NA PREDAJ 2-izbový byt na Gunduličovej ulici
Ponúkame na predaj 2-izbový byt (č. 301) , Gunduličova ulica, Bratislava – Staré Mesto. Byt má výmeru 56,44 m2 + balkón 5,15 m2, na nachádza sa na 3. poschodí/5. Byt má kuchyňu spojenú s obývacou izbou so vstupom na balkón, samostatnú spálňu, kúpeľňu s WC. Byt sa predáva v štandarde: - vchodové bezpečnostné protipožiarne dvere kategórie D3 značky ADLO - interiérové dvere SAPELI - plastové 5-komorové okná značky SALAMANDDRE STREAMLINE - vinylové podlahy VINYL ECO30 - dlažby, obklady SIKO a sanita v kúpeľni VILLEROY&BOCH - steny spĺňajú požiarne a akustické STN normy - ústredné kúrenie - klimatizácia CHIGO - slaboprúdové rozvody pre internet, tv, intercom Dom je historická budova, kompletne zrekonštruovaná s výťahom značky KONE. Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácii. Cena: 338.141,- EUR UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie ohľadne bytu Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
338 141 €
NA PRENÁJOM garáž na Tomášikovej ulici
Ponúkame na prenájom garáž v bytovom dome, Tomášikova ulica, Bratislava – Ružinov. Garáž má výmeru 32 m2, šírka 5,50 m. Voľná od 1.6.2024. Cena: 250,- EUR/mesiac UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Obhliadka je možná bez účasti detí do 18 rokov. Ďalšie informácie o garáži, platobných podmienkach a provízii realitnej kancelárie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava II - Ružinov
250 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie s veľkou terasou na Ventúrskej ulici
Ponúkame na prenájom kancelárie, Ventúrska ulica, Bratislava - Staré Mesto. Priestory boli pôvodne skolaudované ako byt, majú výmeru 83,23 m2 + terasa 52m2 a sú 3. poschodí. Kancelárie pozostávajú z kancelárie spojenej s kuchynkou s východom na terasu, 2 samostatných kancelárií, kúpeľne s hydromasážnou vaňou a WC. Prenajímajú sa nezariadené. Priestory majú vlastný plynový kotol a klimatizáciu. Voľné od 1.7.2024. Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácii. Cena: 1.500,- EUR/mesiac + fixné služby 180,- EUR/mesiac + energie 140,- EUR/mesiac + DPH UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Obhliadka je možná bez účasti detí do 18 rokov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
1 500 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie na Gorkého ulici
Ponúkame na prenájom kancelárie, Gorkého ulica, Bratislava - Staré Mesto. Kancelárie majú výmeru 219,68 m2 a sú na 3. poschodí. Priestor pozostáva zo 3 kancelárií, zasadačky, kuchynky , WC a kúpeľne. Kancelárie sú kompletne zrekonštruované. Budova má výťah. Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácií. Cena: 2.000,- EUR / mesiac + fixné náklady 450,- EUR/mesiac + energie 140,- EUR/mesiac + DPH UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme mailom alebo telefonicky.
Bratislava I - Staré Mesto
2 000 €/mes.
NA PRENÁJOM obchodný priestor na Gorkého ulici
Ponúkame na prenájom obchodný priestor, Gorkého ulica, Bratislava – Staré Mesto. Priestor má výmeru 65 m2 a nachádza sa na prízemí. Výklady obchodného priestoru sú do ulice, vstup je z pasáže. Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácií. Cena: 1.800,- EUR/mesiac +DPH, + fixné služby 240,- EUR/mesiac + DPH, energie 130,- EUR/mesiac + DPH UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
1 800 €/mes.
