Stavebný pozemok v tichej lokalite v Kittsee
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v tichej časti Kittsee. Veľkosť pozemku je 539 m2. Inžinierske siete sa nachádzajú pred pozemkom alebo v blízkosti. Možnosť postaviť jedno alebo dvojpodlažný rodinný dom. Stavebná smernica povoľuje otvorenú zástavbu. Maximálna možná zástavba je cca 190 m2. Šírka pozemku je cca 15,4m a dĺžka pozemku cca. 35 m. Cena: 195.000 Euro + poplatky spojené s kúpou nehnutelnosti v Rakúsku (notár, kataster, daň, realitná kancelária) V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť so sprostredkovaním projektanta a stavebných firiem pri stavbe domu, ako aj s vybavením stavebného povolania. Kittsee je zhruba 4-tisícová obec v bezprostrednej blízkosti Bratislavy a diaľnice A6 do Viedne. V obci sa nachádza plná občianska vybavenosť. Je tu obecný lekár, zubár, najväčšia škôlka v Burgenlande, základná škola, čokoládovňa, nákupné stredisko, nemocnica, rehabilitačné stredisko, materské centrum a v neposlednom rade zámok so zámockým parkom na trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádzajú cyklotrasy smerom na Hainburg a aj do Neusiedl am See. Viedeň je vzdialená cca 45 min. autom, letisko Schwechat cca 30 min autom.
Rakúsko
195 000 €
3-izbový byt s balkónom a parkovacím státím v Hainburgu
Ponúkame na predaj 3-izbový zrekonštruovaný byt s balkónom a parkovacím státím na Hummelstrasse v Hainburgu. Byt sa nachádza na 2. poschodí. Úžitková plocha bytu je 85 m2. Dispozičné riešenie: - vstupná chodba, - obývacia izba s jedálňou, - kuchyňa, - 2 spálne, - kúpeľňa s vaňou, - samostatné WC, - špajza Kúrenie v byte je zabezpečené elektrickými radiátormi. Byt disponuje bezpečnostnými dverami, plastovými oknami, možnosť využívania spoločnej záhrady, fitness miestnosti. K dispozícii je miestnosť na bicykle, kočíky a motorky. Ku bytu patrí pivnica a parkovacie státie. Cena: 228.000.- Euro K cene domu je potrebné pripočítať poplatky súvisiace s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku (daň, kataster, notár, RK). V prípade záujmu Vám vieme sprostredkovať financovanie úverom v rakúskych bankách. V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme. Lokalita: Mesto Hainburg an der Donau sa nachádza v okrese Bruck an der Leitha, v spolkovej krajine Dolné Rakúsko. Mesto leží pri rieke Dunaj a je v spádovej oblasti hlavného mesta Slovenska. V Hainburgu sa nachádza plná občianska vybavenosť: 3 škôlky, školy, banky, pošta, nemocnica, lekárske centrum, reštaurácie, nákupné centrum, kúpalisko, cyklistické trate, golfové ihrisko a iné. Plánuje sa výstavba gymnázia s 32 triedami s prírodovedným zameraním a vysokej školy FH Campus so 480 študijnými miestami v odbore biotechnológia so začiatkom výučby na jeseň 2025. Viedeň je vzdialená cca 40 autominút a Bratislava cca 15 autominút.
Rakúsko
228 000 €
4-izbový bungalov so záhradou v Parndorfe
Ponúkame na predaj 4-izbový bungalov s veľkou záhradou v Parndorfe. Tento montovaný drevodom bol postavený v roku 1996 firmou Elk. Základné údaje: Rozloha pozemku 820 m2 Obytná plocha domu 103 m2 Suterén (pivnica) 120 m2 Terasa 25 m2 Dispoziční riešenie domu: - vstupná hala - obývacia izba - jedáleň - kuchyňa - spálňa so vstavanými skriňami - 2 detské izby - kúpeľňa s vaňu, sprchovacím kútom a WC - samostatné WC V suteréne veľkom 120 m² sa nachádza sauna so sprchou, kancelária so skladom, technická miestnosť s práčovňou, hosťovská izba, komora a WC. Okrem skladu je v celom suteréne taktiež podlahové kúrenie. Kúrenie domu je zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom Elco (meneným v roku 2012) a podlahovým kúrením + sú k dispozícii krbové kachle na kúrenie drevom. Na streche je fotovoltaika s výkonom 9,8 kWp + solárny kolektor na ohrev teplej vody. V záhrade sa nachádza automatický závlahový systém a studňa. Energetická náročnosť: HWB 71,6 fGEE 1,05 3D obhliadka https://my.matterport.com/show/?m=AvrUNeS1PKt Cena: 465.000 Euro + poplatky spojené s kúpou domu v Rakúsku (notár, kataster, daň, realitná kancelária) V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme! Parndorf sa nachádza asi 20 min. autom od slovenskej hranice a 7 km od Neziderského jazera. Na letisko Schwechat sa dostanete za ca. 20 min. autom. V obci sú tri materské školy, základná škola a hudobná škola. V neďalekom Neusiedl am See je aj druhý stupeň ZŠ ako aj stredné školy vrátane gymnázia. Parndorf ponúka množstvo nákupných možností ako aj možnosti rôznych výletov do okolia.
