Starší rodinný dom na rekonštrukciu - Dunajov okres Čadca
Starší rodinný domček v obci Dunajov – okres Čadca – na predaj je starší rodinný dom v Dunajove vhodný na rekonštrukciu. Domček sa nachádza blízko školy s materskou školou, s výborným prístupom. Je v pôvodnom stave, murovaný, čiastočne podpivničený s malým dvorom, na ktorom sa nachádza drevený altánok. Má samostatnú kuchyňu, z ktorej sa vchádza do veľkej chodby a z chodby je vstup do samostatnej kúpeľne s vaňou a do samostatného WC. Spálňa s oknami otočenými do susednej záhrady sa nachádza v zadnej časti domu. Do obývačky je vstup z predsiene, je priechodná ( z nej je vstup do spálne). Okná obývačky sú orientované do dvora s altánkom. Povalový priestor sa eventuálne dá prerobiť na ďalšie dve miestnosti – strecha je z plechu. Dom je napojený na elektrinu, žumpu, verejný vodovod. Vykurovanie bolo riešené pieckami. Pred domom sa ale nachádza plyn, takže je možnosť vykurovať nehnuteľnosť plynom alebo elektrinou. Celková výmera pozemku aj so zastavanou časťou je 241m2. Pôdorys domu má rozmer cca 10m x 10m. Rozmery jednotlivých miestností – obývačka 3,20x4,10m, spálňa 4,50x3,50m a kuchyňa 3x4m. Cena tejto zaujímavej nehnuteľnosti nenáročnej na rekonštrukciu je 69.900,-EUR. Dohoda možná.
Dunajov
69 900 €
Väčší rodinný dom vhodný aj pre dve rodiny - po kompletnej rekonštrukcii - Stránske
Rodinný dom Stránske – na predaj je dvojgeneračný rodinný dom po rekonštrukcii v obci Stránske v zástavbe rodinných domov na svahovitom upravenom teréne s prístupom z hlavnej komunikácie. Dom bol postavený v r.1988 a v r.2018 boli kompletne zrekonštruované všetky tri podlažia – je potrebné urobiť už len kúpeľňu na treťom podlaží , zvonku osadiť zábradlia na balkónoch a zatepliť stavbu s potiahnutím novej fasády. Dom je napojený na verejný vodovod, splaškovú kanalizáciu, plyn. Interiér prvého nadzemného podlažia pozostáva zo vstupnej chodby, menšej skladovej miestnosti pod schodmi, práčovne, veľkej technickej miestnosti s kotlom Attack na tuhé palivo, bojlerom na teplú vodu a regálmi na náradie. Tiež sa na tomto podlaží nachádza útulná vinárnička s tv a sedením. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádza moderne zariadená kuchyňa s novou kuchynskou linkou so zabudovanými spotrebičmi a obývačka s jedálenskou časťou. Z kuchyne sa vchádza aj na veľkú loggiu otočenú do ulice. Kúpeľňa je priestranná – so sprchovacím kútom a WC. Detská izba je so samostatným vstupom z chodby. Na treťom nadzemnom podlaží je veľká spálňa s balkónom otočeným do záhrady a zo spálne je vchod do nadštandardného šatníka s veľkým oknom orientovaným do ulice. Vedľa spálne je ešte ďalšia izba s loggiou– môže slúžiť ako detská izba. Kúpeľňa s pôvodnou dispozíciou čaká na rekonštrukciu. V dome sú kompletne vymenené elektroinštalácie, okná sú plastové, podlahy sú plávajúce a keramické dlažby, omietky sú už samozrejme nové. Vykurovanie domu je ústredné z plynového kotla (plynový kondenzačný kotolBuderus) a je možné kúriť aj pevným palivom kotlom Attack. Celková úžitková plocha je 270m2 ( tri podlažia s úžitkovou plochou 89m2), celková výmera pozemku aj so zastavanou plochou je 755m2. Vedľa domu sa nachádza prístrešok pre dve autá a oddychová plocha s prístreškom, kde je gril, ohnisko, sedenie, detské ihrisko s detským domčekom. Terén je upravený do roviny a oplotený. Dom je vhodný pre viacčlennú rodinu, prípadne je ideálny ako dvojgeneračný dom. Cena tejto veľmi zaujímavej nehnuteľnosti je 273.000 EUR.
