Rodinný dom Chtelnica
COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj priestranný 3- 4izbový rodinný dom v obci Chtelnica, Rodinný dom je v pôvodnom stave. Za domom sa nachádza záhrada a ďalšia murovaná hospodárska stavba. Inžinierske siete sú dome, alebo na pozemku: elektrika, voda, plyn. Možná dohoda na cene. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy D.
Chtelnica
99 500 €
3 izbový byt Teplická Piešťany
COMACC reality s.r.o. Ponúkame na predaj pekný 3 izbový byt o veľkosti 64 m2 s pivnicou a balkónom v zateplenej bytovke na Teplická v Piešťanoch. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 3 izieb, murovanej kúpeľne s WC a komory na poschodí. Kompletnou rekonštrukciou prešla kúpeľňa je priestranná s obkladmi - s murovaným sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou pod umývadlom. WC je súčasťou kúpeľne. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Výborné parkovanie. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601.
Piešťany
128 000 €
1iz byt E.F.Scherera Piešťany ZĽAVA!!!
Exkluzívne iba u nás, COMACC reality s.r.o. Ponúkame na predaj pekný 1 izbový byt o veľkosti 34 m2 s pivnicou v zateplenej bytovke na ul .E.F.Scherera v Piešťanoch. Pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, kuchyne, 1 veľkej izby so vstavanou, murovanej kúpeľne s WC a pivnice. V celom byte sú nové plastové okná so žalúziami, dlažba. Kúpeľňa je priestranná s obkladmi - s murovaným sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou pod umývadlom. WC je súčasťou kúpeľne. Má nové omietky a maľovku. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Výborné parkovanie. Možné okamžité nasťahovanie. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601.
Piešťany
86 000 €
3iz RD dom Bratislava - Rača ZĽAVA !!!
COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj priestranný 3- izbový rodinný dom v lokalite Bratislava - Rača na ulici Alstrova, ktorý sa nachádza v spoločnom dvore a je prvý od cesty, s vlastným parkovacím miestom. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Pozostáva z 2.poschodí. 1.podlažie je tvorené: chodbou, obývačkou, spálňou, kuchyňou, kúpeľnou s WC. 2 podlažie: obývacia izba a východ na povalu. Za domom sa nachádza záhrada. Celý dom je podpivničený. V pivnici sa nachádza sklad a miestnosť na víno. Rodinný dom je napojený na kanalizáciu. Vykurovanie je riešené plynovým kotlom, v dome sú radiátory. Na chodbách, v kúpeľniach a vo WC sa nachádza linoleum. V izbách sú podlahy riešené plávajúcou podlahou a kobercami. Dom je slnečný. Dom je pripojený na elektriku, vodu, plyn a v záhrade sa nachádza studňa. Výborný susedia. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Možná dohoda na cene. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy C.
Bratislava III - Rača
184 000 €
4iz NOVOSTAVBA Šelpice pri Trnave
Ponúkame Vám na predaj dom v obci Šelpice. Plocha: úžitková 125m2, zastavaná 140m2, pozemku 443m2.Stav objektu: novostavba. Cena 208 000 €. Exkluzívne iba u nás ponúkame novostavbu murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite v obci Šelpice. Dom je postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, - technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 443 m2, - zastavaná plocha domu: 140 m2, - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén, vonkajšia fasáda, príprava na vonkajšie žalúzie, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou, izolácie - vypínače a zásuvky, ternostaty HAKL, bojler, rekuperácia, príprava na krb - sádrokartóny, omietky, potery, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Dom sa predáva v stave holodom. Po dohode je možné dom dokončiť do štandardu, pričom Vám vieme vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru za spolupráci všetkých bánk. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Šeplice je vzdialená od Trnavy len 6 km. Nachádza sa tu materská škola, ambulancia praktického lekára, detská ambulancia pre deti a dorast, zubná ambulancia, lekáreň. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0911511601.
Šelpice
208 000 €
Krásny pozemok v obci Kocurice pri Piešťanoch
COMACCreality s.r.o. Exkluzívne ponúkame na predaj pekný pozemok v obci Kocurice blízko Piešťan. Rozloha pozemku je 563 m2. Na šírku má pozemok cca 23 m, na dĺžku 26 m, preto je pozemok vhodný na stavbu rodinného domu typu bungalov. Pozemok sa nachádza v intraviláne, v zastavanej časti obce. Prístup na pozemok je komfortný, po asfaltovej ceste. V blízkosti pozemku sú postavené novostavby rodinných domov. Pred pozemkom sa nachádza elekt. prípojka. V dosahu je obecný vodovod. Pozemok poskytuje úplné súkromie, nachádza sa mimo hlavnej cesty. Počas pracovných dní do obce premávajú autobusy MHD Piešťany. Poradenstvo, obhliadky sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte na tel.č. 0904 886241 prípadne píšte na mail.adresu rabatinova@comaccreality.sk.
