Dámske modré lodičky s ozdobnými kamienkami
EXKLUZÍVNY MODEL Dámske lodičky v mega prevedení s farebnými kamienkami na špičke. Lodičky sú na nízkom hrubom 7,5 cm opätku. Sklon je perfektný, takže sú veľmi pohodlné. Tieto lodičky predstavujú štýl, eleganciu a pohodlie, jednoducho všetko v jednom. Kvalitný kúsok, ktorý doladíte takmer ku všetkému. Môžete si ich obuť na akúkoľvek spoločenskú udalosť. Jednoducho štýlový a nikdy nestarnúci kúsok, ktorý musíte mať.  Veľkosti sedia presne. Doručenie ihneď. Aktuálnu ponuku dámskeho oblečenia a obuvi nájdete v našom e-shope.
Michalovce
26,90 €
Dámske hnedé lodičky s ozdobnými kamienkami
EXKLUZÍVNY MODEL Dámske lodičky v mega prevedení s farebnými kamienkami na špičke. Lodičky sú na nízkom hrubom 7,5 cm opätku. Sklon je perfektný, takže sú veľmi pohodlné. Tieto lodičky predstavujú štýl, eleganciu a pohodlie, jednoducho všetko v jednom. Kvalitný kúsok, ktorý doladíte takmer ku všetkému. Môžete si ich obuť na akúkoľvek spoločenskú udalosť. Jednoducho štýlový a nikdy nestarnúci kúsok, ktorý musíte mať.  Veľkosti sedia presne. Doručenie ihneď. Aktuálnu ponuku dámskeho oblečenia a obuvi nájdete v našom e-shope.
Michalovce
26,90 €
Dámske saténové šaty s nazberaním fialové
Exkluzívne spoločenské saténové šaty s nazberaním v páse a so zlatou reťazou pri krku, ktorú si môžete odopnúť.  Šaty sú v luxusnom strihu a vpredu majú okruhlý výstrih. Šaty v ktorých zažiari každá dáma. Štýlový kúsok z našej ponuky, ktorý očarí každú z Vás a samozrejme aj ostatných okolo Vás. Vhodné sú na rôzne spoločenské udalosti ako je svadba či oslava.  Doplnené sú dlhými rukávmi v 61 cm dĺžke.  Šaty sa zapínajú vzadu na zips. Šaty sú mierne elastické a na ramenách majú vypchavky.  Šaty sa vďaka strihu skvelo prispôsobia postave a vytvárajú tak krásnu žensku siluetu. Saténový materiál dodá úroveň každému outfitu. Veľmi elegantný prvok večernej módy, vďaka ktorému sa budete cítiť výnimočne a super atraktívne. Modelka meria 175 cm a má oblečenú veľkosť 38. Doručenie ihneď.
Michalovce
49,90 €
Dámske čierna károvaná sukňa s gombíkmi
-NOVÁ  VIANOČNÁ KOLEKCIA - Dámska vianočná  károvaná sukňa s gombíkmi, ktorá je vyrobená z elastického a pružného materiálu. Sukňa je v skvelom strihu. Vhodná pre každú z Vás, ktorá má rada trendy kúsky. Táto sukňa sa prispôsobi Vašej postave.  Zapínane vzadu na zips. Skombinujte túto sukňu s vysokými čižmami a nadkolienkami a vytvorte dokonalý look.  Kúsok, ktorý Vás nikdy neomrzí. Štýlovo doplníte svoj outfit. Univerzálny a trendy kúsok. Sukňa vhodná aj ako DARČEK pod vianočný stromček. Nezáleží na tom, či plánujete stráviť Vianoce doma so svojimi blízkymi alebo si užívate prázdniny na veľkom rodinnom stretnutí - vianočná károvaná sukňa s gombíkmi dodá Vášmu outfitu ten správny vianočný šmrnc. Buďte jedinečná a elegantná s týmito pôvabnými kúskami oblečenia, ktoré vás určite nechajú vyniknúť na každej Vianočnej oslave. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť M. Doručenie ihneď.
