Barbie Flower Mania
Barbie z roku 2000. Mattel, nepoškodená. Vlasy v 100% stave. U mňa bola iba v zbierke. Na chodidle má maličký ružový fľak - topánka ho zakryje.
Hlohovec
30 €
Ružové tričko na zips s kapucňou veľ.34-36
Bledoružové tričko s kapucňou a zipsom. Vpredu je čipka rovnakej farby. Má aj vrecká. Možno nosiť s tričkom pod alebo aj ako samostatne tričko. Značka E-vie Peacocks, kúpené v Anglicku. Veľkosť 34-36.
Hlohovec
8 €
Modré riflové kraťasy H&M veľ.170
Bledomodré riflové kraťasy. Kúpené v H&M. Veľkosť 170. 98% bavlna, 2% elastan. Sú ako nové, aj keď sú nosené. Sú vo výbornom stave. Vhodné na zadok do obvodu cca 92cm.
Hlohovec
7 €
Ohybná plastová barbie
Jednoduchá barbie s ohybnými lakťami a kolenami. Hraná, ale ešte poteší. Mattel
Hlohovec
11 €
Televízor Grundig Lenaro šedý
Televízor Grundig Lenaro. Plne funkčný. Dodanie dohodou. Uhlopriečka 52cm.
Hlohovec
35 €
DVD Pat a Mat 2
DVD Pat a Mat 2 obsahuje 12 rozprávok: Malování, Křížovka, Budka, Velké prádlo, Snídaně v trávě, Pračka, Déšť, Výlet, Vinaři, Gramofon, Tělocvična, Brusle. 1979. Cena 6€. Mám už len dvojku, jednotka je predaná.
Hlohovec
6 €
Tmavomodrý kabát Zara Kids 152cm 11- 12 rokov
Veľmi tmavomodrý kabát, môže sa zdať na slabšom svetle čierny. Na svetle je vidieť, že je tmavo modrej farby. Na rukávoch, chrbáte a hrudi má vojenské ozdobné gombíky + 1 pod krkom, ktorý je skrytý. Kabát bol prvýkrát v čistiarni, potom sme ho prali len doma v práčke. Nosený, ale nepoškodený. Je vhodný skôr na prechodné počasie, nie na zimu, lebo gombíky nie sú až po spodok.
Hlohovec
16 €
Minipríbeh Maťko
Krátka rozprávka pre najmenších, ktorí nemajú rozvinutú dlhú pozornosť - príbeh je krátky. Knižka má hrubé, nekrčivé, bohato ilustrované strany.
Hlohovec
5 €
Hlavy pre Barbie 2
Hlavy bez tela, vhodné na Barbie telo. 1. hlava Barbie Spring Zing 2001 (12€) 2. Barbie Chair Flair 2002 (12€) 3. Barbie Fashionistas (na sánke má šmuhu) 6,50€ 4. Bábika typ Barbie - Royal Diana (6,50€) 5. Barbie Teresa Sit in Style 1999 (12€) 6. Retro bábika Petra Plasty (12€) 7.Barbie Fashionistas vymeniteľná hlava (15€)
Hlohovec
76 €
Ružové topánky - barbie 14
Ružové topánky pre barbie, myscene a steffi.
Hlohovec
3,40 €
Neónové ružové topánky - barbie 2
Neónové ružové topánky pre barbie, myscene.
Hlohovec
1,90 €
Oranžové topánky - barbie 5
Oranžové topánky pre barbie, myscene a steffi.
Hlohovec
3,10 €
Nádobka na perá Milka
kovová dóza Milka (na farbičky, perá, kružidlo - kovová ochrana pred hrotom, na pravítka - v dózičke sa nezlomia...)
Hlohovec
4,50 €
Bábika Snehulienka Simba Toys
Bábika Snehulienka, má lesklé a nepouzlené čierne vlasy. Telo má v 100% stave, korunka je na niektorých miestach ošúpaná. Je stále pripevnená k hlave. Bábika upaží ruky a je ohybná v kolenách. Je pre ňu vhodné oblečenie pre barbie.
Hlohovec
13 €
Omaľovávanka Barbie
Celkom zachovalá, strany nevyfarbené, nevymaľované. Omaľovávanka je o niečo menšia ako A4. Na zadnej strane je aj mini puzzle obrázok.
Hlohovec
1,20 €
Barbie bábiky brunety nie blond
Barbie Hollywood hair. Má plastové ohybné telo.
Hlohovec
23 €
Puzzle Castorland poskladaný obraz - deti baletky
Poskladaný obraz zalepený lepidlom na puzzle. Sú tam aj dva háčiky na zavesenie na stenu. Obraz je nepoškodený, farby sú sýte a nie sú vyťahané od slnka. Rozmer obrazu: 68x47cm
Hlohovec
8 €
Barbie Mattel Anna na korčuliach
Mattel bábika Anna z rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo. Na ľavej korčuli má koliesko, ktoré je prepojené s mechanizmom, ktorý rozpohybuje bábiku. Bábika sa predkloní, upaží ruky a zakloní hlavu, potom skrčí nohu a ruky pripaží, akože sa korčuľuje. +2,20€ poštovné alebo osobný odber korčule sa jej nedajú dať dole, sú k súčasťou jej nôh, pretože v korčuli má koliesko, ktoré je mechanizmom prepojené s krkom, s rukami a s nohami, aby sa bábika mohla počas korčuľovania pohybovať.
