Šifónová dámska sukňa veľ.44 zn. east5th
Predám dámsku šifónovú sukňu veľ.44 zn. east5th, s podšívkou, s jemnou gumou v páse, nosená iba sporadicky. Je bez závad, vyzerá ako nová. Cena+pošt.
Lučivná
10 €
Čierne saténové sandále veľ.37 (náhradné opätky)
Predám 1x použité čierne saténové sandále so 7 cm vysokým opätkom veľ.37 so štrásovou ozdobou. Sandálky majú dokonca aj náhradné opätky. . Cena+pošt.
Lučivná
10 €
Dámska sukňa veľ.XL (44) zn.MP
Predám pohodlnú ldámsku sukňu (pás na gumičku) veľ. XL (44)zn. MP, celú podšitú. Málo som ju nosila, nakoľko mám viac sukní a nestíham nosiť. Cena+pošt.
Lučivná
10 €
Dámska sukňa tehlovej farby veľ.44 (XL)
Predám dámsku sukňu tehlovej farby(melírovaný vzhľad) veľ. 44(XL) celú podšitú, na boku zips. Málo som ju nosila, nakoľko mám viac sukní a nestíham nosiť. Rozmery sukne: celková dĺžka: 84 cm, obvod pása: do 90cm, šírka bokov: 112 cm (max. po natiahnutí). Cena+pošt.
Lučivná
10 €
Červené šaty veľ.36
Predám červené šaty s páskovanou sukňou (tmavomodré pásy) veľ.36, vzadu na chrbáte na zips, vhodné na univerzálne nosenie. Ušité z nepriesvitnej látky. Cena+pošt.
Lučivná
10 €
Čierne dámske čižmičky veľ. 39
Predám čierne čižmičky veľ.39 na zimnú sezónu, pohodlné a veľmi zachovalé. Výška opätka 7,5 cm. Cena+pošt.
Lučivná
8 €
Dámske elegantné šaty veľ.36
Predám elegantné čiernobiele dámske šaty z kvalitnej látky, oblečené raz na maturite. Cena+pošt.
Lučivná
12 €
Vínovočervená kabela
Predám zachovalú vínovočervenú kabelku strednej veľkosti, s hlavným zapínaním na zips (zips funkčný). Rozmery dodatočne na požiadanie. Cena+pošt.
Lučivná
9 €