Barbie kuchyňa s jedálňou a s bohatými doplnkami
Ponúkam na predaj kuchyňu s jedálňou a Predám Barbie kuchyňu s jedálňou a s bohatými doplnkami pre všetky bábiky Barbie a im podobné bábiky. Pôvodne je to kuchyňa, ktorá slúži na vytváranie zeleniny z plastelíny, ktorá sa vloží do formičiek nachádzajúcej sa v tejto časti pod pokrývkou. Na pokrývku som spravila sklokeramický elektrický sporák. Stôl so stoličkami sú ručná práca, pizza, zákusky, stojan na zákusky, 2 taniere, 2 poháre, 2 prestierania, aranžmán na stole a visiaci črepník je tiež ručná práca Doplnky tvoria: - 8-dielne zákusky s krabicou - 8-dielnu pizzu s krabicou - stojan na zákusky - 2 taniere a 2 poháre - 2 prestierania pod taniere - ovocie s bielou miskou - suchý aranžmán na stôl a visiaci črepník na kuchynskej linke - fialový tanier, pohár, hnedá tácka sú Mattel - kovový bronzový hrniec bol kupovaný - koberec ružovo-fialových tónoch je pôvodne prestieranie Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
16 €
Vysoký koženkový stojan na CDčká
Predám vysoký stojan na CDčká s koženkovým poťahom v tmavohnedej farby a z vnútornej strany čierny plyš. Kupovaný v Tescu. Bol použitý. bez poškodenia. Na každej časti sa zmestí 14 CDčiek, čo je dohromady 38 miest. Rozmery: - výška: 68,3 cm - šírka aj dĺžka: 15,3 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6 €
Tri menšie bábiky bábätká
Predám trojicu rozkošných menších bábätiek. Každá z nich je iná. Najväčšia s podbradníkom má latkové telo, zvyšné dve plastové. V ružovo-bielom oblečení má telo z pevnejšieho plastu ako tá v zeleno-bielych dupačkách. Obe ohýbajú končatiny a vedia sedieť. Všetky boli hrané. Bez poškodenia. Oblečenie sa dá u všetkých vyzliecť i obliecť. Podbradník je na dupačkách prišitý na stálo. Rozmery: - bábätko s podbradníkom: výška 20,5 cm - bábätko v ružovom: výška 18,5 cm - bábätko v zeleno-bielom: výška 16,5 cm Cena je za všetky spolu! Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6 €
Ružová bábika s ružovými doplnkami
Predám rozkošnú bábiku s ružovými vlasmi a v ružových šatách. Bábika má vypchaté látkové telo, ručičky a hlavička je gumová, vlásky z ružovej bavlny. Niekde na tele má dva malé a nevýrazné fliačky, aj po opratí ostávajú. Inak je bábika v dobrom stave. Aj doplnky boli hrané. Doplnky tvoria: - ružový nočník - ružový tanier - ružová vidlička - ružová lyžička - ružový pohárik - tmavoružová čiapka Rozmery bábiky: - výška: 28,8 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6 €
Bábika bábätko s nosítkom a s bohatými doplnkami
Predám krasnu bábiku rozkošné bábätko s nosítkom s bohatými doplnkami. Všetko bolo hrané. Má na sebe ružové dupačky s motívom medvedíka a ladiacu čiapku. Bábika je interaktívna, má gombík v ústach a po jeho stlačení (mala by sa do úst dať fľaška), tak vydáva taký jedno slabikový zvuk a má mrkacie oči. Bábätko má nepatrný fliačik na jednom líci, ktorý mi žiaľ po rôznych pokusoch nejde s ničím dole... Ružový cumlík nedrží v ústach, pôvodne bol od inej bábiky. Nosítko je zároveň i stolička. Výbavu tvorí: - fialový delený tanierik - ružová lyžička - ružová vidlička - bielo-ružová fľaška - ružový cumlík - fialový nočník - biela fľaška (chýba vrchná časť) - krabička s jedlom - bledoružová čiapka Rozmery bábätka: - výška: 45 cm Rozmery myšky: - výška: 17,5 cm Rozmery nosítka: - dĺžka: 41 cm - výška: 32 cm - šírka: 22 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
