Exkluzívne predaj 3 izb. byt v Košiciach- Kuzmányho sídlisku
Exkluzívne!! 3 izb. byt (76 m2) s loggiou osloví každého, kto ocení občiansku vybavenosť a fungujúcu infraštruktúru Kuzmányho sídliska (OC,zdravotné a rehabilitačné stredisko, lekárne, obchody, základné služby, banky, benzín.pumpa, MHD - autobus, električka, parkoviská, ...) , zeleň, resp. lokalitu, ktorá je vzdialená od centra mesta vychádzkovou chôdzou 5 minút. Rodiny osloví kompletná občianska vybavenosť- škôlka, základná a stredná škola, zdravotné stredisko, nemocnica, športové ihrisko, detský areál, zeleň, priestor pre psíkov, ocenia infraštruktúru, ktorá je v dosahu a výborné riešenie dopravy s minimálnym ohrozením detí. BYTOVÝ DOM: zateplený, rekonštruovaný - vstup, zvončeky, schránky, 2 nové výťahy, miestnosť na bicykle/kočíky, na prízemí pivnice priestranné plechové kóje, v bytoch rekonštruované rozvody IS. BYT 3 izbový: vyniká priestorovou dispozíciou - vstupnou chodbou, priestrannými izbami, šatníkom. ČLENENIE: 3 izby nepriechodné a príslušenstvo, ktoré tvorí chodba, kuchyňa, kúpeľňa so sprchou, samostatné WC, šatník, loggia a pivnica na prízemí . LOKALITA: Kuzmányho sídlisko, vyhľadávané sídlisko mladými rodinami pre svoju jedinečnú polohu, zeleň, výbornú infraštruktúru a fungujúcu kompletnú občiansku vybavenosť (školy – MŠ, ZŠ, gymnázium, zdravotné a rehabilitačné stredisko, nemocnica, obchody, obchodné centrum, banky, detský areál, športové ihrisko, venčovisko pre domácich miláčikov, MHD – autobus, električka, parkovanie v okolí domu, kostol , benzínová čerpacia stanica, ... VYBAVENIE bytu: čiastočná rekonštrukcia (r.2018), vstupné bezpečnostné dvere , plastové okná, menené interiérové dvere s obložkami, pri vstupe a v kuchyni podlaha keramická, menená kuch.linka , pôvodné parkety v izbách ponechané, v obývacej izbe na parketách položená plávajúca podlaha, ktorá je aj na chodbe. Kúpeľňa a WC vybavené keramickou dlažbou a obkladmi, umývadlom, sprchou a kúpeľ. sanitou. Byt je pravidelne technicky udržiavaný. Z právneho hľadiska je byt v osobnom vlastníctve, bez tiarch . Konkrétne informácie Vám poskytneme pri obhliadke nehnuteľnosti, kontakt mobilné číslo 0905 363 747 RK Euro Real – SK, s.r.o. je členom asociácie realitných kancelárií NARKS, garant kvality v realitách a riadime sa jej Realitným kódexom. Zabezpečujeme kompletný prevod nehnuteľnosti, vrátane zmluvnej dokumentácie vypracovanej právnickou kanceláriou, bezpečný spôsob úhrady cez advokátsku úschovu, zápis do katastra, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti externým hypotekárnym špecialistom.
Košice I - Staré Mesto
193 490 €
Ponúkame na prenájom exkluzívne kanc. priestory v KE - Centrum, od 100m2 do 300m2
Ponúkame na prenájom novo postavené kanc. priestory v centre Košíc - zóna Cassovar. Jedná sa o samostatne stojací objekt v uzavretom komplexe. Jedno podlažie objektu má cca 190 m2 kancelárskych priestorov + sociálne zázemie. V ponuke sú kancelárske priestory na prenájom vo výmere od 100 do 300 m2. Vybavenie objektu: vstupná hala s možnosťou recepcie, výťah, zabezpečovací systém, konferenčná miestnosť s vlastným sociálnym zázemím, klimatizácia, vysokorýchlostný internet s rozvodom, vlastné parkovacie státia. K kancelárskym priestorom je možné si prenajať kongresovo-eventové priestory na prízemí. K cene nájmu ( 13,00 EUR/m2/mesiac ) sa účtuje servisný poplatok 2,90 EUR/mesiac. Pôdorysy ako aj bližšie informácie o cene vám radi poskytneme v našej agentúre.
