Pomarančový sirup sladený stéviou
Dokonalá chuť pomarančov v sirupe, ideálne osvieženie na teplé dni. Pomarančový sirup je delikátny, s vyváženou sladkosťou a kyslosťou zrelých pomarančov. Sirup vhodný na prípravu domácej limonády či miešaných nápojov. Bez konzervantov, sladidiel a syntetických farbív. 250ml/4,20€ 500ml/7,50€
Trnava
4,20 €
Do topánok vložky+šnúrky 10ks
Do topánok vložky, veľkosť 27, 28, 30, 37 a 38, vložky sa dajú upraviť na požadovanú veľkosť+šnúrky bavlnené 4ks, silikónové ružové 1ks. Sada spolu 5€.
Trnava
5 €
Veľký batoh Adidas
Veľký priestranný batoh Adidas, hnedej farby, zapínanie na obojstranný zips, vačok na prednej strane, nastaviteľné popruhy, chrbát vystužený, rozmer 40x30 cm, dno batoha 30x15 cm.
Trnava
12 €
Domáce potreby do kuchyne
Domáce potreby do kuchyne, vok s pokrievkou zn. PYREX a panvica zn. BIOTAN. Cena spolu 10€.
Trnava
10 €
Kuchynské panvice 3ks, rôzne priemery veľkostí
Kuchynské panvice 3ks, rôzne priemery veľkostí 29, 25 a 20 cm, dve panvice zn. Banquet a tretia z vyvýšeným dnom 1cm, ktoré drží teplo. Cena spolu 10€.
Trnava
10 €
Kuchynské potreby 8 kusov
Kuchynské potreby 8 kusov, obsahuje misa veľká biela, forma na bábovku, tácka, zapekacie misy 2 ks, nože rôzne veľkosti 3 ks. Cena za všetko 10€.
Trnava
10 €
Treková obuv Crossroad DUSTY LOW, veľkosť 36
Crossroad DUSTY LOW, tenisky čiernej farby, veľkosť 36 s krabicou a v záruke. juniorská obuv Crossroad DUSTY LOW je vhodná jednak na bežné prechádzky, ale aj na ľahkú turistiku. V zadnej časti je pútko pre ľahšie obúvanie a vďaka rýchlošnurovaniu si utiahnete obuv jedným pohybom. uťahovanie pomocou fixnej elastickej šnúrky priedušný zvršok odnímateľná stielka pútko na lepšie obutie
Trnava
10 €
Žihľava farebná Koleus - krásna nenáročná kvetina
Žihľava, ktorá nepŕhli: Farebný koleus ozdobí každú záhradu i balkón Do africkej žihľavy sa zamilujete na prvý pohľad. Očarí vás svojím zaujímavým vzhľadom a nenáročnosťou pestovania. Koleus rozžiari vašu záhradu, balkón, terasu či byt až trojfarebnými listami. Existujú stovky kultivarov s listami v rôznych odtieňoch zelenej, oranžovej, tmavočervenej, fialovej, hnedej či ružovej farby. Veľké pasy pestrej výsadby okrasnej žihľavy v záhrade či kvetinovom záhone nadobúdajú vzhľad mäkkej prikrývky a živé farbené listy dodávajú oknám, terasám, závesným kvetináčom či balkónom dekoratívny nádych. Zakorenené výhonky 10-15 cm vhodné na okamžitú výsadbu.
Trnava
2 €
Valec na cvičenie Fitness Roller Black
Valec na cvičenie Fitness Roller je praktická fitnes pomôcka na automasáž celého tela, ktorú hravo zvládne každý. Je vyrobený z kvalitnej peny a tvrdého dutého jadra. Vďaka inovatívnemu 3D masážnemu povrchu je ideálny na relaxáciu pred a po tréningu alebo po celodennom sedení či státí v práci.
Trnava
9 €
Gélový poťah na sedadlo bicykla 3D SoftBike
Skvelý poťah na sedlo bicykla, ale napríklad aj na rotopéd. Tento poťah je určený na všetky veľkosti štandardných sedadiel bicyklov vrátane rotopédov. Šnúrky na rýchle a bezpečné pripevnenie k sedlu. Poťah sa veľmi ľahko nasadzuje a jeho odstránenie trvá len niekoľko sekúnd. Vyrobený z vysokokvalitného materiálu, ktorý je odolný voči oderu a skĺznutiu zo sedadla. Použitý materiál je priedušný, odolný proti opotrebovaniu, mäkký a veľmi pohodlný. Vyrobené z materiálov pre bezpečné a dlhodobé používanie. Nízka hmotnosť a pohodlie. Vankúš vám poskytne pohodlie aj pri dlhšom jazdení na bicykli. Ergonomický dizajn. Pohodlné a priedušné, udržujú pohodlnú jazdu po dlhú dobu. Jednoduchá inštalácia. Sedlo je vhodné pre väčšinu bicyklov, ako je cestný bicykel, horský bicykel atď. Má vynikajúci výkon v odolnosti voči nárazom a poskytuje vám maximálnu pevnosť. 3D protišmykový hrubý silikón, plne zmierňuje poškodenie zadku počas jazdy, je priedušný a je extrémne rýchly.
