Kancelárie na prenájom na Tomášikovej ulici
Nebytový priestor s rozlohou 353 m2 ​sa nachádza v polyfunkčnom objekte na Tomášikovej ulici v Ružinove. DISPOZÍCIA Priestor sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží v budove s výťahom. Súčasťou sú kancelárie, archív, kuchynka, recepcia, kuchynka, WC pre dámy a pánov, kúpeľňa so sprchovacím kútom. VYBAVENIE Priestor sa prenajíma nezariadený. Všetky priestory sú vybavené klimatizáciou, so samostatným diaľkovým ovládaním. LOKALITA Priestory sa nachádzajú vo výbornej lokalite Ružinova. Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť - reštaurácie, kaviarne, potraviny, lekárne a taktiež rýchly prístup do centra mesta. V blízkosti budovy sa nachádza autobusová zastávka a zastávka električky. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. Cena nájmu zahŕňa dve parkovacie miesta v garáži s výmerou. Po dohode je možné prenajať ďalšie parkovacie miesta. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.
Bratislava II - Ružinov
3 130 €/mes.
Svetlý 1-izbový byt na Palárikovej ulici
Svetlý 1-izbový byt s výhľadom na Slavín o rozlohe 36 m2 s balkónom 1,5 m2 ​sa nachádza v mestskej časti Staré Mesto na Palárikovej ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 5. poschodí z 5-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, priestrannej obývačky a samostatnej kuchyne. K bytu patrí tiež balkón, ktorý je prístupný z kuchyne. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a vstavaných kuchynských spotrebičov ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, plynový sporák, mikrovlná rúra. Súčasťou vybavenia je tiež 1 malá chladnička, klimatizácia a vstavané skrine, ktoré poskytujú množstvo úložného priestoru. LOKALITA Lokalita v srdci Starého Mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú reštaurácie, obchody, zastávky MHD a hlavná vlaková stanica. V blízkosti sa nachádza tiež množstvo parkov ako napríklad Park Račianske mýto, Námestie Slobody alebo Horský Park. Do 10 minút cesty autom sa nachádzajú nákupné centrá Central a Nivy. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 160-180 EUR/mesiac. K bytu prislúcha vonkajšie parkovacie státie v uzavretom dvore. Byt je voľný od 6.5.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
550 €/mes.
Priestranný 2-izbový byt v komplexe Eurovea
Priestranný 2-izbový byt s možnosťou prerobenia na 3-izbový o rozlohe 100m2 sa nachádza vo vyhľadávanom projekte EUROVEA na Pribinovej ulici v Starom meste. DISPOZÍCIA Byt na 4. poschodí s priamym výhľadom na Dunaj pozostáva zo vstupnej chodby, otvorenej dispozície kuchyne a obývačky, spálne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je terasa prístupná z obývacej izby. VYBAVENIE Vybavenie bytu zahŕňa kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, práčku so sušičkou, vstavané skrine, klimatizáciu a hliníkové okná. LOKALITA Nová lokalita na nábreží ponúka kvalitné bývanie s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Priamo v komplexe sa nachádza široká škála obchodov, reštaurácií, kaviarní, fitness centrum, multikiná a iné. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 250 EUR/mesiac. K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži a pivnica. Byt je k dispozícii od 1.4.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 750 €/mes.
Nadštandardný rodinný dom v Líščom údolí
Nadštandardný rodinný dom so saunou, fitness a vnútorným bazénom sa nachádza v tichej lokalite v Karlovej Vsi. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z 2 nadzemných a 1 podzemného podlažia. Úžitková plocha predstavuje 400 m2. Na podzemnom podlaží sa nachádza garáž rozmeru až 45 m2, bazén, fitness, kúpeľňa, WC, šatník, sklad, kotolňa a technické miestnosti. Na ďalšom podlaží disponuje obývacia izba s krbom spojená s jedálňou a priestrannou kuchyňou v tvare "U", hosťovská izba, komora, šatník, hala, kúpelňa, WC a terasa. Na najvyššom poschodí sú 4 izby, 2 kúpeľne s WC, šatník, loggie a chodba. VYBAVENIE Rodinný dom bol postavený v roku 2000, v roku 2012 prešiel komplétnou rekonštrukciou a je vo výbornom stave. Dom je zateplený a nachádzajú sa tu aj 2 nové plynové kotle a klimatizácia. LOKALITA Lokalita poskytuje kvalitné bývanie plné zelene, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú potraviny Lidl a Billa, pošta, reštaurácie, kaviarne, Vodárenské múzeum, Karloveské rameno, Botanická záhrada a zastávka MHD. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Karlova Ves
dohodou
Moderný 4-izbový byt v projekte Slnečnice Viladomy
