Ponúkame rodinný dom na predaj veľmi vhodný na bývanie viacpočetnej rodiny, Prešov - Nižná Šebastová
Ponúkame rodinný dom na predaj veľmi vhodný na bývanie viacpočetnej rodiny, prípadne ako dvojgeneračný, s minimálnymi úrpavami, prípadne aj ako invetícia na prenajímanie. Rodinný dom na predaj sa dá ihneď užívať, je zrekonštruovaný cca pred 15timi rokmi, v zachovalom stave, udržiavaný. Rodinný dom na predaj sa nachádza vo výbornej lokalite, Prešov, časť Nižná Šebastová. Lokalita má veľmi dobrú občiansku vybavenosť (školy, škôlky, zdravotné stredisko, blízko zastávka MHD, verejné priestranstvá - veľký park). Rodinný dom na predaj je situovaný v tichej časti, vedľa parku, veľa zelene, rovinatý pozemok o výmere 700 m2. Rodinný dom na predaj je vhodný aj na okamžité užívanie, pri minimálnych úpravách vzniknú dva byty s vlastným príslušenstvom, so samostatnými vchodmi, vznikne päťizbový a dvojizbový byt. Rodinný dom na predaj je tojpodlažný, cca 300 m2 podlahovej plochy. V suteréne domu sa nachádza zázemie domu - pivnica a kotolňa s plynovým kotlom. Na prízemí domu sa nachádza kuchyňa, kúpeľňa s WC, štyri izby, špajza. Na poschodí sa nachádza kuchyňo-obývačka, dve izby, kúpeľňa s WC, balkón, dve loggie. Rodinný dom na predaj bol zrekonštruovaný cca pred pätnástimi rokmi, má kvalitné plastové okná, je zateplený z troch strán. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere cca 700 m2. Pozemok je rovinatý. Na pozemku je postavená dvojgaráž, terénne úpravy. Cena za dom s pozemkom je 290 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom rodinného domu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na ulici Jarkovej č. 59. Odporúčame aj osobnú obhliadku.
Prešov
290 000 €
Na predaj veľký, 3-izbový byt Sídlisko III, ulica Mukačevská v Prešove, možnosť financovania aj cez
ZA VÝHODNÚ CENU ponúkam na predaj veľký, priestranný 3-izbový byt vo výbornej lokalite Sídliska III, ulica Mukačevská v Prešove. Ide o lokalitu s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou – v blízkosti školy, škôlky, ihriská, športoviská, cyklistický chodník, obchodné domy(oproti Tesco)…...a zároveň lokalitu s dostatkom zelene. 3-izbový byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, detskej izby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC. K bytu prislúcha aj pivnica. Byt bude vybavený aj balkónom, spoločenstvo vlastníkov už rozhodo o prístvbe. 3-izbový byt je veľmi zachovalý, čistý, pôvodný stav, okrem okien - má vymenené okná - nové plastové. Z bytu sú nádherné výhľady na okolie. Ide o priestranný byt o výmere 77 m2. Nachádza sa na 7. poschodí/7. Byt je svetlý s dobrou orientáciou na všetky svetové strany - S-V kuchyňa, spálňa a J-Z obývačka a detská izba.. S- kuchyňa a spálňa, V-J - obývacia izba. V okolí je dostatok zelene a verejných priestranstiev. Správca bytového domu je Bytové družstvo. Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, má novú strechu, stupačky... Cena za byt teraz je 135 000 €. Možnosť kúpy na hypotéku, zabezpečím právnu pomoc. Možnosť financovania aj cez Štátny fond rozvoja bývania.
Prešov
135 000 €
Ponúkame na predaj pozemok v Prešove vhodný na občiansku vybavenosť, obchod, služby.
Ponúkame na predaj pozemok v Prešove vhodný na občiansku vybavenosť, obchod, služby. Pozemok na predaj sa nachádza priamo pri hlavnej ceste smer Sabinov. Pozemok je rovinatý, má obĺžnikovitý tvar, vhodný na polyfunkciu. Pozemok na predaj je na veľmi viditeľnom a ľahko prístupnom mieste. Stavebný pozemok má výmeru 2608 m2, cena 150 EUR/m2. Všetky siete sú na pozemku. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom nehnuteľnosti, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na Jarkovej ulici 59.
