2022 Kompletne prerobené 3 izbové byty od 74 po 85 m2
2022 !!! Kompletne prerobené 3 izbové byty od 74 po 85 m2 Na predaj máme : - 3 izbový byt na nábrežnej ulici 84 m2 , 2x balkón , špajzka a pivnica - 3 izbový byt 74 m2 Vajanského ulica s lódžiou , šatníkom a pinvicou - 3 izbový byt T. G. Masaryka 84 m2 , špajzka , balkón - 3 izbový byt Ďorocká 68 m2 balkón , pivnica viac info na tel. čísle v inzeráte ceny od 120.000 € FOTKY SÚ UŽ Z PREROBENÝCH BYTOV .
Nové Zámky
120 000 €
Na predaj veľký 3 izbový 84 m2 byt s balkónom na sídlisku JUH
NOVINKA 2022 !!! Na predaj 3 izbový byt 84 m2 na na sídklisku JUH po kompletnej prerábke . Byt má murované jadro , nové elektrické rozvody, znížené stropy s bodovými svetlami , na mieru vyrobenú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi , nová plávajúca podlaha v celom byte , nové interiérové dvere, nové bezpečnostné dvere . K bytu prislúcha pivnica , špajzka , balkón . Nízke nájomné !!! Právne služby a poradenstvo sú ZDARMA ! VYDÁVAME POTVRDENIA PRE DEDIČSKÉ KONANIE !!! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTURIZOVANÉ NOTÁROM !!! ... chránime našich klientov Hľadáme neustále nové ponuky pre našich klientov / domy , byty , pozemky , chaty v Nitrianskom kraji / Každý deň nové ponuky !!! ODPORÚČAME !!!
Nové Zámky
140 000 €
Na predaj nanovo prerobený 2 izbový byt oproti Kinu MIER
Na predaj nanovo prerobený 2 izbový byt oproti Kinu MIER . Kompletná prerábke z roku 2021 !!! K bytu patrí balkón 7 metrový , pivnica . Podlahová plocha bytu je 63 m2 . viac info v RK!!!
Nové Zámky
115 000 €
Na predaj murovaná chata v záhr. oblasti Zúgov
Na predaj murovaná chata v záhr. oblasti Zúgov . Chata je v rekonštrukcii . Pozemok bol vyčistený , nový plot . Chata bude zateplená , s novou fasádnou farbou , novou strechou .
Nové Zámky
39 999 €
NOVINKA 2022 !!! 3 izbový byt 84 m2 s dvomi balkónmi na Nábrežnej ulici .
NOVINKA 2022 !!! 3 izbový byt 84 m2 s dvomi balkónmi na Nábrežnej ulici . Byt je po rekonštrukcii z augusta 2022 . Nové elektrické rozvody , znížené stropy , nová na mieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi , veľkoformátové obklady v kúpelňi , dlažba v kuchyni a na chodbe , špajzka , bodové svetlá . viac info telefonicky. Cena dohodou
Nové Zámky
135 000 €
Na predaj nanovo prerobený 2 izbový byt na Nábrežnej ulici
VOLAJTE NONSTOP AJ CEZ VÍKENDY !!! Na predaj nanovo prerobený 2 izbový byt na Nábrežnej ulici s dvomi balkónmi . Byt je po kompletnej rekonštrukcii , nové bezpečnostné dvere , nová kuchynská linka na mieru vyrobená so vstavanými spotrebičmi , nové interiérové dvere , znížené stropy , nové elektrické rozvody , nová murovaná kúpelňa s novou sanitou . Právne služby a poradenstvo sú ZDARMA ! VYDÁVAME POTVRDENIA PRE DEDIČSKÉ KONANIE !!! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTURIZOVANÉ NOTÁROM !!! ... chránime našich klientov Hľadáme neustále nové ponuky pre našich klientov / domy , byty , pozemky , chaty v Nitrianskom kraji / Každý deň nové ponuky !!! ODPORÚČAME !!!
Nové Zámky
115 000 €
NOVINKA 2022 3 izbový byt na Ďorockej ulici s balkónom
NOVINKA 2022 !!! 3 izbový byt na Ďorockej ulici s balkónom 65 m2 . Byt sa momentálne prerába , / nové elektrické rozvody , znížené stropy , nová kúpelňa s veľkou murovanou sprchou , nová na mieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi / viac info v RK. FOTKY ILUSTRAČNÉ Z PREDOŠLÍCH PREROBENÝCH BYTOV .