Stránske
273 000 €
Stavebný pozemok Krasňany- výhodná investícia
Pozemok Krasňany – na predaj je pozemok určený na výstavbu rodinného domu v Krasňanoch. Nachádza sa v lokalite mimo obce – na rovine, v bývalej „kórejskej dedinke“. Je slnečný, v ideálnych rozmeroch ( 20x26m). Výmera pozemku je 520m2 a podiel v prístupovej komunikácii je 63,38m2. Spolu výmera na predaj tvorí 583,38m2. Pozemok je súčasťou budúcej novej ulice, kde sa majitelia pozemkov budú spolupodieľať na výstavbe inžinierskych sietí. V súčasnej dobe sa rozširuje sieť elektrických vedení, postupne sa budujú rozvodné skrine aj v iných častiach tohto územia . Je začaté územné a stavebné konanie na vybudovanie súkromnej prístupovej komunikácie. Je samozrejmá potrebná súčinnosť majiteľov pozemkov, keďže všetky pozemky sú v súkromnom vlastníctve jednotlivých majiteľov a obec nedisponuje financiami na vybudovanie a rozšírenie nových alebo už existujúcich inžinierskych sietí. Nachádza sa tam verejná splašková kanalizácia, verejný vodovod, ale keďže slúžili obyvateľom „kórejskej dedinky“, je nevyhnutné to do budúcna rozširiť a spolufinancovať prípojky. Domy, ktoré sa v súčasnosti neďaleko stavajú, sú momentálne napojené na vlastné studne, vlastné žumpy a využívajú aj fotovoltaiku a energiu získanú zo zeme. Tento pozemok je ideálny ako investícia, ktorá sa určite v období 5-6rokov zhodnotí a po vybudovaní inžinierskych sietí bude možné pohodlne a komfortne bývať v tomto nádhernom prostredí neďaleko krajského mesta Žilina. Cena tejto investičnej nehnuteľnosti je aj s podielom v ceste (cesta je tiež momentálne v stave nespevnenej plochy – teda trávny porast) 57.000,-EUR , t.j.98,-EUR za m2.
Krasňany
57 000 €
3izbový moderný byt s možnosťou dokúpenia garáže v Žiline - Závodie, ul. Kvačalova
3izbový byt s možnosťou dokúpenia garáže – Žilina, ul. Kvačalova Závodie – na predaj je veľký, moderný byt s balkónom, parkovacím státim pred bytovkou. Byt sa nachádza v novej výstavbe bytových domov v Závodí. Celková podlahová plocha je 90,42m2 s balkónom a pivnicou. Plocha bytu bez balkóna (balkón má 4,23m2) a pivnice (pivnica 2,09m2) je 86,19m2. Byt je situovaný na druhom poschodí /2 s výťahom, orientácia juhovýchod, juhozápad. Balkón je otočený na JV s výhľadom na parkovacie miesta. Dispozícia bytu – chodba, z chodby je vstup do samotatného WC, kúpeľne s vaňou a umývadlom. Kuchyňa je spojená s veľkou obývačkou (kuchyňa má 8m2 a obývacia izba 33,17m2), v zadnej časti bytu sa nachádza detská izba a spálňa. Vstup na balkón je zo spálne. V byte – v obývačke aj v spálni je klimatizácia s ovládaním (nastaviteľné diaľkové ovládanie), UPC optický internet s TV. V kuchyni v modernej kuchynskej linke sú vstavané spotrebiče – umývačka, indukčná platňa, elektrická rúra, americká chladnička so zásobníkom ľadu. V obývačke ostáva veľký Samsung smart TV 82, nábytok, v spálni Samsung TV 55 a nábytok, komplet zariadená detská izba, TV je umiestnená aj v kúpeľni, kde ostáva aj Samsung práčka. Byt je vkusne a moderne zariadený a takto sa aj predáva. Garáž má rozmer 3,5m x 5m a brána je na diaľkové ovládanie. Vykurovanie bytu sa zabezpečuje centrálnym plynovým kotlom zo spoločnej kotolne. Podlahy sú plávajúce, elektroinštalácie medené, okná plastové so žalúziami. Mesačné náklady na prevázdku bytu sú vo výške 170,-EUR plus elektrina cca 60,-EUR. Správu bytového domu zabezpečuje SBD Hájik. Areál okolo bytového domu je oplotený a tiež je oplotený aj pozemok pri bytovom dome, kde je detské ihrisko. Cena tejto nehnuteľnosti (s možnosťou dokúpenia garáže) je 240.tisíc EUR – dohoda istá. Cena je bez garáže. Byt je k dispozícii ihneď.