Piešťany
53 000 €
Exkluzívne moderný 2 izbový byt v úplnom centre Piešťan
COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj nádherný moderný kompletne prerobený 2 izbový byt o veľkosti 64 m2 v tehlovom bytovom dome v úplnom centre Piešťan oproti parku na Pribinovej ul. K bytu prislúcha pivnica. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálenskej časti, obývačky, spálne, murovanej kúpeľne s WC aj pivnice,. Súčasťou bytu je aj podiel na záhradke a na dvore so sedením za domom. Byt je slnečný. V celom byte sú plastové okná. Bezpečnostné vchodové dvere. Vlastné plynové kúrenie kotlom. Moderné interiérové dvere. Byt je vystierkovaný, vymaľovaný. V obývacej izbe sa nachádzajú parkety, v kuchyni, na chodbe a v kúpeľni sa nachádzajú moderné dlažby. Kuchyňa s jedálenskou časťou je prepojená s obývačkou. Spálňa je samostatná a nepriechodná. Obývacia izba je zariadená - sedačka, taburetka, zostava obývačkového nábytku. V obývacej izbe sa nachádzajú aj krbové kachle. V kuchyni sa nachádza veľká moderná kuchynská linka s pracovnou doskou, so spotrebičmi - plynový sporák, digestor, vstavaná el.rúra, mikrovlnka, chladnička a mraznička. Kameninový dres s modernou batériou. Veľké potravinové skrine s dostatočným úložným priestorom. V jedálenskej časti sa nachádza kuchynský stôl, 4 stoličky. V 1.spálni sa nachádzajú roldorové skrine a manželská posteľ. V kúpeľni je vymurovaný veľký presklený sprchový kút, umývadlo so skrinkou, rebríkový radiátor. WC je súčasťou kúpeľne. Na chodbe sa nachádzajú vstavané zrkladlové skrine, vešiak, botník. K bytu prislúcha pivnica. Za domom sa nachádza súkromná záhradka s posedením, krbom, miestom na odkladanie bicyklov. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 prípadne píšte na mailovú adresu rabatinova@comaccreality.sk
Piešťany
220 000 €
Exkluzívne rodinný dom vo Vrbovom pri Piešťanoch ZĽAVA
COMACCreality s.r.o. Exkluzívne iba u nás ponúkame na predaj 2,5 izbový rodinný dom so záhradou. Rodinný dom sa nachádza sa v tichom prostredí mimo hlavnej cesty s dobrými susedmi. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch veľkých izieb, jednej menšej, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne a pivnice. Pekná priestranná záhrada za domom. Dom je postavený z pálenej tehly. Strecha domu je zrekonštruovaná - Bramac. Nová škridla aj ríny. Možnosť dorobenia podkrovia na obytné miestnosti. Pozemok okolo domu je oplotený. Možnosť parkovania áut vo dvore aj pred domom. Dom je napojený na obecný vodovod. Možnosť napojenia domu na kanalizáciu. Vymenené vchodové dvere. V izbách, v kúpeľni aj vo WC sú plastové okná, v kuchyni drevené. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, spotrebiče - plynový sporák, el.rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka. Jedálenský stôl so stoličkami, kreslo. Obývačka je čiastočne zariadená obývacia stena, sedačka, kreslo. V spálni sa nachádza manželská posteľ, skrine, nočný stolík. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Výborná lokalita, dobrí susedia, príjemné tiché prostredie na bývanie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 prípadne píšte na mail. adresu rabatinova@comaccreality.sk. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy C.
Vrbové
119 999 €
Exkl.4 iz novostavba RD - bungalov v Drahovciach
Exkluzívne iba u nás ponúkame novostavbu murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite, s cestou a osvetlením v obci Drahovce. Nachádzať sa bude na pozemku o rozlohe 450 m2. V predaji sú dva rodinné domy. Dom bude postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Keďže dom je momentálne vo výstavbe, je možné po dohode zmeniť farby fasády, obkladu, okien, vonkajších žalúzií….. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, - technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 450 m2, - zastavaná plocha domu: 115 m2, - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén, vonkajšia fasáda, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou - vypínače a inteligentné termostaty v každej miestnosti (len s el. vykurovaním), možnosť vykurovania s tepelným čerpadlom - rekuperácia - sadrokartóny, omietky, potery, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu, možnosť vykurovania s tepelným čerpadlom Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektrika, obecný vodovod, kanalizácia Výstavba je naplánovaná na jar 2024. Dom sa predáva v stave holo dom. ( Pre podrobné informácie prosím volajte ). Možnosť dokončenia celého domu na klúč. Vieme Vám vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné pre financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Drahovce je vzdialená od mesta Piešťany len 6 km. Nachádza sa tu materská škola, škola, ambulancia praktického lekára, detská ambulancia pre deti a dorast, zubná ambulancia, lekáreň. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 alebo píšte na mail.adresu rabatinova@comaccreality.sk.