Moderný 4-izbový byt s rozlohou 93,63 m2 a loggiou 13,5 m2 ​sa nachádza v projekte Slnečnice na Fialovej ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 6. poschodí zo 6-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej predsiene, kúpeľne, samostatného WC, spálne so vstavaným walk-in šatníkom, 2 izieb a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí tiež loggia, ktorá sa rozprestiera pozdĺž celej dennej časti bytu. VYBAVENIE Byt sa predáva kompletne zariadený. Interiér bol navrhnutý známym štúdiom Rules architects. Nábytok je robený namieru a spolu s ostatným zariadením ponúka nadštandardné bývanie. LOKALITA Byt je zasadený do bohatého zeleného prostredia. Lokalita poskytuje prístup k parkom, ihriskám či k bratislavskej hrádzi, ideálnym miestam pre prechádzky, relax či šport. Neďaleká dialnica D4 posyktuje rýchlu dostupnosť do Rakúska. Pohodlnú dopravu zabezpečí tiež napojenie na Panónsku a Dolnozemskú cestu, umožňujúce prístup do rôznych častí Bratislavy. V projekte je kompletná občianská vybavenosť, v bízkosti je tiež zástavka MHD a Slnečnice Market. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu tiež možno dokúpiť 2 garážové státia vedľa seba (prípadne iba jedno) za cenu 22 500 EUR a pivnicu (3,62 m2) za 5 000 EUR. © Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava V - Petržalka
499 000 €
Nový 2-izbový byt v projekte Rendez
Moderný 2-izbový byt s rozlohou 52,10 m2 a loggiou 12,52 m2 ​sa nachádza v projekte Rendez na ulici Eduarda Wenzla v mestskej časti Rača. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 5. poschodí zo 7. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC a vaňou, samostatnej spálne a obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí tiež priestranná loggia pozdĺž celého bytu, ktorá je prístupná z obývacej izby aj spálne. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, smart TV, chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, indukčná varná platňa a umývačka riadu. Byt má dostatočné množstvo ukladacieho priestoru v podobe vstavaných skríň na chodbe aj v spálni. Byt je navyše vybavený externými žalúziami. LOKALITA Projekt Rendez sa nachádza v mestskej časti Bratislava - Rača, pozdĺž komunikácie pri Šajbách - Sklabinská v lokalite pod masívom Malých Karpát. Mestská časť ponúka možnosti pre krátkodobé výlety a cyklistické vychádzky, na ktoré RNDZ nadväzuje riešením oddychových zón a zón zelene. V rámci areálu je zrealizovaný cyklochodník pozdĺž ul. Sklabinská. Súčasťou projektu je detské ihrisko a komunitná záhrada. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 180 EUR/mesiac. K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži za poplatok 50 EUR. Byt je k dispozícii ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava III - Rača
620 €/mes.
Úplne nový 3-izbový byt v projekte ZWIRN
Ponúkaný úplne nový (ešte neobývaný) 3-izbový byt s rozlohou 75 m2 a balkónom ​sa nachádza v projekte Zwirn na Košickej ulici neďaleko autobusovej stanice a nákupného centra Nivy. DISPOZÍCIA Byt je súčasťou prvej dokončenej etapy projektu a nachádza na 2. poschodí s výhľadom do zeleného dvora. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby s walk-in šatníkom, kúpeľne, samostatného WC, 2 spální (z toho jedna je zariadená čiastočne) a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí tiež balkón prístupný z obývacej izby. VYBAVENIE Byt sa prenajíma zariadený nábytkom namieru navrhovaným interiérovým architektom. Je vybavený nadštandardnými interiérovými materálmi (drevené parkety, hliníkové okná s trojsklom a elektrickými exteriérovými žalúziami). V celom byte sa nachádza stropné chladenie a podlahové kúrenie. Kuchynská linka je vybavená všetkými základnými elektrospotrebičmi. Súčasťou vybavenia je tiež práčka v kúpeľni. Byt poskytuje dostatok úložného priestoru v podobe vstavaných skríň a walk-in šatníka pri vstupnej chodbe. V každom byte je umiestnený moderný videovrátnik, ktorý okrem návštev zaznamenáva aj presný čas, dátum a počasie. LOKALITA Projekt ZWIRN od developera YIT je situovaný v obľúbenej a zabývanej lokalite pri Dulovom námestí. Okrem špičkovej architektúry vyniká aj svojimi kvalitnými spoločnými a verejnými priestormi, ktorých súčasťou je napríklad priestranný zelený vnútroblok s oddychovými zónami či námestie pred historickou Pradiarňou 1900 ponúkajúce najmä v letných mesiacoch širokú škálu podujatí. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú školy, zastávky MHD a nákupné centrum Nivy s bohatou ponukou služieb. Samotný projekt v blízkej budúcnosti ráta s plnou občianskou vybavenosťou vďaka lokálnym prevádzkam nachádzajúcimi sa na prízemí objektu. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 280 EUR/mesiac. K bytu prislúcha pivnica a parkovacie miesto v podzemnej garáži. Pre všetkých obyvateľov ZWIRNu je taktiež k dispozícii spoločná miestnosť pre uskladnenie bicyklov s možnosťou ich umytia či dofúkania kolies. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
1 500 €/mes.