Žilina-Závodie
240 000 €
2izbový byt po rekonštrukcii Rajec - prízemie bez balkóna
2izbový byt v Rajci po rekonštrukcii - bez balkóna - na predaj je dvojizbový byt v Rajci po celkovej rekonštrukcii. Byt sa nachádza na ul. Hollého v štvorpodlažnej murovanej bytovke s jedným vchodom. Je situovaný na prízemí bytového domu. Podlahová plocha bytu je 59,88m2, pivnica má výmeru 1,5m2. Byt je bez balkóna a je po kompletnej rekonštrukcii (rekonštrukcia bola realizovaná v roku 2019 ) . V predsieni sa nachádza veľká vstavaná skriňa vyhotovená na mieru, veľká komoda so zásuvkami a zrkadlom a vešiaková stena. Kúpeľňa je s WC a sprchovacím kútom. Je tam osadený aj veľký bojler na vlastný ohrev vody v objeme 75l. V kuchyni je moderná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi v modernom dizajne – indukčná varná doska v bielej farbe, digestor, zabudovaná teplovzdušná rúra tiež v bielej farbe, práčka. V kuchyni je kuchynský stôl so stoličkami a komoda. V obývačke je nová nábytková zostava na umiestnenie TV a s LED podsvietení m, nový gauč.. Izba –spálňa, resp.detská izba má vstup z obývačky. Okná sú plastové, so žalúziami. Podlahy v kúpeľni, WC a v predsieni sú z keramickej dlažby. V kuchyni je kompozitná podlaha (vodeodolná v dekore dreva), v obývačke a detskej izbe (spálni) je laminátová podlaha. Okná z kuchyne, obývačky a izby sú orientované do ulice. Mesačné náklady na štyri osoby sú cca 150eur, náklady na elektrinu 90eur. Bytový dom spravuje OSBD v Žiline. Cena bytu je 125.000,-EUR. Byt sa predáva zariadený. Byt je voľný cca do mesiaca odo dňa podpisu zmluvy, prípadne dohodou. Kúpu je možné financovať aj cez hypotekárny úver. Cena energií: 150 Euro / mesiac
Rajec
125 000 €
Dvojizbový nový byt tretie poschodie výťah Kunerad - Žilina - zariadený
2 - IZBOVÝ NOVÝ BYT s VÝŤAHOM V NOVOSTAVBE bytového domu KUNERAD – na predaj je nový 2izbový byt s výťahom v novej bytovke v obci Kunerad pri Rajeckých Tepliciach. Byt sa nachádza na 4.NP (tretie poschodie zo štyroch) . Byt je skolaudovaný a je na predaj komplet zariadený. Je tam moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi ( sklokeramická varná doska, vstavaná mikrovlnná rúra, teplovzdušná rúra), digestor, v spálni vstavaná skriňa. Súčasťou predaja je aj veľlký kuchynský stôl so stoličkami, nový rozťahovací gauč, komoda, skrinky. Čistá podlahová plocha bytu je 47,21m2 vrátane pivničnej kobky. Byt má balkón zboku o výmere 5,30m2, na ktorý sa vchádza z obývačky aj zo spálne. Celková úžitková plocha bytu aj s balkónom je 52,51m2. Pivničná kobka o výmere 1,93m2 je v cene bytu. K bytu je k dispozícii vonkajšie parkovacie miesto. Bytovka je murovaná – tehla. Okná sú plastové s izolačným trojsklom- slovenský výrobca. Dispozícia bytu - byt pozostáva zo vstupnej chodby, WC s kúpeľňou, samostatnej izby (spálňa), obývačky spojenej s kuchynským kútom. Okná sú orientované na Z-SZ . Výhľad je na potok a zeleň. Mesačné náklady vypočítané pre dve osoby sú 165,- EUR, elektrina zálohová platba vo výške 20,-EUR a internet (Nelson wifi) mesačne 26,- EUR. Bytové domy sú v správe OSBD. Bytový dom má 5 nadzemné podlažia bez podpivničenia a s výťahmi. Dom je postavený z tehly, zateplený minerálnou vatou. Každý z bytových domov pozostáva z troch sekcií (vchodov). Budova má jedno hlavné vnútorné schodisko so samostatným vstupom a výťah. Strecha je sedlová s ľahkou plechovou krytinou. Bytové domy sú situované na rovine pri Kuneradskom potoku. Prístupová cesta je obecná, bytové domy sú napojené na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu, vykurovanie bytov je riešené centrálne (plyn a fotovoltaika). Cena tohto 2-izbového bytu je 115.000,-EUR . Pri rýchlom jednaní dohoda možná.Financovanie kúpy bytu vieme zabezpečiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru (hypotekárne a právne poradenstvo je v cene bytu). Voľný je ihneď. Cena energií: 165 Euro / mesiac
