Arvin & Benet | Unikátny nový penthouse pri lese s obrovskou terasou na skok do centra | Vysoké stro
Arvin & Benet ponúka na predaj unikátny penthouse v slepej uličke priamo pri lese s nádhernými výhľadmi na zeleň, veľmi žiadaná lokalita. Nehnuteľnosť vyniká výmerou interiéru 212 m2 plus 176 m2 terasou. Výťah priamo do bytu. Byt je vhodný pre človeka, ktorý má vysoké nároky na svoje bývanie, vyžaduje veľkorysý priestor, veľkú terasu, má rád prírodu a kľud, ale súčasne vyžaduje výbornú dostupnosť do centra. Pocitovo sa jedná o rodinný dom na bytovom dome. Hlavné benefity sú najmä - všetko v byte je úplné nové a nebol dosiaľ obývaný - vysoký štandard bytu - hliníkové okná, kvalitné drevené parkety, exteriérové žalúžie - maximálna vzdušnosť vďaka veľkoformátovým oknám a výške stropov cez tri metre - obrovská terasa s nádherným výhľadom a dokonalým súkromím (nikto na ňu nevidí) - výťah priamo do bytu (disponuje aj normálnymi vchodovými dverami) - žiadny sused na poschodí, dokonalé súkromie - nadštandardná výmera izieb - samostatný šatník - krb dotvára pohodu, keď všade vonku mrzne - slepá ulička zaručuje úplný kľud, žiadnu tranzitnú prepravu, na ulici len ľudia, ktorí tu reálne bývajú - bytový dom sa nachádza v bezprostrednej blízkosti lesa, cez ktorý sa dostanete na Železnú studničku, nekonečné možnosti prechádzok, venčenia, kočíkovania, behu či bicyklovania - tri komfortné parkovacie státia najbližšie pri výťahu - do centra autom 7 až 10 minút podľa dopravy, dobrá dostupnosť MHD - výborná občianska vybavenosť, minúta od domu škôlka, pár minút chôdze nemocnica, poliklinika, lekáreň, veľmi blízko Kaufland Dominantou bytu je neskutočné veľkorysá výmera dennej časti, cítite sa tu viac ako v rodinnom dome než v byte, tento dojem umocňujú vysoké stropy v kombinácii s veľkoformátovými oknami, ktoré ponúkajú komfortný vstup na obrovskú terasu s výhľadom na zeleň. Budúceho majiteľa poteší nová kuchyňa na mieru, ktorá sa len teraz dokončila a ako všetko v byte, ešte nebola používaná. Cena: 1 040 000 eur byt + 3x25 000 eur parkovacie vnútorné státie = 1 115 000 eur Výmera: 415,9 m² (interiér 212 m² + terasa 176 m² + balkón 27,9 m²) 3 spálne, dve kúpeľne, samostatná toaleta, technická miestnosť, dva samostatné šatníky
Bratislava I - Staré Mesto
1 040 000 €
Arvin & Benet | Pozemok so skvelým potenciálom v Šahách, na hlavnom ťahu pri ČSPH
Arvin & Benet ponúka na predaj rovinatý pozemok so skvelým potenciálom pre rôzne podnikateľské zámery na vjazde do mesta Šahy, priamo vedľa ČSPH. Pozemok tiež priamo susedí s hlavným cestným ťahom z Banskej Bystrice a Levíc (európska cesta E77, SK cesta I. triedy 66). Aktuálne využívanie plochy je určené pre umiestnenie aktivít priemyselnej výroby, stavebníctva, skladového hospodárstva, dopravné terminály, či parkoviská, ktoré vytvárajú ideálny potenciál k podnikateľským zámerom vzhľadom na umiestnenie pozemku vedľa čerpacej stanice. Výnimočne je prípustná aj výstavba služobných bytov. Územný plán počíta so zavedením tejto lokality do zastavaného územia obce. Na pozemku bolo v minulosti vydané aj rozhodnutie o umiestnení stavby gastronomickej prevádzky. Viac informácií nájdete na našej webovej stránke: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/726/pozemok-so-skvelym-potencialom-v-sahach-na-hlavnom-tahu-pri-csph K pozemku vedie prístupová cesta z dvoch strán pozemku. Cena: 265 000 EUR Výmera: 6727 m2 Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Levice
265 000 €
Arvin & Benet | Kompletne zariadený 2i byt v novostavbe
Arvin & Benet ponúka na predaj zariadený 2i byt so šatníkom v novostavbe Tento byt má kompaktnú dispozíciu s dostatkom úložného priestoru, je určený pre klienta, ktorý chce bývať bezstarostne v novostave za výbornú cenu. Je to príjemná nehnuteľnosť v lokalite plnej zelene s výbornou občianskou vybavenosťou.  2 izbový byt poskytuje komfortný priestor so samostatným spacím kútom a tak máte oddelený denný priestor od nočnej časti. Viac informácií nájdete na našej webovej stránke: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/754/kompletne-zariadeny-2i-byt-v-novostavbe Byt:  Z chodby sa vchádza do šatníka, kúpelne disponujúcej vaňou a samostatnej toalety.  Kuchyňa je ladená do svetlých tónov, vybavená zabudovanými spotrebičmi.  Elegantná obývacia izba je opticky oddelená od nočnej časti ladenej do neutrálnych tónov.  Lokalita: Dlhé diely  má už tradične výbornú občiansku vybavenosť a perfektnú dostupnosť MHD, pri akejkoľvek premávke sa do centra mesta dostanete za pár minút.  V blízkosti sa nachádza obchod, lekáreň, reštaurácia či zmrzlináreň. Cena: 185 000 eur Výmera: 48,92 m2  Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Bratislava IV - Karlova Ves
185 000 €
Arvin & Benet | Nadštandardne priestranný dom s obrovským potenciálom
Dom, ktorý v sebe skrýva obrovský potenciál byť nadštandardne priestranným rodinným sídlom, či kombináciou pohodlného bývania a podnikania v jednom, je skvelou voľbou hneď z niekoľkých dôvodov : • Nadštandardne kvalitná a nová, kompletná rekonštrukcia • Tri podlažia s množstvom priestoru • Vonkajšie elektricky ovládané žalúzie • Drevené podlahy v kombinácii s obkladom • Podlahové kúrenie • Predpríprava na klimatizáciu • 4 spálne a 4 kúpeľne • Jedinečná otvorená denná časť • Praktický pôdorys a oddelenie dennej a nočnej časti • Parkovanie pred domom pre 3 autá • Vynikajúca lokalita v tichej ulici • Skvelá občianska vybavenosť • Bezproblémová dopravná dostupnosť na všetky smery • Možnosť využiť suterén domu na podnikanie či wellness zázemie • Samostatný vstup do suterénu Tento dom je pripravený spĺňať požiadavky na kvalitné bývanie v tichej, nenápadnej lokalite, ktorá poskytuje všetko, čo ku kvalitnému bývaniu potrebujete. Dom : Suterén domu a jeho potenciál ocení každý, kto hľadá priestor vhodný pre zhotovenie fitness centra či wellness zázemia. Ak je pre vás lákavá vízia podnikania a potrebujete mať v prevádzke aj hygienické zázemie oceníte kúpeľňu v suteréne. Vstupom do domu sa ocitneme v zádverí , dostatočne veľkom na zhotovenie šatníkovej skrine či sedenia na prvom nadzemnom podlaží kde . Hlavná denná časť je nadštandardne priestranná a viac ako 60m2 poskytuje dostatok priestoru pre obývaciu, jedálenskú časť ale aj plne vybavenú kuchynskú linku, ktorá je pozdĺž celej miestnosti po ľavej strane. Súčasťou dennej časti je hosťovská izba s vlastnou kúpeľnou, ktorá jednoducho poslúži aj ako pracovňa. Vďaka efektívnej dispozícii je denná a nočná časť bytu oddelená. Nočná časť je tvorená tromi spálňami, dvoma kúpeľňami a šatníkom. Hlavná master bedroom disponuje vlastným šatníkom a kúpeľňou čo ocenia hlavne rodičia. V zadnej časti domu je zastrešená záhrada, dostatočne veľká pre pohodlné podvečerné grilovačky či na trávenie voľného času. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza na Krajnej ulici v mestskej časti Ružinov. Tichá kľudná ulica, ktorá poskytuje dostatok súkromia a pokoja je umiestnená v mestskej časti s bezproblémovou občianskou vybavenosťou. Nákupné centrum OC Avion, Lidl či dopravná dostupnosť na všetky smery poskytnú komfortné bývanie. Zároveň pre niekoho, kto uvažuje o bývaní a podnikaní v jednom je táto lokalita výbornou voľbou vďaka skvelej dopravnej dostupnosti ako aj množstva prevádzok v okolí. Cena: 669 000 EUR Výmera: 287,74 m2 Pozemok: 193m2 Zastavaná plocha: 136m2 Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Bratislava II - Ružinov
669 000 €
Arvin & Benet | Krásny nový byt s priestrannou terasou v projekte Nido
Arvin & Benet ponúka krásny nový byt s priestrannou terasou a parkovaním. Silnými stránkami tohto bytu sú najmä: - to, že budete bývať v tomto byte úplne ako prvý - non-stop recepcia v bytovom dome - priestranná terasa so severozápadnou orientáciou - jeden z najprepracovanejších a najžiadanejších projektov v súčasnosti - vysoký štandard bytu, drevené podlahy a okná - garážové státie a pivnica - výborná poloha v rámci Bratislavy s perfektnou dostupnosťou a vybavenosťou Byt je kompletne zariadený okrem práčky. Tú si nájomca môže priniesť alebo môže využívať službu práčovne so sušičkou, ktorá je k dispozícii obyvateľom bytového domu, rovnako ako klubovňa alebo umyváreň pre bicykle či zvieratá. Internet a TV si môže nájomca realizovať podľa vlastných preferencii. Majiteľ bytu preferuje nájomcov bez detí a domáce zvieratá zváži individuálne. Byt je k dispozícii od 10.5.2024. Lokalita: Adresa nehnuteľnosti je bezkonkurenčná svojou občianskou vybavenosťou, dostupnosťou, infraštruktúrou či sieťou MHD. Absolútna blízkosť jazera Kuchajda a viacerých športovísk alebo nákupného centra Vivo s kinom, posilňovňou a reštauráciami poskytujú nájomcom prvotriedny komfort a servis. Obľúbený Fresh Market s trhoviskom a mnohými reštauráciami, či kaviareň La Putika máte hneď pod domom. Všetky služby sú tu doslova na skok. Cena: 1000 eur mesačne (595 eur nájom + 305 eur energie + 100 eur parkovacie státie) Výmera: 85 m² (interiér 50 m² + terasa 33 m² + pivnica 2 m²) Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet. Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. Cena energií: 305 Euro / mesiac
Bratislava III - Nové Mesto
595 €/mes.
Arvin & Benet | Priestranná novostavba pri hrade s parkingom a balkónom
Arvin & Benet ponúka na predaj veľkometrážny 3i byt v najlepšej lokalite priamo pod hradom, na pešo do mesta, dve minúty od hradného parku, vlastný vnútorný parking, dve loggie. Investícia na generácie. Hlavné benefity: Centrálna lokalita priamo pri hrade - tento byt sa nachádza v neopakovateľnej lokalite priamo pri hrade. Veľkorysá výmera interiéru 149 m². Hlavná spálňa má bezmála 20 m², disponuje vlastnou loggiou. Druhá izba disponuje 35 m² a je prakticky rozdelená na dve miestnosti, aby malo každé z detí vlastné súkromie. Vlastné parkovanie je v tejto lokalite veľmi zriadkavé, tento by disponuje jedným vnútorným parkovacím miestom. Užívajte si čerstvý vzduch a výhľady na charizmatické okolie na dvoch štýlových loggiách. Praktická pivnica priamo na poschodí zabezpečuje dostatočné úložné priestory. Všetko podstatné v pešej vzdialenosti, obchody, reštaurácie, kaviarne a viac - všetko budete mať doslova na skok od vášho nového domova. Bezkonkurenčná občianska vybavenosť. Krásny hradný park je obrovský benefit. Iba dve minúty chôdze vás budú deliť od nádherného hradného parku, kde si môžete užívať prechádzky, kočíkovanie, behanie a venčenie psa alebo relax s knihou na lavičke. V centre a predsa v úplnom tichu a prírode. Super dostupnosť MHD a diaľnice. Výborná dostupnosť verejnej dopravy a diaľnice zabezpečuje ľahkú prepravu v rámci mesta aj za jeho hranicami. Kvalitné materiály. Byt bol postavený so zameraním na kvalitu. Kvalitné materiály zabezpečujú dlhodobú spoľahlivosť a estetiku. Moderná kuchyňa od renomovaného výrobcu Dan Kuchen. Bezkonkurenčná poloha: Bude len veľmi ťažké nájsť lepšiu lokalitu v rámci mesta. Byty na tejto adrese spoľahlivo odolávajú krízam a spoľahlivo rastú na hodnote, skvelá investícia. Príjemný, čistý a moderný bytový dom. Celý bytový dom je vo výbornom stave, čo zvyšuje úroveň a komfort vášho bývania. Socioekonomika štvrte na vysokej úrovni. Auto nie je potrebné. So všetkým dôležitým v pešej vzdialenosti budete môcť vaše auto nechať v garáži. Výška mesačných nákladov vás príjemne prekvapí. Cena: INFO V RK Výmera: 172 m² (149 m² + 1. loggia 6 m²+ 2. loggia 12 m² + pivnica 5 m²) Toto je jedinečná príležitosť získať exkluzívny byt v jednej z najlepších lokalít Bratislavy. Nezmeškajte ju a kontaktujte nás ešte dnes a zabezpečte si vaše nové bývanie snov. Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet. SVB231528
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
Arvin & Benet | Nádherný veľký pozemok pre rodinnú chatu
Arvin & Benet ponúka na predaj nadštandardne veľký pozemok na úpätí lesa. Pozemok sa nachádza obklopení zelene, ktorá poskytuje maximálne súkromie a komfort. Ideálna voľba pre niekoho, kto hľadá priestranný pozemok na samote a chce si vybudovať rodinné sídlo, kde si oddýchne. Na pozemku je privedená elektrina. Lokalita: Rabčice sú mimoriadne obľúbená obec najmä pre ľudí, ktorí sa neuspokoja s husto osídleným bývaním v rovinatých oblastiach, ale potrpia si na súkromie, množstvo prírody a malebné scenérie. Obec Rabčice sa nachádza v severnej časti Oravy na hraniciach s Poľskom. Bezproblémová dostupnosť do Námestova trvá len 20 min. jazdy autom. Cena: 355 000 eur Pozemok: 5136 m² ( pozemok 4636 m2 + 500 m2 podiel na prístupovej ceste ) Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí.