12 €
16 kusová kozmetická/kadernícka sada pre dievčatá
Predám 16 kusovú kozmeticko-kadernícku sadu na hranie sa pre všetky malé parádnice. Všetko bolo hrané. Fén pôvodne vydával zvuky. Sada obsahuje: - stolné zrkadielko (výška 14,3 cm) - fén (výška 15 cm) - kulmu - strieborno-ružová veľká kefa (výška 19,5 cm) - trojica hrebeň, kefa, zrkadielko - zrkadielko v štýle rozprávky princezná Sofia - tmavoružový väčší hrebeň - tmavoružová väčšia kefa - modrý vyťahovací štetec na "líca" - dve natáčky - ružový a žltý lak na nechty (ružovému chýba vrchnák) - otváracia ružová plastová kabelka (13 x 11 cm) Cena je za celú sadu spoločne! Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
6 €
TsumTsum obchod,My little pony a MyLittlestPetShop
Predám plastový obchod Tsum Tsum s jednou postavičkou Tsum Tsum gumeného prasiatka od Macka Pú. Set bol používaný, chýbajú mu dve úzke vitríny na vystavenie Tsum tsum postavičiek. Po stlačení ružového gombíka s obrysom hlavy Mickeyho Mousa, stredná žltá časť vystreľuje ppstavičky Tsum Tsum. K setu pridávam 2 plastové figúrky My little pony (jednorožcovi chýba jedna noha a kôň) a 2 postavičky My littlest pet shop žabu a zajaca (ten je MC Donald). Rozmery Tsum Tsum obchodu: - výška: 21,7 cm - dĺžka: 30 - 36,5 cm (podľa toho či sa ružová polička vyklopí) Rozmery figúrok: - My Little Pony: 8 - 8,5cm - MLP zajac: 8x8,5 cm - žaba: 5,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
9 €
Interaktívny plastový tiger
Predám interaktívneho plastového tigra, málo používaného. Po stlačení gombíka na prednej labke, vydáva rev, hýbe hlavou, ktorá je gumená a otvára papuľu so zubami. Na niektorých, malých a nepatrných častiach gumy, je farba trocha zmazaná. Snažila som sa otváranie papule odfotiť, tak si pozrite detailné fotky.:-D Rozmery: - 20,5 x 12 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za váš nákup!:-)
Nitra
7 €
Dve hračkárske zbrane a vysielačka
Predám set hračiek skladajúci sa zo striebornej zbrane, vysielačky a pištole - samopalu. Hračky boli hrané, strieborná malá zbraň po stlačení spúšte vydáva zvuk streľby. Veľký samopal vo vojenských farbách pôvodne svietil a vydával zvuky. Žiaľ nejaká pružina vo vnútri, kde sa vkladajú batérie sa ohla a už nevydáva zvuky a nesvieti. Rozmery: - strieborná zbraň, dĺžka: 18 cm - vysielačka, dĺžka: 14 cm - samopal: 34 x 12 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Shell V-Power benzínka Burago s autami
