Piešťany – rodinný dom -Štefánikova ulica – kompletná rekonštrukcia -ID 15041
ID 15041 Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v Piešťanoch, v časti Staré Piešťany na Štefánikovej ulici. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 1082m2, pričom šírka pozemku je cca 11m a dĺžka je cca 85m. Zastavaná plocha domu je cca 208m2. Dom má 4 izby a príslušenstvo - kuchyňa, špajza, WC, 2 kúpeľne s toaletami + pivnica. Dom je po kompletnej rekonštrukcii vykonanej v roku 2009- okná nové so žalúziami, podlahy sú laminátové a dlažby. Dom má na mieru robenú kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi. Kúpeľne aj WC sú po rekonštrukcii. Samostatné WC je aj s umývadlom. Obe kúpeľne majú rohové vane, umývadlo, WC a bidet, jedna kúpeľňa má aj sprchový kút. V rámci rekonštrukcie bolo robené nové kúrenie, nové rozvody, zateplenie a nová fasáda. Na dome bola osadená nová strecha. Kúrenie je plynové. Je možné použiť aj vnútorný krb s prieduchmi. Nehnuteľnosť má telefónnu prípojku i pripojenie na internet. Parkovanie je možné vo dvore rod. domu alebo pred domom. V záhrade je záhradný krb, k dispozícii je rozľahlý skleník. V záhrade sú nasadené nové ovocné stromy - jablko, čerešňa, orech. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
375 000 €
Piešťany – prenájom luxusných kancelár.priestorov v centre mesta na Teplickej ulici - ID 17081
ID 17081 Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v Piešťanoch na Teplickej ulici. Priestory prešli v roku 2017 kompletnou rekonštrukciou v luxusnom prevedení - energetický certifikát "B". Budova ponúka kancelárske priestory na troch poschodiach, na každom poschodí je k dispozícii 10 kancelárií - výmera od 13 do 27m2. Kancelárie sú orientované do ulice alebo do dvora. Objekt s výťahom má k dispozícii bezpečnostný a kamerový systém, telefón, vysokorýchlostný internet, videovrátnika , prístup na kartu do objektu , ozvučenie priestorov, samostatné meranie el. energie v jednotlivých kanceláriách, podľa výmery kancelárie bude účtované kúrenie - plynové , podľa počtu osôb bude počítaná voda. Na chodbe je k dispozícii WC / zvlášť muži, ženy/ a kuchynka. Priestory prešli kompletnou rekonštrukciou - plastové okná, laminátové podlahy, žulová dlažba. Vhodné ako kancelárie alebo administratívne priestory. Parkovanie na neďalekých verejných parkoviskách. CENA: 1 €/mesiac mes. podľa výmery jednotlivých kancelárií + DPH + 30 EUR/mes. energie Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou ceny nájmu je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková . Cena energií: 1 Euro / mesiac
Piešťany
1 €/mes.
Banka pri Piešťanoch – pozemky v lokalite Červená Veža - ID 20042
ID 20042 Ponúkame Vám na predaj pozemky nachádzajúce sa v mimo zastavaného územia obce Banka pri Piešťanoch, lokalita Červená Veža. Celková výmere ponúkaných pozemkov je 8521m2, z toho časť pozemkov je evidovaná ako ostatná plocha/ 736m2/ a časť ako orná pôda /7785m2/. Jedná sa o svahovité terasovité pozemky so štrkovou prístupovou cestou nachádzajúce sa na začiatku obce Banka s krásnym výhľadom na mesto Piešťany a celý Kúpeľný ostrov. Výstavba asfaltovej prístupovej komunikácie do danej lokality sa pripravuje, v lokalite je plánovaná ďalšia výstavba. Voda je k dispozícii na okraji susedného pozemku, plyn je cca 100m od pozemku a elektrika je na pozemku. Na základe územného plánu obce je na uvedených pozemkoch možná výstavba rodinných domov. CENA: 110 EUR/m2 Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Banka
937 310 €
Piešťany-prenájom kancelárskych priestorov Kuzmányho ulica-ID 12145
ID 12145 Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v Piešťanoch, na Kuzmányho ulici. Priestor sa nachádza v nehnuteľnosti len kúsok od centra mesta a od parku. Budova prešla kompletnou rekonštrukciou, priestory sú čerstvo vymaľované. Výmera podlahovej plochy nezariadených priestorov je 86m2 , k priestoru prislúchajú aj 2 balkóny. Priestor tvorí chodba, z ktorej sa vchádza do dvoch miestností, ďalej kuchynku a kúpeľňu so sprchou, umývadlom a WC. Priestory sú na 2.poschodí, budova je bez výťahu. Vstup do budovy zabezpečuje elektrický vrátnik. Okná sú plastové, podlahy sú dlažba. Každá miestnosť má samostatný termostat na kúrenie. K uvedenému priestoru je 1 parkovacie miesto na parkovisku pri budove. Za doplatok možný prenájom ďalšieho parkovacieho miesta. Priestory sú určené na kancelárie. CENA : 570 EUR nájom + 50 EUR energie/ mesiac Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou ceny nájmu je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
620 €/mes.