3-izbový byt s parkingom na Mýtnej ulici
Prakticky riešený 3-izbový byt s rozlohou 83,5 m2 ​sa nachádza v novostavbe na Mýtnej ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 3. poschodí. Jeho dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou, samostatného WC, dvoch samostatných spální a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patria tiež dva balkóny, jeden je prístupný z obývacej izby, druhý zo vstupnej chodby. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, sušička, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. Byt je taktiež klimatizovaný a disponuje množstvom úložného priestoru. LOKALITA Lukratívna lokalita poskytuje kvalitné bývanie iba 10 minút pešo od centra mesta, skvelú občiansku vybavenosť i MHD zastávky kúsok od námestia. Súčasťou projektu je aj nákupná pasáž, kde sa nachádza Billa či DM-drogéria. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 250 EUR/mesiac. K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži za mesačný poplatok 100 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 050 €/mes.
Moderný 2-izbový byt pri Medickej záhrade
Moderný 2-izbový byt sa nachádza na prízemí v kompletne zrekonštruovanej budove na Janáčkovej ulici v Starom Meste. DISPOZÍCIA Tento pekný byt s rozlohou 53 m2 pozostáva z predsiene, otvorenej dispozície obývačky a kuchyne, spálne oddelenej posuvnými dverami, kúpeľne a samostatného WC. Prislúcha k nemu pavlač a spoločná záhrada vo vnútrobloku. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený moderným nábytkom a súčasťou vybavenia je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, práčka, podlahové kúrenie a vstavané skrine. LOKALITA Lokalita ponúka príjemné bývanie v tichej lokalite Starého Mesta neďaleko Medickej záhrady. V pešej dostupnosti je k dispozícii autobusová stanica s nákupným centrom Nivy zabezpečujúce plnú občiansku vybavenosť a dopravnú infraštruktúru. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa poplatky za energie 150 EUR/mesiac. Byt je k dispozícii ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
650 €/mes.
Moderný 2-izbový byt v projekte Bory
Úplne nový, moderný 2-izbový byt s loggiou sa nachádza v projekte Bory na ulici Jána Langoša. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 3. poschodí z 5-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, spálne a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu prislúcha aj loggia, ktorá je prístupná z obývacej izby a spálne. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, indukčná varná platňa, mikrovlnná rúra a umývačka riadu. LOKALITA Lokalita v novom projekte Bory poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza Nemocnica Bory a nákupné centrum Bory Mall s mnohými obchodmi, službami, reštauráciami či kinom. Bytový komplex má vo vnútrobloku parkovú úpravu s oddychovými zónami a detským ihriskom. Byt je situovaný v tesnej blízkosti diaľnice D2, ktorá poskytuje výbornú dostupnosť, spája Bratislavu s Brnom a Prahou a napája sa na diaľnice do Viedne a Budapešti. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 150 EUR/mesiac (v závislosti od počtu osôb). Možnosť prenajatia garážového parkovacieho státia v cene 100 EUR/mesiac alebo vonkajšieho státia v cene 85 EUR/mesiac. Internet a KTV si hradí nájomca na vlastné náklady. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Lamač
700 €/mes.
Nový 3-izbový byt v projekte Bory
Úplne nový, moderný 3-izbový byt s loggiou ​sa nachádza v projekte Bory na ulici Jána Langoša. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 3. poschodí z 5-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, 2 samostatných WC, 2 spální a priestrannej obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí tiež loggia, ktorá je prístupná z obývacej izby aj spálne. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený (okrem jednej spálne) a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a vstavané kuchynské spotrebiče ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, indukčná varná platňa, mikrovlnná rúra a umývačka riadu. LOKALITA Lokalita v novom projekte Bory poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza Nemocnica Bory a nákupné centrum Bory Mall s mnohými obchodmi, službami, reštauráciami či kinom. Bytový komplex má vo vnútrobloku parkovú úpravu s oddychovými zónami a detským ihriskom. Byt je situovaný v tesnej blízkosti diaľnice D2, ktorá poskytuje výbornú dostupnosť, spája Bratislavu s Brnom a Prahou a napája sa na diaľnice do Viedne a Budapešti. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie vo výške 200 EUR/mesiac (v závislosti od počtu osôb). V cene nájmu nie je zahrnutý internet. K bytu prislúcha parkovacie miesto vo vnútornej garáži. Možnosť prenajatia ďalšieho parkovacieho miesta za príplatok. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Lamač
1 000 €/mes.