Drahovce
185 000 €
Ex. 3 iz veľký byt 110 m2 s terasou v centre mesta v Piešťan
COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj nádherný priestranný 3 izbový byt o veľkosti 110 m2 + 15 m2 terasa + 15m2 pivnica v tehlovom bytovom dome v úplnom centre Piešťan oproti parku na Pribinovej ul. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálenskej časti, obývačky, 2 spálni, 2 murovaných kúpeľní, 2 WC, terasy cca 15m2 m a murovanej pivnice cca 15 m2. Súčasťou bytu je aj podiel na záhradke a na dvore so sedením za domom. Byt je slnečný. V celom byte sú plastové okná. Bezpečnostné vchodové dvere. Klimatizácia. Vlastné plynové kúrenie kotlom. Moderné interiérové dvere. Byt je vystierkovaný, vymaľovaný. V izbách, v kuchyni a na chodbe sa nachádzajú plávajúce podlahy, v kúpeľniach sa nachádza dlažba. Kuchyňa s jedálenskou časťou je prepojená s obývačkou. Izby sú samostatné. Obývacia izba zariadená - sedačka, 2 kreslá, moderný sklenený konferenčný stolík, príručný stolík, TV. V kuchyni sa nachádza veľká kuchynská linka s bez údržbovou pracovnou doskou, so spotrebičmi - plynový sporák, digestor, vstavaná el.rúra, mikrovlnka, chladnička a mraznička. Kameninový dres s modernou batériou. Veľké potravinové skrine s dostatočným úložným priestorom. V jedálenskej časti sa nachádza kuchynský stôl, 4 stoličky. V 1.spálni sa nachádzajú roldorové skrine a 2 postele. V 2.spálni sú roldorové skrine, manželská posteľ s nočnými stolíkmi. V 1. kúpeľni je vymurovaný pult s moderným skleneným umývadlom, so skleneným sprchovým kútom, rebríkovým radiátorom. WC je súčasťou kúpeľne. V 2.kúpeľni sa nachádza vymurovaný pult s moderným skleneným úmývadlom, vymurovaným sprchovým kútom, kotlom a práčkou. WC je súčasťou kúpeľne. Na chodbe sa nachádza vstavaná zrkladlová skriňa, vešiaková zostava s botníkom. K bytu prislúcha veľká pivnica cca 15 m2. Za domom sa nachádza súkromná záhradka s posedením, krbom, miestom na odkladanie bicyklov. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte na tel.č. 0904 886241 prípadne píšte na mailovú adresu rabatinova@comaccreality.sk
Piešťany
239 999 €
Výstavba inteligentného 4 iz bungalovu v Piešťanoch a okolí
COMACCreality s.r.o. Máte pozemok ? Tak táto ponuka je exkluzívne pre vás. Ponúkame vám výstavbu modernej murovanej novostavby 4 izbového domu typu bungalov. Dom sa predáva v stave holodom. Dom je samostatne stojaci, jednopodlažný s valbovou strechou. Pozostáva z predsiene, WC ,šatníka, technickej miestnosti, 4 samostatných izieb .V obývacej izbe sa nachádza príprava na krb SCHIEDEL. Obývacia izba je spojená s kuchyňou a jedálňou. Z obývacej izby sa vychádza na priestrannú terasu . Rodinný dom je postavený z tehly, strecha Bramac - čierna - väzníkový krov, plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou, zateplenie, izolácie, žumpa, prípojka elektriky a vody, príprava na alarm a kamerový systém, elektrické podlahové vykurovanie značky Hevolta - inteligentný dom, možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu hlasom, https://hevolta.sk/, https://www.youtube.com/channel/UCxslQuXlja1QQCC2tGuKAng, elektrický bojler na ohrev vody, sadrové omietky - sieťky na všetkých stenách, úprava terénu s trativodmi. Zastavaná plocha je 140 m2. Úžitková plocha 120 m2. Plocha terasy je 15 m2. Možnosť ukážky postaveného vzorového domu. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona , pri predaji nehnuteľnosti daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy A0. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 na alebo píšte na mail. adresu rabatinova@comaccreality.sk
Piešťany
107 500 €
Exkl. krásna 4 izbová novostavba -bungalov v Jablonici REZERVOVANÉ
COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj 4 izbový rodinný domu typu bungalov s krytou terasou, dielňou - skladom a s výborným parkovaním v lukratívnej lokalite v Jablonici. Rodinný dom pozostáva zo vstupnej prvej chodby, druhej chodby, kuchyne s výstupom na krytú terasu, obývačky s jedálenskou časťou a takisto výstupom na krytú terasu, spálne, dvoch detských izieb, priestrannej murovanej kúpeľne, samostatného WC a technickej miestnosti. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Nové interiérové dvere. Kvalitné drevené eurookná s vnútornými žalúziami. V izbách, v kuchyni, jedálni a v prvej chodbe sú kvalitné plávajúce podlahy. V kúpeľni, vo WC, v technickej miestnosti a druhej chodbe sú dlažby. Dom je vystierkovaný a vymaľovaný. Vykurovanie domu je riešené plynovým kotlom. Veľká kuchynská linka s pracovnou doskou so spotrebičmi - vstavaná el. platňa, elektrický sporák, umývačka riadu, mikrovlnka. Digestor a kameninový dres, priestranná americká chladnička s mrazničkou. Dostatok priestoru v potravinových skriniach. Obývačka je kompletne zariadená - sedačka, kreslá, konferenčný stolík, zostava obývačkového nábytku - komody. V jedálenskej časti je veľký stôl so šiestimi stoličkami, komoda. V spálni sa nachádza manželská posteľ, nočné stolíky. Nábytok zostáva po dohovore s majiteľmi. Kúpeľňa je priestranná - vymurovaná s vaňou, so skleneným sprchovým kútom, umývadlom. WC je samostatné a je súčasťou veľkej technickej miestnosti, kde je aj dostatok úložného priestoru, práčka, miesto na odkladanie vecí na upratovanie. Na prvej chodbe sa nachádzajú skrine, na druhej vešiaková zostava nábytku, botník. Terasa je zastrešená. Dielňa - sklad sa nachádzajú za domom. Krásna záhrada so skalkou. Výborné parkovanie. Príjemní susedia. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na prenájom nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte na tel.č. 0904 886241 prípadne píšte na mailovú adresu rabatinova@comaccreality.sk
Jablonica
239 999 €
Ex. prenájom veľkého 3 iz bytu 90 m2 pri centre v Piešťanoch
COMACCreality s.r.o. Ponúkame na prenájom priestranný 3 izbový byt o veľkosti 90 m2 s veľkou lódžiou na ul. Nám 1.mája blízko centra v Piešťanoch. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti, kuchyne, jedálenskej časti, priestrannej obývačky, kancelárie, spálne, murovanej kúpeľne, samostatného WC a lódžie. Byt je slnečný. V celom byte sú plastové okná. Byt je vystierkovaný, vymaľovaný. Má vlastné vykurovanie. V celom byte sú na podlahách dlažby, v kúpeľni elegantné obklady. Obývacia izba je zariadená - skrinka s TV, 2 sedačky ( 1 kožená), kožené kreslo, dizajnový konferenčný stolík, komoda. V kúpeľni sa nachádza veľká vaňa, umývadlo, práčka. WC je samostatné s umývadlom. Kuchynská linka s pracovnou doskou so spotrebičmi - elektrická varná doska, elektrická rúra. Chladnička s mrazničkou. Nerezový dres. Dostatok úložného priestoru v skriniach. V jedálenskej časti sa nachádza kuchynský stôl, stoličky. V spálni je manželská posteľ, nočné stolíky, priestranné skrine na odkladanie a komoda. V detskej izbe je písací stôl a stolička, skrine a matrace. Cena prenájmu je 500,- Eur + plnenie 150,- Eur. Byt je určený pre max 2 dospelé osoby. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri prenájme Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na prenájom nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 prípadne píšte na mailovú adresu rabatinova@comaccreality.sk Cena energií: 150 Euro / mesiac
Piešťany
500 €/mes.
Prenájom reprezentačných kancelárií 28 m2 v centre Piešťan
COMACCreality s.r.o. Ponúkame Vám na prenájom kanceláriu s rozlohou 28 m2 v priamom centre kúpeľného mesta Piešťany, na Námestí Slobody na Nitrianskej ul. v Piešťanoch. Priestor je vhodný na kanceláriu, obchodnú prevádzku, sídlo firmy, atď). Kancelária sa skladá z 2 miestností. Prvá miestnosť je zariadená písacím stolom, otočnou stoličkou, 2 stoličkami. Druhá miestnosť je prázdna okrem skrinky. Súčasťou priestorov je vlastné samostatné sociálne zariadenie , sprchový kút, WC. Plastové okná a pekné interiérové dvere. V priestoroch je zabezpečené vykurovanie radiátormi. Priestory sú vystierkované a vymaľované. Plávajúca podlaha v miestnosti, dlažba a obklady v kúpeľni. Budova, v ktorej sa kancelárie nachádzajú je prerobená, zateplená. na spoločných zariadených terasách. Možnosť posedenia na spoločných zariadených terasách. Možnosť parkovania. Celý priestor je pripravený na okamžité nasťahovanie a užívanie. Cena nájmu 290,- Eur + 100,- Eur plnenie. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Pri nájme Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na prenájom nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 alebo píšte na mail.adresu rabatinova@comaccreality.sk Cena energií: 100 Euro / mesiac
Piešťany
290 €/mes.
Exkl. kancelárie 45 m2 na prenájom v úplnom centre Piešťan
COMACCreality s.r.o. Ponúkame Vám na prenájom reprezentačné priestranné kancelárie o rozlohe 45 m2 v priamom centre kúpeľného mesta Piešťany, na ul. Pribinova v Piešťanoch. Priestory sú rozdelené na 2 samostatné miestnosti. Súčasťou priestorov je spoločné sociálne zariadenie - kúpeľňa s vaňou, umývadlom, WC a plne vybavená kuchyňa s kuchynskou linkou, plynovým sporákom, el.rúrou, digestorom. Plastové okná. Priestory sú vystierkované a vymaľované. Plávajúca podlaha v kanceláriách a v kuchyni, v kúpeľni a vo WC sú dlažby a obklad. Budova, v ktorej sa kancelárie nachádzajú je prerobená. Spoločný dvor za domom s posedením. Celý priestor je pripravený na okamžité nasťahovanie a užívanie. Cena prenájmu je 390,- Eur/ mesiac nájomné + 100,- Eur/ mesiac plnenie. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Pri nájme Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na prenájom nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 alebo píšte na mail.adresu rabatinova@comaccreality.sk Cena energií: 100 Euro / mesiac
Piešťany
390 €/mes.
