Toaletná voda Ascendant
Ste pripravení vystúpiť až na vrchol? Je čas posunúť sa vpred, objaviť skrytú fyzickú silu a nechať ju rásť. Rázna vôňa vyjadruje podstatu mužskej krásy a oplýva energiou a zmyselnosťou. Vo vôni Ascendant sa miešajú svieže tóny bergamotu s hrejivým kardamómom a ľahkou vanilkou a tým vôňa moderným spôsobom interpretuje klasické orientálne vône. Hladká a svieža vôňa s intenzitou podobnou vašej sile. Ste neprehliadnuteľným živlom a vaša mužná dynamická energia sa nedá skrotiť. Dokonalosť je vašou súčasťou, prebuďte ju!
Dudince
14,50 €
Vyživujúce telové maslo Swedish Spa
Bohaté krémové telové maslo s kokosovým olejom, bambuckým maslom, kanolovým a mandľovým olejom. Obsahuje dvakrát viac hydratačných látok ako bežné telové krémy Oriflame. Má relaxačnú akvatickú vôňu, ktorá upokojuje zmysly a pomáha zrelaxovať telo i myseľ. Nemastné. rýchlo sa vstrebávajúce zloženie zanecháva pokožku na pocit krásne hladkú. Obsahuje vyživujúce revitalizačné riasy Corallina Officinalis.
Dudince
6,50 €
Toaletná voda Lucia Bright Aura
Kvetinová vôňa vyžarujúca jas a sviežu energiu bola inšpirovaná švédskou legendou o Lucii a pôvabom a silou nezábudky. Jej nezabudnuteľná vôňa okolo vás vytvorí auru žiarivej ženskosti.
Dudince
14 €
Špirála Hypnotic Colour
Ultra pigmentovaná špirála, pre hypnotický výrazný look. Hustá kefka riasy nádherne predĺži a oddelí, vrstviteľná farba i dodá neprehliadnuteľný efekt Party Pink, Minty Magic. Purple Pop
Dudince
5 €
Kolínska voda v spreji Sensity Sun Sparkle
Doprajte si osvieženie v podobe kolínskej vody v spreji inšpirovanej slnečnými lúčmi. Povznášajúca vôňa s citrusovými tónmi je vhodná na celé telo. 200ml
Dudince
7 €
Parfumovaný telový sprej Love Potion So Tempting
Doprajte si príjemné a nespútané potešenie. Zvodne zmyselná vôňa telového spreja s kvetinovými tónmi a lahodným akordom medu obohatí vašu predstavivosť a znásobí túžbu.
Dudince
6,80 €
Tonikum proti vypadávaniu vlasov DUOLOGI
Tonikum proti vypadávaniu vlasov podporuje rast vlasov už od korienkov, posilňuje vlasové vlákna a podporuje zdravie vlasov. Obsahuje ochranný vitamín B3 (nikotínamid), provitamín B5 a esenciálne proteíny z ryžových peptidov. Jeho účinná receptúra transformuje vlasy už za 8 týždňov – účinne znižuje vypadávanie vlasov a podporuje ich hustotu. Vlasy budú silnejšie, hustejšie a plné života.
Dudince
7 €
Čistiaci gél NovAge Supreme
Čistiaci gél pripravuje pleť na lepšie vstrebávanie sér a hydratačných krémov. Šetrne z pleti odstraňuje viditeľné nečistoty vrátane mejkapu bez poškodenia ochrannej vrstvy pokožky, hydratuje, tonizuje, zjemňuje a zanecháva ju nádherne čistú a pružnú.
Dudince
14 €
Vyživujúci komplex na vlasy a nechty
Komplex na vlasy a nechty od Wellness by Oriflame poskytne telu kombináciu rozličných živín, ktoré sú prospešné pre zdravie vlasov a nechtov. Okrem užívania týchto doplnkov, ktoré obsahujú napríklad aj zinok a selén, je pre zdravie vlasov a nechtov potrebné mať vyváženú stravu, pravidelný pohyb a regulovať stres. Užívajte dve kapsuly denne. Zloženie obsahuje aj aminokyseliny L-lyzín a L-cysteín, výťažok z jablka bohatý na flavonoidy, železo a vitamín C.
Dudince
18 €
Predlžujúca špirála OnColour
Predlžujúca špirála s obsahom ochranného antioxidačného vitamínu E a hydratačného provitamínu B5 predlžuje, zvýrazňuje a natáča mihalnice. Predlžujúca kefka s jedinečnými štetinkami zachytí každú jednu mihalnicu a oddelí ju od ostatných. Výsledkom sú dlhé a perfektne oddelené mihalnice.
