Prenájom, zariadený 2-izbový byt v novostavbe, s balkónom a parkovacím státím, BA IV, Záhorská Bystr
Ponúkame Vám na prenájom moderne zariadený 2-izbový byt v Bratislave - v Záhorskej Bystrici, na Ostriežovej ulici. Výmera bytu je 55,16 m2, + balkón (10,4 m2). Byt sa nachádza sa v novostavbe na 3. podlaží z 5., s výťahom. Orientovaný je na juhovýchod. Byt sa ponúka kompletne zariadený. Pozostáva z predsiene obývacej izby prepojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s WC a balkóna. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, indukčnej dosky, el. rúry, mikrovlnnej rúry, chladničky s mrazničkou a kuchynskými doplnkami - kávovar, rýchlovarná kanvica, taniere, príbory. V obývačke je sedačka, jedálenský stôl, stoličky, skrinky, televízor, WiFi s optickým internetom a televíziou. V spálni sa nachádza manželská posteľ a vstavané skrine. Kúpeľňa disponuje vaňou, umývadlom so skrinkami a práčkou. Vo vstupnej predsieni je vstavaná skriňa, vešiaková zostava a skrinka na topánky. K dispozícii je aj klimatizácia, internet a KTV. Bytový dom je zateplený, kúrenie centrálne, parkovacie státie v cene. Výhody: kompletná občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti sú potraviny Billa reštaurácie, neďaleko je tiež nákupné centrum a nemocnica (BORY), v blízkosti je zastávka MHD (300 m), vynikajúca lokalita pre priaznivcov cyklistiky a prírody. Byt je ideálny pre pár – nefajčiarov, bez zvierat. Cena prenájmu je 700 € mesačne, vrátane energií, internetu, KTV a vonkajšieho parkovacieho státia. Pri podpise zmluvy sa hradí 1x nájomné, 1x depozit a 1x provízia pre RK. Byt je k dispozícii od 1.6.2024.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
700 €/mes.
Prenájom, zariadený 2-izbový byt v novostavbe, s balkónom, BA IV, Záhorská Bystrica
Ponúkame Vám na prenájom moderne zariadený 2-izbový byt v Bratislave - v Záhorskej Bystrici, na Ostriežovej ulici. Výmera bytu je 55,16 m2, + balkón (10,4 m2). Byt sa nachádza sa v novostavbe na 2. poschodí zo 4., s výťahom. Orientovaný je na juhovýchod. Byt sa ponúka kompletne zariadený. Pozostáva z predsiene obývacej izby prepojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s WC a balkóna. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, indukčnej dosky, el. rúry, mikrovlnnej rúry, chladničky s mrazničkou a kuchynskými doplnkami - kávovar, rýchlovarná kanvica, taniere, príbory. V obývačke je sedačka, jedálenský stôl, stoličky, skrinky, televízor, WiFi s optickým internetom a televíziou. V spálni sa nachádza manželská posteľ a vstavaná skriňa. Kúpeľňa disponuje vaňou, umývadlom so skrinkami a práčkou. Vo vstupnej predsieni je vstavaná skriňa, vešiaková zostava a skrinka na topánky. K dispozícii je aj klimatizácia, internet a KTV. Bytový dom je zateplený, kúrenie centrálne, parkovanie verejné. Výhody: kompletná občianska vybavenosť, v pešej dostupnosti sú potraviny Billa reštaurácie, neďaleko je tiež nákupné centrum a nemocnica (BORY), v blízkosti je zastávka MHD (300 m), vynikajúca lokalita pre priaznivcov cyklistiky a prírody. Byt je ideálny pre 2 osoby – nefajčiarov, bez zvierat. Cena prenájmu je 700 € mesačne, vrátane energií. Byt je k dispozícii od 1.6.2024.
Bratislava IV - Záhorská Bystrica
700 €/mes.
Prenájom, plne vybavený apartmán, BA II, Ružinov
Ponúkame na prenájom zariadený apartmán v Bratislave, na Bajkalskej ulici. Apartmán má 23 m2, nachádza sa na 9. poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou/sprchovým kútom, WC a izby spojenej s kuchyňou, bez balkóna. Vybavenie – vstavané skrine, kuchynský kút s indukčnou varnou doskou, digestorom a riadom, rýchlovarná kanvica, mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, práčka, flexibilita rozmiestnenia dvoch postelí, veľká TV, 5G WIFI. Možnosť parkovacieho státia a upratovania za príplatok. Mesačné nájomné za parkovanie je + 36 €. Dom má 24/7 dostupnosť recepcie, skvelú lokalitu a občiansku vybavenosť (dopravné spojenia, MHD, obchody, reštaurácie). Cena nájmu je 700 €. Pri podpise zmluvy sa hradí: 1x nájom 700 € + 1x depozit 700 € + 1x 600 € provízia pre RK. V cene sú zahrnuté energie, 5G internet, káblová TV. K dispozícii ihneď.
Bratislava II - Ružinov
700 €/mes.
Predaj, zariadený 2-izbový byt s balkónom v novostavbe, BA IV, Dúbravka
Ponúkame Vám na predaj slnečný 2-izbový byt v Bratislave - Dúbravke, na Agátovej ulici. Byt sa nachádza na 8. posch. z 8, s výťahom v 15-ročnej novostavbe. Výmera bytu je 55,5 m2 vrátane pivnice a balkóna. Byt sa predáva kompletne zariadený. Pozostáva z predsiene, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s toaletou a balkóna. Kuchyňa je vybavená zabudovanou kombinovanou chladničkou s mrazničkou, elektrickou rúrou, sklo-keramickou doskou, mikrovlnnou rúrou a umývačkou riadu. K dispozícii sú aj: televízor, elektrické spotrebiče, práčka. V spálni sa nachádza veľký rolldor v tvare písmena L. Bytový dom je zateplený, kúrenie - vlastný kotol, parkovanie verejné. Výhody: príjemná lokalita, kompletná občianska vybavenosť, v blízkom okolí Billa, Lidl, Tesco, OD Saratov, 101 drogérie, DM drogéria, dobrá dostupnosť do OC Bory Mall, v blízkosti fitnes štúdio, kaderníctva, MHD 2-3 min, dobrá dostupnosť do centra mesta, aj na diaľnicu, veľa zelene. Cena bytu je 200.000,- €. Kúpou je voľný.
Bratislava IV - Dúbravka
200 000 €
Prenájom, plne vybavený apartmán, BA II, Ružinov
Ponúkame na prenájom zariadený apartmán v Bratislave, na Bajkalskej ulici. Apartmán má 23 m2, nachádza sa na 2. poschodí a pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou/sprchovým kútom, WC a izby spojenej s kuchyňou, bez balkóna. Vybavenie – vstavané skrine, kuchynský kút s indukčnou varnou doskou, digestorom a riadom, rýchlovarná kanvica, chladnička s mrazničkou, flexibilita rozmiestnenia dvoch postelí, veľká TV, 5G WIFI. Práčovňa spoločná. Možnosť parkovacieho státia a upratovania za príplatok. Mesačné nájomné za parkovanie je + 36 €. Dom má 24/7 dostupnosť recepcie, skvelú lokalitu a občiansku vybavenosť (dopravné spojenia, MHD, obchody, reštaurácie). Cena nájmu je 550 €. Pri podpise zmluvy sa hradí: 1x nájom 590,00 € + 1x depozit 590,00 € + 1x 550 € provízia pre RK. V cene sú zahrnuté energie, 5G internet, káblová TV. K dispozícii od 15.3.2024.
Bratislava II - Ružinov
590 €/mes.