EXKLUZÍVNE-RODINNÝ DOM V OBCI PODHRADIE
Ponúkame Vám na predaj domy a vily Mar. Plocha: úžitková 90m2, pozemku 832m2.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Cena 95 000 €
Martin
95 000 €
4 IZB. BYT S TERASOU V CENTRE MARTINA
Ponúkame na predaj 4 izbový byt v centre mesta Martin. Byt s rozlohou 109 m2 a 20 m2 presklenou terasou, sa nachádza v tehlovom pavlačovom bytovom dome Átriu. Dispozícia bytu: zádverie, vstupná chodba z ktorej má každá izba samostatný vstup, kúpeľňa so sprchovacím kútom a s WC , samostatná toaleta, kuchyňa so špajzou prepojená s veľkou obývačkou. Z obývačky je vstup na presklenú terasu s klimatizáciou. V centre bytového domu je detské ihrisko. Orientácia bytu je na východ. Viac informácií Vám poskytneme na mob.: 0917 722 226, alebo mail:bellova@ralitycenter.sk.
Martin
179 000 €
PONÚKAME 2 IZBOVÝ BYT MARTIN - KOŠÚTY
Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt Martin, Kernova. Plocha: úžitková 52m2.Stav objektu: pôvodný stav. Cena 92 500 €
Martin
92 500 €
Rekonštruovaná garáž, Vrútky
Ponúkame na predaj zrekonštruovanú garáž vo Vrútkach. Garáž má výmeru 25 m2 a nachádza sa na pozemku v osobnom vlastníctve o rozlohe 40 m2. V garáži je montážna jama a je možné napojenie na elektrinu. Priestor pred garážou je osvetlený verejným osvetlením.
Vrútky
20 000 €
Murovaná chata s vlastným pozemkom, Sučany
Vychutnávajte si voľné chvíle v príjemnom prostredí s komfortným ubytovaním. Ponúkame na predaj murovanú chatu s vlastným pozemkom v záhradkárskej osade Biele Brehy v Sučanoch. Chata bola skolaudovaná v roku 2014, je napojená na elektrinu, pitnú vodu z vlastnej studne a kanalizáciu. Kúrenie je zabezpečené dvoma kachlovými pieckami, ohrev teplej vody elektrickým bojlerom. V kúpeľni sa nachádza umývadlo, sprcha a 2 toalety. Murovaná chata je trojpodlažná s podpivničením, strecha je plechová, zateplená. Pozemok o výmere 399 m2 je v osobnom vlastníctve, je upravený, rovinatý, k dispozícii je vlastné parkovacie miesto. Radi Vás privítame na obhliadke. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Sučany
90 000 €
1-izbový byt s balkónom, Martin - Priekopa - REZERVOVANÉ
Ponúkame na predaj 1-izbový byt s novou lodžiou v Martine - Priekope. Byt sa nachádza na 2./3. poschodí v zrekonštruovanej bytovke bez výťahu. Je čiastočne rekonštruovaný, prislúcha k nemu nová lodžia a pivnica. Orientácia je na východnú stranu.
Martin
63 000 €
Priestranný 2 izbový byt - Ľadoveň
Ponúkame na predaj priestranný 2-izbový byt na Ľadovni v príjemnej lokalite. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Byt sa nachádza na 3. poschodí v zateplenej bytovke s výťahom. Byt je čiastočne zrekonštruovaný a predáva sa so zariadením Jadro nie je prerobené Nove stúpačky a nove el.rozvody do kuchyne. ✅62m2 + nový balkón ✅Čiastočná rekonštrukcia ✅3.. poschodie ✅Výťah Radi Vás privítame na obhliadke.
Martin
99 000 €
Veľký nezariadený 3 izbový byt na dlhodobý prenájom
Ponúkame Vám na prenájom 3 izbový byt Martin-Záturčie, M.Mamateja. Plocha: úžitková 78,96m2. Nachádza sa na 6. poschodí z 8 s výťahom. Podlaha: dlažba, pvc. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: vstavané skrine.Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, škola, škôlka, zastávka autobusu. Cena 500 €/mesiac. K dispozícii máme veľký 3 izbový byt v Záturčí,ktorý sa uvoľňuje. Byt je orientovaný juh, sever. Je nezariadený okrem vstavaných skríň. Kúpeľňa je vymurovaná so sprchovacím kútom. Lódžia má vonkajšie žalúzie. Kuchyňa, chodba a kúpeľňa sú vydláždené. Nájomné je vrátane energií, TV a internet si rieši nájomca na seba mimo toho. Hľadáme dlhodobého nájomcu.