Michalovce
19,50 €
Dámsky flitrovaný elegantný oversize TOP - čierny
VIANOČNÁ KOLEKCIA Exkluzívny model flitrovaného topu s dlhým rukávom. Bez zapínania. Veľmi kvalitný materiál. Ľahko kombinovateľný s možnosťou nosenia aj na slávnostejšiu príležitosť či na rande. Kúsok, ktorý Vás nikdy neomrzí. Štýlovo doplníte svoj outfit. Univerzálny a trendy kúsok. Blúzka je vhodná aj ako DARČEK pod vianočný stromček. Nezáleží na tom, či plánujete stráviť Vianoce doma so svojimi blízkymi alebo si užívate prázdniny na veľkom rodinnom stretnutí - vianočný trblietavý top dodá Vášmu outfitu ten správny vianočný šmrnc. Buďte jedinečná a elegantná s týmito pôvabnými kúskami oblečenia, ktoré vás určite nechajú vyniknúť na každej Vianočnej oslave. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť UNI. Doručenie ihneď.
Michalovce
24,90 €
Dámske béžové hladké nadkolienky Ella
Dámske nadkolienky k sukni či k šortkám. Pohodlné pri nosení a dostatočne dlhé a dobré rozťažné. Ideálne na prechodné obdobie. Na zahriatie alebo na parádu. Moderné spracovanie s vysokou kvalitou. Doručenie ihneď.
Michalovce
10,90 €
Dámske bordové hladké nadkolienky Ella
Dámske nadkolienky k sukni či k šortkám. Pohodlné pri nosení a dostatočne dlhé a dobré rozťažné. Ideálne na prechodné obdobie. Na zahriatie alebo na parádu. Moderné spracovanie s vysokou kvalitou. Doručenie ihneď.
Michalovce
10,90 €
Dámske štýlové a športové ružové nadkolienky BAD G
Štýlové ružové nadkolienky s textom BAD GIRLS sú jedným z najnovších trendov v oblasti módy a doplnkov. Sú dokonalým spôsobom, ako pridať štýlový dotyk do vášho outfitu. Tieto podkolienky nie len vyzerajú ohromujúco, ale aj dodávajú vášmu vzhľadu štýlovosť. Ak hľadáte originálny darček na Vianoce pre vašu blízku sporty ženu, dámske vianočné podkolienky s textom BAD GIRL sú skvelou voľbou. Podkolienky majú mnoho možností kombinácií, napríklad môžete ich nosiť s mikinami alebo sukňami pre športový a ženský look. Nezáleží na tom, či idete na večierky alebo rodinné stretnutia počas sviatkov, či do fitka po Vianociach :D - dámske podkolienky budú perfektným doplnkom k vášmu outfitu. Urobte si tento rok vianočné nakupovanie ešte zábavnejším a vyberte si jedinečné a štýlové podkolienky pre seba alebo svoju blízku osobu. Doručenie ihneď.
Michalovce
9,90 €
Dámske štýlové a športové bielo-čierne nadkolienky
Štýlové bielo-čierne nadkolienky s textom BAD GIRLS sú jedným z najnovších trendov v oblasti módy a doplnkov. Sú dokonalým spôsobom, ako pridať štýlový dotyk do vášho outfitu. Tieto podkolienky nie len vyzerajú ohromujúco, ale aj dodávajú vášmu vzhľadu štýlovosť. Ak hľadáte originálny darček na Vianoce pre vašu blízku sporty ženu, dámske vianočné podkolienky s textom BAD GIRL sú skvelou voľbou. Podkolienky majú mnoho možností kombinácií, napríklad môžete ich nosiť s mikinami alebo sukňami pre športový a ženský look. Nezáleží na tom, či idete na večierky alebo rodinné stretnutia počas sviatkov, či do fitka po Vianociach :D - dámske podkolienky budú perfektným doplnkom k vášmu outfitu. Urobte si tento rok vianočné nakupovanie ešte zábavnejším a vyberte si jedinečné a štýlové podkolienky pre seba alebo svoju blízku osobu. Doručenie ihneď.
