ASTER Prenájom: 2-izb. byt, Za Ferenitkou, Nitra - Staré Mesto, 72.5 m2, parkovanie, pivnica
ASTER Reality ponúka na prenájom priestranný 2 izbový byt na ulici Za Ferenitkou v Starom Meste, Nitra o ploche 72,5 m2. Byt sa nachádza na druhom poschodí z dvoch a prenajíma sa čiastočne zariadený ale vybavený so spotrebičmi. Dispozícia bytu: Obývacia izba, kuchyňa, chodba, spáľňa, kúpeľňa, oddelená toaleta a špajza - skladík Výhody bytu: absolútne centrum mesta, vynikajúca dostupnosť, vyhradené parkovanie  K bytu prislúcha aj pivnica o výmere cca 12m2. Byt je okamžite k dispozícii. Cena prenájmu je 550 eur/mesiac vr. energie pre max. 2 osoby. Provízia pre realitnú kanceláriu sa neplatí. Pri odovzdaní sa platí 1200 eur (1 mesačná kaucia, prvý mesiac nájmu + odstupné za nábytok). Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Prosím volajte našu Infolinku 0949 558 448 (Po-Ne: od 9:00 do 20:00), alebo píšte na info@asterreality.sk.  Viac ponúk na http://asterreality.sk Cena energií: 150 Euro / mesiac
Nitra
550 €/mes.
ASTER Predaj: 4i RD, Chorvátsky Grob, ÚP: 100m2, PP: 500 m2
ASTER Reality ponúka exkluzívne na predaj tehlový rodinný dom v obci Chorvátsky Grob s úžitkovou plochou 100 m2 na pozemku s výmerou 500 m2. Dom je 4-izbový s oddelenou dennou a nočnou časťou. K dispozícii je priestranná kúpeľňa s klasickou vaňou a s toaletou, samostatná toaleta. Vykurovanie je podlahové so samostatnou reguláciou v každej miestnosti. V obývačke je príprava na krb. V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály: steny z keramických tehál, prípadne tvárnic, strop tvorí sadrokartónový podhľad, krov je drevený, krytina je betónová, prípadne keramická. DISPOZÍCIA DOMU (viac na pôdoryse): - obývacia izba s výstupom na terasu spojená s kuchyňou - rodičovská spálňa - dve detské izby - kúpeľňa so sprchou spojená s toaletou - chodba - hosťovská toaleta TECHNICKÉ PARAMETRE: - obvodové murivo hr. 300 zn. Leier + zateplenie EPS 150mm - strecha vo farbe antracid zo škridly zn. Terran  - okná vo farbe antracit s izolačným trojsklom  - parkovanie pre 3 autá a chodník a terasa z betónovej dlažby Dokončenie do štandardu podľa dohody a vlastného výberu.  V cene je aj terasa, parkovacie státie pre 2 autá a spevnené plochy zo zámkovej dlažby ako aj oplotenie. Vo vzdialenosti do 5 min. pešo sa nachádza supermarket, reštaurácia, zastávka autobusu, zdravotné zariadenie.   Cena ponúkaného domu s pozemkom v stave holodom vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality je 299.990 eur. Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku alebo nám napíšte e-mail. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web.
Chorvátsky Grob
299 990 €
ASTER Predaj: 5i rodinný dom - časť miniradovky, 95m2, Slovenský Grob - Malý Raj
ASTER Reality ponúka na predaj dvojpodlažných 5 - izbových rodinných domov - sú súčasťou miniradovky s tromi rodinnými domami. Domy majú rovnakú úžitkovú plochu, a to 95 m2. Sú veľmi dobre dispozične riešené, majú priestranné izby, dostatok úložného priestoru a nadštandardné príslušenstvo. Sú napojené na všetky inžinierske siete. Vykurovanie je podlahové v každej izbe. Príprava na alarm a na externé žalúzie. Predávajú sa v stave holodom vrátane spevnených plôch (terasa, chodníky a parkovacie miesta pre tri autá), Dom je možné dokončiť do štandardu (obklady, dlažby, sanita, podlahy). Dispozícia prízemie: - zádverie - technická miestnosť/ práčovňa - pracovňa - toaleta s umývadlom - obývacia izba spojená s kuchyňou Dispozícia poschodie: - 3 samostatné spálne - kúpeľňa spojená s toaletou Materiály a technológie: - tehla 25 cm, - priečka medzi domami je z dvojitej akustickej steny - zateplenie 20 cm polystyrénom, - rovná strecha - plastové okná s 3 - sklom biele/antracit s prípravou na vonkajšie elektrické žalúzie - kvalitné podlahové kúrenie + rekuperácia v každej miestnosti - TÚV je cez el. bojler v objeme 100l Cena jedného domu v stave holodom vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality a vrátane DPH je: - 249.990 eur stredný dom s pozemkom o výmere 328 m2 - 259.990 eur krajný dom s pozemkom o výmere 386 m2 - 264.990 eur krajný dom s pozemkom o výmere 420 m2 Domy Vám aj radi dokončíme do štádiu štandard, v prípade záujmu aj vrátane kuchyne a vstavaného nábytku. Ceny štandardu sa začínajú od cca 12.000 eur. Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku 0949 558 448 alebo nám napíšte e-mail na info@asterreality.sk. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web www.asterreality.sk.
