3x Stavebné pozemky Nitrianske Pravno, stavať je možné ihneď!
Chcete začať ihneď stavať a mať pozemok vo výhodnej a vyhľadávanej lokalite? Ponúkame na predaj výhradne cez DomovReality slnečné stavebné pozemky na začiatku Nitrianskeho Pravna so všetkými inžinierskými sieťami vyvedenými na každý pozemok. Jedná sa o tri susediace samostatné pozemky a na každý je prístup z hlavnej cesty. Na dvoch pozemkoch sú stavby – staršie rodinné domy, ktoré je možné odstrániť a ihneď začať so stavbou podľa svojho stavebného projektu. Pozemky je možné predať aj jednotlivo – každý zvlášť. Spoločná výmera pozemkov je 2278 m2. Vhodné na výstavbu: rodinných domov, bytového domu, apartmánového bývania s garážami, penziónu, podnikateľského objektu a podobne. 1.pozemok má výmeru 610 m2, má šírku od cesty cca 20 m a dĺžku cca 30 m 2.pozemok má výmeru 822 m2, má šírku od cesty cca 13,5 m a dĺžku cca 60 m 3.pozemok má výmeru 846 m2, má šírku od cesty cca 14 m a dĺžku cca 60 m Všetky bližšie informácie poskytneme radi telefonicky alebo aj osobne. CENA je 89 EUR/m2.
Nitrianske Pravno
89 €
Veľmi pekná rekreačná chatka s pozemkom 300 m2 v PD – Sad 600-ročnice
REKREÁCIA – RELAX- ZÁHRADKÁRČENIE – GRILOVAČKA - ODDYCH Ponúkame na predaj veľmi peknú upravenú chatku s pozemkom 300 m2 nachádzajúca sa v Prievidzi v záhradkárskej a rekreačnej osade Sad 600-ročnice. Chatka a pozemok sú veľmi dobre orientované s celodenným slnkom, je v dobrej časti – na hranici pozemku je úžitková voda, v záhradkárskej osade je aj pitná voda, spoločná elektrika 380 V a spoločné WC pre záhradkárov. Chatka je murovaná, dvojpodlažná a je podpivničená s betónovou pivnicou. V cene je zariadenie a vybavenie chatky: kachle s komínom na tuhé palivo, ktoré slúžia na kúrenie a varenie, nábytok, plynová varná doska na plynovú bombu, postele, vybavenie. Na pozemku je suché WC, vonkajšia záhradná terasa a úrodná terasovitá záhrada spojená so sadom. Sú tu ovocné stromy a kríky - čerešne, hurmi kaki, jablone, hrozno - vinič, červené a čierne ríbezle... Výhodné umiestnenie nehnuteľnosti v okrajovej časti je ideálna ponuka pre rekreačné rodinné účely a oddych. Všetky fotky na stránke domovreality.sk
Prievidza
37 900 €
Záhradka 200 m2 so záhradnou chatkou, Prievidza - Staré sídlisko
ODDYCH – REKREÁCIA – RELAX priamo v Prievidzi na Starom sídlisku v záhradkárskej osade SNP. Ponúkame Vám túto zaujímavú ponuku nehnuteľnosti. Jedná sa o peknú udržiavanú záhradu s menšou záhradnou chatkou. Časť chatky je podpivničená o rozmeroch 3x2,5m a výška 2m. Chatka je murovaná, strecha plechová. Na pozemku je vlastná voda (vrt – studňa) a vlastná elektrika s prípojkou a hodinami. Slnečná záhrada má výmeru 200 m2, je rovinatá, s ovocnými a okrasnými stromami a kríkami ako sú napríklad čerešne, višne, marhule, jabloň, maliny.. Súčasťou predaja sú aj podiely na prístupových cestách a spoločných pozemkoch v záhradkárskej osade. Lokalita je veľmi výhodná, vyhľadávaná, s ľahkou dostupnosťou priamo v meste a v blízkosti sú reštauračné zariadenia, obchody, zastávky MHD a pod.
