Samsung Note 20 Ultra 1TB a Samsung Galaxy Buds Pro
Predam set Samsung Galaxy Buds Pro spolu s telefónom Samsung Note 20 Ultra, RAM 12GB + 8 GB možnosť rozšíriť, obe komplet v krabiciach. Displej mobilu bez skrabancov, je tam nová folia, výborný stav ako novy, takisto slúchadlá sú v top stave pár krát použité, dám k nim nové nepouzivane štuple. Pri rychlom jednani dam zdarma k mobilu nove puzdra a originál Samsung Evo 512 GB kartu. Cena 700 eur.
Košice IV - Krásna
700 €
2 ks huawei watch gt 3 42mm
Predam 2 ks Huawei watch GT 3 v čiernej farbe v top stave ako nove alebo v zlatej farbe pár krát nosené komplet s krabickou. Cena 100 eur za kus alebo 150€ za obidve. K hodinkam dam zdarma aj silikonove kryty ako ochranu pred poškodením. Mozna vymena za Iphone 11.
Košice IV - Krásna
100 €
HP
Predam dve malé šikovné notebooky HP a ASUS vo veľmi dobrom stave. HP ma 2GB RAM, Intel Atom N550 1.50 GHz, VGA, 3x USB 2.0, 320 GB harddisk, LAN, Wi-Fi, čítačka pamäťových kariet, napajaci kabel, puzdro, bateria je ešte celkom funkčná, cena 80 eur. ASUS ma 2GB RAM, Intel Atom N455 1.66 GHz, VGA, 2x USB 2.0, 160 GB harddisk, LAN, Wi-Fi, čítačka pamäťových kariet, napajaci kabel, krabica, cena 60 eur. Každý z nich má nanovo inštalovaný Windows 7 Profesional, pričom stačí iba notebook zapnúť a používať, nakoľko základné programy vrátane ovládačov sú nainštalované. Vhodný na bežné kancelárske práce a internet, hudba, filmy, office, autodiagnostiku. Vhodné aj pre deti do školy alebo ako darcek pre seniorov či niekoho v rodine. Pri kupe oboch naraz cena 100 eur za obidve. Kontakt preferujem emailom alebo sms. Najlepšie osobny odber a možnosť vyskúšať si ho, pripadne viem to poslať aj na dobierku po uhradeni zálohy vopred na poštovné a balné.
Košice IV - Krásna
60 €
Asus
Predam dve malé šikovné notebooky ASUS v top stave ako nove. Jeden Asus má 2GB RAM, Intel Atom N450 1.66 GHz, VGA, 2x USB 2.0, 250 GB harddisk, LAN, Wi-Fi, čítačka pamäťových kariet, napajaci kabel, puzdro, bateria je ešte funkčná, cena 70 eur. Druhý Asus má 2GB RAM, Intel Atom N455 1.66 GHz, VGA, 2x USB 2.0, 250 GB harddisk, LAN, Wi-Fi, čítačka pamäťových kariet, napajaci kabel, puzdro, bateria je ešte funkčná, cena 70 eur. Každý z nich má nanovo inštalovaný Windows 7 Profesional, pričom stačí iba notebook zapnúť a používať, nakoľko základné programy vrátane ovládačov sú nainštalované. Vhodný na bežné kancelárske práce a internet, hudba, filmy, office, autodiagnostiku. Vhodné aj pre deti do školy alebo ako darcek pre seniorov či niekoho v rodine. Pri kupe oboch naraz cena 100 eur za obidve. Kontakt preferujem emailom alebo sms. Najlepšie osobny odber a možnosť vyskúšať si ho, pripadne viem to poslať aj na dobierku po uhradeni zálohy vopred na poštovné a balné.
Košice IV - Krásna
70 €
bezdotykový a dotykový čip
Predam RFID bezdotykové čipy (125 kHz - modré a ružové), (13,56 Mhz - modré) a RFID dotykové čipy (RW 1990 - rôzne farby) vrátane nakopírovania vášho originálu od vchodu bytovky alebo firmy na počkanie.
Košice IV - Krásna
2 €
oblečenie vyse 300 ks
Predam spolu detske oblečenie pre deti 7-12 rokov, zoznam veci : 6x vetrovka 1x riflova bunda 1x vesta 2x rukavice 1x ciapka 6x sal 13x sveter 15x mikina 2x blúzka 3x rolak 22x saty 3x sukna 2x kosela 11x kratasy 49x leginy 3x letne nohavice 15x tricko dlhy rukav 55x tricko kratky rukav 7x vrch na ramienka 30x nohavice 14x teplaky 5x teplakova mikina na zips 2x župan 1x pyzamo 2x plavky 2x tielka 18x ponozky 24x gatky 9x puncochy. Všetko nie je pofotene, lebo je toho veľa. Najlepšie osobny odber, pripadne možnosť poslat na dobierku po uhradeni postovneho a balneho.
Košice IV - Krásna
40 €
pamät. karty
Predam pamäťové karty, rôzne kapacity veľkosti. Všetky su naformatovane a vyskusane ako nove. Cena podľa kapacít.
Košice IV - Krásna
ponúknite
sklo na mobil
Predam nove skla na displej mobilu, cena 2 eura za kus alebo 5 eur za vsetky na fotke, rozmery sú nakreslené.
Košice IV - Krásna
2 €
asus 4GB RAM, 64GB uložisko
Predam mobil asus zenfone max plus s krabicou a nabíjačkou, zadným krytom, displej je cisty bez skrabancov ale prasknuty, napriek tomu plne funkčný. Dotyk ide na 100 percent, je to estetická vada, preto je to zohladnene v cene. Je to dual sim a ma aj zvlast slot na pamäťové karty. Cena 30 eur, pri rychlom jednani dam ako bonus este jeden kryt, nove sklo na displej a sluchatka. Tým pádom nove sklo spevní displej a nemusite si ho vobec meniť. Kontakt sms alebo emailom.
