Kompletne zrekonštruovaný a zariadený 3 izbový byt s loggiou v tichej lokalite s krásnym výhľadom
Ponúkame na predaj 3 izbový byt na ulici Na pasekách v Bratislave - mestská časť Rača. Rozloha bytu výmerou 72,5 m2 (67m2 byt + loggia 5,5 m2) a nachádza sa na 8. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica. Byt má dobré dispozičné riešenie, vstupná chodba z ktorej sa vchádza do obývačky s jedálňou a s loggiou, do kuchyne a do ďalšej menšej chodbičky. Z chodbičky je vstup do samostatnej spálne, do ďalšej samostatnej izby, samostatného WC a do kúpeľne so sprchovým kútom a oknom. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, v každej izbe klimatizácia, kúrenie a ohrev vody vlastným plynovým kotlom, plastové okná, prerobená kúpeľňa a WC geberit, nová kuchynská linka, nové interiérové dvere a zárubne, plávajúce podlahy, bezpečnostné dvere. Byt sa predáva kompletne zariadený. Dom je po rekonštrukcii: zateplený, nový výťah, nové stúpačky. Bytový dom sa nachádza v tichej lokalite s krásnym výhľadom. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do centra mesta. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Cena bytu je 170.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava III - Rača
170 000 €
Zrekonštruovaný 4 izbový byt s loggiou v tichej lokalite s krásnym výhľadom na dedinu a dvor
Ponúkame na predaj 4 izbový byt so zasklenou loggiou na Hronská ulici v Bratislave v mestskej časti Podunajské Biskupice. Rozloha bytu je 78m2 a nachádza sa na 5. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica. Byt má plastové okná, prerobenú kúpeľňu so sprchovým kútom, samostatné prerobené WC, vymenenú kuchynskú linku, nové interiérové dvere, plávajúce podlahy, dlažbu, nové vchodové dvere, rolldor na chodbe. Dispozícia bytu: veľká vstupná chodba z ktorej sa vchádza do dvoch samostatných izieb, do kúpeľne, WC, technickej miestnosti (pračka, sušička) a do obývačky. Z obývačky je vstup do samostatnej kuchyne a do spálne s loggiou. Bytový dom je zateplený s novým výťahom. Tichá lokalita, slušní susedia, krásny výhľad do dediny a do dvora, veľa zelene, v pešej dostupnosti ZŠ, škôlka,gymnázium,obchody,20min priamy spoj do centra. Cena bytu je 200.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava II - Podunajské Biskupice
200 000 €
Slnečná, zariadená a zrekonštruovaný garsónka v tehlovom dome, blízko Štrkovca, orientovaná do zelen
Ponúkame na predaj garsónka na Solivarskej ulici Bratislave. Garsónka má výmeru 22 m2 + pivnica 2 m2 a nachádza sa na vyvýšenom prízemí v 3. poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu v mestskej časti Ružinov - časť Štrkovec. Vybavenie bytu: rozkladacia posteľ Ikea Hemnes, rúra, dvojplatnička, práčka, sprchový kút, veľká rolldor skriňa. Mesačné náklady sú cca 80 € vrátane energií (bez internetu). Okno je orientované na západ, do zeleného dvora. Nové 3-vrstvové okná boli vymenené v roku 2022. Byt má tiež bezpečnostné dvere. Zateplenie, výmena stúpačiek a bezpečnostné dvere na čip do pivníc sa realizovali v roku 2023, čím bytovka získala energetický certifikát B. Bytovka bude mať v blízkej dobe kamerový systém. V blízkosti je Tesco Expres, centrálna Billa, Terno, obchodný dom Helios, Park Andreja Hlinku, zastávky MHD Herlianska a Solivarská (3 minúty peši) Cena bytu je 106.500 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava II - Ružinov
106 500 €
Nadštandardný 5 izbový rodinný dom s garážou v prekrásnom prostredí v unikátnej Seneckej zástavbe
Ponúkame na predaj nadštandardný 5 izbový rodinný dom na ulici Karola Šišku v unikátnej Seneckej zástavbe z kvalitných materiálov, s minimálnymi nákladmi v prekrásnom prostredí. Pozemok má rozlohu 361 m2. Zastavaná plocha 105 m2. Úžitková plocha 180 m2. Dom je z Ytongu, bol postavený v roku 2009 a je zateplený. Medzi spojenými domami je izolácia Isover. Dom má vlastný plynový kotol na kúrenie a ohrev vody, kúrenie je podlahové, v podzemí je prípojka vody s novým vodným čerpadlom, voda zo studne, odpad - kanalizácia, krb je aj na vykurovanie. Vedľa garáže na pozemku sú dve parkovacie miesta. Upravená záhrada pre deti i dospelých vhodná na grilovanie a možnosti pre prípadné pestovanie byliniek a kvetov. V záhrade sa nachádza aj úhľadný, priestranný záhradný domček s útulnou terasou, idylické detské ihrisko a vyrovnaná a vydláždená plocha s rozlohou viac ako 40 m2, ktorá je ideálna na postavenie športového náradia, trampolíny alebo bazéna. V dolnej časti na 85 m2 obytnej plochy je vstupná chodba, moderná kuchyňa, obývačka s krbom, pracovňa, toaleta s pisoárom a garáž. Na krásnu kamennú, zastrešenú terasu sa vstupuje cez vkusné presklené dvere. Prívetivosť posedenia vám umožní elektrická strieška a výhľad na prakticky riešenú a krásne navrhnutú záhradu. Na hornom poschodí 95 m2, sú štyri priestranné izby s veľkou kúpeľňou. Dom mal iba jedného majiteľa a je okamžite pripravený k nasťahovaniu. Lesík, Slnečné jazerá, Aquapark a mesto s poliklinikou ponúkajú veľa možností kultúrneho vyžitia a služieb. Ideálna poloha rekreačného mesta Senec neďaleko Bratislavy a Trnavy vám zaručí rýchly presun a plný komfort. Výhodou je aj poloha na konci ulice pri lesíku, kde sa v prípade potreby dá parkovať. Celková atmosféra, luxusná interiérová a exteriérová vybavenosť robia z tejto nehnuteľnosti nadštandardnú ponuku bývania v pokojnej štvrti obklopenej prírodou. Cena domu je 333.333 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Senec
333 333 €
Kompletne zrekonštruovaný a zariadený 1 izbový byt v Starom Meste, v blízkosti Horského parku
