Palivové drevo
Predám palivové drevo, viacero typov, štiepané podľa vašej požiadavky. Sypané nepredávame! Drevo je riadne naukladané podľa sortimentu. Vieme priviesť priamo k Vám domov. Ceny začínajú od 35,-€/ Ceny sú za uložený priestorový meter tz. 1mx1mx1m uloženého dreva. Ceny uvedené bez DPH. Zmena cien vyhradená.
Radoľa
35 €
vodič C+CE práca s HR
Dobrý deň, ponúkam prácu pre vodiča jazdnej súpravy určenej na prevoz drevnej hmoty. Potrebné oprávnenia VP skupiny C+CE, KKV, zdravotná a psychologická spôsobilosť. Oprávnenie pre prácu s hydraulickou rukou je výhoda.
Radoľa
2 500 €
Pilčík, traktorista pracovníkv lesnom hospodárstve
Ponúkam prácu pre pilčíkov, traktoristov pre prácu v ťažbe lesných porastov. Potrebné mať živnosť. Viac info telefonicky. Práca celoročne. Minimálny zárobok 2000,-€ / mesiac
Radoľa
2 000 €
Práca s koňom
Príjmeme do ťažby v lese pohoniča s koňom na približovanie dreva, alebo pohoniča ktorému dáme koňa. Potrebné znalosti prax pri práci s koňom v lese, vodičský preukaz B a BE. Cena dohodou podľa parametrov potrieb konkrétnej ťažby. Práca celoročne.
Radoľa
2 000 €
Asistentka
Hľadáme asistentku do kancelárie v prevádzke v Krásne nad Kysucou požiadavky: • anglický jazyk - min. B2 • práca s PC - znalosť MS Excel, MS Word, MS PowerPoint • dobré komunikačné zručnosti • samostatnosť, flexibilita, precíznosť, bezúhonnosť Pre bližšie informácie volať. Platové podmienky dohodou.
Radoľa
800 €