Pozemky v rekreačnej oblasti - VYBERTE SI POZEMOK PODĽA SVOJICH PREDSTÁV - ID 10092
ID 10092 Ponúkame Vám na predaj stavebné pozemky v rekreačnej oblasti Piešťan, neďaleko jazera Sĺňava a rieky Váh. Jedná sa o lokalitu, v ktorej je plánovaných vyše 80 pozemkov. Pozemky sú vo výmere od 544 do 1369m2. Sú určené na výstavbu samostatne stojacich rodinných domov . Všetky pozemky budú mať inžinierske siete - vodovodné a kanalizačné prípojky, elektromer bude pri každom pozemku. Vami vybraný pozemok bude pri kúpe vykolíkovaný . K pozemkom sa pripravuje cesta z makadamu. VÝHODY PROJEKTU : -možnosť aktívneho oddychu v blízkom okolí - jazero Sĺňava, rieka Váh, vodné lyžovanie, rybolov, turistika, cyklistická trasa, golf, kúpele a hlavne vynikajúce dopravné napojenie na diaľnicu . Mesto Piešťany je vzdialené 3 km cesty a Trnava len 25km. -autobusová zastávka hneď pri pozemku. Projekt sa nachádza v atraktívnej rekreačnej oblasti Piešťan, kúsok od jazera Sĺňava a rieky Váh. Okolie vám ponúka všetko, čo potrebujete pre športové vyžitie a relax. Jazero Sĺňava, ktorého názov vznikol vďaka vysokému počtu slnečných dní v roku, je ideálne na vodné športy, kanoistiku, jachting, windsurfing, člnkovanie alebo rybolov. Na jazere je vodno-lyžiarsky vlek a lodenica. Okolo priehrady je vybudovaná 12 kilometrová trasa, ktorá slúži na romantické prechádzky alebo ako cyklistická trasa. Súčasťou jazera je aj chránená prírodná rezervácia UNESCO – Vtáčí ostrov. Spojenie s prírodou navyše umocňuje prekrásny výhľad na pohorie Považský Inovec a vyhliadku Červená veža. Piešťany sú známe okrem liečivých kúpeľov aj špičkovým 9-jamkovým ihriskom, ktoré je od pozemku vzdialené autom približne 10 minút. Vynikajúce možnosti športu a trávenia voľného času * rekreačná oblasť Sĺňava * športový rybolov * cyklistika * turistika * golf CENA POZEMKOV V RÁMCI AREÁLU 150 EUR / m2 vrátane DPH Možnosť stavebného povolenia na výstavbu rodinných domov apríl 2025. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Drahovce
81 600 €
Piešťany – nadštandardná 6 izbová novostavba – lokalita Heinola - ID 19029
ID 19029 Ponúkame Vám na predaj nadštandardnú novostavbu 6 izbového rod. domu v Piešťanoch, lokalita Heinola. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 1004m2, z toho zastavaná plocha domu je 169m2 a úžitková plocha domu je 300m2. Dom tvorí prízemie a poschodie. Celkom sa tu nachádza 6 izieb a príslušenstvo - kuchyňa, 3 kúpeľňa s toaletou, 3 balkóny. Dom má plastové okná / trojsklo/ SLOVAKTUAL. Podlahy sú laminátové a dlažba. Kuchynská linka na robená na mieru so zabudovanými spotrebičmi zn. BOSCH - varná doska, parná rúra, chladnička, mikrovlnka, umývačka riadu. Kúrenie v dome zabezpečuje plynový kotol zn, BUDERUS, prípade je možné využiť krb v s prieduchmi zn. BRUNNER. K dispozícii sú všetky inžinierske siete plus voda zo studne. Nehnuteľnosť má telef. prípojku, pripojenie na internet aj satelit / optický kábel/. Parkovanie je možné v garáži, vo dvore alebo pred domom. Energetický certifikát : B Rodinný dom sa nachádza v novovzniknutej lokalite s výstavbou rodinných domov, v tichom prostredí s blízkosťou športovísk, cyklokruhu či miestami vhodnými na prechádzky, byicyklovanie či korčuľovanie. CENA DOHODOU Obrazovú fotodokumentáciu pripravujeme. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
1 €
Pozemok na chatu v katastri obce Stará Lehota – blízko Bezovca - ID 20035
ID 20035 Ponúkame Vám na predaj pozemok v katastri obce Stará Lehota , okres Nové Mesto nad Váhom. Pozemok sa nachádza v časti KLENKOV VRCH, v blízkosti lyžiarskeho strediska BEZOVEC. Celková výmera pozemku je 2028m2, jeho tvar je nepravidelný obdĺžnik. Pozemok sa predáva ako celok, v prípade vážneho záujmu je možnosť odkúpiť 1/2 pozemku. Na pozemku je na základe súhlasu obce možná výstavba rekreačného objektu - chaty. K prípojkám vody a elektriky je vydané súhlasné stanovisko. Využite možnosť získať pozemok na chatu a oddychovať v peknom prostredí v blízkosti lyžiarskeho areálu v príjemnom lesnom prostredí s možnosťou turistiky či bicyklovania. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Stará Lehota
81 120 €
Piešťany - 3 izbový byt Mateja Bela - čiastočná rekonštrukcia - ID 23034