Michalovce
9,90 €
Dámsky krátky kabát s opaskom - khaki
Čo sa môže hodiť viac ako krátky kabát do premenlivého počasia? Dámsky krátky kabátik v top strihu je nestarnúci trend pre každú trendy žienku. Univerzálny kúsok, ktorý sa hodí k akémukoľvek outfitu. Zapínanie vpredu na gombík. Kabát je doplnený opaskom na zapínanie. Oversize strih. Je perfektnou voľbou pri vytváraní každodenných štylizácií. Hodí sa k elegantným aj casual outfitom. Tento nekonečne štýlový kabát je viac než dostatočne vzhľadný a kvalitný. Výnimočne trendy a skutočne pohodlný. Jednoduchá úprava podľa vlatného vkusu. Hodí do chladnejších jarných a jesenných dní, ale aj na zimné obdobie. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť M. Doručenie ihneď. Aktuálnu ponuku dámskeho oblečenia a obuvi nájdete v našom e-shope.
Michalovce
38,90 €
Dámsky prechodný kabát s kohútim vzorom a gombíkmi
Dámsky prechodný čierno biely kabát s kohútim vzorom, ktorý je vhodný na jeseň. Štlový kúsok pre každú z dám. Svojím strihom pôsobí mohutne a extravagantne. Sľubujeme Vám, že pri ňom neostane žiadne oko bez povšimnutia. Jednoducho neprehliadnuteľný kúsok, ktorý by mala vlastniť každá módna maniačka. Kabát má dlhý 68 cm rukáv. Zapínanie na gombíky vo svojej prednej časti. Doplňte Váš šatník týmto štýlovým kúskom, ktorý jednoducho skombinujete a budete zaručene štýlová aj počas bežného dňa. Kohútí vzor oživí aj ten najnudnejší outfit. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť S/M. Doručenie ihneď. Aktuálnu ponuku dámskeho oblečenia a obuvi nájdete v našom e-shope.
Michalovce
27,90 €
Dámsky krátky trenčkot s opaskom - ružový
Čo sa môže hodiť viac ako trenčkot do premenlivého počasia? Dámsky krátky trench coat je nestarnúci trend pre každú trendy žienku. Univerzálny kúsok, ktorý sa hodí k akémukoľvek outfitu. Zapínanie vpredu na gombík. Trenčkot je doplnený opaskom na zapínanie. Oversize strih. Je perfektnou voľbou pri vytváraní každodenných štylizácií. Hodí sa k elegantným aj casual outfitom. Tento nekonečne štýlový trenčkot je viac než dostatočne vzhľadný a kvalitný. Výnimočne trendy a skutočne pohodlný. Jednoduchá úprava podľa vlatného vkusu. Vnútro trenčkotu je podšité a svojím kvalitným materiálom sa Vám hodí do chladnejších jarných a jesenných dní. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť M. Doručenie ihneď. Aktuálnu ponuku dámskeho oblečenia a obuvi nájdete v našom e-shope.
Michalovce
37,90 €
Dámsky svetrík/kabátik na gombíky - biely
Dámsky exkluzívny svetrík s možnosťou nosenia aj ako kabátik. Doplnený gombíkmi. Dlhý rukáv Vám zabezpečí teplo aj v tých najchladnejších dňoch. Kvalitný a príjemný materiál na dotyk. Ľahko kombinovateľný kúsok do šatníka, po ktorom siahnete túto sezónu mnohokrát. Dokonale sa hodí k vysokým čižmám na opätku, ale aj k mohutným kanadám, či členkovým elegantným čižmám. Môžete ho kombinovať podľa vlastného vkusu, či už s dlhými alebo krátkymi nohavicami.  Ideálny kúsok do prechodného a zimného počasia. Už pri prvom oblečení si ho okamžite zamilujete, klasický sveter Vám predsa nesmie túto sezónu chýbať. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť UNI. Doručenie ihneď.