Košice I - Staré Mesto
1 300 €/mes.
Prenájom kvalitných kanc. priestorov v KE - centrum, od 100 m2 do 300 m2.
Ponúkam na prenájom kvalitné kancelárske priestory v centre Košíc - zóna Cassovar. Jedná sa o kancelárske priestory v novopostavenom nadštandardnom objekte. Výmera jedného podlažia je cca 200 m2. Na poschodí sa nachádzajú socialne zariadenia, schodisková časť s výťahom. Vybavenie: štrukturovaná kabeláž, alarm, možnosť krátkodobého prenájmu priestorov na kongresovo-eventové účely, možnosť prenájmu parkovania pred objektom. Cena prenájmu ako aj bližšie informácie o výmerách a pôdorysoch vám radi odprezentujeme v našej agentúre.
Košice I - Staré Mesto
dohodou
Prenájom 2 izb. bytu v KE - Juh po komp. rekonštrukcii, zariadený.
Ponúkam na prenájom vkusne zariadený 2 izb. bytu v lokalite KE - Juh, Pasteurovo námestie. Členenie bytu: vstupná predsieň s vstavanou skriňou, kuchyňa sojená s obývacou izbou, spálňa, kúpeľňa, WC, balkón. Vybavenie: kuchynská linka s spotrebičmi, 3 x vstavaná skriňa, sektorový nábytok, TV, vaňa, práčka. Byt sa nachádza na 1. poschodí, pod bytom je byt na vyvýšenom prízemí. Výmera bytu 55 m2. Cena je uvedená vrátane energii, internetu s TV. Pri nástupe sa skladá 2 mesačný depozit. Byt je určený pre záujemcov bez zvierat. Maximálne pre 2 osoby. Byt je voľný od 10.05.2024.
Košice IV - Juh
699 €/mes.
Predaj menšieho kompletne rekonštruovaného rodinného domu v podtatranskej obci Mlynica ( vhodné pre
Predáme kompletne rekonštruovaný a čiastočne zariadený rodinný domček v rázovitej podtatranskej obci Mlynica s krásným výhľadom na panoráma Vysokých Tatier ( Tatranská Lomnica 13 km, Starý Smokovec 9 km, Veľká Lomnica golf 4 km, Poprad 9 km, ). Dom je vhodný na rekreačné bývanie. Hlavný vstup do RD je situovaný z južnej strany, dom je prízemný s obytným podkrovím , nepodpivničený. Na prízemí RD sa nachádza chodba, schodisko do podkrovia, kúpeľňa s WC a spálňa. Na prízemí je umiestnený plynový kotol. V podkroví sa nachádza obývacia izba s kuchyňou. Obvodové murivo je z pórobetónových tvárnic, strešná krytina poplastovaný plech, okná a vonkajšie dvere sú plastové s izolačným trojsklom. Dom je napojený na všetky inžinierske siete ( elektrika, voda, plyn, kanalizácia ) a príjazdová komunikácia. Užitková plocha RD je 62,5 m2, zastavaná plocha 45 m2, dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 136 m2 ( 2 parkovacie miesta, automat. vstupná brána v uzavretom dvore ). Osobné vlastníctvo. Dohoda o cene možná.
Mlynica
167 000 €
Ponúkame na predaj 2 izb. byt v projekte Panoráma - Heringeš, Jelšova ulica
Predaj 2 izb. bytu v projekte Panoráma, časť Heringeš, Jelšova ulica. Táto lokalita sa vyznačuje dobrou občianskou vybavenosťou a prístupom do centra Košíc. Jedná sa o prízemný byt s výmerou 50 m2 a 30 m2 záhradkou. Členenie: vstupná chodba, kuchyňa s obývacou izbou, spálňa, kúpeľňa, samostatné WC, záhradka. Vybavenie: kuchynská linka s spotrebičmi, 2 x vstavaná skrina, klimatizácia, drevené podlahy, sprchový kút. Byt sa predáva vrátane vstavaného zariadenia. K bytu je možné dokúpiť vonkajšie parkovacie miesto za cenu 15 000 EUR a pivnicu o výmere 5 m2 za cenu 15 000 EUR. Byt je kúpou voľný. Možnosť kúpy bytu aj na hypoúver, provízia pre RK je zahrnutá v cene nehnuteľnosti.
