí aj vodná nádrž Liptovská Mara (20 min), vodný park Tatralandia (18 min) a množstvo iných. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o. alebo na tel. č. +421 905 708 763.
Smrečany
105 000 €
Kancelária na prenájom - Liptovský Mikuláš - centrum
RK SPIRIT ponúka na prenájom kanceláriu o výmere 22,7 m2, nachádzajúcu sa na prízemí budovy, v centre mesta Liptovský Mikuláš (na Štúrovej ulici). Priestor má nové omietky aj nátery, je položená aj nová dlažba. Kancelária má vlastné umývadlo a samostatne riadiacu klimatizačnú jednotku. Cena za prenájom je 200,- € + energie + DPH, resp. 320,- € s energiami s DPH. Parkovanie v cene nie je, ale je možné si ho doprenajať za cenu 55,- €/mesiac + DPH. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.
Liptovský Mikuláš
240 €/mes.
2,5-izbový byt na Nábreží na predaj - Liptovský Mikuláš
V RK SPIRIT Vám ponúkame na predaj 2,5 - izbový byt na Nábreží, na ul. Nábrežie Dr. Aurela Stodolu, konkrétne v bytovom dome „C2“. Byt sa nachádza na 3. poschodí (najvyššom) bytového domu s výmerou 56 m2. Má 2 samostatné izby (obývacia izba a spálňa), plus jednu menšiu izbu, z ktorej je vstup do loggie. Momentálne slúži ako šatník, ale dá sa využiť v budúcnosti ako detská izba. Loggia je orientovaná na juh s výhľadom na rieku Váh. Kuchyňa je samostatná, ale dá sa prepojiť s obývačkou. Byt sa nachádza v obľúbenej lokalite Liptovského Mikuláša – na Nábreží, v blízkosti cyklo-chodníka. V okolí je veľa zelene a veľké detské ihriská. Do centra mesta je to 15 minút pešo. Mesačné náklady sú cca 210 € pre 4-člennú rodinu (plyn 4 €/mesiac, elektrika/24 € mesiac, správa SBD, kúrenie, voda 170 €/mesiac, optický internet/12 € mesiac). Bytový dom zateplený cca v roku 2008, strecha bola zrekonštruovaná v rokoch 2020 - 2021. Dôvod predaja: rodina sa sťahuje do väčšieho bytu. Viac informácií Vám radi poskytneme na vyžiadanie v RK SPIRIT, s.r.o..
Liptovský Mikuláš
100 000 €
4 kancelárie s parkovaním - centrum Liptovský Mikuláš
RK SPIRIT Vám ponúka na prenájom 4 kancelárie s chodbou, vrátane 4 parkovacích miest pred budovou. Kancelárie sa nachádzajú v centre mesta na Štúrovej ulici, v blízkosti budovy sociálnej poisťovne a mestskej polície. Výmera je spolu cca 119 m2. Cena nájmu je 1.000,- € plus DPH + energie. Kancelárie sú voľné od 01.09.2024. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.
Liptovský Mikuláš
1 200 €/mes.
2-izbový apartmán s garáž. státím - Hotel OVRUČ, Štrbské pleso
Apartmán v TOP LOKALITE na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách - HOTEL OVRUČ. V ponuke RK SPIRIT máme pre Vás 2-izbový apartmán nachádzajúci sa na 1. poschodí v Hoteli OVRUČ. Je kompletne kvalitne zariadený od spoločnosti INAR, ktorá zariaďovala celý hotel. Dispozične pozostáva z obývacej izby, samostatnej izby, kuchyne s jedálenským pultom, kúpeľne s WC a balkóna. Apartmán je vo vyťažovacom programe so spoločnosťou APLEND, ktorá majiteľovi vypláca výnos 60% z tržieb. Majiteľ má možnosť využívať apartmán aj sám pre seba, do 60 dní do roka. Mesačné náklady sú cca 220 EUR. Nájomnú zmluvu je možné vypovedať a apartmán využívať alebo vyťažovať majiteľom samostatne. Komplet cena 2-izbového apartmánu s garážovým státím, skladom a nábytkom: je 305.000,- € bez DPH, t. j. 366.000,- € s DPH. V cene je zahrnuté: - apartmán 112, na 1.NP hotela, výmera 43 m2 (z toho je 6 m2 balkón), cena: 269.000,- € bez DPH, t. j. 322.800,- € s DPH; - garážové miesto č. 34 na 2.PP hotela, cena: 28.000,- € bez DPH, t. j. 33.600,- € s DPH; - sklad č. 22 na 2. PP hotela, o výmere 5,4m2, cena: 8.000,- € bez DPH, t. j. 9.600,- € s DPH; - spoluvlastnícky podiel na lyžiarni a wellness; - kompletné zariadenie a vybavenie apartmánu na mieru od spoločnosti INAR (ako je na fotografiách). V prípade kúpy na platcu DPH, je možnosť odpočtu DPH. HOTEL OVRUČ má 2 podzemné podlažia, 5 nadzemných podlaží a podkrovie. V hoteli je wellness centrum, recepcia, bar, reštaurácia, kotolňa, lyžiareň a garážové státia. HOTEL sa nachádza v perfektnej lokalite Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Ide o jednu z najvyhľadávanejších lokalít vo Vysokých Tatrách, kde sú výborné lyžiarske možnosti a v lete turistické vyžitie. Viac informácii, ako aj informácie o výnosoch Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o..