Predám benzínku Shell V-Power od firmy Burago. Bola hraná, opotrebenie vidno najviac na nálepkach a chýba na pravej strane trojica tankovacích pištolí. Doplnky tvoria veľký stĺp s logom Shell, tabuľka s vyznačeným smerom, červený panel s nápisom Ferrari. Autá tvori plastový model Ferrari auta, ktorý pôvodne i išiel na baterky a modro-šedý kamión bez prívesu. Rozmery pumpy: - dĺžka: 36 cm - šírka: 25,5 cm - výška: 15,8 cm - strecha: 30 x 18 cm Rozmery áut: - Ferrari dĺžka: 12,3 cm - modrý kamión: dĺžka: 21 cm výška: 5,7 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
7 €
Hasičská stanica so zvukovými a svetelnými efektam
Predám hasičskú stanicu s hasičským vrtuľníkom. Stanica kupovaná v Tescu, pôvodne mala vysielačku, ale odstihli sme ju, lebo už nefungovala. Stále vydáva zvuky sirény a svieti (pozri foto). Čierne dvere garáže sa dajú rolovať hore. Vrtuľníku sa dajú sklápať vrtule. Rozmery stanice: - 31 x 22 x 16 cm Rozmery vrtuľníka: - dĺžka: 31 cm - výška: 10 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
7 €
PEZ cukríky postavička Harry Potter
Predám figúrku Harryho Pottera z kolekcie od cukríkov PEZ. Vhodný i pre zberateľa týchto figúrok. My máme dve rovnaké. Rozmery: -10,5 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,80 €
Kinder Surprise Maxi 2021 séria slimáky
Predám sériu postavičiek z veľkého Kinderka Kinder Surprise Maxi zo série slimákov. Dvoch policajtov, jedného stavbára a jednu slimačicu. Policajti sú rovnakí a nič im nechýba. Stavbárovi chýba z vrchu lyžica a slimačici celá ulita. Predávam všetko iba spoločne!:-) Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za váš nákup!:-)
Nitra
3 €
Plyšové káčatko v zelenom klobúku
Predám sympatické plyšové káčatko v zelenom klobúku a so zeleným šálom. Vhodné aj ako darček k Veľkej noci.:-) Použité, bez poškodenia. Rozmery: - výška. 15 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
2 €
Kusátko kravička a hrkálka motýlik
Predám hrkálko a kusátko, ktoré boli krátko používané. Kravička sú značky Bright Stars. Bez poškodenia. Rozmery: kusátko: - výška: 13,5 cm - dĺžka: 10,5 cm - hrkálka motýľ: - dĺžka: 11,5 cm Cena je za obe spoločne! Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3,50 €
Detské baby pískacie hračky- kniha, macík a levík
Predám trojicu prvých hračiek skladajúcu sa z dvoch gumených zvieratiek - ružového medvedík a fialového levíka, ktoré pískajú a gumenej prvej knihy, ktorej prvá strane je tiež pískacia. Všetko bolo hrané, na knihe je vidieť niekde poškrabanie. Kniha má vo vnútri prvej strany taký "vankúšik", že keď sa stlačí vydá pískací zvuk. Rozmery: - kniha: 13x13 cm - medvedík a levík: výška - 7,5 cm Cena je za všetko spoločne. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
3,50 €
Detské prvé látkové hračky
Predám tri detské látkové hračky - dve sú zavesné - modrý sloník značky Nuk a žltá kačička a hrkálka v tvare milej lienky.. Všetky boli krátky čas používané, bez poškodenia. Rozmery: - sloník: 15 cm (výška) - kačička: 12,5 cm (výška) x 12 cm - lienka: 16 cm (výška) Cena je za všetko spoločne. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
5 €
8 kartičiek Star Wars z Kauflandu
Predám 8 zberateľských kartičiek Star Wars z Kauflandu. Cena za kus: 0,10€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,10 €
