Slnečný pozemok určený na výstavbu-Slanec
Proximity real ponúka na predaj slnečný pozemok určený na výstavbu rodinných domov v obci Slanec. Výmera pozemku je 15 árov a je situovaný v intraviláne obce - v existujúcej ulici so zástavbou rodinných domov s krásnym výhľadom na hrad Slanec . Možnosť rozdelenia pozemku na dve parcely. Šírka pozemku je 25m, čo umožňuje zriadiť prístupovú cestu k zadnej parcele. IS: obecný vodovod, elektrina, studňa, žumpa. Obec Slanec je známa občianskou vybavenosťou. Je tu škôlka, základná škola, zdravotné stredisko, pošta a veľkou výhodou je železničné spojenie s mestom Košice. Všetky poplatky sú zahrnuté v konečnej cene vrátane provízie realitnej kancelárie.
Slanec
89 000 €
Veľmi zaujímavá murovaná chata, Vyšná Hutka
Proximityreal Vám ponúka na predaj veľmi zaujímavú, murovanú chatu s peknou záhradou. Nehnuteľnosť sa nachádza v katastri obce Vyšná Hutka. Pozostáva z kuchyne, obývacej izby, veľkej spálne, WC, kúpeľne, terasy a skladu. Chatu je možné veľmi pekne prerobiť na útulné celoročné útočisko pre celú rodinu. Pristup z ulice je po asfaltovej ceste. Stavba je murovaná na betónovom základe a je v uspokojivom technickom stave. S pozemku máte krásny výhľad na južnú časť košickej kotliny. Na oplotenom, rovinatom pozemku nájdete miesto na grilovanie, opaľovanie a relax. Na pozemok sú vedené inžinierske siete (voda, elektrina, plyn pred vchodom na pozemok). Cena je vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma telefonicky konktaktovať. Nepremeškajte príležitosť si túto nehnuteľnosť obhliadnúť medzi prvými. Ťeším sa na naše spoločné obhliadky.
Vyšná Hutka
68 900 €
3 - izb. zariadený byt, sídl. Nad Jazerom, 2xloggia
Proximityreal ponúka na predaj 3- izbový byt na sídlisku Nad Jazerom hneď pri okraji jazera s 2 balkónmi s výhľadom na jazero. Orientácia bytu na juhovýchod. Jeden balkón je zasklený. Byt je po čiastočnej rekonštrukcií. WC a kúpelňa sú oddelené. Výmera 68m2, 11poschodie z 12.tich. V byte sú plastové okná, bezpečnostné dvere Adlo, byt sa predáva zariadený (vhodný na prenájom alebo okamžité nasťahovanie), staršie plavajúce podlahy, povodné omietky, murované jadro. V byte ostáva vybavenie kuchyne (sporák, umývačka riadu, mikrovlnka, práčka, chladnička, starší televizor, 4x skriňa, rohová sedacia súprava, posteľ, obývačková zostava, malý rozkladací gauč, 2x pracovný stôl, kuchynský stôl, 4stoličky). Bytový dom je zateplený a výťahy sú nové. K bytu prislúcha pivnica. V okolí nájdete výbornú občiansku vybavenosť, na skok je poliklinika a pošta, niekoľko potravín, MHD zastávka, detské ihriská, školy a škôlky. V ďaka výbornej lokalite sa vyhnete všetkým momentálne nežiadúcim dopravným situáciam a obmedzeniam. Uvedená cena je konečná vrátane sprostredkovateľskej provízie. Nehnuteľnosť je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám radi pomôžeme a zabezpečíme všetky podklady. V prípade, že Vás daná ponuka oslovila a chcete si dohodnúť obhliadku, neváhajte ma kontaktovať.
Košice IV - Nad jazerom
151 000 €
3-izbový byt ul.Májová, Spišské Podhradie
Proximity real a Antónia Koperdanová ponúkajú útulný 3-izbový byt na ul. Májová v Spišskom Podhradí. Byt s výmerou ^5m² pozostáva z obývačky, detskej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne spojenej s WC, schodiska a kumbálu. V celom byte je plávajúca podlaha, v kuchyni vodoodolná. V roku 2022 bolo menené kúrenie a elektrická rúra s plynovom sporákom. V obývačke sa nachádza plnohodnotný kozub, ktorý v zime prispeje k zvýšeniu teploty v byte. Byt je súčasťou obytného domu, v ktorom sa nachádzajú celkovo 4 byty, každý s vlastným vchodom, predzáhradkou a záhradkou, ako aj spolupodielom na dvore. V záhradke bol postavený domček na skladovanie náradia. Bytový dom je zateplený, celý pozemok je oplotený s vlastnou bránkou. Byt sa predáva plne zariadený vrátane manželskej postele, vstavanej skrine, rozkladacích gaučov v obývačke a detskej izbe, komody, stolov a stolíka, práčky, chladničky, sporáku. Kúpou je byt hneď voľný. Spišské Podhradie je mestečko priamo pod Spišským hradom s mnohými historickými pamiatkami a dobre rozvinutým turizmom. Je centrom pre spádovú oblasť pod Braniskom. Má priamy prístup na diaľnicu D1, len 25 minút od Prešova alebo Popradu. Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane finančného a právneho servisu. Ak sa Vám táto nehnuteľnosť zapáčila, rada si s Vami dohodnem obhliadku a zodpoviem všetky otázky.
Spišské Podhradie
114 990 €
4 a pol - izbový rodinný dom v obci Kokšov - Bakša
PROXIMITY REAL ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom v obci Kokšov – Bakša vzdialenej 10 km od Košíc. Dom sa nachádza v centre obce, rozloha rovinatého pozemku je 1086 m2. Zastavaná plocha domu je 151 m2. K domu prislúcha samostatne stojaca garáž (26m2). Rodinný dom je čiastočne podpivničený a má jedno nadzemné podlažie, ktoré pozostáva z kuchyne spojenej s obývačkou, 3 izieb, kúpeľne a pracovne. Pri rekonštrukcii v roku 2018 boli zrealizované tieto práce: vymenené okná, sadrokartónové podhľady, obklady a dlažby v kúpeľni, nová elektroinštalácia, rozvody vody, plechová strecha. Dom je zateplený polystyrénom s potrebou dokončenia fasády. Inžinierske siete: - verejný vodovod, - žumpa, - plyn, - elektrika. Internet – optika od T-comu. Dom je postavený z kvádra a tehly, strecha je plechová, jedna stena domu je z vaľku. Celkové mesačné náklady sú 180,- EUR. V obci sa nachádza materská škola, základná škola pre ročníky 1- 4, potraviny, futbalové ihrisko. Do obce jazdí MHD, spoj číslo 24.
