Rozostavaný dom | Plánky
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj rozostavanú stavbu domu v lokalite Plánky - mestská časť Záhorská Bystrica. Na pozemku o rozlohe 641 m2 sa nachádzajú dve stavby. V menšom objekte o výmere 46 m2 sa nachádza kuchynka spojená s obývacou časťou, krbom a sklad. Väčší objekt o výmere 92 m2 je v rozostavanom štádiu, ktorý spočíva z murovaného prízemia. Poschodie a podkrovie je z drevenej konštrukcie. Vnútorná časť objektu je vhodná na ďalšiu rekonštrukciu a umožňuje úpravu vnútornej dispozície podľa predstáv budúceho majiteľa. Samotný pozemok je rovinatý s pripojením na elektrinu a verejný vodovod, taktiež sa na pozemku nachádza studňa a septik. Lokalita Plánky ponúka pokojné bývanie v tesnej blízkosti prírody a s dobrým dopravným napojením. Nehnuteľnosť je zapísaná ako rekreačná chata, avšak je vhodná na celoročné bývanie. Zastavaná plocha: 138 m2 Rozloha pozemku: 641 m2 Cena: 416 000 EUR V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
416 000 €
2 chaty s pozemkom | Plánky
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj rozostavanú stavbu domu v lokalite Plánky - mestská časť Záhorská Bystrica. Na pozemku o rozlohe 641 m2 sa nachádzajú dve stavby. V menšom objekte o výmere 46 m2 sa nachádza kuchynka spojená s obývacou časťou, krbom a sklad. Väčší objekt o výmere 92 m2 je v rozostavanom štádiu, ktorý spočíva z murovaného prízemia. Poschodie a podkrovie je z drevenej konštrukcie. Vnútorná časť objektu je vhodná na ďalšiu rekonštrukciu a umožňuje úpravu vnútornej dispozície podľa predstáv budúceho majiteľa. Samotný pozemok je rovinatý s pripojením na elektrinu a verejný vodovod, taktiež sa na pozemku nachádza studňa a septik. Lokalita Plánky ponúka pokojné bývanie v tesnej blízkosti prírody a s dobrým dopravným napojením. Nehnuteľnosť je zapísaná ako rekreačná chata, avšak je vhodná na celoročné bývanie. Zastavaná plocha: 138 m2 Rozloha pozemku: 641 m2 Cena: 416 000 EUR V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
416 000 €
3-izbový byt (78 m2) | M. R. Štefánika
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 3-izbový byt na ulici M. R. Štefánika v centre mesta Žilina. Byt sa nachádza na druhom nadzemnom podlaži z troch, v peknom zateplenom bytovom dome (bez výťahu). K bytu taktiež prislúcha murovaná pivnica.  Samotný byt pozostáva zo vstupnej haly, kuchyne so špajzou, kúpeľne, oddeleného WC, prechodnej obývacej izby a spálne. Výhodou sú veľké okná a vysoké stropy, ktoré dodávajú otvorenosť a svetelnosť celému priestoru, balkón orientovaný do ulice a loggia do dvora.  Nehnuteľnosť je ideálna na kompletnú rekonštrukciu s potencionálnou zmenou dispozície na 3-izbový staromestský byt. Ulica M. R. Štefánika sa nachádza iba pár minút od pešej zóny mesta. Parkovanie je k dispozícii v dvore bytového domu s prístupom cez bránu na čip ale aj na ulici cez rezidentskú kartu (zóna B). Rozloha: 78 m2 Cena: 185 000 EUR Byt je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Žilina-Staré mesto
185 000 €
Priestranný 2-izbový byt (78 m2) | M. R. Štefánika
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 2-izbový byt na ulici M. R. Štefánika v centre mesta Žilina. Byt sa nachádza na druhom nadzemnom podlaži z troch, v peknom zateplenom bytovom dome (bez výťahu). K bytu taktiež prislúcha murovaná pivnica.  Samotný byt pozostáva zo vstupnej haly, kuchyne so špajzou, kúpeľne, oddeleného WC, prechodnej obývacej izby a spálne. Výhodou sú veľké okná a vysoké stropy, ktoré dodávajú otvorenosť a svetelnosť celému priestoru, balkón orientovaný do ulice a loggia do dvora.  Nehnuteľnosť je ideálna na kompletnú rekonštrukciu s potencionálnou zmenou dispozície na 3-izbový staromestský byt. Ulica M. R. Štefánika sa nachádza iba pár minút od pešej zóny mesta. Parkovanie je k dispozícii v dvore bytového domu s prístupom cez bránu na čip ale aj na ulici cez rezidentskú kartu (zóna B). Rozloha: 78 m2 Cena: 185 000 EUR Byt je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Žilina-Staré mesto