Martin
500 €/mes.
1 Izbový byt v centre Vrútok
Na trhu sa nachádza útulný 1-izbový byt v srdci mesta Vrútky, čakajúci na nového majiteľa. Jeho pôvabná výmera 30m2 poskytuje ideálny priestor pre jednotlivca alebo párik hľadajúci útulný a praktický domov. Jeho orientácia na východnú stranu prináša ráno jemné slnečné lúče do priestoru, čo je ideálne pre začiatok každého nového dňa. Byt je čiastočne prerobený. Jeho výhodou je aj nový výťah, čo zabezpečuje pohodlný prístup a minimalizuje starosti spojené s denným stúpaním a zostupovaním po schodoch. ✅30m2 ✅6. poschodie ✅Orientácia východná ✅Čiastočne prerobený Radi Vás privítame na obhliadke.
Vrútky
dohodou
3-izbový byt, komplentá rekonštrukcia, Martin - Priekopa
Ponúkame na predaj moderný 3-izbový byt v príjemnej lokalite v Martine - Priekope. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou – murované jadro, rozvody elektriny, interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné vchodové dvere, obklady, stierky, sanita, plávajúce podlahy, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Kúpeľňa je spojená s WC, veľkou výhodou je okno a podlahové kúrenie v kúpeľni. Výmera bytu je 66 m2 vrátane pivnice + nová 7 m2 lodžia. Byt sa nachádza sa na 1. poschodí, orientovaný je na V a Z stranu s dostatkom slnečného svetla po celý deň. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť – obchody, lekári, škola, škôlka, zastávka MHD. V cene bytu je zahrnutý kompletný právny a finančný servis.
Martin
128 500 €
3izbový byt Ľadoveň (Bauring)
Ponúkame na predaj 3-izbový byt v tichej lokalite Martin - Ľadoveň. Je orientovaný na východnú a západnú stranu. Byt o celkovej výmere 69 m2 sa nachádza na 4. poschodí zatepleného bytového domu. Byt sa nachádza v oblasti s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, obchody a všetko potrebné. ✅69 m2 + Priestranná Lodžia ✅4./4. poschodie ✅Orientácia východ a západ ✅Pôvodný stav Radi Vás privítame na obhliadke.
Martin
117 900 €
Pozemky pre záhradku a chatku, Vrútky
Ponúkame na predaj pozemky určené pre záhradku v záhradkárskej osade vo Vrútkach, Karvaša a Bláhovca. K dispozícii je niekoľko pozemkov o výmere od 271 m2 do 373 m2, aj s možnosťou kúpy dvoch a viac parciel. Pozemky sa nachádzajú v intraviláne, v teréne sú nevymedzené, východne orientované s miernym sklonom, poskytujú krásne výhľady na Vrútky a okolie. Prístup je po asfaltovej ceste. Na pozemkoch je možné postaviť záhradnú chatku so zastavanou plochou 50 m2 s pripojením na elektrinu a vodu, prípadne je možné využívať spoločnú vodu. V cene je zahrnutý podiel na parkovacej ploche. Pri kúpe viacerých parciel je možná zľava z ceny. Radi Vás poskytneme bližšie informácie.
Vrútky
19 500 €
REZERVOVANÉ- Na predaj prerobený 1izbový byt v Centre
REZERVOVANÉ - Na predaj prerobený 1-izbový byt s balkónom v centre mesta Martin. Byt má výmeru 30m2 a je kompletne prerobený s novým balkónom. ✅30m2 + nový balkón ✅2./3. poschodie ✅orientácia východná ✅Kompletne prerobený Byt sa predáva vyprataný. Radi Vás privítame na obhliadke.
Martin
73 500 €
3izbový byt Martin - Košúty 1
Ponúkame na predaj 3-izbový byt v tichej lokalite Košúty 1. Je orientovaný na južnú a severnú stranu. Byt o celkovej výmere 69 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Bytovka prešla kompletnou rekonštrukciou. (nová strecha, zateplenie) Byt sa nachádza v oblasti s výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, obchody a všetko potrebné. ✅69 m2 + Priestranná Lodžia ✅vyvýšené prízemie ✅Orientácia juh a sever ✅Prerobený ✅Špajza a veľká lodžia ✅Výborná občianska vybavenosť (v cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny) Radi Vás privítame na obhliadke.
