3-IZBOVÝ BYT V PRÉMIOVOM PROJEKTE V BLÍZKOSTI DOWNTOWNU
Realitná kancelária BROTHERS ponúka na predaj nadštandardný 3-izbový byt v novostavbe situovanej len na skok od nového downtownu. Lokalita, vysoký štandard projektu so vstupnou lobby vybavenou 24 hodinovou recepciou či dispozičné riešenie bytu ponúknu svojim obyvateľom unikátne a komfortné bývanie s výhľadmi na Dunaj z perspektívy Zimného prístavu.  BYT: - 3-izbový byt - Byt 68 m2 + loggia 32,7 m2 - V cene je pivničná kobka s výmerou 2,1 m2 - Nadštandardné vybavenie - Stropné chladenie (účinnejšia alternatíva klimatizácie) - Podlahové kúrenie - Externé hliníkové žalúzie s elektrickým pohonom ovládané elektronicky zabezpečujúce tienenie - Veľkoformátové okná s hliníkovým rámom a izolačným trojsklom - Drevené podlahy - Kúpeľňa a WC s obkladmi 600x1200 a dlažbou 600x600 - Gresová dlažba na loggii TERMÍN DOKONČENIA: Plánovaný termín kolaudácie je 1Q/2024 Plánovaný termín odovzdania je 2Q/2024 LOKALITA: Lokalita s potenciálom, ktorá je súčasťou novovznikajúceho bratislavského downtownu s vynikajúcou dostupnosťou do všetkých častí mesta a na diaľnicu D1. Projekt umiestnený v bezprostrednej blízkosti bratislavského Zimného prístavu bude patriť do zóny rozširujúceho sa nového downtownu. Developer počítal s nasledujúcim zatraktívnením Prístavnej ulice, s úpravou nábrežia a rozvojom blízkeho okolia. Bratislavské nábrežie ako jedna z najatraktívnejších lokalít sa postupnou revitalizáciou stáva najdôležitejším mestským verejným priestranstvom. Navyše, miesto, ktoré je len na skok od bratislavských business a administratívnych centier s rýchlym napojením na diaľnicu D1 zvyšuje záujem o bývanie nielen u mladých, dynamických ľudí, ale stáva sa lákavým pre všetky kategórie.  Financovanie:  Úhrada 1. časti kúpnej ceny (70%) - po podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve Úhrada 2. časti kúpnej ceny (30%) - po kolaudácii ----------------------------------------------- KONTAKT NA PREDAJCU: Mgr. Adriána Kminiaková Tel.: +421 917 525 744 E-mail: adriana.kminiakova@brothersreal.com
Bratislava II - Ružinov
dohodou
PREDAJ, BYT, 5 - IZBOVÝ + LOGGIA, 80 M2, BRATISLAVA - DÚBRAVKA, ULICA KAROLA ADLERA.
Realitná kancelária BROTHERS® Vám ponúka exkluzívne na predaj 5 -izbový byt s loggiou na ulici Karola Adlera v Bratislave - Dúbravka. BYT: 5-izbový (pôvodne 4-izbový) 79,68 m2 - (byt vrátane pivnice 76,08m2  + loggia 3,6m2) zvýšené prízemie/ 6 výťah orientácia na tri svetové strany - V/Z/S kompletná rekonštrukcia 2016 DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Chodba, izba, obývačka s kuchyňou s východom na loggiu, kupeľňa, samostatná toaleta, spálňa, izba, izba (nie je na fotkách, viď pôdorys) Byt sa nachádza v zateplenom panelovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V byte bola robená rekonštrukcia v roku 2016 - menené elektircké rozvody, plastové okná, modernizovaná kúpeľňa a toaleta, murované jadro, vymenené stúpačky, plávajúca podlaha, dlažba, dvere. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou-sporák, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička. Pred domom je dostatok parkovacieho miesta a veľa zelene.  LOKALITA: Je tu kompletná občianska vybavenosť - zastávky MHD, kultúrne centrum Fontána, potraviny, materská škola, základná škola, stredná škola, kostol, obchodný dom Saratov. Cena bytu je 235.000 ,- €  vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS®. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Ján Mucha, RSc. +421 905 794 976, jan.mucha@brothersreal.com www.janmucha.sk © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava IV - Dúbravka
235 000 €
Realitná kancelária BROTHERS Vám Exkluzívne ponúka na predaj 2 izbový byt na ul. Fedákova v Bratis
Realitná kancelária BROTHERS  Vám Exkluzívne  ponúka na predaj 2 izbový byt na ul. Fedákova v Bratislava-Dúbravka. BYT: - byt sa nachádza na 6. z 8. poschodí bytového domu s výťahom - podlahová plocha bytu 53,5 m2 vrátane balkóna a pivnice DISPOZÍCIA BYTU : - po vstupe do bytu sa nachádza priestranná obývačka -samostatná kuchyňa -samostatná kúpeľňa s vaňou  -samostatná väčšia izba so vstupom na balkón BYTOVÝ DOM: - zateplený - ďalej prebehla kompletná rekonštrukcia vchodových priestorov,  strechy, stúpačiek, výťahu - voľné parkovanie priamo pred bytovým domom Mestská časť Dúbravka poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s obchodmi, službami, reštauráciami, kaviarňami , školami a škôlkami. V blízkosti sa nachádza nákupné centrum OD Saratov, detské ihriská a známy športový areál . CENA BYTU: 156 500 € vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS.   Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Dušana Podbehlá +421 944 044 171, dusana.podbehla@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava IV - Dúbravka
156 500 €
NADŠTANDARDNÝ 2-IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM NA DUNAJ V PRÉMIOVOM PROJEKTE, 75,7 M2
Realitná kancelária BROTHERS ponúka na postúpenie luxusný 2-izbový byt s výhľadom na Dunaj a prístav v novostavbe situovanej len na skok od nového downtownu. Lokalita, vysoký štandard projektu so vstupnou lobby vybavenou 24 hodinovou recepciou či dispozičné riešenie bytu ponúknu svojim obyvateľom unikátne a komfortné bývanie s výhľadmi na Dunaj a Staré mesto z perspektívy Zimného prístavu.  BYT: - 2-izbový - 5. poschodie - Byt má výmeru 61,3 m2 + loggia 12,5 m2 - Južná orientácia s výhľadom na Dunaj - V cene je pivničná kobka s výmerou 1,9 m2 - Stropné chladenie  - Podlahové kúrenie - Externé hliníkové žalúzie ovládané elektronicky - Veľkoformátové okná s hliníkovým rámom a izolačným trojsklom - Dýhované podlahy - Kúpeľňa a WC s obkladmi 600x1200 a dlažbou 600x600 - Gresová dlažba na loggii TERMÍN DOKONČENIA: Plánovaný termín kolaudácie je 1Q/2024 Plánovaný termín odovzdania je 2Q/2024 LOKALITA: Lokalita s potenciálom, ktorá je súčasťou novovznikajúceho bratislavského downtownu s vynikajúcou dostupnosťou do všetkých častí mesta a na diaľnicu D1. Projekt umiestnený v bezprostrednej blízkosti bratislavského Zimného prístavu bude patriť do zóny rozširujúceho sa nového downtownu. Developer počítal s nasledujúcim zatraktívnením Prístavnej ulice, s úpravou nábrežia a rozvojom blízkeho okolia. Bratislavské nábrežie ako jedna z najatraktívnejších lokalít sa postupnou revitalizáciou stáva najdôležitejším mestským verejným priestranstvom. Navyše, miesto, ktoré je len na skok od bratislavských business a administratívnych centier s rýchlym napojením na diaľnicu D1 zvyšuje záujem o bývanie nielen u mladých, dynamických ľudí, ale stáva sa lákavým pre všetky kategórie.  PARKOVANIE: K bytu je možné dokúpiť si parkovacie miesto v podzemnej garáži za 26.000 eur. CENA: 299.000 eur  ----------------------------------------------- KONTAKT NA PREDAJCU: Mgr. Adriána Kminiaková Tel.: +421 917 525 744 E-mail: adriana.kminiakova@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. Vizualizácie a pôdorys sú prebraté z oficiálnej stránky developera.