ID23034 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt v Piešťanoch, na sídlisku Adam Trajan, ulica Mateja Bela. Byt má výmeru 67,10m2 a tvoria ho 3 izby a príslušenstvo. Výmery jednotlivých miestností : izba...........................................18,01m2 izba...........................................14,35m2 izba...........................................10,09m2 kuchyňa......................................9,85m2 predsieň......................................7,81m2 kúpeľňa.......................................2,80m2 WC..............................................0,95m2 špajza..........................................1,87m2 pivnica.........................................1,37m2 loggia...........................................3,42m2. K bytu patrí aj pivnica na prízemí bytového domu o výmere 1,43m2. Na prízemí bytového domu je spoločná bicykláreň. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Okná sú nové plastové so žalúziami. Podlahy sú laminátové a linoleum. V kuchyni je nová rohová kuchynská linka. Kuchyňa poskytuje dostatok priestoru aj na umiestnenie jedálenského stola. Bytové jadro je umakartové, zvnútra obložené keramickým obkladom, zvonka na chodbe je obklad z červeného smreku. Loggia je prístupná z obývacej izby a je orientovaná na sever. Pri rekonštrukcii panelového bytového domu /postavený v roku 1985/ boli rekonštruované balkóny / zábradlie, dlažba/, dom má novú fasádu so zateplením , nové vstupné priestory, menené boli stúpačky, dom má nový výťah. Obývačka a detská izba sú zateplené aj zvnútra polystyrénom. V roku 2023 bola na bytovom dome rekonštruovaná strecha. Kúrenie v byte je ústredné plynové. Mesačné náklady 204 EUR/ 4 osoby Byt sa nachádza na sídlisku s obchodmi, lekárom, lekárňou, škôlkou, školou, službami. Vodná nádrž Sĺňava , cyklokruh okolo či neďaleko športoviská poskytujú dostatok možností na aktívne strávenie voľného času. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková . Cena energií: 204 Euro / mesiac
Piešťany
145 000 €
Piešťany - nebytový holopriestor v centre mesta - 502m2 - Nitrianska ulica - ID 23006
ID 23006 Ponúkame Vám na predaj nebytový priestor v centre mesta Piešťany, na Nitrianskej ulici. Priestor sa nachádza na 1. poschodí polyfunkčného objektu v susedstve obchodného domu AUPARK. Výmera priestoru je 502,22m2. Jedná sa o holopriestor , tvorený 7 miestnosťami. Priestor má napojenie na všetky inžinierske siete. Jeho možné využitie je na kancelárske účely, obchod alebo služby. Predaj len ako celok. Vyhradené parkovacie miesta v budove AUPARKU formou dlhodobého prenájmu nie sú zahrnuté v cene. CENA : 500.000 + DPH Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
500 000 €
Bučany - 6 izbový rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii - ID 22063
ID 22063 Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Bučany, okres Trnava. Obec Bučany sa nachádza 11 km od Trnavy, 25 km od Piešťan. Diaľničný privádzač je cca 6 km od obce. Celková výmera pozemku je 1273m2, z toho zastavaná plocha domu je 120m2, úžitková 240m2. Dom typu "kocka " tvorí suterén, prízemie a poschodie. Celkom má nehnuteľnosť 6 izieb, na prízemí 3 izby a príslušenstvo, rovnako na poschodí. Súčasťou domu sú 2 loggie na 1.poschodí, balkón na 1.poschodí a terasa na prízemí so vstupom do záhrady. Nehnuteľnosť má 1 kuchyňu, špajzu, 2 kúpeľne s toaletou. Dom bol postavený z tehly a kvádrov pred 40 rokmi. Podlahy v dome sú laminátové a dlažba / WC, kúpeľne, hala/ .Na dome pred 15 rokmi nainštalované nové plastové okná, plynový kotol bol zrekonštruovaný pred 12 rokmi. Kúpeľňa na prízemí bola zrekonštruovaná pred 7 rokmi, horná kúpeľňa je cca 12 rokov po rekonštrukcii. Sivo-biela kuchynská linka je cca 20 ročná. Strecha na rodinnom dome bola zrekonštruovaná pred 2 rokmi. Dom je zateplený a má novú fasádu. Kúrenie v rod. dome je plynové. V pivnici je k dispozícii krb. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Parkovanie je možné v garáži , ktorá je súčasťou domu alebo vo dvore rod. domu, prípadne na ulici pred domom. Na dvore je k dispozícii altánok a hosp. budova. Záhrada je využívaná ako okrasná, ako úžitková aj ako sad. Mesačné náklady cca 210 EUR. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková . Cena energií: 210 Euro / mesiac
Bučany
260 000 €
LEN U NÁS–EXKLUZÍVNE–Piešťany–4 izb. byt č. 15 - bytový dom Kuzmányho - ID 18023
