BC TOMÁŠIKOVA - kancelária na prenájom už od 1 hodiny
SILVIA TOMČOVÁ z CASSOVIA REALITAS vám ponúka ponúka na prenájom kancelárske priestory v budove BC Tomášikova 35 v Košiciach. Priestory sú k dispozícii na okamžitý dlhodobý aj krátkodobý prenájom. Táto lokalita je obľúbená nielen medzi firmami z oblasti bankovníctva, práv či IT, ale aj stavebníctva či služieb. Ide o flexibilné pracovné priestory pre všetky typy firiem a projektov. Ponúkame vám na prenájom kancelárie, ktoré je možné si prenajať minimálne na 1 hodinu alebo na celý deň, prípadne na krátkodobý prenájom - na 1 týždeň, či mesiac. Budova má šesť poschodí, vlastného správcu, výťah, uzavreté kancelárie s vlastnými meračmi tepla a elektriny, spoločné kuchynky a sociálne zariadenia a ponúka maximálnu flexibilitu pre vaše podnikanie. Poloha objektu Vám poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť s MHD. Hneď vedľa budovy sa nachádza zastávka MHD, čo robí toto miesto značne frekventovaným. Kancelárie sú s rozlohou od 18 m2 a prenajímajú sa za cenu 11,80 €/m2 bez DPH vrátane energií a všetkých poplatkov na mesiac: - prenájom kancelárie na 1 hodinu - 15 € /hod. - prenájom kancelárie na 1 deň (8 hodín) - 100 € /deň Ponúkame Vám zároveň aj možnosť prenajať si iba miesto/stôl v kancelárii: - 1 hodina - 5 € - 1 deň (8 hodín) - 30 € V blízkosti BC Tomášikova sa nachádza OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza a banka. Štandard priestorov: - prístup do budovy 24/7 - otvárateľné okná - výťah - štruktúrovaná kabeláž - kuchynky - sociálne zariadenia Pracovať v administratívnej budove BC Tomášikova 35 znamená pracovať v blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať: Ing. Silvia Tomčová, t.č.: 0918 118 567
Košice I - Sever
222 €/mes.
Reklamná plocha na prenájom, Tomášiková 35, Košice
Ponúkame vám na prenájom reklamnú plochu umiestnenú na stene komerčného objektu na Tomášiková č. 35, v Košiciach, v bezprostrednej blízkosti štvorprúdovej komunikácie, vrátane pešej komunikácie a zastávky MHD. Na budove je inštalovaná oceľova konštrukcia na umiestnenie mesh reklamnej plachty. Rozmery konštrukcie billboardu sú: šírka 2 m x výška 7,25 m = celková plocha 14,5m2 VAŠA CENA: 75 Eur + DPH / mesiac Uvedená cena predstavuje mesačný nájom plochy. Grafika, výroba plachty a montáž je v réžii nájomcu. V prípade záujmu Vám poskytneme kontakt na firmu ktorá realizuje výrobu a montáž reklamných mesh plachiet.
Košice I - Sever
75 €/mes.
Reklamná plocha – Bigboard na prenájom, Tomášiková 35, Košice
Ponúkame vám na prenájom reklamnú plochu umiestnenú na stene komerčného objektu na Tomášiková č. 35, v Košiciach, v bezprostrednej blízkosti štvorprúdovej komunikácie, vrátane pešej komunikácie a zastávky MHD. Na budove je inštalovaná oceľova konštrukcia na umiestnenie mesh reklamnej plachty. Rozmery konštrukcie billboardu sú: šírka 10 m x výška 7,25 m = celková plocha 72,5m2 VAŠA CENA: 350 Eur + DPH / mesiac. Dohoda na cene možná pri úhrade 6 mesiacov a viac pri podpise nájomnej zmluvy. Uvedená cena predstavuje mesačný nájom plochy. Grafika, výroba plachty a montáž je v réžii nájomcu. V prípade záujmu Vám poskytneme kontakt na firmu ktorá realizuje výrobu a montáž reklamných mesh plachiet.
Košice I - Sever
350 €/mes.
SKLADOVÉ PRIESTORY P8,P9 - plocha 46,83m2, BC TOMÁŠIKOVA 35
JOZEF TOMČO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom skladové priestory v suteréne administratívnej budovy BC Tomášiková 35, administratívna budova sa nachádza na rohu ulice Tomášikova a Národná trieda. V administratívnej budove sú k dispozícii aj kancelárske priestory rôznych veľkostí od 19,6 m2 až po možnosť prenajať si celé poschodie o veľkosti 306 m2 a skladové priestory v suteréne budovy. Ponúkame maximálnu flexibilitu pre Vaše podnikanie. Vyskladajte si priestory podľa Vašich predstáv o veľkosti akú potrebujete. Budova má šesť poschodí, čo poskytuje dostatok priestoru pre Váš biznis. Má vlastného správcu, výťah, uzavreté kancelárie s vlastnými meračmi tepla a elektriny, spoločné kuchynky a sociálne zariadenia. Sklad P8 a P9 je prístupný cez zadný chod kde sa autom dostanete priamo až pred vstup čo Vám uľahči manipuláciu. Sklad pred prevzatím bude vymaľovaný na bielo a podlaha je pokrytá keramicou dlažbou. Poloha objektu Vám a Vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť s MHD. Hneď vedľa vchodu je zastávka MHD autobusov, čo robí toto miesto veľmi frekventovaným. V blízkosti je OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza, banka. Štandard priestorov: - prístup do budovy 24/7 - otvárateľné okná - výťah - štruktúrovaná kabeláž - kuchynky - sociálne zariadenia - bezplatná parkovacia zóna - bezpečnostný kamerový systém Uvedený priestor P8 s P9 o rozlohe cca 46,83 m2 je za cenu 295 € bez DPH vrátane energií a všetkých poplatkov. Priestory sa prenajímajú BEZ ZARIADENIA. Pracovať v administratívnej budove Tomášikova znamená pracovať v bezprostrednej blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy. Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Jozef Tomčo 0907 190 000 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.
Košice I - Sever
295 €/mes.
SKLADOVÉ PRIESTORY P7 - plocha 20,63m2, BC TOMÁŠIKOVA 35.
JOZEF TOMČO z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom skladové priestory v suteréne administratívnej budovy BC Tomášiková 35, administratívna budova sa nachádza na rohu ulice Tomášikova a Národná trieda. V administratívnej budove sú k dispozícii aj kancelárske priestory rôznych veľkostí od 19,6 m2 až po možnosť prenajať si celé poschodie o veľkosti 306 m2 a skladové priestory v suteréne budovy. Ponúkame maximálnu flexibilitu pre Vaše podnikanie. Vyskladajte si priestory podľa Vašich predstáv o veľkosti akú potrebujete. Budova má šesť poschodí, čo poskytuje dostatok priestoru pre Váš biznis. Má vlastného správcu, výťah, uzavreté kancelárie s vlastnými meračmi tepla a elektriny, spoločné kuchynky a sociálne zariadenia. Sklad P7 je prístupný cez zadný chod kde sa autom dostanete priamo až pred vstup čo Vám uľahči manipuláciu. Sklad pred prevzatím bude vymaľovaný na bielo a podlaha je pokrytá dlažbou. V priestore je elektro rozvodná preto je na priestor poskytnutá zľava -10% ale nijako Vás to nebude obmedzovať. Poloha objektu Vám a Vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť s MHD. Hneď vedľa vchodu je zastávka MHD autobusov, čo robí toto miesto veľmi frekventovaným. V blízkosti je OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza, banka. Štandard priestorov: - prístup do budovy 24/7 - otvárateľné okná - výťah - štruktúrovaná kabeláž - kuchynky - sociálne zariadenia - bezplatná parkovacia zóna - bezpečnostný kamerový systém Uvedený priestor P7 o rozlohe cca 20,63 m2 je za cenu 129 € bez DPH vrátane energií a všetkých poplatkov. Priestory sa prenajímajú BEZ ZARIADENIA. Pracovať v administratívnej budove Tomášikova znamená pracovať v bezprostrednej blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy. Ak vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Jozef Tomčo 0907 190 000 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.
