Prenájom zariadeného 2izb.bytu s parkovacím miestom, Svätý Jur.
Prenajmeme zariadený 2izb.byt v zateplenom, tehlovom dome nachádzajúci sa na druhom nadzemnom podlaží. Byt sa prenajíma spolu s parkovacím miestom. Byt má rozlohu 50m2 + 4m2 balkón. K bytu prislúcha murovaná pivnica. Nachádza sa v pokojnej lokalite malebného mestečka. Vo vchode sa nachádzajú len 3 byty. Má samostatnú spálňu a obývaciu časť vkusne prepojenú s kuchynským kútom. Zabudované spotrebiče značky BOSCH (chladnička, mikrovlnná rúra, sklo keramická varná doska, elektrická rúra,) Byt má samostatné kúrenie a ohrev vody. Kompletná občianska vybavenosť mestečka zabezpečuje komfortné a dokonalé bývanie prepojené s blízkosťou prírody a rôznych športových a oddychových aktivít.(kaviarne, základná škola, škôlky, detské ihriská, nákupné možnosti, reštaurácie, lekárne, kaderníctva, zdravotná starostlivosť, dostupnosť železničnej stanice a autobus smer BA a PK). Veľa zelene v okolí, možnosť športového vyžitia a voľno časových aktivít prispieva k ideálnemu bývaniu v tesnej blízkosti celkovej občianskej vybavenosti malebného mestečka Svätý Jur. Byt sa prenajíma zariadený tak ako je vyobrazený na aktuálnych foto. (klimatizácia, dostatok odkladacích priestorov), voľný od 1.6.2024. Cena mesačného nájmu aj s energiami a parkovacím miestom je 630€. Platby: prvé nájomné pri podpise zmluvy + zábezpeka vo výške mesačného nájomného + odmena pre RK vo výške mesačného nájomného, Kontakt: 0903 711 686 (certifikovaný realitný maklér)
Svätý Jur
630 €/mes.
Na predaj nádherný, záhradný pozemok v lokalite Čunovo 4868 m2
Ponúkame na predaj záhradný pozemok o výmere 4 868 m2 v nádhernej lokalite, pre ktorú bol spracovaný Územný plán zóny záhradkárskej a chatovej osady Čunovo - Dolné Kostolné polia. Nachádza sa v uzavretom sektore ,, A " - existujúca záhradkárska osada. Na pozemku sa nachádza staršia záhradná chatka so ZP 24 m2, ktorá je podpivničená a s podkrovím, elek. prípojka a 4 studne. Veľkou výhodou tejto záhrady je jej poloha. Nachádza sa úplne na konci osady ,kde nájdete dostatok kľudu a súkromia. K pozemku je bezproblémový prístup po spävnenej komunikácii. Pozemok sa predáva v celku a je na ňom možné realizovať výstavbu celoročne obývateľnej chaty so zastavanou plochou max. 80 m2 podľa aktuálnej UPI. V prípade delenia pozemku je index zastavaných plôch max. 0,10, to znamená, že, výstavba ďalších rekreačných chát je možná. Maximálna výmera parcely pre výpočet IZP je 800 m2 Tento pozemok určite osloví ľudí, ktorí hľadajú spojenie užitočného s príjemným. Lokalita je zaujímavá pre milovníkov prírody a aktívneho životného štýlu, pre vyznávačov pokojných prechádzok do prírody, ako aj nadšencov cykloturistiky, vodných športov, pre rybárov i poľovníkov Dunajská cyklistická cesta, v pešej dostupnosti sa nachádzajú vyhľadávané Čunovské jazerá, v dostupnosti bicyklom tiež areál vodných športov Divoká voda, vodné dielo Gabčíkovo. Cena: 700 000,-Eur Kontakt: Zuzana Vaisová - certifikovaný maklér 0908911977, vaisova@damask.sk V cene je zahrnutá provízia pre RK , ktorá zahrňuje autorizovaný právny servis, odborná starostlivosť počas celého obchodného prípadu, príprava podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako aj možnosť vybavenia úveru. Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o
Bratislava V - Čunovo
700 000 €
3. izbový, moderne riešený byt v novostavbe „KRAJINSKÁ“ vo Svätom Jure
3. izbový byt / P17, 113,5 m2 / v zateplenej, tehlovej novostavbe v centre malebného mestečka Svätý Jur. Nachádzajúci sa na treťom poschodí bytového domu s výťahom, ktorým sa dostanete suchou nohou do suterénu kde si môžete prikúpiť parkovacie miesto v garáži. V prípade záujmu je možnosť dokúpenia aj vonkajších parkovacích státí. ( garážové státie 15.000€ - 18.000€, vonkajšie státie 8.900 € ) Byt ( 80,5 m2) bol navrhnutý s dôrazom na maximálne využitie priestoru a rozloženia jednotlivých miestností bytu. Dokonale vyhovuje dnešnému modernému bývaniu. V byte je dostatok úložného priestoru s prihliadnutím na kvalitu a potreby majiteľa. Denná čať pozostáva z kuchynského kútu vkusne prepojeného s obývacou časťou z