Kunerad
114 997 €
Novostavba 1izbový byt s veľkým balkónom a výťahom Žilina - Kunerad
Na predaj je nový zariadený jednoizbový byt s veľkým balkónom v Kunerade. Byt sa nachádza v novostavbe bytového domu na začiatku obce Kunerad. (rok výstavby 2022). Je úplne nový, obývaný len pár mesiacov. Bytík je na štvrtom poschodí s výťahom, tichý, s výhľadom na potok, zariadený. Podlahová plocha bytu bez balkóna je 26,63m2. Balkón má výmeru 6,50m2. Spolu plocha je 33, 13m2. Byt je bez pivničnej kobky. Dispozícia bytu je veľmi praktická. V predsieni je vstup do samostatného WC a kúpeľne so sprchovacím kútom. Priestor s novou kuchynskou linkou, malou obývacou časťou a spacím kútom je v tvare U. Všetok nábytok je vyrobený na mieru. Kuchynská linka má zabudovanú teplovzdušnú rúru zn. Gorenje, indukčnú varnú dosku zn. Bosch, digestor zn. Franke a vstavanú chladničku s mraziacim boxom zn. Whirpool. V spacej časti je veľká posteľ a veľká vstavaná skriňa. Všetko je v dekóre - drevo nebraska-tmavošedá a tvorí to pekný celok. Podlahy sú laminátové, okná plastové – trojsklo, so sieťkami proti hmyzu a vnútornými žalúziami. Balkón je veľký a je tam aj sieťka s magnetickými úchytkami proti komárom. Orientácia bytu je SV – V. Slnko svieti do bytu od rána cca do pol jednej poobede. Byt sa predáva zariadený - so spotrebičmi, posteľou s novým matracom, dvojsedačkou, kreslom, komodou. Vykurovanie je ústredné – v bytovom dome je plynová kotolňa, ktorá dodáva teplo do radiátorov. Správu domu zabezpečuje OSBD v Žiline. Mesačné náklady sú okolo sto eur, elektrina 20eur. Raz ročne sa platí za prenájom parkovacieho miesta suma 37eur. Upratovanie je zabezpečené, mesačne poplatok 5eur. Cena tejto nehnuteľnosti je 85.990,- EUR, dohoda istá. Byt je voľný po dohode. Kúpa bytu je aj výhodnou investíciou - je veľký záujem o prenájom takýchto nehnuteľností najmä mladými ľuďmi a single osobami. Cena energií: 130 Euro / mesiac
Kunerad
85 990 €
Stavebný pozemok Bytča - ul. Družstevná s IS a krytým bazénom
Stavebný pozemok Bytča – lokalita Rybníky – ul. Družstevná – na predaj je pekný rovinatý pozemok v kat. území Veľká Bytča, neďaleko verejného kúpaliska (300m) v novovybudovanej ulici s rodinnými domčekmi. Celková výmera pozemku je 630m2, rozmer 16m x 36m. Zvlášť k pozemku je aj podiel v spoločnej prístupovej ceste. Podiel v ceste tvorí 1/12 z celkovej plochy cesty. V ceste sú vybudované inžinierske siete – verejný vodovod, verejná splašková kanalizácia, dažďová kanalizácia, plyn, elektrina, v ceste bude aj optický kábel. Možnosť napojenia sa na tieto siete je už v cene pozemku. Pozemok je slnečný, oplotený z troch strán a nachádza sa na ňom aj funkčný krytý bazén s krytom – rozmer bazéna 4x8m, hĺbka 1,50m. Pri bazéne je vydláždená terasa so schodíkmi, tiež na pozemku sa nachádza funkčný pevný basketbalový kôš a časť pozemku je vybetónovaná . Pôvodne tam bolo tenisové ihrisko . Pozemok je územným plánom určený na IBV (stavba rodinného domu). Na vedľajšom pozemku prebieha výstavba dvoch rodinných domčekov, ulica je už takmer celá zastavaná. Cena tejto zaujímavej nehnuteľnosti pripravenej na stavbu rodinného domu je 110.000,-EUR. dohoda možná
Bytča
110 000 €
Pozemok na skladové účely príp.parkovanie Žilina-Bánová
Pozemok v Bánovej – ul. K cintorínu – na priemyselný účel. Na prenájom je pozemok o celkovej výmere 4262m2, rovina, oplotený s výborným prístupom z asfaltovej cesty. Pozemok je vhodný na uskladnenie materiálu, nadrozmerných vecí, parkovanie (po dohode je možné pripraviť pozemok a spevniť ho), kontajnerisko , ale bez pripojenia na inžinierske siete. V prípade záujmu o dlhodobý prenájom je vybudovanie inžinierskych sietí na dohode so záujemcom (napr. elektrina). Cena prenájmu je na dohode podľa účelu využitia pozemku.
Žilina-Bánová
dohodou