Kokšov - Bakša
180 000 €
1 - izbový družstevný byt s balkónom a pivnicou, pôvodný stav
Proximity real Exkluzívne ponúka na predaj 1-izbový družstevný byt s balkónom v pôvodnom stave na Belehradskej ulici, na sídlisku Ťahanovce. Byt s výmerou 40m² sa nachádza na 1.poschodí (z 8mich). K bytu prislúcha pivnica. Nový záujemca si môže prerobiť túto nehnuteľnosť podľa vlastných predstáv. V okolí sa nachádza vynikajúca občianska vybavenosť. V uvedenej lokalite sú pekné bytové domy a okolie, príjemní susedia, školy, škôlky, detské ihrisko, dopravné ihrisko, obchody FRESH, BILLA, LIDL, zdravotné stredisko. Možnosť parkovania priamo pred BD. MHD zastávka je o pár krokov. Bytový dom je zateplený, nové zvončeky, nové schránky. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma kontaktujte na telefónnom čísle 0908 109 061.
Košice I - Ťahanovce
85 000 €
Rodinný dom na predaj Košice - okolie
Proximity real ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový rodinný domček Košice – okolie v obci Slanec pod slanským hradom len 21km od Košíc cca 20 minút. Murovaný rodinný dom bol postavený v 60tich rokoch a v 70 tich bola dobudovaná prístavba izby a garáže kombináciou kvádra a tehly na betónovom základe s brizolitovou fasádou a so sedlovou strechou, kde boli v roku 2013 robené klampiarske práce a nová krytina – lepenkový šindel. Rodinný dom je čiastočne podpivničený a je napojený na obecný rozvod vody, plynu a elektriny, kanalizácia je do vlastnej betónovej žumpy. Vykurovanie v dome je na plyn, novým plynovým kotlom z roku 2016 a novými radiátormi v celom dome, ako aj hlavné bezpečnostné dvere a nové plastové okná. Dom z podlahovou plochou 97,6m2 pozostáva z predsiene, troch izbieb, z jednej izby je výstup na balkón, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s toaletou a špajzou. Nehnuteľnosť je oplotená a umiestnená na peknom, slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 1322 m2. V záhradke, ktorá bola stále veľmi udržiavaná, nájdete všetko obyčajné aj neobyčajné. Ovocné stromy, kríky, rakytník, aróniu, schizandra, figovník, ktorý rodí 2x do roka, hurmikaki, čučoriedky, sladké zemiaky, mišpuľa na tom si majitelia dali záležať. Všetko pestované s láskou. Rodinný dom sa nachádza na tichej ulici s veľmi dobrými susedmi. V obci je kompletné občianske vybavenie- zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, MŠ, ZŠ, ZUŠ, reštaurácia, detský hasiči Slanské vrchy a bývanie pod hradom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Slanec
154 990 €
Na predaj 3 izb. byt na Terase
Proximityreal ponúka, na predaj 3 izbový, veľmi príjemný a tichý byt na ul. Jazminová – Košice Terasa-Západ. Byt je v osobnom vlastníctve, bez tiarch, voľný kúpou ihneď. Byt o rozlohe 55m2 sa nachádza na 5./7. poschodí s výťahom v zateplenom bytovom dome. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, boli menené plastové okná so žalúziami, murované jadro, samostatná kúpľňa so sprchovým kútom a vaňou, samostatná toaleta, dlažba, plávajúce podlahy v izbácha v spálni je vstavaná skriňa. Nový záujemca si môže prerobiť túto nehnuteľnosť podľa vlastných predstáv. Do centra mesta je to len pár minút. K bytu prislúcha kumbál na chobe pri byte. Nachádza v žiadanej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, OC Galéria, Magistrát, ZŠ, MŠ, ZUŠ, Pošta, zastávky MHD a možnosť parkovania verejne v okolí bytového domu. Kúpna cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie. Bezplatné poradenstvo ohľadom financovania je samozrejmosťou. Celú ponuku realitnej kancelárie nájdete na internetovej stránke proximityreal.sk Ak sa Vám táto ponuka zapáčila, neváhajte ma kontaktovať.
Košice II - Západ
149 000 €
3 - izbový byt na PRENÁJOM v Prešove!
Proximityreal Vám ponúka na prenájom veľmi pekný 3 - izbový byt s loggiou s nádherným výhľadom. Byt o výmere 72 m2 sa nachádza na 7/8 posch. zatepleného bytového domu s výťahom, na sídlisku Sekčov, Sibírskej ulici. Prešiel kompletnou rekonštrukciou a prenajíma sa kompletne zariadený. Dispozícia bytu - vstupná chodba, kuchyňa, spálňa, izba, kúpeľňa, WC, loggia, pivnica. ZARIADENIE zhrnutie: KÚPEĽŇA - umývadlo so skrinkou, zrkadlo, vaňa, WC KUCHYŇA- kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, barový pult, stolička, digestor, varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, základné vybavenie v kuchynskej linke.. SPÁLŇA- manželská posteľ, vstavaná skriňa OBÝVACIA IZBA- sedacia súprava, konferenčný stolík, obývacia stena, TV.. CHODBA- vstavaná skriňa, jedálensky stôl so stoličkami Cena nájmu je 680€ vrátane energií. Výhodou tohto bytu je tichá lokalita, veľa zelene a bezproblémové parkovanie. Výborná občianska vybavenosť. Obchodné centrum Max, ZŠ, MŠ, Billa, CBA, Poliklinika, MHD.. Pri podpise zmlúv o prenájme nutné zložiť depozit vo výške mesačného nájmu. Byt je voľný od 01.06.2024. Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať a dohodnite si obhliadku.