Rabčice
355 000 €
Arvin & Benet | Staromestská noblesa | 2 nehnuteľnosti v cene jednej
Arvin & Benet ponúka na predaj noblesný staromestský veľkometrážny 5i byt na mimoriadne žiadaných Palisádach s vysokými stropmi, dubovými podlahami a nádherným zeleným vnútroblokom. Čo robí túto ponuku nesmierne zaujímavou je, že v cene tohto bytu je priestor, ktorý sa dá prerobiť na garzónku a je samostatne zapísaný na LV o rozlohe 28 m2. Tento priestor sa dá následne samostatne predať alebo prenajímať. Nehnuteľnosť dopĺňa veľká pivnica a 1/3 podiel na nádhernom podkroví, ktoré sa dá zrekonštruovať na ďalší nádherný byt. Palisády netreba nikomu špeciálne predstavovať, jedná sa o jednu z najžiadanejších bratislavských lokalít. Byt sa nachádza v medzivojnovej vile a nachádzajú sa v nej len tri veľkometrážne byty. Top benefity: - staromestské byty sú špičková investícia, ktorá nestráca na hodnote ani v krízach, výborne rastie na hodnote na poschodí len jeden byt, celkovo tri byty vo vile - byt pôsobí mimoriadne vzdušne a noblesne - výborný pôvodný stav - vysoké stropy, dubové podlahy - tichá lokalita - nádherný zelený vnútroblok - namostatný priestor o výmere 28 m2 (možnosť využitia na prenájom) v cene 1/3 podielu na podkroví, ktoré je možné zobytniť - veľkorysé miestnosti (21 m2, 25 m2, 32 m2,25 m2) Byt: Hneď po vstupe do bytu vás príjemne prekvapí vzdušnosť jednotlivých miestností – od vstupnej chodby až po spálňu. Kvalitné drevené podlahy vytvárajú dobrý základ pre nadčasový a vkusný interiér. Aktuálna dispozícia nemusí byť síce definitívna, ale je veľmi prakticky riešená. Jednotlivé miestnosti sú nepriechodné respektíve majú dva vstupy, z toho vždy jeden z chodby. Vpravo od chodby sa nachádza samostatná toaleta a priestranná kúpeľňa. K dokonalosti nehnuteľnosti prispieva orientácia do tichého zeleného vnútrobloku. Lokalita: Palisády sú už tradične jedna z najlepších a najprestížnejších bratislavských lokalít. Nehnuteľnosť sa nachádza pár minút chôdze od bratislavského hradu, čo len umocňuje jej atraktivitu. Je známa výbornou občianskou vybavenosťou, v pešej vzdialenosti sa nachádza historické centrum mesta, nekonečne veľa kaviarní, reštaurácií, bánk, lekární, zdravotných zariadení, obchodov, športovísk a mnoho iného. Blízkosť prezidentského paláca znásobuje bezpečnosť bývania v lokalite. Súčasne prezidentská záhrada ponúka možnosti prechádzok v krásnom zelenom prostredí. Cena: 589 000 eur Výmera: 194,64 m2 (Byt 159,98 m2 + nebytový priestor 28 m2 + pivnica 6,66 m2) _____________________________________________ Arvin & Benet предлагает на продажу благородную большую квартиру в Старом городе на Палисадах, востребованном районе, с высокими потолками, дубовыми полами и красивым зеленым внутренним двориком. Что делает это предложение особенно привлекательным, так это то, что в цене этой квартиры включена площадь, которую можно переделать в гарсоньеру, зарегистрированную отдельно на площади 28 м2. Это пространство можно продать или сдать в аренду отдельно. К недвижимости также прилагается большой погреб и 1/3 доля в прекрасном чердаке, где можно создать другую квартиру. Палисады не нуждаются в особом представлении, это один из самых востребованных районов Братиславы. Квартира расположена в межвоенной вилле, в которой всего три большие квартиры. Основные преимущества: - квартиры в старом городе - это высококлассные инвестиции, которые не теряют в цене даже в кризис, их стоимость хорошо растет - на этаже всего одна квартира, всего три квартиры в вилле - квартира производит впечатление очень просторной и благородной - отличное оригинальное состояние - высокие потолки, дубовые полы - тихое местоположение - Красивый зеленый внутренний дворик - Отдельное пространство площадью 28 м2 (возможность аренды) включено в цену - 1/3 доля чердака, который можно обустроить для проживания - просторные комнаты (21 м2, 25 м2, 32 м2, 25 м2) Квартира: Как только вы входите в квартиру, вас сразу удивит просторность каждой комнаты – от прихожей до спальни. Качественные деревянные полы создают отличную основу для безвременного и стильного интерьера. Текущая планировка, возможно, не является окончательной, но она очень практична. Отдельные комнаты не проходные, или имеют два входа, один из которых всегда с коридора. Справа от коридора находится отдельный туалет и просторная ванная комната. Тихий зеленый внутренний дворик добавляет совершенство к недвижимости. Местоположение: Палисады традиционно являются одним из лучших и наиболее престижных районов Братиславы. Недвижимость расположена в нескольких минутах ходьбы от Братиславского замка, что усиливает ее привлекательность. Район известен отличной городской инфраструктурой, в пешей доступности находится исторический центр города, бесконечное количество кафе, ресторанов, банков, аптек, медицинских учреждений, магазинов, спортивных объектов и многого другого. Близость президентского дворца увеличивает безопасность проживания в районе. В то же время президентский сад предлагает возможности для прогулок в прекрасной зеленой среде. Цена: 589 000 евро Площадь: 194,64 м2 (Квартира 159,98 м2 + нежилой помещение 28 м2 + погреб 6,66 м2) _____________________________________________________________ Arvin & Benet offers for sale a noble, large, old town apartment on Palisády, a highly sought-after area, featuring high ceilings, oak floors, and a beautiful green inner block. What makes this offer exceptionally interesting is that included in the price of this apartment is a space that can be converted into a studio, independently registered at a size of 28 m2. This space can be sold or rented out separately. The property also includes a large cellar and a 1/3 share in a magnificent attic, where another apartment can be developed. Palisády needs no special introduction, being one of the most sought-after locations in Bratislava. The apartment is located in an interwar villa, housing only three large apartments. Top benefits: - Old town apartments are top-notch investments, retaining their value even in crises, with excellent growth in value - Only one apartment per floor, a total of three apartments in the villa - The apartment feels exceptionally airy and noble - Excellent original condition - High ceilings, oak floors - Quiet location - Beautiful green inner block - Separate 28 m2 space (possibility for rental use) included in the price - 1/3 share of the attic, which can be made habitable - Spacious rooms (21 m2, 25 m2, 32 m2, 25 m2) Apartment: As soon as you enter the apartment, you are immediately struck by the spaciousness of each room – from the entrance hall to the bedroom. Quality wooden floors provide a great foundation for a timeless and stylish interior. The current layout may not be final, but it is very practical. Individual rooms are non-transitory, or have two entrances, one always from the hallway. To the right of the hallway is a separate toilet and a spacious bathroom. The orientation towards a quiet green inner block adds perfection to the property. Location: Palisády has traditionally been one of the best and most prestigious locations in Bratislava. The property is located a few minutes' walk from Bratislava Castle, enhancing its appeal. The area is known for excellent urban amenities, within walking distance to the historic city center, endless cafes, restaurants, banks, pharmacies, medical facilities, shops, sports venues, and much more. The proximity to the Presidential Palace increases the security of living in the area. At the same time, the Presidential Garden offers opportunities for walks in a beautiful green environment. Price: 589,000 euros Area: 194.64 m2 (Apartment 159.98 m2 + non-residential space 28 m2 + cellar 6.66 m2)
Bratislava I - Staré Mesto
589 000 €
Arvin & Benet | Výnimočný kaštieľ z polovice 18. storočia 
Arvin & Benet ponúka na predaj výnimočný kaštieľ z polovice 18. storočia v obci Jaslovské Bohunice. Stav nehnuteľnosti je veľmi dobrý. Jaslovské Bohunice je veľmi príjemná pokojná obec v okrese Trnava, ktorá sa nachádza 45 min od Bratislavy. Kaštieľ prešiel v roku 2002 kompletnou rekonštrukciou. Rekonštrukcia bola vykonaná veľmi citlivo s maximálnym zachovaním pôvodných častí a stála probližne 3,3 milióna eur. Šlachtické sídlo dal postaviť v polovici 18. storočia bohunický zemepán František Dezasse v neskorobarokovom štýle.  Koncom 19. storočia ho kúpila rodina grófa Platena, ktorá žila vo Viedni a kaštieľ využívala ako letné sídlo. Kaštieľ bol vtedy rozšírený a prefasádovaný v duchu romantického novogermánskeho historizmu. V roku 1947 sa stal majetkom štátu. Slovenské elektrárne ho kúpili v roku 1996 v priebehu piatich rokov ho zrekonštruovali. Kaštieľ sa delí na tieto hlavné časti: • reštaurácia s kapacitou 52 hostí • izby na ubytovanie,  • príjemný wellness  • salónik • kolonáda • noblesný svadobný pavilón prepojený s nádherným anglickým parkom • anglický park s romantickým nočným osvetlením • štýlová vínna pivnica Ubytovanie: • 13 apartmánov • kapacita 32 hostí Svadobný pavilón • kapacita 200 hostí • nachádza sa priamo v z záhrade a je prepojený s anglickým parkom • baldachýny, lustre, klimatizácia • k dispozícii svadobný apartmán Wellness • vnútorný bazén s protiprúdom • vonkajšia vírivka • fínska sauna • ochladzovací bazén • masáže  • chillout zóna AKTIVITY V BLÍZKOSTI:  • športový areál  • aquapark  • paintball • strelnica • tenisové centrum  • trnavská galéria Jána Koniarka  • bowling  • divadlo Jána Palárika  • golf Trnava a Pieštany  • Smolenický zámok  Celková výmera pozemku: 5 512 m² Zastavaná plocha kaštieľa: 1 244 m² Za kaštieľom sa nachádza pozemok – park o výmere cca 42 000 m² patriaci obci. Cena: 2 600 000 EUR Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Jaslovské Bohunice
2 600 000 €
Arvin & Benet | Exkluzívny zrub, výhľad na Tatry
Arvin & Benet ponúka na predaj exkluzívny zrub v najlepšej časti Tatier - Nová Lesná. Tento zrub je skutočným klenotom horskej architektúry, s výrazným rustikálnym dizajnom a atmosférou, ktorá vás ohromí. Čo môže byť lepšie ako sedieť pri krbe s pohárom vína a hľadieť na nádhernú panorámu Tatier? Cez deň lyžovanie, prechádzky, výlety a večer si vo vlastnom dome niečo ugrilovať, užiť si saunu, dobrý film alebo len tak oddych pri krbe. Medzi hlavné benefity nehnuteľnosti patria najmä: Autentický drevený zrub s jedinečným dizajnom Priestranný interiér s drevenými stenami a stropmi Panoramatický výhľad na okolité hory a prírodné scenérie Rozľahlý pozemok s možnosťou dobudovania wellness zóny s pripraveným projektom Tiché a pokojné miesto Možnosť využitia ako rekreačný objekt alebo na celoročné využitie či investičný zámer Zrub sa dá jednoducho prenajať za cca 300€/noc Interiér zrubu je priestranný a plný autentickej drevenej atmosféry. Drevené steny či stropy vytvárajú príjemnú a útulnú atmosféru, kde sa budete cítiť ako doma. Neodmysliteľnou súčasťou je krb, v ktorom horiace, praskajúce drevo len umocní pocit teplého domova. Pôdorys a viac informácií nájdete na našej webovej stránke: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/860/exkluzivny-zrub-v-najlepsej-casti-tatier Najväčším lákadlom tohto zrubu je nie len jeho vzhľad ale najmä unikátny výhľad, ktorý poskytuje. Zo zrubu sa otvára panoramatický pohľad na okolité hory, lesy a prírodné scenérie, ktoré vám poskytnú nezabudnuteľné zážitky a oddych v srdci prírody. Poloha zrubu je tiež skvelá - tiché a pokojné miesto v slepej uličke. Okolitá príroda ponúka množstvo možností na turistiku, cyklistiku a ďalšie outdoorové aktivity, čo robí z tohto zrubu ideálne miesto na oddych a relax. Tento autentický drevený zrub je ideálnym miestom pre milovníkov prírody a tradície, ktorí hľadajú jedinečný domov v horskom prostredí s nezabudnuteľným výhľadom. Interiér: Vstup do zrubu je tvorený zádverím, kde po ľavej strane nájdeme situovanú prvú z dvoch kúpeľní. Ďalším vkročením do srdca zrubu sa ocitneme v dominantnej dennej časti, ktorú definujú vlastnosti ako priestrannosť, vzdušnosť a prepojenie kuchyne s obývacou izbou, ktorá ako celok pôsobí veľmi príjemne priestranne no zároveň útulne. Možnosť výstupu do exteriéru je z ktorejkoľvek z miestností. Súčasťou dennej časti je hosťovská izba, ktorá dopĺňa využitie celého priestoru. Nočná časť na druhom poschodí, pozostáva zo štyroch samostatných nepriechodných izieb, druhej z kúpeľní a otvorenej galérie, ktorá poskytuje priestor pre spoločenské trávenie voľných chvíľ. Pozemok ponúka dostatok priestoru pre voľnočasové aktivity. Spevnená terasa, dostatok parkovacích miest na pozemku, ako aj možnosť dobudovať wellness zónu so schváleným projektom dopĺňa možnosti využitia tohto zrubu. Lokalita: Nová Lesná je medzi milovníkmi Tatier vnímaná ako top lokalita. Dostupnosť Hrebienka, kde je centrum diania máte na dosah ruky, no zároveň ste v tichom prostredí, kde si užijete súkromie a pokoj. Obec je Nová Lesná výborným východiskovým bodom pre turistov, ktorí chcú objavovať Vysoké Tatry. Z obce sú dostupné rôzne turistické trasy, ktoré vedú do okolitých hôr, ako napríklad na Slavkovský štít, Rainerovu chatu či Bilíkovú chatu. Okolie obce je vhodné aj na zimnú rekreáciu, s blízkosťou lyžiarskych stredísk v Tatranskej Lomnici či Starom Smokovci. Cena: 489 000 eur Výmera: 209,4 m² (interiér 193 m2 + loggia 8,2 m² + loggia 8,2 m2) Zastavaná plocha : 180 m2 Pozemok : 791 m2 V prípade záujmu o kúpu susedného pozemku spolu s nehnuteľnosťou : Cena: 579 000 eur Výmera: 209,4 m² (interiér 193 m2 + loggia 8,2 m² + loggia 8,2 m2) Zastavaná plocha : 180 m2 Pozemok : 1365 m2 Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.