Bratislava I - Staré Mesto
299 000 €
Prenájom slnečného 3-izbového bytu vo vyhľadávanej časti Dúbravky
Realitná kancelária BROTHERS Vám ponúka na prenájom príjemný 3-izbový byt v pokojnej časti Dúbravky na Koprivnickej ulici. Byt je situovaný v zrekonštruovanom bytovom dome na 8. poschodí s výťahom. Prenajíma sa kompletne zariadený vrátane spotrebičov a vybavenia. Dispozícia pozostáva z predsiene, priestrannej obývacej izby, samostatnej kuchyne s jedálňou, spálne, izby, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. Byt má výmeru 68 m2 vrátane loggie. K dispozícii je miestnosť pre bicykle a kočíky. V tejto lokalite s množstvom zelene nájdete okrem ihrísk, cyklochodníkov, turistických a reakreačných možností aj kompletnú občiansku vybavenosť, základné a stredné školy, poštu, reštaurácie, zástavku MHD a pod. V blízkosti sa nachádza Lidl, Billa, Tesco Expres, OC Bory Mall, zdravotné stredisko, lekárne a iné služby. Byt je voľný ihneď. CENA: 620 € + 170 € zálohové platby  KONTAKT: Pre viac informácií a ohľadom obhliadky kontaktujte prosím makléra: Mgr. Adriána Kminiaková +421 917 525 744, adriana.kminiakova@brothersreal.com   © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o.
Bratislava IV - Dúbravka
620 €/mes.
LUXUSNÝ 2-IZBOVÝ APARTMÁN V PRÉMIOVOM PROJEKTE V BLÍZKOSTI DOWNTOWNU, 65 M2
Realitná kancelária BROTHERS ponúka na predaj nadštandardný 2-izbový apartmán s priestrannou terasou v novostavbe situovanej len na skok od nového downtownu. Lokalita, vysoký štandard projektu so vstupnou lobby vybavenou 24 hodinovou recepciou či dispozičné riešenie bytu ponúknu svojim obyvateľom unikátne a komfortné bývanie.  CHARAKTERISTIKA: - 2-izbový - Výmera bytu 52,5 m2 + loggia 12,6 m2 - 7. poschodie - V cene je pivničná kobka s výmerou 2,17 m2 - Stropné chladenie  - Podlahové kúrenie - Externé hliníkové žalúzie ovládané elektronicky - Veľkoformátové okná s hliníkovým rámom a izolačným trojsklom - Laminátové podlahy - Kúpeľňa a WC s obkladmi 600x1200 a dlažbou 600x600 - Gresová dlažba na loggii TERMÍN DOKONČENIA: Plánovaný termín kolaudácie je 1Q/2024 Plánovaný termín odovzdania je 2Q/2024 LOKALITA: Lokalita s potenciálom, ktorá je súčasťou novovznikajúceho bratislavského downtownu s vynikajúcou dostupnosťou do všetkých častí mesta a na diaľnicu D1. Projekt umiestnený v bezprostrednej blízkosti bratislavského Zimného prístavu bude patriť do zóny rozširujúceho sa nového downtownu. Developer počítal s nasledujúcim zatraktívnením Prístavnej ulice, s úpravou nábrežia a rozvojom blízkeho okolia. Bratislavské nábrežie ako jedna z najatraktívnejších lokalít sa postupnou revitalizáciou stáva najdôležitejším mestským verejným priestranstvom. Navyše, miesto, ktoré je len na skok od bratislavských business a administratívnych centier s rýchlym napojením na diaľnicu D1 zvyšuje záujem o bývanie nielen u mladých, dynamických ľudí, ale stáva sa lákavým pre všetky kategórie.  PARKOVANIE: Parkovacie miesto v podzemnej garáži je možné si dokúpiť od 26.000 eur. ----------------------------------------------- KONTAKT NA PREDAJCU: Mgr. Adriána Kminiaková Tel.: +421 917 525 744 E-mail: adriana.kminiakova@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. Vizualizácie a pôdorys sú prebraté z oficiálnej stránky developera.
Bratislava I - Staré Mesto
260 000 €
Exkluzívne priestory na prenájom - 295 m2 + terasy 110 m2, NOVÉ APOLLO - Prievozská ulica
Realitná kancelária BOTHERS ponúka na prenájom exkluzívny obchodný priestor vhodný na Bistro /Reštauráciu na frekventovanej ulici v ružinove - Nové Apollo. Priestor: - Priestor - 295 m2 + 75 m2 terasa interiér + 35 m2 terasa exteriér - momentálne využivaný ako bistro - veľmi frekventovaná ulica - dizajnové a moderné zariadenie - bezproblémové parkovanie - v podzemnej garáži - veľký potenciál nových prichádzajúcich klientov vrámci budovy - zabehnutá prevádzka s klientelou - má 3 samostatné vchody   CENA: Na vyžiadanie KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr. Lukáš Mucha, MBA +421 918 749 359 lukas.mucha@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava II - Ružinov
dohodou
Veľký 3-izbový byt s možnosťou prerobenia na 4+KK, Karlova Ves
Realitná kancelária BROTHERS Vám ponúka exkluzívne na predaj priestranný 3-izbový s možnosťou prerobenia na 4-izbový v mestskej časti Karlova Ves na ulici Pribišova.  Byt je situovaný na 5. poschodí s výťahom v zateplenom bytovom dome. Veľkou výhodou tohto bytu je jeho vynikajúca dispozícia a oddelená denná a nočná časť. Denná časť je orientovaná na východ a nočná časť na západ. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly, 4 veľkých nepriechodných obytných miestností (2 spální, obývacej izby, veľkej nepriechodnej kuchyne), kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a šatníka. Umiestnenie stupačiek umožňuje prerobiť šatník na ďalšiu kúpeľňu.   BYT: - 4 nepriechodné obytné miestnosti - podlahová plocha bytu = 89,77 m2 + loggia = 3,55 m2 - pivničná kobka = 1,7 m2  - čiastočná rekonštrukcia - plastové okná - orientácia - východ a západ - optický internet - bezpečnostné dvere DISPOZÍCIA: - obývacia izba - 20,33 m2 - spálňa - 16,87 m2 - spálňa - 14,02 m2 - kuchyňa - 13,84 m2 - kúpeľňa - 2,96 m2 - WC - 1 m2 - hala - 9,23 m2 - chodba - 6,09 m2 - šatník - 3,73 m2 - pivnica - 1,7 m2 - loggia - 3,55 m2 BYTOVÝ DOM: - bytový dom z roku 1993 bol nedávno zateplený a má kompletne zrekonštruovanú strechu  - v udržiavanom vchode boli vymenené všetky 3 výťahy LOKALITA: - v bezprostrednej blízkosti bytového domu sa nachádza úplná občianska vybavenosť - obchody, zástavka MHD, škôlka, škola, detské ihriská, fitness centrá, zdravotné stredisko, lekárne, pošta, reštaurácie a rôzne služby - neďaleko domu je les, rameno Dunaja, cyklochodník do Devína a športoviská VÝHODY: - vynikajúca dispozícia - 4 veľké obytné miestnosti  - možnosť prerobenia kuchyne na izbu s kuchynským kútom - možnosť prerobenia šatníka na ďalšiu kúpeľňu - samostatná toaleta - priestranná loggia s krásnym výhľadom - rýchla dostupnosť do centra MHD aj autom (8 minút) - výborná občianska vybavenosť          KONTAKT: Pre viac informácií a ohľadom obhliadky kontaktujte prosím makléra: Mgr. Adriána Kminiaková +421 917 525 744, adriana.kminiakova@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o.