Prievidza
17 500 €
Zabehnutá a prosperujúca PIVÁREŇ s výbornou kuchyňou, DISCO BAR, terasa, pozemok 800 m2/Nitrianske P
Kúpou môžete hneď pokračovať v zabehnutom prosperujúcom podnikaní a zarábať!!! Ponúkame na predaj PIVÁREŇ s diskotékou v Nitrianskom Pravne, pri hlavnej železničnej stanici, s bezproblémovým parkovaním. Úžitková podlahová plocha je 300 m2 a pozemok má 800 m2. Celá nehnuteľnosť je viacúčelová, slúži ako piváreň, pizzéria, reštaurácia s uzatvárateľnou vonkajšou terasou, vonkajším detským ihriskom na priestrannom pozemku a tiež je v budove fungujúci disco bar - diskotéka, kde sa prevádzkujú DISCO akcie a rodinné oslavy (pre cca 60 osôb a v prípade disco akcií aj trojnásobok počtu osôb). Celý vnútorný interiér nehnuteľnosti je navrhnutý podľa potrieb jednotlivých častí prevádzky, všetok nábytok, zariadenie a vybavenie je v cene, plne funkčné a v dobrom peknom stave. K dispozícii sú dva výčapné pulty, v časti Disco baru je vybudovaný pult pre DJ s ozvučením, svetelnými efektami, discoguľou, premietacím zariadením a plátnom. Usporadúvanie svadieb, rodinných osláv, diskoték a koncertov je samozrejmosťou. V letných mesiacoch je možnosť usporadúvania vonkajších akcií, gril párty, guláš párty a pod. Celý podnik je známy výbornou kuchyňou, super chutnou a vyhľadávanou pizzou a tiež výborným chladeným pivkom. Zariadenie sa dá nerušene využívať aj z dôvodu výbornej lokality pri železničnej trati bez rušenia v obytnej časti obce. V prípade záujmu nového majiteľa je tu možnosť aj dobudovania ubytovacích priestorov na Penzión a zmeny časti prevádzky. Nehnuteľnosť je možné financovať aj formou hypotekárneho úveru.
Nitrianske Pravno
136 000 €
2x Rekreačná chatka s veľkou záhradou 736 m2, Handlová, Osada SNP - pri Gewise
SUPER STAV A LOKALITA!!! Vhodné na RELAX a pre rekreačné a oddychové rodinné účely. Realitná kancelária DOMOV – REALITY ponúka výhradne - exkluzívne túto zaujímavú nehnuteľnosť, kúpou ktorej získate dve záhradné chaty s ostaným príslušenstvom a krásny priestranný, rozmerovo dostatočne veľký, slnečný pozemok o výmere 736 m2 v Handlovej, v záhradkárskej a rekreačnej Osade SNP – nad Gewisom. Záhrada a celý pozemok je samostatný, oplotený, čiže nie je priechodný ! ! ! Chatky majú murované základy. Väčšia chata je drevená, zateplená sklenou vatou, s novou strechou a novými odkvapovými rínami, so zavedenou elektrikou a je dvojpodlažná. Na prízemí je obytná časť s otvorenou terasou a na poschodí časť na spanie. Druhá chatka je jednopodlažná, tiež s elektrikou. Kúrenie v oboch je zabezpečené pomocou piecky na tuhé palivo. Pri chatách je navedená obecná voda – pitná a celoročná vlastná voda zo studne tiež pitná. Na pozemku je vybudovaná samostatná murovaná pivnica, záhradný altánok, ďalšie záhradné sedenie – otvorené - so záhradným krbom, dreváreň, suché WC, skleník a menšia hospodárska stavba. Záhrada je udržiavaná a sú na nej ovocné stromy a kríky. K celej nehnuteľnosti je bezproblémový prístup. Parkovanie je hneď pri pozemku.
Handlová
44 990 €
Stavebný pozemok v Handlovej – Horný koniec, slnečný, 1626 m2
Ponúkame na predaj pekný stavebný pozemok v meste Handlová o výmere 1626 m2. Pozemok je s krásnym výhľadom, slnečný, mierne svahovitý. Prístupová cesta je panelová a z druhej strany pozemku, v spodnej časti, je malý potôčik. Nachádza sa v okrajovej časti mesta, v tichej ulici s novostavbami a krásnym výhľadom na okolitú prírodu – Horný koniec. Inžinierske siete (elektrické vedenie a voda) je v dosahu na začiatku pozemku. Rozmery pozemku cca: 20m (od prístupovej cesty)x 90m (dĺžka).
