Luxusný byt v lukratívnej časti Bratislavy
Ponúkame na predaj luxusný 3 izbový byt v lukratívnej rezidenčnej časti Bratislavy ( Kalvária ). Bytový dom je 4 podlažný, byt sa nachádza na 3. poschodí. Je prístupný súkromným výťahom. V cene bytu je zahrnutý podiel na tomto súkromnom výťahu. Z bytu je krásny výhľad na panorámu mesta. Dom na nachádza na konci slepej ulici s pohodlným parkovaním. Strecha domu prešla kompletnou rekonštrukciou. V najbližšom čase bude zrealizované zateplenie domu a nová fasáda. POPIS BYTU: Výmera bytu je cca 80 m2 + loggia 8,5 m2 + pivnica. Na tejto rozlohe sa nachádza priestranná vstupná hala s vešiakovou stenou a veľkou vstavanou skriňou. Obývacia miestnosť je priestranná, svetlá, zariadená štýlovým nábytkom, dizajnovými svietidlami a krásnymi textíliami. Prepojovacia chodba, na ktorej sa nachádza ďalšia veľká vstavaná skriňa, slúži na vstup do ostatných miestností, ako je kuchyňa, kúpeľňa, WC, spálňa a detská izba. Kuchyňa je vo veľmi modernom prevedení so všetkými zabudovanými spotrebičmi zn. SIEMENS. V spálni sa nachádza veľká kvalitná manželská posteľ, ďalšia veľká vstavaná skriňa s podsvietením a elektrický krb. Na loggiu s krásnym výhľadom je prístup zo spálne, aj z obývacej izby. V kúpeľni a v samostatnom WC je použitý kvalitný obklad a dlažba ako ja značková sanita ( Villeroy & Boch). Vysokú kvalitu bývania zabezpečuje profesionálna elektrina ABB. V každej miestnosti je termostat, klimatizácia zn. DAIKIN , WIFI rádio. Všetko je robené na mieru v luxusnom prevedení ( textílie , svietidlá , ostatné materiály) . Interiérové dvere sú bez falcové , výška 240 cm. Okná sú plastové, podlahy kvalitný veľkoformátový gres. Kúrenie v byte je možnosť výberu za samostatné elektrické podlahové kúrenie alebo ústredné kúrenie z kotolne v bytovom dome prostredníctvom radiátorov. Zariadenie v byte je zhotovené zväčša na mieru a v luxusnom dizajne, je započítané v cene bytu. PARKOVANIE : V cene bytu je zahrnuté užívanie samostatnej garáže ( 7x 3 m ) priamo pri dome a časti pozemku pod garážou. Parkovanie je možné aj pred garážou alebo pred domom. Keďže bytový dom je umiestnený v slepej ulici, parkovanie je bezproblémové. LOKALITA : Lokalita patrí k jednej z najlukratívnejších v Bratislave s krásnym výhľadom v tichej slepej ulici, s ľahkou dostupnosťou do centra mesta, ako aj na obchvat Bratislavy.
Bratislava I - Staré Mesto
449 000 €
Na prenájom kancelárie (15 - 75 m2), vlastné parkovanie
Ponúkame na prenájom viacero kancelárií samostatných aj priechodných o rozlohe od 15 m2 do 75 m2. Ako aj samostatný kancelársky priestor o rozlohe 162 m2. Pozostáva zo 4 kancelárií , zasadačky , kuchynky , WC a recepcie. Nachádzajú sa v štvorpodlažnej, atraktívnej administratívno - skladovej budove na Krajnej ulici na Trnávke v blízkosti obchodného centra Shopping palace, Avion a OC STYLA, s dobrou dostupnosťou na diaľnicu a ulice Galvániho, Rožňavskú a Vajnorskú. Kancelárie je možné prenajať nezariadené, ale aj kompletne zariadené. K dispozícii sú aj 3 kancelárie na 3. nadzemnom podlaží, zariadené vo veľmi vysokom štandarde, s vlastným sociálnym zázemím. Ich výnimočnosť je znásobená výhľadom a prístupom do udržiavanej priestrannej zimnej záhrady. V budove sa nachádzajú dve veľké zasadačky, pre .... osôb, ktoré je možné prenajať osobitne. V budove sa nachádza vlastné fitness centrum, sauny, vírivka, bazén s proti prúdom, ktoré sú momentálne mimo prevádzky. V prípade záujmu je možnosť prenájmu aj tejto relaxačnej časti budovy. K budove patrí dostatok parkovacích miest, aj pre väčšie autá. Na prízemí budovy sú skladové priestory s rampou, ktoré sú tiež k dispozícii na prenájom. Cena kancelárskeho priestoru 11,9 4€/m2 Preddavky na energie: 3 €/m2 Cena chladiarenského skladu: 7,90 €/m2 Cena suchého skladu: 7,33 €/m2 Cena VIP kancelárie a firemného priestoru na 3NP - individuálne. Parkovací box 50€/mesačne (možnosť dohody) Jedno rázový poplatok za internet 70€ K cene sa účtuje DPH. Cena energií: 3 Euro / mesiac
Bratislava II - Ružinov
179,10 €/mes.