ID 18023 Ponúkame Vám na predaj byty v bytovom dome na Kuzmányho ulici v Piešťanoch. Bytový dom nachádzajúci sa mimo hlavnej ulice je skolaudovaný. Bytový dom je riešený ako podpivničený objekt, kde v pivničných priestoroch sú garážové státia a pivničné priestory. Na prízemí sú dvojizbové byty / byty na južnú stranu sú s predzáhradkou / , dvojgaráž . Na ďalších dvoch podlažiach sa nachádzajú 2izbové , 3 izbové a 4 izbové byty. Obvodové múry sú z keramických tvárnic POROTHERM 30, priečky z tvárnic POROTHERM 11,5 alebo POROTHERM 8. Vnútorné nosné steny - pozdĺžne medzi jednotlivými bytmi a komunikačnou chodbou, sú z tvárnic POROTHERM 25. Priečne nosné steny sú z tvárnic POROTHERM 25 Profi Akustik. Obvodové múry sú zateplené izolačnými doskami ISOVER CLIMA PLUS. Strešná izolácia je zo striekanej peny. Okná sú plastové trojsklo 6-komorové vo farbe antracit, južné byty majú nainštalované vonkajšie elektrické žalúzie. Digestor v kuchyni je s centrálnym odsávaním. V každom byte orientovanom na južnú stranu je predpríprava na klimatizačnú jednotku. Vstupné dvere do bytov sú protipožiarne . Vnútorné omietky sú vápenné, v miestnostiach s obkladom vápenocementové. Kúrenie - centrálny systém vykurovania / plynový kotol/ prostredníctvom teplovodného podlahového kúrenia. Dom je vybavený osobným výťahom prístupným aj zo suterénu. Ku každému bytu prináleží pivničná kobka v suteréne bytového domu. Parkovanie je možné v suteréne, kde je k dispozícii 14 garážových státí / doplatok 14.000 EUR/ AKTUÁLNE JE V PONUKE POSLEDNÝ BYT 2.POSCHODIE-3.NP byt č. 15 - 4izbový - holobyt - 115m2 byt + 2,45m2 pivnica + 13,2m2 terasa ......................................................319.000 EUR Mesačné náklady cca 175 EUR/ mesiac/ 1 osobu V obrazovej fotodokumentácii nájdete aktuálne foto bytového domu, pôdorysy jednotlivých poschodí a pôdorysy bytov. V závere obrazovej prílohy nájdete vizualizáciu dvojizbového bytu. https://kuula.co/post/7PVzV/collection/7fr3z Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková . Cena energií: 175 Euro / mesiac
Piešťany
319 000 €
Reštaurácia v obci Hrádok, okr. Nové Mesto nad Váhom - ID 13016
ID 13016 Ponúkame Vám na predaj nehnuteľnosť v obci Hrádok , okres Nové Mesto nad Váhom. Celková výmera pozemku je 2630m2, z toho úžitková plocha je cca 200m2. Predmetom predaja je reštaurácia rodinného typu s 2 terasami . Jedna terasa je v prednej časti budovy. Druhá terasa je vzadu za reštauráciu , táto je s vonkajším krbom . Súčasne je k dispozícii vonkajšie zadné posedenie s prechodom do záhrady, kde je vytvorené miesto pre hranie Vašich detí. Všetky vonkajšie miesta sú prekryté. Miesto s kapacitou cca 35 je ideálne pre malé rodinné oslavy, firemné posedenia, školenia. V podkroví je menšia bytová jednotka. Čiastočne podpivničený dom je po kompletnej rekonštrukcii vykonanej v rokoch 2001-2005- nové rozvody elektriny, vody, odpadov, kúrenie, fasáda, strecha, podlahy, eurookná. Objekt má vybudovanú kuchyňu.Nízke náklady zabezpečuje kotol na drevo. K dispozícii je práčovňa aj letná kuchyňa. K dispozícii vlastná studňa a žumpa. Parkovanie je možné pred objektom. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková ..
Hrádok
300 000 €
Piešťany - pozemok v centre na výstavbu polyf.objektu s bytmi - ID 11160
ID 11160 Ponúkame Vám na predaj pozemok o výmere cca 1000m2. Pozemok má šírku cca 31m a dĺžku 33m2. Pozemok sa nachádza v centre mesta Piešťany, len pár minút od centrálnej pešej zóny. Pozemok je určený na výstavbu polyfunkčného objektu s 22 bytmi. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
1 000 000 €
Pozemok v Piešťanoch - ID 11036
ID11036 Ponúkame Vám na predaj pozemok v Piešťanoch. Pozemok má výmeru cca 40.000m Cena : 19,92 EUR/m2 Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
796 800 €
Trebatice - 4izb. rod. dom so začatou rekonštrukciou - ID 23030
ID 23030 Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Trebatice, vzdialenej len 10 minút cesty od Piešťan. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 862m2, z toho zastavaná plocha domu je cca 150m2 / 30x5 / . Dom má obdĺžnikový tvar, vstup na pozemok je cez podbránie. Neobývaný dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne a toalety. Po vstupe do domu sa dostanete do hlavnej chodby , odkiaľ je vstup do izieb, miestnosti sú priechodné. Na dome postavenom okolo roku 1945 z pálenej a nepálenej tehly a kvádrov bola začatá rekonštrukcia. V roku 2018 bolo robené zateplenie a nová fasáda. Strecha je nová. Vchodové dvere sú nové, okno do ulice je taktiež nové plastové. Ostatné okná sú pôvodné drevené. Podlahy sú betón a staré drevené dlážky. Dom má pripojenie na el. energiu, voda je k dispozícii obecná a odkanalizovanie je riešené žumpou. Plyn je odpojený, plynová prípojka je pred domom. Kúrenie v dome riešené nebolo. Parkovanie je možné pred domom alebo vo dvore v podbrání. Záhrada je prevažne sad. Dom t.č. nie je obývaný ani udržiavaný. Príďte sa pozrieť a zrekonštruujte si dom podľa vlastných predstáv a získate bývanie kúsok od mesta či diaľničného privádzača a zároveň v tichom prostredí obce. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Trebatice