Štrba
366 000 €
Skolaudovaný 1-izb. apartmán s výnosom - Demänová Rezort, Liptovský Mikuláš
Investícia s výnosom v podobe dokončeného apartmánu vo fungujúcom projekte DEMÄNOVÁ REZORT ! Realitná kancelária RK SPIRIT Vám ponúka na predaj už dokončený 1-izbový apartmán, ktorý sa nachádza na 1. poschodí apartmánového domu I v rezorte Demänová. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej izby spolu s kuchynským kútom a kúpeľne s WC. Apartmán má aj vlastnú terasu o výmere 6,40 m2. Výmera apartmánu je 25,92 m2. Každý apartmán má k dispozícii parkovacie miesto priamo pred apartmánovým domom. Apartmán prenajíma vyťažovacia spoločnosť, ktorá majiteľovi vypláca mesačný výnos. V DEMÄNOVÁ REZORT Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Apartmány sa nachádzajú v centre turistického ruchu pri vstupe do Demänovskej doliny - obľúbeného lyžiarskeho strediska JASNÁ (15min na svah, 15min k vode, 5min do mesta Liptovský Mikuláš). Viac informácií ohľadom výnosov a ceny Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o..
Liptovský Mikuláš
dohodou
Skolaudovaný 1-izb. apartmán s výnosom v Demänová Rezort - Liptov
Investícia s výnosom v podobe dokončeného apartmánu vo fungujúcom projekte DEMÄNOVÁ REZORT ! Realitná kancelária RK SPIRIT Vám ponúka na predaj už dokončený 1-izbový apartmán, ktorý sa nachádza na 1. poschodí apartmánového domu J v rezorte Demänová. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej izby spolu s kuchynským kútom a kúpeľne s WC. Apartmán má aj vlastnú terasu o výmere 6,40 m2. Výmera apartmánu je 25,92 m2. Každý apartmán má k dispozícii parkovacie miesto priamo pred apartmánovým domom. Apartmán prenajíma vyťažovacia spoločnosť, ktorá majiteľovi vypláca mesačný výnos. V DEMÄNOVÁ REZORT Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Apartmány sa nachádzajú v centre turistického ruchu pri vstupe do Demänovskej doliny - obľúbeného lyžiarskeho strediska JASNÁ (15min na svah, 15min k vode, 5min do mesta Liptovský Mikuláš). V prípade kúpy na platcu DPH, je možný odpočet DPH. Viac informácií ohľadom výnosov a ceny Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o..
Liptovský Mikuláš
dohodou
Hotel Koliba Gréta na predaj - Liptovská Sielnica
RK SPIRIT Vám ponúka na predaj plne fungujúci komplex/rezort Koliba Gréta situovaný na Liptove, v Liptovskej Sielnici. Rezort sa nachádza na brehu Liptovskej Mary. Je zároveň v blízkosti 2 aquaparkov na Liptove, Aquapark Tatralandia v Liptovskom Mikuláši a Vodný park Bešeňová. Rezort je vhodný pre náročnejšiu klientelu, rodiny s deťmi, firemné akcie a je známy a obľúbený pre kvalitu reštaurácie a polohu ubytovania priamo na brehu Liptovskej Mary. Komplex je prevažne celodrevený, okrem hlavnej budovy, ktorá je kombinácia murovanej a drevenej stavby. V CENE JE zahrnuté: • Hlavná budova s rozsiahlym parkoviskom má nasledovné časti (reštaurácia s krbom a grilovacou časťou a letnou terasou – kapacita 78 osôb a ubytovacia časť, t.j. recepcia, 7 izieb so sociálnym zariadením a 2 apartmány, ďalej vináreň, kongresová miestnosť pre 70 ľudí, salónik pre 20 ľudí a zimná záhrada pre 20 ľudí). • 5 samostatných zariadených 2-podlažných chát, t. j. 5 x podlahová plocha 120 m2 a k nim parkovacie miesta; • Veľké spoločné ihrisko, s kapacitou 50 osôb, altánok, veľký gril; • Wellness – kapacita 12 osôb (fínska sauna, vírivka, jazierko, oddychová zóna a sociálne zariadenia); • Pozemky o výmere 6304 m2 s možnosťou výstavby ďalších objektov (extra pozemok o výmere 5334 m2 je v dlhodobom prenájme k objektu); • Rezort sa predáva so všetkým vybavením a zariadením, v cene je know-how, dobré meno, systémy, databáza klientov; • Objekt STODOLA o ploche 540 m2, kompletne zariadený a s vybavenou kuchyňou, vhodný pre akcie/svadby s kapacitou pre 200 osôb. Cena je uvedená bez DPH (3.720.000,- € s DPH). V prípade kúpy na platcu DPH, je možný odpočet DPH. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, konkrétne Mgr. Dušan Štric, +421 905 759 079.
Liptovská Sielnica
3 100 000 €
Záhradná chatka s pozemkom 586 m2 na predaj - Dolný Kubín
Ponúkame na predaj záhradnú chatku v obci Dolný Kubín – Veľký Bysterec, časť Lieskovec. Pozemok o výmere 586 m2 má juhozápadnú orientáciu. V spodnej časti záhrady boli kaskádové hriadky a podpivničená chatka so súpisným číslom s podlahovou plochou cca 10m2. V hornej časti záhrady sú ovocné stromy. Prístup ku záhradke je možný aj autom z Fučíkovej ulice. Veľkoobjemové nádoby na úžitkovú vodu sú v hornej časti pozemku vzdialené cca 15 m a elektrická skrinka je vzdialená 50 m. Na svoje si príde skúsený záhradkár, zručný začiatočník, prípadne ktokoľvek, kto chce mať svoj kúsok zelene blízko mesta 10 min. autom z Veľkého Bysterca. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s. r. o. alebo na tel. č. +421 908 162 952.