Prešov
680 €/mes.
3-izbový byt s loggiou-Baltická ulica, Nad Jazerom, Košice
Proximityreal ponúka na predaj 3-izb. byt s loggiou o výmere 65m2 na sídl. Nad Jazerom. Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave, vyprataná a vhodná na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Je ihneď voľný a bez tiarch. Byt sa nachádza na ideálnom 2.poschodí s perfektnou orientáciou východ - západ. Vyhľadávaná lokalita začiatku jazera - Baltická ulica poskytuje dobrú dostupnosť do mesta bez dopravnej zápchy. V okolí sa nachádza vynikajúca občianska vybavenosť.
Košice IV - Nad jazerom
149 990 €
Na prenájom 3 - izbový byt KOŠICE - SEVER
Proximityreal ponúka na prenájom 3 izbový kompletne zrekonštruovaný a zariadený byt s dvomi loggiami v mestskej časti SEVER na ulici Hlinkova. Byt sa nachádza na 5 poschodí v bytovom dome s novým výťahom. Byt pozostáva z 3 miestností, z toho 2 sú nepriechodné. V predsieni na mieru veľká vstavaná skriňa s dostatočným úložným priestorom. V kuchyni na mieru robená linka, vstavaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, kanvica, mikrovlnka. V obývačke gaučová súprava s konferenčným stolíkom. V spálni manželská posteľ s matracom a kozmetickým stolíkom. Kúpeľňa disponuje rohovou vaňou, umývadlom so skrinkou, zrkadlom a práčkou plnenou zhora. WC je samostatné. V byte sa nachádza samostatný šatník, čo ocenia najmä ženy :) K bytu je k dispozícii aj pivnica na prízemí bytového domu. Výhodou bytu je jeho lokalita, výborná občianska vybavenosť...( Zastávka MHD, Trhovisko OC Mier, Billa, lekáreň, pekáreň, Teta drogéria, knižnica...) V blízkosti sa nachádza detský Areál Anička, leží vo veľmi peknom a na zeleň bohatom parku pri rieke Hornád v Košiciach. Je to jedna z najnavštevovanejších rekreačných oblastí mesta, známej aj kvôli minerálnemu prameňu "Gajdovka" a obľúbenému letnému kúpalisku Ryba. Byt je k dispozícii ihneď, cena nájmu je 760 eur vrátane médií, bez internetu a TV. Pri podpise zmluvy nutné zložiť jednomesačný nájom + depozit vo výške nájmu. Voľný ihneď. Neváhajte ma kontaktovať a dohodnite si obhliadku.
Košice I - Sever
760 €/mes.
Rodinný dom - Novostavba - Trsťany -voľná ihneď!
Realitná kancelária Proximity real Vám ponúka na predaj 5 izbový moderný, nízkoenergetický bungalov o výmere 140 m2, v stave holodomu. Dom je situovaný na pozemku o výmere 777 m2 v rámci unikátneho rezidenčného projektu Terasy Trsťany. Novostavba je v štádiu - holodom, ktorú po vyplatení kúpnej ceny je možné mať ihneď a nový majiteľ si už len dokončí intriér podľa vlastných predstáv. Dispozičné riešenie: zádverie, kotolňa, toaleta, chodba, kúpeľňa, spálňa, kúpeľňa, šatník, izba, izba, spálňa, špajza, kuchyňa, obývacia izba Štandardy domu: nosná konštrukcia, priečky a strešná konštrukcia je tvorená z modernej technológie tenkostennej oceľovej konštrukcie, Strecha: zelená strecha KNAUF, konštrukcia plochej strechy ( vrátane tepelnej izolácie), hydroizolácia, koreňová membrána, odvodňovací systém Urbanscape, substrát z minerálnej vlny, vegetačná vrstva Fasáda: OSB doska 22mm perodrážka, obvodové konštrukcie zateplené tepelnou izoláciou ESP hr. 140 mm, armovacia vrstva a silikónová omietka Podlaha: ukončená anhydridovým poterom Interiér: v konštrukcii minerálna vata KNAUF 150mm, parotesná hliníková fólia JUTAFOL špeciál, profil predsteny CD, minerálna vata Akustic 50 mm, Doska FERMACELL 12,5mm, ukončené bielym náterom Okná: plastové 6 komorové s trojsklom s predprípravou na vonkajšie žalúzie Vstupné dvere do domu Realtherm 629, hliníkové dvere s bočným pevným preskleným svetlíkom Vykurovanie vzduch voda: tepelné čerpadlo a podlahové kúrenie REHAU, predpríprava na klimatizáciu. Dom je charakteristický progresívnou a veľmi úspornou konštrukciou a premysleným dispozičným riešením. Použitie kvalitných stavebných materiálov a moderných technológií radí domy do energetickej kategórie A+. K domu poskytujeme 3 ročný garančný servis (strecha, okná, dvere, tepelné čerpadlo). Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: kanalizácia, vodovod, elektrina, optický internet. V dome je už osadené tepelné čerpadlo. V cene je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis. V prípade záujmu aj hypotekárny servis, s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme. Nehnuteľnosť je kúpou ihneď voľná a pripravená na dokončenie interiéru, môžete financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme. Všetky poplatky sú zahrnuté v konečnej cene vrátane provízie realitnej kancelárie.
