Na predaj rodinný dom Podhájska s vybavením, s možnosťou využitia ako penzión s celoročnou klientelo
Ponúkame na predaj 10 izbový rodinný dom nachádzajúci sa v obci Podhájska, len 900 m od vychýreného termálneho kúpaliska Podhájska. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kuchyňa s jedálenskou časťou, s mramorovým krbom, výstupom na terasu. Na prízemí aj poschodí sa nachádzajú 4 samostatné izby s vlastnou kúpeľňou a toaletou. Izby na poschodí disponujú vlastnými balkónmi. Na poschodí sa nachádza druhá kompletne vybavená kuchyňa s jedálenskou a spoločenskou miestnosťou. Niektoré izby sú vybavené klímou. Vedľa rodinného domu sa nachádza prístavba so samostatnou kanceláriou, recepciou, skladom, wc, krytým altánkom. V prístavbe sú ďalšie dve izby s kúpeľňou, toaletou, kuchyňou. Na pozemku sa nachádza zastrešená terasa s posedením a záhradným grilom. Plocha pozemku: 877 m2. Inžinierske siete: obecný vodovod, elektrina, plyn, žumpa. Vykurovanie všetkých objektov je zabezpečené pomocou plynového ústredného kúrenia. Objekt je zabezpečený bezpečnostným systémom. Parkovanie je možné vo dvore. Energetický certifikát nie je vyhotovený na nehnuteľnosť. Penzión sa predáva s klientelou, s vlastnou internetovou stránkou, prepojením na podstránky zabezpečujúce nových klientov - ako napr. booking, google, ubytovanienaslovensku. Cena 450.000 eur. V cene máte kompletný právny servis zaručený advokátskou kanceláriou, všetky poplatky u notára, na katastri. V prípade financovania cez naše hypotekárne centrum znalecký posudok a poplatok na katastri za zápis záložného práva zadarmo. Neváhajte a volajte na číslo 0908133421.
Podhájska
450 000 €
Na predaj logisticko-priemyselná budova v Malom Šariši
PhDr. Erika Majorošová - DIAMOND REALITY PREŠOV - ponúkame predaj logisticko-priemyselnú budovu v Malom Šariši s veľkou variabilitou využitia. Predovšetkým pre skladovanie, logistiku, výrobu a veľkoobchodný prevádzku blízkosti hlavného ťahu , výpadovky na Poprad. Rýchly prístup k napojeniu na všetky hlavné ťahy. Plocha objektu je 4 099 m2, z toho administratívne priestory, šatne pre zamestnancov, jedáleň, 1x apartmán a 3x garsónkové ubytovacie jednotky + suterén , plocha je 1 034 m2. Z toho skladové plochy 3 065 m2 - plocha obsahuje sklady + expedíciu + operatívne miestnosti–fakturačné oddelenie, kancelária dopravy. K objektu prináleží ešte 4.057 m2 ostatná plocha .To sú pozemky na rozvoj a rozšírenie firmy prípadne sa dajú oddeliť a využiť ako stavebné pozemky. Budova sa nachádza v obci Malý Šariš. Do centra mesta Prešov je cca 2km. Budova je zrekonštruovaná a 1/2 objemu celého objektu je novopostavený logistický sklad. Budova je vybavená klimatizáciou, WC (sociálnymi miestnosťami), optickou sieťou, komplexným telefonickým spojením, plynovou, vodovodnou a kanalizačnou prípojkou napojenou na čističku vôd. V budove sa nachádza výťah. Technický stav: energetická kapacita: VN - trafostanica, rozvod mestskej vody s hydrantami po jednotlivých vetvách areálu. Kanalizácia splašková DN 300 10l za sekundu. Plynovod: STL DN 160, 0,3 Mpa, 200 m3/hod. Celý areál je osvetlený a oplotený. Na pozemku sa nachádzajú tri studne, jedna kopaná do hĺbky 10 m a dve vŕtané v hĺbke 30m – studne sa využívajú ako technická voda. Je možnosť odkúpenia technológie ktorá sa nachádza v objekte za 250.000 eur . Popis technológie v skratke: Valčekový dopravník chystaného tovaru v prepravkách od rakúskej firmy KNAPP v dĺžke cca 150 metrov. / 8 zastávok, hrebeňové ukončenie na expedícií podľa rozvozných smerov/ . Má elektricko-pneumatický pohon, trasovanie prepravky cez jednotlivé zastávky je riadené laserovým skenerom čiarového kódu chystacieho listu Viac informácii na tel. čísle 0940883454 PhDr. Erika Majorošová.
Malý Šariš
2 335 000 €
Na predaj Garáž Košice-západ Myslavska
PhDr. Erika Majorošová Diamond Reality Prešov.Ponúkame Vám na predaj garáž v Košice-západ Terase Na predaj garáž , Košice - západ. Garáž má výmeru 19 m2. Ihneď voľná. V garáži je zavedená elektrika. Bližšie informácie na čísle 0940 883454 - PhDr. Majorošová. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám radi pomôžeme a Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0940 883454 PhDr. Erika Majorošová
Košice II - Západ
21 000 €
1 9 10 11 12 13