92 220 €
Objekt v obci Lúka, okres Nové Mesto nad Váhom - ID 22029
ID 22029 Predmetom predaja je samostatne stojaci jednopodlažný objekt v uličnej zástavbe v centre obce Lúka, okres Nové Mesto nad Váhom. Celková výmera pozemku je 1575m2. Na pozemku sa nachádza prevádzková budova / cca 700m2 - výrobne, dielne, kancelárie/ a ďalšie drobné prístavby. Stavba bola dokončená v roku 1940, pozostáva z prízemia a povalového priestoru. Prvá rekonštrukcia objektu bola v roku 1974, druhá v roku 1996. Prístavby boli realizované prevažne v roku 1982, niektoré v roku 2013 a 2014. V roku 2013 boli namontované plastové okná, vráta. Stavba je postavená prevažne z tehly / 60cm hrubé múry/. Ohrev vody a vykurovanie v objekte sú riešené dvoma plynovými kotlami a zásobníkovými ohrievačmi vody. Výrobný objekt je napojený na vodu, elektriku, plyn, odkanalizovanie je riešené žumpou. Na základe územnoplánovacej informácie obce je na danom pozemku možná výstavba bytov, prípadne polyfunkcia do výšky 3 podlaží. Obec Lúka sa nachádza asi 2 km od diaľničného privádzača , 15 min cesty autom do Piešťan alebo 20 min cesty autom od Nového Mesta nad Váhom. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Lúka
330 000 €
Piešťany – prenájom kancelárskych priestorov – Bratislavská cesta - ID 19099
ID 19099 Ponúkame Vám na prenájom zrekonštruované kancelárske priestory / niektoré čiastočne zariadené/ v Piešťanoch na Bratislavskej ceste. V objekte sa nachádza viac priestorov na prenájom. Aktuálne Vám ponúkame nasledovné priestory : priestor na prízemí - 54,63 m2 + sociálne zázemie kancelária na 1. poschodí o výmere 17,6m2 kancelária na 1. poschodí o výmere 18,5m2 kancelária na 1.poschodí o výmere 28,6m2 kancelária na 2.poschodí o výmere 23m2 PRIESTOR NA PRÍZEMÍ 54,63M2 Jedná sa o priestor na prízemí s priamym vstupom z nádvoria objektu. Vstup je súčasťou presklenej steny orientovanej do nádvoria. Priestor o výmere 54,63 m2 je riešený ako jeden celok, jeho súčasťou je samostatné WC s umývadlom. KANCELÁRIA NA 1.POSCHODÍ O VÝMERE 17,6m2 Ponúkaná kancelária sa nachádza v uzatvorenej chodbe s kontrolovaným a zabezpečeným vstupom. Miestnosť je dostatočne presvetlená 2 oknami. Kancelária je momentálne zariadená. KANCELÁRIA NA 1.POSCHODÍ O VÝMERE 18,5m2 Kancelária v uzatvorenej chodbe s kontrolovaným a zabezpečeným vstupom má 1 okno. Kancelária je momentálne zariadená. V prípade záujmu je možné prenajať obe kancelárie spolu, nakoľko sa jedná o susedné kancelárie. KANCELÁRIA NA 1.POSCHODÍ O VÝMERE 28,6m2 Priestor tvorí jedna samostatná miestnosť o výmere 28,6m2 s výstupom na terasu. KANCELÁRIA NA 2.POSCHODÍ O VÝMERE 23m2 Kancelária na 2.poschodí je menší priestor o výmer 23m2 orientovaný do ulice s výstupom na terasu. CENA DOHODOU V prípade záujmu je možný prenájom parkovacích miest vo dvore . CENA DOHODOU Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou ceny nájmu je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
dohodou
Pozemky v obci Ratnovce, okres Piešťany - INFORMUJTE SA - ID 14002
ID 14002 Ponúkame Vám na predaj pozemky, ktoré sa nachádzajú v katastri obce Ratnovce. Jedná sa o viac pozemkov v rámci obce, ktoré sú klasifikované prevažne ako orná pôda, prípadne ako trvalé trávne porasty alebo ako lesné pozemky. Presné výmery pozemkov a ceny Vám budú poskytnuté pri osobnom jednaní v sídle spoločnosti, resp. pri obhliadke. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Ratnovce
1 €
Piešťany – predaj penziónu v južnej časti mesta - ID 18112