Ponúkame na predaj 1 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na Martinengovej ulici v Starom Meste, v blízkosti Horského parku. BYT - 40 m2 + pivnica - poschodie -1 v kaskádovom bytovom dome, s výhľadom do spoločnej predzáhradky - byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne a samostatného WC, obývacej časti a kuchyne - byt sa predáva zariadený (kuchynská linka so sporákom a varnou doskou, chladnička, obývacia stena, posteľ, skriňa, barový stôl s dvoma stoličkami) - vhodný napr. pre jednotlivca či mladý pár - obývaciu časť je možné rozdeliť priečkou - bytový dom je zateplený, vymenené stúpačky, v pláne je výmena výťahu LOKALITA - byt sa nachádza v tichej lokalite v blízkosti Horského parku, s výbornou dostupnosťou do centra mesta a rýchlim napojením na diaľničný obchvat Cena bytu je 200.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava I - Staré Mesto
200 000 €
Zariadený 2 izbový byt v NOVOSTAVBE s predzáhradkou a garážovým parkovacím miestom v príjemnej lokal
Ponúkame na prenájom 2 izbový byt v MČ Bratislava - Karlova Ves na ulici Jána Stanislava. Rozloha bytu je 59m2 plus predzáhradka cca 20m2 a nachádza sa na prízemí v 6 poschodovom bytovom dome. K bytu prislúcha jedno parkovacie státie v parkovacom dome priamo pod bytovým domom a predzáhradka so slnečníkom a záhradným nábytkom. Vybavenie bytu: umývačka riadu, automatická práčka, chladnička s mrazničkou, optický internet UPC, sedacia súprava, manželská posteľ, veľká šatníková skriňa, veľká rohová vaňa, kancelársky stôl (prípadne podľa dohody). Byt je v pešej dostupnosti (maximálne 4 minúty) od električkovej zastávky Nad lúčkami, dostupnosť MHD do centra mesta je 12-15 minút. Je k dispozícii na dlhodobý prenájom. Byt je čerstvo vymaľovaný a voľný ihneď. Byt sa prenajíma za sumu 770 EUR vrátane energií a parkovacieho státia. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301
Bratislava IV - Karlova Ves
770 €/mes.
Zariadený 3 izbový byt v NOVOSTAVBE s balkónom v tichej lokalite
Ponúkame na prenájom pekný 3 izbový byt s balkónom v novostavbe na Mečíkovej ulici v Devínskej Novej Vsi. Výmera je 71 m2 a nachádza sa na 1. poschodí v 4 poschodovom bytovom dome. Vstupná chodba so vstavanou skriňou. Obývačka, kuchyňa, spálňa, detská izba, kúpeľňa, WC, balkón, vlastný kotol, pivničný priestor. Internet. TV. Káblovka. Nefajčiarsky priestor. Bez zvierat. Voľný od 12.5.2024 Tichá lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, blízko MHD, dobrá e napojenie na diaľničný obchvat. 650 EUR + 200 EUR energie. Internet + káblovka v cene. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
650 €/mes.
Kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt na Štrkovci v Ružinove
Ponúkame na predaj krásny kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v najlepšej časti Ružinova, Štrkovec - Medzilaborecká ulica. Byt má výmeru 46,5 m2 s pivnicou (z toho byt má 43,02 m2 a pivnica 3,48 m2) a nachádza sa na 3. podlaží zo 7. Dispozícia bytu: vstupná chodba, priestranná obývačka spojená s kuchyňou, samostatná izba, kúpeľňa, samostatné WC. K bytu patrí pivnica. Byt prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou (01/2024) a je pripravený na bývanie pre nového vlastníka. V byte sú nové: - plastové okná - vonkajšie bezpečnostné dvere Securido - interiérové dvere a zárubne - laminátová podlaha značky Egger 8mm - kompletné elektrické rozvody - rozvody vody, obklady a dlažba v kúpeľni a vo WC, vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, závesné WC - nové stierky - nemecká kuchynská linka na mieru s kvalitnými spotrebičmi (umývačka riadu Bosch, elektrická rúra Bosch, indukčná varná doska Bosch). Bytový dom je zrekonštruovaný - zateplený, vstup do domu na čip, nový výťah. Byt sa nachádza v najvyhľadávanejšej časti Ružinova s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti je jazero Štrkovec, reštaurácie, obchody, školy, škôlky, kúsok od domu je zastávka MHD. Byt je kúpou voľný. Cena bytu je 176.900,- EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie. Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 008 302 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava II - Ružinov
176 900 €
Pekný 2 izbový byt v NOVOSTAVBE v projekte RNDZ - RENDEZ s loggiou, pivnicou a parkovacím státím
Ponúkame na predaj 2 izbového bytu v projekte RNDZ - RENDEZ, Ulica Eduarda Wenzla, Bratislava - Rača, na 2. zo 6. poschodí, juhozápadná orientácia s rozlohou 63,29 m2 (byt 51,01 m2, loggia 12,28 m2). Byt (A2.3.G) pozostáva zo vstupnej časti, obývačky s otvorenou dispozíciou kuchyne, spálne, loggie, kúpeľne s vaňou, umývadlom a WC. V byte s kvalitným štandardom je laminátová podlaha, v kúpeľni dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové okná s izolačným 3-sklom. Vlastníkom nehnuteľnosti je spoločnosť, platca DPH. Voľné a k dispozícii ihneď. Medzi bytovými domami je k dispozícii detské ihrisko s cvičiacou a oddychovou zónou s lavičkami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, parky, ihriská, cyklotrasa, fitness a obchody. K bytu sa predáva kobka (K.A.54) v suteréne s rozlohou 1,81 m2 za cenu 2.500 €. K bytu sa predáva garážové parkovacie státie (GS.A.33) v suteréne s rozlohou 12 m2 za cenu 11.500 €. Cena spolu: 166.000 € + 2.500 € + 11.500 € = 180.000 € s DPH vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava III - Rača
166 000 €
Pekný 2 izbový byt v NOVOSTAVBE Bory Nový Dvor s loggiou, pivnicou a parkovacím státím