Bratislava IV - Karlova Ves
dohodou
NA PREDAJ, NEBYTOVÉ PRIESTORY V PREVÁDZKOVEJ BUDOVE V RUŽINOVE 379,70M2
Realitná kancelária Brothers Vám exkluzívne ponúka nebytové priestory v prevádzkovej budove v dobrej lokalite Ružinova vedľa plaveckej akadémie. PREVÁDZKOVÁ BUDOVA: - podlahová plocha 379,70m2 - skladá sa zo 4 nebytových priestorov (č.1, č.2, č.3, č.4) - na objekte bola posledná rekonštrukcia v roku 2021(vonkajšie povrchové úpravy, strecha , okná , vstupné dvere, nové infraštruktúrne rozvody a iné) - nebytové priestory sú napojené na všetky IS Priestor č.1  - NIE JE SÚČASŤOU PREDAJA - nachádza sa na kraji budovy  - v súčasnosti využívaný ako gastro priestor Priestor č.2  - 55,12m2  - nachádza sa s priamym vstupom z verejného priestranstva - dispozične pozostáva zo vstupných a komunikačných priestorov , z jednej miestnosti kancelárskeho charakteru , prevádzkovej miestnosti , skladu a sociálneho zázemia obsahujúceho miestnosť s WC - sociálne zázemie obsahuje umývadlo , WC misa , jadro je murované - vybavenie priestoru je všetko jeho vnútorné vybavenie , rozvody elektrickej energie + elektromer , rozvody ústredného kúrenia, rozvody SV a TÚV, rozvody kanalizácie  - vykurovanie je riešené ako ústredné teplovodné radiátorové oceľové panelové vykurovacie telesá - zdroj kúrenia a TÚV je plynovým kotlom umiestneným v kúpeľni - v prevádzkovej miestnosti sa nachádza klimatizačná jednotka  - technický stav priestoru možno označiť ako nebytový priestor po komplexnej rekonštrukcií realizovanej okolo roku 2015 - priestor bol v minulosti využívaný ako kaderníctvo Priestor č.3 - 81,68m2 - nachádza sa s priamym vstupom z verejného priestranstva - dispozične pozostáva zo vstupných a komunikačných priestorov, 3 miestností kancelárskeho charakteru, skladu a sociálneho zázemia obsahujúceho kúpeľňu a WC - vybavenie priestoru je všetko jeho vnútorné vybavenie , rozvody elektrickej energie + elektromer , rozvody ústredného kúrenia, rozvody SV a TÚV, rozvody kanalizácie  - vykurovanie je riešené ako ústredné teplovodné radiátorové oceľové panelové vykurovacie telesá - zdroj kúrenia a TÚV je plynovým kotlom umiestneným v miestnosti nebytového priestoru č.4 - stropná konštrukcia má realizovaný závesný SDK podhľad , povrchy podláh sú prevažne textilné , v kúpeľni na podlahe je keramická dlažba - sociálne zázemie obsahuje umývadlo , WC misa a pisoár , jadro je murované - v minulosti bol tento priestor využívaný ako prevádzkový priestor Priestor č. 4 - 242,90m2 - nachádza sa s priamym vstupom z verejného priestranstva - dispozične pozostáva zo vstupných a komunikačných priestorov, 11 miestností kancelárskeho charakteru a sociálneho zázemia obsahujúce WC a kúpeľňu vo výstavbe - technický stav nebytového priestoru po komplexnej rekonštrukcií realizovanej okolo roku 2015 - stropná konštrukcia má realizovaný závesný SDK podhľad , povrchy podláh v kanceláriach sú textilné v ostatných priestoroch prevažne keramická dlažba - vykurovanie je riešené ako ústredné pomocou fancoilových telies s chladením , zdrojom tepla je plynový kotol v technickej miestnosti - sociálne zázemie obsahuje umývadlá ,4x WC misa a 2x  pisoár , kúpeľňou s 5 sprchovacími kútmi vo výstavbe, jadro je murované v kombinácií s SDK konštrukciou  - UPI stavby a zariadenia zabezpečujúce komplexnosť a obsluhu obytného územia s významom a potrebami územia zariadenia občianskej vybavenosti predovšetkým vstavané do školstva , zariadenia pre zdravotníctvo a sociálnu pomoc  - v minulosti využívaný ako prevádzkový priestor rádia TWIST Pôdorys dispozičného riešenia  + rozmery miestností a územnoplánovaciu informáciu poskytneme na vyžiadanie Súkromné parkovisko s 5 parkovacími miestami je dostupné priamo pred nebytovým priestorom č.4 . CENA BYTU: 590 000,- € vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS.   Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Michal Blahovský +421 944 111 883, michal.blahovsky@gmail.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava II - Ružinov
590 000 €
PREDAJ, POZEMOK SO STAVEBNÝM POVOLENÍM, 579M2, ULICA NAD LÚČKAMI, BA - KARLOVA VES.
Realitná kancelária BROTHERS® Vám ponúka exkluzívne na predaj pozemok so stavebným povolením vo vyhľadávanej lokalite v Bratislave - Karlova Ves, ulica Nad lúčkami. POZEMOK: - 579 m2 - všetky siete - prístupová cesta betónová s osvetlením - pozemok sa nachádza v zástavbe rodinných aj bytových domov, vhodné aj ako investícia do budúcna - na pozemok je vydané stavebné povolenie, v prípade záujmu je k náhľadu paré a celý projekt Realizačný projekt - rodinný dom s týmito prarametrami: - zastavaná plocha 115m2 - podlažná plocha 186m2 - 1PP: fitness, chodba, technická miestnosť - 1NP: chodba, schodisko, 3x šatník, obývačka s kuchyňou, spálňa, detská izba, kúpeľňa, toaleta, práčovňa - 2NP: schodisko, obývačka s kuchyňou, izba, kúpeľňa - 3x parkovacie státie Cena pozemku je 360.000 ,- €  vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS®. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Ján Mucha, RSc. +421 905 794 976, jan.mucha@brothersreal.com www.janmucha.sk © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o.