Hlohovec
38 €
Hip 2 be squared, Avon, Sit in Style barbie hlavy
1. Svadobná barbie Avon. Pôvodne to bola nevesta, ale zlomila sa jej ruka. Hlava je v 100% stave, bolo mi ju ľúto vyhodiť - bábika nebola hraná, závoj je pôvodne prišitý. 10€ 2. Barbie Sit in Style Teresa (hnedé vlasy) 10€ 3. Barbie Hip 2 be squared (ryšavé vlasy, náušnice) 10€ 4. Barbie Popoluška (kučeravé vlasy) 4€ 5. Barbie Spring Zing (blond, rovné vlasy) 10€
Hlohovec
10 €
Barbie fashionistas vymeniteľná hlava
Barbie fashionistas s vymeniteľnou hlavou. Má tmavohnedé vlasy a fialový melír. Má ohybné kĺby v zápästí, v lakťoch a v kolenách. Ramenné kĺby má mierne uvoľnené.
Hlohovec
20 €
Plavky pre Barbie, model muse
Zlaté dvojdielne plavky 15€ (nové, pôvodne z My Scene My Bling Bling bikini Nolee) Farebné dvojdielne plavky 15€ pre model muse aj barbie (pôvodne z Barbie Kayla Lea Beach Fun) Nepoškodené, v 100% stave.
Hlohovec
30 €
Barbie California Christie
Africká Barbie, v dobrom stave, s náhrdelníkom. Mattel. 29cm
Hlohovec
35 €
Dekorácia lesklý páv s pierkami a diamantami
Hnedý páv má chvost z pierok ozdobených s diamamtíkmi. Telo má vypchaté s polystyrénom, myslím. Telo má hnedé, pretkávané lesklou medenou niťou. Dĺžka cca 22.5cm. Pôvodne kúpený v kvatinárstve.
Hlohovec
5 €
Barbie zošit s úlohami, časopis a diár s motýľmi
1. Barbie Mariposa. Hádanky a doplňovačky. 12 listov. A4. Hlavolamy, úlohy, vymaľovanky. 2,50€ 2. Motýlikový zápisník diár, špirálový zošit. A5. 80 strán. Tvrdá väzba. 5€ 3. Barbie časopis. Hlavolamy, úlohy, tvorivé ruky, maľovanky, 2 plagáty Mariposa a Halloween. 2,50€
Hlohovec
5 €
Modré šaty pre barbie
Mdoré pásikové šaty. Hrané, bez poškodení.
Hlohovec
4 €
Mickey Mouse slúchadlá
Čierne slúchadlá / slúchatká Mickey Mouse Disney. Nepoškodené a plne funkčné s dvomi pármi náhradných gumičiek na uši. Nenosené.
Hlohovec
6,40 €
Detské DVD rozprávky
1. Tip a Tap: český dabing, žiadne titulky, 90 minút (3€) 2. Meevídci/Little bears/ Malí medvedi: český a slovenský dabing, žiadne titulky, 73 minút (2,50€) 3. Vianoce v New Yorku: anglický, český, slovenský, maďarský dabing, 90 minút (3€) 4. Angelina balerina II: (7 rozprávok), 70 minút, anglický, český, slovenský dabing (6€) všetky sú prehrávané, ale nepoškodené
Hlohovec
2,50 €
Barbie fashion fever
Tubová barbie fashion fever s plagátom. Plastový vrch kvôli veku pukol, nie je to zavinené mojou manipuláciou. Bábika bola len v zbierke. Extrémne raritný kúsok.
Hlohovec
100 €
Fialové lesklé šaty pre barbie
jednofarebné fialové lesklé šaty. majú sýtu fialovú farbu fialky Sú v dobrom stave, suchý zips funguje. Oblečenie je vhodné na my scene a barbie bábiky.
Hlohovec
11 €
Oblečenie pre Barbie a model muse 593
1. biele nohavice vhodné iba pre chudé bábiku model muse 6€ 2. tričko s palmou Fashion fever 10€ 3. biely bralet 3€ 4. fialová sukňa bead n beauty 6€ 5. šaty z barbie Hot Spot 2001 - priesvitná látka na dekolte je na viacerých miestach natrhnutá a suchý zips už na 100% nedrží 6. lesklé elegantné tričko barbie fashion fever 10€ 7. fialové tričko bead n beauty 6€ Až na číslo 5 je všetko v 100% stave.
Hlohovec
3 €
1 6 7 8 9 10 11 12 13 14 51