Trsťany
259 000 €
Útulný 1,5-izbový byt na ulici Alžbetina
Proximityreal ponúka a Antónia Koperdanová ponúkajú na predaj útulný 1,5-izbový byt v srdci Košíc na Alžbetinej ulici. Byt s rozlohou 33m² prešiel v roku 2021 komletnou modernou rekonštrukciou. V byte boli použité kvalitné materiály a využitý celý priestor maximálne: - v kuchyni sa nachádza linka na mieru, zabudovaná chladnička s mrazničkou, umývačk riadu, mikrovlná a elektrická rúra, digestor s vývodom do komína a jedálenský stôl s lavicou. - obývačka, spojená s kuchyňou, má gauč a TV stolík - v spálni bol vďaka vyvýšenej posteli vytvorený priestranný šatník - v kúpeľni je umiestnená práčka a sušička, umývadlo a sprchovací kút V celom byte sú plastové okná s predprípravou na externé žalúzie a klimatizáciu, plávajúca podlaha a podlahové kúrenie. Každá miestnosť má vlastný termostat, čím sa dá jednoducho predísť prebytočnej spotrebe tepla. Pod bytom je priestranná pivnica s celkovou rozlohou 12m². Keďže sa byt nachádza vo dvore, je tichý napriek svojej polohe v centre mesta. Parkovanie je hneď pred domom, zabezpečené rezidentskou kartou, ktorá platí pre celé centrum mesta. Tento moderný byt je vhodný ako investícia do vlastného bývania alebo na krátkodobý, či dlhodobý prenájom. Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane sprostredkovateľskej provízie, právneho a finančného poradenstva. Ak sa Vám táto nehnuteľnosť páči a chcete sa o nej dozvedieť viac, neváhajte ma kontaktovať na čísle: 0948 617 039.ť
Košice I - Staré Mesto
158 000 €
Výnimočná ponuka - skolaudovaná novostavba v centre mesta
Proximityreal exkluzívne ponúka na predaj 2- izbový byt v novostavbe, s výškou stropu 2,8m a ako jediný bytový dom so stropným chladením, v obytnom komplexe Rezidencia Centrum na 4/5 posch. Táto novostavba je v srdci Košíc - v Starom meste na Baštovej ulici. Na skok je Hlavná ulica, Dóm sv. Alžbety, Štátne divadlo atď... Nehnuteľnosť sa predáva v stave holobytu. Tento projekt má mnoho výhod ako: - podlahové kúrenie a chladenie - hlinikové okná s izolačným trojsklom - predpriprava na motoricky ovládané exterierové žalúzie - kvalita bývania na európskej úrovni - jediný bytový dom s elektroinštaláciou pripravenou pre inteligentný systém E-con - podzemná garáž - vynikajúca občianska vybavenosť - výnimočná lokalita priamo v centre Košíc - dostupnosť služieb, zábavy a pohostenia v centre peši. K bytu je možnosť dokúpiť parkovacie miesto a komoru pred bytom. Kompletná cena tejto nehnuteľnosti vrátane parkovacieho mieta a komory je 257 000 Eur. Bytový dom má aj reprezentatívne prevedenie spoločných priestorov. Tento rezidenčný projekt je pre náročného klienta, ktorý ocení dôraz pre detail. Byt je kúpou voľný ihneď a bez tiarch. Táto nehnuteľnosť je vhodná na investíciu, krátkodobé alebo dlhodobé prenájmy, vzhľadom na excluzívnu polohu v meste. Ak vás táto ponuku oslovila, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhladku. Cena je konečná vrátane sprostredkovateľskej provízie a právneho servisu. Radi Vám pomôžeme aj s financovaním nehnuteľnosti.
Košice I - Staré Mesto
219 000 €
Krásny pozemok s domom pod slanským hradom -1500m2
Proximity real ponúka exkluzívne na predaj , krásny pozemok Košice – okolie v obci Slanec pod slanským hradom len 21km od Košíc cca 25 minút. Na pozemku s o výmere 1500m2 so šírkou 25m a dĺžkou 60m sa nachádza kamenný gazdovský rodinný dom s podlahovou plochou 135m2, ktorý bol postavený v 30tich rokoch a je v pôvodnom stave. Na pozemku sa nachádzajú ešte ďalšie menšie stavby využívané ako dieľna a letný domček. Táto rozsiahla záhrada, svojou veľkosťou pôsobi ako park, stále veľmi udržiavaná, kde nájdete všetko obyčajné aj neobyčajné. Ovocné stromy, kríky, všetko pestované a stavané s láskou. Pozemok s domom sa nachádza na Hlavnej ulici s veľmi dobrými susedmi. V obci je kompletné občianske vybavenie- zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, MŠ, ZŠ, ZUŠ, reštaurácia, detský hasiči Slanské vrchy a bývanie pod hradom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Slanec
129 000 €
Zrubová chata v prekrásnom prostredí, Košice-okolie, Kysak
Proximity real Vám ponúka na predaj peknú, klasickú, zrubovú chatu medzi obcami Kysak a Trebejov. Chata sa nachádza v tichom prostredí nádherných bukových lesov, kde vašimi susedmi budú pokoj a pohoda. Nehnuteľnosť pozostáva z 2 miestnosti a malej chodby. Je čiastočne podpivnicená. Na pozemku sa ďalej nachádza šopa, WC, letná kuchynka a menší skladík. Chata je na urbárnom pozemku o veľkosti 9 árov s vlastným listom vlastníctva. V blízkosti chaty je potok, prameň s pitnou vodou aj rieka Hornád. V chate je aj elektrická prípojka 230/380V. Autom sa dá prísť po lesnej ceste až priamo ku chate. Vzdialenosť od Košíc je 20 min. cesty autom. Na chatu je možné prísť aj vlakom, či bicyklom. V okolí je množstvo cyklotrás a lesných chodníkov. Okolie chaty poskytuje nekonečné možnosti relaxu, prechádzok, hubárčenia, rybolovu, člnkovania, bicyklovania a iné. Ak Vás táto zaujímavá nehnuteľnosť oslovila, neváhajte ma prosím kontaktovať telefonicky. Rád Vám túto chatu ukážem osobne a zodpoviem na ďalšie otázky.