Košice III - Košická Nová Ves
167 000 €
Na predaj ponúkame 5 izb. RD - Ďurďošík v novej IBV lokalite, pozemok 700 m2, výstavba na kľúč, holo
Ponúkam na predaj novostavbu RD v obci Ďurďošík, v novej IBV lokalite smer Trsťany. Jedná sa o murovaný rodinný dom typu Bungalov s úžitkovou plochou cca 115 m2, postavený z klasických stavebných materiálov. Členenie domu: vstupná predsieň, technická miestnosť s WC, kúpeľňa, obývacia izba s kuchynskou časťou, 3 izby, terasa. Rodinný dom bude zhotovený na kľúč a odovzdaný v stave holodomu / prípojky inžnierskych sietí, omietky, elektroinštalácia, rozvody zdravotechniky, vnútorné priečky, zateplená fasáda domu /. Začiatok výstavby domu je naplánaovaný na jún, júl 2024. Rodinný dom bude osadený na pozemku o výmere cca 700 m2. Pozemok je mierne svahovitý. Na pozemku je realizovaná prípojka vodovodu, kanalizácie, optického internetu a elektrickej energie, Prístup k domu bude po súkromnej ceste s spoluvlastníckym podielom kupujúceho.
Ďurďošík
239 990 €
Vysoké Tatry, Veľká Lomnica, Golfová ul., predaj stavebného pozemku 1000 m2 ( 2000 m2 ), všetky inž.
Predaj pekného, rovinatého a slnečného stavebného pozemku s výhľadom na celé panoráma Vysokých Tatier, Veľká Lomnica, Golfová ulica, výmera 978 m2, všetky inžinierske siete ( elektrika, plyn, vodovod, kanalizácia), asfaltová prístupová komunikácia, chodník, verejné osvetlenie, ( aktuálna územno plánovacia informácia ). Osobné vlastníctvo, kúpna cena 170,- €/m2 .
Veľká Lomnica
166 260 €
Ponúkam na predaj mešťiansky dom v KE - Vrátna ul., po kompletnej rekonštrukcii s vlastným parkovaní
Pokiaľ hľadáte pre svoje podnikanie alebo sídlo firmy výnimočný objekt, neprehliadnite našu ponuku. Na predaj ponúkame kompletne rekonštruovaný meštiansky dom v historickom centre Košíc na Vratnej ulici. Jedná sa o klasický meštiansky dom po kompletnej rekonštrukcii. Výhodou tohto objektu je vlastné parkovanie vo dvore pre 5-6 osobných aut s cestným prístupom z Timonovej ulice. Meštiansky dom je 3 podlažný / čiastočne podzemné poschodie, 1. nadzemné podlažie, podkrovie / K pôvodnému meštianskemu domu je postavená prístavba vonkajšieho schodiska na jednotlivé poschodia. Celková úžitková plocha domu je približne 330 m2, plocha pozemku na ktorom meštiansky dom stojí spolu s voľnou nezastavanou plochou predstavuje výmeru 366 m2. Objekt je pripojený na všetky inžinierske siete. Vykurovanie je zabezpečené prostredníctvom plynového kotla. Dom má novo rekonštruovanú fasádu a dotvára tak historický kolorit Vratnej ulice. V prípade záujmu o bližšie informácie, pôdorysy nás kontaktujte. Možnosť kúpy prostredníctvom úveru. Predajná cena je konečná a nie je zaťažená daňou z pridanej hodnoty.
Košice I - Staré Mesto
850 000 €
Prenájom haly o výmere 85 m2 v KE - Pri prachárni, skladovacie účely.