Dolný Kubín
17 000 €
REZERVOVANÉ - 3-izbový byt v širšom centre mesta na predaj - Liptovský Mikuláš
Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v širšom centre Liptovského Mikuláša, na ulici 1. mája (oproti Lidlu). Byt o výmere 76 m2 sa nachádza sa na 5. poschodí bytového domu (z celkových 8 poschodí). Je zrekonštruovaný od roku 2012, sú vymenené el. rozvody, murované jadro a kuchynská linka, podlahy, okná. Zrekonštruovaná je aj loggia, z ktorej je pekný výhľad. Kuchyňa a obývačka s loggiou sú orientované na východ. V celom byte sú vstavané skrine. K bytu prislúcha aj pivnica nachádzajúca sa na prízemí bytového domu. V prípade, že by kupujúci mal záujem, je v cene bytu aj časť nábytku. Pešo do centra mesta je 20 - 25 min, autom cca 3 min. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Pri dome je oplotené detské ihrisko, v blízkosti je pekáreň, večierka, oproti Lidl. Celkové mesačné náklady pre 4 osoby sú cca 0 € (energie a správa 211 €, elektrika 38 €). Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o..
Liptovský Mikuláš
dohodou
REZERVOVANÉ - Rekreačná chata v Holiday Village Tatralandia - Liptovský Mikuláš
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu nachádzajúcu sa v areáli Holiday Village Tatralandia, priamo uprostred najväčšieho aquaparku na Slovensku, v aquaparku Tatralandia. Je to samostatne stojaci objekt s podlahovou plochou 40m2 a vlastným pozemkom o výmere 280 m2. Nachádza sa v osade Liptovská dedina a ponúka kapacitu pre cca 5 osôb. Dispozične pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, samostatnej spálne a pri vstupe do objektu je kúpeľňa s WC. Podstrešný priestor môže slúžiť ako priestor na odloženie batožiny alebo na hranie pre deti. Chata je orientovaná na juhovýchod, takže poskytuje dostatok slnka a súkromia na relax. Poobede zasa uvítate príjemný tieň. V cene je kompletné zariadenie. Nová strecha robená v roku 2019. Mesačné náklady dokopy cca 0 € z toho 144 EUR správa (recepcia, kosenie, drobné opravy, strážna služby) a cca 100 EUR poplatok za energie. Majiteľ si chatu vyťažuje sám. V okolí je jazierko, detské ihrisko, parkovanie v tesnej blízkosti. Nachádza sa priamo v aquaparku Tatralandia v Liptovskom Mikuláši s recepciu s nepretržitou prevádzkou. V okolitej oblasti sa môžete venovať aktivitám ako je turistika, cyklistika, kúpanie v Liptovskej Mare, zalietať si v Hurricane Factory, navštíviť jaskyne, kontaktnú ZOO, v zimnej sezóne lyžovanie v okolitých rezortoch ako napr. Jasná Nízke Tatry, prípadne využiť služby susedného Aquaparku v Bešeňovej. Ostatné informácie, ako aj informácie o výnosoch, Vám radi poskytneme na vyžiadanie v RK SPIRIT, s.r.o..
Liptovský Mikuláš
dohodou
Rekreačná chata na Kubínskej holi na predaj - Dolný Kubín
Ponúkame na predaj 3-podlažnú rekreačnú chatu na Kubínskej holi, v obci Dolný Kubín. Chata sa nachádza v tichom prostredí na okraji lesa, obklopená nerušenou prírodou. Dispozične pozostáva: zo suterénu so samostatným vstupom, kde je miestnosť s kúpeľňou. Na 1. podlaží (prízemí) ako hlavnej časti chaty je obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa a na poschodí (podkroví) sa nachádzajú 4 spálne. Chata poskytuje kapacitu cca 8-12 lôžok. Je napojená na elektriku, vodu, žumpu s možnosťou napojiť sa na kanalizáciu. Kúrenie je lokálne pomocou dvoch kachľových piecok a v každej miestnosti sú aj elektrické radiátory. Pozemok o výmere 625 m2 (z toho 115 m2 je v osobnom vlastníctve, zvyšok je prenajatý od urbáru.) Podlahová plocha chaty je cca 140 m2, zastavaná plocha 50 m2. Chatu môžete využiť či už na rodinnú rekreáciu, alebo investične na vyťažovanie z jej prenájmu. Kubínska hoľa je vyhľadávaná pre aktívny aj pasívny oddych: v zime lyžovanie (14 km upravených lyžiarskych tratí), cez rok turistika, cykloturistika, Tarzánia, hubárčenie... Do centra Dolného Kubína je to cca 15 min. autom, kde je aquapark s plaveckým bazénom, zimný štadión, zábavné a športové centrá, reštaurácie, galérie. Ďalšie možnosti na strávenie času: Oravský hrad (17km), splav rieky Oravy, motocross Žaškov (9 km), Terchová (20 km),..... Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s. r. o. alebo na tel. č. +421 908 162 952.