Pogy Chipicao SpongeBob 2020
Ponúkam na predaj papierové krúžky = pogy z croissantov zo série SpongeBob. Čísla: - 1, 2 (2x), 3, 4, 5 (2x), 6, 9 (2x) - 10 (2x), 11 (2x), 12 (2x), 14 (2x), 15, 16 (2x), 18 (2x), 19 -20 (2x), 21 (2x), 22 (2x), 24, 25 (5x), 26, 27 (2x), 28 (2x), 29 (2x) - 30 (2x), 31 (3x), 32 (2x), 33, 34, 35 (2x), 36 (3x), 37 (2x), 38 (2x), 39 - 40, 41, 42, 43, 44, 45 (2x), 46 (2x), 48 (3x), 49 (2x) - 51 (4x), 53, 54 (5x), 55, 56, 58 (2x), 59 (3x) - 60, 62 (2x), 63 (2x), 65, 66 (4x), 67 (2x), 68, 69 - 70 (2x), 71 (2x), 72, 73 (2x), 75, 76 (2x), 77 (2x) - 81, 82, 83, 84 (2x), 85, 86, 87, 88 (2x), 89 (3x) - 90, 91, 94, 95 (4x), 96, 99 Cena za kus: - rozbalené: 0,20€ - zabalené: 0,30€ - kovové: 0,80€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,20 €
Pogy Chipicao DC/Avengers Justice Language 2019
Ponúkam na predaj papierové krúžky = pogy z croissantov zo série Justice Language/DC Avengers. Čísla: - 1, 4, 5, 6, 7, 9 - 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19 - 20, 21 (2x), 22 (2x), 23, 24, 26, 28 (2x), 29 - 30, 31, 34, 35, 36, 38 (2x) - 40, 42 (2x), 43, 47, 48, 49 - 51, 52, 53, 54, 55, 58 - 60, 62, 63, 64 (2x), 65, 66 (2x), 67, 68 - 71, 72, 73 (2x), 74 (2x), 76, 77 (2x), 78 (2x), 79 (2x) - 80, 81 (2x), 85, 86, 88, 89 - 92, 94, 95, 96, 98 (2x) Cena za kus: - rozbalené: 0,20€ - zabalené: 0,30€ - kovové: 0,80€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,20 €
Pogy Chipicao Gormiti 2021
Ponúkam na predaj papierové krúžky = pogy z croissantov zo série Gormiti z roku 2021. Čísla: - 4, 5, 9 - 10 (2x), 12, 15, 17 (poškodená, za 0,10€), 18 (2x) - 20, 21, 22, 23 (2x), 24, 25, 26, 28 - 32, 33, 36, 37, 38 (2x) - 40, 49 - 55, 59 - 61 (2x), 63 (2x), 64, 66 (3x), 68, 69 - 70, 71, 73, 75, 76 (2x), 78, 79 (2x) - 80, 84, 86, 88 - 90 Cena za kus: - rozbalené: 0,20€ - zabalené: 0,30€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,20 €
Pogy Chipicao Ako vycvičiť draka 2019
Ponúkam na predaj papierové krúžky = pogy z croissantov zo série Ako vycvičiť draka. Čísla: - 1, 4, 8, 9 - 11, 12, 13, 14, 15, 16, 18 (2x), 19 - 20, 21 (2x), 23, 24 (2x), 25, 26, 28 - 32, 34, 35, 39 - 40, 45 (2x), 45, 46 - 51, 52, 53, 55 (2x), 57, 58, 59 (2x) - 60, 61, 63, 64, 66, 67, 69 - 73, 74, 78, 79 - 80, 82, 83 (2x), 84, 85, 89 - 97 Cena za kus: - rozbalené: 0,20€ - zabalené: 0,30€ - kovové: 0,80€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,20 €
Pogy Chipicao Mimoni 2018 a 2022
Ponúkam na predaj papierové krúžky=pogy z croissantov zo série Mimoni - Ja, zloduch 2 a 3. Mimoni, rok 2018: - 1 - 24 - 31 - 33 - 47 - 61 - 82 (2x, zabalený i odbalený) - 96 Mimoni, rok 2022: - 8 - 18 - 35 - 76 - 90 Cena za kus - odbalené: 0,20€. - zabalené: 0,30€ - kovový: 0,80€ Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,20 €
Pogy Chipicao Hotel Transylvánia 3, 2018
Ponúkam na predaj papierové krúžky=pogy z croissantov Chipicao zo série Hotel Transylvánia 3. Čísla: - 26 - 52 - 53 (2x) - 58, poškodená 0,10€ - 72 Cena za kus: 0,20€. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,20 €