Ponúkam na prenájom skladové priestory o výmere 80 m2 v novo zrekonštruovanom areály KE - Pri prachárni. Jedná sa o skladové priestory s rampou v zrekonštruovanom objekte. V hale sú betónové podlahy, hale je zateplený sendvičový panel, strecha je zateplená. Elektrická energia sa meria podružným meračom, možnosť vykurovania plynovými ohrievačmi, voda podľa počtu osôb na prevádzke. Priestory sú vhodné na skladovacie účely aj ako prevázka s predajňou. Možnosť prenájmu plochy o výmere 80 m2. Cena za nájom 6,50 EUR / m2 / mesiac. K cene sa účtujú energie + DPH.
Košice II - Západ
1 625 €/mes.
Predaj stavebného pozemku v KE - Pereš s stavebným rozhodnutím
"Na základe zmluvy o výhradnom zastúpení" Pokiaľ hľadáte možnosť okamžitej výstavby rodinného domu, neprehliadnite našu ponuku. Na predaj ponúkame stavebný pozemok vo vyhľadávanej mestskej časti Pereš, na ktorom bola započatá stavba rodinného domu. Pozemok sa nachádza v zastavanom území, možnosť napojenia na vodovod, kanalizáciu, elektrickú energiu. Pozemok je rovinatý, obdlžnikového tvaru s rozmermi 37 x 21 m + časť pozemku slúži ako prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza rozostavaná stavba rodinného domu typu bungalov / základy domu bez betónovej dosky /, čo ponúka možnosť dispozičnej úpravy. Celková podlahová plocha domu cca 305 m2. Pozemok sa nachádza v hornej časti Pereša, ktorá ponúka tichšie prostredie na bývanie. V prípade záujmu o viac informácii nás neváhajte kontaktovať.
Košice II - Pereš
dohodou
Predaj administratívnych budov v Lučenci, firemné vlastníctvo
Predaj dvoch 4 podlažných budov v Lučenci : a) budova ul. Fiľakovská : zastavaná plocha 445m2, s priľahlým pozemkom 2.055 m2 ( spevnené plochy, parkovisko zeleň ), b) budova ( garáže ) ul. Maloveská : zastavaná plocha 692 m2, garáže , priľahlý pozemok a prístupová komunikácia. Firemné vlastníctvo, kúpna cena jednej nehnuteľnosti je 400.000,- €.
Lučenec
400 000 €
Prenájom veľkého 1 izb. bytu v KE - Centrum, rekonštrukcia, zariadený, 42 m2.
Ponúkam na prenájom veľký 1 izb. byt v lokalite pri Auparku. Byt sa nachádza na 2. poschodí v zateplenom bytovom dome s novými výťahmi. Členenie: vstupná chodba, kuchyňa, izba, kúpeľńa, WC, uzavretá loggia, otvorená loggia. Vybavenie: nový sprchovací kút, vstavaná skriňa, kuchynská linka, plynový sporák, umývačka riadu, sektorový nábytok, pracovný kút, bezpečnostné dvere. Možnosť dozariadenia bytu po dohode. Orientácia bytu Západ. Výmera bytu 42 m2. K bytu prináleží pivnica. Byt je určený pre 1-2 dospelé osoby bez zvierat. Depozit na začiatku nájmu sa platí vo výške 750 EUR. Byt je ihneď voľný.
Košice IV - Juh
600 €/mes.
Michalovce : Predaj prevádzkového areálu, pozemok 4.068 m2, ( sklad 975 m2, admin. budova 314 m2.)
Ponúkame na predaj areál s administratívnou budovou, skladom a spevnenými plochami. Celková výmera pozemku je 4.068 m2. Areál sa nachádza v priemyselnej časti Michaloviec, je ľahko prístupný osobnými aj nákladnými autami, v blízkosti je železnica. V areáli je možnosť parkovania osobných aj nákladných automobilov. Administratívna budova je 2-podlažná , s plochou strechou, bez podpivničenia. Výmera budovy je 313 m2. Budova je napojená na elektrickú energiu. Objekt skladu je jednopodlažný, nepodpivničený. V časti objektu je zástavba slúžiaci na kancelárie a sociálne zariadenie. Celková zastavaná plocha skladu je 950 m2. Objekt je napojený na elektrickú energiu, vodu a kanalizáciu, nie je vykurovaný. Areál je ideálny pre logistické a špedičné firmy, nakoľko rozsiahle parkovacie plochy umožňujú parkovanie aj väčšieho vozového parku.