ktorej je východ na priestrannú, veľkú terasu ( 33 m2) kde si môžete dopriať nerušený oddych a rannú kávu. Nočná časť bytu pozostáva z dvoch samostatných izieb z ktorých sa dostanete do kúpeľne a samostatného WC bez toho aby ste rušili spolubývajúcich v ďalších častiach bytu. Nachádza sa tu dostatočné množstvo odkladacích a úložných priestorov, ktoré sú dôležité pre komfort dnešného moderného bývania. Kompletnú ponuku 1, 2, a 3 izb. bytov a apartmánov s parkingom nájdete na www.krajinska.sk Odovzdanie bytov/apartmánov sa uskutoční v prevedení "holobyt". Foto v inzercii sú vizualizácia. Po odkomunikovaní možnosť dokončenia do tzv. štandardu. Kompletná občianska vybavenosť mestečka zabezpečuje komfortné a dokonalé bývanie prepojené s blízkosťou prírody a rôznych športových a oddychových aktivít.(kaviarne, základná škola, škôlky, detské ihriská, nákupné možnosti, reštaurácie, lekárne, kaderníctva, zdravotná starostlivosť, dostupnosť železničnej stanice a autobus smer BA a PK). Veľa zelene v okolí, možnosť športového vyžitia a voľno časových aktivít prispieva k ideálnemu bývaniu v tesnej blízkosti celkovej občianskej vybavenosti malebného mestečka Svätý Jur. Kontakt: 0903 711 686 (licencovaný realitný maklér) Text a foto sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o. Cena obsahuje províziu pre RK, ktorá zahŕňa právny servis certifikovaným advokátom, odbornú starostlivosť počas celého obchodného prípadu, prípravu podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako i možnosť využiť HÚ priamo u profesionálneho hypotekárneho poradcu – špecialistu. Ušetríte si čas spojený s návštevami rôznych bánk.
Svätý Jur
421 900 €
EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 2 izbový byt v novostavbe „KRAJINSKÁ“ vo Svätom Jure
Moderne riešený podkrovný byt /P16, 48m2/ je situovaný v zateplenej, tehlovej novostavbe v samotnom centre mesta Svätý Jur. Nachádza sa na treťom poschodí bytového domu. Každý priestor v byte je vkusne presvetlený. V byte je dostatok úložného priestoru s prihliadnutím na kvalitu a potreby moderného bývania. Kuchynský kút je prepojený s presvetleným obývacím priestorom z ktorého sa vychádza na loggiu /3,5m2/. Komfort bývania zabezpečuje aj samostatná toaleta a dostatok miesta na vaňu v kúpeľni. Na treťom poschodí bytového domu je celkovo situovaných sedem bytov / apartmánov. V bytovom dome sa nachádza výťah, ktorým sa dá pohodlne dostať až do suterénu, kde sú situované kryté parkovacie miesta. Obyvatelia „Krajinskej“ môžu pohodlne zaparkovať aj na vonkajších parkovacích miestach za bytovým domom. Parkovacie miesta je možnosť individuálne dokúpiť. ( garážové státie tzv."suchou nohou" 15.000€ - 18.000€, vonkajšie státie 8.900 € ) Kompletnú ponuku 1, 2, a 3 izb. bytov a apartmánov s parkingom nájdete na www.krajinska.sk 2izb. apartmán 55,5m2 - https://krajinska.sk/ponuka-bytov/2-np/P10/ 2.izb. apartmán 56m2 - https://krajinska.sk/ponuka-bytov/2-np/P9/ 2.izb. byt 57,5 m2 - https://krajinska.sk/ponuka-bytov/2-np/P11/ Odovzdanie bytov/apartmánov sa uskutoční v prevedení "holobyt". Foto v inzercii sú vizualizácia. Možnosť dokončenia do štandardu po odkomunikovaní. Kompletná občianska vybavenosť mestečka zabezpečuje komfortné a dokonalé bývanie prepojené s blízkosťou prírody a rôznych športových a oddychových aktivít.(kaviarne, základná škola, škôlky, detské ihriská, nákupné možnosti, reštaurácie, lekárne, kaderníctva, zdravotná starostlivosť, dostupnosť železničnej stanice a autobus smer BA a PK). Veľa zelene v okolí, možnosť športového vyžitia a voľno časových aktivít prispieva k ideálnemu bývaniu v tesnej blízkosti celkovej občianskej vybavenosti malebného mestečka Svätý Jur. Kontakt: 0903 711 686 (licencovaný realitný maklér) Text a foto sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o. Cena obsahuje províziu pre RK, ktorá zahŕňa právny servis certifikovaným advokátom, odbornú starostlivosť počas celého obchodného prípadu, prípravu podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako i možnosť využiť HÚ priamo u profesionálneho hypotekárneho poradcu – špecialistu. Ušetríte si čas spojený s návštevami rôznych bánk.