Pogy Chipicao Doba ľadová a Madagaskar 2016
Ponúkam na predaj papierové krúžky=pogy z croissantov Chipicao 5 zo série Doba ľadová a 1 z Madagaskar. Doba ľadová čísla: - 22 - 36 - 49 - 64 - 77 Madagaskar: - 13 Cena za kus: 0,20€. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,20 €
Magnetky Spookies na magnetickú tabuľu mapy sveta
Predám 5 kusov magnetiek Spookies na magnetickú tabuľu mapy sveta z Kauflandu, ktoré nám ostali po 2x . Cena za kus 0,35€ 1.Nasnas (múmia) 2.Šaman 3.Ninki Nanka 4.Piraňa (anakonda) 5.Mayská pyramída Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
0,35 €
Magnetická mapa sveta Spookies z Kauflandu
Predám magnetickú tabuľu mapu sveta Spookies príšeriek, ktoré sme vyzbierali všetky v Kauflande. Predám všetko ako celok i s tabuľou. Rozmery: - 77,4 x 46,3 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
10 €
Potápačské okuliare Junior značky Calypso
Predám používané potápačské okuliare z kategórie Junior značky Calypso. Vhodné od 7 do 14 rokov alebo pre dámy s menším tvarom hlavy. Rozdvojený silikónový popruh, nastavovacia spona. Tesniaci pás má na pravom okraji už opotrebenie. Nepatrné slabé opotrebenia vidno na sklách. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za váš nákup!:-)
Nitra
5 €
Drevené hudobné nástroje
Predám sadu drevených hudobných nástrojov, ktoré boli všetky hrané. Sada sa skladá: - rumba gule - triangel - tamburina - flauta - píšťala Rumba gule majú na niektorých miestach oškretú farbu, trianglu chýba kovová palička, my sme ju doma nahrádzali drevenou paličkou z bubna, ktorý sa zničil. Paličku pripájam k sade.... Rozmery: - výška rumba gulí: 19,5 cm - výška flauty: 19,2 cm - výška tamburiny: 12 cm - triangel: 16,2 x 14,2 cm - dĺžka píšťale: 10 cm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
10 €
Diamantové maľovanie obraz mačky s príslušenstvom
Predám novú a nepoužitú sadu na tvorbu diamantového maľovania. Nevhodný darček. Sada obsahuje: - obrázok mačky v rozmere 30x30 cm - vrecká s potrebnými diamantmi - pero s dvoma doplňujúcimi násadami - voskovú hmotu v tvare 2 srdiečok - misku na vysypanie kamienkov O tvorbe: Diamantová mozaika spočíva vo vyplnení hotového vzoru na obrázku malými diamantmi rôznych farieb. Je to dlhotrvajúca práca, ktorá nevyžaduje žiadne špeciálne schopnosti, ale iba trpezlivosť a presnosť. Je to zaujímavý nápad na trávenie voľného času, ktorý sa môže zmeniť na nový, neobvyklý koníček. Umelecké činnosti, najmä maľba diamantmi, majú veľký vplyv na tvorivosť a predstavivosť. Diamantová mozaika si vyžaduje veľa sústredenia, precíznosti a trpezlivosti. Je to spôsob, ako sústrediť svoje myšlienky iba na túto činnosť, vďaka ktorej sa môžete odtrhnúť od stresu. Konečný výsledok je pôsobivý nielen pre človeka, ktorý sa zaoberal maľbou diamantom, ale aj pre všetkých, ktorí takýto obraz vidia. Diamanty sa jemne trblietajú a pôsobia úžasným dojmom. Hotový obrázok je možné zarámovať alebo zavesiť bez rámu. Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)
Nitra
12 €
1 2 3 4 5 6 7 8