Rakúsko
465 000 €
4- izbový rodinný dom s bazénom v Breitensee
Ponúkame na predaj 4-izbový nízkoenergetický bungalov s bazénom a parkovacím státím pre dve autá v obci Breitensee pri Marcheggu. Dom bol postavený z Ytongu a je zateplený minerálnou vlnou. Skolaudovaný bol v decembri 2013. Základné údaje: - rohový pozemok 614 m2 - zastavaná plocha 112 m2 - úžitková plocha domu 100 m2 - obytná plocha domu 88 m2 - terasa 12 m2 - bazén 8,5 x 4,6 m Dispozičné riešenie domu: - vstupná chodba, - obývacia izba s kuchyňou, - spálňa, - 2 detské izby, - kúpelňa s WC, vaňou a sprchovacím kútom, - kúpelňa s WC a sprchovacím kútom, - technická miestnosť V dome sa nachádza podlahové kúrenie zabezpečené tepelným čerpadlom vzduch-voda. Okná sú plastové s izolačným trojsklom a sieťkami proti hmyzu. V záhrade nájdete priestranný bazén s filtráciou a solárnym ohrevom vody. V záhrade je automatické zavlažovanie a dom je zabezpečený kamerovým systémom. Takisto disponuje bungalov centrálnym úložiskom a centrálnym rozvodom pre internet a televíziu. Predpríprava pre solárne panely. Dom sa predáva zariadený. Prevádzkové náklady: - elektrina 100 €/mesiac, - voda 200 €/rok Energetická náročnosť: HWB 44,7 fGEE 0,78 Cena: 399.000 Euro + poplatky spojené s kúpou domu v Rakúsku (notár, kataster, daň, realitná kancelária) V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme. 3D obhliadka https://my.matterport.com/show/?m=FLagJzp3aC3 Lokalita: Breitensee sa nachádza v obci Marchegg v okrese Gänserndorf v Dolnom Rakúsku.
Rakúsko
399 000 €
Rodinný dom s krásnym výhľadom na hrad, Hainburg an der Donau
Ponúkame na predaj zrekonštruovaný 4-izbový rodinný dom v radovej zástavbe v Hainburg an der Donau. Dom bol postavený v roku 1965 a bol v rokoch 2017 a 2022 zrekonštruovaný. Rekonštrukcia zahŕňala: plastové okná s izolačným trojsklom, nové oplotenie, nový trávnik so závlahou, nová zámková dlažba na terase ako aj pred domom, nové elektrické rozvody, nový plynový kotol, 380 V elektrický kábel, rekonštrukcia kuchyne a izieb a v roku 2024 nová fasáda so zateplením. Parametre domu: Pozemok 307 m2 Úžitková plocha: 100 m2 Murovaný záhradný domček: 14 m2 Možnosť zobytnenia podkrovia Dispozičné riešenie domu: Prízemie: - kuchyňa - izba - kúpeľňa - samostatné WC - špajza - úložný priestor Poschodie: - obývacia izba - 2 spálne V dome sa nachádza plynové kúrenie s plynovým turbo kotlom a radiátormi. Parkovacie miesto pred domom a závlaha v záhrade. Energetický certifikát: HWB 154,8 fGEE 2,28 Cena: 349.000 Euro K cene domu je potrebné pripočítať poplatky súvisiace s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku (daň, kataster, notár, RK). V prípade záujmu Vám vieme sprostredkovať financovanie úverom v rakúskych bankách. V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme. Lokalita: Mesto Hainburg an der Donau sa nachádza v okrese Bruck an der Leitha, v spolkovej krajine Dolné Rakúsko. Mesto leží pri rieke Dunaj a je v spádovej oblasti hlavného mesta Slovenska. V Hainburgu sa nachádza plná občianska vybavenosť: 3 škôlky, školy, banky, pošta, nemocnica, lekárske centrum, reštaurácie, nákupné centrum, kúpalisko, cyklistické trate, golfové ihrisko a iné. Plánuje sa výstavba gymnázia s 32 triedami s prírodovedným zameraním a vysokej školy FH Campus so 480 študijnýmí miestami v odbore biotechnológia so začiatkom výučby na jeseň 2025. Viedeň je vzdialená cca 40 autominút a Bratislava cca 15 autominút.