Moderný 5-izbový holodom v Novej Dedinke
Moderný 5-izbový rodinný dom s terasou 24 m2 ​sa nachádza na pozemku o rozlohe 300 m2 v pokojnom prostredí obce Nová Dedinka na Družstevnej ulici. DISPOZÍCIA Dom je súčasťou dvojdomu, predáva sa jedna jeho časť. Dom disponuje 2 podlažiami a pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, kúpeľne bez WC, samostatného WC, 4 spální, obývačky a otvorenej kuchyne so špajzou. K domu patrí tiež terasa, ktorá poskytuje prístup na priestranný dvor. VYBAVENIE Dom je zateplený a predáva sa ako holodom. LOKALITA Lokalita obce Nová Dedinka poskytuje príjemnú atmosféru a kvalitné bývanie. V blízkosti domu sa nachádzajú potraviny, reštaurácie či materská škola. Okolie je obklopené množstvom zelene, čo vytvára ideálne prostredie na prechádzky a oddych v prírode. Bratislava je vzdialená 29 minút cesty autom. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K domu prislúchajú 2 vonkajšie parkovacie státia. Dokončenie prác - terasa, záhrada, inštalácia dlažieb, obkladov príp. kuchynskej linky - bude v cene a zabezpečené majiteľom. Materiály na dokončenie prác si zabezpečí kupujúci na vlastné náklady, podľa vlastného výberu. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Lamač
295 000 €
Nadštandardný 2-izbový byt vo Vile Kalvária v Horskom Parku
Priestranný slnečný dvojizbový byt s rozlohou 71 m2 sa nachádza na 2. prízemí v bytovom dome Vila Kalvária v tichej lokalite Horský Park v Starom Meste. DISPOZÍCIA Byt pozostáva z predsiene a otvorenej dispozície priestrannej kuchyne, prepojenej s obývacou časťou a možnosťou vyjsť na terasu (19,55 m2) a WC. V druhej časti bytu je spálňa s možnosťou vstupu do záhrady ( 150m2), kúpeľna so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom. VYBAVENIE Kuchynská linka poskytuje zabudované elektrospotrebiče- chladničku, mrazničku, umývačku riadu, elektrickú rúru, sklokeramickú dosku a mikrovlnnú rúru, od jedálenskej časti je oddelená pultom. Každá izba má vlastné samostatne regulovateľné podlahové kúrenie. LOKALITA Byt sa nachádza v tichom prostredí, v blízkosti známeho Horského parku ( asi 2 min. pešo) a ponúka dobrú dostupnosť do centra mesta ( autom asi 5 minút). CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa poplatky za energie v cene 200 EUR/mesiac. Byt je voľný ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 200 €/mes.
4-izbový byt vo Fialkovom údolí
Slnečný 4 - izbový byt s výmerou 136 m2 sa nachádza na 1. poschodí zo 4 novostavby s výťahom vo Fialkovom údolí. DISPOZÍCIA Dispozične pozostáva z otvorenej kuchyne a jedálenskej časti, obývacej izby, 3 spálni, 2 kúpeľní s WC. Súčasťou bytu je aj terasa o veľkosti 10,8 m2 a balkón s rozlohou 6,4 m2 dostupný z obývačky. VYBAVENIE Byt je klimatizovaný a na prenájom sa ponúka čiastočne zariadený. LOKALITA Vynikajúca poloha bytu v centre mesta so sebou prináša výbornú infraštruktúru a plnú občiansku vybavenosť s množstvom služieb, obchodov a reštaurácií v okolí. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 350 EUR/mesiac. K bytu prislúcha parkovacie státie. Byt je voľný od 01.04.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 800 €/mes.
Ideálny stavebný pozemok v Rusovciach
Stavebný pozemok o rozlohe 681 m2 sa nachádza v najlepšej časti Rusoviec, v novej štvrti za Ponteom. Na pozemku sú všetky siete, má výbornú orientáciu. Vhodný na stavbu 2 podlažného rodinného domu. Koeficient zastavanosti je 0,23. Rusovce sú ideálnym miestom pre únik od rušného mestského života, ale zároveň svojou vynikajúcou dopravnou infraštuktúrou poskytuje rýchlu dostupnosť do centra mesta (15 minút autom). Pri kúpe pozemku na firmu je možný odpočet DPH. Cena, vrátane DPH je 750 EUR/m2.