Prenájom reprezentačných kancelárii 33 m2 v Piešťanoch
COMACCreality s.r.o. Ponúkame Vám na prenájom 2 kancelárie s rozlohou 33 m2 blízko centra na Námestí 1.mája v Piešťanoch. Priestory sú vhodné na kancelárie, obchodnú prevádzku, sídlo firmy, atď). Kancelárie sa skladajú z 2 miestností, ktoré sa nachádzajú vedľa seba. 1.miestnosť má rozlohu 12,08 m2 a 2.miestnosť má rozlohu 20,60 m2. Prvá miestnosť je nezariadená, v druhej je veľký písací stôl. Súčasťou priestorov je spoločné sociálne zariadenie a kuchynka. Plastové okná a vkusné interiérové dvere. V priestoroch je zabezpečené vykurovanie radiátormi. Priestory sú vystierkované a vymaľované. Dlažby v obidvoch kanceláriách. Budova, v ktorej sa kancelárie nachádzajú je prerobená, zateplená. Celý priestor je pripravený na okamžité nasťahovanie a užívanie. Cena nájmu je 381,23,- Eur za nájom a 130,01,- Eur plnenie. Spolu teda 511,24,- Eur. Cena je vrátene DPH. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri nájme Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na prenájom nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 alebo píšte na mail.adresu rabatinova@comaccreality.sk
Piešťany
381 €/mes.
4iz NOVOSTAVBA Šelpice pri Trnave
Ponúkame Vám na predaj dom v obci Šelpice. Plocha: úžitková 125m2, zastavaná 140m2, pozemku 443m2.Stav objektu: novostavba. Cena 208 000 €. Exkluzívne iba u nás ponúkame novostavbu murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite v obci Šelpice. Dom je postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, - technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 443 m2, - zastavaná plocha domu: 140 m2, - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén, vonkajšia fasáda, príprava na vonkajšie žalúzie, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou, izolácie - vypínače a zásuvky, ternostaty HAKL, bojler, rekuperácia, príprava na krb - sádrokartóny, omietky, potery, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Dom sa predáva v stave holodom. Po dohode je možné dom dokončiť do štandardu, pričom Vám vieme vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru za spolupráci všetkých bánk. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Šeplice je vzdialená od Trnavy len 6 km. Nachádza sa tu materská škola, ambulancia praktického lekára, detská ambulancia pre deti a dorast, zubná ambulancia, lekáreň. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0911511601.
Šelpice
208 000 €
RD s veľkým pozemkom Drahovce ZĽAVA!!
Exkluzívne iba u nás ponúkame na predaj rodinný dom v obci Drahovce, s garážou, dielňou a veľkým pozemkom. Nachádza sa v tichom prostredí mimo hlavnej cesty s dobrými susedmi. Dom pozostáva z chodby, vstupnej chodby, 3x izieb( v jednej z izieb je krb, s krbovou vložkou), kúpeľne ( sprchový kút ) s WC, kuchyňou s jedálňou, veľkej komory a pivnice. Na pozemku sa nachádza dielňa, s drevárňou, skladom, garáž a veľká záhrada. Má plastové okná. Je oplotený a je možnosť parkovania 2-3 áut vo dvore. Je napojený na studňu, elektriku, plyn, žumpu. Možnosť napojenia domu na kanalizáciu a vodovod. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Výborná lokalita, dobrý susedia, príjemné tiché prostredie na bývanie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy C.
Drahovce
145 990 €
4iz NOVOSTAVBA Ružindol pri TRNAVE
Exkluzívne iba u nás ponúkame 2 x NOVOSTAVBU murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite v obci Ružindol. Nachádzať sa bude na pozemku o rozlohe 500 m2 Dom bude postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Keďže dom je momentálne vo výstavbe, je možné po dohode zmeniť farby fasády, obkladu, okien, vonkajších žalúzií….. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, - technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 500 m2, - zastavaná plocha domu: 144 m2, - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén, vonkajšia fasáda, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou - dotykové vypínače a inteligentné zásuvky (len s el. vykurovaním) - sádrokartóny, omietky, potery, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Výstavba je naplánovaná na jar 2024. Dom sa predáva v stave holodom. ( Pre podrobné informácie prosím volajte 0911 511 601). Možnosť dokončenia celého domu na klúč. Vieme Vám vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Ružindol je vzdialená od Trnavy len 10 km. Nachádza sa tu materská škola, ambulancia praktického lekára, detská ambulancia pre deti a dorast, zubná ambulancia, lekáreň. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0911511601.