Košice I - Sever
129 €/mes.
Pozemky Plaveč, predaj, 18.500 m2, pri hlavnom ťahu...
VIERA MIHAĽOVÁ z realitnej kancelárie Cassovia Realitas Vám ponúka na predaj rovinatý pozemok v katastri obce Plaveč. Rozloha pozemku je 18.500 m2. Veľkou výhodou je prístup hneď cesty hlavného ťahu vedúceho zo Starej Ľubovne smerom na Prešov z krásnej a prehľadnej rovnej cesty. Jeho strategická poloha ponúka zváženie jeho využitie do budúcna (pumpa, reštaurácia, ubytovanie....). V blízkosti je križovatka v smere na Poľko, Bardejov, Prešov a Starú Lubovňu. Pozemok je rovinatý. Šírka od cesty je cca 319m a dľžka cca 63m. Ide o parcelu registra "C", mimo zastavaného územia, vedenú ako pozemok lúky a pasienky. Zaujímavosti v blízkosti: - Hrad Plaveč, kaplnka, Chrám sv. Lukáša evanjelistu , Skalky pri Údole, Orlovská Magura.... Obhliadku si dohodnete na tel.č: 0917 360 151 - Ing. Viera Mihaľová, certifikovaný realitný maklér NARKS. Cena je vrátane všetkých poplatkov a provízie RK.
Plaveč
92 500 €
AREÁL AUTOSTARKO V MOLDAVE
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj areál, ktorý momentálne slúži na ako servis pre nákladne a osobné vozidlá. Veľkosť pozemku: 5021 m2 Veľkosť haly: 1124 m2 Veľkosť administratívnej budovy: 209 m2 Administratívny objekt sa skladá zo 4 kancelárií, kuchyne, šatna, wc, sprcha, sklad. Budova je murovaná a zateplená. Výrobná hala: plechová s plynovým kúrením Hala sa predáva aj s kompletným vybavením autoservisu Areál je napojený na kompletné inžinierske siete. Cena areálu je 380 tis EUR + DPH. Ak vás táto ponuka zaujala alebo by ste sa chceli dozvedieť viac informácií, tak nás neváhajte kontaktovať: Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS.
Moldava nad Bodvou
380 000 €
VILLA ČERMEĽ - 3,5 IZBOVÝ BYT č.2.5 - 141,31 m2
Naša moderná architektúra prináša do vilovej štvrti Čermeľ unikátny projekt s celkovým počtom 17-tich bytov v jednom harmonickom celku. V každom detaile sme sa snažili priniesť maximálny komfort a vytvoriť tak nový štandard bývania. Exkluzívna lokalita, súkromná zelená záhrada, kvalitné ekologické materiály, veľkorysé dispozície a dostupnosť lesoparku i blízkosť centra, to všetko prispieva k označeniu „Najkrajšia adresa v meste“. Sme presvedčení, že táto adresa bude pre mnohých skvelým zázemím a symbolom úspechu a výnimočnosti. VILLA ČERMEĽ sa stane jedinečnou realitou pre všetkých, ktorí tu zapustia svoje korene a stanú sa súčasťou nášho krásneho príbehu Byt č. 2.5 Technické info a parametre: počet izieb: 3,5 plocha bytu: 96,25 m2 plocha terasy: 45,06 m2 orientácia: juhozápad poschodie: 2/5 počet bytov v projekte: 17 Počet voľných bytov: 7 klimatizácia: áno kúrenie: podlahové rekuperácia: áno okná: hliníkové SCHÜCO svetlá výška stropov: 2,9 m terasy: dizajnová dlažba a udržiavaná zeleň dispozičné riešenie bytu 2.5: viď pôdorys medzi fotkami Byt sa skladá zo: zádverie/chodba, šatník, kúpeľňa, wc, spálňa, izba, obývačka s kuchyňou, pracovňa, terasa Štandardy budovy: energetická trieda budovy A0, železobetónový skelet vrátane medzi bytových priečok kvôli zvýšenej zvukovej izolácii, tehlové vnútrobytové priečky so sadrovou omietkou, optické pripojenie internetu, nízke prevádzkové náklady, vnútorné parkovanie, uzavretý areál s kontrolovaným vstupom, pôvodné a novovysadené stromy a kríky, ekologické zavlažovanie zelene zrážkovou vodou, spoločné priestory na oddych a socializáciu Termín kolaudácie: 1. kvartál 2024 Cena bytu 2.5. je 422.465,- EUR. Cena vnútorného parkovacieho miesta je 23.000,- EUR. Cena vonkajšieho miesta je 18.000,- EUR. Cena skladov na poschodí je 5.715 - 6.104 EUR. Ak vás táto ponuka zaujala a mali by ste záujem o obhliadku alebo viac informácií o projekte a ostatných voľných bytov tak ma neváhajte kontaktovať. Realitný maklér - Branislav Čuri - 0918 783 223
Košice I - Sever
422 465 €
DUETT II - kancelária na prenájom o veľkosti 63 m2
BRANISLAV ČURI z CASSOVIE REALITAS Vám ponúka na prenájom úplne nový kancelársky priestor v novopostavenom objekte DUETT - II, nachádzajúci sa na 5. nadzemnom podlaží (4. poschodie) o výmere 51 m2 + 12 m2 spoločné priestory(kuchyňa, wc), orientácia priestorov na východ. Ak hľadáte prestížne kancelárske priestory na najlepšej adrese v Košiciach, priamo v centre, tak potom je táto ponuka práve pre Vás! Priestor je možné rozdeliť na dve menšie kancelárie. Priestor má k dispozícií v rámci spoločných priestorov aj kompletne vybavené 2 sociálne zariadenia a kuchynku. K dispozícii je aj jedno parkovacie miesto v garáži objektu + možnosť prenajať vonkajšie parkovacie mieste hneď pri objekte Štandardy priestoru: Vstupné protipožiarne hliníkové dvere, kontrolovaný vstup do budovy a kamerový systém cctv Sklo-hliníková fasáda s bezpečnostným zasklením, otváracie okná Regulovaný vykurovací systém Inteligentné kúrenie Ventilácia priestorov Svetlá výška stropu 2,75 m Moderná inteligentná klimatizácia – sálavý systém bez prejavou prievanu (fancoilové), zónové nastavanie Štruktúrovaná kabeláž - Napojenie na optickú sieť - Silové elektro-rozvody - Protipožiarny systém eps - Úsporné osvetlenie. V objekte DUETT II sa nachádza vstupná lobby s recepciou 24/7, 2x výťah a na prízemí novootvorená ázijská sushi reštaurácia CHILAI. Cena prenájmu kancelárie: 945 €/mesiac + DPH Cena servisných poplatkov a energií spolu cca 4 €/m2/mesiac + DPH Cena za prenájom vnútorného parkovacieho miesta: 80 €/mesiac + DPH Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS
Košice I - Staré Mesto
945 €/mes.