Michalovce
19,90 €
Dámské dlhé svetlo zelené saténové šaty
Dámske exkluzívne, dlhé šaty. Šaty sú z príjemného a padavého saténu. Tento model využijete na spoločenské príležitosti ako svadby a oslavy ale aj na dlhé, letné, večerné prechádzky. Šaty môžete doplniť spoločenskou kabelkou a lodičkami alebo bundičkou a sandálkami. Šaty majú nastaviteľné ramienka a gumičku okolo pásu. Modelka je vysoká 175 cm a má oblečenú veľkosť UNI. Doručenie ihneď.
Michalovce
29,90 €
Dlhé korálové dámske saténové šaty s opaskom
NOVÁ KOLEKCIA SATÉNOVÝCH ŠIAT Dámske saténové dlhé šaty s dlhým rukávom a opaskom na viazanie. Šaty sú vyrobené z príjemného a padavého saténu. Tento model využijete na spoločenské príležitosti ako svadby a oslavy, ale aj na dlhé, letné, večerné prechádzky. Vhodné aj ako šaty pre družičky na svadbu. Môžete ich doplniť spoločenskou kabelkou a lodičkami, alebo bundičkou a sandálkami. Využijete ich na akúkoľvek príležitosť a neostanú Vám visieť v skrini po jednej akcii, to Vám sľubujeme:). Šaty sú bez zapínania. Prispôsobia sa viacerým typom postáv a veľkostiam od XS po XL. Modelka je vysoká 175 cm a má oblečenú veľkosť UNI. Doručenie ihneď.
Michalovce
39,90 €
Dámske štýlové nadkolienky s pleteným vzorom
Dámske nadkolienky s pleteným vzorom sú jedným z najnovších trendov v oblasti módy a doplnkov. Sú dokonalým spôsobom, ako pridať štýlový a vianočný dotyk do vášho outfitu. Tieto nadkolienky nie len vyzerajú ohromujúco, ale aj dodávajú vášmu vzhľadu eleganciu a šarm. Ak hľadáte originálny darček na Vianoce pre vašu blízku ženu, dámske vianočné nadkolienky s pleteným vzorom sú skvelou voľbou. Dámske nadkolienky majú mnoho možností kombinácií, napríklad môžete ich nosiť so šatami alebo sukňami pre elegantný a ženský look. Nezáleží na tom, či idete na firemné vianočné večierky alebo rodinné stretnutia počas sviatkov - dámske vianočné nadkolienky budú perfektným doplnkom k vášmu vianočnému outfitu. Urobte si tento rok vianočné nakupovanie ešte zábavnejším a vyberte si jedinečné a štýlové nadkolienky pre seba alebo svoju blízku osobu. Doručenie ihneď.
Michalovce
11,90 €
Dámske červené hladké nadkolienky Ella
Dámske nadkolienky k sukni či k šortkám. Pohodlné pri nosení a dostatočne dlhé a dobré rozťažné. Ideálne na prechodné obdobie. Na zahriatie alebo na parádu. Moderné spracovanie s vysokou kvalitou. Doručenie ihneď.
Michalovce
10,90 €
Dámske štýlové a športové bielo-červené nadkolienk
Štýlové bielo-červené nadkolienky s textom BAD GIRLS sú jedným z najnovších trendov v oblasti módy a doplnkov. Sú dokonalým spôsobom, ako pridať štýlový dotyk do vášho outfitu. Tieto podkolienky nie len vyzerajú ohromujúco, ale aj dodávajú vášmu vzhľadu štýlovosť. Ak hľadáte originálny darček na Vianoce pre vašu blízku sporty ženu, dámske vianočné podkolienky s textom BAD GIRL sú skvelou voľbou. Podkolienky majú mnoho možností kombinácií, napríklad môžete ich nosiť s mikinami alebo sukňami pre športový a ženský look. Nezáleží na tom, či idete na večierky alebo rodinné stretnutia počas sviatkov, či do fitka po Vianociach :D - dámske podkolienky budú perfektným doplnkom k vášmu outfitu. Urobte si tento rok vianočné nakupovanie ešte zábavnejším a vyberte si jedinečné a štýlové podkolienky pre seba alebo svoju blízku osobu. Doručenie ihneď.