Ponúkame na predaj 2 izbového bytu Bory Nový Dvor, Michala Bučiča, Bratislava, na 3./5. poschodí, juhozápadná orientácia s rozlohou 56,81 m2 (byt 45,47 m2, loggia 11,34 m2 z toho externý sklad v loggii 1,21 m2). Byt (C3.1-3G-786) pozostáva zo vstupnej časti, obývačky s otvorenou dispozíciou kuchyne, spálne, loggie cez celú šírku bytu, kúpeľne s vaňou, umývadlom a samostatného WC s umývadlom. V byte s kvalitným štandardom je laminátová podlaha, v kúpeľni a na WC dlažba, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere s obložkovými zárubňami a plastové okná s izolačným 3-sklom. Vlastníkom nehnuteľnosti je spoločnosť, platca DPH. Voľný a k dispozícii ihneď. Za bytovým domom je k dispozícii uzatvorený zelený park s detským ihriskom, pieskoviskom a oddychová zóna s lavičkami. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, parky, ihriská, cyklotrasa, fitness, plaváreň, obchody, nákupné centrum BORY MALL, nemocnica a napojenie na diaľnicu. K bytu sa predáva pivnica (C3.1-27) v suteréne blízko pri dverách s rozlohou 2,20 m2 za cenu 3.500 €. K bytu sa predáva vonkajšie parkovacie státie (51) hneď pri vchode s rozlohou 12 m2 za cenu 10.500 €. Cena spolu: 183.000 € + 3.500 € + 10.500 € = 197.000 € s DPH vrátane sprostredkovateľskej provízie pre RK. Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
183 000 €
Čiastočne zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou vo veľmi dobrej lokalite
Ponúkame na predaj 3 izbový byt s loggiou na Majerníkovej ulici v Bratislave v mestskej časti Karlova Ves, časť Dlhé diely. Rozloha bytu je 63m2 a nachádza sa na 7. poschodí v 7 poschodovom bytovom dome s výťahom. V minulosti byt prešiel rekonštrukciou - má plastové okná, prerobenú kúpeľňu (8r.), novú kuchynskú linku (4r.). Uvedené náklady 200 Eur/mesiac zahŕňajú poplatok správcovskej spoločnosti, plyn, elektrinu, internet. Byt predávame aj s aktuálnym zariadením. Byt má dobré dispozičné riešenie priestrannú vstupnú chodbu z ktorej sa vchádza do 3 samostatných izieb o výmere 19m2, 12m2 a 9m2, do samostatnej kuchyne so zasklenou loggiou, do kúpeľne a samostatného WC. Bytový dom je zateplený s vymenenými stúpačkami. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do centra mesta autom aj MHD. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Cena bytu je 187.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava IV - Karlova Ves
187 000 €
Čiastočne zrekonštruovaný 1 izbový byt s loggiou a s pekným výhľadom vo výbornej lokalite na začiatk
Ponúkame na predaj 1 izbový byt s loggiou na Černyševského ulici v Bratislave v mestskej časti Petržalka. Byt o celkovej výmere 36m2 sa nachádza na 2. poschodí v 8 poschodovom panelovom bytovom dome s výťahom. Orientácia bytu je na Východ do vnútrobloku. K bytu prislúcha pivnica. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vymenené okná za plastové. Je vhodný na rekonštrukciu a vďaka svojej dispozícií je možné ho prerobiť na 2 izbový byt. Bytový dom je vynovený, zateplený, vstup na čip, nové stúpačky a zrekonštruovaný výťah. List vlastníctva je bez tiarch a je k dispozícii od 1.5.2024. Výhody: pekný výhľad, tiché prostredie, kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sú obchody, škola, škôlka, poliklinika, pošta, zastávka autobusu a elektricky. Do centra mesta je to jedna zástavka MHD. Cena bytu je 143.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava V - Petržalka
143 000 €
Štýlový, kompletne zrekonštruovaný a zariadený 1,5 izbový byt vo výbornej lokalite
Ponúkame na predaj príjemný štýlový priestranný 1,5 izbový byt s rolldorom a na mieru vstavanou skriňou v predsieni nachádzajúci sa v lokalite s úžasnou vybavenosťou v Petržalke na Fedinovej ulici v Bratislave v Petržalke. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 12 poschodovom bytovom dome s dvomi s výťahmi. Čistá podlahová plocha je 35,69 m2. Výhodou je pivničná kobka priamo na poschodí. Orientácia bytu je na západ. Byt je prehľadný a praktický. Zo vstupnej chodby máme prístup do všetkých miestností zároveň. Prvou je vkusná veľká kúpeľňa s murovaným sprchovým kútom, ktorej súčasťou je aj toaleta a veľký úložný priestor. Spálňa poskytuje dostatok priestoru na väčšiu posteľ. Dominantou bytu je spojený priestor obývačky s kuchyňou. Veľkou výhodou bytu je jeho svetelnosť vďaka nadštandardným rozmerom okien s novými vymenenými tesneniami. Byt sa predáva kompletne zariadený, po kompletnej rekonštrukcii dokončenej začiatkom roku 2023. V byte sa bývalo rok. V cene je vstavaná chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, mikrovlnka a umývačka riadu. Jednotlivé kusy nábytku sú vecou dohody. V celom byte je úsporné LED osvetlenie. Bytový dom je zateplený s novými stúpačkami a novými výťahmi. Lokalita Fedinovej ulice je zaujímavá najmä z hľadiska dostupnosti do mesta, kultúrnym vyžitím ale aj dostupnosťou na hlavné bratislavské ťahy a obchvaty. V blízkosti sa stavia nová električková trať, ktorá má byť dokončená koncom tohto roka. Hňed pri dome sú zástavky autobusov 96 smer Avion, 68 na trnavské mýto a autobusu 99. Prostredie v okolí bytového domu je pokojné. Čo sa týka občianskej vybavenosti, pri bytovom dome sa nachádza hneď Terno, pekáreň, mäsiarstvo, zmrzlináreň,cukráreň a drogéria. V pešej dostupnosti máme potraviny Tesco, Lidl a Kaufland. Za bytovým domom je lekáreň a zdravotné stredisko. V blízkom okolí sa tu nachádza materská aj základná škola, detské ihrisko, plaváreň, pošta a bowlingové centrum. Cena bytu je 159.900 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava V - Petržalka
159 900 €
2 izbový byt v NOVOSTAVBE Ovocné sady s balkónom a parkovacím miesto s výhľadom na zeleň