Bratislava IV - Karlova Ves
360 000 €
PREDAJ, 1 IZBOVÝ BYT S VEĽKOU ZASKLENOU LOGGIOU, HANULOVA ULICA, BRATISLAVA IV - M.Č. DÚBRAVKA
Realitná kancelária BROTHERS Vám ponúka na predaj 1izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na Hanulovej ulici v Bratislave – mestská časť Dúbravka. BYT : - nachádza sa na 3. z 3. poschodí - plocha bytu 38 m2 - z toho loggia o výmere 6 m2 - pivničná kobka - pôvodný stav DISPOZÍCIA BYTU: - vstupná chodba, izba - obývacia a zároveň spacia časť s výstupom na balkón, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC VÝHODY BYTU : - priestranná, zasklená loggia - pôvodný stav, byt si môžete zrekonštruovať a zariadiť podľa vlastných predstáv - nízke mesačné náklady - výborná a veľmi vyhľadávaná lokalita - výborná občianska vybavenosť a dopravná dostupnosť BYTOVÝ DOM: - zateplený bytový dom  - menené stúpačky - bez výťahu LOKALITA: Veľmi vyhľadávaná a výborná lokalita, tichá časť Dúbravky, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - lekáreň, banky, školy, obchody, a taktiež výbornú dopravnú dostupnosť - zástavky MHD s dostupnosťou do centra, park, cyklotrasy, neďaleko sa nachádza les a Devínska Kobyla. CENA BYTU: 123.000,- € vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr.Monika Muchová +421 911 149 827, monika.muchova@brothersreal.com PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava IV - Dúbravka
123 000 €
Pozemok pre rodinné domy - 923 m2 - všetky IS - Mostná ulica
Realitná kancelária BROTHERS vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj stavebný pozemok vo vyhladávanej a zastavanej časti Vrakune - Mostná ulica. POZEMOK: 923 m2 šírka pozemku 14 m na pozemku možnosť výstaby rodinného domu  IS: všetky siete na hranici pozemku prístupová cesta asfaltová s osvetlením CENA : 299.900 € vrátane provízie KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr. Lukáš Mucha, MBA +421 918 749 359 lukas.mucha@brothersreal.com Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava II - Vrakuňa
dohodou
NA PREDAJ, 5-IZBOVÝ RODINNÝ DOM V MILOSLAVOVE
Realitná kancelária Brothers vám ponúka exkluzívne na predaj 5-izbový rodinný dom v Miloslavove RODINNÝ DOM: - postavený v roku 2006 - z tehly POROTHERM 380mm - zateplenie domu Polystyrén 50mm - zateplenie strechy minerálna vlna 200mm  - strešná krytina TONDACH - povala je zateplená , slúži ako sklad/plnohodnotný odkladací priestor - strešné okná VELUX - pozemok 406 m2 - zastavaná plocha 131 m2  - z toho obytná plocha 141,45m2 - úžitková plocha 184,73 m2 - podlahové kúrenie na prízemí  - na poschodí prostredníctvom radiátorov  - všetky IS  - v obývacej časti domu sa nachádza krb - k domu je postavená prístavba v roku 2014 slúžiaca v súčastnosti ako plnohodnotná izba/pracovňa , s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC DISPOZÍCIA DOMU: Prízemie: vchod so vstupnou chodbou , samostatné wc , šatník, obývacia miestnosť prepojená s jedálenskou časťou s výstupom na záhradu , kuchynská časť, pod schodiskom je vytvorený oddychový priestor , k domu je pristavená izba slúžiaca ako pracovňa , za ňou sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc , vstup do garáže cez samostatné dvere 1.podlažie : dve samostatné detské izby , spálňa s výstupom na balkón ,samostatný šatník, kúpeľňa s vaňou ,sprchovacím kútom , dvojumývadlom a WC,    POZEMOK: - veľmi pekná záhrada s trávnikom a závlahou, zeleňou a altánkom  - studňa  - záhradný domček s dvoma miestnosťami na náradie +sklad VÝHODY DOMU: - pekný ,dobre dispozične riešený - moderne zariadený - čiastočne zariadený po dohode s majiteľmi - kuchyňa vybavená umývačkou riadu , elektrickou rúrou , sporákom , mikrovlnou rúrou , chladničkou s mrazničkou) - dom sa nachádza v príjemnej štvrti Alžbetin dvor - rozdelený na dennú a nočnú časť  - vlastná garáž s elektrickou bránou - centrálny vysávač - na streche sa nachádzajú 2 solárne kolektory  - klimatizácia chladenie/kúrenie - alarm - kompletná občianska vybavenosť (lekár, lekáreň , pošta , potraviny, škôlky, rekreačné možnosti) Pôdorys a výmery miestností na vyžiadanie. TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ ODPORÚČAM VIDIEŤ. CENA : 314 900 € vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Michal Blahovský +421 944 111 883, michal.blahovsky@gmail.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.  
Miloslavov
314 900 €
NA PREDAJ, 5-IZBOVÝ RODINNÝ DOM V MILOSLAVOVE
Realitná kancelária Brothers vám ponúka exkluzívne na predaj 5-izbový rodinný dom v Miloslavove RODINNÝ DOM: - postavený v roku 2006 - z tehly POROTHERM 380mm - zateplenie domu Polystyrén 50mm - zateplenie strechy minerálna vlna 200mm  - strešná krytina TONDACH - povala je zateplená , slúži ako sklad/plnohodnotný odkladací priestor - strešné okná VELUX - pozemok 406 m2 - zastavaná plocha 131 m2  - z toho obytná plocha 141,45m2 - úžitková plocha 184,73 m2 - podlahové kúrenie na prízemí  - na poschodí prostredníctvom radiátorov  - všetky IS  - v obývacej časti domu sa nachádza krb - k domu je postavená prístavba v roku 2014 slúžiaca v súčastnosti ako plnohodnotná izba/pracovňa , s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC DISPOZÍCIA DOMU: Prízemie: vchod so vstupnou chodbou , samostatné wc , šatník, obývacia miestnosť prepojená s jedálenskou časťou s výstupom na záhradu , kuchynská časť, pod schodiskom je vytvorený oddychový priestor , k domu je pristavená izba slúžiaca ako pracovňa , za ňou sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc , vstup do garáže cez samostatné dvere 1.podlažie : dve samostatné detské izby , spálňa s výstupom na balkón ,samostatný šatník, kúpeľňa s vaňou ,sprchovacím kútom , dvojumývadlom a WC,    POZEMOK: - veľmi pekná záhrada s trávnikom a závlahou, zeleňou a altánkom  - studňa  - záhradný domček s dvoma miestnosťami na náradie +sklad VÝHODY DOMU: - pekný ,dobre dispozične riešený - moderne zariadený - čiastočne zariadený po dohode s majiteľmi - kuchyňa vybavená umývačkou riadu , elektrickou rúrou , sporákom , mikrovlnou rúrou , chladničkou s mrazničkou) - dom sa nachádza v príjemnej štvrti Alžbetin dvor - rozdelený na dennú a nočnú časť  - vlastná garáž s elektrickou bránou - centrálny vysávač - na streche sa nachádzajú 2 solárne kolektory  - kompletná občianska vybavenosť (lekár, lekáreň , pošta , potraviny, škôlky, rekreačné možnosti) Pôdorys a výmery miestností na vyžiadanie. TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ ODPORÚČAM VIDIEŤ. CENA : 319 900,- € vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Michal Blahovský +421 944 111 883, michal.blahovsky@gmail.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.  
Miloslavov
319 900 €
PREDAJ POZEMOK, výmera 144m2, Podunajské Biskupice
Realitná kancelária BROTHERS Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v Bratislave - mestská časť Podunajské Biskupice.   Pozemok na ulici Oblúková o výmere 144 m2 je situovaný v zastavanej časti rodinných domov. Inžinierske siete sú v tesnej blízkosti pozemku.    Na pozemku je možné umiestniť kontajnerový dom, ktorý sa teší obľube už aj na Slovensku. Tento typ domu je ekologický, nízkoenergetický a zároveň ekonomicky výhodný. Vhodné na rekreáciu, podnikateľskú činnosť, ale aj celoročné bývanie. Milovníci prírody majú možnosť navštíviť rozľahlé rovinaté lužné lesy, ktoré sa ťahajú popri Dunaji a poskytujú priestor na prechádzky, šport či opekanie s výhľadom na tok rieky a protiľahlý petržalský breh. Vzdialenosť od centra Bratislavy 11km. CENA: 50.000,- EUR  KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Katarína Némethová +421 902 759 933, katarina.nemethova@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
50 000 €
NADŠTANDARDNÝ 3-IZBOVÝ APARTMÁN V PRÉMIOVOM PROJEKTE V BLÍZKOSTI DOWNTOWNU, 112 M2