185 000 €
Mestský dom s pozemkom | Širšie centrum mesta
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj mestský dom s pozemkom na ulici Jána Milca v širšom centre mesta Žilina. Dom pozostáva z jedného nadzemného podlažia a podkrovia, je taktiež podpivničený a má priamy prístup z ulice. Samotnú nehnuteľnosť je možné nadstavať o dve podlažia v rámci zachovania uličnej zástavby a je vhodná na kompletnú rekonštrukciu, s príležitosťou vytvoriť priestor pre nové bytové jednotky alebo administratívne priestory. Výhodou je slnečný rovinatý pozemok o rozlohe 404 m2, unikátna investičná príležitosť priamo v širšom centre Žiliny. Ulica Jána Milca sa nachádza iba pár minút od pešej zóny a počas poobedňajších hodín a víkendov je veľmi pokojná s bezproblémovým parkovaním priamo pred domom.  Dispozícia domu:  Suterén - 3 pivničné miestnosti, prechodná chodba, kotolňa Prízemie - 3 izby, prechodná chodba, kuchyňa, kúpeľňa, WC, vstupná hala, zimná záhrada, schodisko na terasu a do podkrovia Podkrovie - otvorený priestor lemovaný dreveným krovmi Technické údaje: Rok výstavby: 1940 Inžinierske siete: voda; elektrina; plyn; kanalizácia Strecha: pozinkovaný plech Krov: drevené krokvy Konštrukcia: tehlová Vnútorné priečky: tehlové  Okná: drevené Podlahy: cementový poter; parkety; dlažba Vykurovanie: plynový kotol; liatinové radiátory Ohrev: plynový prietokový ohrievač Fasáda: brizolitová omietka Záhrada - rovinatý trávnatý porast Rozloha:  Dom: 174 m2  Pozemok: 404 m2 Cena: Dohodou V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Staré mesto
dohodou
Veľký 3-izbový byt (82 m2) | Vlčince
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom veľký 3-izbový byt s dvoma loggiami. Byt sa nachádza na ulici Ľubľanská na sídlisku Vlčince. Byt je situovaný severozápadne na deviatom nadzemnom podlaží z desiatich, v peknom zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi. K bytu taktiež prislúcha pivnica. Byt je kompletne zariadený nábytkom a pozostáva zo vstupnej haly, modernej kuchyne, kúpeľne so sprchovým kútom a vaňou, oddeleným WC, obývacej izby a dvoch spální s dostatočným úložným priestorom. Súčasťou zariadenia bytu je TV a práčka. Rozloha: 80 m2 Rozloha: 82 m2 Nájom: 750 EUR/mesiac Energie: 220 EUR/mesiac Depozit: 1 500 EUR Byt je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Vlčince
750 €/mes.
3-izbový byt s terasou (80 m2) | 3STAR Bôrik
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom 3-izbový byt s veľkou terasou. Byt sa nachádza na ulici Za plavárňou v projekte 3STAR. Byt je situovaný juhovýchodne na piatom nadzemnom podlaží zo siedmych v novostavbe s výťahom. K bytu taktiež prislúcha pivnica, podzemné a vonkajšie parkovacie miesta. Byt je kompletne zariadený nábytkom a pozostáva zo vstupnej haly, modernej kuchyne spojenej s obývacou izbou, kúpeľne so sprchovým kútom a vaňou, oddeleným WC a dvoch spální s dostatočným úložným priestorom. Súčasťou zariadenia bytu je TV a práčka so sušičkou. Rozloha: 80 m2 Nájom: 1 200 EUR/mesiac Energie: 220 EUR/mesiac Parkovacie miesta: podzemné 70 EUR/mesiac, vonkajšie 50 EUR/mesiac Depozit: 2 400 EUR Byt je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Bôrik
1 200 €/mes.