Nová Lesná
489 000 €
Arvin & Benet | Rozľahlé pozemky Nové Košariská
Arvin & Benet ponúka na predaj rovinaté pozemky v lokalite Nové Košariská, Dunajská Lužná s možnosťou výstavby. Pri pozemkoch vedie cestná komunikácia vedúca z Dunajskej Lužnej do Alžbetinho Dvora (Miloslavov), z ktorej sú pozemky prístupné. Pri pozemkoch bude realizovaná aj cyklotrasa do Miloslavova. Umiestnenie pozemkov je mimo zastavaného územia obce. Pozemky sú zaujímavé pre investorov k výstavbe administratívy, služieb, dopravy a do budúcna s potenciálom výstavby rodinných alebo bytových domov. Jedná sa o tieto 4 parcely: A: parc. č. 474/50, Orná pôda o výmere 3780 m2 B: parc. č. 474/51, Orná pôda o výmere 5011 m2 C: parc. č. 474/24,  Orná pôda o výmere 939 m2 D: parc. č. 474/36, Orná pôda o výmere 2353 m2   Územnoplánovacia informácia k pozemkom aktuálne hovorí o prístupnej funkcii pre verejné dopravné a technické vybavenie nevyhnutné pre obsluhu územia, prevádzky služieb a obchodu, max výška objektov 12m, počet podlaží pre administratívnu budovu 3+, max zastavanosť 70%, min 15% nespevnených plôch. Aktuálne je neprístupná funkcia bývania, čo by sa malo do budúcna zmeniť. Je možná kúpa jednotlivej parcely alebo viacerých parciel. Cena: 60/ m2 EUR   Výmera: 12 083 m2   Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí.   Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.   Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Dunajská Lužná
724 980 €
Arvin & Benet | REZERVOVANÉ | 4i byt za výbornú cenu
Arvin & Benet ponúka na predaj 4i byt za výbornú cenu na Brančskej ulici v Petržalke, v blízkosti Sky boxu. Byt sa nachádza v príjemnej lokalite, ktorá ponúka bohaté možnosti občianskej vybavenosti. Výhodou je skvelá dostupnosť do centra, či už autom alebo MHD. Byt pozostáva z predsiene, z ktorej sa vchádza do jednotlivých miestností a zároveň aj kúpeľne a toalety. Prístup na lodžiu je z kuchyne, čo je ideálne riešenie. Všetky izby sú nepriechodné. Byt a okná orientované do dvoch svetových strán. Byt je čiastočne zrekonštruovaný, ideálny aj ako investícia. Bytový dom pôsobí takmer dojmom novostavby s ohľadom na kompletnú rekonštrukciu spoločných priestorov. Mesačné náklady sú 180 Eur. Lokalita: V tejto lokalite nájdete plnú občiansku vybavenosť. Veľkú BILLU a TESCO expres máte len  kúsok od domu. Ak sa chcete dobre najesť a nevariť, máte na výber z viacerých možností, ktoré sú pešo do 10 minút. MHD, školy, banky či pošta, všetko vybavíte bez toho, že by ste potrebovali štartovať auto. Ak máte radi prechádzky, potom odporúčame prejsť sa chodníkom pri Chorvátskom ramene až k Malému či veľkému Draždiaku, budete tam za 20 minút. Cena: 210 000 eur Výmera: 86,50 m2 (81,70 m2 byt + 3,50 m2 loggia + 1,3 m2) Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. __________________________________________ Arvin & Benet offers for sale a 4-room apartment at an excellent price on Brančská Street in Petržalka, near the Sky Box. The apartment is located in a pleasant area that offers rich civic amenities. The great accessibility to the city center, whether by car or public transport, is an advantage. The apartment consists of an entrance hall leading to individual rooms, as well as the bathroom and toilet. Access to the balcony is from the kitchen, which is an ideal solution. All rooms are non-transit. The apartment and windows are oriented in two directions. The apartment is partially reconstructed, making it ideal as an investment. The apartment building gives the impression of a new building, considering the complete reconstruction of common areas. Monthly costs are 180 Euros. Location: In this area, you will find full civic amenities. A large BILLA and TESCO Express are just a stone's throw away from the house. If you prefer to dine out, you have several options within a 10-minute walk. Public transport, schools, banks, or the post office, everything can be taken care of without the need to start the car. If you enjoy walks, we recommend strolling along the Chorvátske rameno sidewalk to Malý or Veľký Draždiak; you'll be there in 20 minutes. Price: 210,000 euros Area: 86.50 m2 (81.70 m2 apartment + 3.50 m2 balcony + 1.3 m2) Arvin & Benet ensures the complete processing of real estate purchase, including securing financing and other necessary matters, making the whole process smooth and hassle-free. The price is final and includes fees and services associated with the transfer of the property. __________________________________________ Arvin & Benet пропонує до продажу 4-кімнатну квартиру за відмінну ціну на вулиці Бранчська в Петржалці, недалеко від Sky Box. Квартира знаходиться в приємному районі, що пропонує багаті можливості громадської інфраструктури. Велика доступність до центру, якщо ви подорожуєте автомобілем або громадським транспортом, є перевагою. Квартира складається з прихожої, з якої відбувається вхід в окремі кімнати, а також ванної кімнати та туалету. До балкона можна потрапити з кухні, що є ідеальним рішенням. Усі кімнати є не прохідними. Квартира та вікна орієнтовані в дві сторони. Квартира частково зреконструйована, що робить її ідеальною інвестицією. Будинок квартири майже створює враження новобудови, враховуючи повну реконструкцію спільних просторів. Щомісячні витрати становлять 180 євро. Місцезнаходження: У цьому районі ви знайдете повну громадську інфраструктуру. Великий магазин BILLA та TESCO Express знаходяться зовсім близько від будинку. Якщо ви вибираєтеся в гості і не хочете готувати, у вас є кілька варіантів на вибір протягом 10 хвилин ходьби. Громадський транспорт, школи, банки чи пошта - все можна влаштувати без необхідності запускати автомобіль. Якщо ви любите прогулянки, ми рекомендуємо прогулятися по тротуару вздовж Chorvátske rameno до Malý або Veľký Draždiak; ви будете там за 20 хвилин. Ціна: 210 000 євро Площа: 86,50 м2 (81,70 м2 квартира + 3,50 м2 балкон + 1,3 м2) Arvin & Benet забезпечує повний процес покупки нерухомості, включаючи забезпечення фінансування та інших необхідних питань, зробивши весь процес плавним та безпечним. Ціна є кінцевою і включає в себе витрати та послуги, пов'язані з переказом нерухомості.
Bratislava V - Petržalka
210 000 €
Arvin & Benet | Barokový kaštieľ z konca 18. storočia
Arvin & Benet ponúka na predaj unikátny barokový kaštieľ s prístavbou Mauzólea. Kaštieľ: Majestátny kaštieľ rodiny Szentivániovej, ktorý je kultúrnou pamiatkou spolu s nádherným parkom, ktorý výrazne dotvára celkovú dominantu predmetnej nehnuteľnosti. S množstvom vzácnych a ojedinelých drevín ako je Gingo Biloba, 700 ročná lipa vyhlásená za národnú pamiatku. Jedná sa o dvojpodlažnú pôvodnú stavbu barokového kaštieľa s čiastočným podpivničením situovanú do tvaru „L“. Pôvodná výzdoba od Jána Fadrusza. Kaštieľ bol do roku 1945 užívaný ako šľachtické sídlo, od roku 1945 až do roku 1999 bol tento predmetný areál užívaný ako školské zariadenie. Predmetný areál bol postupne od roku 2002 rekonštruovaný a adaptovaný na základe stavebného povolenia a kolaudačného rozhodnutia jeho bývalým vlastníkom na „Diagnostické centrum pre deti a mládež“ Naposledy bola na základe stavebného povolenia vyhotovená prístavba k jeho pravej časti dlhšieho traktu smerom do dvora, nakoľko táto pôvodná časť musela byť asanovaná. Areál má existujúce betónové oplotenie a existujúci vjazd z juhovýchodnej strany. Na stavenisku sú evidované jestvujúce inžinierske siete. Počas poslednej generálnej opravy stavby boli vykonané nasledovné stavebné práce a nanovo urobené nasledovné stavebné konštrukcie: Búracie práce a časti stropov na poschodí, vnútorných omietok a podláh Dodatočné odizolovanie stavby vzduchovými kanálmi po celom obvode stavby Generálna oprava krovu s novou strešnou krytinou a bleskozvodom Cca. 80% vnútorných omietok Tepelný kanál ÚK v prízemí Vnútorné rozvody kanalizácie Elektroinštalácia bez rozvodnej skrine, zásuviek a vypínačov Časť keramických stropov na poschodí (časť pôvodných stropov bola vymenená i pri prestavbe v roku 1874) Niektoré prvky boli nanovo zrealizované pri čiastočnej oprave kaštieľa a to cca. v roku 1985 – klampiarske konštrukcie, vonkajšie úpravy fasád. Lokalita: Kaštieľ s parkom sa rozprestiera v centrálnej obytnej časti obce spájajúcu dve časti obce Veľké Chrášťany a Beladice, okres Zlaté Moravce. Obec Beladice sa nachádza neďaleko krajského mesta Nitra, v Nitrianskom kraji, ktorý patrí medzi oblasti Slovenska s mnohými zaujímavými prírodnými krásami, ale tiež s bohatým kultúrno-historickým dedičstvom. Cena: INFO V RK Výmera: Celková plocha pozemku 21 973m2 Zastavaná plocha jestvujúci kaštieľ 1682,8m2 Zastavaná plocha prístavba 404,7m2 Úžitková plocha 1PP 2087,5m2 Úžitková plocha 1NP 1070,9m2 Úžitková plocha 2NP 1296,2m2 Úžitková plocha podkrovie 347,8m2 Úžitková plocha celkom 2991,0m2 MAUZÓLEUM Zastavaná plocha 35,9m2 Úžitková plocha 1.NP 22,7m2 Úžitková plocha 1.PP 11,7m2 Úžitková plocha SPOLU 34,2m2 Na park nadväzuje ďalšia plocha parku vo vlastníctve štátu o výmere 6 183m2 Možnosť kúpy ďalších pozemkov a budov v celkovej výmere 81 332m2 Výhody pre nového majiteľa: Svojou dispozíciou a lokalitou, je možné kaštieľ po adaptácii využiť na účely komerčného charakteru ideálna na vybudovanie apartmánov s reštauračnými a športovými zariadeniami – kone, golf v kombinácii s priestormi pre poskytnutie rôznych služieb. Dispozične by bola vhodná aj na prestavbu na luxusný hotel s kongresovými sálami resp. ako honosné rodinné sídlo. V areáli sa nachádza i značná rezerva plôch na prípadnú výstavbu objektov potrebných k rozšíreniu nutných stavieb a zariadení. Dosiahnuté kapacity ubytovaných hostí: Počet 1-lôžkových izieb 1.NP 2 izby = 2 osoby Počet 2-lôžkových izieb 1.NP 7 izieb = 14 osôb Počet apartmánov 1.NP 2 apartmány = 4 osoby Počet 1-lôžkových izieb 2.NP 1 izba = 1 osoba Počet 2-lôzkych izieb 2.NP 14 izieb = 28 osôb Počet apartmánov 2.NP 2x = 4 osoby Počet prezidentský apartmán 2.NP 1x = 2 osoby Spolu 57 osôb Reštaurácia: max.počet 130 osôb Podlažia: 1.PP starý kaštieľ – sklad 1.PP nová prístavba – sklady a technológia vzduchotechniky 1.NP (salóniky, zázemie, reštaurácia s kuchyňou, izby a apartmány) 2.NP (prezidentský apartmán, izby a apartmány, zasadačky, konferenčná miestnosť) Podkrovie nová prístavba – sklady zázemie zamestnanci, práčovňa Súčasný majiteľ ma spracovanú dokumentáciu – štúdiu na revitalizáciu kaštieľa a jeho funkčnosť. Štúdiu, ako aj konzultácie o možnostiach využitia a realizácie podnikateľského zámeru sú k dispozícií u nás v kancelárii. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.
