Hodnotenia staršie ako mesiac
Neutrálne
!!!NEKUPUJTE TU NIC!!! LEN ZAVADZA,KLAME NEODPOVEDÁ NA MAILY IBA KED CHCE NIEKTO KÚPIŤ ...TAK NECHÁ SI POSLAŤ ZALOHU A DALEJ NIČ... CHCELA SOM TO RIEŠIŤ PO DOBROM ALE ANI OBRAZ ANI ZVUK! CHVALA BOHU SOM POSLALA "LEN" 10€.NECHÁPEM CO TU ROBI TAKÝTO NESERIOZNY PREDAJCA...
K******* K******* , 15. 6. 2020
Negatívne
Ľudia nedajte sa oklamať. ..mikinA nám došla z lacného materiálu a značka je nazehlovacka...objednávali sme ju začiatkom decembra a došla dnes 7.2.
Ľ******* Š********, 8. 2. 2019
Pozitívne
Velky pozor!!!!!! Podvodnicka!!!!!! Dnesnym dnom je to uz 40 dni, co akoze cakam na tovar. Zalohu vzala, nereaguje na maily....zlodejka!!!!
B**** K******, 12. 12. 2018
trendsetteryard, 13. 12. 2018
Pani Beáta, neviem prečo tvrdíte že nereagujem na maily keď do dnešného dňa spolu komunikujeme, navyše 40 dní prešlo od začiatku našej komunikácie nie od doručenia zálohy. O tom že balíček bude zrejme meškať som vás upovedomila a ospravedlnila sa. Naozaj neviem o čo vám ide ale vaše hodnotenie je nanajvýš irelevantné.
Pozitívne
Opravujem posledné hodnotenie zadané omylom! POZITÍVNE!!! POZITÍVNE!!!! POZITÍVNE!!!!
N*****, 30. 5. 2018
Negatívne
Super komunikácia aj kvalita tovaru. Odporúčam :)
N*****, 30. 5. 2018
Neutrálne
Chcem sa vyjadriť k tejto téme (od predajcu som nič nekupoval ani to nemám v pláne) , nakoľko mnohí píšete negatívne recenzie a sťažujete sa že ste boli podvedení, zbytočne sa sťažujete tu. Či predajca predáva fejky z aliexpressu a predáva ich tuto vysoko nad cenu či nie, jediná chyba je vo vás a je to len náznak vašej hlúposti že kupujete veci z takýchto stránok a od neznámych ľudí. Ešte viac nepochopím ako si môžte vôbec objednať niečo čo si najprv nenecháte preveriť, napriek tomu že už od prvého momentu je vidieť že v týchto inzerátoch niečo nieje v poriadku. Zbytočne sa budete sťažovať predávajúcemu, skôr by ste sa poniektorí mohli trošku uvedomiť a do budúcna porozmýšľať od koho čo kupujete, obzvlášť z tejto stránky.
D***** S****, 17. 5. 2018
Negatívne
pôvodná cena nieje 35€ pôvodná cena je okolo 7€ pretože táto bunda je z alliexpresu aj fotky su odtiaľ
t*, 24. 4. 2018
Neutrálne
Tovar nizkej kvality, poškodený, na reklamaciu nereaguju. Slovenský šmejdi.
J**** P****, 19. 4. 2018
Negatívne
absolútne neodporúčam. Maximálne otravná predavajúca. Aj napriek tomu,že máte na vyzdvihnutie zásielky 18 dní, bude Vás atakovať každý deň. Povie ,že tovar príde do týždňa,pošle Vám to bez oznámeni o dva týždne.
M*******, 6. 4. 2018
Negatívne
Napísat do inzeratu že ladvinky značky supreme a cena 20€ čistý fake. Hlavne ked taketo veci idu 100€ hore :D Cisty biznis s aliexpress vecami. Neodporučam
D**** N****, 26. 3. 2018

Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za informácie uvedené na tejto stránke - viac v Podmienkach inzercie.

1 2