Ponúkame na predaj 2 izbový byt v novostavbe Ovocné sady na ulici Ivanská cesta v Bratislave v mestskej časti Ružinov (Trnávka). Celková rozloha je 46,9 m2 z toho 42,1 m2 byt + 2,8 m2 balkón + 2 m2 pivnica a nachádza sa na 1. poschodí v 6 poschodovom bytovom dome s dvomi výťahmi. Pivnica sa nachádza na prízemí domu. Novo vybudovaný rezidenčný projekt Ovocné Sady, ktoré je zároveň aj novým menším sídliskom bol skolaudovaný v roku 2023. Byt sa predáva v štandarde: plastové okná, v kúpeľni keramický obklad a dlažba, plávajúce podlahy, interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné vchodové dvere, predpríprava na klimatizáciu. Dispozícia bytu: vstupná chodba 4,9m2, priestranná kúpeľňa s vaňou spolu s WC 4,3m2, obývacia izba 14,6m2 s kuchynským kútom 6m2 a vstupom na balkón 2,8m2, samostatná spálňa 12,3m2. Byt je orientovaný bytu na východ s výhľadom na zeleň. Spolu s bytom je možné kúpiť aj vonkajšie parkovacie miesto pri dome. Byt je kúpou voľný. Výborná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti potraviny, kaderníctvo, materská škôlka, vybudovaný verejný park priamo v zóne. V tesnej blízkosti nájdete Jump arénu, najväčšiu lezeckú stenu K2, detské centrum Kidshouse, Aircraft s fitness i welness. Neďaleko areál Zlaté Piesky. Veľkým benefitom tejto lokality je rýchle napojenie na diaľničný obchvat, nová zástavka MHD 50m od domu a v blízkosti letisko Bratislava M. R. Štefánika. Ovocné sady sa nachádzajú v obľúbenej mestskej časti Trnávka neďaleko nákupných centier Avion Shopping Park, IKEA a Pharos. Atraktívna lokalita s výbornými možnosťami na šport či relax. Moderné bývanie pre rodiny s deťmi, aktívnych ľudí aj staršiu generáciu. Cena bytu vrátane pivničnej kobky je 155.900 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava II - Ružinov
155 900 €
5 izbový rodinný dom s priestrannou záhradou s výhľadom na jazero v tichej oblasti Hamuliakova
Ponúkame na predaj útulný 5 izbový rodinný dom postavený v roku 2006 v tichej a pokojnej lokalite v Hamuliakove. Pozemok 550m2 Zastavaná plocha 110m2 Úžitková plocha 310m2 Dom je podpivničený, zateplený, postavený z tehly, strecha je pokrytá škridlou. Dom je napojený na obecnú vodu, na pozemku je aj studňa využívaná na polievanie, ohrev vody elektrickým bojlerom. Kúrenie je plynové s radiátormi. Odpad je napojený na kanalizáciu. V suteréne je pivnica, na prízemí je kuchyňa prepojená dverovým priestorom s obývačkou, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s WC, za kuchyňou je terasa. Na poschodí sú tri samostatné izby (jedna izba s balkónom), šatník, kúpeľňa s vaňou a oddelené WC. Dom disponuje priestrannou záhradou s výhľadom na jazero, kde si môžete vychutnať čerstvý vzduch a pokojné chvíle s rodinou. Za domom je veľký altánok 60m2. Vo dvore je priestor na parkovanie pre 4 autá, pred domom pre 3 autá. Dom sa nachádza v blízkosti prírody, čo poskytuje ideálne prostredie pre relaxáciu a oddych. Je ideálny pre rodiny, ktorí vyhľadávajú pokojné bývanie v príjemnom prostredí. Okolie domu je plné možností na aktívny životný štýl, vrátane turistiky, cyklistiky a ďalších outdoorových aktivít. Zároveň je neďaleko všetka potrebná infraštruktúra. Cena domu je 450.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Hamuliakovo
450 000 €
Obchodný priestor v novostavbe Ovocné sady v Ružinove
Ponúkame na prenájom obchodný priestor v novostavbe v projekte Ovocné sady v Ružinove, časť Trnávka - Ivanská cesta. Novostavba bola skolaudovaná v roku 2023. Obchodný priestor má celkovú výmeru 68 m2 a nachádza sa na prízemí bytového domu. Na liste vlastníctva je zapísaný ako nebytový priestor – zariadenie obchodu. Priestor má vlastný vstup z Ivanskej cesty, jeho súčasťou je aj malé sociálne zariadenie - WC a menšia miestnosť vhodná ako kuchynka, kumbál, šatňa a pod. Priestor je vzdušný a presvetlený. Elektro: v priestore je vybudovaná vlastná elektroinštalácia so samostatným meraním spotreby, svietidlá sú osadené v strope, samostatný elektrický rozvádzač, 400V, istenie 32A. Vykurovanie/chladenie: v priestore je nainštalovaná klimatizačná jednotka pre celoročné používanie na vykurovanie aj chladenie (v priestore sú osadené dve vnútorné stropné jednotky). Odsávanie: sociálne zariadenie má samostatné odsávanie ventilátorom. Napojenie na vodu: pitná voda + úžitková voda (teplá voda) – vlastné meranie spotreby vody, priamo v priestore sú vodomery. TV a internet: priestor je napojený na optiku. Aktuálna stavebná dokončenosť : Hotová elektroinštalácia, vykurovanie a chladenie. Hotové WC s umývadlom Steny – omietnuté, náter bielej farby Strop – kazetový, rozoberateľný, bielej farby Príprava pre zriadenie kuchynského kútika (voda a kanalizácia) Možnosť dokončenia podľa vlastnej predstavy budúceho užívateľa priestoru : - Vybudovanie vnútornej priečky - Osadenie finálnej vrstvy podlahy - Osadenie žalúzií, roliet na okná - Inštalácia reklamných polepov na vonkajšiu stranu okna - Vymaľovanie stien V prípade záujmu možnosť prenájmu vonkajšieho parkovacieho státia zo zadnej strany bytového domu za 50,- EUR/mesiac bez DPH. Byt sa nachádza v Ružinove, časť Trnávka, v projekte Ovocné sady v rýchlo sa rozvíjajúcej lokalite s veľkým potenciálom. V bytovom dome sa nachádzajú potraviny, 5min autom je vzdialený AVION a IKEA. Výborná dostupnosť na diaľnicu. Cena prenájmu: 8,- EUR/m2/mesiac bez DPH, teda 544,- EUR/mesiac bez DPH Prevádzkové náklady (energie): 4,- EUR/m2/mesiac bez DPH, teda 272,- EUR/mesiac bez DPH Spolu: 12,- EUR/m2/mesiac bez DPH, teda 816,- EUR/mesiac bez DPH Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 008 302
Bratislava II - Ružinov
544 €/mes.