Beladice
dohodou
Arvin & Benet | Krásny byt so záhradou, terasou a parkovaním
Arvin & Benet ponúka na predaj príjemný 3i byt v tehlovej bytovke s výbornou atmosférou, úžasnou záhradkou a parkovacím miestom. Ak hľadáte pre seba a svoju rodinu kvalitné bývanie v kľudnej časti mesta a ak si život bez pobytu na teraske, či v záhrade neviete ani predstaviť, tak tento byt je určený presne pre Vás. Bonusom je parkovacie miesto priamo predo dvermi, príjemné susedstvo, dvojpodlažná bytovka s malým počtom bytov a rodinný charakter bývania. Čím vás tento byt zaujme: - Zánovná novostavba z tehly - Kľudná lokalita, výborné susedstvo - Rodinný charakter bývania - Priestranná terasa - Praktická záhrada so záhradným domčekom - Cítite sa akoby ste bývali v dome Byt: Bezpečnostnými dverami vstupujeme do vstupnej chodby, ktorá prepája celý interiér. Vďaka drevenej podlahe sa v nehnuteľnosti okamžite cítite útulne. Vpravo od vstupu sa nachádza spálňa s veľkou vstavanou skriňou. Ďalej nasleduje spoločný priestor kuchyne a obývačky. Ide o rozmerovo štedrý priestor s dostatkom miesta pre veľkú rodinnú sedačku i nadrozmerný kuchynský stôl. Pocit vzdušnosti znásobujú veľkoformátové okná pozdĺž celej steny. Vľavo od vstupnej chodby sa nachádza menšia technická miestnosť s novým kotlom a kúpeľňa s praktickým sprchovým kútom. Za kúpeľňou je vchod do 3. izby momentálne využívanej ako hosťovská izba, ale výborne by sa hodila aj ako detská izba. Exteriér: Z obývačky aj hosťovskej izby je východ na prestrešenú terasu a do záhrady, ktorá poteší každého milovníka záhradníčenia, či relaxácie pri rannej kávičke, či večernom vínku. Jej orientácia, veľkosť a vybavenie ju predurčujú na miesto, kam sa budete vracať načerpať nové sily a zrelaxovať. K udržiavaniu čistého exteriéru aj interiéru vám výborne poslúži praktický záhradný domček a k šetreniu vody prispeje zberač na vodu. V prípade záujmu je možné inštalovať do záhrady bránku a mať druhý vchod na pozemok priamo z ulice. Ideálne riešenie ak chcete v záhrade niečo upravovať. Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza v kľudnej lokalite rodinného charakteru na pomedzí Ružinova a Vrakune s možnosťou využívať výbornú občianskú vybavenosť obidvoch mestských častí. V blízkosti sa nachádza Lesopark Vrakuňa s množstvom rodinných aktivít. Oblasť má dobré spojenie do centra Bratislavy, ktoré je dostupné autom aj MHD. Rovnako aj ostatné mestské časti sú rýchlo dostupné vďaka rýchlemu napojeniu na diaľnicu. Cena: 238 000 eur (229 000 eur byt, 9 000 parkovacie miesto (podmienka kúpy)) Výmera byt-interiér: 69,1 m2 Výmera terasa: 10 m2 Výmera pozemok: 175 m2 Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet. Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. ___________________________________________ Arvin & Benet offers for sale a pleasant 3-room apartment in a brick building with a great atmosphere, a lovely garden, and a parking space. If you are looking for quality living in a quiet part of the city, and if you can't imagine life without spending time on a terrace or in a garden, then this apartment is perfect for you. The apartment comes with a parking space right in front of the door, a pleasant neighborhood, a two-story building with a small number of apartments, and a family-friendly atmosphere. What makes this apartment special: Brand new brick construction Quiet location Excellent neighborhood Family-friendly atmosphere Spacious terrace Practical garden with a garden house You'll feel like you're living in a house Apartment: When you enter through the security door, you'll find yourself in the entrance hallway, which connects the entire interior. Thanks to the wooden floor, you'll immediately feel cozy in the property. To the right of the entrance, there is a large bedroom with a spacious built-in wardrobe. Further on, you'll enter the common area of the kitchen and the living room. It's a generously sized space with plenty of room for a large family sofa and an oversized dining table. The feeling of airiness is enhanced by the large-format windows along the entire wall. To the left of the entrance hallway, there's a small utility room with a new boiler and a bathroom with a practical shower. Behind the bathroom, you'll find the entrance to the third room, currently used as a guest room but perfect for a children's room as well. Exterior: From the living room and the guest room, you have access to a covered terrace and a garden that will delight every gardening enthusiast or provide a perfect spot for enjoying a morning coffee or an evening glass of wine. Its orientation, size, and equipment make it the place where you'll come back to recharge and relax. To keep both the exterior and interior clean, you'll have a practical garden house, and a water collector will contribute to water savings. If you're interested, it's possible to install a gate to the garden, providing a second entrance to the property directly from the street. This is an ideal solution if you want to do some gardening. Location: The property is located in a peaceful area with a family-friendly atmosphere on the border of Ružinov and Vrakuňa, with excellent access to the amenities of both districts. Nearby, you'll find the Vrakuňa Forest Park with plenty of family activities. The area has good connections to the center of Bratislava, accessible by car and public transport. Other parts of the city are also quickly accessible due to the rapid connection to the highway. Price: 238,000 euros (229,000 euros for the apartment, 9,000 euros for the parking space (condition of purchase)) Area of the apartment interior: 69.1 m2 Terrace area: 10 m2 Land area: 175 m2 Photos and text are the copyrighted work and property of the Arvin & Benet company. The property was staged and photographed by the Home Staging department of our company. We would be delighted to assist you in the effective and dignified sale or rental of your property. We look forward to your non-binding contact. ___________________________________________ Arvin & Benet пропонує на продаж приємну 3-кімнатну квартиру в цегляному будинку з чудовою атмосферою, чудовим садом та парковим місцем. Якщо ви шукаєте для себе та своєї сім'ї якісне житло в тихому районі міста і не можете уявити життя без перебування на терасі або в саду, то ця квартира саме для вас. Додатковим бонусом є паркове місце безпосередньо перед дверима, приємне сусідство, двоповерховий будинок з невеликою кількістю квартир та сімейний характер житла. Чим ця квартира вас приверне: Зовнішнє нове цегляне спорудженняТихий район, чудове сусідствоСімейний характер житлаПростора терасаПрактичний сад з садовим будиночкомВи будете почувати себе, ніби живете в будинку Квартира: Через броньовані двері ви потрапляєте в вестибюль, який з'єднує весь інтер'єр. Завдяки дерев'яному покриттю, ви відразу відчуваєте затишок в нерухомості. З правого боку від входу знаходиться спальня з великим вбудованим шафою. Далі слідує спільний простір кухні та вітальні. Це щедро розмірений простір із достатньо місця для великого сімейного дивану та великого кухонного столу. Відчуття простору посилюють великоформатні вікна вздовж всієї стіни. Ліворуч від вестибюля розташована невелика технічна кімната з новим котлом і ванна кімната з практичним душовим кутом. За ванною кімнатою є вхід до третьої кімнати, наразі використовується як кімната для гостей, але також ідеально підходить як дитяча кімната. Екстер'єр: З вітальні та кімнати для гостей є вихід на криту терасу і в сад, який порадує будь-кого, хто любить садівництво або бажає насолодитися ранковою кавою або вечірнім склом вина. Його орієнтація, розмір та обладнання роблять його місцем, куди ви будете повертатися для набуття сил і відпочинку. Для підтримання чистоти як в екстер'єрі, так і в інтер'єрі, вам служитиме практичний садовий будиночок, а збирач води допоможе економити воду. За інтересу, можна встановити ворітця у саду та мати другий вхід на ділянку безпосередньо з вулиці. Це ідеальний варіант, якщо ви плануєте доглядати за садом. Розташування: Нерухомість розташована в тихому районі з сімейною атмосферою на кордоні між Ружіновим і Вракуною, з відмінним доступом до послуг обох районів. Поблизу розташований Лісопарк Вракуни з численними сімейними розвагами. Район має гарне зв'язки з центром Братислави, до якого можна дістатися на авто і громадському транспорті. Інші частини міста також легко доступні завдяки швидкому підключенню до автостради. Ціна: 238 000 євро (229 000 євро за квартиру, 9 000 євро за паркове місце (умова покупки)) Площа внутрішньої частини квартири: 69,1 м2 Площа тераси: 10 м2 Площа земельної ділянки: 175 м2 Фотографії та текст є авторськими роботами і власністю компанії Arvin & Benet. Нерухомість була оформлена і сфотографована відділом декорування помешкань нашої компанії. Ми будемо раді допомогти вам в ефективному та гідному продажу чи оренді вашої власності. Ми чекаємо на вашу незобов'язальну заявку.