KANCELÁRSKE PRIESTORY V BIZNIS CENTRE, LETNÁ, 15m²-570m², SEVER
DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom priestranné, zrekonštruované kancelárske priestory v biznis centre v širšom centre Košíc na Letnej ulici. Budova ponúka priestory s celkovou prenajímateľnou plochou 1185 m² na 3 nadzemných podlažiach a je ľahko dostupná vďaka napojeniu na jednu z hlavných dopravných tepien, Watsonovu ulicu. Centrum mesta je vzdialené približne 5 minút cesty autom. Aktuálne v ponuke: 2.NP: • 15,9 m² - 1 miestnosť • 24 m² - 1 miestnosť s vlastnou kuchynkou, skladom, WC a balkónom • 223 m² - staršia rekonštrukcia (veľký otvorený priestor s možnosťou vkusnej rekonštrukcie, samostatný vchod, kuchynka, WC) 3.NP: • 14,5 m² - k dispozícii sú 2 miestnosti • 19,2 m² - 1 miestnosť 4.NP: • 90 m² - 2 kompletne novozrekonštruované miestnosti, kuchynka, WC • 570 m² - zrekonštruované a klimatizované miestnosti s rozdielnou výmerou, kuchynka, WC Štandard priestorov: Osobný výťah Kazetový strop Internet Klimatizácia vo väčšine kancelárií Otvárateľné okná Prístup do budovy 24/7 Cena za klimatizované priestory: Nájom 8,50 €/m²/mesiac + zálohové platby za energie 6 €/m² (voda, teplo, el.energia) Cena za neklimatizované priestory: Nájom 8 €/m²/mesiac + zálohové platby za energie 6 €/m² (voda, teplo, el.energia) Cena 1 parkovacieho miesta: 50 €/mesiac Všetky ceny sú bez DPH. Priestory sú k dispozícii ihneď. Biznis centrum sa nachádza v lokalite, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: zastávky MHD, reštaurácie (Malá Praha, Krčma Letná), VÚB, SLSP, ČSOB, FRESH Supermarket, TUKE, Sociálna poisťovňa, pošta. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská – certifikovaný realitný maklér NARKS
Košice I - Sever
8 €/mes.
Pozemky Plaveč, predaj, 18.500 m2, pri hlavnom ťahu...
VIERA MIHAĽOVÁ z realitnej kancelárie Cassovia Realitas Vám ponúka na predaj rovinatý pozemok v katastri obce Plaveč. Rozloha pozemku je 18.500 m2. Veľkou výhodou je prístup hneď cesty hlavného ťahu vedúceho zo Starej Ľubovne smerom na Prešov z krásnej a prehľadnej rovnej cesty. Jeho strategická poloha ponúka zváženie jeho využitie do budúcna (pumpa, reštaurácia, ubytovanie....). V blízkosti je križovatka v smere na Poľko, Bardejov, Prešov a Starú Lubovňu. Pozemok je rovinatý. Šírka od cesty je cca 319m a dľžka cca 63m. Ide o parcelu registra "C", mimo zastavaného územia, vedenú ako pozemok lúky a pasienky. Zaujímavosti v blízkosti: - Hrad Plaveč, kaplnka, Chrám sv. Lukáša evanjelistu , Skalky pri Údole, Orlovská Magura.... Obhliadku si dohodnete na tel.č: 0917 360 151 - Ing. Viera Mihaľová, certifikovaný realitný maklér NARKS. Cena je vrátane všetkých poplatkov a provízie RK.
Plaveč
129 500 €
Pozemok v centre mesta Prešov, možnosť bytovky do 6.posch
Hľadáte pozemok na VÝSTAVBU BYTOVÉHO DOMU v centre mesta, či vlastné komerčné priestory? VIERA MIHAĽOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám exkluzívne ponúka na predaj multifunkčnú budovu v užšom centre mesta Prešov, s veľmi dobrou dostupnosťou s pozemkom o rozlohe 1.262 m2. Pozrite si video prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://www.youtube.com/watch?v=U2shmxU5Cmk Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/vieramihalova.cassoviarealitas/photos/?ref=page_internal Komerčný objekt má všestranné využitie. Má výrobné, skladové a kancelárske priestory. Budova bola postavená v roku 1985, prešla rekonštrukciou roku 2004. Pozemok je rovinatý, má 1.262 m2, zastavaná plocha je 560 m2. Budova je jednopodlažná, pričom sa dá využiť dostatočná svetlá výška na nadstavbu ďalšieho poschodia. Bol tu aj investičný zámer na výstavbu bytovky s vypracovanou štúdiou, možnosť odstúpenia projektu. Prípadne je tu možnosť investičného spolupodieľania sa na projekte. Možnosť výstavby bytového domu do 6. poschodia. Pri vstupe je miestnosť vhodná na predajňu o výmere 30 m2, ďalej sú tu skladové priestory, kancelárske priestory, sociálne zariadenia, šatne, kuchynka, príručné sklady, ekonomát. Dispozícia sa dá meniť. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete, chránený poplašným zariadením (tohto času neaktívny), oplotený, pričom vstupná brána je prispôsobená pre vjazd kamiónov. Je tu dostatok miesta pre parkovanie. Pred oplotením vlastnia majitelia ešte tri parkovacie miesta. Technické parametre: - Základy - betónové pätky a pásy a betónová podmurovka. - Zvislé nosné konštrukcie - prefabrikovaný montovaný skelet. - Vododrovné nosné konštrukcie - strop železobetónový (prefabrikované panely), znížený s rovným podhľadom. - Strecha - plochá jednoplášťová s tepelnou izoláciou a krytinou z asfaltových privarovcaných pásov. - Objekt je vykurovaný ústredným kúrením s radiátormi na plynový kotol. Exteriér: - Centrum mesta je v pešom dosahu. - V okolí je množstvo bytoviek, takže objekt je vhodný aj na prevádzku potravín, prípadne aj na kombinované podnikanie s bytovými jednotkami na poschodí, - Obchodné centrum Novum vzdialené len pár minút. - Nachádza sa na pešom hlavnom ťahu v smere od ul. 17. Novembra (Prešovská univerzita a jej fakultu, Vysoká škola medzinárodného podnikania ISM, internáty...) do centra mesta Prešov. - V okolí administratívne budovy, poisťovňa, úrady, obchody, reštaurácie.... - MHD spojenie: 12, 29, 32. - V blízkosti je tiež malá vlaková stanica mesta Prešov. Objekt je kúpou voľný a okamžite k dispozícii. CENA 370.000,- EUR. V prípade záujmu kontaktujte Ing. Viera Mihaľová - 0917 360 151, certifikovaný realitný maklér NARKS. Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.