2 izbový byt, Rusovská cesta, klimatizovaný
Ponúkame na prenájom pekný 2 izbový byt v blízkosti hraničného prechodu Berg. Byt sa nachádza na 5. poschodí bytového domu, postaveného v roku 2005. POPIS BYTU: Byt má výmeru 48 m2, dispozíciu tvorí - priestranná vstupná hala, - obývacia izba, z ktorej je výstup na zasklenú loggiu. Je prepojená s kuchyňou, vybavenou kuchynskou linkou so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, plynový sporák, elektrická rúra) - spálne v ktorej sa nachádza manželská posteľ, vstavaná skriňa, vonkajšie žalúzie - veľkej kúpeľne s vaňou aj sprchovým kútom a WC - skladu Byt je klimatizovaný. Internet a tv je možné zriadiť na náklady nájomcu. LOKALITA: Začiatok Petržalky, blízka dostupnosť do centra mesta, ako aj do Rakúska, všetka občianska vybavenosť -nákupné centrum Aupark, škola, škôlka, zdravotné stredisko, reštaurácie, kúpalisko, Sad Janka Kráľa. Byt je voľný, vhodný pre max. 2 osoby Cena : 550,-EUR/mes + 150,-EUR/mes služby Cena energií: 150 Euro / mesiac
Bratislava V - Petržalka
550 €/mes.
Rodinný dom v lukratívnej časti Ružinova - Prievoz
Ponúkame na predaj rodinný dom v lukratívnej časti Ružinova - Prievoz , v tichej jednosmernej ulici v blízkosti kaštieľa. Na rozlohe pozemku 300 m2 ( 12 x 26 ) sa nachádza rodinný dom s nadzemným podlažím ( rok kolaudácie 1973 ) . Dom je zateplený s novou fasádou , s plastovými oknami . ( rok 2007 ) Dispozícia domu : prízemie : vstupná chodba s mramorovou dlažbou , garáž, šatník , komora s jamou na zeleninu, práčovňa s vaňou a plynovým kotlom, hosťovská izba. Poschodie : mramorové schody, obývacia izba s jedálňou , kuchyňa, špajza , spálňa, 2 detské izby , kúpeľňa so sprchovacím kútom ( rekonštrukcia v roku 2021 ) , WC. V obývacej izbe sa nachádza krb a klimatizácia. Dom je v dobrom technickom stave bez vlhkosti a prasklín , plechová strecha ošetrená asfaltovým náterom v roku 2020. Pevné základy sú vyhovujúce na možnú nadstavbu. Sú zavedené všetky inžinierske siete ( kanalizácia, plyn , elektrina , voda ) . Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom , radiátormi , teplá voda zase prietokovým ohrievačom . Lokalite je veľmi dobrá na bývanie. S možnosťou parkovania viacerých vozidiel pri dome . Kľudná pokojná atmosféra tichej jednosmernej ulice a pritom veľmi dobrá dostupnosť na MHD do centra . Cena : 549000 EUR.
Bratislava II - Ružinov
549 000 €
Priechodné 2 kancelárie ( 45 m2 ) pri Poluse + parkovanie
Klimatizované 2 kancelárie sú prepojené a celkovú rozlohu majú 44,40 m2 . Nachádzajú na 1. posch. / 3, v zrekonštruovanej budove, na Pluhovej ulici , oproti Polusu . V kanceláriách je parketová podlaha , plastové okná . Možnosť poskytnutia kancelárskeho nábytku bezplatne. Súčasťou ponuky je bezplatný prenájom zasadačky 2 x do mesiaca , či zriaďovanie virtuálnych kancelárii spojené s poštovým priečinkom. Je možnosť prenajatia parkovacích miest v areáli budovy za 30 Eur / mesačne + DPH. Cena : 564 ,- EUR / mesiac , je už vrátane energií a služieb (upratovanie spoločných priestorov , nepretržitá prevádzka vrátnice, využívanie nákladného výťahu, odvoz smetí ) . Klientom ,ktorí nie sú platcami DPH sa cena o DPH nenavyšuje ! Možno prenajatia aj na dobu kratšiu než 1 rok.
Bratislava III - Nové Mesto
571,50 €/mes.
Klimatizované kancelárie cca 25 m2 oproti Polusu + parkovanie
Ponúkané kancelárie o rozlohe od 20 - 30 m 2 sú klimatizované ( 12,70 / m2 ) aj neklimatizované ( 12,- / m2 ) .Nachádzajú sa v zrekonštruovanej budove, na Pluhovej ulici , oproti Polusu. V kanceláriách je parketová podlaha , plastové okná . Možnosť poskytnutia kancelárskeho nábytku bezplatne. Súčasťou ponuky je bezplatný prenájom zasadačky 2 x do mesiaca zdarma , či zriaďovanie virtuálnych kancelárii spojené s poštovým priečinkom. Možnosť prenajatia parkovacích miest v areáli budovy za 30 Eur/ mesačne + DPH. Cena je už vrátane energií a služieb (upratovanie spoločných priestorov , nepretržitá prevádzka vrátnice, využívanie nákladného výťahu, odvoz smetí ) . Klientom ,ktorí nie sú platcami DPH sa cena o DPH nenavyšuje ! Možno prenajatia aj na dobu kratšiu než 1 rok.
Bratislava III - Nové Mesto
317,50 €/mes.