Kysak
31 900 €
1,5-izb. byt, Muškátová s loggoiu Košice - Terasa
Proximityreal ponúka na predaj 1,5 izbový byt na sídlisku – Terasa- mestská časť Západ na ulici Muškátová. Byt o výmere 35m2 bol zrekonštruovaný, kde boli komplet vymenené eletrické rozvody, murované jadro, vymené plastové okná, podlahy a bezpečnostné dvere. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí s balkónom v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, kde sa k bytu viete dostať bezbarérovo zo zadného vchodu priamo do výťahu na ďalšie podlažie, kde sa byt nachádza. Byt pozostáva z chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, obývačky, ktorá môže slúžiť aj ako spálňa, kuchyňa s východom na balkón a menšou izbičkou či pracovňou alebo jedálňou. Byt je kúpou voľný ihneď. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako je MŠ, ZŠ, zastávky MHD, potraviny, park , OC Galéria a pohotovosť,. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám, radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
119 990 €
Na predaj 3 izbový byt skvelý na investíciu či bývanie- Terasa
Proximityreal Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s výmerou 67 m2 nachádzajúci sa na 8. poschodí z 8ich v zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, Terasa na ulici Humenská v blízkosti OC Galéria a rýchlej dostupnosti do mesta. Byt pozostáva z predsiene, kuchyne, kúpeľne, samostatnej toalety, 3 izieb, balkóna a pivnice. Prešiel staršou ale vkusnou rekonštrukciou s vymenenou elektroinštaláciou, kuchynskou linkou, novovybudované murované bytové jadro s vaňou, plastovými oknami a vymenené boli aj rozvody odpadu a vody. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Podlahy sú v izbách laminátové a v predsieni, kuchyni a kúpeľni je keramická dlažba. Vďaka výbornej dostupnosti do centra mesta či k pracoviskám IT spoločností (AT&T a T-System) je nehnuteľnosť vhodná aj na investíciu, keďže sa predáva zariadená a samozrejmosťou je po dohode zo záujemcom aj možné byt vypratať. V okolí je výborná občianska vybavenosť, obchodné centrá -Cassovar, Lunik I, Galéria, parky, reštaurácie, školy, škôlky, zastávky MHD. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám, radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať čo najskôr na čísle 0919404883.
Košice II - Západ
165 000 €
2 izb. byt s loggiou, Mudroňova ulica - REZERVOVANÉ
REZERVOVANÉ Proximityreal ponúka na predaj útulný a kompletne prerobený 2 izbový byt s loggiou v širšom centre mesta na ulici Mudroňova. Bytový dom prešiel rekonštrukciou a je vybavený novým priestranným výťahom, čo vám zaručuje pohodlný prístup na 8. poschodie, kde sa nachádza tento skvostný - kompletne zrekonštruovaný byt. S celkovou rozlohou 54m2 ponúka dostatok priestoru pre váš pohodlný život. Byt je rozdelený na 2 samostatné izby, čo vám zabezpečí súkromie a možnosť vytvorenia pracovného, alebo relaxačného prostredia. Priestranná kuchyňa je vybavená na mieru vyrobenou linkou, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru, v linke zabudované spotrebiče ako elektrická rúra a plynová varná doska, filtračný digestor. Súčasťou kuchyňe je aj samostatne stojaca chladnička s mrazničkou, ktorá v byte ostáva. V kuchyni je aj stôl so stoličkami, kde si môžete vychutnať chutné jedlá. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné a vyrobené od renomovanej značky ADLO. Celý byt je orientovaný na juh, čo zaručuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. V celom byte su plávajúce podlahy , čo dodáva eleganciu a jednoduchú údržbu. V chodbe je dlažba, aby ste mali čisté a praktické prostredie. Dvere a obložkové zárubňe sú vo farbe ako podlaha, čo dodáva jednotný a štýlový vzhľad. V kúpeľni nájdete veľkú vaňu, ktorá vám poskytne priestor na relax po náročnom dni. Okrem toho je tu aj veľké zrkadlo, ktoré je nielen praktické, ale aj vizuálne príjemné. v kupeľni je tiež k dispozícií skrinka pod umývadlom. Ideálne miesto pre uskladnenie kozmetiky, toaletných potrieb a ďalších drobností. Pre vašu pohodlnosť je tiež v kúpeľni umiestnená práčka, čím získate všetko na jednom mieste. Samostatné WC je ďalším prínosom tohto bytu, čo vám poskytne súkromie pre vašu domácnosť. Byt je vybavený veľkou skriňou na chodbe so zrkadlovými dverami, čo vám poskytuje dostatok úložného priestoru pre vaše oblečenie a veci. Okrem toho je tu aj elektrický vrátnik s kamerou, krorý zabezpečuje vašu bezpečnosť a monitoruje prichody a odchody. Okolie bytu je výborné, vynikajúca lokalita a dostupnosť do mesta. Blízko sa nachádza stará nemocnica, potraviny a aj OC Astória, kde nájdete všetko , čo potrebujete... Nechajte sa okúzliť jeho jedinečnými vlastnosťamia zabezpečte si tento útulný domov pre vás. Nezmeškajte túto príležitosť a kontaktujte má ešte dnes! Cena je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie a právneho servisu. V prípade potreby aj hypotekárneho servisu s ktorým radi pomôžeme.
Košice IV - Juh
149 900 €
Na predaj 3 izb. byt Jantárová - Juh Voľný ihneď!
Proximityreal ponúka na predaj 3-izbový byt s dvoma lodžiami blízko Auparku na ulici Jantárova. Byt s výmerou 65m² sa nachádza na 5.poschodí (z 13tich). Byt prešiel staršou rekonštrukciou, kde boli v byte vymenené plastové okná ,bezpečnostné dvere, plávajúca podlaha, murované jadro, pričom WC a kúpelňa ostali oddelené. Dispozične byt pozostáva z troch izieb, 2x loggia, chodby, kúpeľne, wc a z novšej kuchyňe , kde sa vychádza na jednu zasklennú lodžiu, v spálni sa po celej dĺžke nachádza vstavaná skriňa. V obývacej miestnosti je ďalšia loggia. Celý byt je orientovaný na slnečnú stranu a tichú stranu, vďaka čomu je presvetlený a teplý. K bytu prislúcha pivnica na prízemí. Voľný ihneď ! Pri rýchlom jednaní, dohoda možná. Bytový dom prešiel počas zateplenia kompletnou rekonštrukciou vrátane vybudovania bezbariérového vstupu, stupačiek a dvoch nových výťahov. Vchod, chodby a spoločné priestory sú stále udržiavané. Byt je bez tiarch, kúpou hneď voľný k užívaniu. V okolí nehnuteľnosti je veľmi dobrá občianská vybavenosť: v blízkosti sa nachádza cca 5min peši OC Aupark, ZUŠ Jantárová, MŠ Palárikov, ZŠ Požiarnická, Súkromná SOŠ, Hotelová Akadémie, Kaderníctvo, Drogéria, KLAS potraviny, OC Cottbus, reštaurácie, Mestská krytá plaváreň. Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma kontaktujte na telefónnom čísle 0919404883.