Prešov
370 000 €
Pozemky, predaj, Plaveč, 18.500 m2, rovinatý, slnečný
V katastri obce Plaveč vám ponúkame na predaj rovinatý a slnečný pozemok. Rozloha pozemku je 18.500 m2. Veľkou výhodou je prístup hneď cesty hlavného ťahu vedúceho zo Starej Ľubovne smerom na Prešov z krásnej a prehľadnej rovnej cesty. Jeho strategická poloha ponúka zváženie jeho využitie do budúcna (pumpa, reštaurácia, ubytovanie....). V blízkosti je križovatka v smere na Poľko, Bardejov, Prešov a Starú Lubovňu. Pozemok je rovinatý. Šírka od cesty je cca 319m a dľžka cca 63m. Ide o parcelu registra "C", mimo zastavaného územia, vedenú ako pozemok lúky a pasienky. Zaujímavosti v blízkosti: - Hrad Plaveč, kaplnka, Chrám sv. Lukáša evanjelistu , Skalky pri Údole, Orlovská Magura.... Obhliadku si dohodnete na tel.č: 0917 360 151 - Ing. Viera Mihaľová, certifikovaný realitný maklér NARKS. Cena je vrátane všetkých poplatkov a provízie RK.
Plaveč
129 500 €
ZÁHRADA V KAVEČANOCH PRI VYHLIADKOVEJ VEŽI
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj záhradný pozemok v Kavečanoch. Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/JN0Zu6vZAwA Ak hľadáte záhradu s chatou v kľudnej lokalite, uprostred prírody, kde by ste si ale mohli postaviť aj plnohodnotný záhradný dom, tak potom je táto ponuka práve pre vás. Výmera pozemku: 837m2 Tvar pozemku: obdĺžnik Prístup: z dvoch strán Inžinierske siete: celoročný výdatný záhradkársky vodovod, možnosť žumpy alebo čističky, elektrika č.parcely: 223/1 Katastrálne územie: Čermeľ Záhrada je vo veľmi peknom prostredí, preteká cez ňu potôčik, stojí na nej aj menšia chata. Územný plán povoľuje zastavať 10% z výmery pozemku čo je 83,7 m2 a to poskytuje možnosť postaviť aj plnohodnotný záhradný dom s celoročným bývaním. V susedstve sa býva celoročne. Cena je 84 000 €. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS
Košice I - Kavečany
84 000 €
Na predaj 3 izbový byt 72m2,Volgogradska *CENA DOHODOU
EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS ponúka ***EXKLUZÍVNE*** na predaj 3 izbový byt bez logie na ulici Volgogradskej v Prešove. Skopírovaním linku do prehliadača si pozrite video obhliadku k bytu: https://youtu.be/WnqQZR5WG5Y O byty na Sídlisku III je stále značný záujem... Ak sa pýtate prečo , odpoveďou je perfektná lokalita a bývanie, kde máte všetko na dosah. Výhľad z okna vás určite dostane, samotná zeleň, stromy, bezproblémové parkovanie a kompletná vybavenosť... Byt sa nachádza na 4.poschodí, v zateplenom a upravenom bytovom dome / prebieha realizácia/, o výmere 72m2 s orientáciou V/Z . Prešiel príjemnou rekonštrukciou. REKONŠTRUKCIA BYTU ZAHŔŇA: - nové plastové okná / dvojsklo HESTA / - vonkajšie aj vnútorné žalúzie - zánovná kuchynská linka so spotrebičmi - murované jadro v kúpeľni /nové obklady, sanita a dlažba, vaňa, samostatné WC/ - plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou - menené interiérové dvere - drevené vstupné dvere - stierky a maľba - zateplené vnútorné steny v interiéry bytu - znížený kazetový strop ČLENENIE BYTU: - vstupná chodba s prechodom do detskej izby - veľká obývacia izba s prechodom do kuchyne a jedálenskej časti - prechod do spálne - kúpeľňa, samostatná toaleta VYBAVENOSŤ LOKALITY: - MŠ a ZŠ Volgogradská, Matice slovenskej - obchodné centrum TESCO - čerpacia stanica Shell - zdravotnícke centrum, pošta - sieť obchodov /Agro milk , stredisko Družba / - blízkosť MHD zastávky - cyklistický chodník - detské dopravné ihrisko, pieskoviská, športoviská - bezproblémové parkovanie Tento byt po rekonštrukcii pôsobí veľmi príjemne a ponúka komfortné bývanie, kde máte všetko na dosah. Voľný po dohode s majiteľmi. Uvedená cena je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. V prípade záujmu o ďalšie informácie či obhliadku nás neváhajte kontaktovať: 0918 118 565 Eva Marcinová Certifikovaný maklér NARKS
Prešov
149 500 €
Na predaj garsonka, ul. Prostejovská, Prešov-Sídlisko III
EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS ponúka ***EXKLUZÍVNE*** na predaj priestrannú garsónku po čiastočnej rekonštrukcii na ulici Prostějovskej v Prešove. O byty na Sídlisku III je stále veľký záujem. Ak sa pýtate prečo, odpoveďou je perfektná lokalita a bývanie, kde máte všetko na dosah. Výhľad z okna vás určite dostane, samotná zeleň, stromy, bezproblémové parkovanie a kompletná vybavenosť. Nachádza sa na 8/8.poschodí, v zateplenom a komplet upravenom bytovom dome o výmere 28 m2 , je značne presvetlený s nádherným výhľadom na okolie . Prešiel čiastočnou rekonštrukciou a úpravou. Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcii. REKONŠTRUKCIA BYTU ZAHŔŇA: - vymenené plastové okno - zánovná kuchynská linka so spotrebičmi / sklo keramický elektrický sporák a rúra/ - murované jadro v kúpeľni s toaletou - plávajúce podlahy - zánovné interiérové dvere - stierky a maľba - nový radiátor, merač tepla a hlavica - nové vstupné vchodové dvere drevo masív , bezpeč.zámok - veľké vstavané skrine na chodbe REKONŠTRUKCIA BYTOVÉHO DOMU: - nové stúpačky - vonkajšie zateplenie - nové výťahy s bezbariérovým vstupom / osobný, nákladný/ - kompletne rekonštruovaná strecha - kamerový systém v bytovom dome - správcom je SPRAVBYT KOMFORT ČLENENIE BYTU: - vstupná chodba s prechodom do kuchyne - menší jedálenský kútik/sedenie a obývačka 2v1 - kúpeľňa s toaletou VYBAVENOSŤ LOKALITY: - MŠ a ZŠ Mirka Nešpora s bazénom, ZŠ Prostejovská, ZŠ Bajkalská - tržnica pri Centrume - zdravotnícke centrum - sieť obchodov / Billa, Tesco, Carmen, Agro milk / - blízkosť MHD zastávky - lekárne - čerpacia stanica SHELL - Bowling pri trati - lezecká stena - cyklistický chodník - detské dopravné ihrisko, pieskoviská, športoviská - bezproblémové parkovanie - internet Condornet - mesačné náklady 150 eur Tento byt po čiastočnej rekonštrukcii pôsobí veľmi príjemne a ponúka komfortné bývanie, kde máte všetko na dosah. Kúpou voľný ihneď. Uvedená cena je vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. V prípade záujmu o ďalšie informácie či obhliadku nás neváhajte kontaktovať: 0918 118 565 Eva Marcinová Certifikovaný maklér NARKS