Martin
119 900 €
3-izbový byt, Martin - Priekopa
Ponúkame na predaj 3-izbový byt v Martine, v tichej časti Priekopy s množstvom zelene. Byt o výmere 72 m2 je v pôvodnom stave, pripravený na rekonštrukciu podľa Vašich predstáv. V byte sú vymenené plastové okná a pôvodné drevené parkety. Byt sa nachádza na 1. poschodí v zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom. Orientovaný je na S a J stranu. Prislúcha k nemu lodžia a pivnica. V prípade záujmu zabezpečíme kompletnú či čiastočnú rekonštrukciu na kľúč. Náš partner pracuje kvalitne, spoľahlivo a rýchlo, čo potvrdzujú aj naši spokojní dlhoroční klienti.
Martin
89 900 €
Jahodníky 1izbový byt (bauring)
Ponúkame na predaj 1-izbový byt v Jahodníkoch. Tichá lokalita Jahodníkov ponúka pôvabné prostredie s bohatou zeleňou a príjemnou a tichou atmosférou. Nachádza sa na 1. poschodí, čo zabezpečuje pokoj a súkromie. Byt je orientovaný na juh, čo znamená dostatok prirodzeného svetla počas celého dňa. Čiastočne prerobený byt poskytuje možnosť prispôsobiť si ho podľa vašich predstáv a potrieb. Jeho flexibilný dizajn umožňuje vytvorenie útulného domova podľa vášho štýlu. S rozlohou, ktorá je dobre proporčne rozdelená, ponúka dostatok priestoru pre pohodlné bývanie. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre jednotlivcov alebo mladé páry hľadajúce útulný a pokojný domov v príjemnej lokalite. ✅30m2 ✅1. poschdie ✅orientácia juh ✅tichá lokalita
Martin
dohodou
Predaj domu v Žabokrekoch
Ponúkame exkluzívne na predaj prevádzku pohostinstva v centre obce Žabokreky pri Martine. Pohostinstvo je zabehnuté v plnej prevádzke so stabilnými obratmi. Predáva sa zariadené . Objekt bol v r. 1992 kompletne zrekonštruovaný. Je samostatne stojaci s užitkovou plochou 244 m2 , prízemný, podpivničený. S možnosťou využitia podkrovia, je napojený na všetky inžinierske siete /elektrika, vodovod, plyn, kanalizácia/ s priamym prístupom z cesty. Pozemok má výmeru 988 m2 . V zadnej časti pozemku sú tenisové kurty. Na prízemí sa nachádza chodba, expreso, kuchyňa, jedáleň, sklad. Hneď vedľa pohostinstva je letná terasa s príslušenstvom a posedením pri krbe. Informácie na tel. 0915043572.
Žabokreky
185 000 €
Pohostinstvo Žabokreky
Ponúkame exkluzívne na predaj prevádzku pohostinstva v centre obce Žabokreky pri Martine. Pohostinstvo je zabehnuté v plnej prevádzke so stabilnými obratmi. Predáva sa zariadené . Objekt bol v r. 1992 kompletne zrekonštruovaný. Je samostatne stojaci s užitkovou plochou 244 m2 , prízemný, podpivničený. S možnosťou využitia podkrovia, je napojený na všetky inžinierske siete /elektrika, vodovod, plyn, kanalizácia/ s priamym prístupom z cesty. Pozemok má výmeru 988 m2 . V zadnej časti pozemku sú tenisové kurty. Na prízemí sa nachádza chodba, expreso, kuchyňa, jedáleň, sklad. Hneď vedľa pohostinstva je letná terasa s príslušenstvom a posedením pri krbe. Informácie na tel. 0915043572.
Žabokreky
185 000 €
Pripravujeme na predaj 3izbový byt Martin - Záturčie
Pripravujeme na predaj 3 izbový byt v Záturčí. Byt je čiastočne prerobený. ✅69 m2 ✅Balkón, výťah ✅Čiastočne prerobený Pre viac info 0917 642 949 calik@realitycenter.sk Radi Vás privítame na obhliadke.