Dudince
3 €
Spevňujúce pleťové kapsuly Royal Velvet
Ľahučké, no výnimočne vyživujúce zloženie kapsúl s 5 vzácnymi olejmi a kosatcovým výťažkom zanechá pleť okamžite zamatovo jemnú a hladkú, minimalizuje jemné linky a vrásky. Pre čo najlepšie výsledky po použití kapsuly aplikujte denný alebo nočný krém.
Dudince
15 €
Legíny zn. Urban Classics
Čierne legíny zn. Urban Classics, rebrované, veľkosť S, ale vhodné aj na M, v spodnej časti legín všitá čierna sieťovina. Nové s visačkou
Dudince
10 €
Vyhladzujúci pleťový balzam Royal Velvet
Skrášľujúci balzam, ktorý na pohľad vyhladí pleť a odhalí jej jednotný, jemný a žiarivý tón. Je obohatený o komplex Black Iris InfusionTM a vitamín C, ktoré dodajú pleti zamatovú textúru. Pleť zanechá na pocit výnimočne hebkú a sviežu.
Dudince
9 €
Spevňujúci krém na očné kontúry Royal Velvet
Zlepšuje vzhľad kruhov pod očami u žien vo veku 40+. Je obohatený o komplex Black Iris Infusion a zanecháva okolie očí na pocit hladšie a pevnejšie a mladšie vyzerajúce. Pomáha spevňovať a vypínať pokožku v okolí očí Redukuje výskyt jemných liniek a vrások Zlepšuje vzhľad tmavých kruhov a opuchu pod očami Pokožka v okolí očí je na pocit hladšia a pevnejšia O Royal Velvet Luxusný rad Royal Velvet ponúka prepychové receptúry obohatené o komplex Black Iris Infusion, ktorý pomáha spevňovať, posilňovať a hydratovať pleť.
Dudince
5 €
Ultra ľahký ochranný krém SPF 50 Proceuticals
Ultraľahký ochranný krém SPF 50 Proceuticals Novage+ poskytuje efektívnu ochranu všetkým typom pleti vrátane citlivej. Je posilnený o pokročilú technológiu Skin Protect na ochranu pleti proti hlavným vonkajším agresorom - UVA a UVB žiareniu, znečisteniu a voľným radikálom. Jeho superľahké omladzujúce zloženie zanecháva pleť jemnú, hladkú a hydratovanú. Nezanecháva žiadnu mastnotu ani biely film, iba žiarivú a chránenú pleť.
Dudince
15 €
Organizér
Chcete mať make-up a doplnky na líčenie v dokonalom poriadku? Pomôže vám tento chic organizér so zlatistým lemovaním a praktickým dizajnom s priehradkami, vďaka ktorým nikdy nestratíte prehľad o tom, čo máte kde uložené. Dĺžka: 23 cm. Výška: 3 cm vpredu a 5 cm vzadu. Hĺbka: 9 cm.
Dudince
4,40 €
Sada Essentials
- pleťový píling - pleťová maska
Dudince
6 €
Toaletná voda Eclat Homme
Táto trvácna vôňa, ktorá symbolizuje moderného muža, je perfektným harmonickým spojením nadčasovosti a súčasných trendov. Jedinečné výrazné tóny cedrátu a kvalitnej kože vo vôni Eclat Homme sú stelesnením príťažlivej sofistikovanosti a mužnosti – esencie francúzskeho luxusu
Dudince
18 €
Parfumová voda Volare Moments
Vychutnajte si každú jednu romantickú chvíľu naplno s nádhernou romantickou parfumovou vodou Volare Moments. Vôňa, s ktorou si opäť vychutnáte tie najkrajšie romantické spomienky Kľúčovou ingredienciou je iskrivá ruža stolistá V jemnom a unikátnom flakóne pripomínajúcom ružu
Dudince
16 €
Spevňujúci denný krém Royal Velvet SPF 15
Krásna kompletná rutina starostlivosti o pleť pre ženy 40+ zameraná na spevnenie pleti. Luxusná kolekcia Royal Velvet ponúka bohatú a zmyselnú receptúru naplnenú kvetom kosatca, ktorý spevňuje, posilňuje a intenzívne hydratuje vašu pokožku.
Dudince
10 €
Nočný hydratačný krém na nohy Feet Up Comfort
75ml Zahaľte svoje nohy do intenzívneho nočného hydratačného krému s bohatou krémovou konzistenciou. Je obohatený o výťažky z avokáda a aloe vera. Zjemní aj tú najtvrdšiu pokožku a pomôže upokojiť unavené nohy počas spánku.