NA PRENÁJOM obchodný priestor na Gorkého ulici
Ponúkame na prenájom obchodný priestor, Gorkého ulica, Bratislava – Staré Mesto. Priestor má výmeru 19,69 m2 a nachádza sa na prízemí. Výklady obchodného priestoru sú do pasáže. Súčasťou priestoru je toaleta a malý priestor. Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácií. Cena: 800,- EUR/mesiac +DPH, + fixné služby 90,- EUR/mesiac + DPH, energie 80,- EUR/mesiac + DPH UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
800 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie na Michalskej ulici
Ponúkame na prenájom kancelárie Michalská ulica, Bratislava, Staré Mesto Kancelárie majú výmeru 78,40 m2 a sú na 2. poschodí. Jedná sa o 3 navzájom prepojené kancelárie s 2 vstupmi. K dispozícii je kuchynka a toalety. Kancelárie sú zrekonštruované. Dom je historický s výťahom. Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácii. Cena: 700,- EUR/mesiac + fixné náklady 240,- EUR/mesiac + energie 100,- EUR/mesiac + DPH Ďalšie informácie Vám radi poskytneme mailom alebo telefonicky
Bratislava I - Staré Mesto
700 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie rôznych veľkostí na Michalskej ulici
Ponúkame na prenájom kancelárie rôznych veľkostí, Michalská ulica, Bratislava - Staré Mesto. Kancelárie sú kompletne zrekonštruované. Na chodbe je k dispozícii WC a kuchynka. Kancelárie sa ponúkajú nezariadené. Budova je historická budova s výťahom a vnútornou pasážou. Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácii. Voľné kancelárie: 2. NP - kancelária č. 211, 212, 213, 214 prepojené kancelárie – výmera 57,59 m2 + podiel na spoločných častiach Orientovaná je do Zámočníckej ulice. Cena: 808,68 EUR/mesiac + DPH 2. NP - kancelária č. 218. – výmera 25,92 m2 + podiel na spoločných priestoroch Orientovaná je do Zámočníckej ulice. Cena: 308,40 EUR/mesiac + DPH 4. NP - kancelária č. 4.19. – výmera 41,54 m2 + podiel na spoločných častiach Orientovaná je do Michalskej ulice. Cena: 543,73 EUR/mesiac + DPH K cene nájmu bude pripočítaná cena za energie a služby. UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
308,40 €/mes.
NA PRENÁJOM obchodné priestory na Michalskej ulici
Ponúkame obchodný priestor na ulici Michalská – Zámočnícka, Bratislava – Staré Mesto. Priestory sa nachádzajú na prízemí, vstup z ulice. Priestory majú výmeru 58,08 m2 + spoločné priestory a sú kompletne zrekonštruované. Budova je historická. Nehnuteľnosť nepodlieha energetickej certifikácii. Cena: 2.419,03 EUR/mesiac + DPH + správa budovy + 3,25 EUR/m2/mesiac +DPH + 3,- EUR/m2/mesiac energie + DPH UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
2 419,03 €/mes.
NA PREDAJ 3-izbový byt na Hlaváčikovej ulici
Ponúkame na predaj 3-izbový byt, Hlaváčikova ulica, Bratislava – Karlova Ves, lokalita Dlhé Diely. Byt má výmeru 62,86 m2 + loggia a nachádza sa na 4.poschodie/6. Byt má samostatnú kuchyňu, 3 samostatné nepriechodné izby, halu, kúpeľňu a WC. K bytu prináleží pivničná kobka. Byt je čiastočne zrekonštruovaný, má plávajúce podlahy, plastové okná. V bytovom dome boli menené stupačky v roku 2023. Dom je panelový s výťahom. V blízkosti domu sa nachádza veľa zelene, v dosahu je dobrá občianska vybavenosť. Energetický certifikát nebol predložený. Cena : 182.000,- EUR UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie ohľadne bytu Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava IV - Karlova Ves
182 000 €
NA PREDAJ rekreačný pozemok v Dúbravke
Ponúkame na predaj pozemok, Bratislava – Dúbravka, v lokalite Veľká lúka (Agátová ulica). Pozemok má výmeru 999 m2, evidovaný je ako záhrada. Šírka pozemku cca 12 m. Na pozemku sa nachádza prípojka elektriny, nefunkčná studňa a malá záhradná chata vyžadujúca kompletnú rekonštrukciu. Prístup na pozemok je poľná cesta. Podľa Územného plánu je pozemok: - určený pre funkciu záhrady, záhradkárske a chatové osady a lokalita, kód regulácie 1203, stabilizované územie - spôsob využitia funkčných plôch na záhrady a stavby pre individuálnu rekreáciu. V blízkosti pozemku sa nachádzajú obchody, BORY MALL. Cena: 175.000,- EUR Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava IV - Dúbravka
175 000 €
NA PREDAJ 1-izbový byt s loggiou na Novohorskej ulici
Ponúkame na predaj 1-izbový byt, Novohorská ulica, Bratislava - Rača. Byt má výmeru 31,81 m2 + loggia 8 m2 a nachádza sa na 3.poschodie/3. Byt má samostatnú kuchyňu, izbu, kúpeľňu a WC. Na poschodí vedľa bytu sa nachádza kumbál (pivnica). Byt je čiastočne zrekonštruovaný. Dom je panelový BEZ VÝŤAHU. V blízkosti domu sa nachádza park, v dosahu je dobrá občianska vybavenosť. Cena : 119.800,- EUR UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie ohľadne bytu Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava III - Rača
119 800 €
NA PRENÁJOM 3-izbový byt na Gorkého ulici
Ponúkame na prenájom 3-izbový byt, Gorkého ulica, Bratislava – Staré Mesto. Byt má výmeru 70 m2 a je na 3. poschodí. Byt má obývaciu izbu s kuchynským kútom, 2 samostatné spálne, kúpeľňu a samostatné WC. Byt je zrekonštruovaný. Prenajíma sa zariadený. Budova je historická s výťahom. Cena: 1.000,- EUR/mesiac + energie 240,- EUR/mesiac UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie o byte, platobných podmienkach a provízii realitnej kancelárie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom. Cena energií: 240 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
1 000 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie na Zochovej ulici
Ponúkame na prenájom kancelárie Zochová ulica, Bratislava – Staré Mesto. Kancelárie majú výmeru 69,67 m2 a sú na 4.podlaží. Pozostávajú zo 2 kancelárií a spoločných priestoroch – kuchynka, toalety a chodby. Budova nepodlieha energetickej certifikácii Cena: 9,- EUR/m2/mesiac + energie 4,50 EUR/m2/mesiac + DPH Možnosť prenajať si parkovacie státie: 130,- EUR/mesiac + DPH. UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme mailom alebo telefonicky.