Bratislava II - Vrakuňa
229 000 €
Arvin & Benet | Odstúpenie beauty zariadenia v prestížnom nákupnom centre
Arvin Benet Vám ponúka na odstúpenie a postúpenie prenájmu zabehnuté beauty zariadenie v prestížnom nákupnom centre v Bratislave. Plne vybavené zariadenie so zabehnutou klientelou môžete prevziať a prevádzkovať bez ďalších investícií. Viac info v realitnej kancelárií. Lokalita: Bratislava Cena: Info v RK Celková rozloha: 170 m2
Bratislava
dohodou
Arvin & Benet | Obľúbená reštaurácia na odstúpenie
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ Arvin & Benet ponúka odstúpenie prevádzky a postúpenie prenájmu výborne zabehnutú, výnosnú a kompletne dizajnovo a moderne zariadenú reštauráciu v projekte Einpark na Einsteinovej ulici v Bratislave. Táto krásne presvetlená a vzdušná reštaurácia je mimoriadne obľúbená a známa kvalitou služieb a zážitkovou kuchyňou. Okrem kvalitného profesionálneho vybavenia kuchyne zaujme nádherný dizajnový výdajný pult z indického mramoru, živá zelená stena s polievacím systémom, či množstvo drevených prvkov, ktoré dotvárajú priam rajskú atmosféru pre hostí. Kompletné vybavenie a zariadenie, ktoré vo svojom dizajne navodzuje príjemné prostredie zostáva pre nového majiteľa, ktorý má možnosť neprerušene pokračovať v prevádzke s každoročne sa zvyšujúcimi tržbami. Kapacita hostí je 28, v letných mesiacoch sa dá využívať aj krytá terasa o výmere 36,6 m2 s kapacitou 22 hostí. K dispozícii sú aj ďalšie dva skladové priestory (vínny sklad 10,49m2, hlavný sklad (9,17 m2), spoločné šatne s vlastnými skrinkami pre zamestnancov a 4 parkovacie miesta v garáži. TOP BENEFITY: - Kompletné vybavenie a zariadenie reštaurácie, ideálne k pokračovaniu prevádzky - Skvelá investícia | PRIAZNIVÁ A PRAVIDELNÁ EKONOMICKÁ VÝNOSNOSŤ - Pravidelná klientela - Nádherné priestory, kvalitné zariadenie - Kompletný inventár potrebný pre chod reštaurácie (na vyžiadanie) - Postúpenie prenájmu - Kamerový, zabezpečovací systém, EPS, klimatizácia, vzduchotechnika, rekuperácia vzduchu, ozvučenie - Bezproblémové parkovanie pre klientov a personál - Dobrá dostupnosť z obchvatu D1, z centra mesta - Skvelá lokalita Zaujímavosťou je, že budova Einpark je prvá administratívna budova na Slovensku, ktorá získala certifikát Leed Platinum a z pohľadu udržateľnosti sa tak zaradila medzi 1 % najzelenších stavieb sveta. Einpark je zároveň jedinou uhlíkovo neutrálnou budovou na Slovensku a certifikátom LEED Zero Carbon sa radí len medzi pár desiatok budov na svete. Aj samotný priestor reštaurácie spĺňa parametre pre Leed Platinum certifikát. Lokalita: Reštaurácia s terasou je situovaná na prízemí (1.nadzemnom podlaží) vnútrobloku administratívnej budovy Einpark. Ideálna dostupnosť autom s bezproblémovým parkovaním priamo pred prevádzkou. V blízkosti je aj autobusová zastávka MHD. Cena: 230 000 EUR Výmera: 136,58 m2 (80,25 m² interiér, terasa: 36,67 m2, sklady: 19,66 m2) Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

 Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Bratislava V - Petržalka
230 000 €
Arvin & Benet | Unikátne priestory pre podnikanie v srdci Starého mesta
Arvin & Benet ponúka na predaj unikátne priestory pre podnikanie v srdci Starého mesta na Panskej ulici Tieto priestory ponúkajú bezkonkurenčný investičný potenciál a priestor pre podnikanie, kde nebude núdza o klientov. Nachádzajú sa na Panskej ulici v centre Starého mesta v Bratislave, čo je jedna z najatraktívnejších lokalít v meste. Ak hľadáte reprezentatívne priestory, táto ponuka je práve pre vás. Jedná sa o poschodový priestor, ktorý je prepojený a ponúka vám možnosť vytvoriť si vlastnú unikátnu podnikateľskú alebo umeleckú atmosféru. Vo výsledku to predstavuje kombináciu bytu a nebytových priestorov, čo prináša viacero výhod. Táto lokalita je obklopená históriou a kultúrou. Život v centre mesta ponúka neustále vzrušenie a aktivitu. Sú tu všetky služby, obchody, reštaurácie a kaviarne, ktoré robia zo starého mesta živé miesto plné energie. Byt:  Byt má samostatný vstup ako z bytového domu, tak z priestorov na prízemí. Je tvorený dvoma nadmieru priestrannými izbami, ktoré sú aktuálne prispôsobené kancelárskemu využitiu. Obe izby sú situované do tichých vnútroblokov a teda poskytujú maximálny pokoj a súkromie. Samozrejmosťou je hygienické zázemie v podobe kúpeľne a toalety. Priestory kuchyne umiestnené v zádverí, obsluhujú kanceláriu na poschodí a plnohodnotne poskytnú všetko čo potrebujete.   Nebytový priestor : Je situovaný na prízemí a pozostáva z otvoreného priestoru, kde komfortne umiestnite recepciu a a prispôsobite ho svojím potrebám. Praktickým úložným priestorom je sklad, technická miestnosť a toaleta, ktorá obsluhuje priestory na prízemí. Ideálne ako galéria alebo reprezentatívne kancelárske priestory.   Lokalita : Priestory na Pánskej ulici sú tiež skvelým miestom na usporiadanie umeleckej galérie alebo iných kultúrnych podujatí.  Takže, ak plánujete vytvoriť galériu, umeleckú dielňu alebo podnik, ktorý sa zameriava na kultúrnu scénu, v blízkosti Pánskej ulice budete mať náskok pred inými. Navyše, centrum mesta je jednoducho dostupné verejnou dopravou, čo je ďalšou veľkou výhodou tejto lokality. Blízka dostupnosť autobusových zastávok a električkových zastávok umožňuje ľahké cestovanie a pohodlný prístup pre vašich klientov. Ak hľadáte reprezentatívne, dobre umiestnené a flexibilné priestory v Bratislave, pozrite si túto ponuku na Panskej ulici.  Neustále živé a kultúrne prostredie starého mesta vám poskytne dokonalú kulisu pre vaše podnikanie a umenie.  Nechajte svoje sny prežiť a rásť v jednej z najprestížnejších a najkrajších častí v hlavného mesta. Cena: na vyžiadanie Výmera: 203,8 m2 ( byt 111,30m2 + nebytový priestor 92,50 m2) Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

 Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Bratislava I - Staré Mesto
0 €
Arvin & Benet | Skvelá investičná príležitosť 3 nové 2i byty pri Steine (celková cena 349 500 eur)
Arvin & Benet ponúka na predaj súbor 3 dvojizbových vo výbornej lokalite na hranici Starého a Nového Mesta neďaleko novostavby Stein. Ide o 3 novovybudované bytové jednotky pod úplne novou strechou tehlového bytového domu na obľúbenej Jiskrovej ulici. Predstavujú výbornú investíciu tak za účelom následného predaja ako i prenájmu. Očakávaná miera výnosnosti v prípade prenájmu je nadštandardná, pričom nájomcu Vám zabezpečíme v rámci našich služieb. Všetky byty majú kvalitné bezpečnostné dvere, sú dovedené do štádia holobytu s výnimkou kúrenia (naplánované je elektrické vykurovanie). Odhad nákladov na dovedenie do štádia štandard je približne 12-15 000 Euro na byt. Odhad predajnej ceny bytov v štádiu štandard je v rozmedzí 179 000 – 209 000 Euro. Inou alternatívou je, že byty sa v prípade záujmu môžu úplne alebo čiastočne prepojiť a vytvoriť si nehnuteľnosť podľa Vašich požiadaviek. Hlavné benefity: - Výborná lokalita - Skvelá investičná príležitosť či už na predaj alebo prenájom - Krásny, presvetlený interiér - Nová nadstavba - Tehlová bytovka - Výborná investičná príležitosť - Do centra mesta pešo, bicyklom alebo MHD 
 Byt č. 1: Ide o nádherný, svetlý byt s krásnou terasou. Celý byt je orientovaný do vnútrobloku, čo z neho robí dokonalú oázu pokoja. Pozostáva zo vstupnej chodby, spoločného priestoru obývačky a kuchyne, spálne a kúpeľne s dostatkom priestoru pre vaňu. Z obývačky je vstup na terasu s veľkosťou 10m2 ako predurčenú na podvečerné grilovanie či ranné popíjanie kávičky. Celková výmera: 54,3 m2 Výmera interiéru: 44,3 m2 Výmera exteriéru: 10 m2 Byt č. 2: Ide o priestranný, príjemne presvetlený podkrovný byt pozostávajúci zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do veľkej kuchyne, čiastočne prepojenej s obývačkou. Z obývačky sa vstupuje do veľkej spálne so samostatným šatníkom. Kúpeľňa je nadrozmerná, bonusom je veľké okno. Výmera interiéru: 68,3 m2 Byt č. 3: Ide o praktický 2i byt s čiastočne oddelenou spoločnou časťou obývačky a kuchyne, samostatnou spálňou a kúpeľňou. Ide o podkrovný byt, avšak s veľkými vikiermi, ktoré interiér zväčšujú a príjemne presvetľujú. Skosené steny tu majú skôr dekoračný charakter a neuberajú bytu na rozmeroch. Výmera interiéru: 51,9 m2 Lokalita:
 Lokalita je naozaj veľkým plusom nehnuteľnosti. Ide o jednu z najlepších častí Nového Mesta susediacu priamo so Starým Mestom. Priamo ulica Jiskrová je veľmi kľudná s jednosmernou dopravou. Ide o lokalitu s nadpriemernou občianskou vybavenosťou. Pár minút pešo od domu nájdete, menšie potraviny, supermarket, reštaurácie, kaviarne. Tržnica, OC Central, to všetko máte k dispozícii do 10tich minút pešo. Do centra mesta sa dostanete 20 minútovou prechádzkou a ak uprednostňujete využitie MHD, najbližšia zastávka je vzdialená len asi 2 minúty chôdzou. Cena: 116 500 eur za 1 byt (podmienkou je kúpa všetkých 3 bytov)
 Výmera: 174,5 m² (byt č.1 – 54,3 m2, byt č. 2 – 68,3 m2, byt č. 3 – 51,9 m2)

 Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

 Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Bratislava I - Staré Mesto
116 500 €
Arvin & Benet | Nadčasový a prepracovaný dom od známeho architekta
Arvin & Benet ponúka unikátny a kompletne zariadený 4i dom, s krásnym členitým pozemkom a nekonečným potenciálom na jeho užívanie. Nachádza sa v pokojnej, bezpečnej a tichej lokalite s vysokou mierou súkromia a bez tranzitnej dopravy. Autom ste do 40 minút v Bratislave alebo za 20 minút v Nitre či v Trnave. Pôdorys a viac informácii nájdete na našej webovej stránke: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/970/nadcasovy-a-prepracovany-dom-od-znameho-architekta Tento dom je výnimočný a jedinečný. Nakreslil a pre seba ho postavil známy a vyhľadávaný architekt a majiteľ architektonického štúdia. Je jediný svojho druhu a jeho benchmarkom je vysoký dôraz kladený na praktickú dispozíciu, precízne využitie každého metra štvorcového, svetlo, vzdušnosť, nadbytok úložného priestoru a ďalší potenciál pri práci s priestorom v rámci povaly, ktorá teraz plní úlohu úložných kapacít, no je možné v rámci nej vybudovať ďalšie izby, prípadne samostatnú bytovú jednotku s vlastným vstupom, napr. pri dvojgeneračnom bývaní. Hlavné benefity: ultimátna miera súkromia a ticha nádherne upravený pozemok s auto. závlahou, terasa, ohnisko, bazén, sad s plodinami výborné napojenie na diaľnicu a iba 3 min do okresného mesta Galanta priestranná terasa, sklad, záhrad. domček parkovať môžete súčasne až 6 áut dom je kompletne, vkusne zariadený, v top stave, stačí prísť s osobnými vecami a bývať iba 5 minút autom sa nachádzajú termálne kúpele Diakovce dom je nadčasová novostavba z 2010 s top praktickým pôdorysom pochôdzna povala s predprípravou na ďalšie izby nízke mesačné náklady na réžiu domu drevené okná, terasa a obloženie domu – čerstvo zrepasované a naolejované množstvo úložného priestoru garáž s elektro nabíjačkou a fotovoltaika na dome - spotrebúvate menej energii všetky inžinierske siete priamo na pozemku + vlastná studňa + plyn. kotol úplne nová kuchyňa s komplet spotrebičmi Táto nehnuteľnosť bude perfektnou voľbou a teplým domovom pre niekoho, kto ocení priestranný pozemok s množstvom možností na užívanie voľného času, ale súčasne ak má potrebu, je hneď vo vedľajšej obci s kompletnou vybavenosťou alebo taktiež veľmi rýchlo vo veľkých krajských mestách. Raňajky s rodinou na terase, kúpanie sa s deťmi v nafukovacom bazéne, opekačka s priateľmi alebo čítanie si knihy pri dobrej káve alebo fľaši vína vám tu budú všetci známi pozitívne závidieť a vy si budete vychutnávať všetky možnosti a pridanú hodnotu, ktorú vám tento dom ponúka a prináša. Rozloha pozemku: 995 m² Úžitková plocha domu: 133,13 m² + pochôdzna povala nad celou plochou domu Garáž: 31,21 m² Sklad: 8,99 m² Terasa so sedením: 68 m² Záhradný domček: 6 m² Cena: na vyžiadanie v realitnej kancelárii ______________________________________ Арвін та Бенет пропонують унікальний та повністю обладнаний 4-кімнатний будинок з чудовою ділянкою та нескінченним потенціалом для використання. Він розташований в спокійному, безпечному та тихому місці з високим рівнем приватності та без транзитного транспорту. Автомобілем ви можете дістатися до Братислави за 40 хвилин або до Нітри або Трнави за 20 хвилин. Плани та додаткову інформацію можна знайти на нашому веб-сайті: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/970/nadcasovy-a-prepracovany-dom-od-znameho-architekta Цей будинок є винятковим та унікальним. Відомий та популярний архітектор, власник архітектурного бюро, спроектував та побудував його для себе. Це єдиний свого роду будинок, який відзначається високою увагою до практичної планування, ретельного використання кожного квадратного метра, світла, простору, об'ємного простору для зберігання та іншого потенціалу роботи з простором всередині планування, який наразі служить потребам сховища, але може бути перебудований в інші кімнати, можливо, в окрему житлову одиницю з власним входом, наприклад, при багатопоколінній родині. Основні переваги: Максимальний рівень приватності та тиші Доглянута ділянка з автоматичним поливом, терасою, місцем для вогнища, басейном, садом з фруктами Відмінне сполучення з автострадою та всього за 3 хвилини до районного міста Галанта Простора тераса, сховище, садовий будиночок Одночасно можна припаркувати до 6 автомобілів Будинок повністю та смаковито обладнаний, в чудовому стані, досить прийти з особистими речами та жити Лише 5 хвилин на автомобілі до термальних ванн Дьяковце Будинок є сучасною новою будівлею 2010 року з оптимальним плануванням Підсобне приміщення для зберігання з можливістю додаткового житла Низькі щомісячні витрати на обслуговування будинку Дерев'яні вікна, тераса та облицювання будинку - свіжо відремонтовані та пролаковані Багато місця для зберігання Гараж з електронною зарядною станцією та фотовольтаїка на даху - економія енергії Всі інженерні мережі прямо на ділянці + власна свердловина + газовий котел Повністю нова кухня з усіма приладами Ця нерухомість стане ідеальним вибором і теплим домом для тих, хто цінує велику ділянку з багатьма можливостями для відпочинку, але, в той же час, якщо є потреба, ви можете швидко дістатися до сусідньої місцевості з повним набором послуг, або також швидко потрапити до великих обласних міст. Сніданок з родиною на терасі, купання з дітьми в надувному басейні, барбекю з друзями або читання книги під чашкою кави або пляшкою вина - вас тут заздритимуть всі знайомі, і ви насолоджуватиметесь всіма можливостями та додатковою вартістю, які цей будинок пропонує та приносить вам. Площа ділянки: 995 кв. мКорисна площа будинку: 133,13 кв. м + підсобне приміщення над всією площею будинку Гараж: 31,21 кв. м Сховище: 8,99 кв. м Тераса з місцем для сидіння: 68 кв. м Садовий будиночок: 6 кв. м Ціна: за запитом в реальному агентстві