Kompletne zariadený dom na prenájom
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom rodinný dom v obci Mojš, vzdialenej len 4 km od mesta Žilina. Dom má rozlohu 269 m2 a pozostáva z prízemia, poschodia a suterénu. Je napojený na všetky inžinierske siete, optický internet a TV.  Dispozícia domu pozostáva na prízemí zo zádveria s úložným priestorom, vstupnej chodby, toalety, priestrannej kuchyne, obývačky s krbom, kúpeľne a izby s vchodom na terasu. Na poschodí je presvetlené átrium, tri priestranné spálne, šatník, kúpeľňa s toaletou a dve terasy. Dom je vykurovaný podlahovým kúrením aj radiátormi, má zónový alarm a disponuje upravenou záhradou o rozlohe 595 m2 s automatickým zavlažovacím systémom. Na pozemku sa nachádza samostatná garáž. Vstupná brána ako i garážové dvere sú na diaľkové otváranie. Okrem garážového státia pozemok ponúka ďalšie tri parkovacie miesta. Obec Mojš je napojená na pravidelnú autobusovú dopravu, má škôlku, športoviská, potraviny, večierku a pizzériu. V tesnej blízkosti obce a domu je rekreačná oblasť Vodné dielo Žilina. Nájom: 1 300 EUR/mesiac Energie: 160 EUR/mesiac V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina
1 300 €/mes.
Kompletne zariadený dom na prenájom
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom rodinný dom v obci Mojš, vzdialenej len 4 km od mesta Žilina. Dom má rozlohu 269 m2 a pozostáva z prízemia, poschodia a suterénu. Je napojený na všetky inžinierske siete, optický internet a TV.  Dispozícia domu pozostáva na prízemí zo zádveria s úložným priestorom, vstupnej chodby, toalety, priestrannej kuchyne, obývačky s krbom, kúpeľne a izby s vchodom na terasu. Na poschodí je presvetlené átrium, tri priestranné spálne, šatník, kúpeľňa s toaletou a dve terasy. Dom je vykurovaný podlahovým kúrením aj radiátormi, má zónový alarm a disponuje upravenou záhradou o rozlohe 595 m2 s automatickým zavlažovacím systémom. Na pozemku sa nachádza samostatná garáž. Vstupná brána ako i garážové dvere sú na diaľkové otváranie. Okrem garážového státia pozemok ponúka ďalšie tri parkovacie miesta. Obec Mojš je napojená na pravidelnú autobusovú dopravu, má škôlku, športoviská, potraviny, večierku a pizzériu. V tesnej blízkosti obce a domu je rekreačná oblasť Vodné dielo Žilina. Nájom: 1 300 EUR/mesiac Energie: 160 EUR/mesiac V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Mojš
1 300 €/mes.
Rekreačný domček | Vodná nádrž Strážov
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu rekreačného domčeka v chatovej oblasti pri vodnej nádrži Strážov. Rekreačný domček sa nachádza len pár minút od mesta Žilina v príjemnej chatovej oblasti, ktorá je obklopená sútokom riek Váh a Rajčanka. Samotná nehnuteľnosť má rozlohu 60 m2 a pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne s WC a spálne. Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením a je vhodná aj na celoročné bývanie. Prívod vody je riešený zo studne, odpad žumpou. Domček je napojený na elektrinu. Prístupová cesta je asfaltová s možnosťou parkovania priamo pred pozemkom.  Samotný pozemok má rozlohu 200 m2, je rovinatý, slnečný a veľmi pekne udržiavaný. Na pozemku sa nachádzajú záhony a skleník. Súčasťou predaja je samotná nehnuteľnosť v osobnom vlastníctve a postúpenie dlhodobo uzavretej nájomnej zmluvy na pozemok, ktorý je vo vlastníctve Slovenského vodohospodárskeho podniku. Cena: 110 000 EUR Domček je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť? Neváhajte sa na nás obrátiť.