Bratislava V - Rusovce
425 625 €
Priestranný 4-izbový byt na predaj v Rozadole
Priestranný 4-izbový byt s rozlohou 155 m2 a balkónom 10 m2 ​sa nachádza v rezidečnom komplexe Rozadol na Mliekarenskej ulici. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 6-ich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, šatníka, veľkej dennej časti - priestranná obývačka, jedáleň a kuchyňa. Nočná časť bytu pozostáva z 3 spální (hlavná spálňa ma svoj "walk-in" šatník, kúpeľne s WC a vaňou, a samostatnej toalety.. K bytu patrí tiež balkón, ktorý je prístupný z obývacej izby. VYBAVENIE Byt sa predáva vrátane vstavaného nábytku a nadštandartne vybavenej kuchyne so vstavanými spotrebičmi značky MIELE. Byt je vybavený kvalitnými drevenným parketami, drevo-hliníkovými oknami zn.Internorm. LOKALITA Rezidenčný komplex Rozadol ponúka vynikajúcu polohu v rámci mesta s pohodlnou dopravnou dostupnosťou do centra (MHD aj cyklotrasa) a kompletnú občiansku vybavenosť. Potraviny Žabka, lekáreň, kaviarne či bistrá sa nachádzajú priamo vrámci projektu. V pešej dostupnosti nájdete supermarket LIDL a trhovisko Miletičova. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúchajú 2 parkovacie miesta vedľa seba v podzemnej garáži za cenu 25 tisíc/miesto a pivnica (8m2) © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
899 000 €
Veľkorysý rodinný dom so záhradou v Lamači
Veľkorysý rodinný dom s priestrannou záhradou a terasami ​sa nachádza v mestskej časti Lamač na ulici Cesta na Klanec. DISPOZÍCIA Dom po svojej kompletnej rekonštrukcii ešte nebol obývaný. Pozostáva z troch podlaží. Na jeho prízemí sa nachádza otvorená dispozícia obývačky s krbom, kuchyňa s jedálňou a samostatná izba, ideálna ako pracovňa. Z obývačky je vďaka veľkoformátovým oknám a prístupu na terasu (11 m2) unikátny výhľad na okolie a záhradu. Prvé nadzemné podlažie tvoria štyri spálne, pričom z dvoch z nich je prístupná ďalšia terasa so zastrešením (33,6 m2). Okrem toho sa tu nachádzajú dve kúpeľne, z ktorých jedna je so sprchovým kútom a jedna s vaňou. Na najspodnejšom podlaží sa nachádza technická miestnosť so skladom a taktiež unikátna zimná záhrada s kuchyňou. VYBAVENIE Dom sa ponúka na prenájom zariadený v závislosti na dohode. Súčasťou vybavenia je podlahové kúrenie a tiež stropné chladenie. LOKALITA Lokalita s pokojnou atmosférou v mestskej časti Lamač ponúka skvelú kombináciu prírodnej krásy a pohodlia mestského života. V blízkosti sa nachádza Tesco Express, zástavka MHD a množstvo zelene poskytujúcej príležítosť pre rekreáciu a relax. Vďaka dobrej dopravnej infraštruktúre je dom dobre spojený aj s centrom mesta aj s hlavnými dopravnými tepnami. 6-minút cesty autom sa nachádza nákupné centrum Bory Mall. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa mesačné náklady na energie. Parkovanie je zabezpečené na vonkajšom pozemku hneď pred domom. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Lamač
2 800 €/mes.
Nadštandardný rodinný dom v Líščom údolí
Nadštandardný rodinný dom so saunou, fitness a vnútorným bazénom sa nachádza v tichej lokalite v Karlovej Vsi. DISPOZÍCIA Dom pozostáva z 2 nadzemných a 1 podzemného podlažia. Úžitková plocha predstavuje 400 m2. Na podzemnom podlaží sa nachádza garáž rozmeru až 45 m2, bazén, fitness, kúpeľňa, WC, šatník, sklad, kotolňa a technické miestnosti. Na ďalšom podlaží disponuje obývacia izba s krbom spojená s jedálňou a priestrannou kuchyňou v tvare "U", hosťovská izba, komora, šatník, hala, kúpelňa, WC a terasa. Na najvyššom poschodí sú 4 izby, 2 kúpeľne s WC, šatník, loggie a chodba. VYBAVENIE Rodinný dom bol postavený v roku 2000, v roku 2012 prešiel komplétnou rekonštrukciou a je vo výbornom stave. Dom je zateplený a nachádzajú sa tu aj 2 nové plynové kotle a klimatizácia. LOKALITA Lokalita poskytuje kvalitné bývanie plné zelene, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú potraviny Lidl a Billa, pošta, reštaurácie, kaviarne, Vodárenské múzeum, Karloveské rameno, Botanická záhrada a zastávka MHD. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Karlova Ves
4 700 €/mes.