Bratislava I - Staré Mesto
627,03 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie na Zochovej ulici
Ponúkame na prenájom kancelárie, Zochová ulica, Bratislava – Staré Mesto . Kancelárie majú výmeru 57,95 m2 a sú na 4. NP. Kancelárie pozostávajú z 2 miestností a zdielaného WC. Kancelárie sú zrekonštruované, prenajímajú sa NEZARIADENÉ. Budova je historická s výťahom. Cena: od 8,- EUR do 9,- EUR/m2/mesiac + energie 4,50 EUR/m2/mesiac + DPH (Cena závisí od dĺžky nájmu). Možnosť prenajať si parkovacie státie cena: 130,- EUR/mesiac + DPH UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme mailom alebo telefonicky.
Bratislava I - Staré Mesto
463,60 €/mes.
NA PRENÁJOM obchodné priestory vhodné aj na gastro na Štúrovej ulici
Ponúkame na prenájom obchodné priestory v budove LUXOR, Štúrova ulica, Bratislava - Staré Mesto. Priestory majú výmeru 24,24 m2, nachádzajú na prízemí a majú výklad. Priestory sú zrekonštruované. Vhodné ako obchod, ale aj gastro-prevádzku. V blízkosti na nachádza dobrá občianska vybavenosť, zástavka MHD. Energetický certifikát - ukazovateľ integrovanej energetickej hospodárnosti – B. Cena: 2.200,- EUR/mesiac + DPH + energie UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo e-mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
2 200 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie rôznych veľkostí
Ponúkame na prenájom kancelárie rôznych veľkostí, Štúrova ulica, Bratislava - Staré Mesto. Kancelárie sú kompletne zrekonštruované. Na chodbe je k dispozícii WC a kuchynka. Kancelárie sa ponúkajú nezariadené. Budova je historická budova s výťahom . Energetický certifikát - ukazovateľ integrovanej energetickej hospodárnosti – B. Voľné kancelárie: 3.poschodie – kancelária č. 318 – výmera 22,40 m2 Cena: 324,58 EUR/mesiac + DPH 3.poschodie – kancelária č. 320 – výmera 21,79 m2 Cena: 315,74 EUR/mesiac + DPH 3.poschodie – kancelária č. 323 – výmera 24,11 m2 Cena: 349,35 EUR/mesiac + DPH 3.poschodie – kancelária č. 324 – výmera 33,23 m2 Cena: 487,50 EUR/mesiac + DPH 3.poschodie – kancelária č. 326 – výmera 17,21 m2 Cena: 249,37 EUR/mesiac + DPH 4.poschodie – spojené kancelárie č. 412 – výmera 19,95 m2 Cena: 578,88 EUR/mesiac + DPH 4.poschodie – kancelária č. 413 – výmera 22,23 m2 Cena: 322,11 EUR/mesiac + DPH 4.poschodie – spojené kancelárie č. 414,414/1 – výmera 42,33 m2 Cena: 613,36 EUR/mesiac + DPH 4.poschodie – kancelária č. 415 – výmera 22,15 m2 Cena: 320,95 EUR/mesiac + DPH 6.poschodie – kancelária č. 603 – výmera 14,90 m2 Cena: 215,90 EUR/mesiac + DPH 6.poschodie – kancelária č. 614 – výmera 16,04 m2 Cena: 232,42 EUR/mesiac + DPH 6.poschodie – kancelária č. 615 – výmera 17,50 m2 Cena: 253,58 EUR/mesiac + DPH 6.poschodie – kancelária č. 616 – výmera 17,50 m2 Cena: 253,58 EUR/mesiac + DPH 6.poschodie – kancelária č. 618 – výmera 17,50 m2 Cena: 253,58 EUR/mesiac + DPH 6.poschodie – kancelária č. 620 – výmera 17,50 m2 Cena: 253,58 EUR/mesiac + DPH 6.poschodie – kancelária č. 624 – výmera 26,70 m2 Cena: 386,88 EUR/mesiac + DPH K cene nájmu sa bude počítať cena za správu a za energie. UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo e-mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
215,90 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie rôznych veľkostí na Nám. SNP