Žilina-Strážov
110 000 €
Rekreačný domček | Vodná nádrž Strážov
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu rekreačného domčeka v chatovej oblasti pri vodnej nádrži Strážov. Rekreačný domček sa nachádza len pár minút od mesta Žilina v príjemnej chatovej oblasti, ktorá je obklopená sútokom riek Váh a Rajčanka. Samotná nehnuteľnosť má rozlohu 60 m2 a pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, kúpeľne s WC a spálne. Nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením a je vhodná aj na celoročné bývanie.  Prívod vody je riešený zo studne, odpad žumpou. Domček je napojený na elektrinu. Prístupová cesta je asfaltová s možnosťou parkovania priamo pred pozemkom.  Samotný pozemok má rozlohu 200 m2, je rovinatý, slnečný a veľmi pekne udržiavaný. Na pozemku sa nachádzajú záhony a skleník. Súčasťou predaja je samotná nehnuteľnosť v osobnom vlastníctve a postúpenie dlhodobo uzavretej nájomnej zmluvy na pozemok, ktorý je vo vlastníctve Slovenského vodohospodárskeho podniku. Cena: 110 000 EUR Domček je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť? Neváhajte sa na nás obrátiť.
Žilina-Strážov
110 000 €
Prenájom 2-izbového bytu s parkovaním
Dream Reality Vám ponúka na prenájom nadštandardný 2 izbový byt v centre mesta s terasou. Rozloha bytu je 47 m2, terasa 7 m2 + pivnica. Prenajíma sa kompletne zariadený. Kuchyňa je spojená s obývačkou. Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi.  V cene prenájmu je internet s televíziou a parkovanie.  Byt je k dispozícii od apríla 2024. Cena nájmu je 663 EUR/mesiac + energie 156 EUR/mesiac Minimálna dĺžka nájmu je 12 mesiacov. Pri počiatku nájmu sa skladá 2 mesačný depozit. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Cena energií: 100 Euro / mesiac
Žilina-Staré mesto
663 €/mes.
3-izbový byt v centre mesta
Dream Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt v centre mesta Žilina. Byt sa nachádza na druhom poschodí z troch. Pozostáva z chodby, obývačky, dvoch spálni, kuchyne, kúpeľne a oddelenej toalety. K bytu taktiež prislúcha pivnica. Samotný byt je určený na kompletnú rekonštrukciu. K bytovému domu prislúcha vyhradené parkovisko priamo vo dvore. Investičná príležitosť priamo v centre mesta. Rozloha: 80 m2 Cena: 189 000 EUR Byt je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový vysnívaný domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Žilina-Staré mesto
189 000 €
Stavebný pozemok - Bitarová
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Bitarová.  Na pozemok je vydané právoplatné stavebné povolenie na výstavbu dvoch rodinných dvojdomov. Priamo na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230V/400V). Pozemok je priamo pri obecnej ceste s napojením na vodovodnú a plynovú prípojku.  Pozemok je slnečný, južne orientovaný a sčasti mierne svahovitý. Rozloha: 1 218 m2 Cena: 160 000 EUR V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový vysnívaný domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Bitarová
160 000 €
Stavebný pozemok - Bitarová
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Bitarová.  Na pozemok je vydané právoplatné stavebné povolenie na výstavbu dvoch rodinných dvojdomov. Priamo na pozemku sa nachádza elektrická prípojka (230V/400V). Pozemok je priamo pri obecnej ceste s napojením na vodovodnú a plynovú prípojku.  Pozemok je slnečný, južne orientovaný a sčasti mierne svahovitý. Rozloha: 1 218 m2 Cena: 160 000 EUR V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. Potrebujete predať Vašu nehnuteľnosť alebo chcete kupovať nový vysnívaný domov cez hypotekárny úver? Neváhajte sa na nás obrátiť. Spolupracujeme so všetkými bankami.
Žilina
160 000 €
Kompletne zariadený gastro priestor na prenájom
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom gastro priestor na sídlisku Solinky v Žiline.  Priestor je ideálny na gastro prevádzku s veľkým barom a možnosťou rozdelenia priestoru na kaviareň a piváreň o rozlohe 200 m2. Vonkajšiu časť tvoria dve terasy o rozlohe 100 m2 a 80 m2.  Priestor sa ponúka na prenájom kompletne zariadený.  Rozloha: interiér - 200 m2, terasa - 180 m2  Nájom: 1 500 EUR/mesiac Energie: voda, elektrina, kúrenie - 500 EUR/mesiac Priestor je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Solinky
1 500 €/mes.