Košice IV - Juh
177 999 €
3 izb. byt Varšavská - ŤAHANOVCE s loggiou
Proximityreal ponúka na predaj 3-izbový byt v osobnom vlastníctve na ulici Varšavská, v mestskej časti Košice - Nové Ťahanovce. Byt s rozlohou 62 m2 s loggiou sa nachádza na 4/8 posch.v bytovom dome s výťahom. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, menené plastové okná, menené stúpačky, v izbách plávajúce podlahy, nové bezpečnostné dvere. K bytu prislúcha pivnica. Táto nehnuteĽnosť je vhodná aj na investíciu, nakoľko má nízke mesačné náklady a predáva sa komplet zariadený. Lokalita sa vyznačuje výbornou komplexnou občianskou vybavenosťou, blízkosťou školy, škôlky, nákupného centra... Uvedená cena je vrátane kompletného právneho servisu a sprostredkovateľskej provízie a v prípade záujmu aj hypotekárneho servisu, s ktorým vám radi pomôžeme.
Košice I - Sídlisko Ťahanovce
134 990 €
NOVOSTAVBA - 4 - izbový bungalov v obci Perín - Chym
PROXIMTYREAL exkluzívne ponúka: BUNGALOV, 5 – ročná novostavba, Perín - Chym 3 izby, 1 kúpelňa, toaleta, kuchyňa s jedálňou a obývačkou, technická miestnosť, špajz, šatník zastavaná plocha 145 m2 + terasa, rovinatý pozemok 497 m2 podlahové vykurovanie, výhodná orientácia na svetové strany IS – obecný vodovod, elektrina, žumpa, internet poloha domu na novej ulici s novostavbami krb v obývacej miestnosti s teplovzdušnou liatinovou vložkou jedno nadzemné podlažie bez podpivničenia, úložný priestor v pochôdznom podkroví Lokalita: obec Perín - Chym, vzdialenosť od Košíc 22 km vynikajúce občianske vybavenie (potraviny, škola, škôlka, pizzéria,...) aktívna obec (inovuje, stavia) Dispozícia domu + základné parametre: zastavaná plocha: 145 m2 pozemok: 497m2 vstupná chodba, 3x spálňa, priestranná obývačka s jedálenskou časťou + kuchyňa, 1x kúpeľňa, 1x toaleta, technická miestnosť, špajz, šatník v spálni, z obývacej miestností je výstup na terasu Pozemok: rovinatý, dom na pozemku rozumne osadený (rozmery, tvar, svetové strany) vzhľadom k vynikajúcim parametrom pozemku je možné jeho rôznorodé využitie (bazén, záhradný domček, detské preliezky, ....) potreba dokončenia terénnych úprav Materiály: základný materiál keramické tehly Porotherm zateplený polystyrénom 150 mm vnútorné priečky keramické tehly Porotherm (115 mm a 250 mm) krov drevený, krytina z betónovej škrídle okná plastové s izolačným trojskolom podlahy laminátové v kombinácii s dlažbou steny – sadrová omietka sadrokartonové podhľady fasáda – silikónová omietka elektrické podlahové vykurovanie s termostatom v každej miestnosti V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Perín - Chym
239 900 €
RODINNÝ 3IZBOVÝ DOMČEK NA PREDAJ V OBCI SLANEC POD HRADOM
Proximity real ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový rodinný domček Košice – okolie v obci Slanec pod slanským hradom len 21km od Košíc cca 20 minút. Murovaný rodinný dom bol postavený v 60tich rokoch a v 70 tich bola dobudovaná prístavba izby a garáže kombináciou kvádra a tehly na betónovom základe s brizolitovou fasádou a so sedlovou strechou, kde boli v roku 2013 robené klampiarske práce a nová krytina – lepenkový šindel. Rodinný dom je čiastočne podpivničený a je napojený na obecný rozvod vody, plynu a elektriny, kanalizácia je do vlastnej betónovej žumpy. Vykurovanie v dome je na plyn, novým plynovým kotlom z roku 2016 a novými radiátormi v celom dome, ako aj hlavné bezpečnostné dvere a nové plastové okná. Dom z podlahovou plochou 97,6m2 pozostáva z predsiene, troch izbieb, z jednej izby je výstup na balkón, kuchyne s jedálňou, kúpeľne s toaletou a špajzou. Nehnuteľnosť je oplotená a umiestnená na peknom, slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 1322 m2. V záhradke, ktorá bola stále veľmi udržiavaná, nájdete všetko obyčajné aj neobyčajné. Ovocné stromy, kríky, rakytník, aróniu, schizandra, figovník, ktorý rodí 2x do roka, hurmikaki, čučoriedky, sladké zemiaky, mišpuľa na tom si majitelia dali záležať. Všetko pestované s láskou. Rodinný dom sa nachádza na tichej ulici s veľmi dobrými susedmi. V obci je kompletné občianske vybavenie- zdravotné stredisko, lekáreň, potraviny, MŠ, ZŠ, ZUŠ, reštaurácia, detský hasiči Slanské vrchy a bývanie pod hradom. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, v cene je zahrnutý právny servis aj poradenstvo ohľadom financovania kúpy nehnuteľnosti.