ID 18112 Ponúkame Vám na predaj penzión v Piešťanoch v južnej časti mesta , ktorá je využívaná prevažne ako oddychová a relaxačná s blízkosťou športovísk či nábrežia nádrže Sĺňava využívanej na bicyklovanie či korčuľovanie. Penzión postavený v roku 2007 sa nachádza na oplotenom pozemku o celkovej výmere 3282m2, z toho zastavaná plocha objektu je 498m2 a úžitková plocha 996m2. Objekt tvorí prízemie a poschodie. Celkovo je tu umiestnených 24 izieb / + 1 bezbariérová/ s 55 lôžkami, reštaurácia, kaviareň a wellness centrum. Na prízemí sú vstupné priestory, hala, recepcia, jedáleň, kuchyňa s vybavením / regále, dresy, výlevky, chladničky, sporák, mikrovlnka, fritéza, 2x umývačka riadu/ , sociálne zázemie, 3izbový byt pre zamestnancov a jedna bezbariérová izba. V západnom krídle sú umiestnené relaxačné miestnosti, sauna, fitnes, odpočiváreň a miestnosti pre personál. Západnú časť uzatvára krytý vnútorný bazén. Priestory jedálne a kaviarne majú kapacitu cca 60 ľudí. Wellnes centrum zhŕňa 3 sauny /fínska, parná, infra/, jacuzzi, vnútorný bazén, vonk. bazén. Na poschodí sú umiestnené 2 lôžkové izby a 4 apartmány. Každá izba má sprchu a WC / apartmány majú vaňu/, telefón, TV, wifi a chladničku. V záhrade je k dispozícii vonkajší bazén s lamelovým prekrytím , v zadnej časti záhrady sú dva drevené altánky , detské ihrisko a drevený záhradný sklad. Pri objekte je parkovisko pre cca 20 automobilov. Jedná sa o tehlovú stavbu obdĺžnikového tvaru, interiérové dvere dyhované, okná plastové so žalúziami, podlahy sú laminátové podlahy a dlažba, v objekte sú nainštalované celkovo 4 klimatizačné jednotky. Objekt je momentálne v plnej prevádzke. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
dohodou
Hlohovec – rodinný dom na pešej zóne vhodný na podnikanie - ID 18049
ID 18049 Ponúkame Vám na predaj dom v Hlohovci na pešej zóne, na ulici M.R. Štefánika. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej rozlohe 811m2, z toho zastavaná plocha domu je cca 490m2. Dom postavený okolo roku 1930 prešiel v roku 1996 a v roku 1999, v rámci rekonštrukcie v niektorých priestoroch nainštalované nové laminátové podlahy, nová kuchynská linka na mieru , nehnuteľnosť má nové rozvody, nové kúrenie /kotol Protherm/, časť budovy je zateplená a má novú strechu. Nehnuteľnosť tvorí prízemie, poschodie a podkrovie. Na prízemí sú k dispozícii 3 výklady. K dispozícii sú obchodné priestory - 116m2, administratívne - 61m2, na horné poschodie - 136m2, podkrovie je možné využiť na kancelárske účely. K dispozícii sú skladové priestory, kuchyňa aj sociálne zázemie/ 4x/ . Vzhľadom k tomu, že nehnuteľnosť sa nachádza na pešej zóne, je ideálne ju využiť na podnikanie. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Hlohovec
467 000 €
Bratislava – vinica v kat. území Vinohrady - ID 18003
ID 18003 Ponúkame Vám na predaj vinice v Bratislave, mestská časť Nové Mesto, katastrálne územie Vinohrady, časť Briežky. Ponúkame Vám pozemok o výmere 4272m2. Prístupová cesta do časti Briežky je asfaltová, k samotnému pozemku vedie nespevnená prístupová cesta. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Bratislava III - Nové Mesto
1 068 100 €
Rezidenčný areál v blízkosti Zelenej vody – štúdia na 37 pozemkov /600-1200m2/s rekreačnými domami -
ID 17128 Ponúkame Vám na predaj pozemky v blízkosti Zelenej vody , katastrálne územie Beckov ,okres Nové Mesto nad Váhom. Lokalita je dobre prístupná od diaľnice D1 rovnako aj od obce Beckov aj od Nového Mesta nad Váhom. Na pozemku o celkovej výmere 60500m2 je plánovaná výstavba rezidenčného areálu. Areál je navrhnutý ako uzavretý oplotený komplex so strážnou službou a vrátnicou na vstupe. Samotný areál je rozdelený na 37 pozemkov o výmere cca 600-1200m2. Každý pozemok má priamy prístup k vode, buď k hlavnému jazeru alebo k novonavrhovanému vnútornému jazierku, prepojenému k jazeru. Na pozemkoch je možné vybudovať rekreačné domy s celoročným využitím, na každý pozemok budú vybudované prípojky inžinierskych sietí. Takisto sú v areáli navrhnuté športoviská - tenisové kurty a futbalové ihrisko. V ich susedstve je navrhovaný aj bufet. Predmetom predaja je celý areál o výmere 60500m2 spolu so štúdiou na areál. PREDMETOM PREDAJA JE SAMOTNÝ AREÁL S CELKOVOU ROZLOHOU 60500M2 SPOLU S URBANISTICKOU ŠTÚDIOU. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Beckov
2 000 000 €
Veľké Orvište , okr. Piešťany – orná pôda - ID 20041