Svätý Jur
191 900 €
Bývanie priamo pod lesom - 7 izb. RD + garáž + pozemok 749m2 - len 7 km od BA - Svätý Jur
Predáme 7 izb. RD v pôvodnom stave vo Svätom Jure nachádzajúci sa na skok od centra a zároveň v maximálnej blízkosti prírody. Kompletná občianska vybavenosť a bezprostredná blízkosť prírody zabezpečuje dokonalý komfort bývania. RD postavený koncom 80tych rokov je pripojený na všetky IS (plyn, voda, elektrina, mestská kanalizácia) Dom je obývaný. Teplá voda a vykurovanie domu je riešené prostredníctvom plynového kotla. Je postavený v tichej časti mesta, kúsok od centra a zároveň na skok od prírody. Za domom je pozemok kde si užijete ticho a výhody tohto RD. Nachádza sa na konci ulice kde sú RD postavené v tzv. radovej zástavbe. Má dve nadzemné podlažia. Na prvom podlaží sa nachádzajú garáž, chodba, WC, technická miestnosť a tri samostatné izby. Na druhé podlažie vedú schody kde sa nachádzajú štyri izby s východom na terasu a pozemok za domom. Pri Vážnom záujme je dohoda na cene možná!! Svätý Jur je krásne, tiché, vinárske mestečko, „uložené“ v prenádhernej prírode. Na dosah ruky máte cyklotrasu Jurava, bezprostredná blízkosť Malých Karpát, škola, škôlky, nákupné možnosti, zdravotná starostlivosť, každoročne opakujúce sa Svätojurské hodové slávnosti, niekoľko krát za rok opakujúce sa vínne pivnice, množstvo ďalších rôznych sprievodných udalostí spríjemňujú a vytvárajú dokonalé bývanie na tomto krásnom mieste. Kontakt: 0903 711 686 (certifikovaný realitný maklér) Text a foto sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o. Cena obsahuje províziu pre RK, ktorá zahŕňa právny servis certifikovaným advokátom, odbornú starostlivosť počas celého obchodného prípadu, prípravu podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako i možnosť využiť HÚ priamo u profesionálneho hypotekárneho poradcu – špecialistu. Ušetríte si čas spojený s návštevami rôznych bánk.
Svätý Jur
379 990 €
Predaj polyfunkčného objektu „Krajinská“ vo Svätom Jure, byty / apartmány / nebytové priestory.
V ponuke 1,2,3-izbové byty/apartmány + štyri nebytové priestory určené na administratívu, predajňu prípadne gastro. Byty, apartmány a nebytové priestory sú dostatočne priestranné a presvetlené, navrhnuté so zreteľom na komfort a potrebu dnešného moderného bývania. V prípade záujmu dokončenie bytu do tzv. štandardu prípadne nadštandardu. Možnosť dokúpiť vlastné parkovacie miesto v suteréne objektu, alebo možnosť vonkajšieho parkovacieho státia. Parkovacie miesto je možné vybaviť nabíjacou stanicou na elektromobil. Podrobnejšie informácie ohľadom novostavby „Krajinská“ nájdete na www.krajinska.sk , alebo nás môžete kontaktovať na tel. čísle: 0903 711 686, alebo na email: reality@damask.sk Kompletná občianska vybavenosť mestečka zabezpečuje komfortné a dokonalé bývanie prepojené s blízkosťou prírody a rôznych športových a oddychových aktivít.(kaviarne, základná škola, škôlky, detské ihriská, nákupné možnosti, reštaurácie, lekárne, kaderníctva, zdravotná starostlivosť, dostupnosť železničnej stanice a autobus smer BA a PK). Text a foto sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o. Cena obsahuje províziu pre RK, ktorá zahŕňa právny servis certifikovaným advokátom, odbornú starostlivosť počas celého obchodného prípadu, prípravu podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako i možnosť využiť HÚ priamo u profesionálneho hypotekárneho poradcu – špecialistu. Ušetríte si čas spojený s návštevami rôznych bánk.