Prešov
77 990 €
Na predaj lukratívny stavebný pozemok Ľubotice - 4x 500m2
EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie Cassovia Realitas vám ponúka ***EXKLUZÍVNE *** na predaj lukratívny pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Ľubotice, okres Prešov. Skopírovaním linku do prehliadača si pozrite video obhliadku: https://youtu.be/0BnIPGtdiiE Rozhodli ste sa bývať a usadiť v rodinnom dome a hľadáte svoj vysnívaný pozemok? Ponúkam vám na predaj 4x stavebný pozemok s výmerou 500m2 s veľkým potenciálom v lukratívnej časti obce Ľubotice. Pozemok sa nachádza v intraviláne obce, v novej zástavbe rodinných domov. Je vhodný na individuálnu výstavbu , alebo ako investičná parcela . Parcely sa dajú aj spojiť do výmery 2x 1000m2, alebo 4x 500m2 s prístupovou cestou a podielom na ceste. Cena za 1m2/ 180eur. DISPOZÍCIA: Pozemok je mierne svahovitý, aktuálne zatrávnený, s prístupom po spevnenej asfaltovej komunikácii. Zaručí vám úžasný výhľad na celé okolie. Vzhľadom k svojej variabilite pozemok vyžaduje skvelý projekt na realizáciu stavby rodinného domu. Nakoľko sa jedná o parcelu väčšej výmery, má potenciál na parcelizáciu a vytvorenie menších parciel so spoločnou prístupovou cestou, čo môže byť vhodnou investíciou aj pre mnohých investorov k výstavbe rodinných domov. POZEMOK: * vyriabilita výmery pozemku: 2000 m2, 2x 1000m2, 4x 500m2 * orientácia východ / západ DISPOZÍCIA: Pozemok je mierne svahovitý, aktuálne zatrávnený., nachádza sa v intraviláne obce. IS a INFRAŠTRUKTÚRA: Inžinierske siete sú v dosahu: * elektrina - v blízkosti pozemku je trafostanica * voda a kanalizácia s možnosťou napojenia sa * plyn v hlavnej komunikácii LOKALITA: Pokojná a krásna lokalita obce Ľubotice ponúka komfortné bývanie s možnosťou aktívneho oddychu. Je križovatkou na smer do Košic, Popradu, Vranova nad Topľou, Sabinov. Priamo v obci sa nachádza materská škôlka, základná škola, potraviny CBA a Agro Milk, autobusová zástavka, kostol, veľké športové ihrisko / futbal, volejbal, tenis / BENEFITY: * atraktívna poloha s krásnymi výhľadmi * nová zastavaná štvrť rodinných domkov * všetky IS a prístup na pozemok * výborné parametre pozemkov * dostupnosť do centra 5 min autom * nižšia daňová povinnosť v rámci obce Ľubotice Cena pozemku zahŕňa právny servis a náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. V prípade ďalších informácii, či obhliadky ma kontaktujte na čísle: 0918 118 565 Eva Marcinová - Cassovia Realitas certifikovaný maklér NARKS
Ľubotice
90 000 €
RODINNÉ DOMY V PROJEKTE ECO7 VO VEĽKEJ LOMNICI
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj nízko energetické rodinné domy v projekte ECO7 vo Veľkej Lomnici. Ak hľadáte rodinný dom s krásnym výhľadom na Vysoké Tatry či už pre seba alebo investične tak potom je táto ponuka práve pre vás. Pozrite si video zo VZOROVÉHO DOMU skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/LYbiYhW0y_Y Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=KswPZNm32We Technické informácie a parametre: Prevedenie: holodom Úžitková plocha: 145,5 m2 Pozemok: 607 m2 Parkovanie: vonkajšie na pozemku Materiál: sendvičové panely v železnej konštrukcii Zateplenie: minerálna vlna Strecha: šikmá strecha s plechovou krytinou Zateplenie strechy: minerálna vlna IS: voda, kanál, elektrika Kúrenie: podlahové, možnosť nastavenia v každej izbe Zdroj tepla a ohrevu vody: tepelné čerpadlo Solárne panely: predpríprava Dom je vo veľmi kvalitnom prevedení a na výstavbu boli použité vysoko kvalitné materiály a technológie. Dispozičné riešenie: pôdorys nájdete medzi fotkami Prízemie - technická miestnosť, samostatná toaleta, obývačka spojená s kuchyňou a východom na terasu, kúpeľňa 1. poschodie: 3 spálne, samostatný šatník, samostatná toaleta, kúpeľňa, terasa Občianska vybavenosť: v areáli sa nachádza reštaurácia, welness a SPA, v tesnej blízkosti je golfové ihrisko Black Stork, potraviny sú vzdialené 2 minúty autom, lyžiarske stredisko v tatranskej Lomnici je vzdialené 7 minút, diaľnica D1 - 8 minút Cena domu v prevedení holodom je 430.000,- EUR s DPH. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS.
Veľká Lomnica
430 000 €
BC TOMÁŠIKOVA -kancelária na prenájom, 19,60 m2, 186 € bez DPH
SILVIA TOMČOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove na ulici Tomášikovej v Košiciach. Táto lokalita je obľúbená nie len medzi firmami z oblasti bankovníctva, práv či IT, ale aj stavebníctva či služieb. Ide o flexibilné pracovné priestory pre všetky typy firiem a projektov. Ponúkame vám na prenájom kanceláriu č. 332 s rozlohou 19,60 m2. Budova má šesť poschodí, vlastného správcu, výťah, uzavreté kancelárie s vlastnými meračmi tepla a elektriny, spoločné kuchynky a sociálne zariadenia a ponúka maximálnu flexibilitu pre vaše podnikanie. Predmetná kancelária sa nachádza na 3. poschodí. Poloha objektu Vám a Vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly a skvelú dostupnosť s MHD. Hneď vedľa budovy sa nachádza zastávka MHD, čo robí toto miesto značne frekventovaným. Kancelária číslo 332 má rozlohu 19,60 m2 a prenajíma sa za cenu 186 € bez DPH vrátane energií a všetkých poplatkov. V kancelárii je umiestená serverová skriňa, preto sa kancelária prenajíma za zvýhodnenú cenu. V blízkosti je OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza, banka. Štandard priestorov: - prístup do budovy 24/7 - otvárateľné okná - výťah - štruktúrovaná kabeláž - kuchynky - sociálne zariadenia Kancelária je čerstvo vymaľovaná a má nový koberec. V blízkej budúcnosti sa plánuje rekonštrukcia vstupnej haly. Pracovať v administratívnej budove BC Tomášikova 35 znamená pracovať v blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať: Ing. Silvia Tomčová, t.č.: 0918 118 567
Košice I - Sever
186 €/mes.