3 izbový byt s loggiou v nízkopodlažnom tehlovom dome vo vyhľadávanej lokalite pri Dulovom námestí
Ponúkame na predaj 3 izbový byt (pôvodne 2 izbový) s loggiou na Velehradskej ulici v Bratislave - mestská časť Ružinov - Nivy. Rozloha bytu je 68 m2 a nachádza sa na 2. poschodí v 3 poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. K bytu prislúcha pivnica. Byt je orientovaný na juh a sever. Rekonštrukcia bytu bola pred 15 rokmi, byt je obývateľný. Byt má skvelé dispozičné riešenie. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome, v ktorom je tento rok plánovaná celková rekonštrukcia: zateplenie, strecha, stúpačky, atď... Výhodami bytu sú výborná lokalita, príjemné okolie, kompletná občianska vybavenosť, dobrá dostupnosť a rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Cena bytu je 250.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava II - Ružinov
250 000 €
Kompletne zrekonštruovaný a moderne zariadený 3 izbový byt s loggiou v obľúbenej lokalite v Devínske
Ponúkame na predaj kompletne zariadený 3 izbový byt s bohatým úložným priestorom a moderným vybavením v obľúbenej lokalite v časti Devínska Nová Ves - Bratislava na ul. Jána Smreka. Byt sa nachádza v rekonštruovanom bytovom dome s dvomi výťahmi na vyvýšenom 1. poschodí z 12. a jeho celková výmera vrátane príslušenstva, bez plochy loggie, je 65,00m². Výmera podlahovej plochy zasklenej loggie je 3,00m² a pivničnej kobky je 1,52m² v suteréne bytového domu. Byt má veľmi DOBRÚ DISPOZÍCIU - obytné izby sú nepriechodné, WC a kúpeľňa sú samostatné, kuchyňa je samostatná. Orientácia bytu je priaznivá - na dve strany. 2 obytné izby majú juhovýchodnú orientáciu a kuchyňa s obývačkou sú orientované na severozápad. Do bytu sa vchádza do haly, odkaľ je vstup do obývacej miestnosti a do ďalšej haly, kde je vstup do dvoch izieb, kuchyne a príslušenstva. Zasklená loggia je prístupná z obývacej izby. Byt je po KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII: nová elektroinštalácia v celom byte, ističová skrinka, vypínače, biele plastové okná s interiérovými žalúziami - plávajúce laminátové podlahy v dekore dub, kuchyňa a chodby keramická dlažba. Otváracie interiérové dvere s obložkovými zárubňami, do obývačky dvere posuvné, jadro je murované, WC samostatné. Vchodové bezpečnostné dvere, nové radiátory s meračmi tepla, všade nové stierky. Kúrenie je vyregulované s vlastnými meračmi tepla v každej izbe. NÁKLADY na bývanie sú vo výške 200 Eur pre 2 osoby vrátane príspevku do fondu opráv. Byt je kúpou voľný. Spálňa je vybavená vstaveným skriňami, komodou a manželskou posteľou. Pracovňa poskytuje štedrý úložný priestor so vstavaným stolom. Obývacia izba má vybudovaný moderný sadrokartónový podhľad s úsporným podsvietením a 5 lustrami s možnosťou voľby intenzity a farby svetla a vkusnú vstavanú nábytkovú zostavu s pohodlnou rozťahovacou pohovkou. Kuchyňa je vybavená dostatočnými úložnými priestormi, zabudované spotrebiče (varná plynová doska, elektrická rúra, umývačka), voľne stojaca mikrovlnka a chladnička. Kúpeľňa disponuje vaňou, umývadlom, úložným priestorom a automatickou práčkou. Vo vstupnej hale sú dve šatníkové skrine ponúkajúce dostatočný úložný priestor. V spoločných priestoroch je vybudovaná vstavená skriňa a police na topánky. Bytový dom disponuje 2.výťahmi, práve prebieha revitalizácia bytového domu – obnova spoločných priestorov, úplná obnova pivníc (zateplenie, pivničné kobky), výmena výťahov, vchodovej brány so vstupom na čip, nové poštové schránky výmena ležatých rozvodov v suteréne, zateplenie, fasáda. V dome je zavedený optický internet od ORANGE (momentálne v byte) a TELEKOM. Konštrukcia objektu je panel. Bytový dom sa nachádza v obľúbenej časti Devínskej Novej Vsi, ktorá sa vyznačuje dobrou infraštruktúrou s kompletnou občianskou vybavenosťou a pešou dostupnosťou. Prostredie DNV je jedinečné aj z hľadiska možností rekreačného a športového vyžitia (blízkosť lesa, cyklodráha, niekoľko cyklomostov do Rakúska, štadióny a ihriská pre deti, fitness centrum, Dendropark).V okolí sa nachádzajú LIDL, Tesco, Obchodné centrum Glavica, KRAJ potravín, pošta, banky, drogéria, zastávka MHD, školy, MŠ, ihriská, ČS Slovnaft, reštaurácie, kaviarne a pod. V blízkosti je situované veľké obchodné centrum Bory Mall, Decathlon, KAUFLAND, HORNBACH, METRO, moderná nemocnica, výpadovky na obchvat Žilina a Brno, železničná stanica Devínska Nová Ves. Cena bytu je 192.300 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
192 300 €
Zariadený 3 izbový byt s veľkým balkónom v dobrej lokalite plnej zelene
Ponúkame na prenájom zariadený 3 izbový byt s veľkým balkónom v Karlovej Vsi na Silvánskej ulici. Byt má výmeru 77 m2 a nachádza sa na 2p z 3. Byt je orientovaný na východ (kuchyňa a obývacia izba) a západ (obidve spálne) a presvetlenie je z obidvoch strán BD. Veľký balkón je cez obidve spálne so samostatnými vstupmi. Byt je v pôvodnom stave po čiastočnej rekonštrukcií a prenajíma sa tak, ako je prezentované na foto prílohách. Na byte boli vymenené plastové okná a doinštalovaná klimatizácia. Bytový dom je tepelne zaizolovaný a zrenovovaný je aj vstup vč. domového vrátnika. Bytový dom sa nachádza medzi lesoparkom SNP v Líščom údolím a karpatským lesom smerom na Devínsku kobylu. O kompletnú občiansku vybavenosť je postarané v bezprostrednej blízkosti: zastávka električky MHD s bezpečným podchodom aj pre deti, pekáreň, 3x potraviny, rodinné mäsiarstvo, OD Centrum, reštaurácie, bistrá, lekárne, kostol sv. Františka, ZDŠ, škôlky, trafika, drogérie, fittnes centrá, banka, e-shop boxy a veľa ďalšej užitočnej infraštruktúry. Parkovanie je bezproblémové priamo pri dome. PET friendly po dohode Cena 625,- € + 250,-€ energie vrátane internetu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške dvoch mesačných nájmov a sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301
Bratislava IV - Karlova Ves
625 €/mes.