Trnava
7 €
Štýlová dámska koženka Metrofive, veľkosť M
Dámska štýlová koženková bunda v čiernej farbe s ozdobným prešívaním a zipsami, vyrobená z vysoko kvalitného materiálu a navrhnutá podľa najnovších módnych trendov. Veľkosť M, obvod cez hrudníka 96 cm, rukávy 63 cm, celková dĺžka 55 cm. Bunda, ktorú môžete nosiť v akejkoľvek štylizácii. Hodí sa k džínsam a tričku, bielej košeli, ako aj dámskym šatám. Môžete s ňou vytvoriť veľa skvelých štýlov. Vonkajší materiál: 67% PU, 33% polyester/nylon Podšívka: 100% polyester/nylon
Trnava
13 €
Čierna cross body taška NIKE
Čierna cross body taška zapínanie na zips, nastaviteľný popruh, pogumovaný spodok tašky, rozmer 30x20x10xcm, bez poškodení.
Trnava
10 €
Dámske biele tenisky s plným opätkom, veľkosť 37
Dámske biele tenisky na šnurovanie so striebornými doplnkami a s plným opätkom, veľkosť 37, ľahké a vzdušné, top stav.
Trnava
10 €
Dievčenský školský batoh, značka Walker
Dievčenský školský batoh čiernej farby, značková, kvalitná taška Walker, reflexné prvky, odľahčená 890g, rozmer 42x35x28 cm, anatomicky tvarovaný chrbát s nastaviteľnými popruhmi, s každej strany vrecko na fľašu, možnosť prania v práčke. Batoh je nosený, nepoškodený.
Trnava
15 €
Rifľová sukňa na traky, veľkosť 134/140
Rifľová sukňa na traky, čiernej farby, elastický materiál, nastaviteľné traky, veľkosť 134/140, obvod pásu 38+38 cm, dĺžka 72 cm.
Trnava
5 €
Pestré aplikácie s flitrami/nášivka/nažehľovačka
Pestré aplikácie s flitrami/nášivka/nažehľovačka od 0,50€/ks Pestré a výrazné farby, dajú sa našiť, alebo nažehliť. Pri záujme mi napíšte do poznámky číslo riadku a akú aplikáciu chcete. Oblečenie už nemusí byť nudné, ale hravé - dômyselne našité flitre umožňujú meniť ich dizajn jednoduchým pohladením, čím dokážu zmeniť aj samotný vzhľad odevu. Originálne tak ozdobíte bundy, svetre alebo mikiny, ale taktiež doplnky ako sú batohy a tašky. Pustite svoju fantáziu a vytvorte si originálny kúsok, ktorý nikto nevlastní iba vy.
Trnava
0,50 €
Bomberka s nášivkami, HM, veľkosť 140
Prechodná štýlová bomberka čiernej farby s nášivkami, HM, veľkosť 140, obvod hrudníka 40+40 cm, rukávy 55 cm, dĺžka 51 cm, top stav.
Trnava
12 €
Dievčenská ľahká vatovaná bunda, veľkosť 140/146
Dievčenská ľahká vatovaná bunda, čiernej farby, zn. Terranova, bunda má ružovú podšívku, veľkosť 140/146, obvod cez prsia 40+40cm, dĺžka 50 cm, rukávy dĺžka 54 cm.
Trnava
10 €
Oteplovačky, POMPdeLUX, veľkosť 134/140
Čierne otepľovačky, zn. POMPdeLUX, veľkosť 134/140, sú nepoškodené, majú reflexné prvky, na bokoch zipsy. Zapracovanie v páse na gumu, predné vrecka na zips, dole zapracovanie na lyžiarky. Rozmery: Obvod pása - 28+28 cm, Dĺžka nohavíc-82 cm.