Realitná kancelária BROTHERS ponúka na predaj nadštandardný 3-izbový apartmán s priestrannou terasou v novostavbe situovanej v blízkosti downtownu, v mestskej časti Ružinov. Lokalita, vysoký štandard projektu so vstupnou lobby vybavenou 24 hodinovou recepciou či dispozičné riešenie bytu ponúknu svojim obyvateľom unikátne a komfortné bývanie s výhľadmi na Dunaj z perspektívy Zimného prístavu.  CHARAKTERISTIKA: - 3-izbový - 5. nadzemné podlažie z 9 - Byt 77,6 m2 + loggia 32,5 m2 - V cene je pivničná kobka s výmerou 2,17 m2 - Stropné chladenie ako efektívnejšia alternatíva klimatizácie - Podlahové kúrenie - Externé hliníkové žalúzie ovládané elektronicky zabezpečujúce tienenie - Veľkoformátové okná s hliníkovým rámom a izolačným trojsklom - Laminátové podlahy - Kúpeľňa a WC s obkladmi 600x1200 a dlažbou 600x600 - Gresová dlažba na loggii - Vysoké stropy zabezpečujúce pocit väčšieho priestoru a vzdušnosti  TERMÍN DOKONČENIA: Plánovaný termín kolaudácie je 1Q/2024 Plánovaný termín odovzdania je 2Q/2024 LOKALITA: Lokalita s potenciálom, ktorá je súčasťou novovznikajúceho bratislavského downtownu s vynikajúcou dostupnosťou do všetkých častí mesta a na diaľnicu D1. Projekt umiestnený v bezprostrednej blízkosti bratislavského Zimného prístavu bude patriť do zóny rozširujúceho sa nového downtownu. Developer počítal s nasledujúcim zatraktívnením Prístavnej ulice, s úpravou nábrežia a rozvojom blízkeho okolia. Bratislavské nábrežie ako jedna z najatraktívnejších lokalít sa postupnou revitalizáciou stáva najdôležitejším mestským verejným priestranstvom. Navyše, miesto, ktoré je len na skok od bratislavských business a administratívnych centier s rýchlym napojením na diaľnicu D1 zvyšuje záujem o bývanie nielen u mladých, dynamických ľudí, ale stáva sa lákavým pre všetky kategórie.  PARKOVANIE: Parkovacie miesto v podzemnej garáži je možné si dokúpiť za 26.000 eur. CENA: 385.000 eur  Financovanie:  Úhrada 1. časti kúpnej ceny (70%) - po podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve Úhrada 2. časti kúpnej ceny (30%) - po kolaudácii ----------------------------------------------- KONTAKT NA PREDAJCU: Mgr. Adriána Kminiaková Tel.: +421 917 525 744 E-mail: adriana.kminiakova@brothersreal.com
Bratislava II - Ružinov
385 000 €
NA PREDAJ NOVOSTAVBA - VÝROBNÁ HALA A ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY, PRIEMYSELNÁ ZÓNA ZLATÉ MORAVCE
Realitná kancelária BROTHERS Vám exkluzívne ponúka na predaj výrobnú halu a administratívne priestory v priemyselnej zóne Zlaté Moravce.  Budova postavená na pozemku o rozlohe 4780 m2 bola skolaudovaná v roku 2017 a pozostáva z dvoch podlaží s celkovou výmerou 1133 m2.  ZÁKLADNÉ ÚDAJE - pozemok o rozlohe 4780 m2 - novostavba, dve podlažia o výmere 1133 m2 1NP - podlahová plocha 956 m2 - vstupný vestibul, predajňa, sklad – výrobná hala o výmere 545 m2, predajno - administratívne priestory (showroom) o výmere 191m2, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby 2NP - podlahová plocha 177 m2 - kancelárske priestory, archív, kuchynka, technická miestnosť, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby - kancelárske priestory sú klimatizované, na oknách sú vonkajšie rolety - alarm, videovrátnik, predpríprava na kamerový systém - napojenie na všetky IS, vlastný plynový kotol, žumpa, optika - pozemok je spevnený a oplotený - parkovanie pre vozidlá pred budovou - jednoduchý vstup na pozemok cez elektrickú bránu pre osobné vozidlá a taktiež kamióny  VYUŽITIE Objekt je vhodný ako sídlo spoločnosti s administratívnym, výrobným, skladovým a predajným zázemím. LOKALITA A PRÍSTUP - poloha budovy umožňuje jednoduchú dostupnosť (aj kamiónov) zo všetkých smerov, rýchle napojenie na diaľnicu - komplexná občianska vybavenosť - výborná dopravná dostupnosť - Bratislava 120 km CENA: NA VYŽIADANIE V RK. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr.Monika Muchová +421 911 149 827, monika.muchova@brothersreal.com PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Zlaté Moravce
dohodou
NA PREDAJ NOVOSTAVBA - VÝROBNÁ HALA A ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY, PRIEMYSELNÁ ZÓNA ZLATÉ MORAVCE
Realitná kancelária BROTHERS Vám exkluzívne ponúka na predaj výrobnú halu a administratívne priestory v priemyselnej zóne Zlaté Moravce.  Budova postavená na pozemku o rozlohe 4780 m2 bola skolaudovaná v roku 2017 a pozostáva z dvoch podlaží s celkovou výmerou 1133 m2.  ZÁKLADNÉ ÚDAJE - pozemok o rozlohe 4780 m2 - novostavba, dve podlažia o výmere 1133 m2 1NP - podlahová plocha 956 m2 - vstupný vestibul, predajňa, sklad – výrobná hala o výmere 545 m2, predajno - administratívne priestory (showroom) o výmere 191m2, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby 2NP - podlahová plocha 177 m2 - kancelárske priestory, archív, kuchynka, technická miestnosť, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby - kancelárske priestory sú klimatizované, na oknách sú vonkajšie rolety - alarm, videovrátnik, predpríprava na kamerový systém - napojenie na všetky IS, vlastný plynový kotol, žumpa, optika - pozemok je spevnený a oplotený - parkovanie pre vozidlá pred budovou - jednoduchý vstup na pozemok cez elektrickú bránu pre osobné vozidlá a taktiež kamióny  VYUŽITIE Objekt je vhodný ako sídlo spoločnosti s administratívnym, výrobným, skladovým a predajným zázemím. LOKALITA A PRÍSTUP - poloha budovy umožňuje jednoduchú dostupnosť (aj kamiónov) zo všetkých smerov, rýchle napojenie na diaľnicu - komplexná občianska vybavenosť - výborná dopravná dostupnosť - Bratislava 120 km CENA: NA VYŽIADANIE V RK. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr.Monika Muchová +421 911 149 827, monika.muchova@brothersreal.com PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Zlaté Moravce
dohodou
NA PREDAJ NOVOSTAVBA - VÝROBNÁ HALA A ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY, PRIEMYSELNÁ ZÓNA ZLATÉ MORAVCE
Realitná kancelária BROTHERS Vám exkluzívne ponúka na predaj výrobnú halu a administratívne priestory v priemyselnej zóne Zlaté Moravce.  Budova postavená na pozemku o rozlohe 4780 m2 bola skolaudovaná v roku 2017 a pozostáva z dvoch podlaží s celkovou výmerou 1133 m2.  ZÁKLADNÉ ÚDAJE - pozemok o rozlohe 4780 m2 - novostavba, dve podlažia o výmere 1133 m2 1NP - podlahová plocha 956 m2 - vstupný vestibul, predajňa, sklad – výrobná hala o výmere 545 m2, predajno - administratívne priestory (showroom) o výmere 191m2, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby 2NP - podlahová plocha 177 m2 - kancelárske priestory, archív, kuchynka, technická miestnosť, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby - kancelárske priestory sú klimatizované, na oknách sú vonkajšie rolety - alarm, videovrátnik, predpríprava na kamerový systém - napojenie na všetky IS, vlastný plynový kotol, žumpa, optika - pozemok je spevnený a oplotený - parkovanie pre vozidlá pred budovou - jednoduchý vstup na pozemok cez elektrickú bránu pre osobné vozidlá a taktiež kamióny  VYUŽITIE Objekt je vhodný ako sídlo spoločnosti s administratívnym, výrobným, skladovým a predajným zázemím. LOKALITA A PRÍSTUP - poloha budovy umožňuje jednoduchú dostupnosť (aj kamiónov) zo všetkých smerov, rýchle napojenie na diaľnicu - komplexná občianska vybavenosť - výborná dopravná dostupnosť - Bratislava 120 km CENA: NA VYŽIADANIE V RK. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr.Monika Muchová +421 911 149 827, monika.muchova@brothersreal.com PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Zlaté Moravce
dohodou
NA PREDAJ NOVOSTAVBA - VÝROBNÁ HALA A ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY, PRIEMYSELNÁ ZÓNA ZLATÉ MORAVCE