Matúškovo
399 000 €
Arvin & Benet | Barokový kaštieľ z konca 18. storočia
Arvin & Benet ponúka na predaj unikátny barokový kaštieľ s prístavbou Mauzólea. Kaštieľ: Majestátny kaštieľ rodiny Szentivániovej, ktorý je kultúrnou pamiatkou spolu s nádherným parkom, ktorý výrazne dotvára celkovú dominantu predmetnej nehnuteľnosti. S množstvom vzácnych a ojedinelých drevín ako je Gingo Biloba, 700 ročná lipa vyhlásená za národnú pamiatku. Jedná sa o dvojpodlažnú pôvodnú stavbu barokového kaštieľa s čiastočným podpivničením situovanú do tvaru „L“. Pôvodná výzdoba od Jána Fadrusza. Kaštieľ bol do roku 1945 užívaný ako šľachtické sídlo, od roku 1945 až do roku 1999 bol tento predmetný areál užívaný ako školské zariadenie. Predmetný areál bol postupne od roku 2002 rekonštruovaný a adaptovaný na základe stavebného povolenia a kolaudačného rozhodnutia jeho bývalým vlastníkom na „Diagnostické centrum pre deti a mládež“ Naposledy bola na základe stavebného povolenia vyhotovená prístavba k jeho pravej časti dlhšieho traktu smerom do dvora, nakoľko táto pôvodná časť musela byť asanovaná. Areál má existujúce betónové oplotenie a existujúci vjazd z juhovýchodnej strany. Na stavenisku sú evidované jestvujúce inžinierske siete. Počas poslednej generálnej opravy stavby boli vykonané nasledovné stavebné práce a nanovo urobené nasledovné stavebné konštrukcie: Búracie práce a časti stropov na poschodí, vnútorných omietok a podláh Dodatočné odizolovanie stavby vzduchovými kanálmi po celom obvode stavby Generálna oprava krovu s novou strešnou krytinou a bleskozvodom Cca. 80% vnútorných omietok Tepelný kanál ÚK v prízemí Vnútorné rozvody kanalizácie Elektroinštalácia bez rozvodnej skrine, zásuviek a vypínačov Časť keramických stropov na poschodí (časť pôvodných stropov bola vymenená i pri prestavbe v roku 1874) Niektoré prvky boli nanovo zrealizované pri čiastočnej oprave kaštieľa a to cca. v roku 1985 – klampiarske konštrukcie, vonkajšie úpravy fasád. Lokalita: Kaštieľ s parkom sa rozprestiera v centrálnej obytnej časti obce spájajúcu dve časti obce Veľké Chrášťany a Beladice, okres Zlaté Moravce. Obec Beladice sa nachádza neďaleko krajského mesta Nitra, v Nitrianskom kraji, ktorý patrí medzi oblasti Slovenska s mnohými zaujímavými prírodnými krásami, ale tiež s bohatým kultúrno-historickým dedičstvom. Cena: 1 450 000 EUR Výmera: Celková plocha pozemku: 31 686 m² Zastavaná plocha jestvujúci kaštieľ: 1667 m² Zastavaná plocha prístavba: 404,7 m² Úžitková plocha 1PP: 2087,5 m² Úžitková plocha 1NP: 1070,9 m² Úžitková plocha 2NP: 1296,2 m² Úžitková plocha podkrovie: 347,8 m² Úžitková plocha SPOLU: 2991 m² MAUZÓLEUM Zastavaná plocha: 35,9 m² Úžitková plocha 1.NP: 22,7 m² Úžitková plocha 1.PP: 11,7 m² Úžitková plocha SPOLU: 34,2 m² Na park nadväzuje ďalšia plocha parku vo vlastníctve štátu o výmere 6 183 m². Tento park plynule nadväzuje na okolie kaštieľa. V prípade záujmu je možné dohodnúť sa na odkúpení väčšej časti pozemku, parku, vedľa kaštieľa. Výhody pre nového majiteľa: Svojou dispozíciou a lokalitou, je možné kaštieľ po adaptácii využiť na účely komerčného charakteru ideálna na vybudovanie apartmánov s reštauračnými a športovými zariadeniami – kone, golf v kombinácii s priestormi pre poskytnutie rôznych služieb. Dispozične by bola vhodná aj na prestavbu na luxusný hotel s kongresovými sálami resp. ako honosné rodinné sídlo. V areáli sa nachádza i značná rezerva plôch na prípadnú výstavbu objektov potrebných k rozšíreniu nutných stavieb a zariadení. Dosiahnuté kapacity ubytovaných hostí: Počet 1-lôžkových izieb 1.NP - 2 izby = 2 osoby Počet 2-lôžkových izieb 1.NP - 7 izieb = 14 osôb Počet apartmánov 1.NP - 2 apartmány = 4 osoby Počet 1-lôžkových izieb 2.NP - 1 izba = 1 osoba Počet 2-lôzkych izieb 2.NP - 14 izieb = 28 osôb Počet apartmánov 2.NP - 2x = 4 osoby Počet prezidentský apartmán 2.NP - 1x = 2 osoby Spolu - 57 osôb Reštaurácia: max.počet 130 osôb Podlažia: 1.PP starý kaštieľ – sklad 1.PP nová prístavba – sklady a technológia vzduchotechniky 1.NP (salóniky, zázemie, reštaurácia s kuchyňou, izby a apartmány) 2.NP (prezidentský apartmán, izby a apartmány, zasadačky, konferenčná miestnosť) Podkrovie nová prístavba – sklady zázemie zamestnanci, práčovňa Súčasný majiteľ ma spracovanú dokumentáciu – štúdiu na revitalizáciu kaštieľa a jeho funkčnosť. Štúdiu, ako aj konzultácie o možnostiach využitia a realizácie podnikateľského zámeru sú k dispozícií u nás v kancelárii. Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.
Beladice
1 450 000 €
Arvin & Benet | Priestranný 3i byt vo výbornej lokalite
Arvin & Benet ponúka na prenájom priestranný trojizbový byt vo výbornej lokalite. Každý, kto hľadá pokojné bývanie, ktoré poskytne dostatok priestoru pre život jemu a jeho blízkym, by pri mal pri tejto ponuke spozornieť. Tento byt na Záhradníckej ulici v Starom meste je pre vás. Nadštandardne priestranný byt je ideálnou voľbou hneď z niekoľkých dôvodov. Nadštandardne priestranný s úžitkovou plochou viac ako 100m2 Výborná lokalita v rámci Starého mesta Vynikajúca občianska vybavenosť Čiastočne zariadený a tak si môže nájomca dozariadiť byt podľa predstáv Charizmatické drevené podlahy Možnosť parkovať vo vnútrobloku podľa dohody Ideálna voľba pre každého, kto chce byť v centre diania, avšak má rad kľudné bývanie s množstvom osobného priestoru. Byt:

 Byt disponuje dvoma priestrannými spálňami, ktoré poskytnú dostatok priestoru ako hlavná spálňa a detská izba či pracovňa. Samostatné WC a kúpeľňa je vybavená vaňou aj sprchovým kútom čo poskytuje maximálny komfort. Úložný priestor je podporený šatníkom, kde jednoducho uložíte oblečenie no kľudne sa vojde aj bicykel. Plne vybavená kuchyňa s jedálenským kútom a komfort dopĺňa klimatizácia. Cena: 1150 eur mesačne (900 eur nájom + 250 eur energie ) Výmera: 112 m2 (interiér 106m2 + loggia 6m2) 

 Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

 Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. Cena energií: 250 Euro / mesiac
Bratislava I - Staré Mesto
900 €/mes.
Arvin & Benet | Polyfunkčný areál, ktorý získal CE ZA AR
Arvin & Benet | Polyfunkčný areál, ktorý získal CE ZA AR Základné údaje: Polyfunkčný areál sa nachádza v obci Rovinka, 2,5 km od hranice mesta Bratislava. Areál zahŕňa administratívnu budovu, predajňu a výrobnú halu so skladmi. Celková výmera pozemkov: 3 730 m2. Parc.č. 1570 - 242 m2 (obchod) Parc.č. 1571 - 747 m2 (vrátnica + sklad) Parc.č. 1572/2 - 579 m2 (budova) Parc.č. 1572/1 - 2162 m2 (nádvorie, parkovisko a ostatné plochy) Cena: INFO V RK Pôdorys a viac informácií nájdete na našej webovej stránke: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/778/polyfunkcny-areal-ktory-ziskal-ce-za-ar Budova sídla spoločnosti: Dvojpodlažná atypicky navrhnutá administratívna budova futuristických tvarov s výraznými konzolami. Lomový kameň spolu s dynamickými presklenými otvormi a kompozitnou fasádou tvoria plášť tejto reprezentatívnej budovy. Objekt tvorí trojtrakt pozostávajúci z dvoch poschodí: NP - vstupná časť s recepciou, archív, serverovňa, fitness, kancelárie, toalety, kotolňa, vchody vstupy (z námestia, z dvora). Spolu 307, 20 m2 čistej podlažnej plochy. NP – v prvom trakte kancelárie, kuchynka, sociálne toalety a v druhom trakte kancelárie a zasadačka vedenia spoločnosti, kuchynka, sociálne zariadenie. Ďalej balkón (smerom na námestie), a balkón spolu s požiarnym schodiskom (prístup z dvora). Spolu 447, 30 m2 čistej podlažnej plochy. Objekt má kombinovaný systém kúrenia na plyn a prostredníctvom fancoilov má zabezpečené aj chladenie budovy. V roku 2019 – 2020 prešli mnohé interiéry v objekte rekonštrukciou. Budova získala v roku 2006 ocenenia CE ZA AR a cenu Stavby roka vydavateľstva Eurostav, spol. s.r.o. Z histórie viac na: https://sk.wikipedia.org/wiki/Montex Budova predajne: Jednopodlažná budova predajne prešla v roku 2021 rozsiahlou rekonštrukciou. Jej účel sa zmenil na obchodné priestory určené na nájom. Momentálne v objekte sídli zubná ambulancia, tetovacie štúdio aj maderoterapia. Objekt má 217,8 m2 čistej podlažnej plochy. Jednotlivé priestory disponujú samostatným vykurovaním aj chladením. Pôvodná budova predajne získala ocenenie cenu ARCH 2003. Budova výroby a skladov: Budova výroby a skladov prešla tiež rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2020. V objekte sa nachádza výrobná hala spolu so zázemím výroby, ktoré má aj druhé podlažie. Ďalej sa v objekte nachádzajú dva sklady a vrátnica pri vstupe do areálu. Objekt má 723,6 m2 čistej podlažnej plochy. Areál napojený na verejný vodovod, kanalizáciu, plyn a elektrinu. Budova predajne má podružné merače. Areál je vybavený kamerovým systémom pozostávajúcich zo 17tich kamier spolu s nahrávacím zariadením. Vo vstupnej časti areálu sa nachádza masívna oceľová brána. Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Rovinka
0 €
Arvin & Benet | REZERVOVANÉ | Krásny byt a skvostné výhľady na Kamzík
Arvin & Benet ponúka na predaj výnimočný 3i byt v projekte BÝVANIE POD SMREKOM na Riazanskej ulici v Novom Meste. Hľadáte pokoj, chcete výnimočne veľkú terasu a súčasne chcete mať všetko pre život na pár krokov? BÝVANIE POD SMREKOM je vaša jasná voľba. Užívajte si vlastnú tichú terasu s božským pokojom pod nádherným smrekom. Čím vás tento byt zaujme: - Skvelá dispozícía a skvostné výhľady do zelene - Kvalitné materiály, tehlová konštrukcia, hliníkové okná, tepelné čerpadlo - Obrovským benefitom je dokonalá miera súkromia - Priestranné izby, spálňa so šatníkom - Svetlý byt s orientáciou do zelene na JZ a SV a výhľadmi na Kamzík - K bytu prislúcha aj pivnica - Predpríprava na klimatizáciu a vonkajšie žalúzie - Možnosť kúpy parkovacieho miesta - Perfektná občianska vybavenosť (OC VIVO, Lidl, DM, reštaurácie, banky, MHD, materská základná aj stredná škola v pešej dostupnosti) SUPER PONUKA PRE INVESTOROV Pri mesačnom prenájme 1100 eur plus energie môže byť ročný výnos cca 3,5%. A my Vám navyše ZADARMO nájdeme vhodného nájomcu. Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej obývačky s kuchyňou a jedálenskou časťou, do ktorej vojdete zo vstupnej haly. Z obývačky vyjdete na balkón, kde Vás prekvapí ticho a plno zelene. Orientácia bytu na je juhozápadnú svetovú stranu zo spálne a obývacej miestnosti a severovýchodnú svetovú stranu z druhej izby, čo zabezpečuje bývaniu dostatok prirodzeného svetla. V príjemne veľkej spálni nájdete pohodlie aj vďaka svojej výmere a orientácie do dvora a veľkorysému walk-in šatníku. Priestranná kúpeľňa je vybavená vaňou a umývadlom so zrkadlom, v obkladmi a dlažbamiv dizajne mramoru. Top je nadrozmerné okno, čo vytvára jedinečnosť priestoru. Byt sa nachádza na 2. podlaží a prislúcha k nemu aj pivnica v suteréne domu. K bytu je možné prikúpiť si aj parkovacie miesto, ktoré sa nachádza priamo v súkromnom dvore za cenu 17.900 EUR. Perfektným benefitom tejto nehnuteľnosti je práve priestranná terasa a množstvo zelene vo výhľadoch z bytu. BÝVANIE POD SMREKOM predstavuje komorný projekt troch 3i bytov a jedného 2i nebytového priestoru. Jeho hlavnými benefitmi sú veľkorysé terasy a záhrady, parking, dobrý úložný priestor, množstvo zelene a božský pokoj dvora. Projekt sa pýši nadštandardnými materiálmi (tehlová konštrukcia, interiér zariadený drevenými podlahami, hliníkové okná), pričom si zachováva rozumné cenové rozpätie. Nachádza sa pri OC Vivo a je dokonalý tak pre rodiny ako pre jednotlivcov. Je osobitne vhodný pre priaznivcov športu. Ranná káva s výhľadom na stromy a Kamzík Tento 3 izbový byt (B3) je orientovaný do dvora aj do ulice, príjemne prekvapí svojou tichosťou. Nás v Arvin & Benet veľmi prekvapil až vidiecky charakter záhrady bytov v tomto projekte. Magickú atmosféru dotvára nádherný vysoký smrek, ktorý sa nachádza priamo na pozemku. Nadštandardné materiály a kvalita Developer má filozofiu, že len minulé a terajšie projekty mu umožnia dlhodobo byť úspešným v poli rezidenčných nehnuteľností, preto sa aj táto stavba vyznačuje kvalitnými riešeniami a materiálmi. Výborná dostupnosť do centra Priamo pri bytovom dome sa nachádza zastávka električky, ktorá vás dovedie do centra bez ohľadu na zápchy. Na Hviezdoslavovo námestie sa dostanete autom za komfortných 10 minút. Nezabudújte, že auto si tiež pohodlne zaparkujete priamo pred bytom. Excelentná občianska vybavenosť 100 metrov od projektu sa nachádza obchodné centrum Vivo, bývalý Polus. Vivo poskytuje ucelený systém občianskej vybavenosti, zoznam prevádzok je mimoriadne široký. Banky, lekáreň, pošta, potraviny, chovateľské potreby,kaviarne, reštaurácie, foodcourty, kiná, elektro, obchody, beauty služby, kaderníctvo a mnohé ďalšie. Prominentný beaty salón Xoxo sa nachádza priamo vedľa projektu. Poskytujú kadernictvo, manikúru, pedikúru, masáže, tvarovanie tela a iné Možnosti pre šport a oddych Kuchajda, vzdialená 4 minúty pešo, disponuje bežeckou dráhou, outdoor fitness zónou, možnosťou dobre si zaplávať, otužovať, prejsť sa, kočíkovať. Pár krokov od bytu nájdeme Pasienky, kde si človek môže zaplávať celoročne. V OC Vivo sa nachádza Fitinn, kde si človek zacvičí od šiestej rána až do polnoci. Parkety s drevenou nášľapnou vrstvou, hliníkové okná, kvalitné obklady, dlažby a sanita. Projekt disponuje piatimi vonkajšími parkovacími miestami v cene 17.900 eur. Zaujal vás projekt alebo máte akékoľvek otázky? Bude nám potešením vám predstaviť osobne. Výmera: 74,9 m² (interiér 71 m², balkón 3,9 m²) Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Bratislava III - Nové Mesto