Slovenský Grob
249 990 €
KOLAUDUJEME! ASTER Predaj: 3izb. radový rodinný dom - súkromná ulica, 78m2, Viničné
ASTER Reality ponúka na predaj 3 izbové radové rodinné domy ktoré sú súčasťou súkromnej lokality v centre obce Viničné. Domy majú rovnakú úžitkovú plochu, a to 78,5 m2. Sú veľmi dobre dispozične riešené, majú priestranné izby, dostatok úložného priestoru a nadštandardné príslušenstvo. Sú napojené na všetky inžinierske siete (elektrina, mestská voda, kanalizácia). Vykurovanie je podlahové v každej izbe.  Dispozícia: - predsieň - technická miestnosť/ práčovňa - 2x spálňa - obývacia izba spojená s kuchyňou - špajza - toaleta s umývadlom - kúpeľňa  Materiály a technológie: - obvodové murivo - tehla 250mm - stena medzi domami v celkovej hr. 565mm - jedná sa o dve samostatné obvodové steny + izolácia - zateplenie 20 cm EPS, - rovná strecha - plastové okná s 3 - sklom biele/antracit s prípravou na vonkajšie elektrické žalúzie - rekuperácia - TÚV a podlahové teplovodné kúrenie s tepeľným čerpadlom - el. videovrátnik od ulice - príprava v každej miestnosti na LAN/SAT - príprava na fotovoltiku Výhody lokality: bezprostrednej blízkosti sa nachádza COOP Jednota, základná 9 ročná škola a škôlka, reštaurácia a autobusová zastávka. Blízkosť Malých Karpát ponúka možnosti na aktívny oddych ako prechádzky, cyklistika či iné športy. Obec Viničné vyniká aj so svojou strategickou polohou, tj. sa nachádza medzi tromi okresnými mestami na ktoré má vznikajúce spojenie vrátane hromadnej dopravy. Vzdialenosť Pezinka od domu je 3min autom (2,5km), od Bratislavy 15 minút (12km) a od Senca 10min (9km). Domy sa predávajú v stave holodom vrátane spevnených plôch (terasa, chodníky a parkovacie miesta pre dve autá). Dom je možné dokončiť do štandardu (obklady, dlažby, sanita, podlahy) podľa dohody. Cena jedného domu vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality a vrátane DPH je: - byt č. 1 s pozemkom o výmere 163m2 + 2x parkovacie státie -  224.900 eur - byt č. 2 s pozemkom o výmere 152m2 + 2x parkovacie státie -  219.900 eur - byt č. 3 s pozemkom o výmere 200m2 + 2x parkovacie státie -  229.900 eur V ponuke sú taktiež 5 izbové dvojdomy s pozemkom o výmere 178m2 + 3x parkovacie státie v cene od 249.900 eur Podrobnejšie informácie získate na webe projektu: www.rddomovina.sk.  Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku 0949 558 448 alebo nám napíšte e-mail na info@asterreality.sk. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web www.asterreality.sk.