Michalovce
750 000 €
Prenájom výrobno-skladovacích priestorov v KE - Juh.
Ponúkam na prenájom výrobno-skladovacie priestory v lokalite KE - Juh. Možnosť prenájmu priestorov o výmere od 500 m2 do 1400 m2. Vybavenie: liate podlahy, vykurovanie, elektroinštalácie, osvetlenie, parkovanie, šatne, socialne zariadenia. Výška haly 4 m2. Prístup kamiónom. Na požiadavku sa dajú dohodnúť úpravy priestorov. Cena dohodou. K cene sa účtuje DPH, energie, facility services. Pre viac informácii nás kontaktujte.
Košice IV - Juh
dohodou
Predáme v Košiciach ( Južná trieda ) stavebný pozemok o celkovej výmere 12.000 m2, všetky inžiniersk
Predaj stavebného pozemku ( parcely reg. "C", Zastavaná plocha a nádvorie) v Košiciach, Južná trieda, o celkovej výmere 12.000 m2 ( možnosť predaja aj menšej výmery - min. 3.500 m2 ), inžinierske siete : elekt. energia NN, kanalizácia, voda - studňa, prístupová komunikácia pre kamiony, firemné vlastníctvo. Kúpna cena 197,- EUR/m2 + DPH.
Košice IV - Juh
2 364 000 €
Prenájom prevádzkového priestoru KE - Alejová.
Ponúkam na prenájom priestor vhodný na kancelárske účely, sídlo spoločnosti alebo obchodno-skladový priestor. Výmera priestoru je cca 100m2. Vstup do priestoru je priamo z exterieru objektu. Členenie: vacsia miestnost s kuchynkou, mensia s kumbalom,chodba, vlastne wc a kupelna. Vybavenie: alarm. Cena 7,- eur / m2 / mesiac+ dph, bez energií. Kúrenie a voda 2,- eur / m2 / mesiac + dph. Elektrina sa účtuje samostatne. Priestor sa nachádza v vyhľadávanej lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou / zastávky MHD, obchody, prevádzky /, v susedstve obchodnej zóny. Parkovanie na pozemku pred objektom pre dve auta zahrnuté v cene nájmu.
Košice IV - Juh
700 €/mes.
Predáme v Košiciach , Čermeľ , Suchodolinská ul. , stavebný pozemok o výmere 1.288 m2, všetky inž. s
Predaj atraktívneho stavebného pozemku o výmere 1.288 m2 v zastavanej lokalite Košíc, Čermel, Suchodolinská ulica. Na pozemku sa nachádza NN el. prípojka s meračom, ostatné inž. siete ( kanalizácia, plyn, voda ) sa nachádzajú v asfaltovej prístupovej komunikácii pred pozemkom . K dispozícii je architekt. študia na výstavbu rodinného domu. Osobné vlastníctvo. Cena v realitnej agentúre.
Košice I - Sever
dohodou
Predáme v centre Popradu ( nám. Sv. Egídia ) polyfunkčnú budovu, možnosť parkovania, osobné vlastníc
Predaj polyfunkčnej budovy v absolútnom centre mesta Poprad, nám. Sv. Egídia ( obchodné a kancelárske priestory, popr. byty ). Budova je napojená na všetky verejné inžinierske siete, možnosť parkovania, osobné vlastníctvo. Možnosť predaja časti budovy. Zastavaná plocha 800 m2, užitná plocha cca 2.000 m2, 3 nadzemné podlažia, suterén. Vlastné plynové vykurovanie budovy. Budova je v dobrom stave a kompletne prenajatá. Cena dohodou. Osobné vlastníctvo.
Poprad
dohodou
Michalovce , prenájom skladu, rampa, 850 m2 ( od 01.05.23 ), možnosť parkovania.
Prenájom skladového priestoru, rampa, o výmere cca 850 m2 v priemyselnej časti Michaloviec, skladový oplotený areál, možnosť parkovania, všetky inžinierske siete, firemné vlastníctvo, 3,5 €/m2/mesiac ( + DPH).