339 000 €
Arvin & Benet | Odstúpenie novej gastro prevádzky, Tehelné pole
Arvin & Benet ponúka odstúpenie prevádzky a postúpenie nájmu novozriadenej a kompletne zariadenej prevádzky vhodnej na sushi bar, kaviareň, vinotéku alebo piváreň s menšou kuchyňou, v v polyfunkčnom komplexe Tehelné pole (OC TEHELKO) na Bajkalskej ulici v Novom Meste, ktorú môžete ihneď prevádzkovať bez ďalších investícii. Krásny nový priestranný obchodný priestor o výmere 98,75 m2 sa nachádza na 1. poschodí na námestí pred vstupom na Národný futbalový štadión, v ktorej sa nájdete niekoľko obchodných prevádzok a byty. Výhľady sú orientované aj na Bajkalskú ulicu. Priestor je rohový, z troch strán presvetlený veľkoformátovými oknami. Je to posledný priestor s veľkým priestranstvom pred vstupom, ktorý je možné využiť aj ako terasu. Skvelá lokalita vhodná pre zriadenie rôznych podnikateľských zámerov. Aktuálne Sushi bar je zariadený v krásnom modernom dizajne, kde sa chce každý prísť najesť. Kapacita je 34 osôb (dá sa zriadiť aj viac stolov) plus terasa. V kuchyni sa nachádza 2x prípravný pult, umyváreň, suchý sklad, chladničky za barom a kompletný inventár potrebný pre chod sushi baru. Vybavenie reštaurácie počíta aj so stoličkami a stolmi. K priestoru je možné prenajať si aj dve parkovacie miesta v garáži. Parkovanie pre klientov a hostí je možné v garáži OC Tehelko. Lokalita: Nebytový priestor sa nachádza vo výbornej lokalite v novom komplexe Tehelné pole a pri Národnom futbalovom štadióne. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Možnosť verejného spoplatneného parkovania v suteréne, pre klientov či hostí. V blízkosti je Vivo Shopping Centre aj zástavky MHD. Cena: 45.000 eur Výmera: 98,75 m² Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. ______________________________________________________________________________________________________________ Arvin & Benet | Withdrawal of the new gastro establishment, Tehelné pole Location: New Town Street: Bajkalská Total area: 98,75 m2 Status: New construction Arvin & Benet offers the withdrawal of the operation and the transfer of the lease of the newly established and fully furnished operation suitable for a sushi bar, cafe, wine shop or beer bar with a smaller kitchen, in the multifunctional complex Tehelné pole (OC TEHELKO) on Bajkalská street in Novi Mesto, which you can immediately operate without additional investment. A beautiful new spacious commercial space of 98.75 m2 is located on the 1st floor in the square in front of the entrance to the National Football Stadium, in which you will find several commercial establishments and apartments. The views are also oriented towards Baikalská street. The space is corner, illuminated on three sides by large-format windows. It is the last space with a large space in front of the entrance, which can also be used as a terrace. A great location suitable for setting up various business plans. Currently, the Sushi bar is furnished in a beautiful modern design, where everyone wants to come and eat. Capacity is 34 people (more tables can be set up) plus a terrace. The kitchen has 2 preparation counters, a washroom, dry storage, refrigerators behind the bar and a complete inventory necessary for running a sushi bar. The restaurant equipment includes chairs and tables. Location: The non-residential space is located in an excellent location in the new Tehelné Pole complex and near the National Football Stadium. There are complete civic amenities in the vicinity. Possibility of paid public parking in the basement, for clients or guests. Vivo Shopping Center and public transport stops are nearby. Price: 45.000 eur Výmera: 98,75 m²
Bratislava III - Nové Mesto
45 000 €
Arvin & Benet | REZERVOVANÉ | Príjemný, zariadený a klimatizovaný 1i byt v novostavbe
Arvin & Benet ponúka na predaj zariadený, príjemný 1-izbový byt v novostavbe. Tento byt je určený pre klienta, ktorý chce bývať bezstarostne a to za výbornú cenu. Nehnuteľnosť poskytuje štedrý priestor plný vzdušnosti s dostatkom priestoru a premyslenými detailami. Byt má v porovnaní so svojou konkurenciou veľkorysú výmeru, čo znásobuje aj výborná dispozícia. Veľkým benefitom je príjemný balkón, ktorý je ideálne miesto príjemného večerného posedenia alebo zelenou oázou. Byt: Z priestrannej chodby sa vchádza do veľkorysej kúpelne, ktorá dispnuje vaňou. Výborne vybavená kuchyňa je opticky oddelená od izby raňajkovým pultom a každý z týchto priestorov má ponechanú svoju funkčnosť. Samostný priestor Veľkosť priestoru umožňuje miestnosť doplniť o samostatnú posteľ. Z príjemného balkónu je výhľad na Rakúsko a teda je tu naozaj dostatok súkromia. Lokalita: Petržalka má už tradične výbornú občiansku vybavenosť. Neopomenuteľným kladom je aj blízkosť zástavky. V blízkosti sa nachádzaju obchody, lekáreň, reštaurácia či zmrzlináreň. Cena: 129 900 eur Výmera: 41,67 m² ( byt 39m², balkón 2,67m² ) Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. _____________________________________________ Arvin & Benet пропонує мебльовану, затишну 1-кімнатну квартиру в новому будинку на продаж. Ця квартира призначена для клієнтів, які хочуть жити безтурботно за відмінною ціною. Нерухомість надає величезну, повітряну площу з багатьма зручними деталями. Порівняно з конкурентами, ця квартира має щедру площу, яку підсилює відмінне планування. Приємною особливістю є балкон, який є ідеальним місцем для вечірнього відпочинку або зеленої оази. Квартира: Простора ванна кімната з ванною доступна з просторого коридору. Добре обладнана кухня візуально розділена від спальні столом для сніданку, що дозволяє обом приміщенням зберігати свою функціональність. Окремий простір: Розмір кімнати дозволяє додати окреме ліжко. З балкона відкриваються види на Австрію, що забезпечує велику приватність. Розташування: Петржалка традиційно пропонує відмінні зручності. Ще однією важливою перевагою є близькість до зупинок громадського транспорту. Поблизу ви знайдете магазини, аптеку, ресторан і морозивну крамницю. Ціна: 129 900 євро Площа: 41,67 м² (квартира 39 м², балкон 2,67 м²) Нерухомість була організована та сфотографована відділом Хоумстейджингу нашої компанії. Ми будемо раді допомогти вам ефективно та гідно продати або здати в оренду вашу нерухомість. З нетерпінням чекаємо на ваш контакт без зобов'язань.
Bratislava V - Petržalka
129 900 €
Arvin & Benet | PRIPRAVUJEME | 2i byt v novom projekte
Arvin & Benet pripravuje do ponuky prémiový 2i byt na lukratívnej adrese. Hlavné benefity nehnuteľnosti: - vysoký štandard a kvalitné materály - stropné chladenie a kúrenie - centrálna rekuperácia - vonkajšie tienenie v podobe hliníkových, exteriérových žalúzií - uknikátny dizajn a architektúra - prémiová adresa - nonstop concierge služba - ultimátna občianska vybavenosť - súčasť novovzniknutého downtownu - semiprivátny park pre obyvateľov Lokalita: Bratislavský downtown, označovaný ako nové centrum Bratislavy je aktuálne vnímaný ako to najluxusnejšie bývanie v Bratislave. Táto nová, prémiová a veľmi žiadaná štvrť poskytuje svojim obyvateľom náležitú a kompletnú občiansku vybavenosť. Nákupné centrá Eurovea a Nivy máte doslova iba minútku od vás. Komplexná sieť MHD, výborná dopravná dostupnosť. Pešo do historickej časti Starého Mesta alebo blízkosť Dunaja je ako stvorená na relax, beh, či prechádzky s vaším štvornohým miláčikom. Cena: INFO V RK Výmera: 54.29 m2 (51.66 m2 interiér + 2.63 m2 balkón) ____________ Arvin & Benet готується запропонувати 2-кімнатну квартиру преміум-класу за вигідною адресою. Основні переваги нерухомості: - високоякісні та якісні матеріали - охолодження та опалення стелі - центральна рекуперація - зовнішнє затінення у вигляді алюмінієвих зовнішніх жалюзі - унікальний дизайн та архітектура - преміальна адреса - цілодобовий консьєрж-сервіс - найкращі цивільні зручності - частина новоутвореного центру міста - напівприватний парк для мешканців Місцезнаходження: Центр Братислави, який називають новим центром Братислави, наразі сприймається як найрозкішніше житло в Братиславі. Цей новий, преміальний і дуже бажаний район забезпечує своїм мешканцям належні та повні громадські зручності. Буквально за хвилину їзди знаходяться торгові центри Eurovea і Niva. Розгалужена мережа громадського транспорту, відмінна транспортна доступність. Прогулянка до історичної частини Старого міста чи близькості до Дунаю ідеально підходить для відпочинку, бігу чи прогулянки з чотирилапим улюбленцем. Ціна: інформація в офісі нерухомості Площа: 54,29 м2 (51,66 м2 внутрішня + 2,63 м2 балкон)
Bratislava I - Staré Mesto
dohodou
Arvin & Benet | REZERVOVANÝ | Výnimočný byt s úžasnou terasou, saunou a 2 parkovacími miestami
Arvin & Benet ponúka na predaj moderný, vzdušný 3izbový byt v 5ročnej novostavbe s kráľovskou terasou so saunou a úžasným výhľadom. Bonusom bude pre Vás dokonalý kľud, 2 parkovacie miesta a pivnica. Hlavné benefity: - Príjemná novostavba so spoločným dvorom - Výborná, vzdušná dispozícia - Presvetlený interiér - Kvalitné materiály a elegantný dizajn - Veľkorysá terasa so saunou a s vysokou mierou súkromia - Bezproblémové parkovanie - Dostatok úložných priestorov - Výborný prístup do mesta i na diaľnicu - Takmer plne zariadený byt Byt: Byt sa nachádza na 4. poschodí iba 5 ročnej novostavby. Ak máte veľa vecí, o ich odkladanie sa určite nemusíte obávať. Hneď vo vstupnej predsieni sa nachádza niekoľko metrová vstavaná skriňa s množstvom úložného priestoru. Vľavo od predsiene vstupujeme do centrálnej časti domácnosti - priestrannej obývačky s loggiou spojenej s kuchyňou. Presklené plochy jej dodávajú vzdušnosť a prirodzene prepájajú interiér s exteriérom. Pohodlný gauč z nej robí výborné miesto pre relaxáciu. Kuchynská linka je v modernej bielej farbe a disponuje všetkými štandardnými spotrebičmi značky Siemens,ktoré v bežná domácnosť k svojmu fungovaniu potrebuje. Nechýba ani obľúbený ostrovček. O kvalitné stolovanie sa obávať nemusíte. Poskytne Vám ho veľký jedálenský stôl vhodný aj pre 6 osôb. Ak sa Vám zažiada vzduchu, práve odtiaľto je výstup na loggiu. Vpravo od vstupu sa nachádzajú 2 spálne a elegantná kúpeľňa, v ktorej Vám dokonalý relax zabezpečí vaňa s výhľadom na televízor. Bonusom nehnuteľnosti je neuveriteľná terasa. Jej čaro je v tom, že mesto máte ako na dlani a zároveň ponúka vysokú mieru súkromia. Terasa disponuje saunou, ochladzovacím sudom a v prípade záujmu je tu predpríprava pre vírivku. Tienenie je zabezpečené hneď dvoma tieniacimi prvkami. Dokonalý dovolenkový pocit terase dodávajú 2 veľké palmy. K štandardom bytu patrí klimatizácia, vonkajšie rolety, optický internet. K nehnuteľnosti prislúcha aj pivnica a 2 parkovacie miesta v garáži. Lokalita: Ružinov je najžiadanejšia bratislavská lokalita,  ktorá ponúka výbornú dostupnosť do centra centra mesta, na diaľničné obchvaty, letisko a k obchodným centrám. Bývanie v novostavbe Mierová Vám prináša: - Pokojnú rodinnú atmosféru starého Prievozu - Dobrú dostupnosť s MHD - Takmer bleskové napojenie na diaľničný obchvat - Výhody zabehnutého a obľúbeného Ružinova s rozvinutou občianskou vybavenosťou Cena: 413 000 eur (369 000 eur byt , 2x 22 000 eur parkovacie miesto v garáži (voliteľné)) Výmera: 166,9 m² (81,2 m² interiér, 73,3 m² terasa, 10,7 m² loggia, 1,7 m² pivnica) Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet. Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.