Viničné
219 900 €
ASTER Predaj: 5izb. rodinný dom (časť dvojdomu) - súkromná ulica, ÚP: 112,8m2, PP: 200m2, 3x parkova
ASTER Reality ponúka na predaj 5 izbové rodinné domy (časť dvojdomu) ktoré sú súčasťou súkromnej lokality v centre obce Viničné. Domy majú rovnakú úžitkovú plochu, a to 112,8 m2. Sú veľmi dobre dispozične riešené, majú priestranné izby, dostatok úložného priestoru a nadštandardné príslušenstvo. Sú napojené na všetky inžinierske siete (elektrina, mestská voda, kanalizácia). Vykurovanie je podlahové v každej izbe. Príprava na alarm a na exteriérové žalúzie sú samozrejmosťou.  Dispozícia prízemie: - predsieň - chodba - technická miestnosť/ práčovňa spojená s toaletou - obývacia izba čiastočne spojená s kuchyňou - špajza  Dispozícia poschodie: - chodba - samostatná toaleta s umývadlom - kúpeľňa s vaňou - pracovňa - 3x spálňa Materiály a technológie: - tehla 25 cm, - priečka medzi domami je z dvojitej steny v celkovej hr. 550mm - zateplenie 20 cm EPS, - rovná strecha - plastové okná s 3 - sklom biele/antracit s prípravou na vonkajšie elektrické žalúzie - rekuperácia - TÚV a podlahové teplovodné kúrenie s tepeľným čerpadlom - el. videovrátnik od ulice - príprava v každej miestnosti na LAN/SAT - príprava na fotovoltiku Výhody lokality: bezprostrednej blízkosti sa nachádza COOP Jednota, základná 9 ročná škola a škôlka, reštaurácia a autobusová zastávka. Blízkosť Malých Karpát ponúka možnosti na aktívny oddych ako prechádzky, cyklistika či iné športy. Obec Viničné vyniká aj so svojou strategickou polohou, tj. sa nachádza medzi tromi okresnými mestami na ktoré má vznikajúce spojenie vrátane hromadnej dopravy. Vzdialenosť Pezinka od domu je 3min autom (2,5km), od Bratislavy 15 minút (12km) a od Senca 10min (9km). Domy sa predávajú v stave holodom vrátane spevnených plôch (terasa, chodníky a parkovacie miesta pre dve autá). Dom je možné dokončiť do štandardu (obklady, dlažby, sanita, podlahy) podľa dohody. Cena jedného domu vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality a vrátane DPH od 249.900 eur. V ponuke sú taktiež 3 izbové trojdomy s pozemkom o výmere od 152m2 + 2x parkovacie státie v cene od 219.900 eur Podrobnejšie informácie získate na webe projektu: www.rddomovina.sk.  Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku 0949 558 448 alebo nám napíšte e-mail na info@asterreality.sk. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web www.asterreality.sk.
Viničné
249 900 €
ASTER PREDAJ: 4-izbový rodinný dom v Dunajskej Strede
ASTER Reality ponúka na predaj priestranný 4 izbový rodinný dom v Dunajskej Strede. Dom je súčasťou moderného dvojdomu s vlastnou záhradou, nachádza sa v tichej novovybudovanej časti s vynikajúcou dostupnosťou ako aj do mesta tak aj na budúcu diaľnicu, resp. na cestu do BA/KN. Dom je úplne oddelená jednotka, odčlenená samostatným murivom so zvukovou izoláciou, vrátane osobitného pripojenia na elektrinu, plyn, verejný vodovod a kanalizáciu. Dom má zastavanú plochu 122m2, úžitkovú plochu 99m2  a prislúcha k nemu vlastný pozemok o výmere 450m2 . Dom je priestranný, slnečný, poskytuje dostatok úložného priestoru a je dispozične veľmi dobre riešený. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, 3 samostatné izby, kuchyňa spojená s obývačkou s priamym vstupom na terasu a do záhrady, komora, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta a technická miestnosť. TECHNICKÉ PARAMETRE - konštrukcia domu: 300mm brúsená tehla  - kúrenie: podlahové plynové - okná: plastové - 3sklo/ 6 komorové - predpríprava na alarm,  - zateplenie múrov 15cm,  - zateplenie strechy minerálnou vlnou 400mm - elektroinštalačné práce a rozvody - krabice, zásuvky, vypínače, bleskozvod, rozvody na internet a TV. Ďalšie technické a odborné informácie Vám radi poskytneme na obhliadke. V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj dokončenie domu do štandardu. Cena ponúkaného domu v štádiu HOLODOM vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality je 204 900 €. Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku alebo nám napíšte e-mail. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web.  
