Hodnotenia staršie ako mesiac
Pozitívne
Predávajúcu určite odporúčam,velmi milá,ochotná ,postieľka nádherná ♥️
Z***** M******, 15. 3. 2021
Pozitívne
Úžasný prístup, komunikácia, presnosť. Expresné dodanie všetkého, čo sme chceli. Tovar prišiel nepoškodený, novučičký a v super kvalite.
E** M********, 26. 2. 2021
Pozitívne
Neskutocne som spokojna, dobra komunikacia, dnes mi prisiel kociarik a som s nim neskutocne spokojna a este aj darcek som k nemu dostala :) vrelo odporucam :)
Z***** K******, 10. 2. 2021
Pozitívne
Neskutocny pristup. Vyriesilo sa aj pre mna nevyriesitelne! (A to som kupovala len jeden adapter.) Kde ma ine kocikarne odbili, tu mi s ochotou pomohli uno pronto. Fakt odporucam, skvely pristup, ziadny dalsi sedivy vlas z kocikovych firiem vdaka nim ;)
M***** B*********, 1. 10. 2020
Neutrálne
Úžasný prístup , zhovievavosť a ochota, tovar dokonalý
G******* H*******, 18. 9. 2020
Pozitívne
Dakujem za krásny kocik. Som velmi na 100% spokojna. Rychla vybava mojej obiednavky ani vela som niecakala. Kocik retro sa lahucko ovlada. Kocik story nam prisiel s dobierkou bez poskodenia bez problemou som velmi spokojna. Dakujem velmi peknie
S***** H******, 23. 7. 2020
Pozitívne
Vrelo odporucam nakup v tomto obchode. Komunikacia s predajcom je ako ma byt, nie je problem ani s poslanim realnych foto kocikov. Krasne kociky za bezkonkurencnu cenu v super kvalite. Tovar pride v demonte , ale poradi si s tym aj zena v pokrocilom stadiu tehotenstva ako ja :D za 15 minut bol zmontovany.. Na zivo este krajsi ako na foto
K**** F*********, 7. 7. 2020
Pozitívne
Určite odporúčame. My sme kupovali aj postieľku aj kočík. Boli sme priamo v kamennej predajni pozreli sme si kočík aby sme vedeli. Videli sme kočík a pani nám už len objednala farbu akú sme si vybrali. Veľmi milé jednanie. Pani je veľmi zlatá, milá a ochotná. Postieľku sme si kúpili rovno na predajni a tiež sme veľmi spokojní. Takže my určite vrelo odporúčame.
P**** K**********, 1. 7. 2020
Pozitívne
Krásny kočík,super cena,predajca super jednanie a rýchle dodanie
Z***** M***********, 26. 2. 2020
Neutrálne
Skvely pristup a jednanie, rychle dodanie
R*** S********* , 12. 2. 2020

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

1 2 3