Ružindol
219 990 €
4iz NOVOSTAVBA Šelpice pri Trnave
Ponúkame Vám na predaj dom v obci Šelpice. Plocha: úžitková 125m2, zastavaná 140m2, pozemku 443m2.Stav objektu: novostavba. Cena 208 000 €. Exkluzívne iba u nás ponúkame novostavbu murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite v obci Šelpice. Dom je postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, - technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 443 m2, - zastavaná plocha domu: 140 m2, - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén, vonkajšia fasáda, príprava na vonkajšie žalúzie, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou, izolácie - vypínače a zásuvky, ternostaty HAKL, bojler, rekuperácia, príprava na krb - sádrokartóny, omietky, potery, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Dom sa predáva v stave holodom. Po dohode je možné dom dokončiť do štandardu, pričom Vám vieme vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru za spolupráci všetkých bánk. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Šeplice je vzdialená od Trnavy len 6 km. Nachádza sa tu materská škola, ambulancia praktického lekára, detská ambulancia pre deti a dorast, zubná ambulancia, lekáreň. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0911511601.
Šelpice
208 000 €
8iz RD Rybná Piešťany
COMACCreality s.r.o. Exkluzívne ponúkame na predaj slnečný 8 izbový rodinný dom blízko centra v Piešťanoch. Pozostáva : 1poschodie - chodba, kuchyňa, 3izby, kúpeľňa ( sprchová kút), samostatné WC. 2.poschodie - kuchyňa s jedálenskou časťou, 3izby, kúpeľňa ( sprchová kút), samostatné WC. prízemie - technická miestnosť, kuchyňa s jedálenskou časťou, sklad, izba, kúpeľňa ( sprchová kút) s WC. Kompletnou rekonštrukciou prešli všetky rozvody elektriky, vykurovania ( nový plynový kotol, bojler, klimatizácia) a odpadu. Kompletne nové sú všetky kúpeľne s WC a po čiastočnej rekonštrukcii je interiér domu. Suterén domu je kompletne odizolovaný a celkovo zrekonštruovaný. Možnosť dom využiť ako samostatné bytové jednotky s vlastnými vstupmi. Výborné parkovanie, príjemní susedia, tichá lokalita. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy A. Pre podrobné informácie volajte na tel.č. 0911 511 601.
Piešťany
295 000 €
4iz NOVOSTAVBA Ružindol pri TRNAVE
Exkluzívne iba u nás ponúkame 2 x NOVOSTAVBU murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite v obci Ružindol. Nachádzať sa bude na pozemku o rozlohe 500 m2 Dom bude postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Keďže dom je momentálne vo výstavbe, je možné po dohode zmeniť farby fasády, obkladu, okien, vonkajších žalúzií….. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, - technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 500 m2, - zastavaná plocha domu: 144 m2, - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén, vonkajšia fasáda, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou - dotykové vypínače a inteligentné zásuvky (len s el. vykurovaním) - sádrokartóny, omietky, potery, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Výstavba je naplánovaná na jar 2024. Dom sa predáva v stave holodom. ( Pre podrobné informácie prosím volajte 0911 511 601). Možnosť dokončenia celého domu na klúč. Vieme Vám vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Ružindol je vzdialená od Trnavy len 10 km. Nachádza sa tu materská škola, ambulancia praktického lekára, detská ambulancia pre deti a dorast, zubná ambulancia, lekáreň. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0911511601.
Ružindol
219 990 €
4 iz Novostavba Sasinkovo - Štandad
Exkluzívne iba u nás ponúkame novostavbu murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite v obci Sasinkovo. Nachádzať sa bude na pozemku o rozlohe 650 m2 s vlastnou prístupovou cestou, chodníkom, osvetlením. V danej lokalite sú už na predaj iba 2 rodinné domy. Celková výstavba je 10 rodinných domov. Dom bude postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Keďže dom je momentálne vo výstavbe, je možné po dohode zmeniť farby fasády, obkladu, okien, vonkajších žalúzií….. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 650 m2, - zastavaná plocha domu: 146 m2, - strecha Teran - čierna - väzníkový krov, alebo stojatá stolica - murivo: ytong 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén biely, vonkajšia fasáda, - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou - sádrokartóny, omietky, potery anhydrid, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, - štandard ( vnútoné vybavenie, podlahy, dvere, sanita, obklad, ....) Vykurovanie: tepelné čerpadlo, lokálna rekuperácia, solárne panely - príprava Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Pri odovzdaní domu dostanete všetky dokumenty potrebné ku kolaudácii domu a energetický certifikát triedy A0. Výstavba je naplánovaná na jar 2024. Dom sa predáva v stave štandard. Pričom Vám vieme vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Možnosť výmeny za byt v Hlohovci + doplatok Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru za spolupráci všetkých bánk. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Sasinkovo je vzdialená od Hlohovca len 4 km a od mesta Nitra 23km. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601.