Dunajská Streda
204 900 €
ASTER Predaj: 4i RD + garáž - Tepelné čerpadlo, Exteriérové žalúzie, úžitková plocha 126m2, pozemok
ASTER Reality ponúka na predaj nadštandardný murovaný rodinný dom v obci Zohor s úžitkovou plochou 126m2 na pozemku s výmerou 5á. Dom je 4-izbový s oddelenou dennou a nočnou časťou. K dispozícii sú tri spáľne, priestranná kúpeľňa s klasickou vaňou, so sprchovým kútom a s toaletou, samostatná toaleta, technická miestnosť a vstavaná garáž.  V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály: steny z keramických tehál, prípadne tvárnic, strop tvorí sadrokartónový podhľad, krov je drevený. DISPOZÍCIA DOMU (viac na pôdoryse): - obývacia izba s výstupom na terasu spojená s kuchyňou a so špajzou - rodičovská spálňa s výstupom na terasau - dve detské izby - kúpeľňa so sprchou a s vaňou spojená s toaletou - samostatná toaleta - chodba - technická miestnosť - práčovňa - garáž vo výmere 15,7 m² TECHNICKÉ PARAMETRE: - obvodové murivo hr. 300 zn. Porotherm + zateplenie EPS 200mm - strecha vo farbe antracid zo škridly zn. Bramac  - okná vo farbe antracit s izolačným trojsklom  - parkovanie pre 2 autá a chodník a terasa z betónovej dlažby - príprava na externé žalúzie - vápenocementové omietky + 2x náter bielej farby - rekuperácia v každej obytnej miestnosti - teplovodné podlahové kúrenie - tepelné čerpadlo (vzduch - voda) - príprava na alarm Domy sú skolaudované a je možnosť výberu z posledných troch kusov. Dokončenie do štandardu podľa dohody a vlastného výberu.  V cene je aj terasa, parkovacie státie pre 2 autá a spevnené plochy zo zámkovej dlažby ako aj oplotenie z troch strán. Cena ponúkaného domu v stave holodom vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality je od 319.990 eur. Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku alebo nám napíšte e-mail. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web.
Zohor
319 990 €
ASTER Predaj: 4i RD - Tepelné čerpadlo, Exteriérové žalúzie, úžitková plocha 107 m2, pozemok 5á,
ASTER Reality ponúka na predaj nadštandardný murovaný rodinný dom v obci Hviezdoslavov (Letná ul.) s úžitkovou plochou 106,7m2 na pozemkom s výmerou 5á. Dom je 4-izbový s oddelenou dennou a nočnou časťou. K dispozícii sú tri spáľne, priestranná kúpeľňa s klasickou vaňou, so sprchovým kútom a s toaletou, samostatná toaleta, technická miestnosť - práčovňa a skladík.  V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály: steny z keramických tehál, strop tvorí sadrokartónový podhľad, krov je drevený. DISPOZÍCIA DOMU (viac na pôdoryse): - obývacia izba s výstupom na terasu spojená s kuchyňou - rodičovská spálňa s výstupom na terasau - dve detské izby - kúpeľňa so sprchou a s vaňou spojená s toaletou - samostatná toaleta - chodba - priestranná technická miestnosť - práčovňa - sklad, resp. špajza TECHNICKÉ PARAMETRE: - obvodové murivo hr. 300 zn. Porotherm + zateplenie EPS 200mm - strecha vo farbe antracid zo škridly zn. Bramac  - okná vo farbe antracit s izolačným trojsklom  - parkovanie pre 2 autá a chodník a terasa z betónovej dlažby - príprava na externé žalúzie - vápenocementové omietky + 2x náter bielej farby - rekuperácia v každej obytnej miestnosti - teplovodné podlahové kúrenie - tepelné čerpadlo - príprava na alarm Domy sú v štádiu výstavby - je možnosť výberu. Kolaudácia 4Q/2023. Dokončenie do štandardu podľa dohody a vlastného výberu.  V cene je aj terasa, parkovacie státie pre 2 autá a spevnené plochy zo zámkovej dlažby ako aj oplotenie. Cena ponúkaného domu v stave holodom vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality je od 299.990 eur. Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku alebo nám napíšte e-mail. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web.