Handlová
26 990 €
Štýlová romantická CHALUPA s hospod. budovou v krásnom prostredí - Valaská Belá + VIDEO
Hľadáte únik pred stresom v krásnej prírode? Chcete sa vrátiť k tradíciám? Tak pre Vás máme túto výnimočnú ponuku. Exkluzívne len cez DOMOV SK ponúkame na predaj štýlovú romantickú chalupu s vidieckym šarmom zasadenú v malebnom prostredí obce Valaská Belá, na jednom z lazov. Ponuka pozostáva z chalupy, hospodárskej budovy a pozemku. Chalupa evidovaná katastrom ako rodinný dom je zachovávaná s atmosférou histórie. Bola postavená v roku 1937. Pozostáva zo vstupnej chodby-verandy, kúpeľne s WC, troch obytných miestností a podkrovia. V strednej miestnosti sa nachádza vchod na vonkajšiu záhradnú terasu a funkčná pôvodná kachľová pec. Nevyužívané priestory v podkroví by sa dali využiť na ďalšie zobytnenie, podľa predstáv nového majiteľa. Okolo chalupy je vybudovaný murovaný podstienok. Polohou je najvyššie a samostatne umiestneným domom na laze. Chalupa je udržiavaná, štýlová, suchá, využívaná na rekreačné účely cca 40 rokov, pred tým bola využívaná k trvalému bývaniu rodiny, ktorá dom postavila. Materiálovo bol pôvodný dom postavený z tehly, jedna miestnosť je kombináciou aj s kameňom a vstupná chodba s kúpeľňou, postavená neskôr je z porobetónu. Obytná plocha domu je 90 m2 – z toho cca 80 m2 majú izby (5,5 x 14,5m) a cca 10 m2 má prístavba + nie sú zahrnuté nevyužité priestory podkrovia. Prístavba je podpivničená. Chalupa je zariadená štýle svojej doby. Ohrev vody je zabezpečovaný bojlerom na teplú vodu v kúpeľni. Kúrenie pomocou pevného paliva kachľovou pecou a krbovými kachľami. Prípojka elektroinštalácie na 220/380 V. Pitná voda je z vlastnej studne, kanalizácia je zvedená do žumpy. Hospodárska budova (PAJTA) bola postavená z kameňa v roku 1935. Strecha je nová, plechová. Rozmer pôvodnej stavby je 54 m2, avšak v súčasnej dobe je časť budovy nezastrešená a nevyužívaná. Za domom je vonkajšia terasa a vybudované ohnisko a veľká záhrada a sad. Do záhrady sa dá dostať cez chalupu a dvomi bočnými bráničkami. Pri pozemku je aj horská studnička. Celková výmera pozemkov je 947,53 m2 a z toho je časť samostatná v 1/1 a časť v spoluvlastníckych podieloch na pozemkoch na celom laze, kde je postavených 7 domov a 5 hospodárskych budov. Prístupové cesty na laz sú dve, jedna cesta je z časti asfaltová, čím vyššie tým sa mení na makadamovú a priamo na laze už je len udržiavaná spevnená cesta. Druhý prístup možný po poľnej ceste. Krásna príroda a blízke lesy sú predurčené na prechádzky a túry, dá sa využívať aj cykloturistika, zimné a letné športy (lyžiarske strediská, priehrada), zber húb, rybolov a pod. Úžasný čistý vzduch a kľud je to pravé = balzam na dušu! Viac foto na www.domovreality.sk
Valaská Belá
92 000 €
Slnečný stavebný pozemok v obci Nýrovce, Levice, 2171 m2
Ponúkame na predaj veľmi pekný slnečný stavebný pozemok v obci Nýrovce – časť Malá Pustatina o výmere 2171 m2. Pozemok je rovinatý a dobre riešený, s možnosťou rozdelenia, keďže k pozemku vedú dve prístupové cesty - z prednej a aj zo zadnej časti. Využívaný je ako sad jabloní, broskýň a záhrada. Inžinierske siete (elektrické vedenie a voda) sú v dosahu na začiatku pozemku. Bol podaný návrh na pripojenie Elektrickej energie do ZSE so súhlasným stanoviskom, ako aj zaplateným poplatkom za pripojenie. Vodárenská spoločnosť nemá námietky k napojeniu nehnuteľnosti na pitnú vodu. Ako zdroj pre odpad splaškových vôd je v projekte zapracovaná žumpa. Vynímaná časť pre stavbu rodinného domu je 325 m2 ako zastavaná plocha a nádvorie. Obec Nýrovce potvrdila záväzným stanoviskom zmenu parciel z ornej pôdy a zvyšná časť na záhradu v zmysle Geometrického plánu. Pozemok je oplotený z troch strán. Pozemok dáva viacero možností využitia v tichej časti obce.