Slanec
154 990 €
Novostavba - 5 izb. rodinný dom - bungalov
Aj vy máte potrebu po náročnom pracovnom dni ujsť niekam do oázy pokoja? Realitná kancelária Proximity real Vám ponúka na predaj moderný, nízkoenergetický bungalov o výmere 140 m2, v stave holodomu. Dom je situovaný na pozemku o výmere 777 m2 v rámci unikátneho rezidenčného projektu Terasy Trsťany. Dispozičné riešenie: zádverie, kotolňa, toaleta, chodba, kúpeľňa, spálňa, kúpeľňa, šatník, izba, izba, spálňa, špajza, kuchyňa, obývacia izba Štandardy domu: nosná konštrukcia, priečky a strešná konštrukcia je tvorená z modernej technológie tenkostennej oceľovej konštrukcie, Strecha: zelená strecha KNAUF, konštrukcia plochej strechy ( vrátane tepelnej izolácie), hydroizolácia, koreňová membrána, odvodňovací systém Urbanscape, substrát z minerálnej vlny, vegetačná vrstva Fasáda: OSB doska 22mm perodrážka, obvodové konštrukcie zateplené tepelnou izoláciou ESP hr. 140 mm, armovacia vrstva a silikónová omietka Podlaha: ukončená anhydridovým poterom Interiér: v konštrukcii minerálna vata KNAUF 150mm, parotesná hliníková fólia JUTAFOL špeciál, profil predsteny CD, minerálna vata Akustic 50 mm, Doska FERMACELL 12,5mm, ukončené bielym náterom Okná: plastové 6 komorové s trojsklom s predprípravou na vonkajšie žalúzie Vstupné dvere do domu Realtherm 629, hliníkové dvere s bočným pevným preskleným svetlíkom Vykurovanie vzduch voda: tepelné čerpadlo a podlahové kúrenie REHAU, predpríprava na klimatizáciu. Dom je charakteristický progresívnou a veľmi úspornou konštrukciou a premysleným dispozičným riešením. Použitie kvalitných stavebných materiálov a moderných technológií radí domy do energetickej kategórie A+. K domu poskytujeme 3 ročný garančný servis (strecha, okná, dvere, tepelné čerpadlo). Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete: kanalizácia, vodovod, elektrina, optický internet. V dome je už osadené tepelné čerpadlo. V cene je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis. V prípade záujmu aj hypotekárny servis, s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme. Nehnuteľnosť je kúpou ihneď voľná a pripravená na dokončenie interiéru, môžete finanncovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Všetky poplatky sú zahrnuté v konečnej cene vrátane provízie realitnej kancelárie.
Trsťany
259 000 €
REZERVOVANÉ!Slnečný priestranný 4-izbový byt, IRKUTSKÁ, Košice-Nad jazerom
REZERVOVANÉ!Proximityreal exkluzívne ponúka na predaj krásny a priestranný slnečný byt v lokalite sídliska Nad Jazerom na iluci Irkutská. Byt pozostáva z dvoch nepriechodných detských izieb, samostatnej spálne, veľkej obývačky a kuchyne s jedálenskou časťou kde sa nachádza aj jedálenský stôl. Pri vstupe je široká chodba a za ňou mimoriadne veľká kúpeľňa s vaňou a s WC. Nehnutelnosť má 6 metrovú zasklennú loggiu, dve pivnice, kumbál priamo pred bytom a kočíkareň na prízemí, čo poskytuje dostatok úložného priestoru pre rodinné veci. Jedná sa o obľúbený pražský typ bytu s ďalšou spálňou. Nachádza sa na druhom poschodí v kompletne zrekonštruovanom bytovom dome s novým výťahom. Na poschodí sú len dva byty a vo vchode sú slušní a bezproblémový susedia, čo dodáva pocit komformtného bývania. Byt má nízke režijne náklady ( pre 4 osoby cca 170 eur ). Orientácia spální je na východnú stranu do parku a denná obývacia časť je presvetlená zo západnej strany. Nehnutelnosť sa predáva kompletne zariadená. V okolí je výborná občianska vybavenosť ako školy, školky, zdravotné stredisko, potraviny a dobré parkovanie a relaxačná zona okolo jazera. V prípade záujmu má neváhajte telefonicky kontaktovať, rád Vám byt ukážem osobne. V cene sú zahrnuté všetky poplatky i odmena realitnej kancelárie. Byt je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.
Košice IV - Nad jazerom
179 900 €
3 - izb. 82 m2 byt s loggiou po kompletnej rekonštrukcii, TERASA!
Proximityreal ponúka na predaj 3 - izbový, priestranný, kompletne rekonštruovaný byt s rozumne riešenou dispozíciou a loggiou . Byt o výmere 82 m2 sa nachádza na 2/7 posch. zatepleného bytového domu s novým výťahom, na ulici Sokolovská v mestskej časti Košice - Západ. Pôvodne 4 - izbový byt prešiel rekonštrukciou, kde bola zmenená dispozícia. Byt je po staršej avšak veľmi kvalitnej kompletnej rekonštrukcii: - plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, obklady, nové rozvody vody a elektriny, znížené stropy s bodovým osvetlením, stierky.. Z kuchyne, kúpeľne a WC bola rekonštrukciou vytvorená priestranná kúpeľňa s oknom, toaletou a rohovou vaňou. Z obývačky a izby vznikla otvorená kuchyňa s jedálenskou a obývacou časťou s výstupom na loggiu. V kuchyni oceníte na mieru robenú kuchynskú linku, s dostatočnou pracovnou doskou so spotrebičmi a barovým pultom. V predsiení vás poteší šatník so zrkadlovými dverami. V celom byte sú znížené stropy s bodovým osvetlením, plávajúce podlahy v izbách a dlažba v kuchyni, predsieni a kúpeľni. Byt je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými bodovými dverami značky Adlo. K bytu prislúcha pivnica a na prízemí je k dispozícii kočikáreň ( spoločný odkladací priestor). Orientácia bytu V/Z. Byt je kúpou voľný. Tento byt Vám ponúka príjemné, pokojné bývanie a výborná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.. V tesnej blízkosti bytového domu, zastávka MHD, Nová nemocnica, OC Luník II, Fitness, Fresh, multifunkčné ihrisko, trhovisko....atď.. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
182 000 €
3 - izb. 82 m2 byt s loggiou po kompletnej rekonštrukcii, TERASA!