Dolný Kubín
165 000 €
REZERVOVANÉ - 1-izbový apartmán v areáli vodného parku Bešeňová
Ponúkame na predaj 1-izbový byt o výmere 33 m2 priamo v areáli známeho termálneho aquaparku Bešeňová, v Hoteli Bešeňová. Byt sa nachádza na 1. poschodí s výhľadom do kúpaliska. Dispozične pozostáva z chodby, izby, kúpeľne s WC a kuchynského kúta. Je zrekonštruovaný a vybavený novým, moderným nábytkom vyrobeným na mieru. Ponúka kapacitu pre 4 osoby (2x pevné lôžko, 2x prístelka), recepciu a strážené parkovisko. Byt nie je viazaný nájomnou zmluvou, majiteľ ho vyťažuje sám. V cene bude mať nový majiteľ aj databázu stálych zákazníkov, spolu s web stránkou www.besenovaholiday.com. Mesačné náklady sú 250 €. V tejto sume sú zahrnuté všetky energie, recepcia, strážna služba. Viac detailných informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.
Bešeňová
dohodou
1-izbový byt v areáli vodného parku, Hotel Bešeňová
Ponúkame na predaj 1-izbový byt priamo v areáli Vodného parku Bešeňová, v Hoteli Bešeňová. Nachádza sa na prvom poschodí a má rozlohu 20,34 m2. Predáva sa komplet zariadený aj s vybavením. Byt je novo zrekonštruovaný (nová podlaha, doplnky v kúpeľni, nové matrace a drobné doplnky), je vymaľovaný. Parkovanie je bezplatné pri recepcii. V cene je aj sklad o výmere 1,10 m2. Byt je od 1.2.2024 vo vyťažovacom programe Hotela Bešeňová a majiteľovi vypláca výnos. Majiteľ má grátis 14 dní v roku majiteľského pobytu. Počas pobytu majú ubytované osoby lístky do vodného parku zdarma, a to aj v deň príchodu, aj v deň odchodu, rovnako aj so vstupom do wellness. V prípade záujmu o vyťažovanie vo vlastnej réžii, je možné zmluvu vypovedať. Ostatné informácie, ako aj čísla o výnosoch, Vám radi poskytneme na vyžiadanie v RK SPIRIT, s.r.o..
Bešeňová
dohodou
REZERVOVANÉ - 1-izbový apartmán v areáli vodného parku Bešeňová - na predaj
Ponúkame na predaj 1-izbový apartmán o výmere 33 m2 priamo v areáli známeho termálneho aquaparku Bešeňová, v Hoteli Bešeňová. Apartmán sa nachádza na 1. poschodí s výhľadom do kúpaliska. Dispozične pozostáva z chodby, izby, kúpeľne s WC a kuchynského kúta. Je zrekonštruovaný a vybavený novým, moderným nábytkom vyrobeným na mieru. Ponúka kapacitu pre 4 osoby (2x pevné lôžko, 2x prístelka), recepciu a strážené parkovisko. Apartmán nie je viazaný nájomnou zmluvou, majiteľ ho vyťažuje sám. V cene apartmánu bude mať nový majiteľ aj databázu stálych zákazníkov, spolu s web stránkou www.besenovaholiday.com . Mesačné náklady sú 250 €. V tejto sume sú zahrnuté všetky energie, recepcia, strážna služba. Viac detailných informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT.
Bešeňová
dohodou
1-izbový apartmán v Hoteli Bešeňová na predaj - Vodný park Bešeňová
Ponúkame na predaj 1-izbový apartmán priamo v areáli Vodného parku Bešeňová, v Hoteli Bešeňová. Nachádza sa na prvom poschodí a má rozlohu 20,34 m2. Predáva sa komplet zariadený aj s vybavením. Apartmán je novo zrekonštruovaný (nová podlaha, doplnky v kúpeľni, nové matrace a drobné doplnky), je vymaľovaný. Parkovanie je bezplatné pri recepcii. V cene je aj sklad pri apartmáne o výmere 1,10 m2. Apartmán je od 1.2.2024 vo vyťažovacom programe Hotela Bešeňová a majiteľovi vypláca výnos. Majiteľ má grátis 14 dní v roku majiteľského pobytu. Počas pobytu majú ubytované osoby lístky do vodného parku zdarma, a to aj v deň príchodu, aj v deň odchodu, rovnako aj so vstupom do wellness. V prípade záujmu o vyťažovanie vo vlastnej réžii, je možné zmluvu vypovedať. Ostatné informácie, ako aj čísla o výnosoch, Vám radi poskytneme na vyžiadanie v RK SPIRIT, s.r.o..