ID 20041 Ponúkame Vám na predaj ornú pôdu nachádzajúci sa v katastri obce Veľké Orvište, okres Piešťany. Celková výmeru pozemku je 4274m2, jedná sa o 2 susediace parcely o výmerách 1895m2 a 2379m2. Parcely sa nachádzajú v extraviláne obce v blízkosti zástavby rodinných domov. Bližšie informácie o pozemkoch Vám radi poskytneme v kancelárii našej spoločnosti, prípadne pri osobnej obhliadke. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Veľké Orvište
128 220 €
Ratnovce – pozemok na rodinný dom -375m2 - ID 20072
ID 20072 Ponúkame Vám na predaj pozemok v obci Ratnovce, len 4 minúty cesty od Piešťan. Pozemok nachádzajúci sa v extraviláne obce má výmeru 375m2 , má tvar pravidelného obdĺžnika / uličná šírka cca 17m, dĺžka cca 22m/. Pozemok sa nachádza v novovznikajúcej ulici určenej na výstavbu 7 rodinných domov. K dispozícii je elektrická prípojka / elektromer pre každý dom na začiatku ulice/ aj vodovodná prípojka / na pozemku/ , odkanalizovanie bude riešené žumpou. Plyn nie je k dispozícii. Domy budú mať elektrické vykurovanie. Na pozemkoch môže byť situovaný : -jednopodlažný rodinný dom typu bungalov alebo -jednopodlažný rod. dom s obytným podkrovím alebo -dvojpodlažný rod.dom. Bližšie informácie o typoch rodinných domov Vám poskytneme pri osobnom jednaní. K uvedenému projektu výstavby rod. domov bolo obcou vydané rozhodnutie o umiestnení stavby. CENA ponúkaného pozemku o výmere 375m2 je 37.100 EUR. K dispozícii je ešte vedľajší pozemok o výmere 371m2 v sume 36.500 EUR. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Ratnovce
37 100 €
Piešťany - veľký 5izbový rodinný dom s garážou a vedľajšou stavbou – ID 23017
ID23017 Ponúkame Vám na predaj 5 izbový samostatne stojaci rodinný dom v Piešťanoch, v kľudnej ulici rodinných domov na sídlisku JUH v Piešťanoch. Dom sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 638m2. Zastavaná plocha domu je 107m2.Dom tvorí suterén, prízemie a poschodie. Celková úžitková plocha je 312m2. SUTERÉN -98m2 Dom je kompletne podpivničený. Pivnicu tvoria 3 miestnosti, práčovňa s kuchyňou a kúpeľňa s WC. Zároveň je tu umiestnený plynový kotol značky IMMERGAS. PRÍZEMIE -107m2 Na prízemí je zádverie, vstupná chodba so samostatným WC. Hlavným priestorom tohto podlažia je obývacia izba spojená s kuchyňou. Obývacia izba je po celej šírke domu, poskytuje dostatok miesta na umiestnenie sedacej súpravy aj na jedálenský stôl. Rohová kuchynská linka je so zabudovanými spotrebičmi. Z chodby je vstup do samostatnej izby , pri ktorej je kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, umývadlom a automatickou pračkou. Dreveným schodiskom sa cez medziposchodie dostanete na terasu orientovanú do dvorovej časti pozemku. POSCHODIE- 107m2 Na poschodí sú 3 izby a 2 kúpeľne s toaletou. Jedna kúpeľňa je prístupná z chodby, tvorí ju umývadlo, WC a sprchový kút. Druhá kúpeľňa je prístupná z najväčšej izby, tvorí ju vaňa, umývadlo, WC a bidet. GARÁŽ - 22m2 A VEDĽAJŠIA STAVBA 32m2 Na pozemku je postavená samostatne stojaca garáž. Garáž má automatickú garážovú bránu. Parkovanie je možné aj pred garážou aj pred domom. Na pozemku je postavená vedľajšia stavba s 2 miestnosťami a kúpeľňou. Stavba je čerstvo vymaľovaná, kúpeľňa obsahuje WC, umývadlo a sprchový kút. V jednej miestnosti je predpríprava na kuchynskú linku. Stavba má pôvodné drevené okná aj dvere, nové sú dlažby, fasáda . Stavba môže slúžiť ako dielňa, kancelária či letný byt. Dom bol postavený v roku 1958, v roku 2001 prebehla rekonštrukcia - pivničné priestory, podlahy, rekonštruované sociálne zázemie, nadstavba poschodia, zateplenie 5cm polystyrénom , nová fasáda, nová sedlová strecha s krytinou BRAMAC. Dom má plastové okná s vonkajšími bubnovými žalúziami. Podlahy na prízemí sú dlažba a drevená podlaha. Schody na poschodie sú drevené. Na poschodí sú laminátové podlahy a dlažba. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, kúrenie je plynové, dom je klimatizovaný. Záhrada pri dome je riešená ako okrasná s ovocnými stromami. Rodinný dom sa predáva kompletne zariadený aj so spotrebičmi. Dom sa nachádza na sídlisku JUH, v okolí kompletná občianska vybavenosť. Príďte sa pozrieť a vyberte si zariadený dom s dostatkom priestoru na bývanie, množstvom odkladacích priestorov , garážou a prístavbou so širokými možnosťami využitia. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
465 000 €
Pozemok - Moravany nad Váhom - pri kúpeľoch