Michalovce
9,90 €
Dámske hladké čierne nadkolienky Ella
Dámske nadkolienky k sukni či k šortkám. Pohodlné pri nosení a dostatočne dlhé a dobré rozťažné. Ideálne na prechodné obdobie. Na zahriatie alebo na parádu. Moderné spracovanie s vysokou kvalitou. Doručenie ihneď.
Michalovce
10,90 €
Dámske čierne sako Carmel
Sako ležérného strihu s 3/4 rukávom. Je ušité z mierne elastického materiálu. Elegantné dámske sako v čiernej farbe, ktoré sa v strede zapína na gombík. Sako vhodné do práce i na rande v meste. Skvelé doplní outfit. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť M. Doručenie ihneď.
Michalovce
25,90 €
Dámske zelené saténové koktailové šaty
Dámske elegantné koktailové saténové šaty. Tieto šaty pôsobia veľmi romanticky a žensky vďaka krásnemu strihu na jedno rameno a rázporku. Materiál je nadčasový a vždy elegantný satén, vďaka ktorému si tieto šaty jednoducho zamilujete. Vďaka zaujímavému strihu budete vynikať a určite neostanete bez povšimnutia. Zapínanie je v boku na zips. Šaty ľahko skombinujete podľa vlastného vkusu. Skvelé na akúkoľvek spoločenskú udalosť. Vzdušný materiál si zamiluje každá z Vás. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť M. Doručenie ihneď.
Michalovce
32,90 €
Dámske béžové saténové koktailové šaty
Dámske elegantné koktailové saténové šaty. Tieto šaty pôsobia veľmi romanticky a žensky vďaka krásnemu strihu na jedno rameno a rázporku. Materiál je nadčasový a vždy elegantný satén, vďaka ktorému si tieto šaty jednoducho zamilujete. Vďaka zaujímavému strihu budete vynikať a určite neostanete bez povšimnutia. Zapínanie je v boku na zips. Šaty ľahko skombinujete podľa vlastného vkusu. Skvelé na akúkoľvek spoločenskú udalosť. Vzdušný materiál si zamiluje každá z Vás. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť M. Doručenie ihneď.
Michalovce
32,90 €
Dlhé červené dámske saténové šaty s opaskom
Dámske saténové dlhé šaty s dlhým rukávom a opaskom na viazanie. Šaty sú vyrobené z príjemného a padavého saténu. Tento model využijete na spoločenské príležitosti ako svadby a oslavy, ale aj na dlhé, letné, večerné prechádzky. Vhodné aj ako šaty pre družičky na svadbu. Môžete ich doplniť spoločenskou kabelkou a lodičkami, alebo bundičkou a sandálkami. Využijete ich na akúkoľvek príležitosť a neostanú Vám visieť v skrini po jednej akcii, to Vám sľubujeme:). Šaty sú bez zapínania. Prispôsobia sa viacerým typom postáv a veľkostiam od XS po XL. Modelka je vysoká 175 cm a má oblečenú veľkosť UNI. Doručenie ihneď.
Michalovce
39,90 €
Dámsky hrubý pletený opasok - hnedý
Dámsky hrubý pletený opasok. Vkusný dizajn a zároveň veľmi praktický. Opasok je neodnímateľnou súčasťou každého ženského šatníka. Zahoďte predsudky za hlavu a vytvorte si z opaskov viac ako len nevyhnutný doplnok. Opasok dotvorí tvar celkového outfitu. Doručenie ihneď. Aktuálnu ponuku dámskeho oblečenia a obuvi nájdete v našom e-shope.