NA PREDAJ ZABEHNUTÝ BAR - NOVA POLHORA
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj zabehnutý a fungujúci bar v centre obce Nová polhora. Technické info a parametre: Úžitková plocha budovy je 103 m2. Stav: kompletne zrekonštruovaná budova IS: voda, plyn, žumpa Bar sa predáva zariadený tak ako to môžete vidieť na fotkách. K budove prislúcha aj sklad Viac informácii poskytneme na osobnej obhliadke alebo telefonicky. Cena budovy: je 180.000,- EUR Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS
Nová Polhora
180 000 €
RODINNÝ DOM V MALEJ IDE
Hľadáte veľký a rodinný domov pre Vás a Vašu rodinu? Tento dom, ktorý mám pre vás na predaj nie je pre hocikoho. Je pre niekoho kto hľadá priestrannosť, vzdušný priestor vďaka galérii, kvalitu, dizajn, peknú záhradu, súkromie a preferuje bývanie nie priamo v centre, ale pár minút od Košíc v Malej Ide. A možno hraje aj golf. BRANISLAV ČURI z CASSOVIE REALITAS vám ponúka na predaj rodinný dom v Malej Ide na Tulipánovej ul. Pozrite si video prehliadku vily skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://www.youtube.com/watch?v=pNKQ2qTv2Y0 Technické info a parametre: Úžitková plocha: cez 400 m2 Pozemok: 612 m2 Poschodia: 3 (vrátane pivnice) Materiál: tehla Zateplenie: styrodúr Parkovanie: garáž pre jedno auto Kúrenie: plynový kotol Inžinierske siete: voda, kanál, elektrika, plyn Krb: áno Dispozičné riešenie: pivničné priestory: technická miestnosť, pivnica prízemie: obývačka spojená s kuchyňou, 4 izby, veľká kúpeľňa, samostatné wc, zimná a letná záhrada, záhradná technická miestnosť 1. poschodie: 3 spálne, kúpeľňa Dom bol skolaudovaný v roku 1998, pred 6 rokmi bol kompletne od tehly zrekonštruovaný a zariadený kvalitným zariadením. Má výnimočnú záhradu, ktorá ponúka relax, pokoj a súkromie. Cena domu je 590 000 €. Ak Vás táto ponuka zaujala, tak ma neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri 0918 783 223 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.
Malá Ida
590 000 €
VILLA ČERMEĽ - 4 IZBOVÝ BYT 4.1 - 143,34 m2
Naša moderná architektúra prináša do vilovej štvrti Čermeľ unikátny projekt s celkovým počtom 17-tich bytov v jednom harmonickom celku. V každom detaile sme sa snažili priniesť maximálny komfort a vytvoriť tak nový štandard bývania. Exkluzívna lokalita, súkromná zelená záhrada, kvalitné ekologické materiály, veľkorysé dispozície a dostupnosť lesoparku i blízkosť centra, to všetko prispieva k označeniu „Najkrajšia adresa v meste“. Sme presvedčení, že táto adresa bude pre mnohých skvelým zázemím a symbolom úspechu a výnimočnosti. VILLA ČERMEĽ sa stane jedinečnou realitou pre všetkých, ktorí tu zapustia svoje korene a stanú sa súčasťou nášho krásneho príbehu Byt č. 4.1 Technické info a parametre: počet izieb: 4 plocha bytu: 105,99 m2 plocha terasy: 37,35 m2 orientácia: juhozápad poschodie: 4/5 počet bytov v projekte: 17 Počet voľných bytov: 7 klimatizácia: áno kúrenie: podlahové rekuperácia: áno okná: hliníkové SCHÜCO svetlá výška stropov: 2,9 m terasy: dizajnová dlažba a udržiavaná zeleň dispozičné riešenie bytu 4.1: viď pôdorys medzi fotkami Byt sa skladá z: zádverie/chodba, šatník, kúpeľňa, wc, spálňa, 2 x izba, obývačka s kuchyňou, terasa Štandardy budovy: energetická trieda budovy A0, železobetónový skelet vrátane medzi bytových priečok kvôli zvýšenej zvukovej izolácii, tehlové vnútrobytové priečky so sadrovou omietkou, optické pripojenie internetu, nízke prevádzkové náklady, vnútorné parkovanie, uzavretý areál s kontrolovaným vstupom, pôvodné a novovysadené stromy a kríky, ekologické zavlažovanie zelene zrážkovou vodou, spoločné priestory na oddych a socializáciu Termín kolaudácie: 1. kvartál 2024 Cena bytu 4.1 je 469.230,- EUR. Cena vnútorného parkovacieho miesta je 23.000,- EUR. Cena vonkajšieho miesta je 18.000,- EUR. Cena skladov na poschodí je 5.715 - 6.104 EUR. Ak vás táto ponuka zaujala a mali by ste záujem o obhliadku alebo viac informácií o projekte a ostatných voľných bytov tak ma neváhajte kontaktovať. Realitný maklér - Branislav Čuri - 0918 783 223
Košice I - Sever
469 230 €
VILLA ČERMEĽ - 3 IZBOVÝ BYT 1.4 - 123,72 m2
Naša moderná architektúra prináša do vilovej štvrti Čermeľ unikátny projekt s celkovým počtom 17-tich bytov v jednom harmonickom celku. V každom detaile sme sa snažili priniesť maximálny komfort a vytvoriť tak nový štandard bývania. Exkluzívna lokalita, súkromná zelená záhrada, kvalitné ekologické materiály, veľkorysé dispozície a dostupnosť lesoparku i blízkosť centra, to všetko prispieva k označeniu „Najkrajšia adresa v meste“. Sme presvedčení, že táto adresa bude pre mnohých skvelým zázemím a symbolom úspechu a výnimočnosti. VILLA ČERMEĽ sa stane jedinečnou realitou pre všetkých, ktorí tu zapustia svoje korene a stanú sa súčasťou nášho krásneho príbehu Byt č. 1.4 Technické info a parametre: počet izieb: 3 plocha bytu: 101,53 m2 plocha terasy: 22,19 m2 orientácia: juh poschodie: 1/5 počet bytov v projekte: 17 Počet voľných bytov: 7 klimatizácia: áno kúrenie: podlahové rekuperácia: áno okná: hliníkové SCHÜCO svetlá výška stropov: 2,9 m terasy: dizajnová dlažba a udržiavaná zeleň dispozičné riešenie bytu 1.4: viď pôdorys medzi fotkami Byt sa skladá z: zádverie/šatník, chodba, kúpeľňa + wc, wc, spálňa. izba, obývačka s kuchyňou, šatník alebo samostatný kumbál/sklad, terasa Štandardy budovy: energetická trieda budovy A0, železobetónový skelet vrátane medzi bytových priečok kvôli zvýšenej zvukovej izolácii, tehlové vnútrobytové priečky so sadrovou omietkou, optické pripojenie internetu, nízke prevádzkové náklady, vnútorné parkovanie, uzavretý areál s kontrolovaným vstupom, pôvodné a novovysadené stromy a kríky, ekologické zavlažovanie zelene zrážkovou vodou, spoločné priestory na oddych a socializáciu Termín kolaudácie: 1. kvartál 2024 Cena bytu 1.4 je 407.003,- EUR. Cena vnútorného parkovacieho miesta je 23.000,- EUR. Cena vonkajšieho miesta je 18.000,- EUR. Cena skladov na poschodí je 5.715 - 6.645 EUR. Ak vás táto ponuka zaujala a mali by ste záujem o obhliadku alebo viac informácií o projekte a ostatných voľných bytov tak ma neváhajte kontaktovať. Realitný maklér - Branislav Čuri - 0918 783 223
Košice I - Sever
407 003 €
NA PREDAJ VELKÝ RODINNÝ DOM NA KONCI JAZERA