Trnava
20 €
Pančuchy hrubé čierne, veľkosť M/L
Pančuchy hrubé čierne, veľkosť M/L, 3ks/8e
Trnava
8 €
Tehotenské šaty na fotenie modré a ružové
Jemné a elegantné tehotenské šaty na fotenie. Tehotenské fotenie zachytáva to najkrajšie obdobie života – obdobie, keď ste pod srdcom nosili svoje dieťatko. V brušku Vám rastie zázrak života, ktorý onedlho naplní Váš život radosťou. Priehľadný čipkovaný materiál, ktorý podčiarkne krásu ženského tela a rastúce bruško. Materiál: čipka + bavlna Farba: modrá a ružová Šaty sú veľkosť INU (v rozmedzí konfekčných veľkostí 36-42) Cena je uvedená za 1 ks.
Trnava
15 €
Detská čipková súprava na fotenie
Úžasná sada rekvizít na fotenie bábätka s čelenkou a overalom. Či už ste fotograf alebo čerstvý rodič, môžete pripraviť fotografiu svojho dieťatka. Pohodlná čelenka a oblečenie dieťaťa sa ľahko čistia. Vyrobené z vysoko kvalitného mäkkého čipkovaného materiálu, priedušné, mäkké a jemné. Praktické a pohodlné, ukazujúce roztomilé a očarujúce dieťa. Môžete ho použiť na to, aby bolo vaše dieťa roztomilé a krásne, ideálne na fotografovanie. Ľahké a krásne, je ľahké pomôcť vášmu dieťaťu pózovať, praktické, veľmi mäkké a elastické. Vhodné pre bábätká, chlapcov a dievčatá, narodeniny, párty, fotografie, darčeky do kúpeľa atď. špecifikácia: Materiál: čipka, akrylové vlákna Dĺžka oblečenia: cca 28cm/25cm/32cm Vhodné pre: 0-3 mesačné dieťa Obsah balenia: 1 x Detský čipkový overal 1 x Detská čelenka
Trnava
10 €
Dobble FRIENDS NOVÁ
Populárna hra na cibrenie pozornosti. Rýchlosť, postreh, reflexy! Dobble to je 50 rôznych symbolov, 55 kariet, 8 symbolov na karte a každé dve karty spolu majú spoločný iba jeden! Cieľová skupina sú deti i rodičia - všetci, ktorí sa chcú poriadne baviť a nemajú čas čítať dlhé pravidlá. Plechová krabička zaručuje bezpečie kariet a je aj ďalší pridanou hodnotou. Dobble Friends prináša všetky druhy spoločenských a reakčných hier s rôznymi symbolmi a postavami zo sveta kultúrnej série Friends. S novými minihrami sú ideálnym zdrojom pre nadšencov série, najmä pre fanúšikov single dobble. Vyskúšajte aj Vy hru Dobble a budete nadšenie, ako aj taká jednoduchá hra môže byť zábavná!
Trnava
12 €
Harley Quinn - detský kostým, veľkosť 155-162
Harley Quinn - detský kostým Preoblečte Vaše dieťa do kostýmu Harley Quinn. Detský kostým - Harley Quinn je skvelý ako halloweensky kostým alebo ako kostým na karneval. Detský kostým - Harley Quinn obsahuje 7 kusov: sako, tričko, nohavice, copky, retiazka, pálka, rukavica 1ks Vďaka elastickému materiálu sa pekne prispôsobí na postave. Vhodné pre dievčatá s výškou 155-162 cm Dĺžka bundy 60 cm; Rameno 39 cm; Prsia 90 cm; Rukáv 60 cm; Dĺžka trička 55 cm; Rameno 39 cm; Prsia 92 cm; Rukáv 22 cm; Dĺžka nohavíc 28 cm; Pás 60-70 cm; Boky 94 cm.
Trnava
45 €
Nálepky thank you rôzne druhy
Krásne nálepky s nápisom thank you, cena je uvedená za jeden kus, možnosť výberu zo 4roch typov nálepiek. Široké použitie pri tvorbe, na darčeky ai.