Martin
104 000 €
Pozemok Tomčany - Bôrová
Reality Center ponúka exkluzívny predaj černicový ovocný sad v Tomčanoch časť Bôrová o výmere 5894 m2. Sad má vlastnú 12m vŕtanú studňu s dobrou výdatnosťou vody aj počas letných horúčav s ponorným čerpadlom, ktorý vytlačí vodu a má výkon 750 – 1 KW. Pri zapnutí za dá poliať celý sad a umožňuje aj hnojenie. Celý sad je profesionálne vybavený automatickým kvapkovým závlahovým systémom, ktorý je rozdelený na 4 sekcie. V sade sú posadené 4 odrody černíc „ Triple crovn, Brzezina, Polar, Lochnes“ Na pozemku sú umiestnené prenosné Unimo bunky. Informácie u realitného makléra na tel. 0915043572
Martin
72 500 €
V tichej lokalite - Rodinný dom Turčianske Kľačany
Ponúkame na predaj tehlový rodinný dom v tichej časti obce Turčianske Kľačany. Rodinný dom je jednopodlažný a prislúcha k nemu pozemok o rozlohe 697 m². Dom má 80 rokov a 40 rokov dozadu prebehla prístavba. Dom je postavený z tehly. Kúrenie pomocou ročného kotla na eko hrášok alebo pevné palivo 156l bojler na teplú vodu. ✅697m2 pozemok ✅Zastavaná plocha 110m2 ✅Tichá lokalita ✅tehla Dom vyžaduje nutnú rekonštrukciu !!!!!!!!! Viac informácií Vám poskytneme na obhliadke.
Turčianske Kľačany
103 000 €
PRENÁJOM KANCELÁRII V MARTINE
Ponúkame na prenájom kancelárie o výmere od 20 m2 do 200 m2 a skladové priestory. Administrativna budova sa nachádza v Martine na ulici Čsl. Armády. Pôvodná stavba bola kolaudovaná v roku 1983. Kompletná renovácia celej budovy s kompletným zateplením, výmenou elektrickej inštalácie, sanity, podlahovín i vybudovaním 60 parkovacích miest bola ukončená v novembri 2015. Budova má tri nadzemné podlažia, každé podlažie má plochu cca od 800 do 900 m2. Budova je napojená na nový optický kábel, je v nej vybudovaná kompletná štruktúrovaná kabeláž na pripojenie telefónov, internetu zvonka i v rámci budovy. Každý prenajímateľný priestor má samostatný elektrický istič, v prípade potreby i samostatné meranie. Kúrenie je plynové. Každé poschodie je vykurované samostatným kotlom, so samostatným meraním na kúrenie. Na každom poschodí sa nachádza mužské a dámske WC, kuchynka a miestnosť pre upratovačku. Budova má samostatný kamerový okruh vo vnútri i vonku v areáli a tiež alarm spoločných priestorov na prízemí. Cena za m2/mesačne je 6 Eur + 2 Eura energie.
Martin
6 €
Rekreačný pozemok - lesná čistinka, 5093 m2, Rudno
Ponúkame na predaj rekreačný pozemok - slnečnú lesnú čistinku o rozlohe 5093 m2 medzi obcami Rudno a Jasenovo. Rozmery pozemku sú cca. 50x100 m, približne z 1/3 je zalesnený. Prístup je po nespevnenej lesnej ceste z obce Jasenovo. V blízkosti pozemku sa nachádza lúka a potôčik.
Rudno
66 209 €
Kúpime byt na Moyzesovej ulici
Pre konkrétneho klienta hľadám 3i(2i) byt na ulici Moyzesova.Cena dohodou.