Proximityreal ponúka na predaj 3 - izbový, priestranný, kompletne rekonštruovaný byt s rozumne riešenou dispozíciou a loggiou . Byt o výmere 82 m2 sa nachádza na 2/7 posch. zatepleného bytového domu s novým výťahom, na ulici Sokolovská v mestskej časti Košice - Západ. Pôvodne 4 - izbový byt prešiel rekonštrukciou, kde bola zmenená dispozícia. Byt je po staršej avšak veľmi kvalitnej kompletnej rekonštrukcii: - plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, obklady, nové rozvody vody a elektriny, znížené stropy s bodovým osvetlením, stierky.. Z kuchyne, kúpeľne a WC bola rekonštrukciou vytvorená priestranná kúpeľňa s oknom, toaletou a rohovou vaňou. Z obývačky a izby vznikla otvorená kuchyňa s jedálenskou a obývacou časťou s výstupom na loggiu. V kuchyni oceníte na mieru robenú kuchynskú linku, s dostatočnou pracovnou doskou so spotrebičmi a barovým pultom. V predsiení vás poteší šatník so zrkadlovými dverami. V celom byte sú znížené stropy s bodovým osvetlením, plávajúce podlahy v izbách a dlažba v kuchyni, predsieni a kúpeľni. Byt je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými bodovými dverami značky Adlo. K bytu prislúcha pivnica a na prízemí je k dispozícii kočikáreň ( spoločný odkladací priestor). Orientácia bytu V/Z. Byt je kúpou voľný. Tento byt Vám ponúka príjemné, pokojné bývanie a výborná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.. V tesnej blízkosti bytového domu, zastávka MHD, Nová nemocnica, OC Luník II, Fitness, Fresh, multifunkčné ihrisko, trhovisko....atď.. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
182 000 €
3 - izb. 82 m2 byt s loggiou po kompletnej rekonštrukcii, TERASA!
Proximityreal ponúka na predaj 3 - izbový, priestranný, kompletne rekonštruovaný byt s rozumne riešenou dispozíciou a loggiou . Byt o výmere 82 m2 sa nachádza na 2/7 posch. zatepleného bytového domu s novým výťahom, na ulici Sokolovská v mestskej časti Košice - Západ. Pôvodne 4 - izbový byt prešiel rekonštrukciou, kde bola zmenená dispozícia. Byt je po staršej avšak veľmi kvalitnej kompletnej rekonštrukcii: - plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, obklady, nové rozvody vody a elektriny, znížené stropy s bodovým osvetlením, stierky.. Z kuchyne, kúpeľne a WC bola rekonštrukciou vytvorená priestranná kúpeľňa s oknom, toaletou a rohovou vaňou. Z obývačky a izby vznikla otvorená kuchyňa s jedálenskou a obývacou časťou s výstupom na loggiu. V kuchyni oceníte na mieru robenú kuchynskú linku, s dostatočnou pracovnou doskou so spotrebičmi a barovým pultom. V predsiení vás poteší šatník so zrkadlovými dverami. V celom byte sú znížené stropy s bodovým osvetlením, plávajúce podlahy v izbách a dlažba v kuchyni, predsieni a kúpeľni. Byt je zabezpečený kvalitnými bezpečnostnými bodovými dverami značky Adlo. K bytu prislúcha pivnica a na prízemí je k dispozícii kočikáreň ( spoločný odkladací priestor). Orientácia bytu V/Z. Byt je kúpou voľný. Tento byt Vám ponúka príjemné, pokojné bývanie a výborná poloha bytu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.. V tesnej blízkosti bytového domu, zastávka MHD, Nová nemocnica, OC Luník II, Fitness, Fresh, multifunkčné ihrisko, trhovisko....atď.. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
182 000 €
Terasa byt na predaj 1,5izbový
Proximityreal ponúka na predaj 1,5 izbový byt na sídlisku – Terasa- mestská časť Západ na ulici Muškátová. Byt o výmere 35m2 bol zrekonštruovaný, kde boli komplet vymenené eletrické rozvody, murované jadro, vymené plastové okná, podlahy a bezpečnostné dvere. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí s balkónom v zateplenom bytovom dome s novým výťahom, kde sa k bytu viete dostať bezbarérovo zo zadného vchodu priamo do výťahu na ďalšie podlažie, kde sa byt nachádza. Byt pozostáva z chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou, obývačky, ktorá môže slúžiť aj ako spálňa, kuchyňa s východom na balkón a menšou izbičkou či pracovňou alebo jedálňou. Byt je kúpou voľný ihneď. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, ako je MŠ, ZŠ, zastávky MHD, potraviny, park , OC Galéria a pohotovosť,. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis, v prípade záujmu aj hypotekárny servis s ktorým, Vám, radi bezplatne pomôžeme. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať čo najskôr a dohodnite si obhliadku.
Košice II - Západ
dohodou
Stavebné pozemky pre rodinné domy - Vajkovce
Proximityreal ponúka na predaj 3 samostatné pozemky pre výstavbu rodinných domov v obci Vajkovce, v tesnej blízkosti Košíc. Obec Vajkovce sú vyhľadávanou lokalitou vzhľadom na mimoriadne dobrú dostupnosť do centra mesta (cca 10 min autom) a občiansku vybavenosť (školka, potraviny, pošta). V súčasnej dobe prebieha realizácia napojenia inžinierských sietí a to: obecný vodovod, elektrina, kanalizácia a taktiež asfaltová prístupová cesta. Na predaj sú pozemky o výmere: 464m2, 465m2, 461m2 ( cca 13m x 36m )V prípade záujmu o väčší pozemok, je možné pozemky zlúčiť. V uvedenej cene je kompletná projektová dokumentácia pre stavebné povolenie. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.
Vajkovce
90 000 €
1 2 3