Trnava
0,03 €
Šatka Boba Wrap čierna
Šatka na nosenie detí je neuveriteľne praktická - je ľahká a skladná a môžete si ju vziať kamkoľvek. Šatku stačí poskladať do vrecúška na šnúrku, ktoré je súčasťou balenia, a tak ju môžete mať stále poruke v prebaľovacej taške. Na rozdiel od iných šatiek bábätko v šatke neklesá a neprehýba sa. Šatku môžete nosiť celý deň, doma aj von Šatka je vhodná pre deti do dosiahnutia hmotnosti 20 kg. Súčasťou balenia je aj návod na viazanie šatky. Materiál kvalitná 100% bavlna !! Rozmery: - dĺžka 4,5 m - šírka 48 cm
Trnava
27 €
Mini prenosná termotlačiareň s meniacimi farbami
Mini prenosná termotlačiareň s meniacimi farbami Termotlačiareň je veľmi rýchla v tlači, čo využijete najmä na miestach, kde je potrebné okamžité generovanie dokumentov, textov (cheat sheetov) a fotografií z telefónu alebo tabletu. Mini tlačiareň má kompaktné rozmery, vďaka čomu sa ľahko prenáša, používa a skladuje. Zmestí sa do kabelky, batohu alebo aj vrecka. Zariadenie sa ľahko používa a nevyžaduje zložitý softvér na tlač. Stačí si stiahnuť aplikáciu Fun Print alebo naskenovať QR kód, ktorý je súčasťou návodu. Po stiahnutí aplikácie stačí zapnúť tlačiareň a pripojiť sa cez Bluetooth k telefónu alebo tabletu. Aplikácia je dostupná v mnohých jazykoch. Vlastnosti: Tlačiareň typu všetko v jednom : Podporuje viacero funkcií, môže tlačiť fotografie, štítky, správy, zoznamy, záznamy, súbory atď. APP ponúka rôzne fonty a motívy, aby boli vaše fotografie štýlové. Miniatúrny a roztomilý vzhľad: Malé a ľahké telo, možno ho vložiť do vrecka alebo tašky, ľahko sa prenáša kamkoľvek. rozlíšenie 203 DPI, skvelá jasná kvalita tlače. Vhodná na štúdium, do kancelárie, domov aj na cesty. Najlepší darček pre študentov, kancelárskych pracovníkov, milencov, priateľov, rodinu. praktické pre váš život: Môže zaznamenať scenériu, ktorú vidíte, zaznamenať jej milé slová, zbierať cvičenia, ktoré ste urobili zle, zábavné a praktické. Zabudovaná nabíjateľná 1000 mAh batéria, ktorá pracuje ticho, termotlačiareň nepotrebuje pri používaní atramentovú kazetu, nízke prevádzkové náklady. Užitočné pre študentov a rodičov: Perfektná náhrada tradičného ručného kopírovania, pomáha zlepšiť efektivitu rodičov, ktorí pomáhajú svojim deťom a študentom pri riešení problémov Spôsob pripojenia : Podporuje bezdrôtové pripojenie BT 4.0 pripojené k smartfónu. Spôsob tlače: Priama tepelná tlač (bez atramentu, bez tonera) Veľkosť: 3,9"x3,5"x2"/100x90x53mm Hmotnosť: 5,3 oz/150 g Dostupná farba: Biela Batéria: 1000 mAh Spôsob nabíjania: USB Kompatibilný systém: iOS a Android Špeciálna funkcia: S nočným svetlom (kedykoľvek zmeniť farby) Zoznam balenia: 1 x termálna tlačiareň 1 x USB kábel 1 x používateľská príručka 1 x rolka termálneho papiera Možnosť dokúpenia termálneho papiera biely 2€/ks, farebný 3€/ks
Trnava
25 €
Luxusná dizajnová kabelka v tvare pier
Luxusná štýlová dizajnová kabelka v tvare pier ružovej farby, zapínanie na zips, retiazkové ramienko. Materiál: PVC Farba: ružová Veľkosť: 23 x 14 x 6 cm
Trnava
15 €
Colored Laces - farebné silikónové šnúrky
Zabudnite na klasické zaväzovanie a rozväzovanie šnúrok! Moderné a trendy šnúrky do topánok sú ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí neradi strácajú čas zaväzovaním topánok. Tieto šnúrky raz navlečiete a už nikdy viac nebudete musieť zaväzovať. Silikónové šnúrky sú dostatočne elastické, takže sa prispôsobia každej veľkosti topánky. Nový nádych pre vašu obuv! Originálne farebné šnúrky do topánok sú HITom hlavne vďaka svojej farebnej škále a ľahkému zapínaniu. Je teda len na vás a vašej kreativite, akou farebnú kombináciu vytvoríte. Vykúzlite nimi hravý dúhový dizajn a zo starých topánok v okamihu vytvoríte nové! Dĺžka šnúrky je 12 cm, avšak natiahnuť ju možno až na 20 cm, takže sa šnúrky nemusia ani rozopínať. Farba: ružová Balenie obsahuje 12 ks
Trnava
4 €
Zberač nečistôt do odtoku 3 ks
So zberačom nečistôt do odtoku sa odpad už nebude upchávať, nebude potrebné rozoberať sifón. Jeho použitie je mimoriadne jednoduché, stačí ho zavesiť na odtok a zaručene zhromaždí nečistoty, ktoré upchávajú potrubia. Vďaka malým postavám na konci nespadne do odpadu. Vlastnosti: - Materiál: flexibilný plast - Farba: ružová - Balenie obsahuje 3 paličky
Trnava
4 €
1 2 3 4 5 6 7 8 9