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný rodinný dom na konci Jazera Čechovovej ulici. Ak hľadáte pokojné bývanie a pekný rodinný dom priamo v Košiciach, tak je potom táto ponuka práve pre vás! Technické info a parametre: Úžitková plocha domu: 320 m2 Rozloha pozemku: Počet izieb: 7 Kúpeľne: 3 Toalety: 4 Orientácia domu: juhovýchod Garáž: áno Rekonštrukcia: 2016 materiál: strecha: plechová + Tondach okná: plastové IS: elektrika, plyn, voda, kanál Kúrenie: plynový kotol Buderus, radiátory podlaha: dlažba + plávajúca podlaha Zateplenie: polystyrén Krb: áno Kamerový systém: áno Dom má aj samostatný podkrovný byt so samostatným vchodom. Dom je vďaka novej rekonštrukcii pekný a moderný. Nachádza sa vo veľmi tichej a kľudnej lokalite, vyznačuje sa priestrannosťou každej jednej z miestností a bude sa vám v ňom bývať naozaj príjemne. Cena tohto domu je 336 000 €. Ak vás táto ponuka zaujala alebo by ste sa chceli dozvedieť viac informácií, tak nás neváhajte kontaktovať: Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS
Košice IV - Krásna
336 000 €
Na predaj veľký 4 izbový podkrovný byt v centre Sabinova+ Garáž
EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS ponúka ***EXKLUZÍVNE*** na predaj 4 izbový podkrovný byt s väčšou metrážou a s garážou priamo v centre mesta Sabinov, na ulici Námestie slobody. Seriózne jednanie vám zaručí dohodu pri ponuke. Video obhliadku k bytu: https://youtu.be/fGEXQpy0Y6c Ak chcete bývať v centre mesta Sabinov, tak vám ponúkame na predaj tento lukratívny 4 izbový podkrovný byt o výmere 198m2, s vlastnou garážou , pivnicou a s hospodárskou budovou za domom / skladový priestor. Byt sa nachádza na 1.poschodí, z ktorého sa vychádza do podkrovia bytu interiérovým schodišťom. Do bytu sa dostanete cez dufart z hlavnej ulice centra mesta, alebo aj z opačnej strany dvora, kde sa nachádza garáž a vlastné parkovacie státie. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi. ČLENENIE BYTU: PRÍZEMIE: - vstupná chodba / zádverie so sedením - schodište do podkrovia - veľká obývacia izba - kuchyňa s barovým pultom - väčšia jedáleň - spálňa so vstavanými skriňami - kúpeľňa s toaletou / vaňa/ PODKROVIE: - dve samostatné podkrovné spálne - kúpeľňa s toaletou / sprchovací kút / REKONŠTRUKCIA BYTU ZAHŔŇA: - nové plastové okná - nová kuchynská linka so spotrebičmi značky Hot Point / umývačka riadu, vstavaná rúra,mikrovlna rúra, chladnička/ a zn. Brandt / varná doska / - mramorová pracovná doska v linke - nové obklady, sanita a dlažby v kúpeľni - 1x vstavané skrine v spálni - nové rozvody, podlahové vykurovanie, na poschodí nové radiátory - drevené podlahy, drevené zárubne a interiérové dvere - schodište nerezové - nové stierky - nábytok po dohode Tento vkusný byt po rekonštrukcii dýcha nielen históriou, ale aj veľkolepím priestorom, vysokými stropmi , dispozíciou a výhľadom na samotné centrum mesta, odkiaľ máte všetko na skok. Voľný po dohode s majiteľmi. Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná. V prípade záujmu o ďalšie informácie či obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Právny servis a poradenstvo spojené s prevodom nehnuteľnosti máte v cene nehnuteľnosti. Bližšie informácie a termín obhliadky si môžete dohodnúť na čísle : 0918 118 565 Eva Marcinová - Certifikovaný maklér NARKS
Sabinov
309 000 €
4 IZBOVÝ 200 M2 BYT S DVOMA BALKÓNMI VCENTRE KOŠÍC
Ak hľadáte bývanie vo veľkosti domu, ale zároveň si chcete užívať komfort bývania v byte v centre Košíc, tak potom sa vám tento byt, ktorý mám v predaji bude páčiť. BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj veľký 4 - izbový byt na ulici ČSA 23 v Starom meste - Košice. Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/yCUlBd5cmzA Technické info a parametre: Úžitková plocha: 200 m2 Počet izieb: 4 + veľká hala(jedáleň) Balkón: 2 Poschodie: 5 Výťah: končí na štvrtom poschodí, jedno poschodie treba vyjsť pešo Klimatizácia: áno Rekonštrukcia: kompletná Dispozičné riešenie: Byt sa skladá z obývačky prepojenej j s kuchyňou, 3 spální, haly(jedálne), 2 kúpeľní, 3 x WC, kumbálu, technickej miestnosti Predáva sa zariadený tak ako vidíte na fotkách. Byt má aj centrálny vysávač. Sprchovací kút slúži aj ako parná sauna Cena bytu je 399.000 € Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS
Košice I - Staré Mesto
399 000 €
Predaj 2-izb. bytu, širšie centrum mesta, 51 m2, balkón, Prešov, TEHLA
Hľadáte 2 izbový byt, ktorý si prerobíte podľa vlastných predstáv? Oslovená firma odhadla kompletnú štandardnú rekonštrciu do 20.000,- Eur. Prípadne hľadáte INVESTIČNÝ byt s možnosťou následného prenájmu? S nízkymi nákladmi na bývanie a výbornou polohou je táto ponuka práve pre vás. Navyše byt môže ostať zariadený. VIERA MIHAĽOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj 2 izbový byt na Štúrovej ulici, ktorý sa navyše nachádza v tehlovej, zrekonštruovanej bytovke. Pozrite si video prehliadku bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/bVOI3BWC8fY Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/vieramihalova.cassoviarealitas/photos/?ref=page_internal Byt má podľa znaleckého posudku 51,25 m2 (na katastri 48 m2) + plocha balkóna s výhľadom na okolie. Byt je orientovaný na južnú stranu a nachádza sa na 4/4 poschodí bez výťahu, teda máte zabezpečený aspoň minimálny pohyb pre svoje zdravie :-). V byte sú plastové okná, v izbách sú podlahy z bukových vlysoch, v kúpelni je masážny sprchovací kút, inak je byt v pôvodnom stave. Môžete sa následne realizovať a urobiť si ho podľa svôjho vkusu. Žiadna platba za rekonštrukciu, ktorú aj tak chcete zmeniť. S vizualizáciou vášho nového bývania vám vieme taktiež pomôcť. Potešia vás nízke náklady na bývanie a to kompletne 115,- Eur (spravbyt + elektrina + plyn). Exteriér: - MHD zastávka hneď v tesnej blízkosti so spojmi 2, 5, 7, 30, 34, 42 a nočným spojom N2 - Materská škola Budovateľská /ms-budovatelska.sk/, Základná škola Kúpeľná /zskuppo.sk/, vysokoškolská fakulta /fvt.tuke.sk/ (vysoký dopyt na prenájom) - pošta, potraviny Milk Agro, obchod pre zvieratá Plasice Slovakia /plasice.sk/, - výborná talianská reštaurácia 1 min pešo - /dangelo.sk/ - ďalšie možnosti stravovania vzdialené do 1 - 2 min autom: Pizzéria Butiken - pizzabutiken.sk, Jedáleň Majo, Pizzéria a reštaurácia Allegro, Reštaurácia Čierny barón, Fabrika - denná reštaurácia, Čajovňa - cajovnaabarat.sk, kaviareň Café Bridge a množstvo ďalších možností v meste - športové indoorové centrá vzdialené 1 min autom: FRIMart tanečné štúdio - frimartstudio.sk, Irongym - irongym.sk, Slyofit - slyo.sk, Pro wokrkout gym - proworkoutgym.sk, Body Zone - .bodyzone.sk - detské interiérové centrum Fundiland vzdialené 1 min autom - Bodyzone - masáže, dermatokozmetika, kaderníctvo, vizáš - cyklistický chodník a chodník popri rieke Torysa - okrem parkoviska pred bytovkou ja hneď vedľa parkovisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru Prešov, kde sa dá parkovať vo vymedzených časoch - rýchle napojenie sa na rýchlostnú cestu a následne na diaľnicu. Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem. Cena tohto bytu je 89.900,- Eur. Obhliadku si dohodnete : 0917 360 151- Ing. Viera Mihaľová - certifikovaný realitný maklér NARKS.