Bešeňová
dohodou
Skolaudovaný 3-izbový apartmán na PREDAJ - Štrbské Pleso - HOTEL OVRUČ
Apartmán v TOP LOKALITE na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách - HOTEL OVRUČ. Skolaudovaný 3-izbový apartmán o celkovej výmere 56,37 m2 sa nachádza na prízemí. Predáva sa v prevedení štandard a je bez výhľadu. Možnosti následnej prevádzky, vyťažovania kapacity a využívania Vášho apartmánu sú dve: 1. Vyťažuje ho správcovská spoločnosť APLEND. Majiteľ má plávajúci výnos 60% z tržby a majiteľské pobyty grátis 2. Majiteľ ho využíva sám pre seba alebo ho sám vyťažuje. HOTEL OVRUČ má 2 podzemné podlažia, 5 nadzemných podlaží a podkrovie. V hoteli je wellness centrum, recepcia, bar, reštaurácia, kotolňa, lyžiareň a garážové státia. HOTEL sa nachádza v perfektnej lokalite Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Ide o jednu z najvyhľadávanejších lokalít vo Vysokých Tatrách, kde sú výborné lyžiarske možnosti a v lete turistické vyžitie. Cena je 280.231,75,- € bez DPH, t. j. 336.278,10,- € s DPH. V cene je zahrnuté: - cena za apartmán 240.981,75,- € bez DPH, t. j. 289.178,10,- € s DPH, - vonkajšie parkovacie miesto 25.000,- € bez DPH, t. j. 30.000,- € s DPH, - spoluvl. podiel na vstupnom nebyt. priestore 14.250,- € bez DPH, t. j. 17.100,- € s DPH. V prípade platcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Viac informácii Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Štrba
336 278,10 €
Pozemok Liptovská Sielnica 69623 m2
Veľmi zaujímavý pozemok o výmere viac ako 69000 m2 so skvelou polohou na hranici katastrálnych území Liptovská Sielnica, Liptovské Matiašovce a Liptovský Trnovec. Zo severu je ohraničený asfaltovou cestou, spájajúcou Liptovský Trnovec a Liptovské Matiašovce. Vzdušnou čiarou je od Liptovskej Mary vzdialený cca 1,5 km, má však na ňu výborný výhľad. Je vynikajúco orientovaný na miernom južnom svahu, čo mu dáva celoročne fantastickú porciu slnka. V minulosti slúžil ako slivkový sad (medzi obyvateľmi Liptova známy aj ako „Fajčíkov sad“). Na pozemku je elektrická prípojka, vodovodná sa nachádza iba 4 metre od jeho severnej hranice. Pozemok je možné využiť na oboru, rekreačný rezort, či agroturistický areál. Odporúčame obhliadku.
Liptovská Sielnica
dohodou
2- izbový apartmán s terasou s výhľadom na jazero – Tilia Resort, Orava
Apartmán Premium s rozlohou 40,40 m² sa nachádza na prvom poschodí apartmánového domu typu B, ktorý je umiestnený na severozápadnej hranici jazera. Dispozične pozostáva zo spálne, kuchynky, priestrannej obývacej izby so vstupom na balkónovú terasu o výmere 6,39m2 a veľkorysej kúpeľne s výhľadom na jazero. Cena 2-izbového apartmánu je od 107.133 € bez DPH. V cene je zhrnuté dokončenie apartmánu na kľúč, vrátane jeho vybavenia. Výnimočný projekt – Tilia Resort, vzniká v jednom z najrýchlejšie rastúcich regiónov, a to priamo pri rieke Orava len 2 km od Dolného Kubína. Je to spojenie ubytovania v štýlových, moderných apartmánoch priamo pri novom jazere s piesočnatou plážou so zábavným i športovým vyžitím a novým hotelovým vodným parkom. V tomto projekte, aktuálne ako v jedinom na Slovensku, máte možnosť uhradiť len 70% z kúpnej ceny. Zvyšok 30% kúpnej ceny sa spláca samé z výnosu počas 6 rokov pri garantovanom výnose 5% ročne. Každý apartmán má k dispozícii parkovacie miesto priamo v areáli a majiteľ má nárok na využitie rezidentských benefitov v rámci klubu Owners Club Tilia. Každý majiteľ apartmánu dostáva výnos – fixné percentá z každého pobytu na základe pravidelného mesačného reportu z vyťaženia jeho apartmánu. Investovanie do apartmánov v TILIA RESORT na Orave ponúka budúcim majiteľom garantovaný výnos vo výške 5% alebo plávajúci výnos vo výške od 5% do 10%. Rozdelenie plávajúceho výnosu je nadštandardné a to 70% pre vlastníka a 30% pre vyťažovaciu spoločnosť. Pri zaplatení 80% kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve platí zľava vo výške 5%. Majiteľské benefity zahŕňajú bezplatné využitie apartmánu 21 dní ročne, zdarma 4 celoročné permanentky na pláž a 2 celoročné permanentky do aquaparku a wellness a zľavy na služby rezortu. Zaujal Vás tento projekt a máte záujem o obhliadku? Pre lepšiu predstavu máte možnosť navštíviť Show-Room v reálnej podobe. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, alebo na stránke www.najlepsiainvesticia.sk
Dolný Kubín
dohodou
2 izb. apartmán od 107.300,- eur bez DPH - novostavba - TILIA RESORT, Orava