Ponúkame na prenájom kancelárie rôznych veľkostí, Námestie SNP, Bratislava - Staré Mesto. Kancelárie sú kompletne zrekonštruované. Na chodbe je k dispozícii WC a kuchynka. Kancelárie sa ponúkajú nezariadené. Budova je historická budova s výťahom a vnútornou pasážou. Energetický certifikát – ukazovateľ integrovanej energetickej hospodárnosti – D.. Voľné kancelárie: 3. NP - kancelária č. 916 a 917. – výmera 208 m2 Orientovaná je námestie SNP a Špitálsku Cena: 2.943,94 EUR/mesiac + DPH 6. NP - kancelária č. 927 – výmera 136,18 m2 Orientovaná je Kolárska a Špitálska Cena: 1.927,43 EUR/mesiac + DPH 7. NP - kancelária č. 933. – výmera 100 m2 Orientovaná je námestie SNP a vnútroblok. Cena: 1.415,36 EUR/mesiac + DPH K cene nájmu bude pripočítaná cena za energie. UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo mailom.
Bratislava I - Staré Mesto
1 415,36 €/mes.
NA PRENÁJOM skladové priestory na Vajnorskej ulici
Ponúkame na prenájom skladové priestory, Vajnorská ulica, Bratislava - Nové Mesto. Skladové priestory majú výmeru 209,76 m2a pozostávajú z zo štyroch priestorov (157 m2, 16,13 m2, 21,13 m2 a 15,50m2) Priestory sú zrekonštruované. Na chodbe je k dispozícii WC. Možnosť prenajať si vonkajšie parkovacie státie. V blízkosti budovy sa nachádza zástavka MHD Cena: 2.794,- EUR/mesiac + DPH + energie UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo e-mailom.
Bratislava III - Nové Mesto
2 794 €/mes.
NA PRENÁJOM kancelárie rôznych veľkostí na Vajnorskej ulici
Ponúkame na prenájom kancelárie rôznych veľkostí, Vajnorská ulica, Bratislava - Nové Mesto. Kancelárie sú kompletne zrekonštruované. Na chodbe je k dispozícii WC a kuchynka. Kancelárie sa ponúkajú nezariadené. Budova je s výťahom. Možnosť prenajať si vonkajšie parkovacie státie. V blízkosti budovy sa nachádza zástavka MHD Voľné kancelárie: 2.NP – kancelária č. 2.14 – výmera 35,06 m2 Cena: 467,- EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.15 – výmera 34,10 m2 Cena: 454,21 EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.16 – výmera 19,29 m2 Cena: 256,94 EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.19 – výmera 62,12 m2 Cena: 827,44 EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.46 – výmera 18,65 m2 Cena: 248,42 EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.43 – výmera 17,05 m2 Cena: 227,11 EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.44 – výmera 33 m2 Cena: 439,56 EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.22 – výmera 12,06 m2 Cena: 160,64 EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.21 – výmera 10,02 m2 Cena: 133,47 EUR/mesiac + DPH 2.NP – kancelária č. 2.20 – výmera 17,05 m2 Cena: 227,11 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.49 – výmera 26,82 m2 Cena: 357,24 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.50 – výmera 15,76 m2 Cena: 209,92 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.51 – výmera 32,75 m2 Cena: 436,23 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.54 – výmera 16,66 m2 Cena: 221,91 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.55 – výmera 31,89 m2 Cena: 424,77 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.56 – výmera 33,67 m2 Cena: 448,48 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.30 – výmera 36,09 m2 Cena: 480,72 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.33 a 3.34 – výmera 43,99 m2 Cena: 585,95 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.36 – výmera 17,53 m2 Cena: 233,50 EUR/mesiac + DPH 3.NP – kancelária č. 3.37 – výmera 21,31 m2 Cena: 284,12 EUR/mesiac + DPH K cene prenájmu bude pripočítaná cena za správu a energie. UPOZORNENIE: Pri obhliadke je potrebné dodržiavať bezpečnostné a hygienické pokyny Úradu verejného zdravotníctva a štátnych orgánov. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky alebo e-mailom.
Bratislava III - Nové Mesto
133,47 €/mes.