Kancelársko-obchodný priestor na prenájom v centre mesta
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelársko-obchodný priestor v Žiline na Ul. Republiky.  Priestor sa nachádza na treťom poschodí zo štyroch v udržiavanej budove s výťahom. Samotná budova je v tesnej blízkosti Námestia Andreja Hlinku a pešej zóny. Možnosť parkovania priamo pred budovou.  Rozloha: 113 m2 Cena: 800 €/mesiac + DPH Priestor je ihneď k dispozícií. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Staré mesto
800 €/mes.
Kancelársky priestor v centre mesta
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom kancelársky priestor v centre Žiliny na Ul. Republiky.  Priestor sa nachádza na druhom poschodí zo štyroch v budove s výťahom. Samotná budova je v tesnej blízkosti Námestia Andreja Hlinku a pešej zóny. Možnosť parkovania je priamo pred budovou. Rozloha: 50 m2 Cena: 350 EUR/mesiac + DPH  Energie: 150 EUR/mesiac Priestor je ihneď k dispozícií. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina-Staré mesto
350 €/mes.
Obchodný priestor na Národnej
Dream Reality Vám ponúka na prenájom obchodný priestor na Národnej ulici v centre mesta Žilina.  Priestor sa nachádza v polyfunkčnej budove a má samostatný prístup priamo z ulice aj z parkoviska. Budova a samotný priestor sa nachádza vo frekventovanej pešej zóne a je vhodný pre obchodné účely alebo poskytovanie služieb. Rozloha: 27 m2 Nájom: 650 EUR/mesiac (vrátane kúrenia) Energie: voda - 7 EUR/mesiac, elektrina - podľa spotreby Parkovanie: 33 EUR/mesiac Priestor je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. 
Žilina-Staré mesto
650 €/mes.
Obchodný priestor na Národnej
Dream Reality Vám ponúka na prenájom obchodný priestor na Národnej ulici v centre mesta Žilina.  Priestor sa nachádza v polyfunkčnej budove a má prístup priamo z ulice aj z parkoviska. Budova a samotný priestor sa nachádza vo frekventovanej pešej zóne a je vhodný pre obchodné účely.  Rozloha: 66 m2 Nájom: 500 EUR/mesiac (vrátane kúrenia) Energie: voda - 15 EUR/mesiac, elektrina - podľa spotreby Parkovanie: 33 EUR/mesiac Priestor je ihneď k dispozícii. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. 
Žilina-Staré mesto
500 €/mes.
Pozemok v priemyselnej zóne - Kamenná
Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom pozemok v priemyselnej zóne na ulici Kamenná. Pozemok má celkovú rozlohu 2 002 m2. K dispozícií sú všetky inžinierske siete. Pozemok je vhodný na parkovanie nákladných / osobných automobilov, skladovanie tovaru či umiestnenie dočasnej stavby z kontajnerov. Možnosť prenájmu aj menšej výmery pozemku. Celková rozloha: 2 002 m2 Nájom: 1,20 EUR/m2 + DPH V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Žilina
2 402,40 €/mes.