Košice IV - Krásna
30 €
cd
Darujem cd angličtiny pre deti do skoly
Košice IV - Krásna
zadarmo
solárny panel
Predam novy solarny panel s micro usb konektorom na nabijanie mobilov, tabletov, mp3 prehravacov alebo na svietenie led svetiel okolo domu atď.
Košice IV - Nad jazerom
15 €
Bluetooth zamok
Predam pouzivany funkcny Bluetooth zamok sherlock M1 od firmy Xiaomi s novou vložkou a kľúčmi. Po sparovani mozete otvárat dvere mobilom v aplikácii Mi Home.
Košice IV - Krásna
70 €
infraport black
Predam novy zabaleny Wi-Fi infraport, ktorym mozete na dialku cez mobil ovladat domáce spotrebice ako je telka, radio, setobox, dvd, blu ray, klimatizácia, cisticka vzduchu proste vsetko co ma dialkove ovladanie od vyroby. Viete aj nakopirovat tlačidlá zo svojho dialkoveho ovladania do infraportu.
Košice IV - Krásna
30 €
duše 27.5" - 2ks
Predam spolu 2 nove duse na bicykel s 27,5 kolesami
Košice IV - Krásna
10 €
garmin kryt
Predam novy ochranny kryt na hodinky garmin venu sq music, mam este 2 ks.
Košice IV - Krásna
5 €
lock box
Predam lock box na kluce s číselnym zamkom.
Košice IV - Krásna
30 €
headset Bluetooth
Predam novy bone conduction headset Bluetooth 8GB, vodotesný vhodný aj na plavanie alebo behanie, bicyklovanie atd. Zvuk sa prenasa cez kost, cize neposkodzuje sluch.
Košice IV - Krásna
60 €
púzdro
Predam puzdro na mobil do 6 palcov.
Košice IV - Krásna
2 €
tycovy vysavac
Zadarmo novy nepouzivany tycovy vysavac. Problem je ze nefunguje motor. Kto si ho vie dat opraviť, pripadne ma doma taky alebo podobny, príslušenstvo je nové zabalene, nepoužívané
Košice IV - Krásna
zadarmo
prehoz na postel
Predam prehoz na manželsku postel. Uz sa zacina miestami parat, tak preto cena 5 eur. Kto ma doma šijací stroj a je šikovný, vie si to presit.
Košice IV - Krásna
5 €
taska
Predam ako novu prenosnu tasku pre dieta, vhodnu na prebalovanie a krmenie na cestach
Košice IV - Nad jazerom
10 €
aktovky 4ks
Predam 2 ruksaky do školy a dalsie dve dam zdarma, cena 15 eur
Košice I - Staré Mesto
15 €
zvlhčovač vzduchu
Predam novy zabaleny zvlhčovač vzduchu, ma 7 litrovu nadrz na vodu, diaľkové ovládanie, displej, inteligentné udržiavanie vlhkosti v izbe podla nastavených parametrov. Vhodny v zime, ked je vzduch suchy a nevetra sa casto alebo v lete na ochladenie vzduchu.
Košice IV - Krásna
60 €
DDR2 5ks
Predam 5 ks modulov ram do notebooku DDR2 2GB, 1GB - cena 10 eur za vsetky spolu.
Košice IV - Krásna
10 €
ventilátor
Predam novy zabaleny prenosny ventilátor s vlastnou bateriou, ma micro usb konektor, navyse usb port na nabijanie mobilu, podsvietenie, lampu, hydratacny rozprašovač, 3 rychlosti fukania
Košice IV - Krásna
40 €
2ks počítače flexio s monitormi Samsung
Predam spolu dve plne funkčné počítače s 19" monitormi, každý má nanovo inštalovaný Windows 7 Profesional, 4GB RAM, 160 GB sata harddisk, ATI grafika, Intel core 2 duo E7300, Bluetooth, 2x DVD RW mechanika, 8x USB 2.0, USB hub na 4 porty, DVI, HDMI, VGA, čítačka pamäťových kariet, klávesnica a mys, VGA kabel, cd, cena 70 eur alebo 100 eur za obidve vrátane samsung monitorov. Stačí zapojiť doma a používať, nakoľko základné programy su nainštalované. Vhodny na bezne kancelarske prace a internet, hudba, filmy, office. Vhodne pre deti alebo súrodencov ako darcek. Kontakt najlepšie emailom alebo sms.
Košice IV - Krásna
70 €
oblečenie vyše 295 ks
Predam detske oblečenie pre deti (7-12 rokov). Zoznam veci : 6x vetrovka 1x riflova bunda 1x vesta 2x rukavice 1x ciapka 6x sal 13x sveter 14x mikina 2x blúzka 3x rolak 22x saty 3x sukna 2x kosela 10x kratasy 45x leginy 3x letne nohavice 15x tricko dlhy rukav 55x tricko kratky rukav 7x vrch na ramienka 30x nohavice 14x teplaky 5x teplakova mikina na zips 2x župan 1x pyzamo 2x plavky 2x tielka 18x ponozky 24x gatky 9x puncochy. Najlepšie osobny odber, pripadne možnosť poslat na dobierku.
Košice IV - Krásna
40 €
obuv
Darujem topánky pred deti 38-39
Košice IV - Krásna
zadarmo
kufor
Predam starsi kufor na kolieskach, vhodny na nakupy alebo chatu ci zahradu. Rozmery 55x40 cm.
Košice IV - Krásna
10 €
redukcia sedlovky
Predam novu redukciu na sedlovku z 33,9 mm na 31,6 mm.
Košice IV - Krásna
5 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10