Veľký 4 izbový rodinný dom s terasou, krbom a s dvomi bazénmi v tichej lokalite v Ivanke pri Dunaji
Ponúkame na predaj veľký 4 izbový rodinný dom v tichej lokalite na Štúrovej ulici v Ivanke pri Dunaji. Dom je prízemný a kompletne podpivničený. Plocha domu: 240 m² Rok výstavby: 1993 Vlastnosti nehnuteľnosti Plocha pozemku: 460 m² Plocha terasy: 35 m² Plocha pivnice: 120 m² Zastavaná plocha: 120 m² Vlastníctvo: Osobné Terén pozemku: Terasovitý Suterén pozostáva z predsiene, kotolne, veľkej miestnosti pod obývačkou. Ďalej sa tam nachádza vnútorný bazén s WC a sprchou. V dome je výťah do suterénu STANAH, od vnútorného bazénu je východ von cez trávnik k vonkajšiemu krytému bazénu 6x3m. Oba bazény majú možnosť vykurovania plynovým kotlom aj strešný kolektor. V suteréne je dostatok priestoru na fitnes, biliard, prípadne na podnikanie alebo akékoľvek hoby. Dom sa nachádza na 4,6 árovom pozemku na Štúrovej ulici. Pôdorys domu je cca 15x8 m, ÚP 240m2. Dom je veľmi dobre dispozične riešený. Prízemie pozostáva z predsiene, jedálne, 2 izieb, veľkej obývačky s rozlohou 40 m2 s krbom, kuchyne, špajze, kúpeľne s WC, samostatnej toalety a vonkajšej zastrešenej terasy s výmerou 35 m2 s krbom. Podkrovie je prístupné samostatným schodiskom. Je dostatočne vysoké, takže ho možno z obytniť. K dispozícii architektonický návrh na 4 izbový byt s výmerou cca 100m2. Vonku je takisto zastrešené parkovacie miesto. Na pozemku sa nachádza takisto vonkajší bazén s rozmermi 6m x 3m x 1,5m, okrasná záhradka a terasovitá záhradka. V dome je plynové ústredné kúrenie ,kotol Junkers, liatinové radiátory, dom je napojený na všetky inžinierske siete vrátane kanalizácie, hliníkové okná s izolačným dvojsklom. Dom bol zateplený cca pred 10 rokmi, momentálne je prázdny a vymaľovaný. LV je čisté, bez tiarch a obmedzení. Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V obci sa nachádza škola, niekoľko škôlok, lekár pre deti aj dospelých, zubár, takisto potraviny, reštaurácie, pošta. V okolí je veľa možností na cykloturistiku alebo sa kúpanie na jazere. Cena domu je 349.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK (pri rýchlom a serióznom jednaní dohoda na cene možná) Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Ivanka pri Dunaji
349 000 €
Úplne nový, zariadený 2 izbový byt v NOVOSTAVBE Bory Home Promenáda s loggiou a parkovacím miestom
Ponúkame na prenájom úplne nový, zariadený 2 izbový byt v novostavbe Bory Home Promenáda na ulici Jána Langoša v mestskej časti Bratislava-Lamač. Byt sa nachádza na 4. poschodí v päťposchodovom bytovom dome s výťahom, je slnečný, orientovaný na juhozápad, ešte neobývaný. PODLAHOVÁ PLOCHA: - byt 50 m2 - loggia 11,7 m2 K bytu prislúcha jedno vonkajšie parkovacie státie hneď vedľa bytového domu DISPOZÍCIA: Vstupná predsieň s botníkovou zostavou a skriňou; samostatné wc; kúpeľna s vaňou, umývadlom, práčkou a druhým wc (vstupy do samostatného wc a do kúpeľne sú riešené elegantným nadštandardným spôsobom cez púzdrové posuvné dvere); spálňa s manželskou posteľou, nočnými stolíkmi, skriňou + balkónové dvere s výstupom na loggiu; obývačka s rozkladacím gaučom, konf. stolíkom, TV stolíkom, poličkou + výstup na loggiu; kuchyňa s kuchynskou linkou a spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, indukčná doska, elektrická rúra, kuchynský stôl so stoličkami. Byt je k dispozícii od 1.5.2024, pre 1-2 dospelé osoby, bez zvierat. CENA: - za prenájom 620 € + 180 € správca, energie, optický internet, TV a parkovacie miesto. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301
Bratislava IV - Lamač
620 €/mes.
Moderný, priestranný 4 izbový rodinný dom - NOVOSTAVBA s terasou a dvojgarážou v pokojnej a tichej l
Ponúkame na predaj moderný, priestranný samostatne stojaci 4 izbový rodinný dom - 6 ročná novostavba. Dom stojí v pokojnej, tichej a slepej ulici v obci Hrubý Šúr. - pozemok má rozlohu: 563m2 oplotený, - zastavaná plocha: 148m2, - úžitková plocha: 105m2, terasa 14m2, garáž 42m2, pivnica 9m2. Dom je postavený z pálenej dutej tehly 38cm, kompletne zateplený aj povala, zateplená sedlová strecha s betónovou strešnou krytinou, plastové okná osadené trojsklami a s hliníkovými elektrickými roletami, sadrokartónové stropy. Dispozícia domu: vstupná chodba, technická miestnosť, samostatné WC, tri priestranné samostatné izby, kúpeľňa so sprchovým kútom spolu s WC, obývačka spojená s kuchyňou s východom na terasu, špajza, povala (pochôdzna). Kuchyňa je so spotrebičmi a s umývačkou riadu. Dve izba orientované na východ, jedna izba na juh, obývačka s kuchyňou a terasa je orientovaná na juho-západ. Kúrenie domu zabezpečené plynovým kotlom s podlahovým rozvodom, taktiež je nainštalovaná klimatizácia a príprava pre krb. Dom je napojený na obecnú vodu plus sa využíva aj studňa (na polievanie). Dom bude pripojený na kanalizáciu - práva sa realizuje jej napojenie, hotové to bude budúci rok. Odpad je riešený zatiaľ žumpou. V dome je nainštalovaný alarm zn. Jablotron a videovrátnikom. Dom má kompletne upravený exteriér s navŕtanou studňou, závlahovým systémom, záhradným domčekom vyvýšenými záhonmi a sklenníkom Parkovanie zabezpečené dvojgarážou a parkovacou plochou vo dvore pre dve autá. Momentálne dom nie je zaťažený ťarchou. Cena domu je 299.900 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK (dohoda na cene možná) Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Hrubý Šúr
299 900 €
Priestranný 5 izbový rodinný dom s dvomi kúpeľňami v krásnej a pokojnej lokalite 4 km od Senca v obc