Predaj rodinný dom v mestskej časti Trnové
DREAM REALITY s.r.o. Vám ponúka na predaj  rodinný dom v mestskej časti Žilina - Trnové. Na nehnuteľnosti prebieha kompletná rekonštrukcia. Momentálne je dokončený interiér, kde ešte chýbajú obložkové dvere. V exteriéri nie je dokončená fasáda domu. Dom je napriek chýbajúcim dokončeniam kompletne obývateľný. K domu prináleží pozemok o výmere  400 m2, z toho zastavaná plocha je 200 m2. Bližšie info v RK.  Cena 250 000 €
Žilina-Trnové
250 000 €
Rodinný dom vhodný ako sídlo firmy v priemyselnej časti mesta
EXKLUZÍVNE Vám DREAM REALITY ponúka na predaj rodinný domy v priemyselnej časti mesta Žilina. Dom je udržiavaný vo veľmi zachovalom stave. Doposiaľ bol využívaný na bývanie. Vzhľadom na to že sa nachádza v priemyselnej časti je jeho účelnejšie využitie ako sídlo spoločnosti, alebo obchodný priestor. Samotná úžitková obytná plocha domu je 200m2 na jednom podlaží. V budúcnosti je možné dom nadstaviť o jedno podlažie. Súčasťou domu je aj garáž o výmere 30m2 a terasa taktiež o výmere 30m2. Celková výmera pozemku je 426m2. Je možné si prenajať susediaci pozemok na rozšírenie parkovacích miest, ktorý je vo vlastníctve SR. Bližšie info o nehnuteľnosti v RK. Cena 260 000 €
Žilina
260 000 €
Luxusný 4-izbový byt v Dolnom Hričove
DREAM REALITY Vám ponúka na predaj luxusne prerobený 4-izbový byt o výmere 87,40 m2 na ulici Školská v Dolnom Hričove. Na byt boli pri rekonštrukcii použité len vysokokvalitné materiály. Nachádza sa v bytovom dome so šiestimi bytmi na 2. poschodí (nie pod strechou). Pred bytovým domom je možné parkovanie na pozemku, ktorý prislúcha bytovému domu. Byt sa prevádza vrátane interieru. Bližšie info v RK.  Cena 180 000 € Cena energií: 100 Euro / mesiac
Žilina
180 000 €
Garážový box vo veľkogarážach
DREAM REALITY Vám ponúka na predaj garážový box vo veľkogarážach na Hlinách. Box má samostatnú uzamykateľnú bránu a nachádza sa na 2. nadzemnom podlaží. Mesačné náklady na správu budovy sú vo výške 8,-EUR. Bližšie info v RK. Cena 12 000 € Cena energií: 8 Euro / mesiac
Žilina
12 000 €
Obchodný priestor v lukratívnej časti mesta
DREAM REALITY Vám Ponúka na predaj objekt pre obchod v lukratívnej časti mesta Žilina na ulici Komenského. Celková plocha pozemku vrátane plochy určenej na parkovanie je 150 m2. Prízemný objekt je o veľkosti 50m2. Vhodné napr. ako kvetinárstvo, pekáreň, cukráreň....bližšie info v RK. Cena 230 000 € Cena energií: 200 Euro / mesiac
Žilina
230 000 €
Lukratívne obchodné priestory v centre mesta
DREAM REALITY Vám ponúka na prenájom komerčné a prevádzkové priestory v pešej zóne mesta Žilina na ulici Bottova. Samotný objekt sa skladá z dvoch nadzemných podlaží, ktoré je možné rozdeliť na viacero prevádzok. Celková výmera prvého nadzemného podlažia je 387 m2, druhého nadzemného podlažia 254,58 m2. PRIESTORY JE MOŽNÉ MODULÁRNE PRIPRAVIŤ POTENCIONÁLNEMU NÁJOMCOVI. Cena nájmu za prvé nadzemné podlažie 20,- EUR/m2, cena nájmu druhého nadzemného podlažia 12,-EUR/m2. 
Žilina
8 800 €/mes.
Murovaná chata na celoročné bývanie v Zádubní
EXKLUZÍVNE Vám DREAM REALITY ponúka na predaj murovanú chatu využívanú na celoročné bývanie v krásnom prostredí v chatovej osade v Žiline v mestskej časti Zádubnie, len 3 km od mesta. Úžitková plocha chaty je 200 m2, zastavaná 100m2 na  pozemku o celkovej výmere 408m2. Stavba je postavená z pálenej tehly, strešná krytina Bramac. Celkovo je stavba postavená z veľmi kvalitných materiálov. Kúrenie je ústredné teplovodné. Na zdroj tepla je využívaný kotol na tuhé palivo a elektrický kotol . Dokurovať je možné aj prostredníctvom krbových kachlí. K chate prislúcha veľká prekrytá terasa a samostatne stojaca garáž pre jedno auto. Chata je napojená na verejný vodovod. Odpadová voda je riešená prostredníctvom septiku. Na pozemku sa nachádza aj studňa využívaná na polievanie záhrady. Bližšie info v RK. Cena 217 000 € Cena energií: 150 Euro / mesiac
Žilina-Zádubnie
217 000 €
Prenájom obchodných priestorov v širšom centre
EXKLUZÍVNE Vám Dream reality ponúka na prenájom obchodné priestory v širšom centre mesta Žilina na ulici Veľká Okružná. V prípade plátcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Bližšie info v RK. Cena prenájmu priestoru predstavuje 720 €/mesiac s DPH Cena energií: 100 Euro / mesiac
Žilina
720 €/mes.