Nové Zámky
119 990 €
NOVINKA !!! 3 izbový byt na G. Bethlena po rekonštrukcii s balkónom
VOLAJTE NONSTOP AJ CEZ VÍKENDY !!! NOVINKA !!! 3 izbový byt na G. Bethlena po rekonštrukcii s balkónom . Byt má murované jadro , nové elektrické rozvody, znížené stropy s bodovými svetlami , na mieru vyrobenú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi , nová plávajúca podlaha v celom byte , nové interiérové dvere, nové bezpečnostné dvere . K bytu prislúcha pivnica , špajzka , šatník a balkón . Nízke nájomné !!! Právne služby a poradenstvo sú ZDARMA ! VYDÁVAME POTVRDENIA PRE DEDIČSKÉ KONANIE !!! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTURIZOVANÉ NOTÁROM !!! ... chránime našich klientov Hľadáme neustále nové ponuky pre našich klientov / domy , byty , pozemky , chaty v Nitrianskom kraji / Každý deň nové ponuky !!! ODPORÚČAME !!!
Nové Zámky
140 000 €
NOVINKA 2022 !!! 2 izbový byt po kompletnej prerábke s balkónom 60 m2
NOVINKA 2022 !!! 2 izbový byt po kompletnej prerábke s balkónom 60 m2 Nové elektrické rozvody ,znížené stropy , nová na mieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi , nové interiérové dvere , nové bezpečnostné vchodové dvere , novú kúpelňa s novou sanitou . Pre viac info volajte tel. č. v inzeráte .
Nové Zámky
112 000 €
NOVINKA Prerobený 2 izbový byt s veľkým balkónom na Šoltésovej ulici po kompletnej prerábke 68 m2
VOLAJTE NONSTOP AJ CEZ VÍKENDY !! NOVINKA!!! NOVINKA Prerobený 2 izbový byt s veľkým balkónom na Šoltésovej ulici po kompletnej prerábke 68 m2 . Bytový dom je zateplený . Nové elektrické rozvody , nové vchodové bezpečnostné dvere , nové vnútorné dvere aj s novou obložkovou zárubňou . V celom byte sú znížené stropy s bodovými svetlami . K bytu patrí balkón , špajzka , pivnica . Kuchynská linka je nová na mieru vyrobená so vstavanými spotrebičmi .V izbách je plávajúca podlaha , dvere sú nové aj s novou obložkovou zárubňou . Vchodové dvere sú nové bezpečnostné . Viac info poskytneme telefonicky . Právne služby a poradenstvo sú ZDARMA ! VYDÁVAME POTVRDENIA PRE DEDIČSKÉ KONANIE !!! NAJVYŠŠIA OCHRANA: zmluvy AUTURIZOVANÉ NOTÁROM !!! ... chránime našich klientov Hľadáme neustále nové ponuky pre našich klientov / domy , byty , pozemky , chaty v Nitrianskom kraji / Každý deň nové ponuky !!! ODPORÚČAME !!!
Nové Zámky
115 000 €
NOVINKA 2022 !!! Na predaj 3 izbový byt 74 m2 po kompletnej rekonštrukcii
Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Nové Zámky. Plocha: úžitková 74m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 135 000 €
Nové Zámky
135 000 €
NOVINKA 2022 !!! 3 izbový byt 74 m2 po kompletnej rekonštrukcii.
NOVINKA 2022 !!! 3 izbový byt 74 m2 po kompletnej rekonštrukcii. V byte bola prerobená elektroinštalácia , znížené stropy , nová kúpelňa s vaňou ( obklady 1x1 metrové ) , dvojumyvadlo , na mieru vyrboená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi , nové bezpečnostné dvere , nové interiérové dvere s obložkovou zárubňou . Pre viac info prosím volajte RK.
Nové Zámky
125 000 €
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!! Veľký 3 izbový byt 84 m2 po kompletnej prerábke blízko autobusovej stanice
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!! Veľký 3 izbový byt 84 m2 po kompletnej prerábke blízko autobusovej stanice a centra mesta . Byt bude po kompletnej rekonštrukcii podľa fotiek takého istého bytu . viac info v RK !!!
Nové Zámky
120 000 €
NOVINKA 2022 !!! Veľký 3 izbový byt 84 m2 blízko centra a autobusovej stanice s veľkým balkónom
NOVINKA 2022 !!! Veľký 3 izbový byt 84 m2 blízko centra a autobusovej stanice s veľkým balkónom na 2. poschodí 7 poschodového bytového domu . Byt je momentálne v prerábke . viac info v RK.
Nové Zámky
133 000 €