Ponúkame na predaj priestranný 5 izbový rodinný dom v krásnej a pokojnej lokalite 4 km od Senca, obec Tureň. 5 izbový rodinný dom s dvomi kúpeľňami, veľkou obývacou halou, ďalším WC, 4 izbami, parkovaním pre 4 auta vo dvore za automatickou posuvnou branou, dostatočne veľkou záhradou (pozemok 625 m), záhradným domčekom (6x4 m zateplený, elektrina), prekrytou terasou (cca 20 m), klimatizáciou, podkrovným pochôdznym úložným priestorom (viac ako 20 m) atď. Zastavaná plocha domu 168 m2. Kolaudacia 2014 Material - Tehla Heluz Family 44 cm. Dom je vo výbornom stave, kuchyňa na mieru, vstavane skrine, kúrenie zabezpečené plynovým kondenzačným kotlom. Siete: Plyn, elektrina, mestská voda, COV Aquatec, studňa (automaticky závlahový systém), internet momentálne pripojený vzduchom, optika od Telekomu vyvedená na pozemku. K dispozícii komín. Predáva sa čiastočne zariadený, kuchyňa (s chladničkou a umývačkou riadu), vstavane skrine, postele, sedačka, svietidla atď.) Dom je kúpou voľný, bez tiarch, aj na HU. Par krokov od domu zástavka autobusu s priamym spojením Senec a BA. Ideálny pre pokojné rodinne bývanie. Výborní susedia, prevažne mlade rodiny. Ticha lokalita so zelenou, ale na skok do Senca. Obec Tureň disponuje základnou občianskou vybavenosťou. V najbližšej dobe bude projektami Lužianky a Senec Gardens spojená s mestom Senec. Cena domu je 349.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK (dohoda na cene možná) Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Tureň
349 000 €
Priestranný 3 izbový byt v pôvodnom stave s loggiou a balkónom v tichej lokalite
Ponúkame na predaj 3 izbový byt na Exnárovej ulici v Bratislave - v mestskej časti Ružinov. Rozloha bytu je 73 m2 plus balkón a loggia. Byt sa nachádza na 1. poschodí v 7 poschodovom bytovom dome s výťahom. K bytu patrí aj pivničná kobka. V byte sú plastové okná, je vyprataný a vymaľovaný. Ostatné pôvodný stav, pôvodné parkety, vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V byte je prívod na 380V. Bytový dom je zateplený, nový výťah, zrekonštruované balkóny, v dome nové rozvody elektriny. Pred rokom prebehla výmena stúpačiek. Byt sa nachádza v tichej lokalite, dostupné sú škola, škôlka, obchod, zastávka MHD, v blízkosti sa nachádza OC Avion. Rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Cena bytu je 240.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava II - Ružinov
240 000 €
1 izbový byt v pôvodnom stave v pokojnej lokalite, E. F. Scherera
Ponúkame na predaj slnečný 1-izbový byt v tichej lokalite - ul. E.F. Scherera. Byt je o výmere 34 m2 a nachádza sa na ideálnom 4. poschodí z 8, v zrekonštruovanom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Byt je v pôvodnom stave, voľný a pripravený na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Byt je dobre dispozične riešený - pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatného WC, priestrannej izby a kuchyne. Byt je orientovaný na východ. Výhodou je zrekonštruovaný vchod a zateplený bytový dom s možnosťou parkovania priamo pred domom. Mesačné náklady pre správcu sú vo výške 110 EUR. Veľkým plusom je samotná lokalita - byt je situovaný na konci ulice a ponúka tiché a pokojné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou v okolí. Neďaleko je Kaufland, obchody, reštaurácie, lekáreň. Kúsok od domu je škola. Byt je ihneď voľný. Cena bytu je 75.000 EUR vrátane sprostredkovateľskej provízie. Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 238 212. Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Piešťany
75 000 €
Kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou vo výbornej lokalite blízko jazera Driaždiak
Ponúkame na predaj 3 izbový byt s dobrým dispozičným riešením po kompletnej rekonštrukcii na Lietavskej ulici v Bratislave v Petržalke. Byt je útulný, tichý a svetlý o výmere 77,86 m2. Byt sa nachádza na 4/4 p. s výťahom. Byt má samostatné izby, samostatné WC, šatník, kuchyňa zväčšená o loggiu. Byt je po 3 ročnej kompletnej rekonštrukcii vrátane rozvodov, kuchyňa rekonštruovaná pred 9 rokmi. Pivnica je samostatná miestnosť o výmere 10 m2 spoločná s 1 susedom. Orientácia sever, juh. Vybavenie bytu: plastové okná, žalúzie, sieťky, v kuchyni, kúpeľni a WC je dlažba, v izbách sú laminátové podlahy, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – elektrická rúra, plynový sporák, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, v hale vybudovaný šatník, v spálni rolldor, podhlady, nové interiérové dvere a zárubne..... Bytový dom je po kompletnej rekonštrukcií zateplený, nová strecha, nové rozvody (stúpačky), nové výťahy, vchod na čip. Mesačné náklady správcovi 220,-€/ 3 osoby vrátane fondu opráv. Lokalita: byt má dobrú polohu, v okolí veľa zelene, dobré spojenie autom, ako aj MHD, na pešo dostupnú občiansku vybavenosť, škôlky, školy, obchody, reštaurácie, detské ihriská. Cena bytu je 219.900 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava V - Petržalka
219 900 €
Zrekonštruovaný 3 izbový byt s loggiou na kraji sídliska s výhľadom na prírodu