Michalovce
2 975 €/mes.
Ponúkame na prenájom Košice - centrum administratívne kancelárske priestory v historickom centre mes
Ponúkame na prenájom administratívne priestory, kancelárie v pamiatkovej zóne v centre mesta Košice, v meštianskom dome. Budova bola kompletne rekonštruovaná pre administratívne účely /okná, rozvody elektrické, internetové a telefónne, rozvody kúrenia, osvetlenie, , sanita, výťah, kotolňa, ..../. K dispozícii sú jednotlivé kancelárie o výmere 17m2 a 31m2, administratívne priestory. Každý administratívny priestor je tvorený súborom kancelárií so samostatným vstupom, kuchynkou, WC, s výmerou od 50 m2 do 200m2, možnosť rôznych alternatív. Budova má 4 nadzemné podlažia, na každom podlaží je kuchynka, sociálne zariadenie. Vybavenie budovy: vlastná kotolňa / kúrenie a ohrev vody /, štrukturovaná kabeláž, telefonická ústredňa, internet, osobný výťah, kamerový bezpečnostný systém. Klimatizácia: je v kanceláriách na 4.NP, v kanceláriách na nižších podlažiach klimatizácia nie je požadovaná, nakoľko hrubé obvodové múry zabezpečujú príjemné prirodzené pracovné prostredie. Vstup do budovy je chránený kamerovým bezpečnostným systémom, bez obmedzenia 24 hod/ 7 dní , kódovaný. V prípade požiadavky sú v budove k dispozícii na krátkodobý prenájom reprezentatívne rokovacie priestory . Na parkovanie sa užívajú parkovacie dvory v bezprostrednom okolí budovy . Cena: 15€/m2/mes. + DPH, v cene sú energie - kúrenie, voda, el., internet, upratovanie spoločných priestorov, zabezpečenie budovy
Košice I - Staré Mesto
15 000 €/mes.
Ponúkam na predaj RD v stave holodomu, lokalita Prešov - Teriakovce, pozemok 500 m2, ÚP 115 m2
Ponúkam na predaj novopostavené RD v obci Teriakovce, s dostupnosťou MHD do Prešova. Rodinné domy sa nachádzajú v lokalite novej IBV, celkovo sa jedná o lokalitu 4 domov pod lesom. Jedná sa o tehlovú stavbu s zateplením, plastové okná s trojsklom, omietky-stierky, rozvody inžinierských sietí, podlahové kúrenie - teplovodné, bez osadenia kotla. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku 500 m2. Úžitková plocha domu cca 115 m2, stavba je napojená na elek. energiu, vodovod, kanalizáciu. Členenie: predsieň, obývacia izba s kuchyňou, 2 izby, spálňa s kúpeľnou a šatníkom, terasa. Terasa je prístupná s obývacej izby a dvoch izieb. Cena rodinného domu s pozemkom je 217 000 EUR. Po dohode možnosť dokončenia interiéru domu na kľúč. V prípade bližších informácii nás kedykoľvek kontaktujte. Kúpa prostredníctvom hypoúveru nie je problém.