Bratislava II - Ružinov
369 000 €
Arvin & Benet | Neskorobarokový kaštieľ Brhlovce z roku 1756
Arvin & Benet ponúka na predaj neskorobarokový kaštieľ Brhlovce z roku 1756. Toto historické miesto postavené v roku 1756 v štýle neskorobarokovej architektúry malo pôsobiť decentne a zároveň dominantne. Je považované za vzácnu kultúrnu pamiatku. Viac informácií nájdete na našej webovej stránke: https://www.arvinbenet.sk/sk/detail-ponuky/734/neskorobarokovy-kastiel-brhlovce-z-roku-1756 Ideálne využitie je: - ako súkromné sídlo, letné sídlo - menší butikový hotel s priestorom na eventy - priestor pre firmu, ktorá potrebuje dôstojné priestory pre svoju prezentáciu Kaštieľ je dvojpodlažná, voľne stojaca obdĺžniková stavba dvojtraktovej dispozície, ktorá má na oboch dlhých fasádach plytký stredný rizalit (výstupy z fasády). V rizalite dvorovej fasády je honosné schodisko vedúce k reprezentačným miestnostiam. Krátke bočné fasády majú štyri okná, hlavná a dvorová fasáda deväť až jedenásť okien v pravidelnom rytme. V miestnostiach na prízemí sú kláštorné a valené klenby s lunetami. Klenby sú kamenné. Miestnosti na poschodí majú rovné stropy so štukou. Podlahové rozmery hlavného objektu sú 33 metrov na dĺžku a 11 metrov na šírku. Objekt má tri podlažia (obytná časť) a tri podlažia pivničných priestorov (väčšina pod úrovňou okolitého terénu). Predpokladá sa, že budova kaštieľa sa zmení na päť luxusných apartmánov s veľkou kúpeľňou pre každý z nich, dvoma veľkými salónikmi (formálna jedáleň, knižnica), kuchyňou a skladom. Vykurovanie v zámku bude zabezpečovať tradičné keramické vykurovacie telesá s elektronickými riadiacimi jednotkami – takmer v každej miestnosti zámku. Dotyk histórie tu nesmie chýbať. Pivnice budú slúžiť na oddych. Sauna, miestnosť na jogu, pekné historické miestnosti na stretnutie s priateľmi. Stredoveká atmosféra bude nezabudnuteľná. Akonáhle ho navštívia Vaši priatelia, potom sa budú vracať znova a znova. V tejto oblasti sa nachádza aj ďalší objekt. Je to kamenná trojpodlažná servisná budova. Spodné poschodie slúžilo pôvodným majiteľom ako stodola a horné poschodie ako sýpka. Táto budova je 30 metrov dlhá a 9 metrov široká. Predpokladá sa, že z tejto budovy sa stane reštaurácia pre 80 osôb (prízemie) a bude slúžiť na ubytovanie. Aj keď je proces rekonštrukcie rozbehnutý, stále existuje celá škála možností, ako si nový majiteľ môže osvojiť projekt podľa svojich predstáv. Areál je pripravený na založenie ovocného sadu a aj všetky záhradkárske plány, zariadenie bylinkovej záhrady. Projekt zahŕňa aj vybudovanie nových miest na chov drobných zvierat. Celková plocha pozemku je vyše 12 000 m2. Snívate o svojom zámockom štýle života? Radi sa vaši priatelia zapájajú do štýlových večierkov na zaujímavých miestach? Teraz prestaňte hľadať. Miesto už máte! Je na Slovensku a volá sa Kaštieľ Brhlovce. Brhlovce sa stali vďaka svojim jedinečným skalným obydliam doslova svetoznámymi. Zachovalo sa mnoho originálnych architektonických detailov, kaštieľ podstupuje celkovú rekonštrukciu. Stav historického sídla je veľmi dobrý. Lokalita: Starobylá obec leží v kotline medzi Čankovom a Žemberovcami obklopenej miernymi svahmi, ktoré patria k južnému úpätiu Štiavnického pohoria. Vzdialená je 15 km východne od mesta Levice. Tvárnosť okolia obce sformovala sopečná činnosť treťohôr, čoho dôkazom sú tunajšie lokality pórovitých andezitových tufov a tufitov. V doline obce je začiatok potoka Búr. Cena: 1 670 000 eur  Výmera kaštieľa spolu: 485 m² Výmera RD: 134 m² Pozemok: 12 027 m² Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.
Brhlovce
1 670 000 €
Arvin & Benet | Rozsiahly, investičný pozemok v Rači s veľkým potenciálom
Arvin & Benet ponúka na predaj rozsiahly, investičný pozemok v Rači s veľkým potenciálom. Investičný pozemok je vhodný pre niekoho s ambíciou realizovať svoje podnikateľské zámery v oblasti : • Športovísk a zariadení jazdeckého, cyklistického, motoristického, vodáckeho, leteckého, modelárskeho športu • Pestovania líniovej a plošnej zelene • Vodných plôch ako súčasť parteru Investičnou výhodou tohto pozemku je fakt, že podľa územnoplánovacej informácie je východná časť pozemku začlenená do plánu pre dopravnú komunikáciu vo verejnom záujme a teda s najväčšou pravdepodobnosťou dôjde k výkupu pozemku vo verejnom záujme. V súvislosti s vyššie uvedeným faktom, má pozemok taktiež potenciál pre zriadenie • Diaľničných odpočívadiel resp. odstavných státí • Čerpacích staníc pohonných hmôt Lokalita: Pozemok sa nachádza v tesnej blízkosti Rybníka v Rači. Vedie k nemu prístupová cesta a celé územie je stabilizované. Lokalita ponúka potenciál na zriadenie športovísk v prírode a zároveň v meste. 
Cena: 515 000 EUR Pozemok: 5 155m² 

 Kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí zabezpečuje Arvin & Benet, čiže celý proces je plynulý a bez starostí. 
 Cena je konečná a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť bola naaranžovaná a nafotená Homestaging oddelením našej spoločnosti, veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať. Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Arvin & Benet
Bratislava III - Rača
515 000 €
Arvin & Benet | Luxusný dom s bazénom | Mramor, ónyx
Exkluzívna ponuka: Luxusný dvojgeneračný dom v Hamuliakove s výnimočným dizajnom V srdci malebnej obce Hamuliakovo, skrytý medzi prirodou a tichým susedstvom, predstavujeme vám tento architektonický skvost. Dvojgeneračný dom, ktorý bol navrhnutý s myšlienkou spojenia luxusu a pohodlia pre viac generácií pod jednou strechou. Jedinečná kombinácia materiálov: Vstupujte do sveta, kde sa spojili len tie najkvalitnejšie materiály. Svietiace plochy z ónyxu, podlahy z čistého mramoru a detaily, ktoré oceníte na každom kroku. Každý priestor v dome vyžaruje neopakovateľným šarmom a kvalitou. Interiér na úrovni: Značkový high-end nábytok, ktorý je súčasťou tejto ponuky, bol vybraný s precíznosťou a vkusom, aby splynul s celkovým dizajnom domu a zároveň poskytoval maximálny komfort. Relax v súkromí: Vnútorný bazén je skutočným klenotom tohto domu. Ponúka vám možnosť oddýchnuť si a relaxovať v súkromí vašej rezidencie bez ohľadu na ročné obdobie. Bezpečné parkovanie a viac: Dvojgaráž zabezpečí bezpečné státie pre vaše vozidlá. Dom navyše ponúka aj osobitnú miestnosť, ktorá môže slúžiť ako domáce kino, fitnes alebo ateliér podľa vašich predstáv. Tento dvojgeneračný dom v Hamuliakove je nielen o bývaní. Je o životnom štýle, kvalite a harmonickom spojení tradičných hodnôt s moderným dizajnom. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto exkluzívnej komunity. Kontaktujte nás a objavte všetky výhody a detaily, ktoré tento dom ponúka. Urobte z neho svoj nový domov. ________________________________________ Exclusive Offer: Luxury Two-Generational House in Hamuliakovo with Exceptional Design In the heart of the picturesque village of Hamuliakovo, hidden amidst nature and a quiet neighborhood, we present to you this architectural gem. A two-generational house designed with the idea of combining luxury and comfort for multiple generations under one roof. Unique material combination: Step into a world where only the finest materials have come together. Illuminated surfaces of onyx, pure marble floors, and details that you'll appreciate at every step. Every space in the house exudes unparalleled charm and quality. Interior at its best: Brand-name high-end furniture, included in this offer, has been meticulously and tastefully selected to blend with the overall design of the house while providing maximum comfort. Relax in privacy: The indoor pool is a true jewel of this house. It offers you the opportunity to unwind and relax in the privacy of your residence regardless of the season. Secure parking and more: The double garage ensures secure parking for your vehicles. Additionally, the house offers a separate room that can serve as a home cinema, fitness area, or studio according to your preferences. This two-generational house in Hamuliakovo is not just about living. It's about a lifestyle, quality, and the harmonious fusion of traditional values with modern design. Don't miss the opportunity to become a part of this exclusive community. Contact us and discover all the advantages and details that this house offers. Make it your new home. ____________________________________________ Ексклюзивна пропозиція: Розкішний будинок для двох поколінь у Гамуляково з винятковим дизайном У самому серці мальовничого села Гамуляково, прихованого серед природи та тихого сусідства, ми представляємо вам цей архітектурний шедевр. Двохпоколінний будинок, спроектований з ідеєю поєднання розкоші та комфорту для кількох поколінь під одним дахом. Унікальне поєднання матеріалів: Увійдіть в світ, де поєднані тільки найкращі матеріали. Світлові поверхні з ониксу, підлоги з чистого мармуру та деталі, які ви оціните на кожному кроці. Кожне приміщення в будинку випромінює неповторний шарм та якість. Дизайнерський інтер'єр: Високоякісні меблі преміум-класу, які включені до цієї пропозиції, були ретельно та смаковито відібрані для злиття з загальним дизайном будинку та надання максимального комфорту. Відпочинок в приватності: Внутрішній басейн - справжній скарб цього будинку. Він надає можливість розслабитися та відпочити в приватності вашого проживання незалежно від сезону. Безпечне паркування та багато іншого: Два гаража забезпечують безпечне місце для вашого автотранспорту. Крім того, в будинку є окрема кімната, яка може служити домашнім кінотеатром, фітнес-залом або студією відповідно до ваших побажань. Цей двохпоколінний будинок в Гамуляково - це не лише про житло. Це про стиль життя, якість і гармонійне поєднання традиційних цінностей з сучасним дизайном. Не пропустіть можливість стати частиною цієї ексклюзивної спільноти. Зв'яжіться з нами і дізнайтеся всі переваги та деталі, які надає цей будинок. Зробіть його своєю новою домівкою.
Hamuliakovo
0 €
1 2 3