Rakúsko
349 000 €
Krásny rodinný dom so zimnou záhradou v Kittsee
Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom v tichej lokalite v Kittsee. Dom je čiastočne podpivničený so zimnou záhradou, garážou, carportom a vedľajšou budovou. Základné údaje: pozemok 727 m2 zastavaná plocha 137,78 m2 úžitková plocha 251,53 m2 obytná plocha 185,66 m2 Kolaudácia domu prebehla v roku 2017. Dispozičné riešenie domu: Prízemie: priestranná vstupná hala, chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, zimná záhrada, terasa Poschodie: chodba, kúpeľňa s vaňou a WC, 3 spálne Pivnica: tu sa nachádza úložný priestor. Možnosť využívania ako fitness. V pivnici sa nachádza plynový aj elektrický kotol, studňa, zmäkčovač vody. Vedľajšia budova: 2 miestnosti, kuchynský kútik, umývadlo, WC Kúrenie je podlahové na plynový kotol, v kúpeľniach sú rebríkové radiátory. K dispozícii je aj elektrický kotol. Vo vedľajšej budove je kúrenie infračervenými panelmi na strope. V dome sa nachádza klimatizácia 3x, a to na prízemí, na poschodí a aj vo vedľajšej budove. Okná sú plastové s 3-sklom. Na poschodí sú strešné okná Velux. Na dome sa nachádzajú takisto sieťky proti hmyzu a vonkajšie elektrické rolety. Podlaha je vinylová. Použitý stavebný materiál: tehla so zateplením hrúbky 40 cm. Strecha Bramac. Predpríprava na krb a na alarm. V záhrade je zavlažovací systém a automatická kosačka s ovládaním na mobile. Takisto je k dispozícii vlastná studňa, a to 2x vonku a jedna v pivnici. Vstupná aj garážová brána sú elektrické. Garáž je pre 1 auto, carport pred garážou pre 2 autá. garáž je zateplená s dielňou, s keramickou podlahou a umývadlom. Cena: 639.000 Euro K cene je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku (daň, kataster , notár, RK) vo výške cca 10% Energetická náročnosť: HWB: 44,4 kWh/m2/a fGEE 1,18 3D obhliadku domu si môžete pozrieť tu: https://my.matterport.com/show/?m=7brRwJwmZqx V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme. Obec Kittsee leží 7 km od Bratislavy, je tu plná občianska vybavenosť: obchody, banky, pošta, škôlka, škola, lekáreň, nemocnica. Z Kittsee je priame vlakové spojenie s Bratislavou a Viedňou.
Rakúsko
639 000 €
Slnečný stavebný pozemok v obci Edelstal
Ponúkame na predaj slnečný pozemok v zastavanej časti obce Edelstal. Terén, na ktorom sa pozemok nachádza je mierne svahovitý. Šírka pozemku je 12m. Dĺžka pozemku cca 67m. Možnosť postaviť rodinný dom: - polootvorenej alebo uzavretej zástavby, - s počtom poschodí I a I+, - s maximálnou výškou budovy 5,5 m, - s výškou hrebeňa max. 9,5m - koeficient zastavanosti 60% - s odstupom od cesty 0-3 m Cena: 203.500 Euro K cene je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku vo výške cca 10% V prípade záujmu Vám pozemok radi ukážeme. Edelstal je obec so 799 obyvateľmi v okrese Neusiedl am See v Burgenlande v Rakúsku.