Svätý Jur
1 €
Predaj 1.izbový byt, novostavba, „KRAJINSKÁ“, Svätý Jur
Predáme podkrovný 1.izbový byt /P19, 41m2/ v zateplenej, tehlovej novostavbe v centre mesta Svätý Jur. Nachádza sa na treťom poschodí bytového domu s výťahom. Dostanete sa ním do garáže tzv. „suchou nohou“. Byt je príjemne presvetlený, kúpeľňa je prepojená s toaletou. Priestor v byte je opticky predelený na obývaciu- dennú časť, nočnú čať a kuchynský kút. V suteréne bytového domu sa nachádzajú kryté parkovacie miesta. Obyvatelia „Krajinskej“ môžu pohodlne zaparkovať aj na vonkajších parkovacích miestach za bytovým domom. Parkovacie miesta je možnosť individuálne dokúpiť. ( garážové státie tzv."suchou nohou" 15.000€ - 18.000€, vonkajšie státie 8.900 € ) Kompletnú ponuku 1, 2, a 3 izb. bytov a apartmánov s parkingom nájdete na www.krajinska.sk 2izb. apartmán 55,5m2 - https://krajinska.sk/ponuka-bytov/2-np/P10/ 2.izb. apartmán 56m2 - https://krajinska.sk/ponuka-bytov/2-np/P9/ 2.izb. byt 57,5 m2 - https://krajinska.sk/ponuka-bytov/2-np/P11/ Odovzdanie bytov/apartmánov sa uskutoční v prevedení "holobyt". Foto v inzercii sú vizualizácia. Možnosť dokončenia do štandardu po odkomunikovaní. Kompletná občianska vybavenosť mestečka zabezpečuje komfortné a dokonalé bývanie prepojené s blízkosťou prírody a rôznych športových a oddychových aktivít.(kaviarne, základná škola, škôlky, detské ihriská, nákupné možnosti, reštaurácie, lekárne, kaderníctva, zdravotná starostlivosť, dostupnosť železničnej stanice a autobus smer BA a PK). Veľa zelene v okolí, možnosť športového vyžitia a voľno časových aktivít prispieva k ideálnemu bývaniu v tesnej blízkosti celkovej občianskej vybavenosti malebného mestečka Svätý Jur. Kontakt: 0903 711 686 (licencovaný realitný maklér) Text a foto sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o. Cena obsahuje províziu pre RK, ktorá zahŕňa právny servis certifikovaným advokátom, odbornú starostlivosť počas celého obchodného prípadu, prípravu podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako i možnosť využiť HÚ priamo u profesionálneho hypotekárneho poradcu – špecialistu. Ušetríte si čas spojený s návštevami rôznych bánk.
Svätý Jur
161 900 €
Bývanie priamo pod lesom - 7 izb. RD + garáž + pozemok 749m2 - len 7 km od BA - Svätý Jur
Predáme 7 izb. RD v pôvodnom stave vo Svätom Jure nachádzajúci sa na skok od centra a zároveň v maximálnej blízkosti prírody. Kompletná občianska vybavenosť a bezprostredná blízkosť prírody zabezpečuje dokonalý komfort bývania. RD postavený koncom 80tych rokov je pripojený na všetky IS (plyn, voda, elektrina, mestská kanalizácia) Dom je obývaný. Teplá voda a vykurovanie domu je riešené prostredníctvom plynového kotla. Je postavený v tichej časti mesta, kúsok od centra a zároveň na skok od prírody. Za domom je pozemok kde si užijete ticho a výhody tohto RD. Nachádza sa na konci ulice kde sú RD postavené v tzv. radovej zástavbe. Má dve nadzemné podlažia. Na prvom podlaží sa nachádzajú garáž, chodba, WC, technická miestnosť a tri samostatné izby. Na druhé podlažie vedú schody kde sa nachádzajú štyri izby s východom na terasu a pozemok za domom. Pri Vážnom záujme je dohoda na cene možná!! Svätý Jur je krásne, tiché, vinárske mestečko, „uložené“ v prenádhernej prírode. Na dosah ruky máte cyklotrasu Jurava, bezprostredná blízkosť Malých Karpát, škola, škôlky, nákupné možnosti, zdravotná starostlivosť, každoročne opakujúce sa Svätojurské hodové slávnosti, niekoľko krát za rok opakujúce sa vínne pivnice, množstvo ďalších rôznych sprievodných udalostí spríjemňujú a vytvárajú dokonalé bývanie na tomto krásnom mieste. Kontakt: 0903 711 686 (certifikovaný realitný maklér) Text a foto sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie DAMASK s.r.o. Cena obsahuje províziu pre RK, ktorá zahŕňa právny servis certifikovaným advokátom, odbornú starostlivosť počas celého obchodného prípadu, prípravu podkladov pre katastrálny úrad a banku, ako i možnosť využiť HÚ priamo u profesionálneho hypotekárneho poradcu – špecialistu. Ušetríte si čas spojený s návštevami rôznych bánk.
Svätý Jur
379 990 €