Realitná kancelária BROTHERS Vám exkluzívne ponúka na predaj výrobnú halu a administratívne priestory v priemyselnej zóne Zlaté Moravce.  Budova postavená na pozemku o rozlohe 4780 m2 bola skolaudovaná v roku 2017 a pozostáva z dvoch podlaží s celkovou výmerou 1133 m2.  ZÁKLADNÉ ÚDAJE - pozemok o rozlohe 4780 m2 - novostavba, dve podlažia o výmere 1133 m2 1NP - podlahová plocha 956 m2 - vstupný vestibul, predajňa, sklad – výrobná hala o výmere 545 m2, predajno - administratívne priestory (showroom) o výmere 191m2, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby 2NP - podlahová plocha 177 m2 - kancelárske priestory, archív, kuchynka, technická miestnosť, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby - kancelárske priestory sú klimatizované, na oknách sú vonkajšie rolety - alarm, videovrátnik, predpríprava na kamerový systém - napojenie na všetky IS, vlastný plynový kotol, žumpa, optika - pozemok je spevnený a oplotený - parkovanie pre vozidlá pred budovou - jednoduchý vstup na pozemok cez elektrickú bránu pre osobné vozidlá a taktiež kamióny  VYUŽITIE Objekt je vhodný ako sídlo spoločnosti s administratívnym, výrobným, skladovým a predajným zázemím. LOKALITA A PRÍSTUP - poloha budovy umožňuje jednoduchú dostupnosť (aj kamiónov) zo všetkých smerov, rýchle napojenie na diaľnicu - komplexná občianska vybavenosť - výborná dopravná dostupnosť - Bratislava 120 km CENA: NA VYŽIADANIE V RK. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr.Monika Muchová +421 911 149 827, monika.muchova@brothersreal.com PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Zlaté Moravce
dohodou
PREDAJ, RODINNÝ DOM - 4 IZBOVÝ, 115,50 M2, POZEMOK 577 M2, PLAVECKÉ PODHRADIE
Realitná kancelária BROTHERS® Vám ponúka na predaj novostavbu – 4 izbový rodinný dom s rovinatým a slnečným pozemkom s krásnym výhľadom na Plavecký hrad  v obci Plavecké Podhradie. Pozemok je situovaný v príjemnom prostredí s nádherný výhľadom v zastavanej oblasti len 20 km od Malaciek s plnou občianskou vybavenosťou.  Domy sú projektované a postavené z kvalitných materiálov na pozemkoch o výmere 470 m2, 492 m2, 506 m2 a 577 m2. Zastavaná plocha domov je 115,50 m2 a úžitková plocha domov je 93,42 m2. Terasa je o výmere 24 m2. Domy v stave holodom budú dokončené JÚL/2024 a predpokladaná kolaudácia domov je SEPTEMBER/2024. POPIS A VEĽKOSŤ MIESTNOSTÍ Zádverie Chodba 2 x detská izba  Spálňa Obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou a komorou s výstupom na terasu  Kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a vaňou Samostatné WC Technická miestnosť Vstupná chodba – zádverie 4,08 m2, chodba 8,29 m2, detská izba 12,14 m2, detská izba 12,14 m2, spálňa 12,90 m2, obývačka prepojená s kuchyňou 30,31 m2, terasa 24 m2, kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a vaňou 6,96 m2, hosťovské WC 1,7 m2, technická miestnosť 3,53 m2. ZÁKLADY základové pásy spoločná železobetónová doska ZVISLÉ A VODOROVNÉ KONŠTRUKCIE Nosné obvodové murivo z brúsenej tehly hrúbky 30 cm Vnútorné priečky o hrúbke 11,5 cm Tepelná izolácia o hrúbke 14 cm Medzi domami je stena o hrúbke 65cm vrátane 5 cm akustickej izolácie pre maximálny komfort a súkromie bývania STRECHA Valbová strecha s väzníkovým samonosným krovom, pokrytá strešnou betónovou krytinou VCHODOVÉ DVERE A OKNÁ Hliníkové vchodové dvere Plastové okná s izolačným trojsklom Vnútorné parapety Vonkajšie parapety – hliníkové antracit šedá Predpríprava pre elektrické vonkajšie hliníkové žalúzie ROZVODY Elektroinštalačné rozvody a domový rozvádzač vypínače a zásuvky  Predpríprava na alarm, kamerový systém, videovrátnik Predpríprava na klimatizáciu Bleskozvod Kanalizačné rozvody Vodovodné rozvody  VYKUROVANIE  Teplovodné podlahové vykurovanie Tepelné čerpadlo Elektrický závesný ohrievač teplej úžitkovej vody o objeme 120 L FASÁDA A VNÚTORNÉ STENY Vnútorné priečky o hrúbke 11,5 cm Maľba vnútorných stien a stropov, základný biely náter Vonkajšia silikónová omietka stien INŽINIERSKE SIETE Prípojka elektriny Prípojka kanalizácie  Prípojka vody VÝHODY RODINNÉHO DOMU Medzi domami je stena o hrúbke 65cm vrátane 5 cm akustickej izolácie pre maximálny komfort a súkromie bývania Vysoké stropy 275 cm Vysoké zárubne 222 cm Tepelná izolácia samonosného krovu  Veľmi nízke náklady na vykurovanie Predpríprava na krb, klimatizáciu a exteriérové elektrické žalúzie Možnosť dodatočne vytvoriť úložný priestor v podkroví o výmere 10 m2 Vybetónovaná a zastrešená terasa o výmere 24 m2  Nádrž na dažďovú vodu o veľkosti 6 m3 CENA: 234.900 ,- €  vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS®. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Monika Muchová, Mgr. +421 911 149 827, monika.muchova@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.  
Plavecké Podhradie
234 900 €
PREDAJ, RODINNÝ DOM - 4 IZBOVÝ, 115,50 M2, POZEMOK 577 M2, PLAVECKÉ PODHRADIE
Realitná kancelária BROTHERS® Vám ponúka na predaj novostavbu – 4 izbový rodinný dom s rovinatým a slnečným pozemkom s krásnym výhľadom na Plavecký hrad  v obci Plavecké Podhradie. Pozemok je situovaný v príjemnom prostredí s nádherný výhľadom v zastavanej oblasti len 20 km od Malaciek s plnou občianskou vybavenosťou.  Domy sú projektované a postavené z kvalitných materiálov na pozemkoch o výmere 470 m2, 492 m2, 506 m2 a 577 m2. Zastavaná plocha domov je 115,50 m2 a úžitková plocha domov je 93,42 m2. Terasa je o výmere 24 m2. Domy v stave holodom budú dokončené JÚL/2024 a predpokladaná kolaudácia domov je SEPTEMBER/2024. POPIS A VEĽKOSŤ MIESTNOSTÍ Zádverie Chodba 2 x detská izba  Spálňa Obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou a komorou s výstupom na terasu  Kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a vaňou Samostatné WC Technická miestnosť Vstupná chodba – zádverie 4,08 m2, chodba 8,29 m2, detská izba 12,14 m2, detská izba 12,14 m2, spálňa 12,90 m2, obývačka prepojená s kuchyňou 30,31 m2, terasa 24 m2, kúpeľňa s WC, sprchovým kútom a vaňou 6,96 m2, hosťovské WC 1,7 m2, technická miestnosť 3,53 m2. ZÁKLADY základové pásy spoločná železobetónová doska ZVISLÉ A VODOROVNÉ KONŠTRUKCIE Nosné obvodové murivo z brúsenej tehly hrúbky 30 cm Vnútorné priečky o hrúbke 11,5 cm Tepelná izolácia o hrúbke 14 cm Medzi domami je stena o hrúbke 65cm vrátane 5 cm akustickej izolácie pre maximálny komfort a súkromie bývania STRECHA Valbová strecha s väzníkovým samonosným krovom, pokrytá strešnou betónovou krytinou VCHODOVÉ DVERE A OKNÁ Hliníkové vchodové dvere Plastové okná s izolačným trojsklom Vnútorné parapety Vonkajšie parapety – hliníkové antracit šedá Predpríprava pre elektrické vonkajšie hliníkové žalúzie ROZVODY Elektroinštalačné rozvody a domový rozvádzač vypínače a zásuvky  Predpríprava na alarm, kamerový systém, videovrátnik Predpríprava na klimatizáciu Bleskozvod Kanalizačné rozvody Vodovodné rozvody  VYKUROVANIE  Teplovodné podlahové vykurovanie Tepelné čerpadlo Elektrický závesný ohrievač teplej úžitkovej vody o objeme 120 L FASÁDA A VNÚTORNÉ STENY Vnútorné priečky o hrúbke 11,5 cm Maľba vnútorných stien a stropov, základný biely náter Vonkajšia silikónová omietka stien INŽINIERSKE SIETE Prípojka elektriny Prípojka kanalizácie  Prípojka vody VÝHODY RODINNÉHO DOMU Medzi domami je stena o hrúbke 65cm vrátane 5 cm akustickej izolácie pre maximálny komfort a súkromie bývania Vysoké stropy 275 cm Vysoké zárubne 222 cm Tepelná izolácia samonosného krovu  Veľmi nízke náklady na vykurovanie Predpríprava na krb, klimatizáciu a exteriérové elektrické žalúzie Možnosť dodatočne vytvoriť úložný priestor v podkroví o výmere 10 m2 Vybetónovaná a zastrešená terasa o výmere 24 m2  Nádrž na dažďovú vodu o veľkosti 6 m3 CENA: 234.900 ,- €  vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS®. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Monika Muchová, Mgr. +421 911 149 827, monika.muchova@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.  