Rakúsko
203 500 €
3-izbový byt na predaj v Hainburg an der Donau
Ponúkame na predaj trojizbový zrekonštruovaný byt (v roku 2019) v Hainburg an der Donau. Byt sa nachádza na treťom poschodí z piatich a disponuje krásnym výhľadom na miestny hrad. Obytný dom prešiel taktiež rekonštrukciou. Úžitková plocha bytu je 61,5 m2. Dispozičné riešenie bytu: - vstupná chodba, - kuchyňa, - obývacia izba, - spálňa, - detská izba, - kúpeľňa, - samostatné WC Ku bytu prislúcha pivnica. Okná v byte sú plastové s 2-sklom. Kúrenie je elektrické radiátormi. V byte je spravená predpríprava na krb. V kuchyni sa nachádza francúzsky balkón. Podlahy sú drevené. K dispozícii sú aj vstavané skrine. Byt sa predáva zariadený. Mesačné náklady spojené s bytom sú elektrina 70-80 €, správca 190 €. Asi 100 metrov od bytu sa nachádza autobusová zastávka spoju do Bratislavy. Nemocnica je vzdialená takisto cca. 100m. V pešej dostupnosti sa nachádza nákupné stredisko, vlaková stanica, kúpalisko. Cena: 170.000 Euro K cene bytu je potrebné pripočítať poplatky súvisiace s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku (daň, kataster, notár, RK). V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme! Lokalita: Mesto Hainburg an der Donau sa nachádza v okrese Bruck an der Leitha, v spolkovej krajine Dolné Rakúsko. Mesto leží pri rieke Dunaj a je v spádovej oblasti hlavného mesta Slovenska. V Hainburgu sa nachádza plná občianska vybavenosť: 3 škôlky, školy, banky, pošta, nemocnica, lekárske centrum, reštaurácie, nákupné centrum, kúpalisko, cyklistické trate, golfové ihrisko a iné. Plánuje sa výstavba gymnázia s 32 triedami s prírodovedným zameraním a vysokej školy FH Campus so 480 študijnýmí miestami v odbore biotechnológia so začiatkom výučby na jeseň 2025. Viedeň je vzdialená cca 40 autominút a Bratislava cca 15 autominút.
Rakúsko
170 000 €
Stavebný pozemok v Kittsee
Ponúkame na predaj stavebný pozemok v tichej časti Kittsee. Rozloha pozemku je 1014m2. Možnosť zastavať 350m2. Šírka pozemku je 21,5m a dĺžka pozemku je 47,3 m. Stavebná smernica povoluje otvorenú alebo polootvorenú zástavbu. Možnosť postaviť jednopodlažný alebp dvojpodlažný dom. Inžinierske siete sú na hranici pozemku. V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme. Obec Kittsee leží 7 km od Bratislavy, je tu plná občianska vybavenosť: obchody, banky, pošta, škôlka, škola, lekáreň, nemocnica. Z Kittsee je priame vlakové spojenie s Bratislavou a Viedňou.
Rakúsko
294 060 €
5-izbový rodinný dom s garážou v tichej lokalite v Kittsee
Ponúkame na predaj novostavbu 5-izbového rodinného domu s garážou v tichej lokalite v Kittsee. Veľkoryso navrhnutý rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu disponuje 4 spálňami, z toho jedna sa nachádza na prízemí, otvoreným pôdorysom dennej časti a takisto temperovanou garážou s technickou miestnosťou s rozlohou ca. 27 m2 + dvomi parkovacími miestami na vlastnom pozemku. Dom je postavený z tehly (25 cm) a zatepleným 20 cm polystyrénom. Kúrenie je podlahové zabezpečené tepelným čerpadlom vzduch-voda. V dome sa nachádza aj komín a predpríprava na krb, ako aj predpríprava na klimatizáciu. Okná sú plastové antracitovej farby s 3-sklom a s prípravou na vonkajšie žalúzie, ev. rolety. Dom sa predáva v štádiu holodom. Po dohode je možné dokončiť dom na kľúč za príplatok. Základné údaje: pozemok: 450 m2 úžitková plocha domu: 120,55 m2 terasa prízemie: 21,76 m2 terasa poschodie: 30 m2 terasa poschodie: 25 m2 temperovaná garáž s technickou miestnosťou 27,36 m2 2 parkovacie miesta na pozemku Dispozičné riešenie domu: Prízemie: - vstupná chodba, - kuchyňa s komorou a s jedálňou - obývacia izba, - spálňa so samostatnou kúpelňou a šatníkom, - samostatné WC Poschodie: - chodba, - spálňa so šatníkom, - 2 izby, kupelna, samostatne WC Cena: 450.000 Euro (holodom) + poplatky spojené s kúpou domu v Rakúsku (notár, kataster, daň, realitná kancelária) V súčasnosti je dokončená hrubá stavba - za priplatok existuje možnosť výberu materiálov za nadštandard, resp. možnosť zmeny vnútorných priečok. V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme! Kittsee je zhruba 4-tisícová obec v bezprostrednej blízkosti Bratislavy a dialnice A6 do Viedne. V obci sa nachádza plná občianska vybavenosť. Je tu obecný lekár, zubár, najväčšia škôlka v Burgenlande, základná škola, čokoládovňa, nákupné stredisko, nemocnica, rehabilitačné stredisko, materské centrum a v neposlednom rade zámok so zámockým parkom na trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádzajú cyklotrasy smerom na Hainburg a aj do Neusiedl am See. Viedeň je vzdialená ca 45 min. autom, letisko Schwechat ca 30 min autom.
Rakúsko
450 000 €