Teriakovce
217 000 €
Predáme vo Vysokých Tatrách - Tatranská Štrba, rekreačné zariadenie (53 bytov) , pozemok 12.565 m2
Rekreačné zariadenie ( budova ubytovacieho zariadenia ) sa nachádza v Tatranskej Štrbe, ktorá je v lokalite jedného z troch najväčších turistických stredísk vo Vysokých Tatrách a to Štrbského Plesa. Je situované na okraji podtatranskej obce , v nádhernom lesnom prostredí, v blízkosti zastávky ozubnicovej železnice tzv. zubačky na Štrbské Pleso. Rekreačné zariadenie sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 12.565 m2, je napojené na všetky inžinierske siete a asfaltovú prístupovú komunikáciu, vlastné parkovisko pre 60 motorových vozidiel. Dom má 6 nadzemných podlaží, 53 nových bytových jednotiek o výmere od 45 do 186 m2 ( 43 dvojizbové, 8 trojizbové a 2 štvorizbové byty ), ktoré sú určené pre rekreačné alebo trvalé bývanie. Súčasťou areálu je privátne parkovisko pre 60 mot. vozidiel ), individuálne garáže (6), pivnice, detské ihrisko. Prízemie domu je určené pre reštauračnú časť, , wellness, fitnes a recepciu. Jednotlivé bytové jednotky sú vybavené vlastnou reguláciou a meraním kúrenia, TÚV a podružným elektromerom. Bytové jednotky sú v štádiu holobytov ( každý byt má balkón), prízemie je v pôvodnom stave, fasáda, okná a strecha domu sú nové z vysokokvalitných materiálov. Možnosť ďalšej zástavby pozemku a to trojpodlažnej budovy ( 48 dvojizbových bytov, 40 garáží a 9 parkovacích miest). V lokalite T. Štrby je plánovaná výstavba golfového ihriska ( schválený urbanistický zámer). Vlastníctvo akciovej spoločnosti. Apartmánový dom sa nachádza v blízkosti najvyhľadávanejších stredísk zimných športov a letnej turistiky, okolitá lokalita ponúka aj mnoho historických pamätihodností a iných turistických atraktivít. Najznámejšie a najvyššie položené rekreačné stredisko Vysokých Tatier - Štrbské Pleso (1355m) je od hotela vzdialené len 10 km ( ozubnicová železnica), v letnej sezóne je vyhľadávaným východiskom pre vysokohorské túry rôznych náročností, horolezecké výstupy a rôzne výlety. Známou tatranskou električkou sa zo Štrbského Plesa doveziete do všetkých tatranských osád (Smokovce, Lomnica). V zimnom období sú k dispozícii viaceré lyžiarske strediská: Areál snov na Štrbskom Plese, Tatranská Lomnica, Bachledova dolina, Lopušná dolina, Liptovská Teplička, Jasná v Nízkych Tatrách. V letnom období sú k dispozícií kúpaliska s celoročnou prevádzkou AQUACITY Poprad a TATRALANDIA Liptovský Mikuláš. Milovníci golfu sa môžu realizovať na 27 jamkovom golfovom ihrisku " Black Stork " so 4 * hotelom " Internacionál " vo Veľkej Lomnici. Projektová dokumentácia a ďalšie informácie v našej agentúre. Kúpna cena v realitnej kancelárii. V prípade záujmu má naša agentúra v ponuke ďalšie hotely vo V. Tatrách.
Štrba
dohodou
Vysoké Tatry, centrum Tatranskej Lomnice, predaj rekonštruovaného zariadeného apartmánu o výmere 55,
Predaj kompletne rekonštruovaného a zariadeného apartmánu s výhľadom na Lomnický štít v centre Tatranskej Lomnice v tehlovej a zateplenej budove, o celkovej výmere 55,5 m2 ( spálňa, obývacia miestnosť s kozubom, kuchyňský kút, kúpeľňa - sprchovací kút, samostatné WC, 2 x balkóny ), užitná plocha apartmánu 45,5 m2, obytná plocha 40,72 m2 ( izba 40,72 m2, kúpeľňa 3 m2, WC 1,8 m2, balkón 4,7 m2, balkón 5,25 m2 ). Možnosť parkovania . Apartmán sa nachádza na prvom poschodí tehlovej budovy ( výstavba výťahu ). K dispozícii je wellness, sauny, masáže. Kúpna cena : 305.000,- EUR. Osobné vlastníctvo. V kúpnej cene sú zahrnuté náklady na zástavbu výťahu, odkúpenie kotoľne, rekonštrukciu strechy a kompletnú rekonštrukciu spoločných priestrorov. Ide o dielčie náklady v rámci spoločnej investície zainteresovaných majitelov apartmánov. Pokial tieto náklady závazne prevezme kupujúci je cena apartmánu 255.000,- EUR.
Vysoké Tatry
305 000 €
Predaj 5 izb. novostavby RD - Ďurďošík v novej IBV lokalite, pozemok 500 m2, holodom.