Plavecké Podhradie
234 900 €
ZNÍŽENÁ CENA,NA PREDAJ,MEŠTIANSKY DOM S KOMERČNÝM PRIESTOROM,INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ, V CENTRE MESTA
Realitná kancelária BROTHERS vám ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom s komerčným priestorom v centre mesta Pezinok  PREDMETNÝ RODINNÝ DOM JE VEDENÝ AKO VINOHRADNÍCKY DOM -KULTÚRNA PAMIATKA Z ROKU 1736. DISPOZÍCIA POZEMKU Rodinný dom je prístupný spoločným podbráním priamo od ulice Holubyho , v prednej časti je nebytový priestor (obchod OPTIKA) . K nebytovému priestoru patrí sklad a WC. Za nebytovým priestorom následuje bývalá prešovňa , ktorá siaha cez 2 podlažia a za ňou je obytná jednotka prístupná od dvora. Bytová jednotka pozostáva z predsiene , chodby , obývacej izby , kuchyne s jedálenskou časťou, chodbičky , kúpeľňe s WC a samostatnej izby. K domu je zriadený aj altánok. Ďalej za bytovou jednotkou sa nachádza voľný pozemok v rozlohe 290m2. Celková plocha pozemku 705m2  z toho zastavaná plocha 415m2. NEBYTOVÝ PRIESTOR: - v súčastnosti využívaný ako komerčný priestor - patrí k nemu sklad a WC - vykurovaný elektrickými konvektormi a TUV  - rekonštrukcia v roku 2005 (omietky, elektrické rozvody, keramická dlažba,elektrický ohrievač TUV) - výmera 50m2 RODINNÝ DOM: - 2 izbový  - rekonštrukcia v roku 2000 (nové rozvody elektriky, kúrenia, vody, kanalizácie, kúpelňová časť) - vykurovanie radiátormi doplnené kachlovým kozubom v obývacej miestnosti - všetky IS  - obytná plocha 80m2 - možnosť prestavby / nadstavby za účelom vytvorenia bytových jednotiek POZEMOK: - rovinatý s úžitkovou zeleňou  - studňa  - na konci pozemku sa nachádza historická hradba PIVNIČNÉ PRIESTORY - predmetný dom je podpivničený viac ako do 1/2 plochy   TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ ODPORÚČAM VIDIEŤ. CENA : 349 000 € vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Michal Blahovský +421 944 111 883, michal.blahovsky@gmail.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.  
Pezinok
349 000 €
NA PREDAJ, 1-IZBOVÝ BYT S PARKOVACÍM MIESTOM,BRATISLAVA-RAČA
Realitná kancelária Brothers vám ponúka exkluzívne na predaj 1-izbový byt s parkovacím miestom v Bratislave v mestskej časti Rača BYT: -nachádza sa na 3np. z 3. np  -celková plocha bytu 29,81m2 -z toho balkón 4,16m2 -latková pivnica 0,81m2 -vlastne parkovacie státie pred bytovým domom v cene  BYTOVÝ DOM: -zateplený -postavený v roku 2016  DISPOZÍCIA BYTU : -vstupná chodba, vstavaný šatník , kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC , kuchyňa s obývacou a spacou časťou s výstupom na balkón VÝHODY BYTU: -svetlý, príjemný, moderný  -kompletne zariadený vrátane spotrebičov (zabudovaná práčka v kuchynskej linke , varná doska , elektrická rúra ,mikrovlnná rúra , chladnička s mrazničkou ) -optický internet a TV -kompletná občianska vybavenosť v okolí  -vhodný ako štartovací byt ORIENTÁCIA BYTU: -východ CENA BYTU: 109.900,- eur vrátane parkovacieho státia , provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Michal Blahovský +421 944 111 883, michal.blahovsky@gmail.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava III - Rača
104 900 €
NA PREDAJ VÝROBNÁ HALA A ADMINISTRATÍVNE PRIESTORY, PRIEMYSELNÁ ZÓNA ZLATÉ MORAVCE
Realitná kancelária BROTHERS Vám exkluzívne ponúka na predaj výrobnú halu v priemyselnej zóne Zlaté Moravce. Budova postavená na pozemku o rozlohe 4780 m2 bola skolaudovaná v roku 2017 a pozostáva z dvoch podlaží s celkovou výmerou 1133 m2. ZÁKLADNÉ ÚDAJE - pozemok o rozlohe 4780 m2 - novostavba, dve podlažia o výmere 1133 m2 1NP - podlahová plocha 956 m2 - vstupný vestibul, predajňa, sklad – výrobná hala o výmere 545 m2, predajno - administratívne priestory (showroom) o výmere 191m2, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby 2NP - podlahová plocha 177 m2 - kancelárske priestory, archív, kuchynka, technická miestnosť, sociálne zariadenia, sprcha, šatňa, miestnosť pre upratovacie služby - kancelárske priestory sú klimatizované, na oknách sú vonkajšie elektrické rolety - alarm, videovrátnik, predpríprava na kamerový systém - napojenie na všetky IS, vlastný plynový kotol, žumpa, optika - pozemok je oplotený a spevnený - parkovanie pre vozidlá pred budovou - jednoduchý vstup na pozemok cez elektrickú bránu pre osobné vozidlá a taktiež kamióny VYUŽITIE Objekt je vhodný ako sídlo spoločnosti s administratívnym, výrobným, skladovým a predajným zázemím. LOKALITA A PRÍSTUP - poloha budovy umožňuje jednoduchú dostupnosť (aj kamiónov) zo všetkých smerov, rýchle napojenie na diaľnicu - komplexná občianska vybavenosť - výborná dopravná dostupnosť - Bratislava 120 km CENA: NA VYŽIADANIE V RK. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr.Monika Muchová +421 911 149 827, monika.muchova@brothersreal.com PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Zlaté Moravce
dohodou
=ZNÍŽENÁ CENA= PREDAJ, GARSÓNKA S BALKÓNOM, DROBNÉHO ULICA, BRATISLAVA IV - DÚBRAVKA.