Nýrovce
47 990 €
Pekný 2 izb.byt v Prievidzi – Necpaly, ul. Kútovská, nízke mes. nájomné
Domov-Reality ponúkame na predaj veľmi pekný dvojizbový byt v Prievidzi, na ul. Kútovská. Byt má podlahovú plochu 51 m2 a z väčšej časti je zrekonštruovaný. Moderná kuchynská linka je aj so vstavanými spotrebičmi. Kuchyňa je priestorovo zväčšená v časti lódžie. Stierky sú v celom byte, okná sú plastové aj so žalúziami, plávajúca podlaha v kuchyni aj v izbách, vymenené interiérové dvere, v celom byte je použitý drevený obklad na plafónoch. Kúpeľňa a WC sú v pôvodnom stave, udržiavané, zachovalé. Veľkou výhodou je veľmi nízke mesačné nájomné 78 EUR. Byt sa nachádza 1. poschodí a k dispozícii je aj výťah. Kúpu je byt ihneď voľný. Bytový dom je zrekonštrovaný, zateplený, parkovanie je možné na veľkom parkovisku hneď pred domom, kde sú aj detské ihriská a v blízkosti je plná občianska vybavenosť. Možnosť financovania bytu aj cez hypotekárny úver.
Prievidza
66 900 €
RD Prievidza – Veľká Lehôtka, 4+1 izb.+podkrovie, garáž+byt, pozemok 889 m2
lukratívnej časti mesta Prievidza – Veľká Lehôtka ponúkame len cez nás predaj rodinného domu s krásnym slnečným rovinatým pozemkom o výmere 889 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej ulici a zadná brána je so vstupom na ďalšiu cestu - ulicu. Dom pozostáva z dvoch obytných poschodí. Na 1.poschodí je vstupná veranda a z nej sa vstupuje na menšie plytké schodisko do obytnej časti a na ďalšie schodisko do pivnice. Rozloženie obytnej časti: samostatné WC, chodba so vstupom do kuchyne s komorou, do obývacej izby, spálne, menšej izby, kúpeľne a na schodisko do 2.podlažia. Obytná plocha na tomto poschodí je cca 100 m2. Na 2. poschodí je menšia chodba, jedna veľká izba a nevyužitý podkrovný priestor z dvoch strán, kde by sa dali vytvoriť ďalšie obytné priestory podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Dom je z väčšej časti podpivničený, kde sa nachádzajú veľké priestory na uskladnenie a zároveň je tu aj kotolňa a ďalšia komora. Dom je vo veľmi dobrom zachovalom a udržiavanom stave, postavený cca v roku 1970. Stavba je postavená z Yporu + pálená tehla. Kúrenie v dome je ústredné a zabezpečované pomocou kotla na plyn + slúži súčasne na ohrev vody. Odpady sú zvedené do žumpy s prepadom do mestskej kanalizácie. Pri dome sa nachádza priestranná garáž s letnou kuchynkou a poschodím, kde je vybudovaný pekný obytný priestor – samostatný byt. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchynskej časti prepojenej s izbou a kúpeľne s WC. Z chodby sa vchádza na zastrešenú terasu. Týmto bytom je vytvorená možnosť viacgeneračného bývania. Pekný pozemok je rozľahlý, mierne svahovitý a v záhrade za domom sú ovocné stromy, kríky a tiež dreváreň na uskladnenie záhradného náradia. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite, zasadená v krásnom prostredí lesov, v obci s dobrými autobusovými spojmi MHD. Financovanie je možné aj formou hypotekárneho úveru s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme. Všetky fotky na: domovreality.sk
Prievidza
149 900 €