Sasinkovo
179 000 €
1iz byt E.F.Scherera Piešťany
Exkluzívne iba u nás, COMACC reality s.r.o. Ponúkame na predaj pekný 1 izbový byt o veľkosti 34 m2 s pivnicou v zateplenej bytovke na ul .E.F.Scherera v Piešťanoch. Pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, kuchyne, 1 veľkej izby so vstavanou, murovanej kúpeľne s WC a pivnice. V celom byte sú nové plastové okná so žalúziami, dlažba. Kúpeľňa je priestranná s obkladmi - s murovaným sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou pod umývadlom. WC je súčasťou kúpeľne. Má nové omietky a malovku. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Výborné parkovanie. Možné okamžité nasťahovanie. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601.
Piešťany
88 000 €
RD po rekonštrukcii Podolie ZĽAVA!!!
Exkluzívne iba u nás ponúkame na predaj rodinný dom v obci Podolie po čiastočnej rekonštrukcii. Nachádza sa v tichom prostredí mimo hlavnej cesty s dobrými susedmi. Dom pozostáva z chodby, vstupnej chodby, šatníka, 3x izieb( v jednej z izieb je krb, s krbovou vložkou), kúpeľňa( vaňa ) s WC, kuchyňou, pivnicou, a altánkom. Za domom a vedľa domu je záhrada. Na pozemku sa nachádza dielňa, s drevárňou a skladom. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, má čiastočne novú strechu s dreveným podhľadom, fasádnu farbu, elektriku, plastové okná. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel altánok aj vedľajšia stavba. Má novú klimatizáciu - chladenie a vykurovanie. Dom je napojený na inžinierske siete - elektrika, studňová voda a žumpa. ( možnosť napojenia na kanalizáciu a obecný vodovod a plyn - priamo pred domom ). Je oplotený a je možnosť parkovania 2-3 áut vo dvore. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Výborná lokalita, dobrý susedia, príjemné tiché prostredie na bývanie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy C.
Podolie
88 500 €
4iz NOVOSTAVBA Ružindol pri TRNAVE
Exkluzívne iba u nás ponúkame 2 x NOVOSTAVBU murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite v obci Ružindol. Nachádzať sa bude na pozemku o rozlohe 500 m2 Dom bude postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Keďže dom je momentálne vo výstavbe, je možné po dohode zmeniť farby fasády, obkladu, okien, vonkajších žalúzií….. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, - technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 500 m2, - zastavaná plocha domu: 144 m2, - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén, vonkajšia fasáda, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou - dotykové vypínače a inteligentné zásuvky (len s el. vykurovaním) - sádrokartóny, omietky, potery, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Výstavba je naplánovaná na jar 2024. Dom sa predáva v stave holodom. ( Pre podrobné informácie prosím volajte 0911 511 601). Možnosť dokončenia celého domu na klúč. Vieme Vám vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Ružindol je vzdialená od Trnavy len 10 km. Nachádza sa tu materská škola, ambulancia praktického lekára, detská ambulancia pre deti a dorast, zubná ambulancia, lekáreň. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0911511601.
Ružindol
219 990 €
Exkl.4 iz novostavba Drahovce pri Piešťanoch
Exkluzívne iba u nás ponúkame novostavbu murovaného 4i rodinného domu v novovybudovanej lokalite, s cestou a osvetlením v obci Drahovce. Nachádzať sa bude na pozemku o rozlohe 450 m2. V predaji sú dva rodinné domy. Dom bude postavený podľa najnovších enviromentálnych noriem a trendov. Keďže dom je momentálne vo výstavbe, je možné po dohode zmeniť farby fasády, obkladu, okien, vonkajších žalúzií….. Je možnosť obhliadky realizácie podobných domov. Ekonomická trieda A0 – nízke náklady na energie. Vďaka použitým materiálom a technológiám sú náklady na bývanie v tejto dobe minimálne. Dispozícia domu: - vstupná chodba s priestorom na vstavanú skriňu, - kuchyňa prepojená s obývačkou s výstupom na terasu, - 2 x izba s priestorom na vstavanú skriňu, - spálňa s priestorom na vstavanú skriňu, - kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom, WC, 2 x umývadlo, - samostatné WC, - technická miestnosť, Technický popis: - veľkosť pozemku: 450 m2, - zastavaná plocha domu: 115 m2, - strecha Bramac - čierna - väzníkový krov - murivo: tehla 30 cm - zateplenie obvodových múrov: 15cm polystyrén, vonkajšia fasáda, trativody - plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou - vypínače a inteligentné termostaty v každej miestosti (len s el. vykurovaním), možnosť vykurovania s tepelným čerpadlom - rekuperácia - sadrokartóny, omietky, potery, - príprava na alarm a kamerový systém, - predpríprava na krb, Vykurovanie : - elektrické podlahové vykurovanie a rekuperácia- inteligentný dom- možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu, možnosť vykurovania s tepelným čerpadlom Dom je napojený na všetky inžinierske siete - elektika, obecný vodovod, kanalizácia Výstavba je naplánovaná na jar 2024. Dom sa predáva v stave holodom. ( Pre podrobné informácie prosím volajte 0911 511 601). Možnosť dokončenia celého domu na klúč. Vieme Vám vyhotoviť vizuál na mieru, ktorý Vám vyhotoví profesionálna dizajnérka a taktiež pomôže s výberom materiálov. Nehnuteľnosť je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. S financovaním Vám pomôže náš hypotekárny špecialista. Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Obec Drahovce je vzdialená od mesta Piešťany len 6 km. Nachádza sa tu materská škola, škola, ambulancia praktického lekára, detská ambulancia pre deti a dorast, zubná ambulancia, lekáreň. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Pre podrobné informácie volajte 0911511601.