Dudince
3,80 €
Parfumová voda .SE Swedish Experience Blazing Warm
Vychutnajte si neočakávanú explóziu emócií a dojmov, ktoré vyburcujú vašu zvedavosť a unesú vás na nevšednú cestu vôní cez dychberúcu švédsku prírodu. Vychutnajte si hrejivú radosť z nových začiatkov s parfumovou vodou .SE Blazing Warmth. Vôňa srší optimizmom a pocitmi šťastia. Zachytáva radosť zo snívania a pripomína sálajúce teplo plameňov. Dymové tóny rozžeraveného brezového dreva iskria hrejivým teplom, kým svieža explózia kvietkov vratiča evokuje pocity šťastia. Jasné a kontrastné tóny vône sľubujú neočakávaný zmyslový zážitok.
Dudince
19 €
Parfumová voda Divine Exclusive
Nechajte vyniknúť svoju žiarivú osobnosť a staňte sa skutočnou hviezdou s Divine Exclusive. Táto zvodná parfumová voda vytvára vďaka exkluzívnemu akordu Shining Star a dlhotrvajúcej výdrží Long Sillage podmanivú kvetinovú stopu všade, kam vstúpite. Iskrivá, a zároveň hrejivá vôňa stvorená na to, aby zanechala nezabudnuteľný dojem a všetkých očarila. V pôvabnom flakóne, ktorý je inšpirovaný šatami z haute couture a ozdobený trblietavými krištáľmi Swarovski®.
Dudince
25 €
Ľahký omladzujúci denný krém s SPF 30 Multi-Active
Ľahký omladzujúci denný krém s SPF 30 Multi-Active Novage+ posilňuje a chráni kožnú bariéru a intenzívne hydratuje pleť. Bojuje proti viacerým známkam starnutia, čo potvrdili aj klinické testy. Pokrokové zloženie je obohatené o patentované, bioaktivačné technológie, ktoré poskytujú pleti kozmeceutický účinok a zároveň sú jemné k pleti. Na všetky typy pleti vrátane citlivej
Dudince
25 €
Diamantová micelárna čistiaca emulzia
Luxusný produkt na čistenie pleti, odstraňovanie make-upu a nečistôt spája toner a čistiaci gél v jednom. Obsahuje diamantový elixír a micelárnu technológiu. Micelárna technológia zachytáva nečistoty, odstraňuje špinu a mastnotu z pokožky. Má rozžiarujúce účinky Pleť je na pohľad hladká a svieža Čistí, tonizuje a zjemňuje v jednom jednoduchom kroku Zloženie bez obsahu mydla a alkoholu
Dudince
9 €
Rob, čo ťa baví a zarábaj s ORIFLAME
Chceš si privyrobit cez Oriflame ? A mat super zlavy ? Miluješ časovú slobodu. To, že si sama riadiš svoj čas. Môžeš pracovať kedy chceš a odkiaľ chceš. Každý deň je iný, zaujímavý. Zbožňuješ kozmetiku, rada sa o seba staráš?. Okrem toho vidíš zmysel v poskytovaní príležitostí aj iným ľuďom? .Chceš si privyrobit?.....tak sa pridaj ku mne nič neplatiš,iba ta zaregistrujem a pracuješ a využivaš ZLAVY Viem ťa zeregistrovať aj v Českej republike a kdekolvek v zahraničí
Dudince
100 €
Obnovujúci čistiaci gél Novage+
Osviežujúci čistiaci gél Novage+ má jemné a účinné penivé zloženie, ktoré je vhodné na všetky typy pleti. Obsahuje pleti podobné ingrediencie, ktoré imitujú zložky prirodzene sa vyskytujúce v pokožke a podporujú odolnosť a zdravie kožnej bariéry. Účinné čistenie s dokonalým rešpektom k pleti!
Dudince
20 €
Parfumované telové mlieko Miss Giordani
Charakteristickou zložkou telového mlieka Miss Giordani je iskrivý nerol, z ktorého vyžaruje sebaistota, vitalita a sofistikovanosť. Zjemnite pokožku svojho tela s týmto parfumovaným telovým mliekom s intenzívnou, nezameniteľnou, žensky príťažlivou vôňou.
Dudince
5 €
Parfumovaný telový krém Amber Elixir
Luxusný hydratačný telový krém parfumovaný očarujúcou orientálnou drevitou vôňou Amber Elixir s tónmi mandarínky, skrutca a ambry. Sprostredkuje vám nádherný zmyslový zážitok, či už ho použijete samostatne aslebo spolu s Parfumovou vodou Amber Elixir.
Dudince
5,50 €
Parfumovaný telový krém Eclat Femme Weekend
Telový krém so živou a zároveň elegantnou kvetinovo ovocnou zelenou vôňou, prekypujúcou francúzskym šarmom. Najprv vás očaria radostné iskrivé tóny šťavnatého bergamotu, červených ríbezlí a broskyne. Následne vás obklopia jemné akordy sviežej zelene, hlboké medové tóny ruže stolistej a korenisté tóny bielej frézie. Na záver vás potešia neodbytné, zmyselné a pokojné akordy pižma a drevín.
Dudince
5,50 €
1 2 3 4