Realitná kancelária BROTHERS® Vám ponúka exkluzívne na predaj garsónku na Drobného ulici, v Bratislave - Dúbravke. GARSÓNKA: - nachádza sa na 7. poschodí z 12 - rozloha - byt vrátane pivnice 28,60m2 + balkón 5m2 - je kúpou voľná - menené stúpačky, výťah DISPOZÍCIA: - vstupná chodba, kúpeľňa s toaletou, kuchyňa spojená s izbou s východom na balkón VÝHODY: - príjemné prostredie - vyhľadávaná lokalita na bývanie - dostatok parkovcích miest, bez parkovacej politiky - v okolí je kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, MHD, detské ihriská, Billa, Lidl,OC Saratov, cukráreň, kebab,  reštaurácie, ... Bytový dom je zateplený, vnútorné priestory sú zrekonštruované. Garsónka má výbornú atmosféru, je svetlá, vhodná ako štartovací alebo investičný byt. Nízke mesačné náklady. Cena bytu je 94.900 ,- €  + 3.000 ,- € provízia a kompletný servis realitnej kancelárie BROTHERS®. Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Ján Mucha, RSc. +421 905 794 976, jan.mucha@brothersreal.com www.janmucha.sk © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava IV - Dúbravka
94 900 €
Predaj - Kancelárske priestory vo vynikajúcej lokalite - 385,72m2 - Bratislava - Ružinov
Realitná kancelária BROTHERS Vám ponúka na predaj zariadené kancelárske priestory vo vynikajúcej lokalite na Priemyselnej ulici v Bratislave – Ružinov.  Kancelárske priestory sa nachádzajú na 6. poschodí o výmere 385,72m2. DISPOZÍCIA: - chodba, 15x kancelária, priestranná terasa po celom obvode poschodia, toalety, kuchynka VÝHODY: - výborná lokalita v širšom centre mesta- klimatizované priestory - kompletná občianska vybavenosť - možnosť parkovania v objekte budovy - voľné ihneď PARKOVANIE:  - priamo v objekte budovy CENA: 618.000 ,- € vrátane provízie a kompletného servisu realitnej kancelárie BROTHERS KONTAKT: Ohľadne obhliadky kontaktujte makléra: Mgr. Marcel Ulehla +421907284967, marcel.ulehla@brothersreal.com Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám radi pomôžeme vybaviť. K dispozícii je Vám náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti a nájde to najlepšie riešenie pre Vás, čím ušetríte veľa času návštevou rôznych bankových inštitúcií. © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Fotografie, obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. PREZENTOVANÉ INFORMÁCIE BOLI NADOBUDNUTÉ V DOBREJ VIERE OD VLASTNÍKA NEHNUTEĽNOSTI A REALITNÁ KANCELÁRIA BROTHERS ICH SPROSTREDKÚVA AKO INFORMATÍVNE ÚDAJE, ZA ICH SPRÁVNOSŤ A ÚPLNOSŤ NENESIE ZODPOVEDNOSŤ.
Bratislava II - Ružinov
618 000 €
2-izbový byt v projekte Stein / Blumentál
Pre konkrétneho klienta hľadáme 2-izbový byt na kúpu v projekte STEIN alebo v Rezidencii BLUMENTÁL, prípadne v blízkom okolí. Minimálne 3. poschodie s balkónom. Pre bližšie informácie ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle 0917 525 744.
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
3-IZBOVÝ BYT S VÝHĽADOM NA DUNAJ V PRÉMIOVOM PROJEKTE
Realitná kancelária BROTHERS ponúka na predaj nadštandardný 3-izbový byt na 7. nadzemnom podlaží s výhľadom na Dunaj a mesto v novostavbe len na skok od nového downtownu. Lokalita, vysoký štandard projektu so vstupnou lobby vybavenou 24 hodinovou recepciou či dispozičné riešenie bytu ponúknu svojim obyvateľom unikátne a komfortné bývanie s výhľadmi na Dunaj z perspektívy Zimného prístavu.  BYT: - 3-izbový byt - Juhozápadná orientácia - Výhľad na Dunaj a downtown - Byt 67,8 m2 + loggia 32,7 m2 - V cene je pivničná kobka s výmerou 3 m2 - Nadštandardné vybavenie - Stropné chladenie (účinnejšia alternatíva klimatizácie) - Podlahové kúrenie - Externé hliníkové žalúzie ovládané elektronicky zabezpečujúce tienenie - Veľkoformátové okná s hliníkovým rámom a izolačným trojsklom - Drevené podlahy - Kúpeľňa a WC s obkladmi 600x1200 a dlažbou 600x600 - Gresová dlažba na loggii TERMÍN DOKONČENIA: Plánovaný termín kolaudácie je 1Q/2024 Plánovaný termín odovzdania je 2Q/2024 LOKALITA: Lokalita s potenciálom, ktorá je súčasťou novovznikajúceho bratislavského downtownu s vynikajúcou dostupnosťou do všetkých častí mesta a na diaľnicu D1. Projekt umiestnený v bezprostrednej blízkosti bratislavského Zimného prístavu bude patriť do zóny rozširujúceho sa nového downtownu. Developer počítal s nasledujúcim zatraktívnením Prístavnej ulice, s úpravou nábrežia a rozvojom blízkeho okolia. Bratislavské nábrežie ako jedna z najatraktívnejších lokalít sa postupnou revitalizáciou stáva najdôležitejším mestským verejným priestranstvom. Navyše, miesto, ktoré je len na skok od bratislavských business a administratívnych centier s rýchlym napojením na diaľnicu D1 zvyšuje záujem o bývanie nielen u mladých, dynamických ľudí, ale stáva sa lákavým pre všetky kategórie.  Financovanie:  Úhrada 1. časti kúpnej ceny (70%) - po podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve Úhrada 2. časti kúpnej ceny (30%) - po kolaudácii ----------------------------------------------- KONTAKT NA PREDAJCU: Mgr. Adriána Kminiaková Tel.: +421 917 525 744 E-mail: adriana.kminiakova@brothersreal.com © COPYRIGHT BROTHERS Real, s.r.o. – Text je autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BROTHERS Real, s.r.o. Vizualizácie a pôdorys sú prebraté z oficiálnej stránky developera.
Bratislava II - Ružinov
410 000 €
NADŠTANDARDNÝ 3-IZBOVÝ PENTHOUSE S VYSOKÝMI STROPMI A UNIKÁTNYM VÝHĽADOM NA DOWNTOWN, 112 M2
Realitná kancelária BROTHERS ponúka na predaj nadštandardný 3-izbový penthouse s priestrannou terasou a jedinečným výhľadom na Dunaj a nový downtown. Lokalita, vysoký štandard projektu so vstupnou lobby vybavenou 24 hodinovou recepciou či dispozičné riešenie bytu ponúknu svojim obyvateľom unikátne a komfortné bývanie s výhľadmi na Dunaj z perspektívy Zimného prístavu.  BYT: - 3-izbový penthouse - 9/9 NP  - Byt 77,6 m2 + loggia 32,5 m2 - V cene je pivničná kobka s výmerou 2,17 m2 - Vysoké stropy 3,25 m - Stropné chladenie ako efektívnejšia alternatíva klimatizácie - Podlahové kúrenie - Externé hliníkové žalúzie ovládané elektronicky  - Veľkoformátové okná s hliníkovým rámom a izolačným trojsklom - Laminátové podlahy - Kúpeľňa a WC s obkladmi 600x1200 a dlažbou 600x600 - Gresová rektifikovaná dlažba na loggii TERMÍN DOKONČENIA: Plánovaný termín kolaudácie je 4Q/2023 Plánovaný termín odovzdania je 1Q/2024 LOKALITA: Lokalita s potenciálom, ktorá je súčasťou novovznikajúceho bratislavského downtownu s vynikajúcou dostupnosťou do všetkých častí mesta a na diaľnicu D1. Projekt umiestnený v bezprostrednej blízkosti bratislavského Zimného prístavu bude patriť do zóny rozširujúceho sa nového downtownu. Developer počítal s nasledujúcim zatraktívnením Prístavnej ulice, s úpravou nábrežia a rozvojom blízkeho okolia. Bratislavské nábrežie ako jedna z najatraktívnejších lokalít sa postupnou revitalizáciou stáva najdôležitejším mestským verejným priestranstvom. Navyše, miesto, ktoré je len na skok od bratislavských business a administratívnych centier s rýchlym napojením na diaľnicu D1 zvyšuje záujem o bývanie nielen u mladých, dynamických ľudí, ale stáva sa lákavým pre všetky kategórie.  PARKOVANIE: Parkovacie miesto v podzemnej garáži je možné si dokúpiť za 26.000 eur. CENA: 435.000 eur  Financovanie:  Úhrada 1. časti kúpnej ceny (70%) - po podpise Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve Úhrada 2. časti kúpnej ceny (30%) - po kolaudácii ----------------------------------------------- KONTAKT NA PREDAJCU: Mgr. Adriána Kminiaková Tel.: +421 917 525 744 E-mail: adriana.kminiakova@brothersreal.com
Bratislava II - Ružinov
435 000 €
1 2 3