Slnečný 3-izbový byt pod Slavínom
Slnečný 3-izbový byt s rozlohou 122 m2 a balkónom ​sa nachádza v tichom prostredí pod Slavínom na ulici Boženy Němcovej. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 1. poschodí zo 5-tich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom, toalety, obývacej izby s kuchyňou, komory, zariadenej hlavnej spálne so vstavanými skriniami a druhej izby so vstupom na balkón. Balkón (8 m2) je takisto prístupný z obývacej izby. VYBAVENIE Byt sa ponúka na predaj zariadený podľa dohody s majiteľom. Kuchyňa je vybavená vstavanými kuchynskými spotrebičmi zn. Electrolux ako sklokeramická varná platňa, umývačka riadu (60 cm), elektrická teplovzdušná rúra, digestor a chladnička s mrazničkou. Byt má vlastný plynový kotol na kúrenie a prípravu TÚV, zásobník na TÚV, v celom byte je tiež teplovodné podlahové kúrenie. Plastové okná s dvojsklom sú zabezpečené proti hmyzu sieťkami na oknách a vnútornými hliníkovými žalúziami. Byt nemá klimatizáciu, vďaka orientácii na východ a stromom však klimatizácia nie je potrebná. LOKALITA Vyhľadávaná tichá lokalita Starého Mesta má dobrú dostupnosť, nakoľko sa nachádza 3 min. jazdy od dopravného uzla pri hlavnej železničnej stanici, s množstvom MHD liniek v blízkosti. Deutsche schule je vzdialená autom 4 minúty. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúchajú dve parkovacie státia v garáži. Cena jedného státia je 35.000 EUR. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
485 000 €
3-izbový byt v novostavbe v projekte Tammi v Dúbravke
3-izbový byt s rozlohou 59 m2 a balkónom (2,5 m2) ​sa nachádza v novostavbe v projekte Tammi na ulici Pri hrubej lúke v Dúbravke. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 3. poschodí z 8-ich. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, samostatnej spálne a pracovne, obývačky prepojenej s kuchyňou. K bytu patrí balkón s výhľadom do vnútrobloku. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a kuchynských spotrebičov ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, indukčná varná platňa. Dostatok úložného priestoru poskytujú vstavané skrine na chodbe. Byt je klimatizovaný. LOKALITA Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite Dúbravky, pár minút chôdzou od lesov Malých Karpát, zároveň má dobrú dostupnosť do centra mesta MHD aj vlastnou dopravou. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádza OC Dubrawa kde nájdete kaviarne, potraviny, reštaurácie, drogériu aj lekáreň. V dostupnosti je nemocnica Bory a obchodné centrum Bory Mall(cca 7 min. autom). CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu prislúcha pivnica. K bytu sa predáva parkovacie miesto v podzemnej garáži za 18 000 EUR. Budova má vypracovaný energetický certifikát A1. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Dúbravka
232 000 €
Priestranný 4-izbový byt na Drotárskej ceste
Slnečný 4-izbový byt s rozlohou 120 m2 a veľkorysou terasou ​sa nachádza v pokojnej lokalite blízko Horského parku na ulici Drotárska cesta. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na najvyššom 4. poschodí s orientáciou na južnú stranu. Jeho praktická dispozícia pozostáva z dvoch častí. V tej dennej sa nachádza vstupná chodba s hosťovskou toaletou, ďalej priestranná obývačka prepojená s kuchyňou so vstupom na terasu. V tzv. nočnej časti bytu sa nachádzajú tri samostatné spálne a kúpeľňa s WC, vaňou a sprchovacím kútom. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako práčka, TV a kuchynských spotrebičov ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, el. varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. Súčasťou vybavenia je podlahové kúrenie v obývačke a vstavané skrine. LOKALITA Bytový dom je situovaný v súkromnom areáli s vlastným detským ihriskom, čo zaručuje príjemne tiché a bezpečné bývanie. V blízkosti bytu sa nachádzajú potraviny Kraj, základná škola či zastávka MHD. V pešej dostupnosti sa nachádza Horský park, kde si možno vychutnať prírodu a oddych od rušného mestského života. Do 10 minút cesty autom sa nachádza nákupné centrum Cubicon so širokou škálou služieb alebo supermarket Kaufland. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie, ktoré predstavujú 280 EUR/mesiac. Byt je k dispozícii ihneď. K bytu prislúcha parkovacie miesto v podzemnej garáži. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 400 €/mes.
Luxusný 4-izbový byt v Horskom parku
Tento moderný, úplne nový 4-izbový byt, s krásnym výhľadom do lesa, rozlohou 142,86 m2 a dvomi veľkorysými terasami (spolu 86,80m2) ​sa nachádza priamo v Horskom Parku na ulici Majakovského, v UNIQ Majakovského Residence. DISPOZÍCIA Byt je umiestnený na najvyššom 4. poschodí z celkovo 4-och. Jeho dispozícia pozostáva zo vstupnej chodby vedúcej priamo do obývačky prepojenej s modernou kuchyňou a vstupom na priestrannú terasu s nadštandartnými výhľadmi. V byte sa ďalej nachádzajú 3 spálne (každá so samostatným vstupom na terasu), 3 kúpeľne a samostatné WC. VYBAVENIE Byt sa prenajíma nezariadený. Súčasťou je moderná kuchyňa vyhotovená z kvalitných materiálov a vybavená vstavanými elektrospotrebičmi ako sú chladnička s mrazničkou, el. rúra, digestor, el. varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. Pri každej izbe sa nachádzajú šatníkové skrine, ktoré poskytujú dostatočné množstvo úložného priestoru. LOKALITA UNIQ Majakovského Residence sa nachádza v prestížnej časti Bratislavy – priamo v Starom Meste, v tesnej blízkosti pokojného Horského parku. Táto unikátna lokalita ponúka jedinečné prepojenie mesta a prírody s množstvom zelene, parkom hneď pod oknami a rôznymi možnosťami aktívneho aj pasívneho odpočinku. Rezidentom je k dispozícií tiež reprezentatívna recepcia, vlastné fitness centrum alebo obľúbené letné kúpalisko Mičurín nachádzajúce sa neďaleko (cca 1min.autom). CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa mesačné energie. Byt je k dispozícii ihneď. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
3 640 €/mes.