Ponúkame na predaj krásny 3 izbový byt s loggiou na kraji sídliska v DNV na ulici Milana Marečka s výhľadom na prírodu, les, dedinu a západ slnka za často viditeľné Alpy. Rozloha bytu je 73,58 m2 a nachádza sa na 4. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom. K bytu prislúcha pivnica. - byt je upravený, rekonštruovaný a našťastie aj akurátne otočený podľa zásad feng šuej - na chodbe len 1 slušný sused oproti - vstupné dvere na východe bytu vedú do haly v jeho strede odtiaľ do veľkej obývačky na juhu so vstupom ďalej do kuchyne na juhozápade, kde je z loggie je výhľad na veľký priestor konca sídliska, lesa a dediny - dve izby sú na severe s oknami do tichého zeleného dvora - kúpeľňa na západe murovaná a zväčšená o priestor celého WC, rohová vaňa so schodíkmi v rohu a svetelnou liečebnou terapiou, podobne aj po obvode kúpeľne včítane sadrokartónového podhľadu a v ňom bodového osvetlenia - WC je vstavané do pôvodne prechodnej a teraz zastavanej chodby medzi kuchyňou a izbou oproti, tak z nej nepočuť do izby hluk z kuchyne, z varenia či chladničky - kuchyňa je v drevenom rustikálnejšom štýle farby čerešne so zavesenými trámami pod stropom s bodovým osvetlením - otvorený výhľad na juh až juhozápad z kuchyne cez zasklenú loggiu a aj z obývačky vidieť na zelený kopec Kobyly a Sandberg, v zime vidieť západ slnka padajúci za Alpy, často ich najmä zasnežené vidieť a letný západ slnka vidieť zas zboku z okien zo zadnej severozápadnej strany bytu - obývačka má veľký vstup a aj s kuchyňou majú posuvné dvere - každá izba na severe je s 2 oknami, 1 je veľké - okná sú všetky vymenené so žalúziami - dom je zateplený, opravená strecha - dom má všetko vynovené po rekonštrukcii: dole vchod, vysoký nový tichý výťah, min. r. všetky rozvody v šachtách domu boli vymenené VONKU: - v blízkom pešo dosahu sú 2 školy, hneď aj 2 škôlky - cesta do prírody na pieskový kopec Sandberg, či dole k rieke trvá cca 10 min pešo, do lesa 5min, 20min do známeho labyrintu kameňolomu smerom na Devín - pred domom stojí väčší obchodný dom Kraj s bio potravinami a lekárňou a so šport. akciami na poschodí = cloní hluk z hlavnej cesty, je tu príjemný kľud, lebo parkovisko má spredu od hl. ulice - pred domom je slepá ul. s možnosťou zaparkovať si kdekoľvek bezplatne auto a vpravo ešte ďalšie 2 voľné parkoviská - na západe je za nimi už len lúka, kostol a cintorín a dedina na severe i na juhu a tam i s lesom - za nimi blízko kultúrny dom s akciami pre deti - na severe domu je tichý pokojný dvor, kde je polícia a domov dôchodcov, povyše tamtiež detské ihrisko a smerujú tam 2 izby - na sídlisku s 2 zastávkami sú blízko v dosahu ešte ďalšie 2 veľkoobchody včítane väčšieho obchodného domu: Tesco, Lidl, reštaurácie, obchodíky na hlavnej a pumpa = výborná infraštruktúra a cca 5 km a 3 zastávky busom je nákupné centrum Bory - bus doprava do centra k Hlavnej stanici (železničná) 20 min a AS Mlynské Nivy 26 min. Cena bytu je 198.300 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava IV - Devínska Nová Ves
198 300 €
Kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt s balkónom vo výbornej lokalite
Ponúkame na predaj 3 izbový byt na Mesačnej ulici o výmere 65 m2, nachádza sa na 3 poschodí s výťahom a veľkým balkónom. Byt je po kompletnej a vkusnej kompletnej rekonštrukcii dokončenej v 2022, 2 mesiace používaný. Je kompletne zariadený, na medziposchodí sa nachádza špajza. Výhľad je do parku a na parkovisko, bezbariérový vstup, žiadne schody. Nové rozvody, radiátory, omietky, podlahy, kúpelňa, toaleta, skrine, spotrebiče, kuchynská linka, vstupné aj interierové dvere. Bytovka je po kompletnej rekonštrukcii, zástavka MHD 100m, parkovisko, školy, parky, obchody, diaľnica. Cena bytu je 230.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava II - Ružinov
230 000 €
Čiastočne zariadený 3 izbový byt s dvomi loggiami v príjemnej lokalite
Ponúkame na prenájom čiastočne zariadený 3 izbový byt v lokalite Bratislava III - Rača na Jurkovičovej ulici. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, dobrú dostupnosť do centra mesta autom aj MHD, rýchle napojenie na obchvat. Byt má celkovú výmeru 79 m2, a nachádza sa na treťom poschodí s VÝŤAHOM. V byte sa nachádzajú tri izby, kuchyňa so špajzou, kúpelňa s vaňou a samostatne WC. K bytu patria dve loggie smerurujúce na južnú stranu. Parkovanie je možné na parkovisku pri bytovom dome. Byt je VOĽNÝ IHNEĎ Mesačné nájomné je 700,- EUR plus 200,- EUR energie, spolu 900,- EUR. Vratný depozit vo výške jednomesačného nájmu 900,- EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí 1x nájom, 1x depozit vo výške mesačného nájmu a sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301
Bratislava III - Rača
700 €/mes.
4 izbový byt v NOVOSTAVBE Opál Jarovce s veľkou loggiou a garážovým státím v príjemnom tichom prostr
Ponúkame na predaj 4 izbový byt v novostavbe v projekte OPÁL JAROVCE ( kolaudácia 2023) na Aragonitovej ulici v Bratislave v Jarovciach. Rozloha bytu je 86,25m2 plus loggia 6,66m2 spolu 92,91m2 a nachádza sa na 3. poschodí v 4 poschodovom dome s výťahom. V byte sa nachádza kuchyňa s priestrannou obývačkou. Dve izby a spálňa. Kúpeľňa spojená s WC. V kuchyni sa nachádza taktiež špajza. Na loggiu je možné vstúpiť cez jednu z izieb a obývaciu izbu. Byt je dobre dispozične riešený vhodný pre väčšiu rodinu, ktorej členovia budú mať dostatok súkromia, ale aj pre pár. V cene bytu je kuchynská linka so spotrebičmi. Možnosť dokúpenia garážového miesta za 20.000,- EUR. VÝHODY: - priame napojenie na diaľničný obchvat R4D7 - tichá lokalita plná zelene v obklopení novopostavených rodinných domov - priamo pri projekte autobusová zastávka so spojmi do centra mesta Bratislava - obec Jarovce disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou Cena bytu je 340.000 EUR +garážové miesto 20.000 EUR + sprostredkovateľská provízia pre RK Kontakt: info@metropolitanreal.sk, 0948 090 301 Klientom bezplatne ponúkame kompletný hypotekárny servis – poradenstvo a realizácia celého hypotekárneho procesu od zabezpečenia najvýhodnejšej ponuky až po uzavretie úverovej zmluvy. V rámci provízie zabezpečujeme pre našich klientov kompletný servis od uskutočnenia obhliadky až po odovzdanie bytu, vrátane právneho servisu (vypracovania všetkých zmlúv, návrhu na vklad vlastníckeho práva a odovzdávacieho protokolu), uhradenia poplatkov za osvedčenie podpisov u notára a za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Bratislava V - Jarovce
340 000 €
1 2 3 4 5