Ponúkam na predaj novostavbu RD v obci Ďurďošík, v novej IBV lokalite smer Trsťany. Jedná sa o murovaný rodinný dom typu Bungalov s úžitkovou plochou cca 115 m2, postavený z klasických stavebných materiálov. Členenie domu: vstupná predsieň, technická miestnosť s WC, kúpeľňa, obývacia izba s kuchynskou časťou, 4 izby, terasa. Rodinný dom bude zhotovený na kľúč a odovzdaný v stave holodomu. Začiatok výstavby 03/2024 - predpokladaný termín ukončenia 09/2024. Možnosť dohody na dispozičnej zmene mimo nosných múrov. Rodinný dom bude osadený na pozemku o výmere cca 500 m2. Pozemok je mierne svahovitý - slnečný. Na pozemku je realizovaná prípojka vodovodu, kanalizácie, optického internetu a elektrickej energie, Prístup k domu je zabespečený po súkromnej ceste s spoluvlastníckym podielom kupujúceho, ktorý je zahrnutý v cene domu. Pre viac informácii kontaktujte makléra. Cena vrátane provízie a právneho servisu.
Ďurďošík
220 000 €
Ponúkam na prenájom obchodný priestor KE - Alejova cesta, výmera 50 m2, prízemie.
Ponúkam na prenájom obchodný priestor na prízemí o výmere 50 m2. Obchodný priestor sa nachádza v obchodno-prevádzkovom objekte v blízkosti Alejovej cesty. Parkovanie priamo pred prevádzkou, v priestore je momentálne molo-obchodná prevádzka. K cene sa účtujú energie. K dispozícii ihneď.
Košice IV - Juh
650 €/mes.
Prenájom kanc. priestor KE - Kováčska ul., 50 m2, komp. rekonštrukcia.
Ponúkam na prenájom pekné kancelárske priestory v KE - Kováčska ul., na 1. poschodí. Kancelárske priestory sa nachádzajú v kompletne zrekonštruovanom dome. Členenie: vstupná chodba, 2 izby, socialne zariadenie, archív. Po dohode možnosť využívania zasadacej miestnosti, ktorá sa nachádza vedľa. K cene nájmu 9 EUR / m2 / mesiac sa účtujú energie a DPH.
Košice I - Staré Mesto
450 €/mes.
Predaj administratívnych budov v Lučenci ( ul. Fiľakovská a Maloveská) , firemné vlastníctvo
Predaj dvoch 4 podlažných budov v Lučenci : a) budova ul. Fiľakovská : zastavaná plocha 445m2, s priľahlým pozemkom 2.055 m2 ( spevnené plochy, parkovisko zeleň ), b) budova ul. Maloveská : zastavaná plocha 692 m2, garáže , pozemok a prístupová komunikácia. Všetky inžinierske siete. Firemné vlastníctvo, kúpna cena 400.000,- €.
Lučenec
400 000 €
Prenájom obchodno-prevádzkových priestorov v KE - Alejová, 96 m2, prízemie.
Ponúkam na prenájom obchodno-prevádzkové priestory na prízemí. Priestory sa nachádzajú v obchodnej zóne KE - Alejová ul. s dobrou dopravnou dostupnosťou. Členenie: vstupná predsieň, 2 miestnosti, sklad, kuchynka, socialne zariadenie. Výmera priestorov 96 m2, možnosť parkovania priamo pred objektom. Cena nájmu vrátane energii. K cene nájmu s účtuje DPH.
Košice IV - Juh
960 €/mes.
Prenájom skladového objektu v Prešove, Bardejovská ul., 2200 m2, rampa, vonkajšia plocha 700 m2 (par
Prenajmeme v Prešove, Bardejovská ul. skladový objekt o celkovej výmere 2.200 m2, 700 m2 vonkajšia plocha ( parkovanie, skladovanie ), vrátnica, kancelárie, sociálne zázemie (šatne, WC), všetky inžinierske siete. Firemné vlastníctvo. Cena nájmu : do 1.000 m2....................6,- €/m2/mesiac nad 1.000 m2..................5,5 €/m2/mesiac Náklady na energie cca 1,00 €/m2/mesiac. Dohoda možná.
Prešov
12 100 €/mes.
1 2 3