Ponúkame Vám na predaj pozemok v tichej časti – v Moravanoch nad Váhom . Pozemok má výmeru 564m2 , dľžka 37,5m, šírka 15m, vhodný na stavbu rodinného domu. Nachádza sa v intraviláne obce. IS v dosahu .Pozemok má obdlžnikový tvar, mierne svahovitý je klasifikovaný ako ostatná plocha. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Moravany nad Váhom
dohodou
Dolný Lopašov - 3 izbový rodinný dom na pozemku 794m2 - ID 23037
ID 23037 Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Dolný Lopašov, okres Piešťany. Obec Dolný Lopašov sa nachádza asi 20 km od Piešťan, samotný dom sa nachádza mimo hlavného ťahu obcou. Celková výmera pozemku je 794m2, z toho zastavaná plocha domu je 154m2. Jednopodlažný dom bez podpivničenia bol postavený z pálenej a nepálenej tehly pred 80 rokmi a je v pôvodnom stave. Okná sú pôvodné drevené. Podlahy v kuchyni je linoleum, ostatné priestory majú betón, drevené dlážky a koberec. Kuchynská linka je pôvodná - kredenc, v kuchyni je plynový sporák. Kúpeľňa s toaletou sú pôvodné. Kúrenie je plynové prostredníctvom gamatiek. Dom je napojený na vodu, elektriku, plyn, odkanalizovanie je riešené žumpou. Dom má telef. prípojku i pripojenie na satelit. Strecha je pôvodná sedlová. Záhrada je prevažne tráva a sad, nachádza sa tu aj altánok. Vo dvore je hospodárska budova. Parkovanie je možné vo dvore alebo pred domom. Mesačná náklady cca 80 EUR. Cena energií: 80 Euro / mesiac
Dolný Lopašov
95 000 €
Piešťany-sídlisko N.Teslu-polyf.objekt-vhodné ako sídlo firmy,menšej výroby,na služby-ID 22025
ID 22025 Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt v Piešťanoch, v okrajovej časti mesta, na sídlisku Nikola Teslu. Celková výmera pozemku je 3412m2, z toho zastavaná plocha objektu je 841m2, úžitková plocha objektu je 711,53m2. Jedná sa o prízemný murovaný objekt . V objekte je cca 12 väčších miestností / od 14,4m2 do 108,27m2/ + sociálne zázemie + technické zázemie + skladové priestory. Priestor je členitý, je možné ho rozdeliť na niekoľko častí častí so samostatným vstupom - viď pôdorys. K dispozícii sú všetky inžinierske siete aj prípojka optického internetu. Objekt má nové kotolňu z roku 2020 a novú strechu. Oplotený areál umožňuje bezproblémové parkovanie pre viac vozidiel . Jedná sa o objekt, ktorý je možné využiť ako sídlo firmy či menšej ľahkej výroby. prípadne na služby . CENA PRI OSOBNEJ OBHLIADKE Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou kúpnej ceny je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
dohodou
Piešťany – prenájom kancelárskych priestorov na Teplickej ulici na administr. účely - ID 19025
ID 19025 Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory na Teplickej ulici v Piešťanoch. Ponúkame nasledovné priestory : 1.poschodie predmetnej budovy: Jedná sa o 2 samostatné miestnosti o nasledovných výmerách : miestnosť č. 2.03 o výmere 33,10m2 miestnosť č. 2.05 o výmere 22,15m2 . 2.poschodie predmetnej budovy : Jedná sa o viac miestností v celkovej výmere 67,96 m2 v nasledovnom členení : miestnosť č. 3.03 a 3.06 a 3.07 spolu o výmere 52,66 m2 miestnosť č. 3.04 o výmere 15,30m2. Miestnosti sú priechodné, prenájom len ako celok. Pôdorysy sú súčasťou obrazovej fotodokumentácie . Priestory sú zariadené nábytkom, v prípade potreby je po dohode možné upraviť zariadenie. K priestorom patrí aj sociálne zázemie a kuchynka. Priestory je možné využiť len na administratívne účely, nie je možné poskytovať služby. CENA: 11 EUR/m2/mesiac nájom + 4,5 EUR/m2/mesiac energie Peňažná zábezpeka vo výške jednomesačného nájomného a energií. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou ceny nájmu je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková . Cena energií: 1 Euro / mesiac
Piešťany
1 €/mes.
Piešťany - blízke centrum- PRENÁJOM PRIESTOROV ZA SUPER CENU - ID 228
ID 228 Ponúkame prenájom priestorov v blízkom centre Piešťan, neďaleko centra v tichej uličke. Jedná sa o dve budovy stojace vedľa seba, ktoré slúžia výlučne na prenájom. Možnosť využitia - kozmetika, masáže, prípadne iné služby K dnešnému dňu je Vám k dispozícii : -výmera 18m2 s balkónom a klimatizáciou - nájom 250 EUR nájom vrátane energií/mesiac Parkovanie je možné pred domom . Vyobrazená fotodokumentácia zobrazuje niektoré ponúkané priestory. Údaje na tejto webovej stránke majú informatívny charakter a môžu sa zmeniť. Súčasťou ceny nájmu je provízia realitnej spoločnosti. Termín obhliadky, resp. bližšie informácie Vám poskytneme mailom na info@rfm.sk alebo na tel. čísle 0903 472 744 - Ing. Peťková .
Piešťany
250 €/mes.
1 2 3