Ponúkaný apartmán Comfort sa nachádza v apartmánovom dome typu C, ktorý je umiestnený mimo brehu jazera, má rozlohu 39,34 m² podlahovej plochy. Dispozične pozostáva z priestrannej obytnej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou so vstupom na terasu apartmánu o výmere 8,97 m2, spálne a kúpeľne s WC. Prvé nadzemné podlažie spĺňa podmienky bezbariérového prístupu a napriek pokojnejšej polohe, vám budú rezortné služby nablízku. Apartmán je vhodný pre štyri osoby. Súčasťou apartmánového domu sú dve parkovacie miesta a majiteľ má nárok na rezidentské benefity v rámci klubu Owners Club Tilia. Cena 2-izbového apartmánu je od 107.133 € bez DPH. V cene je zhrnuté dokončenie apartmánu na kľúč, vrátane jeho vybavenia. V tomto projekte, aktuálne ako v jedinom na Slovensku, máte možnosť uhradiť len 70% z kúpnej ceny. Zvyšok 30% kúpnej ceny sa spláca samé z výnosu počas 6 rokov pri garantovanom výnose 5% ročne. Každý majiteľ apartmánu dostáva výnos – fixné percentá z každého pobytu na základe pravidelného mesačného reportu z vyťaženia jeho apartmánu. Investovanie do apartmánov v TILIA RESORT na Orave ponúka budúcim majiteľom garantovaný výnos vo výške 5% alebo plávajúci výnos vo výške od 5% do 10%. Rozdelenie plávajúceho výnosu je nadštandardné a to 70% pre vlastníka a 30% pre vyťažovaciu spoločnosť. Pri zaplatení 80% kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve platí zľava vo výške 5%. Majiteľské benefity zahŕňajú bezplatné využitie apartmánu 21 dní ročne, zdarma 4 celoročné permanentky na pláž a 2 celoročné permanentky do aquaparku a wellness a zľavy na služby rezortu. Zaujal Vás tento projekt a máte záujem o obhliadku? Pre lepšiu predstavu máte možnosť navštíviť Show-Room v reálnej podobe. Spájame investíciu a zážitky v atraktívnej lokalite na Orave! V jednom z najrýchlejšie rastúcich regiónov vzniká výnimočný projekt – Tilia Resort, a to priamo pri rieke Orava len 2 km od Dolného Kubína. Je to spojenie ubytovania v štýlových, moderných apartmánoch priamo pri novom jazere s piesočnatou plážou so zábavným i športovým vyžitím a novým hotelovým vodným parkom. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, alebo na stránke www.najlepsiainvesticia.sk
Dolný Kubín
dohodou
Stavebný pozemok so sieťami na rodinný dom, Liptovský Mikuláš, Podtureň
Ponúkame Vám stavebný pozemok o výmere 588 m2, ležiaci v tichej a pokojnej časti obci Podtureň. Pozemok sa predáva do dlhodobého prenájmu do roku 2106. Pri pozemku sú všetky siete. Pozemok je slnečný a rovinatý. Podtureň je lokalita, odkiaľ je blízko do Liptovského Mikuláša (8min) aj do Liptovského Hrádku (7 min). Je odtiaľ výborná a rýchla dostupnosť na napojenie sa na diaľnicu. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Podtureň
76 440 €
2- izbový apartmán pri jazere - TILIA RESORT, Orava, garantovaný výnos 5%
Ponúkame na predaj 2 izbový apartmán DeLuxe s garantovaným výnosom 5% ročne v rezorte Tilia pri Dolnom Kubíne. Apartmán DeLuxe Plus sa nachádza na prízemí apartmánového domu A, ktorý sa nachádza priamo na brehu jazera orientovaný na juhozápad a so svojou podlahovou plochou 38,60 m² poskytuje komfortný pobyt pre štyri osoby. Disponuje terasou o výmere 26,5 m2, ktorá je prístupná z obývacej izby a zo spálne, kúpeľňou a vybavenou kuchynkou. Jeho prednosťou je jedinečný výhľad a súkromný vstup do jazera. Súčasťou apartmánového domu sú dve parkovacie miesta a majiteľ má nárok na rezidentské benefity v rámci klubu Owners Club Tilia. Investovanie do apartmánov v TILIA RESORT na Orave ponúka budúcim majiteľom garantovaný výnos vo výške 5% alebo plávajúci výnos vo výške od 5% do 10%. Rozdelenie plávajúceho výnosu je nadštandardné a to 70% pre vlastníka a 30% pre vyťažovaciu spoločnosť. V tomto projekte, aktuálne ako v jedinom na Slovensku, máte možnosť uhradiť len 70% z kúpnej ceny. Zvyšok 30% kúpnej ceny sa spláca samé z výnosu počas 6 rokov pri garantovanom výnose 5% ročne. Pri zaplatení 80% kúpnej ceny pri podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve platí zľava vo výške 5%. Majiteľské benefity zahŕňajú bezplatné využitie apartmánu 21 dní ročne, zdarma 4 celoročné permanentky na pláž a 2 celoročné permanentky do aquaparku a wellness a zľavy na služby rezortu. Tento výnimočný projekt – Tilia Resort, vzniká priamo pri rieke Orava len 2 km od Dolného Kubína. Je to spojenie ubytovania v štýlových, moderných apartmánoch priamo pri novom jazere s piesočnatou plážou so zábavným i športovým vyžitím a novým hotelovým vodným parkom. Cena 2-izbového apartmánu je od 107.133 € bez DPH. V cene je zhrnuté dokončenie apartmánu na kľúč, vrátane jeho vybavenia. Zaujal Vás tento projekt a máte záujem o obhliadku? Pre lepšiu predstavu máte možnosť navštíviť Show-Room v reálnej podobe. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, alebo na stránke www.najlepsiainvesticia.sk
Dolný Kubín
dohodou
Pozemok o výmere 3610m2 na predaj - Bobrovec