Prešov
390 900 €
Na predaj rodinný dom vo výbornej, vyhľadávanej lokalite v Prešove, Táborisko - užšie centrum Prešov
Ponúkame na predaj rodinný dom vo výbornej, vyhľadávanej lokalite v Prešove, Táborisko - užšie centrum Prešova, ulica Dilongova. Rodinný dom na predaj v minulosti vznikol rozdelením pôvodného domu na dva domy. Rodinný dom na predaj je cca 110-ročný, postavený vo veľmi zaujímavom štýle s nádychom histórie (nie je pamiatkovo chránený). Dom pozostáva so vstupnej chodby, kúpeľne, špajze, kuchyne, obývačky a troch spální. Je celý podpivničený. Dom vyžaduje rekonštrukciu, avšak je vo veľmi dobrom technickom stave, dom na predaj je suchý a nejaví žiadne statické poruchy. Zastavaná plocha je cca 161 m2, úžitková plocha je cca 130 m2. K rodinnému domu patrí aj pozemok o výmere 795 m2, výmere 405 m2 je vo výlučnom vlastníctve, v podielovom spoluvlastníctve je 750 m2, podiel predávajúceho je 1/2 t.j. výmera 390 m2. Predmetom  prevodu je aj dvojgaráž, v cene. Cena za rodinný dom s pozemkom a dvojgarážou je 199.000,- EUR. Možnosť využitia na bývanie, ale aj na komerčné účely vďaka lukratívnej polohe. V cene je zahrnutý celý právny servis spojený s prevodom bytu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na Jarkovej ulici 59.
Prešov
199 000 €
Ponúkam na predaj garáž s pozemkom 31 m2 v Prešov, blízke centrum.
Ponúkam na predaj garáž s pozemkom 31 m2 v Prešov, blízke centrum, ulica Tarasa Ševčenka, medzi školu Kúpeľna a pedagogickým centrom, vyhľadávaná lokalita. Garáž na predaj je vo veľmi zachovalom stave, má výmeru 18 m2, je vybavená novou výsuvnou bránou. Pred garážou je pozemok o výmere 13 m2, ktorý je taktiež v osobnom vlastníctve. Výhodou veľkého pozemku je možnosť parkovania druhého auta. Cena za garáž s pozemkom je 33.000,- EUR.
Prešov
33 000 €
Ponúkame na predaj pozemok v Prešov - ulica Horárska, vhodný na okamžitú výstavbu RD.
Ponúkame na predaj pozemok v Prešov - ulica Horárska, vhodný na okamžitú výstavbu RD. Pozemok na predaj je mierne svahovitý, až rovinatý, el. stĺp oproti pozemku, kanál a voda v ceste. Pozemok sa nachádza v krásnej prírode, v zastavanej časti, pod lesom, dostupný MHD. Ide o pozemok obdĺžnikového tvaru o výmere 595 m2. Pozemok na predaj má výborné rozmery na výstavbu RD bez obmedzenia osadenia domu, šírka pozemku cca 17 m. Prístup na pozemok je po miestnej asfatovej komunikácii. Orientácia pozemku V-Z. Pozemok je vhodný na okamžitú výstavbu rodinného domu. Cena pozemku je 95 000 €. V cene je zahrnutý celý právny servis, vrátane zabezpečenia bezproblémového prevodu nehnuteľnosti. Viac info v najdlhšie fungujúcej realitnej kancelárii FOK, Jarková 59, Prešov.
Prešov
95 000 €
2-izbový byt v lukratívnej lokalite Vysoké Tatry, katastrálne územie Štrbské Pleso, obec Vyšné Hágy
Ponúkame na predaj 2-izbový byt v lukratívnej lokalite Vysoké Tatry, katastrálne územie Štrbské Pleso, obec Vyšné Hágy v novostavbe Bytový dom BOROVICA, Vyšné Hágy, s nádhernými výhľadmi na tatranské štíty a tatranské doliny. Bytový dom BOROVICA - začiatok výstavby I.Q 2023, ukončenie stavby III. Q 2024, kolaudácia IV. Q 2024. Bytový dom je situovaný v lokalite, ktorá zabezpečuje maximálne súkromie a zároveň aj bohaté možnosti relaxu, turistiky, spojenie s hlavnými centrami Tatier - Tatranskou železničkou. Bytový dom BOROVICA bude 4,5 podlažný, z toho jedno podlažie podzemné a tri a pol podlažia nadzemné. Popis 2-izbový byt na predaj: Podlažie : 2 NP Výmera : 55,8 m2 Príslušenstvo k bytu : pivnica 5,1 m2 Štandard bytu : Podlahy : drevené , keramické , koberec Povrchy stien : farba biela , sadrová omietka, sadrokartón Zárubne : hlinikové skryté Dvere : drevené/ MDF, skryté pánty, biele Okná : trojsklo drevo/hliník Kúpelňa: keramická dlažba, keramický obklad, vodovodné batérie ( podomietková montáž), sprchovaní kút, vanička, záchodová misa , Osvetlenie : predpríprava na svietidlá , vypínače, zásuvky, datové zásuvky Kúrenie : podlahové teplovodné Parkovanie : parkovisko pred bytovým domom s dostatočným počtom parkovacích miest Pivnica : elektrická zásuvka, svetlo TV a optický internet: optické internetové pripojenie. Cena bytu je 267.840,- EUR (s DPH). V cene je zahrnutý celý kúpno-právny servis spojený s prevodom bytu, taktiež bezplatné poradenstvo spojené s financovaním. V prípade záujmu Vám radi poskytneme viacej informácii v realitnej kancelárii FOK na Jarkovej ulici 59, Prešov.
Vyšné Hágy
267 840 €