Drahovce
185 000 €
Exkluzívne 1 iz veľký byt v centre mesta v Piešťanoch REZERVOVANÝ
COMACCreality s.r.o. Exkluzívne iba u nás ponúkame moderný, priestranný 1 izbový byt o veľkosti 57 m2 v centre mesta oproti parku na ul. Pribinova v Piešťanoch. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s jedálenskou častou, priestrannej izby- rozdelenej na časť spálňovú a časť obývačkovú, murovanej kúpeľne s WC. K bytu prislúcha veľká pivnica. V celom byte sú plastové okná. Byt je vystierkovaný, vymaľovaný. Byt má vlastné kúrenie. Interiérové dvere s obložkami. Na chodbe a v kuchyni je plávajúca podlaha. V izbe sú vybrúsené a a nalakované parkety. V kúpeľni a WC je dlažba. Kúpeľňa je vymurovaná s obkladmi, s vaňou, umývadlom so skrinkou, zrkadlom, rebríkovým radiátorom a práčkou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou s pracovnou doskou so spotrebičmi - plynový sporák, elektrická rúra, digestor. Chladnička s mrazničkou. Kameninový dres. Potravinové skrine. V obývacej izbe sa nachádza v spálňovej časti manželská posteľ s matracom, nočné stolíky, v obývacej izbe sedačka, konferenčné stolíky, 2 kreslá, písací stôl s kancelárskou stoličkou, stolíkom pod TV, TV regálová zostava nábytku a komoda. Na chodbe je veľká vstavaná skriňa, botník a vešiak. K bytu patrí veľká pivnica. Súčasťou bytu je aj podiel na peknom kvetinovom dvore, ktorý sa nachádza za domom a ponúka príjemné posedenie v letných mesiacoch. Dobrí susedia. Poradenstvo, obhliadky a inzercia sú zdarma. Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Pre podrobné informácie volajte 0904 886241 prípadne píšte na mailovú adresu rabatinova@comaccreality.sk
Piešťany
120 000 €
3iz RD dom Bratislava - Rača ZĽAVA !!!
COMACCreality s.r.o. Ponúkame na predaj priestranný 3- izbový rodinný dom v lokalite Bratislava - Rača na ulici Alstrova, ktorý sa nachádza v spoločnom dvore a je prvý od cesty, s vlastným parkovacím miestom. Rodinný dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Pozostáva z 2.poschodí. 1.podlažie je tvorené: chodbou, obývačkou, spálňou, kuchyňou, kúpeľnou s WC. 2 podlažie: obývacia izba a východ na povalu. Za domom sa nachádza záhrada. Celý dom je podpivničený. V pivnici sa nachádza sklad a miestnosť na víno. Rodinný dom je napojený na kanalizáciu. Vykurovanie je riešené plynovým kotlom, v dome sú radiátory. Na chodbách, v kúpeľniach a vo WC sa nachádza linoleum. V izách sú podlahy riešené plávajúcou podlahou a kobercami. Dom je slnečný. Dom je pripojený na elektriku, vodu, plyn a v záhrade sa nachádza studňa. Výborný susedia. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budou bude vykonaná v zmysle zákona , pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy C.
Bratislava III - Rača
197 000 €
RD po rekonštrukcii Podolie ZĽAVA!!!
Exkluzívne iba u nás ponúkame na predaj rodinný dom v obci Podolie po čiastočnej rekonštrukcii. Nachádza sa v tichom prostredí mimo hlavnej cesty s dobrými susedmi. Dom pozostáva z chodby, vstupnej chodby, šatníka, 3x izieb( v jednej z izieb je krb, s krbovou vložkou), kúpeľňa( vaňa ) s WC, kuchyňou, pivnicou, a altánkom. Za domom a vedľa domu je záhrada. Na pozemku sa nachádza dielňa, s drevárňou a skladom. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, má čiastočne novú strechu s dreveným podhľadom, fasádnu farbu, elektriku, plastové okná. Čiastočnou rekonštrukciou prešiel altánok aj vedľajšia stavba. Má novú klimatizáciu - chladenie a vykurovanie. Dom je napojený na inžinierske siete - elektrika, studňová voda a žumpa. ( možnosť napojenia na kanalizáciu a obecný vodovod a plyn - priamo pred domom ). Je oplotený a je možnosť parkovania 2-3 áut vo dvore. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Výborná lokalita, dobrý susedia, príjemné tiché prostredie na bývanie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte 0911 511 601. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy C.
Podolie
88 500 €
1 2