Ponúkame na predaj rozľahlý rovinatý pozemok s celkovou výmerou 3610m2. Nachádza sa na vstupe do obce Bobrovec v smere od Liptovského Mikuláša s prístupom priamo z hlavnej cesty. Pozemok je vhodný na výstavbu chaty alebo rekreačného domu. Jedná sa o dve parcely (429m2 + 3181m2). Inžinierske siete sú v blízkosti. Na pozemku je elektrický stĺp. Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialené len necelých 10 min autom. Akýmkoľvek smerom sa vydáte, cestou objavíte hneď niekoľko miest, ktoré sa určite oplatí navštíviť, ako napr.: Vodná nádrž Liptovská Mara 5 min, Vodný park Tatralandia 10 min, Vodný park Bešeňová je 20 min. Milovníci prírody a turisti si prídu na svoje v obľúbenej Bobroveckej doline, Kvačianskej doline a Prosieckej doline. Okolité hory ponúkajú množstvo turistických trás, či cyklotrás. V zimnom období máte na výber hneď niekoľko lyžiarskych stredísk, ako napr. známe stredisko Jasná - Nízke Tatry. Viac informácií Vám veľmi radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Bobrovec
144 400 €
Rozľahlý pozemok - 17 823 m2 na predaj - Liptovská Sielnica
Ponúkame Vám na predaj investičný pozemok určený na rekreačnú výstavbu o celkovej výmere 17823m2. Parcely sa nachádzajú v katastrálnom území obce Liptovská Sielnica, v tesnej blízkosti vodnej nádrže Liptovská Mara. Pozemky sú momentálne bez IS. Cena: 30 €/m2. Centrum mesta Liptovský Mikuláš je vzdialené len necelých 20 min autom. Akýmkoľvek smerom sa vydáte, cestou objavíte hneď niekoľko miest, ktoré sa určite oplatí navštíviť, ako napr.: Vodná nádrž Liptovská Mara 5 min, Vodný park Tatralandia 10 min, Vodný park Bešeňová 10 min. Milovníci prírody a turisti si prídu na svoje v obľúbenej Kvačianskej doline a Prosieckej doline. Okolité hory ponúkajú množstvo turistických trás, či cyklotrás. V zimnom období máte na výber hneď niekoľko lyžiarskych stredísk, ako napr. známe stredisko Jasná - Nízke Tatry. Vážnym záujemcom poskytne bližšie informácie mailom alebo telefonicky Ing. Richard Brodský, 0911 646 627, rbrodsky@rkspirit.sk
Liptovská Sielnica
534 690 €
REZERVOVANÉ - Veľký stavebný pozemok na predaj - 4311m2 - Hybe
Ponúkame Vám na predaj veľký stavebný pozemok o výmere 4311m2, nachádzajúci sa v novobudovanej štvrti obce Hybe s výhľadom na Nízke Tatry. Je schválený v územnom pláne obce a je možné tu vybudovať dvojpodlažný rodinný dom so sedlovou strechou. Pozemok je z časti mierne svahovitý a prechádza cezeň potôčik. Rozmery Na prístupovej ceste sa už pracuje a po jej dokončení bude odovzdaná do správy obce Hybe. Rozmery: šírka 30 m x dĺžka 130 m IS: voda, elektrina, kanalizácia priamo na pozemku Celková cena: 0 € s DPH, t.j. 32,40,-€/m2 s DPH. Pri kúpe na platcu je možný odpočet DPH. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Hybe
dohodou
Wellness Hotel Kúria Pongrác**** na predaj - Liptovská Ondrašová
Kúria Pongrác bola naprojektovaná ako exkluzívny 4* Wellness hotel v lukratívnej časti Liptova, v Liptovskej Ondrašovej (mestská časť Liptovského Mikuláša). Skladá sa z kúrie (kaštieľ), sýpky šľachtickej rodiny Pongrácovcov, postavenej začiatkom 18. storočia a novej prístavby hotela. Sýpka môže do budúcna slúžiť ako konferenčná a spoločenská miestnosť. Súčasťou kúrie je reštaurácia, bar, 2 vinárne a 8 spoločenských miestností. Projekt ponúka kapacitu 26 samostatných izieb, 10 apartmánových jednotiek, 1 samostatnú bytovú jednotku o výmere 60,8 m² a 5 izieb slúžiacich ako ubytovanie pre zamestnancov. V areáli bude k dispozícii aj 39 parkovacích miest. Stavba na pozemku o výmere 6532 m² je orientovaná na juhozápad s výhľadom na Nízke a Západné Tatry, vodné dielo Liptovská Mara a Chočské pohorie. Hrubá stavba je dokončená a zastrešená. Mimo uvedeného pozemku patrí k projektu aj spoluvlastnícky podiel na priľahlých pozemkoch v celkovej výmere 3483m². V prípade rozšírenia projektu je možné odkúpiť tieto pozemky aj s ďalším objektom nachádzajúcim sa na pozemku. Súčasťou vypracovaného projektu je aj wellness nachádzajúci sa v suteréne hotela s kapacitou pre 60 hostí. Súčasťou wellness je aj plavecký bazén, 4 sauny a oddychová zóna. Predaj nehnuteľnosti nie je podmienený dokončením pôvodného projektu. Vypracovaný projekt nie je záväzný a nový majiteľ/ investor si ho môže upraviť podľa vlastných predstáv. Projekt Kúria Pongrác sa nachádza len 3 km od centra mesta Liptovský Mikuláš. Región Liptov je veľmi atraktívny a turistami celoročne vyhľadávaný. V okolí sa nachádza množstvo rekreačných atrakcií pre rodiny s deťmi (aquapark Bešeňová a Tatralandia, priehrada Liptovská Mara) rovnako aj množstvo turistických a cyklo chodníkov. Zimných športovcov potešia známe zimné strediská v okolí: Jasná - Chopok v Nízkych Tatrách, Oravské stredisko Zuberec – Spálená a veľa ďalších lyžiarskych stredísk v okolí. Uvedená cena je vrátane DPH. V prípade platcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Viac informácii aj cenu poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Mikuláš
3 540 000 €