Investičné pozemky na predaj PRAMIENKY - Rajecké Teplice
www.pramienky.sk Dream Reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 41 parciel s možnosťou budúcej výstavby rekreačných objektov v katastrálnom území mesta Rajecké Teplice. O PROJEKTE Projekt zahŕňa 41 parciel v rôznych výmerach od 700 m2 až do 9 381 m2, rozdelených v zónach A, B, C, D a E. Všetky parcely sú rozľahlé, slnečné a s pekným výhľadom na okolitú prírodu. Asfaltová prístupová cesta k projektu je vedená z hornej časti pozemku pri bývalom hoteli Železníc Slovenskej republiky. Komunikácia sa napája priamo na hlavnú cestu v obci Zbyňov. Na pozemku sa nachádza elektrina. V blízkosti sa nachádzajú body napojenia na vodu a plyn s dostatočnou kapacitou. Pre budúcich vlastníkov sa pripravuje združenie, ktoré bude slúžiť na koordináciu prípravy jednotlivých pozemkov na výstavbu a na spolufinancovanie inžinierských sietí. Združenie bude zároveň slúžiť na preskúmanie možnosti vybudovania priamej prístupovej komunikácie spolu s inžinierskymi sieťami, ktorá by sa napájala na obec Zbyňov zo spodnej časti projektu. Aktuálny územný plán dovoľuje výstavbu rekreačných objektov s maximálnou zastavanou plochou 50 m2, dvoma podlažiami a predpísanou sedlovou strechou. Všetky parcely sú právoplatne zapísane v geometrickom pláne v katastrálnom území mesta Rajecké Teplice, katastrálnym úradom mesta Žilina. ZÓNY ZÓNA A - sa nachádzajú najlukratívnejšie parcely, ktoré sú rovinaté, s najlepším výhľadom a priamo v susedstve hlavnej prístupovej cesty. ZÓNA B - sú parcely prevažne rovinaté, s atraktívnymi výhľadmi a zaujímavou výmerou. Nachádzajú sa v tesnej blízkosti chatovej osady Dielnice. ZÓNA C - sa nachádzajú v západnej časti projektu, ponúkaju menšie výmery, sú obklopené zeleňou a zároveň sú najviac cenovo dostupné. ZÓNA D - sa nachádzajú parcely rôznych výmer, v mierne svahovitom teréne v tichej a ničím nerušenej východnej časti obklopenej lesom. ZÓNA E - sa nachádza parcela s najväčšou výmerou, ktorá umožňuje realizáciu štyroch rekreačných objektov o výmere od 100 m2 do 200 m2. Je predovšetkým vhodná pre investora so záujmom o využite na komerčné účely. LOKALITA Projekt Pramienky sa nachádza v tesnej blízkosti obce Zbyňov, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V tesnej blízkosti (2 km) sa rovnako nachádza vyhľadávané kúpeľné mesto Rajecké Teplice. Lokalita je ako stvorená pre relax a pokojné užívanie v prírode s výhľadom na okolité pohoria a lesy. Obec sa nachádza mimo hlavného dopravného ťahu, takže nie je zaťažená dopravou, ale zároveň je v dostupnej vzdialenosti k mestám Žilina, Rajec, Považská Bystrica a je dobre napojená na diaľnicu D1. Ako jedna z mála obcí na Slovensku má priamo zriadenú vlakovú zástavku na trase Rajec-Žilina, ktorá je veľmi populárna a využívaná. Všetky pozemky sú slnečné s krásnym výhľadom na pohorie Malá Fatra, Kľak, a z ďalšej strany na miestne skaly Babice. Lokalita je veľmi populárna či už na turistiku, cykloturistiku, kúpeľníctvo alebo relax v prírode. V prípade záujmu nás kontaktujte na tel.čísle 0910 100 800 alebo na emailovej adrese: info@dreamreality.sk www.pramienky.sk
Bratislava III - Rača
10 500 €
1 2 3 4 5