Východ slnka vo Vysokých Tatrách
Predám obraz Východ slnka vo Vysokých Tatrách, olejomaľba na plátne, 100 x 60 cm, lakovaný matným lakom. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo telefonicky. Obraz posielam aj na dobierku v rámci SR.
Prešov
dohodou
Predám obrazy
Predám obrazy kvetov na sololite s čiernym pozadím. Maľby sú maľované s olejovými farbami špachtľovou technikou. V prípade záujmu mi napíšte správu na email alebo ma kontaktujte telefonicky. Obrazy posielam na dobierku v rámci SR.
Prešov
dohodou
Predám obraz
Predám obraz Floriánova ulica v Prešove. Je maľovaný s olejovými farbami na plátno s rozmerom 80 x 60 cm. Taktiež je lakovaný matným lakom, aby chránil maľbu. Obraz posielam aj na dobierku v rámci SR. Dúfam, že sa nejako dohodneme.
Prešov
dohodou
Predám maľby
Predám maľby, ktoré sú maľované akrylovými alebo olejovými farbami na plátno alebo sololit. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo telefonicky a dúfam, že sa nejako dohodneme. Obrazy posielam aj na dobierku v rámci SR.
Prešov
dohodou
Predám obraz Prešovská kalvária
Predám obraz PREŠOVSKÁ KALVÁRIA, slovakryl a akryl na plátne, 80 x 60 cm, lakovaný matným lakom. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom alebo telefonicky. Obraz posielam aj na dobierku v rámci SR.
Prešov
dohodou
Realistické obrazy za najnižšie ceny
Kreslím a maľujem portréty, krajinky, zátišia, architektúru ale nevyhýbam sa ani abstraktnej kresbe, či maľbe. Používam rôzne techniky: pri kresbe najčastejšie ceruzku, uhlík a pri maľbe olejové, alebo akrylové farby. Kresby posielam aj na dobierku v rámci SR. Pred odoslaním posielam fotografiu obrazu na Váš mail, aby ste to mohli zhodnotiť. Zaručujem Vám kvalitu a spokojnosť. Teším sa na Vašu spoluprácu. Cenník kresieb: A4 (30 x 21 cm) 1 portrét: 20 € A4 (30 x 21 cm) 2 portréty: 25 € A3 (42 x 30 cm) 1 portrét: 30 € A3 (42 x 30 cm) 2 portréty: 35 € A2 (61 x 43 cm) 1 portrét: 45 € A2 (61 x 43 cm) 2 portréty: 50 € A1 (90 x 65 cm) 1 portrét: 65 € A1 (90 x 65 cm 2 portréty: 75 €
Prešov
20 €
Predám abstraktné obrazy
Predám abstraktné obrazy, ktoré sú maľované akrylom na plátno alebo sololit. V prípade, že Vás nejaký obraz zaujme, tak mi napíšte email alebo ma môžete kontaktovať telefonicky. V prípade, že chcete namaľovať podobný obraz z mojej galérie, alebo mate záujem o maľbu v inom rozmere a na inom podklade, tak mi napíšte a dohodneme sa.
Prešov
dohodou
Predám obrazy
Predám obrazy zátiší, kvetov, krajiniek a abstraktného umenia. Niektoré obrazy sú už zarámované, niektoré nie. V ponuke sú olejomaľby na plátne alebo maľby akrylom na sololite. V prípade záujmu alebo potreby bližších informácií ma kontaktujte mailom alebo telefonicky. Dúfam, že sa nejako dohodneme.
Prešov
dohodou