Michalovce
14,90 €
Dámsky slamený pružný opasok - tmavo hnedý
Dámsky pružný naťahovací opasok s gumou. Vkusný dizajn a zároveň veľmi praktický. Opasok je neodnímateľnou súčasťou každého ženského šatníka. Zahoďte predsudky za hlavu a vytvorte si z opaskov viac ako len nevyhnutný doplnok. Opasok dotvorí tvar celkového outfitu. Doručenie ihneď. Aktuálnu ponuku dámskeho oblečenia a obuvi nájdete v našom e-shope.
Michalovce
8,90 €
Dámsky slamený pružný opasok - červený
Dámsky pružný naťahovací opasok s gumou. Vkusný dizajn a zároveň veľmi praktický. Opasok je neodnímateľnou súčasťou každého ženského šatníka. Zahoďte predsudky za hlavu a vytvorte si z opaskov viac ako len nevyhnutný doplnok. Opasok dotvorí tvar celkového outfitu. Doručenie ihneď.
Michalovce
8,90 €
Dámske dlhé saténové spoločenské šaty - oranžové
Dlhé exkluzívne saténové spoločenské šaty v oranžovej farbe v ktorých zažiari každá dáma. Veľmi luxusný kúsok z našej ponuky, ktorý očarí každú z Vás a samozrejme aj ostatných okolo Vás. Vhodné sú na rôzne spoločenské udalosti ako je svadba, stužková slávnosť či ples. Spoločenské šaty sa zapínajú vzadu na zips. Šaty sú doplnené rázporkom a majú véčkový výstrih. Prsia sú vystužené. Modelka meria 175 cm a má oblečenú veľkosť S. Doručenie ihneď.
Michalovce
69 €
Flitrované dámske spoločenské šaty s pierkami
Dámska exkluzívne flitrované spoločenské šaty na ramienka, ktoré sú zdobené pierkami. Šaty, ktoré sú v TOP prevedení. Absolútne pohodlné a veľmi luxusné na akúkoľvek spoločenskú akciu či silvestrovskú párty. Šaty sú vyrobené z vysoko kvalitného a pohodlného materiálu. Bez zapínania. Veľmi luxusný kúsok z našej ponuky, ktorý očarí každú z Vás. Špeciálny a neopkovateľný model šiat pre každú dámu. Najkrajšie šaty na párty, ktoré nesmú chýbať žiadnej žene. Ideálne na vačierok. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť UNI. Doručenie ihneď.
Michalovce
36,90 €
Exkluzívna dámska blúzka s flitrami zelená
Exkluzívny model dámskej blúzky v TOP farbe. Blúzka je doplnená ozdobnými flitrami na rukávoch a okolo krku. Zapínanie vpredu na gombíky. Dlhý rukáv a veľmi kvalitný materiál. Blúzka je vyrobená z perfektného vzdušného materiálu. Ľahko kombinovateľná s možnosťou nosenia aj na slávnostejšiu príležitosť. Taktiež aj na bežné nosenie, ako je do práce, či na rande. Kúsok, ktorý Vás nikdy neomrzí. Štýlovo doplníte svoj outfit. Univerzálny a trendy kúsok. Blúzka je vhodná aj ako DARČEK pod vianočný stromček. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť UNI. Doručenie ihneď.
Michalovce
24,90 €
Exkluzívna dámska blúzka s flitrami modrá
Exkluzívny model dámskej blúzky v TOP farbe. Blúzka je doplnená ozdobnými flitrami na rukávoch a okolo krku. Zapínanie vpredu na gombíky. Dlhý rukáv a veľmi kvalitný materiál. Blúzka je vyrobená z perfektného vzdušného materiálu. Ľahko kombinovateľná s možnosťou nosenia aj na slávnostejšiu príležitosť. Taktiež aj na bežné nosenie, ako je do práce, či na rande. Kúsok, ktorý Vás nikdy neomrzí. Štýlovo doplníte svoj outfit. Univerzálny a trendy kúsok. Blúzka je vhodná aj ako DARČEK pod vianočný stromček. Modelka je vysoká 175 cm a oblečenú má veľkosť UNI. Doručenie ihneď.
Michalovce
24,90 €
1 5 6 7 8 9 10 11 12 13