Parkovacie státie v podzemnej garáži G1 v Rozadole
Parkovacie státie sa nachádza v podzemnej garáži polyfunkčného komplexu Rozadol v časti G1. Vstup do garáží je na ďiaľkové ovládanie z Priemyselnej ulice. Cena parkovacieho státia predstavuje 100 EUR/mesiac. Parkovacie státie je k dispozícii od 15.3.2024.
Bratislava II - Ružinov
100 €/mes.
Kancelárske priestory vhodné ako medicínske centrum
Priestory s rozlohou 450 m2 vhodné ako medicínske centrum sa nachádzajú na Podpriehradnej ulici. DISPOZÍCIA Budova pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Na prízemí sa nachádza recepcia, samostatné WC, denná miestnosť pre zamestnancov, kúpeľňa, 4 miestnosti vhodné na ambulanciu, z toho jedna s vlastným WC, ďalej sa tu nachádza takisto aj sklad a 2 technické miestnosti. Poschodie je rozdelené na dve časti. Prvá časť pozostáva z dvoch miestností, druhú časť tvoria 5 miestností, samostatné WC a balkón. VYBAVENIE Priestory sú na predaj čiastočne zariadené. LOKALITA Tichá lokalita ponúka dobrú dostupnosť do centra mesta (v blízkosti sa nachádza MHD zástavka) a plnú občiansku vybavenosť. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Parkovanie je možné v dvore budovy približne pre 10 áut. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Vrakuňa
990 000 €
Zariadený 4-izbový byt v Líščom údolí
Priestranný 4-izbový byt s rozlohou 147 m2, 2 balkónmi a záhradou ​sa nachádza v Líščom údolí v Karlovej Vsi. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na prízemí v 2-poschodovom dome. Dispozícia bytu pozostáva z predsiene, otvorenej dispozície obývačky a kuchyne, 3 spální, 2 kúpeľní s WC. K bytu patria tiež 2 balkóny, ktoré sú prístupné zo spální. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane kuchynských spotrebičov ako chladnička s mrazničkou, el. rúra, el. varná platňa, mikrovlná rúra a umývačka riadu. Súčasťou vybavenia je práčka, video-vrátnik a alarm. LOKALITA Lokalita v Karlovej Vsi poskytuje príjemné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru rýchlou dostupnosťou do centra mesta a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádza supermarket Lidl, lekáreň, školy, reštaurácie, kaviarne a zastávka MHD. Neďaleko bytu je Karloveské rameno a Park SNP, ktoré poskytuje príležitosti pre rekreáciu. Do 10 minút cesty autom sa od bytu nachádza nákupné centrum Eurovea. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 250 EUR/mesiac. K bytu prislúcha garáž pre 2 autá, pivnica a pekná udržiavaná záhrada. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava IV - Karlova Ves
1 400 €/mes.
Príjemný 5-izbový rodinný dom v Jarovciach
Príjemný 5-izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 221 m2 sa nachádza v tichej lokalite v Jarovciach. DISPOZÍCIA Dispozícia prvého podlažia (101,40 m2) pozostáva zo zádveria, vstupnej haly, pracovne, samostatnej toalety s umývadlom, kúpelne so sprchovacím kútom, technická miestnosť/práčovňa (s práčkou), obývacej izby, kuchyňa so špajzou a prístupom na terasu a do záhrady. Na hornom poschodí (64,60 m2) sa nachádza "nočná časť" domu, kde sa nachádza spálňa so šatníkom, dve detské izby, samostatný šatník a kúpeľňa s dvojumývadlom, vaňou a sprchovacím kútom. Suterén disponuje pivnicou s rozlohou 29 m2. K domu prislúcha aj krásna trávnatá záhrada so studňou, ideálna pre relax, oddych či záhradkčenie. Dotvárajú ju tuje, skalky, ruže či stromy. Dve hospodárske budovy poskytujú dostatok priestoru pre každého, či už kutila, záhradkára alebo gazdinku. K využitiu je tiež gril na drevené uhlie. VYBAVENIE Dom je zateplený a ponúka sa na prenájom čiastočne zariadený, po dohode s majiteľom je možnosť dozariadenia. Kuchyňa je vybavená kuchynskými spotrebičmi ako plynový sporák, umývačka riadu, mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra a rýchlovarná kanvica. Obývacia izba navyše disponuje akumulačným krbom. V garáži sa nachádza kvalitný outdorový rozkladací pingpongový stôl. LOKALITA Lokalita ponúka kvalitné a tiché bývanie s výborným napojením na hlavné dopravné ťahy. Cesta do centra Bratislavy autom trvá 15 minút. V tejto oblasti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť spolu so základnou a materskou školou, ktoré sú vzdialené do 10 minút chôdze od domu, rovnako ako obvodný lekár, zubárka, veterinár a aj lekáreň. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 200 EUR/mesiac. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava V - Jarovce
2 000 €/mes.
