Novostavba rodinného domu na prenájom - NOVÝ
ESPORIA RK ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom NOVOSTAVBU rodinného domu nachádzajúcu sa v Prešove v mestskej časti Nižná Šebastová. Rodinný dom stojí na pozemku o výmere 700m2 a disponuje úžitkovou plochou 120m2, ktorú tvorí predsieň, obývačka spojená s kuchyňou s východom na prestrešenú terasu, technická miestnosť, samostatná toaleta, kúpeľňa, spálňa a 2 izby.  Rodinný dom má alarm, domového vrátnika, prípravu na ele. bránu, predprípravu na klimatizáciu, exteriérové žalúzie.  Na pozemku je zabezpečené parkovanie pre min 3 autá. Pozemok je oplotený a v blízkej dobe bude aj zatrávnený.  Kuchynská linka obsahuje vstavané spotrebiče - chladničku, mikrovlnku, rúru, umývačku riadu. Súčasťou prenájmu je tiež televízor, práčka a kosačka. Po dohode možnosť dozariadzovať dom podľa požiadaviek.  Rodinný dom je úplne nový, rovnako aj jeho zariadenie a vybavenie. Uprednostňujeme ,záujemcov o dlhodobý prenájom.  Pre viac info mi prosím zavolajte  
Prešov
1 350 €/mes.
Novostavba rodinného domu na prenájom
ESPORIA RK ponúka na prenájom novostavbu rodinného domu nachádzajúcu sa v Prešove, mestskej časti Šalgovík s výbornou občianskou dostupnosťou. Dom stojí na 4árovom pozemku so súkromnou asfaltovou cestou v slepej, tichej ulici. RD je 4i bungalového typu, stojí na 4árovom pozemku plus 2 parkovacie státia. Podlahová plocha domu je 100m2.  Dispozíciu domu tvorí: chodba, toaleta, obývačka s kuchyňou, detská izba, spálňa, šatník a kúpeľňa.  RD sa prenajíma s kompletným zariadením a vybavením.  Cena prenájmu je 1 180 €/mesiac vrátane energií.   Uprednostnení budú záujemcovia o dlhodobý prenájom.  Pre viac info mi prosím zavolajte. 
Prešov
1 180 €/mes.
Nový 2i byt v novostavbe na prenájom
ESPORIA RK ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom 2i byt v novostavbe Rezidencie Šalgovia situovanej v časti medzi Šalgovikom a Teriakovcami.  Byt je o výmere 53m2 a nachádza sa na 4/4 poschodí, disponuje obývacou izbou spojenou s kuchynskou časťou, spálňou, kúpeľňou, toaletou a lódžiou (8,9m2) Ponúkaný byt je kompletne zariadený novým nábytkom a vybavením. K bytu prislúcha pivnica a parkovacie státie. BD je bezbariérový a vybavený výťahom. Byt disponuje vlastnou klimatizáciou. Názor makléra: Ak hľadáte pokojné miesto na bývanie, neďaleko mesta a zároveň v peknom zelenom prostredí s pohodlným parkovaním, detským ihriskom, v absolútne novom BD s novým zariadením bytu a nechcete sa viazať hypotékou táto ponuka je pre Vás ideálna. Vhodné na dlhodobý prenájom. V byte nie sú povolené zvieratá. 
Prešov
600 €/mes.