REZERVOVANÉ - 3-izbový byt - Liptovský Mikuláš - Nábrežie - vyhľadávaná lokalita
Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v top lokalite Nábrežie - Liptovský Mikuláš. Byt má rozlohu 72 m2 a prislúcha ku nemu balkón o výmere 3 m2. Nachádza sa na 3. poschodí z 3. Je orientovaný na východ a západ. Byt je v pôvodnom stave. Medzi obývačkou a kuchyňou je možnosť dorobenia krbu. V kúpeľni je okno, jadro je murované, sú vymenené okná a nový balkón. V obývačke sú zachovalé parkety. K bytu prislúcha pivnica o výmere 2 m2.V bytovom dome nie je výťah. Jedná sa o tehlový bytový dom, ktorý je zateplený, zrenovované balkóny, nová strecha, zrenovované vnútorné schodisko a chodby. Mesačné náklady pre jednu osobu sú cca 160,- eur. Byt je ihneď voľný. Lokalita je výborná vzhľadom na to, že bytový dom je situovaný vo vnútri bloku, nepočuť hluk od cesty. Bytovka sa nachádza za katastrom. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (detské ihrisko, škôlka, škola, STOP SHOP) a do centra mesta je 5 min. pešo. Viac informácií Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o. , +421 915 204 151 Zuzana Štricová
Liptovský Mikuláš
dohodou
3-izbový byt - Vysoké Tatry - Štrbské Pleso - HOTEL OVRUČ
Byt v TOP LOKALITE na Štrbskom Plese vo Vysokých Tatrách - HOTEL OVRUČ. 3-izbový byt má celkovú výmeru 106,93 m2. Predáva sa v stave v akom je (urobené podlahy, obklad a sanita v kúpeľniach a WC, krb). V cene je garážové státie a sklad. Možnosti následnej prevádzky, vyťažovania kapacity a využívania Vášho apartmánu sú dve: 1. Vyťažuje ho správcovská spoločnosť APLEND. Majiteľ má plávajúci výnos 60% z tržby a majiteľské pobyty grátis. 2. Majiteľ ho využíva sám pre seba alebo ho sám vyťažuje. HOTEL OVRUČ má 2 podzemné podlažia, 5 nadzemných podlaží a podkrovie. V hoteli je wellness centrum, recepcia, bar, reštaurácia, kotolňa, lyžiareň a garážové státia. HOTEL sa nachádza v perfektnej lokalite Vysokých Tatier, na Štrbskom Plese. Ide o jednu z najvyhľadávanejších lokalít vo Vysokých Tatrách, kde sú výborné lyžiarske možnosti a v lete turistické vyžitie. Cena je 616.000,-€ bez DPH, t. j. 739.200,- € s DPH. v cene nie je zahrnuté: - parkovacie miesto 25.000,- € bez DPH, t. j. 30.000,- € s DPH, - sklad s výmerou 3,40 m2 9.000,- € bez DPH, t. j. 10.800,- € s DPH. V prípade platcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Viac info Vám poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Štrba
739 200 €
Pozemok o výmere 629 m2 na Liptove, obec Pavčina Lehota
Ponúkame Vám na predaj rovinatý pozemok o výmere 629 m2, ktorý sa nachádza blízko Demänovskej Doliny, v obci Pavčina Lehota. Aktuálne je vhodný ako investícia a v budúcnosti by to mohol byť stavebný pozemok určený na stavbu rekreačnej chaty alebo rodinného domu. Pri pozemku sú dostupné inžinierske siete. Viac informácii poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Pavčina Lehota
65 000 €
PREDPREDAJ - rekreačná chata - pozemok 314 m2 - SUNRISE Liptovský Trnovec
Nízkoenergetické rekreačné chaty v projekte SUNRISE sú situované v blízkosti priehrady Liptovská Mara a Aquaparku Tatralandia. Rezidenčný projekt je navrhnutý ako celoročné alebo víkendové bývanie. Rezort je oplotený a uzavretý automatickou bránou len pre majiteľov rekreačných domov. Rekreačná dvojpodlažná chata má podlahovú plochu 89,02 m2, z toho 17,38 m2 tvorí sklad. Prislúcha k nej aj terasa o výmere 20,49 m2 a predáva sa s vlastným pozemkom o výmere 314 m2 ako holodom. Dispozične pozostáva z chodby, obývacej izby, kuchyne, spálne, izby, kúpeľne a samostatnej toalety. V podkroví sa nachádza ešte jedna samostatná izba. Steny rekreačnej chaty sú z masívnej bio dosky, respektíve sadrokartónu v predstavenej konštrukcii. Kúpeľňa má všetky potrebné vývody a závesný WC systém. Podlaha je pripravená na montáž vinylovej alebo drevenej podlahy. Chata je vybavená trojsklovými plastovými oknami najvyššej rady. V spálňach a obývacej izbe sú pripravené rozvody na TV a internet. V rekreačných chatách je aj príprava na fotovoltaické panely. Majiteľ využíva nehnuteľnosť sám. Pri kúpe na platcu DPH je možný odpočet DPH! Rekreačné chaty sa nachádzajú len 100 m od priehrady Liptovská Mara v obci Liptovský Trnovec a sú vzdialené 10 minút cesty autom do centra mesta Liptovský Mikuláš. V obci Liptovský Trnovec sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, cukrárne, plážové kúpalisko a mnoho ďalších služieb. Majiteľ rekreačnej chaty má veľa možností rekreácie, napríklad pri priehrade Liptovská Mara, kde sú vybudované aj vodné atrakcie. V blízkosti sa nachádza aj celoročný Aquapark Tatralandia. V zimných mesiacoch je to určite lyžovačka v lyžiarskom stredisku Jasná. Viac informácií aj o cene Vám radi poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Liptovský Trnovec
dohodou
1 2 3