Zariadený mezonet s terasou na Medenej ulici
Klimatizovaný byt s rozlohou 69 m2 sa nachádza na Medenej ulici a je orientovaný do tichého vnútorného dvora. DISPOZÍCIA Byt sa nachádza na 6. a 7. poschodí zo 7. Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej haly, samostatného WC a otvorenej dispozície kuchyne a obývačky na vstupnom podlaží. Na poschodí je spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC a priestranná spálňa s prístupom na terasu s pekným výhľadom na Medenú ulicu a Staré Mesto. VYBAVENIE Byt sa prenajíma kompletne zariadený a vybavený vrátane elektrospotrebičov ako elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu a práčka. Súčasťou vybavenia bytu je klimatizácia, vonkajšie žalúzie, bezpečnostné dvere, elektronický vrátnika nezávislé plynové kúrenie. LOKALITA Lokalita v centre mesta poskytuje kvalitné bývanie, dobrú dopravnú infraštruktúru a kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, lekáreň, pošta, zastávka MHD. Výhodou je tiež blízkosť k historickému centru mesta s množstvom reštaurácií, kaviarní a historických pamiatok. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie v sume 150 EUR/mesiac. K bytu je možné prenajať si parkovacie státie v garážovom dome na Medenej 22 v sume 240 EUR/mesiac. Byt je k dispozícii od 1.2.2024. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk. Cena energií: 130 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
750 €/mes.
Kancelárske priestory rôznej veľkosti v Universe
Kancelárske priestory sa nachádzajú na 2. poschodí budovy Universo na ulici Ružová dolina v Ružinove. DISPOZÍCIA Kancelárske priestory bunkového typu sú dostupné tromi výťahmi a tromi schodiskami. Pozostávajú zo separátnych miestností s rozlohou od 13,49 do 30,40 m2 a haly s kuchynkou. K dispozícii sú aj sociálne zariadenia, ktoré sa nachádzajú v spoločných priestoroch na chodbe, ako aj zasadacia miestnosť pre 20 - 30 osôb vybavená prezenčnou technikou a kopírovacím strojom. VYBAVENIE Priestory sa radia do vysokého štandardu. Sú vybavené vzduchotechnikou, chladené klimatizačnými jednotkami, tienené vonkajšími žalúziami, slaboprúdovou sieťou, vstupným systémom (audio vrátnikom) pre návštevy. Po dohode je možné priestory dozariadiť aj štýlovým kancelárskym nábytkom. Celý objekt je monitorovaný profesionálnym kamerovým systémovom, chránený požiarnym systémom a 24 hodinovou súkromnou bezpečnostnou službou. LOKALITA Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť. V tesnej blízkosti sa nachádza trhovisko Miletičova a reštaurácie s rôznymi možnosťami na stravovanie. V pešej dostupnosti je takisto notár, pošta, kataster či banky. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K priestorom je možné prenajať si vonkajšie parkovacie státie hneď pri budove za poplatok 70 EUR/mesiac/1 státie alebo v podzemnej garáži za poplatok 80 EUR/mesiac/1 státie. Prístup do budovy a kancelárii je bezbariérový. Cena nezahŕňa poplatky za energie a služby a tiež využívanie spoločných priestorov a zasadačky s kuchynkou. Pre viac detailnejších informácii prosím kontaktujte našu rk. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
4-izbový byt so záhradou v blízkosti hradu
4-izbový byt so záhradou sa nachádza v blízskosti Bratislavského hradu. DISPOZÍCIA Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, troch spálni, obývacej izby a kuchyne. VYBAVENIE Byt prešiel komplétnou rekonštrukciou. Prenajíma sa nezariadený. LOKALITA Lokalita v blízkosti centra mesta poskytuje kvalitné bývanie a dobrú dopravnú infraštruktúru. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, zastávky MHD a taktiež niekoľko reštaurácií a kaviarní. V lokalite sa nachádza aj množstvo zelene. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO Cena nájmu nezahŕňa energie. K bytu prislúcha parkovacie miesto v garáži. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 500 €/mes.
Priestranný 3-izbový byt v komplexe Eurovea
Priestranný 3-izbový byt s podlahovou plochou 99 m2 sa nachádza vo vyhľadávanom projekte EUROVEA na Pribinovej ulici v Starom meste. DISPOZÍCIA Byt s priamym výhľadom na Dunaj pozostáva zo vstupnej chodby, kde sa nachádza šatníková zostava a priestor pre pracovňu/hosťovskú izbu, otvorenej dispozície kuchyne a obývačky, spálne s priestranným šatníkom a kúpeľne s WC. Súčasťou bytu je balkón prístupný zo spálne aj z obývacej izby. VYBAVENIE Byt je možné dozariadiť podľa konkrétnych požiadaviek klienta. LOKALITA Nová lokalita na nábreží ponúka kvalitné bývanie s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. Priamo v komplexe sa nachádza široká škála obchodov, reštaurácií, kaviarní, fitness centrum, multikiná a iné. CENA A DOPLŇUJÚCE INFO K bytu patrí pivnica a parkovacie státie v podzemnej garáži za mesačný poplatok 100 EUR. Cena nájmu nezahŕňa energie. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo. Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.
Bratislava I - Staré Mesto
1 500 €/mes.
1 2 3 4 5