Martin
dohodou
EXKLUZÍVNE, VEĽKÝ RODINNÝ DOM NECPALY
Ponúkame na predaj nadštandardný, dvojpodlažný rodinný dom, ktorý bol daný do užívania v toku 2004. Stavba je z tehly, strecha je pultová, so strešnou krytinou z hliníkového plechu. Okná a vstupné dvere sú plastové, vnútorné dvere sú drevené. Vykurovanie je podlahové, teplovodné v kombinácii s panelovými radiátormi z elektrokotla a slnečných kolektorov. Ako doplnkový zdroj tepla je krb umiestnený v obývačke. I.NP- prízemie: zádverie, chodba, pracovňa, kúpeľňa, fitnes, sauna, solárium, WC, kuchyňa, spálňa s kúpeľňou, obývacia izba, izba, kúpeľňa, WC, sklad, izba, zimná záhrada II.NP- poschodie: izba, šatník, kúpeľňa s WC, schodisko Na pozemku o rozlohe 3716 m2 sa nachádza jacuzzi, garáž pre 1 auto, prestrešené parkovisko pre 3 autá, zapustený bazén, altánok, tenisový kurt a okrasná záhrada. Celý objekt je vybavený zabezpečovacím zariadením, video vrátnikom a požiarnymi čidlami. K nehnuteľnosti je vypracovaný Znalecký posudok. Viac informácií: Anna Bellová 0917 722 226, email:bellova@realitycenter.sk
Necpaly
dohodou
HORSKÝ HOTEL V CENTRE LYŽIARSKÉHO STREDISKA
Ponúkame na predaj penzión v príjemnom prostredí Veľkej Fatry, v centre lyžiarskeho strediska, pod úpätím malebného fatranského vrchu Lysec ( 1381 m.n.morom), vzdialené 15 km juhovýchodne od mesta Martin. Penzión má dve samostatné dvojpodlažné budovy, v ktorých je 26 izieb, dvojlôžkové, trojlôžkové a trojlôžkové s možnosťou prístelky. Celková ubytovacia kapacita je 103 lôžok. Izby sú vybavené štýlovým nábytkom z masívneho dreva, každá izba má vlastné sociálne zariadenie a predsieň s úložňou lyží. V hlavnej budove je na prízemí kuchyňa, jedáleň s barom a sociálne zariadenie a welnes. Na poschodí je bar, herňa pre deti a spoločenská miestnosť. Súčasťou areálu je veľké parkovisko, vonkajšie prestrešené sedenie, altánok s grilom a jakuzzi. Penzión je celoročne v prevádzke. Viac informácii Vám poskytneme: Anna Bellová 0917 722 226, email:bellova@realitycenter.sk
Martin
dohodou
Pozemky vhodné na investíciu len u nás
Ponúkame Vám investične zaujímavé pozemky v Martine - mestská časť Košúty, o celkovej rozlohe 8210 m2 (3337 + 3482 +1391).
Martin
84 300 €
Malý RD Vrútky s terasou a pekou záhradou
Ponúkame Vám útulný dom rovno k nasťahovaniu po kompletnej rekonštrukcii so zastavanou plochou 145 m2, ktorý je súčasťou dvojdomu na Vrútkach v tichej lokalite s pozemkom 353 m2. Dom je čiastočne podpivničený, zateplený s novou strechou. Na prízemí je podlahové kúrenie (teplovodné), ale aj radiátory. V dome sa nachádzajú všetky IS aj optický internet. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kúpeľňa s WC, schodište, obývačka, kuchyňa. Vstup na zastrešenú terasu a v podkroví je spálňa, izba a kotolňa s WC. Parkovanie je vo dvore. Informácie na tel. 0915043572
Vrútky
dohodou
Rodinný Dom - Slovenské Pravno
Na predaj Rodinný dom v obci Slovenské Pravno. Dom prešiel rekonštrukciou 3-5 rokov dozadu. Nová strecha, nové zateplenie, nové elektrické rozvody, izolácia, nové radiátory. Dom pozostáva z 6 miestností (kuchyňa, kúpeľňa, obývačka, 2 izby a kumbál). ✅6 miestností ✅2 poschodia ✅pozemok 734m2 ✅Rekonštrukcia 3-5 rokov dozadu. Radi Vás privítame na obhliadke.
Slovenské Pravno
165 000 €
Poľnohospodársky pozemok, Turčinske Teplice - Diviaky
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj poľnohospodársky pozemok o výmere 33 660 m2 v Turčianskych Tepliciach, katastrálne územie Diviaky s podielami na prístupových parcelách. Pozemok je vedený ako parcela typu C, trvalý trávnatý porast, je rovinatý s rozmermi cca. 133x252 m2, nachádzajúci sa v strede poľa. Prístup je po spevnenej ploche pokračujúcej cez pole. Prístupové parcely sú v podiele 3/4-iny. Celková predajná cena zahrňujúca podiel na priľahlých parcelách je 90 902,50 €. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel. čísle 0917 643 760.
Turčianske Teplice
90 902,50 €
1 2 3