Správa a servis IT
Konfigurácia, inštalácia a správa: + internetového pripojenia + sietí, vpn a firewallov + serverov Windows, Linux, OSX + virtuálnych strojov HyperV, Xen, VMware + počítačov Windows, Linux, OSX + tlačiarní, print serverov, kopírok, bezp. kamier, senzorov + cloudových služieb Azure, o365, google workspace + zálohovania Veeam backup, Azure server backup Aktívny dohľad, onsite, offsite a ondemand podpora.
Trenčín
dohodou
Montáž a servis kamier a zabezp. systémov
Zabezpečte svoj majetok prvotriednym bezpečnostným a kamerovým systémom a ovládajte ich pohodlne zo svojho smartfónu. Ponúkame montáž a servis kamerových (Hikvision) a zabezpečovacích systémov (Eldes, Hikvision). Tieto technologické riešenia zohľadňujú súčasné bezpečnostné potreby a poskytujú množstvo výhod pre pokojný život a bezstarostné podnikanie. Prevencia a odpudzovanie: Kamerové systémy majú silný odstrašujúci účinok na potenciálnych zločincov. Ich prítomnosť výrazne znižuje riziko vlámania alebo nelegálnej činnosti, pretože zločinci majú tendenciu vyhýbať sa oblastiam s viditeľnými kamerami. Monitorovanie v reálnom čase: S modernými kamerovými systémami môžete sledovať svoje domácnosti alebo podnik v reálnom čase prostredníctvom internetu. Táto schopnosť umožňuje vzdialený prístup k vašim kamerám cez mobilné zariadenie, čo je neoceniteľné pre pohodlie a bezpečnosť. Dôkazné materiály: V prípade nešťastných udalostí môžu kamerové systémy poskytnúť dôležité dôkazy. Tieto dôkazy môžu byť neskôr využité pri vyšetrovaní trestných činov alebo poistných nárokov. Ochrana zamestnancov a rodiny: Zabezpečovacie systémy nielenže chránia majetok, ale tiež zvyšujú bezpečnosť zamestnancov v podnikoch a rodinných príslušníkov v domácnostiach. Rýchla reakcia na udalosti môže byť rozhodujúca v núdzových situáciách. Integrácia s inými bezpečnostnými technológiami: Kamerové systémy môžu byť ľahko integrované s inými bezpečnostnými technológiami, ako sú alarmy, prístupové systémy alebo senzory. Táto komplexná integrácia zvyšuje účinnosť celkovej bezpečnostnej siete. Dlhodobá investícia: Investícia do kamerových a zabezpečovacích systémov je dlhodobá a vypláca sa v dlhodobom horizonte. Nielenže poskytujú aktívnu ochranu, ale môžu aj znížiť náklady spojené s poistením a stratami vyplývajúcimi zo zločinu. Jednoduchá inštalácia a používanie: Moderné technológie urobili inštaláciu a používanie kamerových systémov jednoduchým a prístupným. Prevažná väčšina systémov je vybavená intuitívnymi ovládacími panelmi a možnosťou diaľkového riadenia. Preberme spolu, ako môžeme prispôsobiť tieto výhody konkrétnym potrebám Vášho domova alebo podniku. Sme pripravení Vám pomôcť s vytvorením bezpečnostného riešenia, ktoré bude presne vyhovovať Vašim požiadavkám. Pre viac informácí ma kontaktujte.
Trenčín
dohodou
Zaregistrujem eshop do katalógu WebShopy
Zaregistrujem váš eshop do katalógu WebShopy ako Odporúčaný. Budete rýchlo zaregistrovaný. Registrácia do katalógu je stále dôležitá k budovaniu SEO. Rýchla a bezpečná forma. inštrukcie - adresa vašho eshopu - nadpis - slogan, názov - adresa xml s tovarom - emailová adresa eshopu Eshop musí byť plne funkčný - nemôže mať zakázaný obsah, warez, sms súťaže a pod.
Žilina
11 €
Mercedes kľúčenka
Mercedes kľúčenka, nová
Žilina
15 €
Mercedes krytky diskov 4ks
Mercedes krytky diskov 4ks
Žilina
30 €
webstránka
Ponúkam Vám tvorbu profesionálnych webstránok bez mesačných poplatkov za najnižšiu cenu za 111 Eur. Ponuka obsahuje: + redakčný systém + responzívny vzhľad pre smartfóny a tablety + SEO optimalizáciu + firemný profil na Google + zabezpečený protokol HTTPS bez príplatku + meranie návštevnosti + registráciu do katalógov + registráciu do sociálnych sietí + Google reklamný kupón v hodnote 75 Eur + rýchle vyhotovenie aj do 24h
Žilina
111 €