Prešov
89 900 €
BC TOMÁŠIKOVA 35 ponúka nízkonákladový administratívny priestor 233 m2
CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na prenájom nízkonákladové kancelárske priestory s výnimočným výhľadom na Staré mesto v 6-podlažnej administratívnej budove na ulici Tomášikova 35, Košice - Sever. Uvedená kancelária č. 503 sa nachádza na 6. poschodí a skladá sa zo 6 miestností a zázemia (vstupná chodba, samostatné WC pre dámy a pánov, kúpeľná so sprchovacím kútom) o rozlohe 233 m2 a terasy o rozlohe 75 m2 s pekným výhľadom. Cena nájomného je 1.090 € + energie 908 € = spolu 2.288 € + DPH. Táto lokalita je obľúbená nielen firmami z oblasti bankovníctva, práv či IT, ale aj stavebníctva či služieb. Ide o flexibilné pracovné priestory pre všetky typy firiem a projektov. Budova má 6 poschodí, čo poskytuje dostatok priestoru pre Váš biznis. Pokiaľ budete mať záujem, je aj možnosť využitia skladových priestorov v suteréne budovy. Budova má vlastného správcu, k dispozícii je i výťah. Poloha objektu Vám a Vašim zamestnancom poskytne plný komfort z pohľadu dopravy, nákupov či služieb. Lokalita poskytuje výborné napojenie na mestské aj diaľničné dopravné uzly. Hneď vedľa budovy sa nachádza tiež zastávka MHD, čo robí toto miesto veľmi frekventovaným. V blízkosti je OD Beta s potravinami, reštaurácie, Family Gym Oáza, banka. Štandard priestorov a okolie: - prístup do budovy 24/7 - otvárateľné okná - výťah - optický internet - mestská zóna bezplatné parkovanie - zastávka MHD - možnosť prenajať parkovacie státie pred budovou 35 € / mesačne Priestor je vymaľovaný a má nový koberec a je zariadený nábytkom. Po dohode je možne priestor upraviť a realizovať stavebne úpravy, aby sa prispôsobil Vašim požiadavkám. Pracovať v administratívnej budove Tomášikova znamená pracovať v bezprostrednej blízkosti centra Košíc a využívať komfort, ktorý poskytuje funkčné prevedenie celej budovy. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať: Ing. Jozef Tomčo – 0907 190 000 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.
Košice I - Sever
1 990 €/mes.
RODINNÝ DOM S VÝHĽADOM NA LOMNICKÝ ŠTÍT
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj rodinné domy v prevedení drevodom v Starej Lesnej. Ak hľadáte rodinný dom s krásnym výhľadom na Vysoké Tatry či už pre seba alebo investične tak potom je táto ponuka práve pre vás. Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/rTYo4OCD2O0 Technické informácie a parametre: Materiál: drevodom Úžitková plocha: 160 m2 Pozemok: 600 m2 Parkovanie: vonkajšie na pozemku IS: voda, kanál, elektrika, plyn Internet: optika Kúrenie: podlahové Zdroj tepla: plynový kotol Krb: predpríprava Okná: drevené Podlaha: drevená Katastrálne územie: Stará Lesná Č. parcely: 923/7, 927/1 Dom sa predáva stave dokončenia ako môžete vidieť na fotkách, kúpeľne sú kompletne dokončené a zariadené sanitami. V kúpeľni na prízemí je sprchovací kút a na poschodí je kúpeľňa s vaňou. Dispozičné riešenie: Prízemie - technická miestnosť s kotlom a odkladacím priestorom, kúpeľňa s toaletou, obývačka spojená s kuchyňou a východom na terasu 1. poschodie: 3 spálne(z toho 1 so šatníkom), v dvoch spálňach sú balkóny s výhľadom na Lomnický Štít a kúpeľňa s toaletou Občianska vybavenosť: lyžiarske stredisko v Tatranskej Lomnici je vzdialené 5 minút, diaľnica D1 - 12 minút, v obci sú potraviny Cena domu je 279 900 €. Kúpa sa dá financovať aj hypotékou keďže sa jedná o rodinný dom. Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Branislav Čuri - 0918 783 223 - certifikovaný realitný maklér NARKS.
Stará Lesná
279 900 €
Na predaj slnečný rovinatý pozemok - Rudník, Košice - okolie
Ponúkame na predaj pozemok, ktorý je 1. zo 4 pozemkov z jedného celku. Na predaj je prvá parcela v rade zo štyroch, a to č. 389/1. Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce Rudník, medzi zástavbou rodinných domov na vcelku tichej ulici v obci. Na pozemku je momentálne ovocný sad. K pozemku vedie nová asfaltová cesta, pred pozemkom je vedený obecný vodovod, plynovod a elektrické vedenie. Za pozemkom sa nachádzajú lúky s krásnymi výhľadmi na okolitú prírodu. Rozmery pozemku: šírka: cca 6,5 m dĺžka: cca 157 m celková rozloha: 1035 m2 cena: 40 € / m2 celková cena : 41.400 € Lokalita: Obec Rudník sa nachádza 26 km z centra Košíc. Jedná sa o lokalitu, kde už je zástavba starších rodinných domov a prebieha aj výstavba nových rodinných domov. Občianska vybavenosť: škôlka, Obecný úrad, potraviny, kostol a autobusová zastávka. Monumentom tejto príjemnej dediny je jedinečný kostol v gotickom štýle a Rudnícke jazerá/Lom Rudník. Benefity: poloha: orientácia V - Z elektrina a vodovod pred pozemkom nová asfaltová cesta dostupnosť do KE cca 25 min autom
Rudník
42 849 €
1 2 3 4