Hviezdoslavov
299 900 €
ASTER Predaj: stav. pozemok, 1180m2, Veľký Biel - maximálna bezpečnosť a súkromie - súkromná uzavret
ASTER Reality ponúka na predaj stavebný pozemok na výstavbu rodinného domu, resp. na výstavbu viacej rodinných domov, prípadne dvojdomu v obci Veľký Biel. Plocha pozemku je 1180 m2 a 23 m x 52 m. Pozemok je rovinatý a vedie k nemu súkromná betónová prístupová so vstupom cez automatickú bránu. Na pozemku sa nachádza elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia i vodovod. Orientácia pozemku je juhozápad. Obec sa nachádza na území v blízkosti hlavných dopravných ťahov. Priamo v obci sa nachádza základná a materská škola, zdravotné stredisko, potraviny, obchody, reštaurácie či ďalší menší podnikatelia, železničná stanica Veľký Biel a niekoľko autobusových zastávok. Diaľnica je vzdialená cca 3 km od obce. Cena pozemku vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality je  205.000 eur. Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku alebo nám napíšte e-mail. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web.
Veľký Biel
205 000 €
ASTER PREDAJ: POZEMOK vhodný na rodinný dom 700m2 - Florida Villa /Park, Dunajská Streda
ASTER Reality ponúka na predaj pozemok na výstavbu rodinného domu v Dunajskej Strede v projekte Florida Villa Park. Pozemok je pripravený na výstavbu rodinného domu. Samozrejmosťou sú inžinierske siete vrátane elektrickej prípojky, plynu, vodovodu, kanalizácie a optického internetu.   Rozmery pozemku sú 20m (uličná šírka) x 35m.  Cena pozemku vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality je 119.000 eur. Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Prosím volajte našu Infolinku 0949 558 448 (Po-Ne: od 9:00 do 20:00), alebo píšte na info@asterreality.sk. Viac ponúk na http://asterreality.sk.
Dunajská Streda
119 000 €
ASTER Predaj: 4i RD v Rusovciach ÚP: 92m2, pozemok 497m2
ASTER Reality ponúka exkluzívne na predaj tehlový rodinný dom v Rusovciach s výmerou 92 m2 na pozemku s výmerou 497 m2. Dom je riešený ako samostatne stojaci prízemný bungalov  Rodinný dom tvorí obývacia izba s jedálňou a s kuchyňou, ktoré spolu vytvárajú jeden veľkopriestor, spálňa rodičov, dve detské izby (jedna menšia jedna väčšia), kúpeľňa s WC, technická miestnosť a samostatné WC (hosťovská). Z obývacej izby vedie výstup na terasu. Dom je navrhnutý z klasických materiálov: steny z keramických tehál, strop tvorí sadrokartónový podhľad, krov je drevený, krytina je betónová. DISPOZÍCIA DOMU (viac na pôdoryse): - obývacia izba s výstupom na terasu spojená s kuchyňou a so špajzou - rodičovská spálňa - dve detské izby (jedna menšia, jedna väčšia) - kúpeľňa so sprchou spojená s toaletou - chodba - technická miestnosť - práčovňa - hosťovská toaleta TECHNICKÉ PARAMETRE: - obvodové murivo hr. 300 zn. Leier + zateplenie EPS 150mm - strecha vo farbe nat. pálenej hliny zo škridly zn. Terran  Dom je momentálne dokončený na 85% a je možné ho dokončiť na holodom za cca 30.000 €. V aktuálnom stave treba dokončiť nasledovné: - dokončiť fasádu - dokončiť detaily strechy - dorobiť zvody a napojiť RD na vsak - skompletizovať elektroinštaláciu - dokončiť SDK podhľad - vybudovať parkovacie státie a prístup k RD Prípadne dokončenie do štandardu podľa dohody a vlastného výberu.  Na mieru navrhnutá kuchynská linka ktorá je zobrazená medzi fotkami je už v cene. Cena ponúkaného domu s pozemkom v stave holodom vrátane kvalitného realitného servisu ASTER Reality je 279.990 eur. Radi s Vami pôjdeme na obhliadku. Zavolajte na našu centrálnu linku alebo nám napíšte e-mail. Pre ďalšie ponuky navštívte náš web.
Bratislava V - Rusovce
279 990 €